Autor |
Příspěvek |
Globe
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1 Registrován: 2-2010
| Odesláno Středa, 17. února 2010 - 23:47:52 |
|
Zdravím Vás, na K-reportu jsem nově, utekl jsem ze zdivočelého TruckFora. Jsem z Ústí nad Labem a už přes 4 roky se motám kolem těžké dopravy, konkrétně jako řidič doprovodného vozidla. Naše firma se na technické zajištění nadměrných přeprav specializuje už řadu let, takže se potkáváme se vším možným zajímavým, co se na Evropských silnicích pohybuje... jako zápisné dávám odkaz na poslední fotogalerii, kterou jsem udělal na webu naší firmy, je v ní přes 300 fotek z převážně devadesátých let, snad zajímavé pokoukání: http://www.doprovody.eu/index.php/cs/z-historie1/category/43 |
Janatak
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4389 Registrován: 9-2004
| Odesláno Neděle, 21. února 2010 - 18:56:47 |
|
Globe - to je aspoň zápisné na úrovni! Jináč vítej.
Prakticky každý člověk, který jezdí na kole, je sportovec - i když jede pouze na nákup nebo do zaměstnání. |
|
Trainspot Moderátor
Číslo příspěvku: 3645 Registrován: 5-2002
| Odesláno Neděle, 28. února 2010 - 12:14:09 |
|
Zajímavé obrázky. Tak mě napadá, jestli náhodou někdo nevychytal přepravu takovéhoto bazmeku. Jenom u nás jich pracuje několik desítek a občas se přesunují i mezi překladišti. Mimochodem některé součásti se vyrábějí i u nás, minimálně tuším v Uničově. |
Janatak
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4429 Registrován: 9-2004
| Odesláno Čtvrtek, 04. března 2010 - 10:08:32 |
|
Já něco podobného zachytil v Brně, ale je to dost mizerné foto:
Prakticky každý člověk, který jezdí na kole, je sportovec - i když jede pouze na nákup nebo do zaměstnání. |
|
Yalapeak
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 647 Registrován: 10-2006
| Odesláno Pondělí, 08. března 2010 - 13:04:55 |
|
Janatak: Tvůj úlovek není manipulátor na kontejnery, ale autojeřáb od Terexu a jestli mě paměť nešálí, obchodní označení typu je "Cityclas". U nás je má také APB. Větší typ této řady (čtyřnápravový, nosnost 90t) má jeden soukromník odněkud z Tišnova či Žďáru n.S. Ten je zajímavý kabinou - řidič a závozník sedí za sebou, přičemž ten druhý je o něco výš a vypadají potom jako vojenští letci v akci |
Trainspot Moderátor
Číslo příspěvku: 3652 Registrován: 5-2002
| Odesláno Pondělí, 08. března 2010 - 16:51:04 |
|
Ana, ano. I když konstrukčně to má samozřejmě dost společného. Čelní výsuvné stohovače (reachstacker) poprvé uvedl na trh v roce 67 italský Belotti a zásadně tak změnil kontejnerový byznys. Vycházel právě z mobilního jeřábu.
|
Janatak
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4440 Registrován: 9-2004
| Odesláno Pondělí, 08. března 2010 - 21:35:58 |
|
No vida. Díkec za osvětu.
|
Hladík
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1346 Registrován: 10-2008
| Odesláno Pátek, 30. července 2010 - 14:50:45 |
|
Předevčírem v Nitre (SK) Pardon za kvalitu - focené narychlo.
|