Autor |
Příspěvek |
Luboš_ct Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 12158 Registrován: 9-2002
| Odesláno Sobota, 30. července 2011 - 19:28:53 |
|
Údiš: V dobrém nedobrém..pokud to bylo na mne tak jak to myslíš??Já FB vyloženě nesnáším, nemám ho a nikdy ho mít nebudu!!!
|
Jena
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 8353 Registrován: 11-2002
| Odesláno Sobota, 30. července 2011 - 20:22:27 |
|
Luboš_ct: Já FB vyloženě nesnáším, nemám ho a nikdy ho mít nebudu!!! - tak to jsme dva... |
Bardotka
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 157 Registrován: 12-2007
| Odesláno Sobota, 30. července 2011 - 20:47:43 |
|
Luboš_ct - áno stačí být zvědavějším člověkem a můžete mě spatřít např. na tomto "populárním" serveru... Ú.Di.Š. - tak tak,naprostá pravda,boužel se ještě budu nějakou dobu věnovat studiu...
Moje domácí trať - 240(Brno-Jihlava) 754 041-2-taky nám ji pošlete na 240,safra! Krokoušům 3x ZDAR!!! |
|
Číslo příspěvku: 12164 Registrován: 9-2002
| Odesláno Sobota, 30. července 2011 - 20:57:23 |
|
Jena: Obávám se, že nás je už opravdu jen hrstka v republice.. Bardotka: Já zvědavej nejsem..já vim jak vypadáš
|
Mixmouses
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1456 Registrován: 1-2006
| Odesláno Sobota, 30. července 2011 - 21:00:54 |
|
Luboš_ct, Jena : ...tři, jsem rád, že jsou tady taky lidi, který nepodlíhaj kdejaký "módní" kravině, jako je fuckebook
Obecně vzato pravda neexistuje, jsou pouze různé úhly pohledu na lež... http://fotomysak.bloudil.cz http://zeleznicka.bloudil.cz |
|
Country
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1072 Registrován: 7-2007
| Odesláno Sobota, 30. července 2011 - 21:04:30 |
|
...čtyři... |
R_b
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2604 Registrován: 3-2005
| Odesláno Sobota, 30. července 2011 - 21:05:02 |
|
Čtyři. Sice jsem si xichtbook kdysi taky založil, ale spíše ze zvědavosti, co že to teda vlastně je. Nějak jsem ale nepochopil smysl a přínos, jaký to pro mě má mít v podstatě to nepoužívám. A to jak se v poslední době všude odkazuje na facebook my taky už silně začíná lézti krkem... |
Mrkef
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 847 Registrován: 10-2007
| Odesláno Sobota, 30. července 2011 - 21:58:05 |
|
ja FB mam, jsem uzivatelem spise sporadickym proti nekterym blaznum - pouzivam ho zejmena k tomu k cemu byl prvotne stvoren - kontakt s prateli (z nichz vsechny osobne znam a nejsou to jen nejake fiktivni postavicky). Puvodni myslenka FB nebyla spatna, ale zvrhlo se to ve velkej byznys a datamining ... |
Bardotka
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 158 Registrován: 12-2007
| Odesláno Sobota, 30. července 2011 - 22:13:41 |
|
R_b - k čemu je to dobrý? Pro někoho možná tak jako žrout času,o kolika lidech vím,že kvůli týhle vymoženosti už nevystrčí ani z baráku...
Moje domácí trať - 240(Brno-Jihlava) 754 041-2-taky nám ji pošlete na 240,safra! Krokoušům 3x ZDAR!!! |
|
Lukfi Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 634 Registrován: 10-2010
| Odesláno Sobota, 30. července 2011 - 22:35:11 |
|
Je to dobrý třeba pro kontakt s lidmi, které znáš, ale se kterými se běžně nevídáš, pak jako taková RSS čtečka od stránek firem (známých osobností, TV seriálů a jiných "ne-osob"), které tě zajímají. Pak taky na některých serverech bez fejsbůku ani nepřispěješ do diskuze... my třeba máme na FB skupinu školního ročníku, skrz kterou si vyměňujeme poznatky a zkušenosti o předmětech, zkouškách... to mi třeba přijde docela přínosný. (Jinak je to samozřejmě primárně žrout času.)
„Nu, tedy dobrá. Dostali jsme rozkaz zlikvidovat diverzanta, muže bez povolení ke vstupu do kolejiště. Zaujali jsme pozice na sedmém nástupišti a skryli jsme za služební budkou. No to mohlo bejt tak kolem půl třetí, přichází k nám muž s batohem…“ – „Jistě. Byl to narušitel a nejspíš vrah. A s takovými se musí jednat bez milosti. To není jako práce s buzolou, děti.“ |
|
Alf
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4911 Registrován: 9-2003
| Odesláno Sobota, 30. července 2011 - 23:58:54 |
|
Nemám,nechci,nebudu..Stačila mi půlroční zkušenost s icq..furt to kňouralo,že cosi..pak jsem vypnul zvuk..Pak furt nějaké aktualizace-kterým jsem stejně prd rozuměl..a pak se to nějak kouslo a tak to při přeinstalování pc bylo smazáno a mám klid..Jsem možná z mála kdo umí i vypnout mobil a jít prostě pryča nijak mě to netrápí..naopak
..pořádná mašina má kotel a komín.. |
|
Agent
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2643 Registrován: 9-2002
| Odesláno Neděle, 31. července 2011 - 00:12:04 |
|
A ja taky nemam gezichtbuch. Neni tam zadny soukromi.
Kdyz si na vas nekdo prinese zbran, odsouhlaste a dejte mu vsechno co chce. Pak si bezte najit vetsi zbran... Nevykat, nejsem nici sef, ani policajt. |
|
Wałbrzych
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 665 Registrován: 4-2004
| Odesláno Neděle, 31. července 2011 - 01:04:03 |
|
No nedá mi to a taky se přihlásím do skupiny "nemám FB". Mohli bychom si stejnojmennou skupinu založit na FB a klikat, že se nám to líbí. Jinak polovina z 3 milionů (prý, v reálu to bude o něco méně) českých uživatelů je do 25 let, to znamená, že mladí jsou tam opravdu prakticky všichni. Je dost hrozné, když je společnost po určitý věk prakticky komplet závislá na jedné firmě -- jako by nestačil Microsoft... na druhou stranu FB už v Evropě a USA prakticky nemá kam růst, takže se nejspíš bude muset v zájmu kapitálu nadále měnit komerčnějším směrem -- a třeba na to časem doplatí. |
Číslo příspěvku: 12168 Registrován: 9-2002
| Odesláno Neděle, 31. července 2011 - 02:04:07 |
|
Tak to jste mne velice mile potěšili, že nejsem sám Mě vytáčí už to, když se mě někdo zeptá jestli to mám..dokud nebyl FB tak se taky lidé bavili přes různé servery a šlo to..tohle je prostě ohromnej boom, ale málokdo si uvědomuje, že to může skutečně působit i problémy..v TV se o tom dříve dost mluvilo a přitom to má kdejaká televize taky zřízené apod.. Ale za sebe řikám, že jsem zde nechtěl rozproudit diskuzi na toto téma!
|
Mrkef
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 848 Registrován: 10-2007
| Odesláno Neděle, 31. července 2011 - 09:00:04 |
|
Ja bych FB neodsuzoval uplne. Hlavni problem je pak prave myslim v lidech a jejich nevyzralosti (teenageri) pricemz si neuvedomuji, co je a co neni dobre tam zverejnovat. Proste doba se posunula timhle smerem a pokud je tam vysoke procento populace, nelze to prehlizet a spis bych byl treba i pro vcasnou osvetu primo ve skolach, stejne jako sexualni vychova, koureni, drogy, "FB". Rozhodne nikoho nenutim aby si to zakladal, nejsem vylozenym podporovacem - jak sem jiz rekl, puvodni myslenka FB byla dobra a k tomu ucelu i me slouzi, pokud clovek uspesne vyeliminuje nezadouci aktivity ... |
Číslo příspěvku: 635 Registrován: 10-2010
| Odesláno Neděle, 31. července 2011 - 09:18:13 |
|
Na fejsbůku je takové soukromí, jaké si ho uděláte. Pokud si do profilu neuvedete nic (a nebo všechno dáte viditelné jen přátelům), tak se o žádná osobní data bát nemusíte. Taky nejsem nějakým podporovatelem FB, ale na mnoho věcí je to takové nutné zlo.
„Nu, tedy dobrá. Dostali jsme rozkaz zlikvidovat diverzanta, muže bez povolení ke vstupu do kolejiště. Zaujali jsme pozice na sedmém nástupišti a skryli jsme za služební budkou. No to mohlo bejt tak kolem půl třetí, přichází k nám muž s batohem…“ – „Jistě. Byl to narušitel a nejspíš vrah. A s takovými se musí jednat bez milosti. To není jako práce s buzolou, děti.“ |
|
Vlakoň
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 409 Registrován: 11-2006
| Odesláno Neděle, 31. července 2011 - 09:29:02 |
|
Sám FB taky nemám, ale "se o žádná osobní data bát nemusíte" mi přijde k smíchu. Kámoš dělá v IT a hrozně kritizuje třeba rozšiřující aplikace do FB, které může psát kdokoliv a dělat si na vašem PC cokoliv Můj názor je, že to přerostlo z klasického bulváru, kdy sledovat kde a s kým Vondráčková už nudí, tak je lepší sledovat kdo a s kým z okruhu známých.
”Je lepší držet hubu a nechat ostatní, ať si myslí že človek je idiot, než otevřít hubu a odstanit všechny pochybnosti.” |
|
Šari
Moderátor
Číslo příspěvku: 10429 Registrován: 11-2005
| Odesláno Neděle, 31. července 2011 - 13:30:38 |
|
Neodpustím si nereagovat. Motto: Nečteš, nevíš. To platí na FB dvojnásobně. Když máš kamarády rozesety po celé republice, tak si rád za občas zveřejněnou fotku z nějaké akce atd. Můžeš si tak udělat přehled o tom, kdo kde byl, co dělá atd. A pokud máš kamarády/rodinu v zahraničí, tak to platí dvojnásob. V tomhle vidím přínos. Dále se to dá použít jako solidní "detektivní" služba. Jak bylo řečeno - jaké si soukromí uděláš, takové ho máš. Mnoho lidí to ani nezajímá a tak se dá o nich dočíst cokoliv, aniž by ses s nima přátelil. Odsuzuji: Hodinové psaní zpráv typu: Šel jsem se vy.rat, Bolí mě hlava po včerejšku, Nenašel jsem tu pravou,...To si pak snaddno uděláš obrázek o tom, kdo to píše. A když ho delší dobu pozoruješ - je to diagnoza. Inu sociologie v praxe. Bezhlavé přidávání lidí si do přátel. "Jééé, on má v profilu Laminátku, toho si přidám". "Jééé, toho "znám" Káčka, ten tomu šéfuje". Co na tom, že jsem toho člověka nikdy neviděl, hlavně, že ho "virtuálně nám". Je rozdíl mít 200 "přátel" a 50 přátel. To byl příklad z vlastní praxe, kadence kindermafiánů na můj profil je někdy extrémní. Tlačítko INGNOROVAT bych potřeboval opravit Závěrem: V dnešní době hlad po informacích je veliký. A kdo má informace, ten VÍ. A vo tom to je.
|
Mathulo
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 526 Registrován: 7-2008
| Odesláno Neděle, 31. července 2011 - 13:44:25 |
|
Na FB som si všimol,že v poslednom čase je "IN" označovať celý zoznam šotoušských priateľov na akejkoľvek fotke so železničnou tematikou.Samozrejme každý začne ďakovať jak odušu.A v prípade,že tam nedáte ďakovný komentár,tak autor fotky zostane zaskočený.Nechápem aký zmysel má ďakovať označeniu na fotke,na ktorej nie som,ale je tam rušeň,ktorý som videl možno len raz,vlak ktorým som nešiel odfotený na stanici,ktorou som len prechádzal.
|
Mikulda
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1519 Registrován: 3-2006
| Odesláno Neděle, 31. července 2011 - 15:38:30 |
|
Alf, Agent, Wałbrzych, Luboš_ct: Víte jak poznáte člověka, který nemá FB? Řekne vám to ...
Upozornění: Příspěvek může obsahovat stopy ironie, cynismu a černého humoru. Vyrobeno v závodě, který zpracovává vzdálené vize, bláznivé sny a šílené nápady. |
|
Číslo příspěvku: 637 Registrován: 10-2010
| Odesláno Neděle, 31. července 2011 - 16:04:00 |
|
=>Vlakoň: nikdo tě nenutí ty aplikace používat. To už bych se spíš bál o zneužití osobních info přímo Facebookem. Kdo ví, co mají za lubem.
|
Peto5220
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3975 Registrován: 5-2005
| Odesláno Neděle, 31. července 2011 - 18:48:46 |
|
S osobnýnmi údajmi som to vyriešil jednoducho, nie su pravé Skutočny priatelia ma poznaju podla fotky a s ostatnymi urobim kratky proces. Šari to vystihol uplne presne, v dnešnej dobe ak chcete byť "informovany" bez FB sa nezaobidete. Taktiež tam davam nejake fotky "zo života" a popišeme pri nich kamaratmi s ktorymi nie som každy deň. Niekedy sa dozvieš, že človek o ktorom si to ani netšil ma podobne koničky zaujmy atď takže nie je FB len čiste zlo. Všetko je o ľudoch a o tom ako to beru.
|
749.241 Neregistrovaný host Odeslán z: 85.161.33.177
| Odesláno Neděle, 31. července 2011 - 19:20:12 |
|
Až mi někdo budete tvrdit, že kočka má ráda sucho a teplo, tak vězte, že Božejovická hlídačka kolejí se vyžívá v lezení ve vysoké mokré trávě...a ještě po mě dojela zbytek paštiky. |
Trollino_15
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3819 Registrován: 2-2005
| Odesláno Neděle, 31. července 2011 - 21:49:11 |
|
Odsuzování Facebooku je podobné, jako odsuzovat žárovky, když celou dobu stačily svíčky. Já to mám jako zdroj informací od mých přátel, kteří jsou od Chomutova po Ostravu. Nestíhám je vídat v rozumné době a jsem rád, když si můžu přečíst, co je u nich nového. V přátelích mám pouze lidi, které osobně znám, kteří pobrali trochu rozumu a dá se s nimi normálně bavit a kterým věřím natolik, aby o mě mohli vědět to, co tam píšu. Lidi, který osobně neznám, jsou asi dva a v přátelích jsou zase z jiných důvodů (pěkná a podle stylu psaní rozumná holka, přítel kamarádky). Nemám v přátelích ani všechny spolužáky z (ani jedné z bývalých) tříd. Do žádných skupin se nepřidávám (resp. z nich mizím), rozšiřující aplikace neinstaluju. Facebook mi slouží k tomu, k čemu byl stvořen, ke komunikaci a jsem s ním spokojen.
MHD je pro lidi ! ! ! Škoda 27Tr Solaris...perla Plzně ICQ: 260 116 510 |
|
Es499009
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 782 Registrován: 2-2009
| Odesláno Neděle, 31. července 2011 - 22:03:20 |
|
Taky něco přihodím. FB nemám.Nebo spíš už nemám.Dříve jsem byl donucen se tam přihlásit,abych věděl co tam moje pubertální dcera dává za fotky atd.Nechtěl jsem,aby tam dávala informace o naší rodině.Naštěstí odrostla,teď už chápe co po ní chci a tak jsem se s radostí odhlásil a mám svatej klid. (Příspěvek byl editován uživatelem Es499009.)
|
22Michal Neregistrovaný host Odeslán z: 85.13.123.3
| Odesláno Pondělí, 01. srpna 2011 - 00:14:25 |
|
Téma FB trochu kazí tuto diskuzi, tak přidám něco čtyřnohého- jedná se asi o zaměstnankyni SŽDC, která má pracoviště v Hostěrádkách- Rešově, ve smlouvě v kolonce druh práce má asi "Chytání myší". Je velice přítulná, tváří se občas hladově (že by slabý rok na myši?), ale z kousku rohlíku se sýrem si dala jen ten sýr. Pro Aleše L.- kdbyste ji opět nemohl najít, pošlu fotku s červeným kroužkem kolem P.S.: FB taky nemám |
Číslo příspěvku: 12169 Registrován: 9-2002
| Odesláno Pondělí, 01. srpna 2011 - 14:12:10 |
|
Es499009: Naprostý souhlas!!Jednal bych uplně stejně být v Tvé kůži.A to je to co si dnešní mládež neuvědomuje..stačí napsat..jo mi teď jedem celá rodina na dovču k moři nikdo tu nebude..no a pak se třeba vrátí z dovči a barák vybílenej..lepší pozvánka do domu snad ani být nemůže.. Toť jeden z příkladů.. Jinak je mi osobně uplně fuk kdo ho má a kdo ho nemá, ale já ho prostě k životu nepotřebuju!
|
John
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1960 Registrován: 7-2005
| Odesláno Pondělí, 01. srpna 2011 - 15:24:41 |
|
Tak, tak. Osobně si bez FB taky vystačím. S kým chic být ve spojení, tak s tím jsem. A dají se využít i jiná media, než FB. Nicméně i na tom, co napsal Šari, je něco pravdy. Trainfun: Příspěvek č. 205 - z "podhledu" krásná blondýnka!
http://danone39.blogspot.com/ - nejucelenější dennodenní informace o nasazení hnacích vozidel POZOR! Hledáme dobrovolné spolupracovníky pro tratě 300 a 330. Bližší info na mailu pod nickem. Díky. R 908 Praděd forever
|
|
Lukesvoboda
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 239 Registrován: 12-2009
| Odesláno Pondělí, 01. srpna 2011 - 15:43:57 |
|
Luboš_ct: je to tak. Taky nemám a mít nebudu. Je úsměvné, jak každý tam píše kdejakou prkotinu aniž by se ho na to kdokoliv ptal. Ale nemusíme to číst že. Co to potom má ale za význam. Vypadá to, že FB je už asi droga, lidé nevydrží být nevidět a neslyšet a musí za každou cenu něco o sobě prdnout i kdyby to bylo o ničem, jako to celé vlastně je. Podle mě s tím budou jednou velký problémy a nejhorší je, že za chvíli už nikdo od toho nezvedne zadek a celý jeho život bude vlastně o virtuálním světě. Sám bych tam nic o sobě nepsal, kecy druhých mě nezajímají, nemám důvod to zakládat. |
Martass87
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 136 Registrován: 2-2011
| Odesláno Pondělí, 01. srpna 2011 - 15:57:28 |
|
Fuckbook nemam nechci ani nepotrebuji a jsem spokojenej clovek kterej ma svy soukromi |
Mechanik
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 387 Registrován: 1-2010
| Odesláno Pondělí, 01. srpna 2011 - 18:55:21 |
|
Není to sice ke kočkám, ale k FB tady je jedno povedený video o FB - FB versus REALITA Je to od autorů povedeného amatérského filmu Andělé na kolejích |
Hynek
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 765 Registrován: 11-2007
| Odesláno Pondělí, 01. srpna 2011 - 19:32:34 |
|
Jedna kočka fírovská na stránkách 10-11 podnikového magazínu Unipetrolu: |
Čert
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 816 Registrován: 11-2007
| Odesláno Pondělí, 01. srpna 2011 - 20:24:24 |
|
Ono už jich je. K nám jezdila Markéta, ale utekla nám . :-(((( |
Číslo příspěvku: 12171 Registrován: 9-2002
| Odesláno Úterý, 02. srpna 2011 - 16:00:55 |
|
Čert: Jo on Tě tady každej zná a tak si každej domyslí kde je to k vám... Takže..kde že to je k vám?
|
Marek_kubík
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 208 Registrován: 12-2008
| Odesláno Úterý, 02. srpna 2011 - 16:29:16 |
|
Hynek: To je kamarádka jednoho mého kamaráda z Chomutova. Sám ji ale osobně neznám.
Karosa - to nejlepší na trhu autobusů :-) ČD a ZSSK - dva nejlepší železniční dopravci Moje ICQ: 639-165-615
|
|
Čert
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 819 Registrován: 11-2007
| Odesláno Úterý, 02. srpna 2011 - 16:39:19 |
|
Nyní sloužím v Týnci nad Sázavou. Jezdila a doufám, že stále jezdí v DKV Praha |
Němec_z_ova Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1550 Registrován: 4-2009
| Odesláno Úterý, 02. srpna 2011 - 16:58:35 |
|
Čert: Nejspíše ano, když ji, po téměř dokonaném pádu do olomoucké točny, museli letecky uklidit na ONJ.
Policie má na práci důležitější úkoly, než kompletaci osob Praha - České Budějovice. Už nikdy nezapomenu na Boblicka!!! |
|
Mechanik
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 388 Registrován: 1-2010
| Odesláno Úterý, 02. srpna 2011 - 17:10:41 |
|
Čert: Jezdí stále, ale změnila směr - teď častěji na severovýchod |
Mol
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 303 Registrován: 10-2008
| Odesláno Úterý, 02. srpna 2011 - 18:52:52 |
|
Já v tom mám nějak guláš, někdo tvrdil, že se dostala do katrovskýho turnusu, pak zase někdo že šla na ešusy, jiný to zas vyvrací a že je pořád ve Vrškách... Jak to tedy je? Nebo jich je víc? |
Čert
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 820 Registrován: 11-2007
| Odesláno Úterý, 02. srpna 2011 - 19:02:51 |
|
O tom katrovském turnusu jsem slyšel od fírů taky. Tady jezdila s 810, ale viděl jsem ji i na 749 |
Agent
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2646 Registrován: 9-2002
| Odesláno Úterý, 02. srpna 2011 - 22:06:59 |
|
facebook vs. realita Lip to uz snad ani popsat nejde... Ja jsem ale este vetsi magor - uz skoro pul roku nemam ani mobil a neporidim si ho, dokud ho nebudu potrebovat z pracovnich duvodu (nezmestanany od 01.01.2010)
Kdyz si na vas nekdo prinese zbran, odsouhlaste a dejte mu vsechno co chce. Pak si bezte najit vetsi zbran... Nevykat, nejsem nici sef, ani policajt. |
|
Libochovičák Neregistrovaný host Odeslán z: 90.178.119.77
| Odesláno Středa, 03. srpna 2011 - 19:17:54 |
|
FB: Jo souhlas, já ho taky nemám zrovna dvakrát v lásce. Sám jsem si profil nevytvořil, jenže mi ho tam prsknul kamarád abych nebyl nějak zaostalej a věděl o co go. To video je trefný. Rovněž nechápu lidi co tam píší nesmysly a mají stovky přátel, přitom většina těch pacientů nemá ve skutečnosti žádné přátele. Jako mnoho věcí to má klady a zápory, riziko vidím hlavně v odcizení údajů. Souhlasím s tím, že by se mělo probírat na školách nejvíce na základkách tj. využít předností, varovat a eliminovat rizika, přeci předmět výpočetní technika, informatika apod. není jen Word a Excel! Moc bych tady nepsal, že má Bardotka pěkný fotky na FB, nedivil bych se kdyby jí vadilo, že jí očumují šotouši. K těm ženskejm, osobně mi nevadí, když mají zájem o funkci strojvedoucího, splní-li požadavky tak nevidím problém. Podívejte se na tramvaje, trolejbusy, neřekl bych že se ženskou je to nebezpečnější. Pravda je, že v ešusu si jí umím lepší představit než v bobině nebo v brejlovci. |
Deka Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1522 Registrován: 11-2004
| Odesláno Středa, 03. srpna 2011 - 21:48:26 |
|
libochovičák: Nesmysl. Ženská jedině v čoudě na levý straně. Když už máme holt tu rovnoprávnost...
...a ještě měl tu drzost říct mi ty py*o ty semnou nikam nepojedeš. Co to máte za řidiče??? ---- |
|
Mol
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 304 Registrován: 10-2008
| Odesláno Středa, 03. srpna 2011 - 22:23:51 |
|
Deka: Zkušenosti už s tím jsou, jen těch par moc nejezdí... Ani boty nepotřebovala, i když můj praděd co topil, zničil prý na mašině minimálně 3 páry ročně... (Příspěvek byl editován uživatelem mol.) |
Agent
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2647 Registrován: 9-2002
| Odesláno Čtvrtek, 04. srpna 2011 - 00:34:07 |
|
Treba u RENFE videt nejakou buchtu za kniplama neni zas az takova vzcnost. Metro Madrid dtto.
|
Dennis
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2071 Registrován: 10-2007
| Odesláno Čtvrtek, 04. srpna 2011 - 10:19:13 |
|
|
Vlada749
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 375 Registrován: 2-2009
| Odesláno Čtvrtek, 04. srpna 2011 - 12:29:31 |
|
U SNCF taky jezdí dámy,a pamatuji doby,kdy v Děčíně jezdily také dvě ještě před rokem 90. |
Jena
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 8359 Registrován: 11-2002
| Odesláno Čtvrtek, 04. srpna 2011 - 14:05:06 |
|
Dennis: ta "Brutální Nikita" vypadá, že ji je tak 10-12 let... |
Ú.Di.Š. Neregistrovaný host Odeslán z: 90.176.22.62
| Odesláno Čtvrtek, 04. srpna 2011 - 15:20:24 |
|
Ženská jedině v čoudě na levý straně. "Ty vole, ten topič má kozy!" Pronesl jeden můj kamarád v Lužné před pár lety. A skutečně páru topila holka... Nevíte jestli jí to vydrželo? (To topení, né ten hárdwér.) |
Agent
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2649 Registrován: 9-2002
| Odesláno Čtvrtek, 04. srpna 2011 - 20:56:37 |
|
Jena: Tak to opravdu jen vypada. Kdyby ses dival poradne, tak zadna dvanacka nahore nema to, vo tahle kocka. Teda pokud nespada do kategorie Michelin...
|
Jena
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 8361 Registrován: 11-2002
| Odesláno Čtvrtek, 04. srpna 2011 - 21:14:07 |
|
Agent: no, to já vím, ale po A) některé části prádla jsou někdy záměrně dělány tak, aby tvořily iluzi většího objemu, po B) některým slečnám pod 15 bys to dnes skutečně nehádal a po C) psal jsem, že jen tak vypadá (ale nemyslím si to)... |
Číslo příspěvku: 12178 Registrován: 9-2002
| Odesláno Čtvrtek, 04. srpna 2011 - 22:10:15 |
|
Souhlasim s Jeňou
|
Peto5220
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3989 Registrován: 5-2005
| Odesláno Čtvrtek, 04. srpna 2011 - 23:11:47 |
|
Ja tipujem 13. Ale už som stretol aj taku 13-ku ktorej sme cela partia tipli 17
|
Sajtr
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 804 Registrován: 11-2006
| Odesláno Pátek, 05. srpna 2011 - 09:02:02 |
|
K těm ženským strojvedoucím. Jel jsem minulou sobotu vlakem TRILEX z Liberce do Zittau a zpátky a ženskou "za kniplem" jsem viděl hned dvakrát.
úzkorozchodná železnice Třemešná ve Slezsku - Osoblaha lokomotivy U57.001, U46.002, TU38.001 Slezské zemské dráhy - www.osoblazsko.com
|
|
Pepas87 Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 71 Registrován: 3-2011
| Odesláno Pátek, 05. srpna 2011 - 12:50:33 |
|
Sajtr: Jo alkohol nedělá dobroty.. Poslední dobou se to stává stále více lidem, někteří mají "upito" trošku víc a vidí tam ženy hned tři.. |
7477010
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 541 Registrován: 1-2011
| Odesláno Pátek, 05. srpna 2011 - 22:13:24 |
|
Pepas87,č.přísp.71: I bez alkoholu tam opravdu můžete legálně vidět tři ženy za řízením vlaků TRILEX. Jedna samostatně jezdí od samého začátku(t.j.od 12.12.2010, jízdní výcvik předtím absolvovala v Německu) a další dvě právě procházejí jízdním výcvikem na trati 089. |
Pepas87 Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 72 Registrován: 3-2011
| Odesláno Pátek, 05. srpna 2011 - 22:19:04 |
|
7477010: Já to samozřejmě vím, jen už jsme byli kolikrát napomínáni, že na netu hodně mluvíme o interních informacích.. Tak jsem čekal, až to nakousne někdo jiný, já jen postrkoval.. |
Past
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1732 Registrován: 11-2005
| Odesláno Sobota, 06. srpna 2011 - 08:20:58 |
|
Sice to tentokrát nejsou kočky (dvounohé, nebo čtyřnohé), ale stádo koz, které nám zastoupilo cestu při přemisťování se od Gotthardské dráhy do Svatého Mořice.
Internetové stránky o železnici v České Třebové: www.klubfoticu.estranky.cz |
|
Adam Št. Neregistrovaný host Odeslán z: 217.195.163.74
| Odesláno Sobota, 06. srpna 2011 - 09:40:13 |
|
Idnes - vlaky v Albánii Další šotočlánek v běžných mediích za poslední dobu. A pro toto vlákno je to zajímavé tímto tou božsky krásnou děvenkou v článku ... tak jsem to vrazil. Ale třeba autor chodí do této diskuze a hodí to sem sám (já jako nereg. to sem dát nemůžu). |
BmbČ Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3942 Registrován: 1-2007
| Odesláno Sobota, 06. srpna 2011 - 13:33:34 |
|
Past: Pěkné stádečko. Na první pohled patrné, že jsou zvířata zdravá a je o ně dobře postaráno. Za pozornost stojí dopravní značka. Makáč na dopravní značce, u nás vedené jako "Práce na silnici", má i ve Švajcu zapíchnutou lopatu do té větší hromádky. Švýcar má však oproti našemu náběh na hexenšlus.
Skutkové předkův buďtež chloubou i výstrahou potomkům! |
|