Autor |
Příspěvek |
Pružinskij Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 101 Registrován: 4-2015
| Odesláno Čtvrtek, 06. srpna 2015 - 08:28:43 |
|
Neví někdo, zda po dokončení nové VB v KV chystají ČD v kraji alespoň jednu ČD Lounge? Nebo to bude opět ve stylu "socky sockám a zbytku nasrat"? |
Ferii
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 834 Registrován: 4-2005
| Odesláno Čtvrtek, 06. srpna 2015 - 09:51:38 |
|
Bo'Bo': Hele a co z ciste provozniho, stanice v oblouku stejne bylo efektnejsi vypravovat lizatkem, tak nac klacky? Uz jsi sondil co heute toceji? :-D Martass: vem tu literaturuu ;-)
Brilantně distingovaná, z inertních sfér termicky vystresovaná, kauzálně symetrická, bázicky kubistická, senzitivně hyperaktivovaná. Áno, áno to je řada T478.1,2 ... Evžene, stojíme u vjezdu! |
|
p.proft Neregistrovaný host Odeslán z: 37.188.133.148
| Odesláno Pátek, 07. srpna 2015 - 13:11:58 |
|
Do K. Varu zrovna na osobaku Brejlovec se soupravou- 754058 |
Číslo příspěvku: 102 Registrován: 4-2015
| Odesláno Pátek, 07. srpna 2015 - 13:25:58 |
|
tak nac klacky? Tak určitě lze jezdit i bez klacků :-), ale myslíš, že je to dobrý nápad? A jak proběhl sraz? Velmi zdařile jste se trefili do mých pracovních povinností, nicméně volno se mi vytvořilo na tuto neděli a pondělí. Tož kdyby někdo potřeboval něco urgentně projednat osobně, dojedu v rámci KV a Ústeckého kraje všude. |
Bobo Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 12596 Registrován: 5-2002
| Odesláno Neděle, 09. srpna 2015 - 18:07:17 |
|
já sem usráženej............ kterej blb začal panákouvat? zážitek, jak ujede tis pod rukou raděj až budu mín nasranej
kolisti = piráti chodníků neosvětlený cyklista = žádný cyklista jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno http://www.stopkoureni.cz/ |
|
Číslo příspěvku: 112 Registrován: 4-2015
| Odesláno Pondělí, 10. srpna 2015 - 16:21:46 |
|
Z průběhu stavby rekonstrukce žst. Aš, konec června: Dnes je v podstatě hotovo. Stavět nám celkem jde, horší už je to s tím, co potom po kolejích jezdí. Poslední, co proniklo na veřejnost (přímé spoje do Selbu a přestup v Aši na pendl na město), je tedy opravdu interesantní kočkopes. Doufejme, že nové personální posily u Koordinátora situaci ještě výrazněji nezhorší (protože za peníze, které dostane zřejmě žádnou osobnostní kapacitu nezaplatí...). |
Číslo příspěvku: 12599 Registrován: 5-2002
| Odesláno Pondělí, 10. srpna 2015 - 21:29:58 |
|
šichta aš-ašm bude eště větší vopruz než odpol. lokty......... fuj a až bude ve známosti tarif, že přes čáru za 2-3é, tak to bude úplně čd. viz tarify za 1km v johanu
kolisti = piráti chodníků neosvětlený cyklista = žádný cyklista jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno http://www.stopkoureni.cz/ |
|
H_k
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5619 Registrován: 5-2002
| Odesláno Úterý, 11. srpna 2015 - 13:39:12 |
|
Jo, čím blbější návrh, tím větší šance že to takhle bude jezdit... Přitom když je k dispozici motor, tak má kua jezdit, ne? Klidně Hranice - Cheb, aspoň by to svezlo pár lidí... A kdyby první a poslední Selbák měl závlek přes Aš město tak by se taky houby stalo, v půl šestý ráno asi úplný davy z Hofu do Chebu nepojedou, stejně tak tím večerním přípojákem po jedenáctý... |
Číslo příspěvku: 113 Registrován: 4-2015
| Odesláno Úterý, 11. srpna 2015 - 20:09:01 |
|
Nesmíš se na to dívat čínským prizmatem z Nang-Čingu, nebo kde to zrovna vyděláváš... Tady jde u ČD o jedno jediné - maximalizovat zaměstnanost a sociální funkci plus vydojit maximum z veřejných rozpočtů. Vyjde ti z toho zkurvenej JŘ, maximalizující počty vozidel a zatraceně drahej systém. A nevidím, na rozdíl od tý Číny, politickou vůli to změnit. Však nás taky převálcujou a právem. |
David 814-047 Neregistrovaný host Odeslán z: 37.188.238.13
| Odesláno Úterý, 11. srpna 2015 - 22:08:45 |
|
Ad Pruzinskij: Myslím, že v případě pendlů Aš-Aš město se do ČD navážíte zbytečně - tohle je věc objednavatele (koordinátora+kraje), který není schopen domluvit s městem Aš nasazení MHD od vlaků Cheb- Hof z/do ŽST Aš. |
Petr_k Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 11033 Registrován: 4-2003
| Odesláno Úterý, 11. srpna 2015 - 22:56:07 |
|
Jenže ono to s tím souvisí, koordinátor se systémy MHD v poslední době nezabývá plánovaně (předtím na to neměli ti dva chudáci, co to všechno vždycky odserou, vůbec čas) a kraj má "kýmsi" prolobovaný zájem některé MHD cíleně oslabovat.
DIE VERGELTUNGSAFFE! Nur selten kommt was besseres nach. (Franz Josef Karl von Österreich) |
|
Petropolian
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 18 Registrován: 3-2015
| Odesláno Středa, 12. srpna 2015 - 11:04:55 |
|
Pánové nemáte plánek kolejiště v Aši po rekonstrukci? Zdá se mi to nějaké malé. Díky |
Číslo příspěvku: 115 Registrován: 4-2015
| Odesláno Středa, 12. srpna 2015 - 14:04:37 |
|
Tak pravda je - a to si přiznejme - že pokud by na celý kraj byli skutečně jen dva lidé, tak je to prakticky nezvládnutelné (vzhledem k rozsahu a počtu průserů, které se dlouhodobě neřeší). V praxi ovšem má institut Koordinátora jen minimální výsledky a proto je de facto nadbytečný sám o sobě. A výše zmíněný tarif - no, počkejme si, co nám dopravci nadělí. Nedivil bych se, kdyby to skončilo minimalistickým pojetím - síťovky, časovky a šlus. Naprosto stejný průser je na jiných přechodech a taky se neřeší. Petropolian: Proč malé? Není malé. A obecný dotaz. Za dva týdny nám konečně skončí nepřetržitá dvouměsíční výluka na Kraslické dráze. Na co se může daňový poplatník těšit? Zaregistroval jsem nové PZZ asi u čtyř přejezdů ... a dále? (Příspěvek byl editován uživatelem pružinskij.) |
Miroslav Zikmund Neregistrovaný host Odeslán z: 82.117.130.27
| Odesláno Středa, 12. srpna 2015 - 19:30:00 |
|
ad Bobo : žst. Hájek byla unikátní tím, že byla bez odjezdových návěstidel a každý vlak (i projíždějící) musel dostat od výpravčího ruční návěst ODJEZD ... |
H_k
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5620 Registrován: 5-2002
| Odesláno Středa, 12. srpna 2015 - 19:41:10 |
|
Tak v Nanjingu se mi hlavně vysmáli že když byli oni na služebce v Evropě, tak jim ty vysokorychlostní vlaky přišly strašně drahý, že oni ze Šanghaje do Nanjingu platí asi 300 těch jejich šušňů, no prostě asi korunu na kilometr... Jako že prý myslí ty rychlovlaky co jezdí 300 - 350... Tak jsem dělal jako že nic a potichu odešel na letadlo... Je fakt že občas maj aspoň snahu někoho za korupci popravit a nějak jim to tam funguje, je to divný, ale je to tak... :/ Dopravní infrastruktura se třeba aspoň rozvíjí, u nás i ten "rozvoj" je směřování jenom o něco větší oklikou do prdele... V KV kraji si soudruzi z čínských komunistů okopírovali tu bohorovnost, to jo... Ten zbytek nějak... Někde zůstal. |
Číslo příspěvku: 12603 Registrován: 5-2002
| Odesláno Středa, 12. srpna 2015 - 21:11:28 |
|
no to sou zas nápady. zkurvit gvd, vnutíme lidem mhd, když jí do ted v aši nepotřebovali. cesta se prodraží o 15-20kč, ale to je f pořádku. u dojíždějících je to za měsíc *40. jo vlastně tady de o to, ty lidi vyhnat. tož máte správný uvažování.
|
Číslo příspěvku: 12604 Registrován: 5-2002
| Odesláno Středa, 12. srpna 2015 - 21:16:42 |
|
silně pochybuju, že kordinátoři nakoordinjou, že čd jízdenka do aš m. bude platit na mhd. furt si hrajete na posranou integraci s měsíčníma jízdenkama, ale co třeba turisti, jedoucí na klasickou jednorázovou jízdenku? jo voni maj peněz dost, gdyž se sem jedou kouknout, tak je musíme vobrat. pokud uděláte integraci jako v PID, gde si koupim jízdenku v automatu a v rámci platnosti jezdim "čim chci", tak na existenci koordinační něco změnim názor do dost kladných hodnot. ale to se nestane............. takže se zaintegrujem , tam je totiž úplně jedno, jestli jedu kolem štreky, nebo po trase mhd.
|
Číslo příspěvku: 11034 Registrován: 4-2003
| Odesláno Středa, 12. srpna 2015 - 21:21:22 |
|
ono vlaky Asch-Stadt - Asch nebudou nic jinýho, než další "konkurenční" forma MHD (která tam beztak už je), navíc za krajský prachy stačí pouze chtít řešit globálnějc, než striktně rozlišovat gumokolní/drážní, městský/krajský/úplněcizí a Zemkovo/ostatních...
DIE VERGELTUNGSAFFE! Nur selten kommt was besseres nach. (Franz Josef Karl von Österreich) |
|
Číslo příspěvku: 12608 Registrován: 5-2002
| Odesláno Středa, 12. srpna 2015 - 22:08:04 |
|
jistě. ale člověk, co vleze do vlaku zapaltí něco. pokud navíc přeleze do něčeho jinýho, co ho doveze tam co dneska vlak, zaplatí + něco. a to + něco si vynásobí četností ježdění. a pak se na nějakej vlak úplně vysere...... pokud by tady fungovalo to co v - pid jednotlivých jízdenek, tak je kaštanu z hlediska ceny jedno, jestli na hbf bude přelejzat do busu.
|
Ferii
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 835 Registrován: 4-2005
| Odesláno Středa, 12. srpna 2015 - 22:28:23 |
|
pruži: ale jó bylo celkem plodné, škoda, žes nemohl zčeřit vody. Snad i díky němu je o jednoho fíru nikoliv řidiče víc. Herr Bobo tentokráte vyjímečně málem neodešel :-D 5.9 bude mezi vojkama a kysibelblem o5 brousit koleje sazomet
Brilantně distingovaná, z inertních sfér termicky vystresovaná, kauzálně symetrická, bázicky kubistická, senzitivně hyperaktivovaná. Áno, áno to je řada T478.1,2 ... Evžene, stojíme u vjezdu! |
|
Číslo příspěvku: 11035 Registrován: 4-2003
| Odesláno Čtvrtek, 13. srpna 2015 - 10:52:40 |
|
Bobo - ono se klidně může stát, že kraj přijde do Aše, natáhne ruku a jestli chcete vlaky na město, plaťte. Přesně tohle má kraj v plánu udělat v Aši u buslinky 411110, resp. u těch spojů, co jedou z ašskýho nádraží na Doubravu...
|
Číslo příspěvku: 12610 Registrován: 5-2002
| Odesláno Čtvrtek, 13. srpna 2015 - 15:35:43 |
|
a co brání dopravci jezdit na komerční riziko?
|
Číslo příspěvku: 11036 Registrován: 4-2003
| Odesláno Čtvrtek, 13. srpna 2015 - 16:55:32 |
|
kterýmu? ČD?
|
Číslo příspěvku: 12612 Registrován: 5-2002
| Odesláno Pátek, 14. srpna 2015 - 15:37:58 |
|
třeba. nebo busům.
|
749.243-2
Neregistrovaný host Odeslán z: 160.218.160.217
| Odesláno Pátek, 14. srpna 2015 - 17:19:43 |
|
brovokace na aautobusovou klaku :-] Posláno z mobilu. |
přípoje Neregistrovaný host Odeslán z: 37.188.231.89
| Odesláno Pátek, 14. srpna 2015 - 20:16:03 |
|
Takže v praxi to bude fungovat tak, že motor z Egeru bude mít 6 minut a v době příjezdu do Asch Hbf už bude motor do Asch Stadt dávno v čoudu a lidi ať si šlapou pěšky. Aspoň že se zvýší (nepíše se někdy v těchto krajích zvíší?) počty cestujících do Selbu natěšených na jízdné za přeshraniční úsek cca 200 CZK. |
Číslo příspěvku: 12613 Registrován: 5-2002
| Odesláno Neděle, 16. srpna 2015 - 12:48:31 |
|
jasně. 20 lidí bude přelejzat, aby 4 nemuseli asi to má nějakej účel
|
Číslo příspěvku: 116 Registrován: 4-2015
| Odesláno Pondělí, 17. srpna 2015 - 18:29:38 |
|
Tak od 16,00 Kynšperk - Tršnice opět (na týden) dvoukolejný provoz. Snad i díky němu je o jednoho fíru nikoliv řidiče víc. Herr Bobo tentokráte vyjímečně málem neodešel :-D Výborně. Co je dnes dead-end-job, může být zítra start-up-job A Herr Bobo mě tedy nepřekvapuje, furt mu říkám - pij jen limonády! Selb - Selb st.h.: Probíhá pokládka svršku, umělé stavby demolovány a již většinou stojí nové. |
Číslo příspěvku: 117 Registrován: 4-2015
| Odesláno Úterý, 18. srpna 2015 - 10:15:39 |
|
Sraz DF, září 2015: Navrhuji následující data (posílám i mejlem): 9,10,12,14,17,20,21,25,29,30 Až se dohodneme na datu, můžeme začít řešit místo. |
Číslo příspěvku: 12619 Registrován: 5-2002
| Odesláno Úterý, 18. srpna 2015 - 16:03:52 |
|
já budu vědět až za dlouho. něco dohodněte. stejně z toho budou 3 minisrazy s limo se nesrážim
|
Bardotka_749 Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1889 Registrován: 10-2008
| Odesláno Sobota, 22. srpna 2015 - 07:28:35 |
|
kdyby se někomu chtělo, a měl šanci dát pár fotek z Bečova - na 99% - 3. a pak 7. 9. se bude rušit staré SZZ ve stanici. 3.9. v DK, 7. 9. na St.2. Z DK se stroj vyvyazuje a jde do světa,nevím kam. Byla by škoda nedat ani fotku. Já tam cestu nemám,pokusí se někdo? Dík.
Bardotka - už není |
|
Sonic
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 990 Registrován: 11-2006
| Odesláno Sobota, 22. srpna 2015 - 09:40:06 |
|
ad Bečov: Já mám nafoceno z před pár lety, ale teď to tu nemám. Až budu v září zpět doma, tak se můžu podělit. |
kyklop499 Neregistrovaný host Odeslán z: 46.167.205.246
| Odesláno Sobota, 22. srpna 2015 - 22:49:33 |
|
Zdravím. Neměl by někdo foto letošního KV Chodovar Expresu?? Ví někdo, alespoň, jaká byla letos nasazená souprava? Jaké Loko? Byla to ř.720 nebo 742? A kolik to mělo vozů? Tři jako obvykle? Díky moc za info. Kyklop499 |
Belinea
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1390 Registrován: 2-2005
| Odesláno Neděle, 23. srpna 2015 - 21:16:07 |
|
2x Karlovarský Chodovar Expres 1x Plzeňský Chodovar Expres Měl jsem tu čest se konečně z KV svézt v tomto vlaku. Vlak byl plně obsazen a teklo skvělé pivo, které nemělo chybu. Ale fotografů při trati jako šafránu, na to jak bylo hezky... |
SDK Neregistrovaný host Odeslán z: 54.191.107.153
| Odesláno Neděle, 23. srpna 2015 - 21:46:25 |
|
Ale fotografů při trati jako šafránu "Nějaká" 720 holt není párovka, no. A na vagóny v najgrcu není zvědavý snad nikdo. Nakonec ty jezdí i normálně. |
kklop499 Neregistrovaný host Odeslán z: 46.167.205.246
| Odesláno Neděle, 23. srpna 2015 - 22:59:46 |
|
Beliea: Díky moc za fotky KV Chodovar Expresu. Koukám, že letos měl vlak 4 vozy..., v minulých několika letech měl vždy jen tři... Kyklop499 |
Číslo příspěvku: 124 Registrován: 4-2015
| Odesláno Pondělí, 24. srpna 2015 - 18:02:47 |
|
Možná teklo skvělé pivo, zato ČD zase jednou předvedly, jak neomezeně na řadové cestující kašlou. Klidně se do spoje dotovaného a objednaného v ZVS (seznam např. zde: http://www.kr-karlovarsky.cz/krajsky-urad/cinnosti/Stranky/Doprav a/seznam/odd_ver_dopravy.aspx) zařadí (muzejní?) vozidla se sníženou rychlostí pro návoz na nějakou marketingovou akci a v důsledku přijede spoj do své cílové stanice opožděn o celkových 12 minut. Sice se jednalo o sedlový spoj, s nevýrazným vytížením, nicméně bych byl velmi zvědav, jak toto vysvětlují objednavateli a vykazují v účetnictví (to se to krásně manipuluje). To se budou krásně počítat náklady, když se něco schová pod ZVS... |
R_H Neregistrovaný host Odeslán z: 84.244.95.230
| Odesláno Pondělí, 24. srpna 2015 - 20:39:52 |
|
kyklop499: už loni jely 4 vozejky W. / Pružinskij: zákazník? Co to je? Nějaký otravný druh? Ale teď vážně - o tom, jak se kašle na zákazníky, jsem se přesvědčil teď v noci z pátka na sobotu - vracel jsem se z NRW do Varů. Trasu Köln Hbf - Hamm (Westf.) s RE1 (DB) a následně přestup do vlaku Eurobahn jedoucího do Bielefeldu. Přestupní doba byla v Hammu 11 minut. Jenže ouha, cestou jsme chytili cca +13´ a po výstupu v Hammu nám bylo jinými čekajícími cestujícími řečeno, že FLIRT od Eurobahn odjel na čas. Těch přestoupivších z RE1 nebylo 5 nebo 6. Ale téměř 40 (s kuframa atd.). Zaplať pánbů za taxíky před hammským nádražím, kdy nás jeden z nich dovezl do Bielefeldu za bratru 150 EUR. Celkem bych čekal, že když mají ten slavný Verkesverbund Rhein-Ruhr, že budou u posledních vlaků i nějak garantovány přestupy v případě zpoždění a nebude se lidem zbytečně komplikovat život. |
Belinea
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1391 Registrován: 2-2005
| Odesláno Pondělí, 24. srpna 2015 - 20:49:34 |
|
Nechci se pouštět do nějaké debaty, ale ten vlak jede 1x za rok, navíc má řadu svých zákazníků a ze všeho nejvíce smekám před samotným pivovarem, že má zájem (a jistě je to rok od roku větší obtíž a pracnost) zajišťovat nějaké "pivní expresy". Komerce nekomerce, já dávám za celou akci palec nahoru a těch 12 minut, no bóže... |
532 Neregistrovaný host Odeslán z: 90.180.16.99
| Odesláno Pondělí, 24. srpna 2015 - 21:32:26 |
|
Co se všechno dá najít na internetu, chvilku jsem tomu i věřil :-). |
W. Neregistrovaný host Odeslán z: 89.103.77.137
| Odesláno Úterý, 25. srpna 2015 - 09:08:04 |
|
R_H: Včera jsem kupoval lístky na cestu zpět z Dolního Saska do KV. Jízdné 50 % sleva z NRT Hamburg - český hranice kolem 53 euro (tzn. plná palba kolem stovky, spárpraizy kolem 60), letenka Brémy - Praha na končící sockoidní lince LCC za 34. Tak se holt podívám na brémský tramvaje, i když jsem tam původně vůbec jet nechtěl :-))) Nějak ty DB začínají být poněkud drahé (mno, taky díky ČNB). Belinea: Mně nikdo nikdy nedal nic zadarmo, tak nevím, proč by měly zrovna ČD něco ochcávat. Notabene, kdy nejsou schopný sami zajistit ani běžný služby (např. můj nekonečný seriál s nákupy rezervací). 532: Fanscinuje mě, že si někdo s tím dá tu práci... |
Číslo příspěvku: 12631 Registrován: 5-2002
| Odesláno Středa, 26. srpna 2015 - 17:51:16 |
|
srážení: do 1/2 září asi můžu, dál nevim. bude vůbec něco?
|
Bečov Neregistrovaný host Odeslán z: 86.61.238.43
| Odesláno Středa, 26. srpna 2015 - 18:43:33 |
|
|
Číslo příspěvku: 127 Registrován: 4-2015
| Odesláno Středa, 26. srpna 2015 - 18:46:14 |
|
Bobo: Bude, čekáme až všichni dostanou turnus na září. |
Jiří_marel
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 78 Registrován: 7-2007
| Odesláno Čtvrtek, 27. srpna 2015 - 08:22:48 |
|
Posílám pár obrázků z mobilu pořízených 15.8.2015 v Karlových Varech na horním nádraží.Viděl jsem přípravné práce na bourání starých nádražních budov. Byli vidět jen 3 pracovníci jak vyklízejí zařízení. |
Ferii
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 836 Registrován: 4-2005
| Odesláno Čtvrtek, 27. srpna 2015 - 19:18:45 |
|
Bobo: Ve Ctvrtek mozes klasicky dovalit na klasu s eM a eF. Taka predpriprava :-D Vlecka KMV vykosena, premerena Vsudybyle moze dorazit
|
Lokofan
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 194 Registrován: 9-2007
| Odesláno Pátek, 28. srpna 2015 - 21:13:08 |
|
Zítra pojede do Varů přes Johan Freundschaftsexpress? |
Letec
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 530 Registrován: 7-2007
| Odesláno Sobota, 29. srpna 2015 - 14:46:24 |
|
Pár fotek z Lokte a jedna zvláštnost. ??? |
Loket Neregistrovaný host Odeslán z: 82.117.130.20
| Odesláno Sobota, 29. srpna 2015 - 15:10:24 |
|
Letec:Motor schovaný v tunelu před sluncem. |
| Odesláno Sobota, 29. srpna 2015 - 15:20:19 |
|
Konec nástupiště kdyby vlak přijel od Slavkova :-). |
Letec
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 531 Registrován: 7-2007
| Odesláno Sobota, 29. srpna 2015 - 16:31:12 |
|
add Loket: Je to tak. Že by PMD za hranice dopravny? |
Kralda
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 101 Registrován: 4-2005
| Odesláno Sobota, 29. srpna 2015 - 22:29:48 |
|
cože dnes točila raní rychlík Větruše, Klášterec-Cheb cdc cargo..? že by nedostatek vozidel? |
751_364-1
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 294 Registrován: 6-2012
| Odesláno Neděle, 30. srpna 2015 - 09:47:58 |
|
Kralda: To sis toho všiml brzo Na rychlících Cheb - ÚnL jezdí ČDC 363 už od Února, kdy to začalo 363 065 a teď nějak v Červenci se k tomu přidaly 072 a 047.
|
Kralda
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 102 Registrován: 4-2005
| Odesláno Neděle, 30. srpna 2015 - 17:09:38 |
|
751 :No až ted jsem jel vlakem po dlouhé době tak těžko jsem si mohl všimnout dřív... a důvod? |
Ferii
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 837 Registrován: 4-2005
| Odesláno Pondělí, 31. srpna 2015 - 00:05:57 |
|
letec: zrovna od tebe bych to stourani necekal, vjezd byval pred tunelem od Sl. a i za jeho existence... Treba sukec uhybal nakemu kol. vozidlu, zazil jsem ;-). Na jiste vlecce jezdi firove az za navestidla, pry kvuli kvuli km a riziku propusteni, to mi osobne prijde bizardnejsi :-D.
|
RudýĎábel
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 628 Registrován: 1-2009
| Odesláno Pondělí, 31. srpna 2015 - 12:57:34 |
|
Právě teď odjeli lokomotivy směr Chomutov Metrans s polu s Rialtransem 386 017 - 8 a 716 505-3 |
Číslo příspěvku: 12638 Registrován: 5-2002
| Odesláno Pondělí, 31. srpna 2015 - 15:44:10 |
|
Že by PMD za hranice dopravny? jaký dopravny? proč nelze zavést nad do johanu? bus nesmí přes přechod? otočit dezira do potoků v so,ne jde, v X ne? takovou 17112 jezdí helmutů jak.... feri, čt nejistý
|
| Odesláno Pondělí, 31. srpna 2015 - 20:19:09 |
|
Odjezd asi v celou, nejde to přečíst. |
R_H Neregistrovaný host Odeslán z: 31.7.242.22
| Odesláno Úterý, 01. září 2015 - 08:59:38 |
|
532: To už je u Mattonky takovej folklór, že ten leták udělají nepřehledně. Čekal bych, že se z minulých let poučí . . . |
Petropolian
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 24 Registrován: 3-2015
| Odesláno Úterý, 01. září 2015 - 12:59:18 |
|
Pánové dovolte dvě otázky: 1) jak vypadá situace na trati Aš - Selb, zbývá ještě hodně práce, pokud ano stihne se vše do začátku nového grafikonu? 2) jaký má smysl udržovat trať Aš - Hranice když pokud vím minimálně poslední 3 roky zajíždí do Hranic pouze jeden vlak denně a šance na spojení s Adorfem je rovna nule? Jsem vlakomil, ale na otázku číslo dvě si jako vystudovaný statistik neumím odpovědět. Děkuji předem |