K-report
 

Archiv do 27.května 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Ojetá vozidla ze/do zahraničí dovezená/vyvezená » Archiv do 27.května 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1846
Registrován: 1-2004


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 10:15:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: Jak napsal Gromit, je to MAN NL 202 (nebo obecněji NL xx2 když nevíme co je tam za motor ) a v tomhle provedení se dělal od roku 1992 asi 6 let.
Ale mě by spíš zajímalo, jak jsi přišel u tohoto kousku na to "O.Ä.f - Gräf & Stift"? Má to na výrobním štítku nebo někde jinde na sobě?
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 10:59:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: Od 1 července se dá dovést z EU skoro vše. Padla věková hranice 8let.Vic Ferdorka ze španěl, jeho busy jsou okolo r.v. 90. Evobus- auta daná v německu na proti učet a sem,dovezená protože se tu otevřel obchod s ojetinamy a je tu odbyt. Co si budem namlouvat Karosa je dobrá (to se jí nechci dotknoůt sám mam RTO,ŠD,737)ale najede o půlku meně než tato auta a to eště musý projít generalkou. Tento MAN je od postbusu a maj přijít další.
AP-76-88 BEST OF RTO
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1655
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 11:10:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Upřímně nejsem z těchto dovozů ojetin nijak nadšený, stačí že se sem vozí "ojetiny" přímo z tureckých fabrik.
Trolejbusy v Českých Budějovicích vás vozí již více než 15 let!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 11:21:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výroba v turecku-Bez komentaře.
AP-76-88 BEST OF RTO
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1556
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 11:52:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tyto ojeté Mercedesy (o MANech to zžejmě platí taky) jsou naštěstí originální německé a je to na nich vidět. Dostkrát jsem s nimi jel (Roudnicko, Litoměřicko, Ústecko) a na svůj věk jsou v opravdu dobrém stavu, to platí i jízdních vlastnostech (ikdyž samozřejmě prošly u EvoBusu důkladným servisem). S Tureckými se to nedá srovnat, ještě že už se to původní Conecto nedělá. To nové vypadá o poznání lépe ale počkáme, až se přesvědčíme v provozu.

Obnova chátrajících vozových parků je třeba a jako dočasnou alternativu, souběžně s nákupem nových busů, to akceptuju. Ještě by se mohli více dovážet ojetá Citara, v Německu už se na trhu ojetin objevují a slánští už jich několik mají.
www.fotodoprava.com
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 12:02:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moje slova líp bych to nenapsal.
AP-76-88 BEST OF RTO
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1661
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 18:29:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: Ano, Citar se prodává celkem dost. Ca před půl rokem jsem našel inzerát na prodej čtyř kloubových Citar, sóla jsou k sehnání prakticky pořád. Dokonce sem našel i jeden inzerát na dvoudvéřovou Agoru. Jinak v podstatě souhlas, ale nesmí se to moc rozšířit, to by nebylo dobře.
Trolejbusy v Českých Budějovicích vás vozí již více než 15 let!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2625
Registrován: 5-2003


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 19:47:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aussiger: Název O.Ä.f - Gräf & Stift je uveden na výrobním štítku. A co takhle vídám po Rakousku kdekoliv, narazit na "čistokrevný" Man je docela těžké, většinou jsou to shodné vozy, ale na předku mají nápisy Gräf & Stift... Je mi jasný, že to bude něco jako Citybus a Agora, ale nevím jak to měly, proto jsem napsal oba názvy... Jinak díky za upřesnění typu.

Gromit: Ano, pokud srovnám 10 let starý německý Man a rok staré Conecto, tak vidím propastný rozdíl. Jsem teda rozhodně radši, že se někteří dopravci dali touto cestou a to nakupovat tyhle vozy, které jsou myslím na hodně dobré úrovni. Rozhodně je mi to sympatičtější než skupina ICOM, která velké oblasti zaplavila Conecty, které jsou tím nejhorším, co lze na našich silnicích potkat. Nebí spíš s čím jsem se prozatím setkal.

Já nevím, ale čím dál tím víc to na mě dělá dojem, že to má na svědomí konec výroby řady 900. Možná je to jen shoda náhod, ale ojetiny se sem začaly dovážet ve větším až vloni, kdy už konec byl jasný. Prostě mám pocit, že Arway - Crossway pro náš trh už není ono.... Ale to ukáže až čas.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1560
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 02. dubna 2007 - 09:21:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: myslím, že Crossway / Arwway se u nás taky "chytne". Je začátek roku, to se prodává méně autobusů, v druhé poloviněe roku se to zvedne. Samozřejmě už nebudou mít tyhle autobusy tak výraznou převahu nad ostatními, jako měla Karosa dříve ale dostatek zákaznáků si jistě najdou. Jen se obávám aby se jedničkou nestal SOR. Ne že bych jim nepřál, ale první by být nemusel.

Pořizování ojetin ve velkém se (zatím) týká jen ČSAD Slaný a ZDAR, kteří potřebovali v krátké době mnoho desítek autobusů pro nově nasmlouvané linky, převzaté po DPÚK. U ostatních dopravců (BusMat, AKV...) je to jen paběrkování ale není vyloučeno, že si někteří dopravci jen "oťukávají terén" než toho dovezou víc.

Jinak, jedna pani povídala, že ICOM by měl vedle nových Conect ve větší míře kupovat nové Intouro.
Ale počkáme si až něco bude oficiálně. Je to od dvou řidičů a řidiči někdy "vědí" víc než sám dopravce.
www.fotodoprava.com
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1847
Registrován: 1-2004


Odesláno Pondělí, 02. dubna 2007 - 16:47:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: Dík, takže byl kompletován v Rakousku. Jsem si myslel, že tenhle typ už se jen dovážel z Německa, protože jeden čas v 90.letech (ale nevím přesněji kdy) to pod Manem nějak nefungovalo a Gräf&Stift dělal s Volvem ty LPGéčka pro Vídeň. Ale teď už tam zase jezdí i nejnovější Lion's City jako Gräf&Stift. No zmatek, pryč od toho

Gromit: Nepotkal jsi při toulkách krajem nějaký linkový Neoplan Sportbusu? Taková ojetina minimálně z přelomu 80/90.let.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1929
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 02. dubna 2007 - 23:48:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Crossway se chytne nezapomeňte že ještě nejsou schváleny dotace Min.dopravy.do té doby se busy moc neprodávají.Každej čeká kolik mu bude přiklepnuto.Vždyt se to opakuje každej rok.Koukněte Slováci co už koupily Crossway,je to jen otázka času.
Jinak jsem spíš zvědav až po nich bude kraj (Ústecký) chtít to průměrné stáří.Tyhle ojetiny budou dobrý pro začátek ale co potom.Stejně budou muset koupit nové vozy.
ad Gromit myslíš že už uzavřeli VŘ na busy u Icomu?Přihlásila se i Karosa a měli ji zkoušet.Sice podle mě nakonec vyhraje Mercedes,ale kdo ví.Jinak ty Intoura se přesouvají jako běžné linkové vozy tak proto by mohl být jejich nákup vyšší viz.DM.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1561
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 09:37:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aussiger: Neoplan od Sportbusu jsem zatím žádný neviděl. Viděl jsem před 2-3 měsíci od nich menší turecký MAN, ten typ , co kdysi mívaly ČSA na NAD za letadlo do Brna.

Ares: ČSAD Slaný ty ojetiny berou jako dočasné řešení, oni pak místo nich dostanou nové vozy v rámci ICOMu. Ovšem jak to vidí do budoucna ZDAR, nevím. Nicméně ZDAR taky musí občas něco nakoupit, tak je třeba možné, že po případném nákupu dá nové busy na Ústecko aby dodržel podmínky a udržel si tamní síť linek a ojetiny pošle domů na Vysočinu a některé prodá. Zdaleka ne všechny totiž dává do svého nátěru..

Jestli ICOM už uzavřel výběrové řízení, to nevím, vím jen, že Crossway i Intouro tam měly předváděčky. Zrovna jsem se podíval na stránky ICOMu a v rubrice zprávy je toho daleko více o Intouru, včetně fotek z předvádění, zatímco Karose skoro nic. To taky o něčem svědčí. Navíc ICOM je taky dealerem Mercedesů, tak myslím, že nebudou kupovat od "cizího" dealera, když mají možnost kupovat "sami od sebe".
www.fotodoprava.com
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1933
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 12:15:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Gromit ano máš pravdu.Také jsem moc nepředpokládal že by to vyhrála Karosa,když jsou prodejci Mercedesu.Zdar také bude muset něco koupit bez toho to nepůjde.Proto doufám že to je jen dočasné to kupování ojetin ze západu.Jen moc nechápu proč to dělá Busmat....
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1562
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 20:03:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ARES: BusMat na tom asi nebude poslední dobou finančně nejlépe tak potřeboval peníze. Některé svoje poměrně slušné vozy prodal, koupil místo nich levné ojetiny, zatím vím o dvou.
www.fotodoprava.com
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1945
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 20:31:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ASI to tak bude.jinak ukazovali nějakého důchodce od HB a ten si koupil bus a vozí lidi z nějaké vesnice.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1088
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 22:51:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

gromit: Busmat má ty ojetiny 3.:
1)renault iliade
2)mercedes-benz 0404
3)mercedes-benz o407
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 10:10:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem byl v Pisku u dílen ČSAD pro karosu a měli tam dalšího MAN (žlutá střecha,červený pás,šedivej spodek). Na bočním panelu trochu podivně byl napis POSTBUS. A zasklem měl linku Pisek-Putim-? . Takže je už taky v běžném provozu.
AP-76-88 BEST OF RTO
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1563
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 23:08:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: díky za doplnění, ten Renault jsem zatím neviděl, teď se nedostanu na Florenc tak často.

Erťák: máš foto toho MANa?. Nebo aspoň jestli to byl stejný typ jako ten jejich první?
www.fotodoprava.com
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 23:43:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Víc jsem to nezkoumal a byl vzhledově stejný mimo těch barev.
AP-76-88 BEST OF RTO
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 636
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 08:31:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale vypadá to,že se Busmat nějak vzchopil,pže už neprodává tu svoji C955 a ta navíc dostala novou spz 4U1 ????.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1567
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 11:01:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Několik náladovek z Roudnice. Tady už poslední dobou o nic jiného než Mercedesy (případně Ekobusy) člověk ani nezakopne. Ještě že je mezi nimi poměrně dost Citar (objevuje se jich tu pět) a málo Conect. S Karosou sem už jezdí až na pár malých vyjímek jenom ČSAD SČ.
 
 
 
www.fotodoprava.com
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1091
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 12:37:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

švarc:včera byla na florenci od busmatu tato vozidla: LC 956,0404 a axer
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5995
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 10:56:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O 404 jel Bratislavu, potkal jsem jej u Brna, kolem třetí nacouvávalo na Florenci na zastávku i Connecto
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1572
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 11:15:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: Už jsem viděl i toho Renaulta:
 
www.fotodoprava.com
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1094
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 19:42:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

gromit: kolik má busmat ještě 700? a kolik jich vlastně měl? já vém jen o té modré LC 736.

Bobyk:aha no conecto jsem ten den také viděl ale pod mostem proti číňanům (tržnici)
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1576
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 19:57:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: Řekl bych, že BusMat už Karosy 700 nemá. Aspoň jsem žádnou už hodně dlouho neviděl.
www.fotodoprava.com
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 586
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 18:46:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poraď-te mi, kde všude jezdí v ČR ojeté nízkopodlažní MANy ze západu? Vím ČSAD České Budějovice - MHD Písek a ČSAD Karlovy Vary kde by měli mít i nějaký Neoplan. Díky
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 657
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 13:09:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já nedávno viděl Busmatovu 735 s tou reklamou na ISIC,může to bejt maximálně dva měsíce.

Repelend:Nějakej Man u ČSAD Č.B. sem viděl i na příměstských linkách někde mezi Strakonicema a Pískem,ale je možný že se jedná o ten co jezdí MHD Písek.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1132
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 21:04:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Švars:ta karosa od busmatu je právě LC 736-najdeš jí na citybus.cz

a sportbus koupil nový neoplan (ojetý) fotka na citybus.cz
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 658
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 08:36:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten Neoplan je pěkně hnusnej,řekl bych pěkně zbastlenej.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 11:46:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych neřek že je zbastlenej, normální linkovej pravda trochu se sniženou podlahou. Neoplán je pro zakazníka schopnej upavit a vyrobit cokoli.

(Příspěvek byl editován uživatelem erťak.)
AP-76-88 BEST OF RTO
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 589
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 12:36:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Švarc - ten Neoplan je náááádhernej Musí mít nádherný zvukovky Ale určitě není zbastlenej, je to Neoplání linková klasika!
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1882
Registrován: 1-2004


Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 16:29:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo jo, je to normální linkovej model, žádný bastl . Akorát, když jsem ho nedávno viděl naživo, tak mi tak hezkej nepřipadal - nějakej pošramocenej předek nebo co se mi to zdálo že vidím .
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6092
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 27. dubna 2007 - 08:02:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Švarc: ISIC Karosu BUSMATu jsem viděl i včera, má ji stále
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 662
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 27. dubna 2007 - 14:00:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak on Busmat asi žádný busy prodávat nebude,když získal nějaký nový linky na Lounsku.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1603
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 27. dubna 2007 - 23:06:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BusMat už něco prodal. Teď ale asi bude zase nakupovat a řekl bych že nejspíš v Německých bazarech.
www.fotodoprava.com
Blesk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 4-2007
Odesláno Sobota, 28. dubna 2007 - 07:40:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: Hlavně aby měl za co ! Proč myslíš, že vytvořil zbrusu novou firmu. A v bankách už ví, že u jedné firmy jsou dluhy, tak proč by se angažovaly ( banky ) u nové, se stejnou osobou. Vidím to tak, že vyjedou 734 po DPÚK, takže krok zpět, nemluvě o jeho notorickém nedostatku řidičů. Zvítězit ve výběrovce není umění, když je cena silně podhodnocena, umění je se za tu cenu udržet. A jinak, Busmat nic neprodal, Busmatu bylo zabaveno!!!
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 663
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 28. dubna 2007 - 10:10:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Blesk:Tak to je zajímavé.Kde potom vzal peníze na ten ojetej Renualt Iliade.Ten musel stát minimálně 5 milionů.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Blesk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 29. dubna 2007 - 10:07:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

švarc: Máš divné předtavy o cenách ojetin. Ten Renault stál 1 800 000,-Kč. Přenechal leasing na arese, částí zaplatil " ČÁST " dluhů a zbytek akontace cca 300 000 Kč na leasing na Iliadu. Ten MB 440 stál 1 400 000,- Kč. Postup byl stejný s tím, že pro změnu přenechal leasing na axera a takto se to lepí pořád dokola. Nemluvím o těch cisternách, které mu zabavili za neplacení nájemného.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 664
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 29. dubna 2007 - 15:17:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Blesk.Tak já do spol.Busmat nevidím jako ty.Mohl bys mi prosím napsat nynější stav vozovýho parku jestli ho máš.Já mám v seznamu tyto busy.
application/vnd.ms-excel
Sešit1.xls (13.8 k)

Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
7tr4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 378
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 29. dubna 2007 - 22:48:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jezdí u nás nějaký kloubový autobus vyvezený jako ojetý ze zahraničí?
Schotousch stirbt nicht !!!!

Máte nějaké informace o trolejbusech v NDR? Ano? Tak mi je pošlete na mail.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1608
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 30. dubna 2007 - 22:48:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Písku jsem dneska viděl dva MANy NL 202, oba jsou podle šítků vyrobeny u OÄF - Graf & Stift, jak tu ostatně nedávno uvedl Jpribil.
Během dneška oba MANy pravděpodobně ani nevyjely. Jak jsem je ráno mezi cca 9:45 a 11:00 viděl poprvé, tak jsem je tam mezi 15:30 až 17:40 opět našel na stejných místech. Ten první měl cedulku linky MHD č. 5.
 
 
www.fotodoprava.com
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1927
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 30. dubna 2007 - 23:03:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Největší vtip je v tom, že tyhle ojetý "plečky" vypadají pořád líp než naše byť novější karosy
1997 - 2007 Trolejbusová VOZOVNA KOMÍN 10 LET - Den otevřených dveří sobota, 2. června
(Bára!)
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 359
Registrován: 9-2006
Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 09:48:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: jj, ty ojeté zahraniční busy (MAN, Mercedes) jsou super... já jsem se s němi v okolí Drážďan najezdil... a jsou mnohem lepší, než Karosy C934, hlavně co se týče komfortu cestování.Vozy jsou z počátku 90. let.
 
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 932
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 10:38:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě jak měly dobrej servis v Německu, tak motory vyloženě předou. Když to stojí vedle stejně strarý Karosy, člověk si říká, že jsme v tý době autobusy pořád ještě tak dobře neuměli. :-)
Slovánek v extralize! :-)
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 327
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 11:37:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když tady tak vidím ty ojeté MANy v Písku, tak si říkám, že jsl nahradily nějakou Karosu řady 700, tak je to v podstatě totéž (cenově a řekněme že i kvalitativně, ač MANy asi budou nakonec pohodlnější), jako kdyby se udělala pořádná GO těch Karos. Pokud se na to nahlíží takto a neubyde ( ! ) nákupů nových vozů, pak si myslím, že je nakupování ojetin v podstatě v pořádku.
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1006
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 18:34:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten žlutý, co jezdí MHD nic nenahradil. Žádná městská Karosa se (zatím) nevyřadila a MAN doplnil zdejší flotilu, která předtím tak tak stačila pokrýt potřebu vozů na MHD. Ten červený linkový nevím.
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1873
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 20:08:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nevím, co jsem slyšel od pozorovatelů (sám jsem se tam ještě v nedávné době nedostal), spíše jsou tyto vozy udržovány pro meziměsto s tím, že občas na městě zaskočí (ostatně jak je v Písku u linkových busů dlouholetým zvykem), těžko říct, uvidíme po čase, jak se situace vystříbří.....
Staré lidi klidně rád pustím nastupovat..... pokud ovšem oni mě pustí vystoupit
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1824
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 21:01:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Potvrzuji jakožto jeden ze zmíněných pozorovatelů, oba MANy, tedy červeného a žlutého jsem viděl normálně na meziměstě. Jeden u Mirotic a jeden u Předotic.
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1648
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 21:37:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to běžná praxe většiny dopravců, obsluhujících jak MHD tak meziměsto, že autobusy občas nebo často používají na obojí dopravě (kromě Písku třeba DP Most a Litv., ČSAD Kladno atd.)
www.fotodoprava.com
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1008
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 11:47:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, běžná praxe to je, ale podle mě je to tak trochu čina. Městský autobus patří na MHD a linkový na meziměsto.
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1880
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 23. května 2007 - 20:57:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R_b. Tak tak. K nezapomenutelným zážitkům ohledně tohohle pak patří 160km jízda vozem B732 do Prahy a naopak jízda vozem LC na městské lince. Tyto scény zažili mý kamarádi, co se o dopravu nezajímaj, nicméně v obou to zanechá zážitek až do konce jejich života
Staré lidi klidně rád pustím nastupovat..... pokud ovšem oni mě pustí vystoupit
Galanťák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 00:22:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vencabocku: No a co? Já jel z Brna, až do Prahy B731.00, a nijak mi to nevadilo. A ZÁJEZDY B731.20 mi taky nejsou cizí. Co je na tom za zážitky?
LC na městské - pohodlí pro cestující.
80004 Galanta - Dunajská Streda - Györ - Sopron

Prepravu zabezpečuje: Galanta, tel.22-25
ČSAD, n.p., Bratislava
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 294
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 05:27:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LC na městské - pohodlí pro cestující
Zejména matky s kočárky to pohodlí jistě ocení
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1829
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 09:58:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Galanťák: Že tobě to nevadilo, neznamená, že to nevadí jiným. Mě stačila jízda na zájezdu vozem B732 z ČB do Třeboně a zpět, fakt zážitek. A LC na městské lince = pohodlí??? Hmm, kočárek nikam nenarveš, nákupní tašky těžko budeš dávat do polic, kolize nastupujících a vystupujících v uličce taky fajn. Proč jen ten náš DP ty LC vlastně nevypravuje?
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 13:38:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M__r: protože jich moc nemá...
Ale obyvatelé Banské Bystrice by mohli říct, jaké to je mít LC na městských linkách. Loni jich tam jezdilo poměrně dost... je fakt, že dopravci o zkvalitnění MHD zrovna nešlo .
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1881
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 20:53:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Galanťák:
Na tvoji otázku: No a co? dodávám jen, že ty té dopravě fakt moc nerozumíš, viď.
Obojí je samozřejmě hodně špatně. Zatímco jízda B732(1) se dá na delší vzdálenost ještě přežít, nasadit LC na regulérní městskou linku se samozřejmě rovná dopravní tragédii.
Ještě dodám, že běžní cestující nejsou šotouši, co slintaj blahem při jízdě z Brna do Prahy. Ty zajímá kvalita přepravy a je jim úplně šumák, jestli je to rábáč z 82' nebo karosa z 2002, ty fakt sledujou pohodlí a kulturu cestování a tu v městské verzi B731 na dálnici Brno - Praha mají fakt bídnou.
P.S. vlastníme několik brožurek se zahájení výroby řady B/C/LC. Různé manuály, seznamy náhradních dílů a mnoho dalších i propagačních materiálů té doby, ale nějak jsem si nevšiml, že by v nich výrobce určil a dále doporučoval typ LC pro městský provoz........

(Příspěvek byl editován uživatelem vencabocku.)
Staré lidi klidně rád pustím nastupovat..... pokud ovšem oni mě pustí vystoupit
Galanťák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 23:33:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vencabocku: Asi je vidět, že ty rozumíš dopravě pomocí několik brožurek se zahájení výroby řady B/C/LC. Různé manuály, seznamy náhradních dílů a mnoho dalších i propagačních materiálů (co nepřečteš, nevíš). Kdo říkal, že B731.00 jela po dálnici, a kdo říkal, že jsem z toho měl nějaké blaho. Samozřemě že LC na "normální lince" MHD je blbé, ale na nějaké lince v malém městském provozu to asi není problém. A kdyby to byl problém, tak to tam asi nejezdí;-)
80004 Galanta - Dunajská Streda - Györ - Sopron

Prepravu zabezpečuje: Galanta, tel.22-25
ČSAD, n.p., Bratislava
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6304
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 23:49:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Venco, na jisté osoby je nejlépe nereagovat. Pokud zde někdo vystupuje stylem, co nezajímá mě, nesmí zajímat nikoho, co nevadí mně, nesmí vadit nikomu, co vím já, musí vědět všichni, nebo jsou to debilové, popř. jim do toho nic není, přijde mi na reakce na něj líto klávesnice...

(Příspěvek byl editován uživatelem bobyk.)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 968
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 27. května 2007 - 00:01:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale no tak nebudem se přece dohadovat. Je to věc dopravce jaký vůz bude jezdit na dané lince. Connex taky posílá na většinu linek céčkové sorky..A stěžoval si někdo? NE!!A taky pojem kultura cestování je dost relativní. Lidem jde o to at nesedí v nějáké umaštěné plechovce od sardinek. A pak už je tedy jedno jestli jedeš v C735 nebo v C935E. Halvní je že tě to doveze z bodu A do bodu B.
A zájezd s B731.00 proč ne!!!O zážitky nebude nouze.
Tak a konec už toho nechme
ICQ: 225 075 034 - kdo chce at se ozve:o)))))))
e-mail:SnejdrlaJenda@seznam.cz
řada 950 and jakýkoliv atmos forever:o)))))))))

Nenič mne sloužím všem!!!!!!!!!!!!!
Karosa žije dál!!!!!!!!!

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace