K-report
 

Archive through 17.leden 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Otázky - zodpověz, kdo víš a znáš » Staré archivy » Archive through 17.leden 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 282
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 12:31:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ:
Napiš stížnost.
UWF:
Někteří dispečeři a výpravčí jsou ubožáci. Zásadně nepředjíždím vlaky nižších kategorií jedoucí včas vlaky vyšších kategorií jedoucími s nískokem. Ono se to podle D2 ani nesmí. Jen ať si EC pěkně skáče za panťákem, nemá fíra tolik krátit.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18596
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 13:17:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samozřejmě, to jsem chtěl udělat hned na hlaváku, bohužel tam najít cosi jako knihu přání a stížností je nadlidský úkol :-(. Ten náskok mělo SC minimální, ale i tak, -2 je trochu velká cena za +60 pro jinou relaci...
Jak je na tom ale SC s předností? Má opravdu přednost před vším (nemyslím teď ve skutečnosti, kdy se ho každej nejspíš bojí byť jen trochu přibrzdit )?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1245
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 15:04:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uwe: přesně tohle jsem tu chtěl napsat. V neděli jsem jel 3311 a před Jistebníkem jsem si všiml, že máme postavené do odbočky. Fíra zastavil u nástupiště a pak si popojel až k návěstidlu a zůstal stát. Asi po třech minutách se kolem nás prořítil Detvan a hned po něm i Pendosráč. Odjeli jsme s 8-minutovým zpožděním (i když na příjezdu jsem měli minutu, takže do Svinova by sme to před oběma stihli). Ve Svinově jsme stejně Detvana dojeli, sice odjel dřív, ale v Bohumíně jsme ho dokonce předjeli.....
Je třeba co nejrychleji koridorizovat trať 320 - rozpadá se před očima

ICQ: 202 888 377
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 152
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 16:09:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Qěcy ono ti analýza nebo dipečer vysvětlí jak se to má.Sám jsem to zažil Os + 1 min IC - 6 a za nepředjetí jsem dostal pozdrav"vysvětlete zdůvodněte".V IC seděl jeden vyšší funkcionář z GŘ a vůbec se mu nelíbilo že jede "po hradlech".
Bude hůř,dobře už bylo.
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 16:44:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobry den. Kvuli vozbe EC vlaku se na Gorily a Bastardy davali ty ohavne zasuvky na cela ( kde Bastard ma ten kabel zakrytovan tim plechem)....jakto, ze to nema rychle Eso ( 362) kdyz taha taky EC soupravy??""
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 283
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 17:51:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JPNK:
Tohle jsem udělal během posledních pěti let nejméně dvacetkrát, a jen jednou jsem obdržel dispečerák, jenž jsem úspěšně vysvětlil. Jenom jednou měl na mě hemzy náměstek přednosty, tak jsem mu to vysvětlil s dovětkem, ať se neopovažuje mi za to něco strhnout.
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 18:38:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Qěcy Já naštěstí už nějaké předjetí nebo nepředjetí řešit nemusím,ale udělal bych to znova ať se na GŘ třeba pos...u.
Bude hůř,dobře už bylo.
Petrpes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 8-2005
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 05:39:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco obdobného jsem zažil po povodních na t090. R do Ústí měl asi +20 ale pořád by tam byl dřív než EC s popovodně prodlouženou JD. V Hněvicích jel R stranou a za 8min!!! se prohnalo EC. V Ústí R +30 předjel EC čekající stále na čas!!! Jen fíra z 371 měl takovou trefnou poznámku o koko...., že devadesátkou by to stíhal v poho. Když v Hněvicích uviděl R tak za to prý vzal ať nás nedrbe. Prozřetelně jsem přelezl do EC jedoucího až za R a hádejte co jsme předjížděli v Povrlech... Tak mě na fasování mé první a červené čapky, kterou jsem tehdá na celé ČD vytelefonoval právě jen v DC, zbylo díky kolegům jen 30min. A to jsem už vůbec netušil že MTZ je až na Východě. Tak MHD za 5min.fásnout klobouk, též jsem dostal nedostakové 48 botky a 262 zpět na hlavní a hurá na Prahu...
PeS
Jirka z Moravy
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.114.204.57
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 22:08:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už se tu řeší tohle, tak ten člověk co nařídil, aby pendolino jelo při nehodě v Brodku odklonem přes Nezamyslice, byl propuštěn, protože chytlo větší zpoždění, než kdyby se čekalo na autobus. Ještěže nepracuju u dráhy...
quentin
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.162.34
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 22:49:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč a kdy byla zrušena osobní železniční doprava v Orlové?
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 925
Registrován: 9-2004
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 23:47:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

quentin: neptal ses na to nahodou uz nekde? Myslim, ze odpovidal pan Mahel. Ale mozna je to jen nahoda. Bylo to v roce 1963, kdy byla zprovoznena dnesni trat z Detmarovic do Louk. Tech duvodu asi bylo vic. Stara trat byla silne zatizena, rychliky na Slovensko museli delat v Bohumine uvrat, vedla poddolovanym uzemim - omezeni rychlosti a kapacity. Po roce 1963 tam zustala jen nakladni doprava.

(Příspěvek editován uživatelem Kubrt leden 14, 2006)
Pavlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 11:12:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo, kde bych sehnal sešiťáky z GVD 2004/2005? Hodily by se mi do MSTS
DÍKY!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18632
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 11:20:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stačí se ozvat na mail s podrobnostmi, něco by se u mne jistě našlo.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Vláďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 6-2002
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 12:47:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad.guentin a Kubrt: Vaše informace nejsou správné. V roce 1963 se opravdu zprovoznila nová trať Dětmarovice - Louky, ale osobní doprava byla dále zajišťována osobními vlaky až do změny gvd v roce 1967 - převážně motorovými vozy M 262.0 LD Bohumín. Zrušení osobních vlaků bylo dáno především nezájmem KV KSČ o provozování těchto ,,zastaralých" typů doprav (stejně jako likvidace tramvají v Orlové v roce 1966) a přechod na ,,moderní" autobusy. Dovolím si tvrdit, že rychlostně by stará KBD byla plně odpovídající dodnes (určitě úsek Bohumín - Orlová), dále byl problém z rychlým růstem stoupání úseku Orlová - Doubrava, kde se již od 50.let používala postrková služba (dnes zhruba 24 promile). Úsek Doubrava - Louky je pak svým stavem srovnatelný s úsekem Darkov - Louky, bohužel v tomto úseku byla stanice Karviná hl.n. a ta může být dnes odhadem 30 metrů pod povrchem zemským.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 947
Registrován: 8-2004
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 14:17:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zopakuji zde svou otázku z "Pendolin", kde nějak zanikla:
Kdo všechno z české strany uzavíral smlouvu o nákupu 680 (myslím spíš funkce, jména mě více méně nezajímají)? Kdo byl v té době ministr dopravy? Měl na výběr dodavatele, smlouvu nebo podobně nějaký vliv?
Děkuji.
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.

Cestování s ČD škodí zdraví!
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 287
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 14:45:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch:
Byla soutěž s podmínkou většina "sdělana v ČR". Smlouvu zhotovitelskou (v r. 1995) a smlouvu o financování (v r. 1996) podepisoval za ČD Mládkovic Rudla, který v roce 1998 přešel do ČKD kde působil v různých statutárních orgánech. Ostatní nevím.
quentin
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.162.34
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 14:47:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kubrt a Vláďa:
Proč se přes Orlovou nezachovala aspoň příměstská doprava? Neuvažuje se o obnovení?
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 926
Registrován: 9-2004
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 15:01:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlada: moc diky. V tom mezidobi 1963-1967 jezdily osobaky po obou tratich, nebo jen po stare?
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 397
Registrován: 2-2004
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 16:11:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíš bych se ptal, kdo rozhodl o pokračování zakázky u italů resp. o pokračování celé zakízky vůbec....

Zajímavé info se dají najít i tady...
Drahám ujíždí vlak
http://ekonom.ihned.cz/1-10000725-17266050-400000_d-0f
Vláďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 6-2002
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 16:21:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kubrt:Ano po obou. Zajimavostí v té době bylo, že osobní dopravu na nové trati zajišťovalo LD Ostrava a LD Žilina, kdežto na staré LD Bohumín. To jí používalo k navážení vozidel do Českého Těšína na trať do Havířova a Ostravy Poruby (dnes 321), kde taky zajišťovalo provoz. Vše trvalo do nasazení jednotek E 475.1 v roce 1965, pak už jezdily pendly M 262.0 do zrušení.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1510
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 16:25:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neuvažuje se o obnovení?

Jako že by se z Orlové do Ostravy jezdilo přes Bohumín?
...Život je kabaret a flám!
Chytrej bůh kabaret dal nám - tak měj rád svůj kabaret!
Vláďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 6-2002
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 16:36:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Quentin: Uvažovat se může, ale hlavně není co vozit. Důlní činností se město Orlová posunulo od trati o 4 km, takže pro zdejších 36000 obyvatel je trať dostupná pouze autobusem, tedy časově neatraktívní. Karviná je taky úplně někde jinde, ta má i současné nové nádraží poněkud více stranou, než by být mělo. Další komplikací je majitel trati. V roce 1986 byl delimitován úsek Louky - Doubrava a v roce 1988 i Doubrava - Bohumín OKR, která jej úpravila do podoby důlní vlečky. Zmizelo veškeré zázemí osobní dopravy, byla snížená propustnost trati. Nějaká jednání o poskytnutí dopravní cesty ze strany OKDD proběhla, vše skončilo na existenci několika autobusových linek a nutnosti železniční spoje dotovat z rozpočtů jednotlivých měst a obcí. Navíc si myslím, že by se nenaplnila ani kapacita 810, jizdní doba by byla proti autobusům nekonkurenceschopná. Takže bych řekl, že kapitola téhle trati se uzavře někde kolem roku 2010 s likvidací dolu Doubrava.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 951
Registrován: 8-2004
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 16:47:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Desiro:
Článek pěkný. Většinu z toho ale znám a de facto mi z toho nějak nevyplynula ani jedna odpověď na mé otázky.
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.

Cestování s ČD škodí zdraví!
quentin
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.162.34
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 16:54:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neřekl bych, že u nádraží v Orlové je nedostatek obyvatel. Orlová je směrek k severu hrozně roztažená. Ale taky by snad šlo jezdit Orlová - odb. Rychvald - Ova Hrušov nebo Orlová - Ptřvald - Michálkovice - Ova střed. Nebo ne?
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1512
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 17:08:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, česky se tomu říká "přání otcem myšlenky"...
...Život je kabaret a flám!
Chytrej bůh kabaret dal nám - tak měj rád svůj kabaret!
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 398
Registrován: 2-2004
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 20:05:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná to nebylo dost jasné,to je z toho článku:

Zároveň se přiznal, že k jeho nejhorším rozhodnutím patří i nákup Pendolina v polovině 90. let, kdy nebyla na trhu modernější vlaková souprava.

Počítalo se s jeho zavedením do provozu v roce 1998 a mělo se stát výkladní skříní ČD, která měla přivábit soukromé investory do osobní dálkové dopravy. Koupit se mělo deset souprav s tím, že dalších deset by dokoupil strategický partner. Jenže z původních plánů zbylo torzo. ČD nyní slavnostně počítají s tím, že Pendolino začlení od 11. prosince do nového jízdního řádu na trase Praha-Ostrava, tedy se sedmiletým zpožděním oproti původnímu záměru. A nebude to dvacet souprav, ale pouze sedm. "Pět let jsem všechny přesvědčoval, aby od záměru koupit Pendolina ustoupili. Marně. Za jednu soupravu mohly být stovky příměstských vlaků, na které dnes chybějí peníze," posteskl si Šíp.

Hroch: Aneb alespoň někdo se k tomu přizná. Budu ti muset časem napsat maila,můžeme o tom hodit řeč, třeba i osobně.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1515
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 20:27:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za jednu soupravu mohly být stovky příměstských vlaků

Doufám, že tomu nikdo nebudete věřit!!!
...Život je kabaret a flám!
Chytrej bůh kabaret dal nám - tak měj rád svůj kabaret!
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 400
Registrován: 2-2004
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 09:12:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: To pan ředitel trochu hodně přepísknul... ale mně šlo o to přiznání.
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1453
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 11:00:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O nákupu Pendolin nerozhodl Motýl Emanuel, ale jeho předchůdce Mládek. Ten pak neméně "úspešně" řediteloval DP Hl.m. a dneska tu a tam dává v tisku manažerské rady, co a jak by se mělo dělat.

Jinak kdyby někdo odstoupil od projektu, tak by vyhodil oknem zálohu tuším 1,7 miliardy, kterou ČD do projektu vložilo. To by pravděpodobně vedlo ke konci asi jakéhokoliv vedení ČD a tady bych hledal hlavní důvod, proč nikdo z nástupců pana M. neodstoupil od smlouvy.
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 495
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 14:22:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemělo by se zapomínat na další úspěšné působiště pana Mládka - ČKD Dukla, které díky jeho řiditelování zkrachovalo...................
A místo továren v Karlíně máme již něco jiného.
Vskutku hvězdná kariéra.
Hook
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 20:02:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kade
Pokud se o to zajímáte,tak na obrat kontejnerové soupravy o víkendu v Otrokovicích čekala tentokrát ústecká 163.007 - pokud jsem to z dálky dobře přečetl,takže na tomto výkonu zřejmě jezdí kdeco.
Dnes večer dorazila opět 130.047 Viamont,se soupravou uzavřených sypáků na zrno MONFER CEREAU.
Minulý týden tady čekala 5 dní /od středy večer do pondělní noci/.
V Otrokovicích jezdí momentálně trojka 754.031 + 079 a 751.151.
Ještě dotaz,Viamont jezdí se dvěma strojvedoucími?
Minulý týden i dnes s tím přijeli dva chlapíci.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 00:25:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rád bych se zeptal, zdali někdo nemá současnou "dislokaci HV" tj. seznam loko pro jdenotlivá depa. Pokud by to někdo měl, byl bych mu vděčen, kdyby mi to zaslal na mail.
Psí web o služebních pomůckách GVD
Wiking
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.72.1
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 14:14:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Syžet - chápete někdo jaký je obecně chápaný význam tohoto slova v češtině. Narazil jsem na něj v proslovu generálního tajemníka Amadea Langusty.

- čtenář na základě syžetu rekonstruuje fabule, kdežto autor vychází z fabule a směřuje k syžetu-
Tedy něco jako používají rádi naše politické špičky ?
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 982
Registrován: 10-2004
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 14:40:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wiking: vůbec z ty jejich stránky jsou plné vysloveně vědeckých výrazů. Aneb kolik cizích slov znáš, tolikrát jsi...
A nejde jen o účely propagační, jde např. i o možnost dokumentovat svoji činnost jako donora segmentu nostalgie a tím podporovat v odborné veřejnosti význam své značky.

Ehm.. Akou rečou ste to terazky hovorili, Kefalín?
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 15:33:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vyznáte se někdo v značkách na bočnicích vozů a lokomotiv,zajímalo by mě co značí takovej oblouk na kterym sou dva krizky(na každym konci jeden) a bejvá u toho velikost v metrech(minimální poloměr zatáčky na mysli nemám)....díky
Lukash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 856
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 15:46:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

domnívám se, že to je svážný pahrbek a velikost vrcholového oblouku v metrech, třeba takový Bdmtee by se tam šprajclo a museli by to třeba tahat důle dvě 770ky
560.013:KU SPOKOJNOSTI SLÚŽIME UŽ 30 ROKOV
Rvt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.85.32
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 16:46:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Znamená to zákaz jízdy přes svážný pahrbek s poloměrem zakružovacího oblouku menším než je uvedený.
T.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.191.149
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 17:35:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vztah syžetu a fabule popsán zde:
http://www.zivotopisy.cz/clanky.php?id=131
Co tím chtěl říct Langusta těžko říct, možná chtěl jen dokladovat znalost cizího slova.
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 19:59:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže jestli to dobře chápu,tak je to poloměr oblouků kolejí ze jterých je pahrbek poskládán?To je možný že by se to předkem nebo jinak zachytilo?Si nějak nedokážu představit.....
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2461
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 20:05:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myšlen je vertikální oblouk, dlouhý vagon by se tam mohl zachytit svým nízkým prostředkem.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poštolka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.29.204
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 20:58:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet:
A co bys taky čekal za výrazy od lidí, kteří maj tuny titulů, chlubí se jen úspěchy a chyby si nepřiznají .
Btw. proslýchalo se, že tento spolek je 4% a po chvíli googlování na téma KŽC je možné nalézt toto: http://www.kzc.cz/index.sro.php
Nechť každý posoudí sám, co na tom může být pravdy.
Poštolka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.29.204
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 20:58:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet:
A co bys taky čekal za výrazy od lidí, kteří maj tuny titulů, chlubí se jen úspěchy a chyby si nepřiznají .
Btw. proslýchalo se, že tento spolek je 4% a po chvíli googlování na téma KŽC je možné nalézt toto: http://www.kzc.cz/index.sro.php
Nechť každý posoudí sám, co na tom může být pravdy.
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 290
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 22:03:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii:
Nemohl by se zachytit. Spíš by se mu vykloubily podvozky z čepů, nebo by se přenárazníkoval.
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 251
Registrován: 4-2004
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 22:08:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych se zeptat.Jedeme ještě s dalšími fotiči v únoru na týden do Jeseníků a napadlo nás,že bychom se mohli podívat i do Polska.Nemáte někdo nějaký přibližný přehled o tom,jestli bychom přes den v okolí Nysy něco vyfotili.Ptám se proto,abychom tam nejeli a vyfotili stojící lok.a jeli zpět("ona ta cesta z Kojčic u Pelhřimova taky něco stojí")Předem dík za odpověď.
Kam DKV Ostrava šlápne,tam "100 roků tráva neroste"!!!
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 985
Registrován: 10-2004
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 22:36:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poštolka: krásná slohovka . Ale přes všechnu tu smrdutou samochválu se mi při vyslovení "KŽC" okamžitě vybaví ta veselá událost u Nižboru. Po takové službě jistě prahne každá nadnárodní korporace toužící dokumentovat svoji činnost jako donor segmentu nostalgie...
Mahel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 6-2004
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 07:56:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alešt:
Jde taky o vůle, jaké třeba mají podvozky vůči rámu, možnosti výchylek brzdového tyčoví atd. Podobným problémem je dovolený nájezdový úhel na trajekt, který bývá také na některých vozech vyznačen.
Aleš Liesk.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 08:21:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsme zkušenější, bohatší, kompetetevnější, komplexnější ???
Kompetetevnější určitě :-)

Vlak na 88. setkání v Městě Albrechticích odjíždí za 3 dnů ago.

Tak to je už nejnižší time jít :-)
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1467
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 08:34:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

proslýchalo se, že tento spolek je 4%

To že je někdo 4% není tělesná ani charakterová vada. Jestli to někdo dělá s manželkou, potajmu se sousedem ve sklepě na uhlí, nebo třeba s nafukovacím kačerem je soukromá věc každýho člověka a pokud přitom nikomu neubližuje, není na tom nic závadnýho. Nežijeme naštěstí ve viktoriánských dobách, kdy se lidi nesvlíkali donaha ani při koupání ve vaně, ba obnažené části těl vyvolávaly u tzv. slušně vychovaných jejinců mdloby, děs a povinné pohoršení

Jiná věc je ovšem to, když člověk dostane místenku do stejného kupé, jako hošani z KŽC (kde těch 4%ních je tak 20%), tak musí nedobrovolně být dvě hodiny svědkem debaty na témata jako a) je morální dát pěknýmu klukovi ve sprše ?, b) sexuální přitažlivost průvodčích jedné UŽST a chození s nima a zakončeno c) vtipy o homosexuálech . Ne že bych tím nějak opovrhoval, ale poslouchat dokolečka 2 hodiny tyhle kecy bylo ke konci už docela nepříjemný.
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1468
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 08:35:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

komplexnější ???

Pokud budou denně pojídat B-komplex, tak určitě.
Citátor Předpisový
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.188.73
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 09:58:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Mahel:

A jaký je problém s nájezdovým úhlem na trajekt, resp. s úhlem přechodu alfa* ???

(*): - takto se to označuje obvykle dnes, neb bere se v potaz manipulace s vozem na přesuvně či točně, bez koumání, jestli je právě toto v praxi obvyklé...

PS: Standardní (= rozuměj normalizované) míry trajektů (lodí) jsou:

a) R = 150 metrů
b) Přechodový úhel alfa = 2 stupně, 30 minut

Pokud tomuto vůz vyhovuje, tak se na něj přechodový úhel neznačí, pokud nevyhovuje, tak se značí hodnota, které daný vůz konkrétně vyhovuje (ta je pochopitelně menší než ona výše zmíněná..)..a pokud k oněm výše zmíněným hodnotám je vůz vybaven kotevními úchyty (obvyklý počet je 4), tak dostane na bočnici znak kotvy.

Problém je ten, že některé lodě trajektových linek používají menší poloměr kolejí, než je oněch výše zmíněných R = 150 metrů, třebas zrovínka všechno na spojích z pevninské Itálie na Sicílii má R = 100 metrů, vozy s R = 150 metrů jsou přechodné pouze s omezením rychlosti na V = 5 km/h a zvýšenou opatrností při manipulaci s vozem, "potrestány" jsou pak vozy a nikoliv loď "doplňkovou" značkou ke kotvě a to zkratkou linky, jejíž plavidla výše uvedené parametry nesplňují.

Na síti ČD je (dlouholetým) standardem uvádět dvojici zkratek "VM" (Villa St. Giovany - Messina) "RM" (Reggio di Calabria - Messina) - s tím se lze setkat běžně, jinak obecně "kotva" značí přechodnost na 3 "evropské" trajektové linky (Helsingor - Helsingborg, Roedby Faerge - Puttgarden a Sassnitz Hafen - Trelleborg, které vyhovují normalizované dvojici výše zmíněných parametrů...)

Přeji pěkný den.
D.V.
Koe
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 10:31:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

trajekt a přesuvna jsou z hlediska zkoušení vozidel dvě zkoušky.
Kotva na bočnici označuje přechodnost do Británie (a na její přidělení má vliv především průjezdný průřez, potom teprv slučitelnost s trajektem. V minulosti byla též důležitá brzda).
Sicilské a severské trajekty jezdí i bez kotvy.
Všechno na Sicílii nemá R100, když dají pozor a šoupnou to na prostřední kolej v lodi, tak to bude přímo.
Wiking
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.72.1
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 11:31:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poštolka - Takovou snůšku lží a demogogie jsem snad ještě ani nečetl. Člověk, který se v honbě za penězi, úspěchem, kariéře (doplňte co uznáte za vhodné) sníží až na takovou úroveň ... fuj, to musí být ale žaludek. Holt lež je společenskou normou, tak proč by se nestyděl. U mě však propadl až na samé dno.
RadekŠ - Normálně bych je okřiknul, ať si jdou ty svý vulgarismy vykládat jinam.
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 523
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 11:42:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych ještě chápal přechod od občanského sdružení k s.r.o.

Ale ten chvalozpěv, to je hrůza, inspirovaná pravděpodobně nějakou příručkou typu "Produktový management a řízení procesů v marketingové komunikaci", případně "Manažerem do 10 minut po obléknutí saka" ...
Citátor Předpisový
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.188.73
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 12:22:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Koe:
Kotva na bočnici označuje přechodnost do Británie

Toto Vaše tvrzení není pravdivé....

Sicilské a severské trajekty jezdí i bez kotvy.

Siscilský trajekt může použít jen vůz označený písmeny "VM" a "RM" + kotva (ta je všeobecná), jinak s tím, že né všechno na Sicílii má R = 100 se asi dá souhlasit, já znám stav před cca 5 -10 lety a tehdy nic jiného než R = 100 metrů nebylo (nicméně pokrok nezastavíš...)

D.V.
Mirex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 13:07:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den, mohl by mi prosím někdo upřesnit, jaký je rozdíl mezi hláskou a hradlem? A jestli obojí v praxi existuje? O jaké traťové zabetpečení s tam jedná. Pochopil jsem to tak, že pokud vlak projede hradlem, tak se nějakým způsobem dá impulz vlaku, který je za ním, že může jet. Je to dobře, nebo žiju jen v mylné představě?:-)
Noltha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 11-2005
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 13:28:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirex:
Hláska i hradlo dělí trat na tratové oddíly, tím se zvyšuje propustnost tratě, obě stanoviště mají obsluhu a je u nich oddílové návěstidlo, rozdíl je v zabezpečovacím zařízení.
u hlásky je pouze telefonické dorozumívání.
u hradla je poloautomatické zab. zař. možno třeba hradlový poloautoblok, releový poloautoblok.
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1474
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 13:32:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

typu "Produktový management a řízení procesů v marketingové komunikaci", případně "Manažerem do 10 minut po obléknutí saka" ...

Ještě tam Langustovi chybí věta, třeba že by to mohlo vést k šesté růstové fázi duálního realismu se sklonem k habitálním strukturám pro rutinní procesy a ... (Prof. J.H.: Management, ČZU Praha, 199X).
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1524
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 17:20:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

debaty na témata jako a) je morální dát pěknýmu klukovi ve sprše ?, b) sexuální přitažlivost průvodčích jedné UŽST a chození s nima a zakončeno c) vtipy o homosexuálech . Ne že bych tím nějak opovrhoval, ale poslouchat dokolečka 2 hodiny tyhle kecy bylo ke konci už docela nepříjemný.

Což je pořád lepší, než hodinová debata na téma, jestli swingovka Zhasněte lampióny neměla být natočena jako šanson...
...Život je kabaret a flám!
Chytrej bůh kabaret dal nám - tak měj rád svůj kabaret!
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1525
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 17:39:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

by to mohlo vést k šesté růstové fázi duálního realismu se sklonem k habitálním strukturám pro rutinní procesy a ..

???
...Život je kabaret a flám!
Chytrej bůh kabaret dal nám - tak měj rád svůj kabaret!
Lukash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 861
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 17:51:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Valach: já tam byl s JirkouS ještě když operoval Fablok s jedním vozem do Zdróje v Glucholazech. Šli jsme pěšky z Mikulovic a na hranici nás drsně prošacovali, všecko, aj svačinu aji krabičky od filmu, pak jsme pofotili v Glucholazech a jeli tím Expresem do Nysy, tam se dalo celkem pěkně pofotit, teda chce to tam alespoň pár hodin, my tam byli tuším hodinu, jako osobní provoz tam byl.
560.013:KU SPOKOJNOSTI SLÚŽIME UŽ 30 ROKOV

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace