K-report
 

Archiv do 03.září 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Sny s železniční tématikou » Archiv do 03.září 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 538
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 06. ledna 2007 - 21:50:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tož taky přispěju:

Můj plán na dnešek - zajet do Tlumačova,se podívat co tam je...



Spím si takhe krásně a v tom mě probudí SMS - vzbudím se a přečtu si ji - psal mi uživatel KR - Zlin_24tr a informova mě co je v Tlumačově)..jelikož je docela brzo, du si lehnout, a usnu...zdá se mi, že v Tlumačově zápasím s litinovou cedulí z 830ky,a nedaří se mi to...marne s ní bojuji, už sem na ní vylámal dva šruováky..když náhle potkám svoji kamarádku...( v Tlumačově )....a procházíme ty 830ky a já si sem tam neco vezmu a najednou našli sme si místečko...taková krásná sedačka, potažená zelenou koženkou...začali sme si hrát,.... no a pak to přešlo dál a přišlo AŽ na TO......bylo to nádherné....v tom se probudím (to už je realita dneska ráno)a zjistím že sem zaspal, a vlak mi ujel...no co vytáhnu GVD a hledám další spojení....odjedu do Tlumačova...a procházím si ty 830ky a najednou v jedné v ní vidím pověšenou podprsenku.....


Doložím to fotkou
 



no nevím co si o tom mám myslet
--> ŠOTING 4EVER !!! <--

810 The best of motorové vozy
14Tr The best of trolejbusy

E - mail: ckd.zlin@seznam.cz

Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1128
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 06. ledna 2007 - 22:53:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šari ty divochu!!!
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5981
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 06. ledna 2007 - 23:45:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 15:02:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tož vám sem taky neco vcancnu.Normálně se mi zdá úplný kulový protože padnu a spím jak zabitej kovadlinou, ale dneska se mně zdála historická motanice....Přišel ke mně kámoš co dělal kdysi u policie a prej abych u sebe schoval jeho adoptovaného kluka, že ho honí nějakej zločinec.Ten kluk teda šel se mnou domů, jenže ne dom kde bydlím ale do jakési věže, kde jsme zašprajcovali dveře (gotické) závorama, sedli v přízemní cimře ke stolu a mastili žolíky.K tomu jsem ještě každou chvilku musel vstávat od stolu a chodit přikládat o půl patra výš točitejma dřevěnejma schodama jednak do kamen a jednak ještě o půl patra vejš do úzkorozchodný R III C, aby nezamrzl kotel a byla mašina v pohotově k odjezdu.Ale nikde si tam nevybavuju koleje ani vrata jako do hajcu.Nakonec tam začali lízt oknama jacísi prckové a já je házel z hradeb dolů.A oni skákali jak na bungeejampingu zase zpátky.Pak jsem se probudil a bylo půl pátý ráno,tož jsem si dal ještě pět minut šlofíka a skoro po té noční šichtě zaspal.
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 2-2007
Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 14:46:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

když sen tak sen... Mě se zdálo ,že vezu z Krče 749180 a vagónek s nápravama na vlečku Metra. Nějaký cipísek špatně hodil koulí postavil mi cestu do podzemí pražského....Fičel jsem si to pěkně stanicema,koukal na lidi jak koukaj prostě idylka...Vtom se citelně lámou koleje dolů a ve světlech reflektoru naráz vidím vodní hladinu...celkem hnus.Zastavit to nešlo,bylo blíž a blíž a pak... pak? Pak jsem se naštěstí probudil a byl v teplé posteli
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6258
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 15:03:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vyprávěla mi jedna slečna, že měla takový sen. Jezdila u nich po městě s autobusem (byl prý to tenhle http://mhd-pce.ic.cz/fotogalerie/citybus/ps09b4/148.htm), omylem se jí povedlo projet zastávku a když pak jela na autobusové nádraží, přejela odbočku k autobusáku a musela couvat a pak se zas nemohla trefit k zastávkovému stání.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 242
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 16:52:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Houba: to by byla jet na barče metrem, je to technicky proveditelné?
Uvezu to, pane Lorenc?
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 12-2006
Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 17:49:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peca: asi ne-e, kvuli obrysu. A pak kvuli splodinám, kdyby jela vlastní silou.
Mrkněte se na muj blog: http://gasonuv.blog.cz...Pohanějte chyby případně dejte návrh na zlepšení do komentářů.Díky...
A mojo ICQ zní: 472-137-831
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 18:01:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zplodiny by kaštani museli vydržet
Uvezu to, pane Lorenc?
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 12-2006
Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 18:20:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hlavně šotouši kdyby chtěli vyfotit takuto raritu... šotouš je ale nezničitelny když chce neco takeho zachytit, mam pravdu???
Mrkněte se na muj blog: http://gasonuv.blog.cz...Pohanějte chyby případně dejte návrh na zlepšení do komentářů.Díky...
A mojo ICQ zní: 472-137-831
Mirekm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 698
Registrován: 1-2004


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 19:39:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 749 v podzemí: MUVky na údržbu metra jsou taky dieselové. Sice to je trochu jiný výkon, ale asi by to šlo. A do profilu metra se snad taky vejde (i když to jen odhaduju, rozměry tam nejsou).
Veselá kráva (714) je jedna z nejlepších lokomotiv, které na 026 máme…
Buggy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 285
Registrován: 10-2005
Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 21:21:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Barča se do tunelu metra nenacpe... (TU)
Neratovice... Vy nevíte kde to je??? No přeci mezi Prahou a Žumpou takzvaně Spolana.
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 2-2007
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 10:09:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím že by se tam nevešla,možná barča cabrioletjinak ne.Ale dal bych si s ní říct
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 331
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 16:35:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ztěží se tam vecpal lokotraktor (museli ho trochu vořezat a zakulatit) takže většina žel. vozidel se tam nevleze...leda tak po součástkách naložených na nákladní vůz pracovníků metra tažený MUV nebo lokotraktorem.
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 332
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 16:44:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady je videt jak museli lokotraktor zakulatit aby mohl vjet do metra:
http://www.metroweb.cz/metro/zajimavosti/ponorka1_1/Negative4-23-22A(1).jpg

A tady je videt srovnani metra, lokotraktoru a plecháče čímž už je zcela jasné že by se tam 749 nevešla:
http://www.metroweb.cz/metro/zajimavosti/ponorka1_1/Negative1-04-3A(1).jpg
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Ybalgin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 17:49:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

oprava předchozího linku:http://www.metroweb.cz/metro/zajimavosti/ponorka1_1/Negative1-04-3A(1).jpg
ale tvůj podpis tě omlouvá

(Příspěvek byl editován uživatelem ybalgin.)
Šotouši všech zemí,...
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 2-2007
Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 10:27:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

když se hodně rozjedeš a hodně skloníš profil si mašinka upraví sama... jen nevím jak bych potom vracel strojmistrům klíče s vysvětlením že lok. má jiný profil.
Houba reloaded
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.156.107
Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 18:41:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no..to možná..ale daleko s tim nedojedeš...při představě že jedu zamráčem v tunelu od metra a dělám si z něj kabriolet mě přechází chut
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 2-2007
Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 20:16:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Si něgdo ze mě dělá prdel? Houba reloaded?
Adie Marie jdu na Houby...
Vajgl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 9-2003


Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 13:50:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale já měl dneska pánové sen! Zdálo se mi že nám na traťovku přivezli cisternu plnou hoven. Nevím proč, ale přistavili ji přímo před okrsek a já ji musel vykládat . Pamatuji si jediné: byli to takové modrásky v barvách "Zawody Azotove Kierdzesin-Kozle". Asi nám GŘ ČD dává jasně najevo kam všichni na traťovce směřujem
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 2-2007
Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 11:23:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

lejna Forever! Věřte nebo ne ty tu budou věčně!
Život nemůžeme jen přežít... Je potřeba si ho užít!
Pedro Gonzales
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 19:43:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hnídy a srance??? uhm... asi chuťovka to vykládat, co???
Mrkněte se na muj blog: Mrkněte se na můj blog: http://gasonuv.blog.cz ...Pohanějte chyby případně dejte návrh na zlepšení do komentářů.Díky...
A mojo ICQ zní: 472-137-831
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 20:36:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

lejna žijí věčně...
Život nemůžeme jen přežít... Je potřeba si ho užít!
Pedro Gonzales
houba_reloaded
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.156.107
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 16:40:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

žijí, žily a vždycky žít budou....mimochodem, kam se poděly moje předchozí příspěvky??
Peter140001
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 151
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 10:03:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes sa mi zdal celkom zaujimavy sen, stal som na druhom nastupisti v zst. Žilina a cakal som na prichod EC 120 ,,Kosican". Po prichode som zostal prekvapeny, pretoze namiesto ,,bananu" prisla v cele EuroCity 350.011, samozrejme velmi spinava. Nastupil som na nu ako rusnovodic a po prichode do Puchova som zistil, ze odomna vlak bere cesky fira a vlak odisiel smer Praha . No pre foticov by to bolo isto zaujimave
ICQ - 441 546 338
Skype - Peter140001
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 11:30:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to jo no takové sny jsou fajn... Netuším kam se tvé příspěvky poděly. Koukal jsem na ně po nějaké době a nic... Jestli se mi nezdály...
Život nemůžeme jen přežít... Je potřeba si ho užít!
Pedro Gonzales
Pocket
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 6-2007


Odesláno Sobota, 07. července 2007 - 10:04:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě se zdálo že čekám ve stanici Bratislava hlavná stanica na vlak směrem Bohumín ale přijel tam nákladní vlak (rozhlas česky ohlásil příjezd EX Moravan) A potom jsme jeli do Olomouce kde jsme přestoupili do Os vlaku směrem Hranice na Moravě¨Ale zajímavé je že jsme jeli po opačné koleji
I love MHD. MHD= jediná zdravá závislost.
mojí nepřátelé:Vandalové a odpůrci mhd

http://www.parody.wz.cz
http://www.pocket.blog.cz
Lukssek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 377
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 07. července 2007 - 18:29:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dneska v noci jsem si pokecal s Kubalou....v pohodě chlapík...jel někam écéčkem....ale ani nevím,jak se mi dostal do hlavy...( a na kluky nejsem )Snad je takový i doopravdy...
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 11-2006


Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 22:41:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jsem z těch vlaků tak poblblej že se mi o nich i zdá...: Asi před týdnem jsem si vyjel na menší šotovýlet do Břeclavi (pozn. pro diskuzi 362/3: Na Jadranu/Slovanu jela 362 170-3) a noc po tom se mi zdálo asi toto: Seděím v quattru od Znojma a přijíždím do břeclavskýho nádraží, který bylo mimochodem umístěno na náměstí Slavkova u Brna, a všude samý brejle a zamračený. V tom přijel vídeňskej rychlík (R27x) v sestavě 810+3xAmpz a přepřahalo se na dvojičku kocourů. Tím rychlíkem jsem chtěl jet domů ale v tom se od Bratislavi přiřítilo EC/IC s 263 005 v čele. Tak jsem si ji běžel hned vyfotit, ale kolem té mašiny furt procházela nějaká ženská (jak to tak ve snech bývá tak samozřejmě můj typ - štíhlá kudrnatá zrzka..) Vím že jsem na ni křičel ať uhne že si tu mašinu musím vyfotit.... No ale dál ten sen popisovat nebudu, sice je už po 22 hodině, ale...
Myslím že taky těch šest půllitrů starobrna před spaním má na takovou slátaninu vliv....:-))))
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 537
Registrován: 9-2002
Odesláno Neděle, 08. července 2007 - 23:52:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejen starobrno, jsou i jiny dobroty. Jsem se kdysi malem posral strachy, kdyz mi prijelo do pokoje 853.028 s dvema Bixy. Pak to zase "v tichosti" odjelo. Ale tenhle sen jsem nemel z chlastu...
ICQ 268-987-545
Jirka_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 6-2003


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 01:47:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jó, když to tak čtu, tak se mi taky v posledních letech zdávalo spíš o těch ženskejch, než o vlakách. A ačkoli jsem už několik let šťastně zadaný, tak tahle nevěra je mi odpouštěna
Poslední týdny se mi však zdá o různých nepříjemných pracovních pohovorech, neúspěšných zkouškách a vrcholem bylo, když jsem si při výletu do Polska na zadním sedadle auta zdříml a zdál se mi velmi reálný sen o tom, jak myji v baráku schody a stará nerudná sousedka mě hubuje, že to dělám blbě
Jako malej jsem míval občas sny, že přecházim koleje, rozhlídnu se, je volno. V okamžiku, kdy vstoupim do kolejiště, se objeví vlak, začne se přibližovat a když přidám do kroku, abych to stihnul přejít, objeví se mi pod nohama další kolej a ten vlak změní směr na tu novou kolej, brrr
Společnost pro veřejnou dopravu Lokálka Pňovany - Bezdružice RegioMap Plzeňského kraje
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 11-2006


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 07:55:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Agent: To já se málem po...u strachy když mám s tím Bixem jet... To je fakt cirkus na kolečkách. Zlatý Bdtmee...
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 550
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 08:40:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm... Bdmtee... Jednou se mi zdálo, že sem tím jel a do prostoru cestujících proletěla dovnitř obruč z kola... Sem se taky málem po... (Eschede) Naštěstí sem se pak probudil (zpocenej až na )
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 139
Registrován: 11-2006


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 10:38:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P_Z: Brzdová obruč? Myslíš takhle:

 
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 551
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 15:47:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nééé... Bylo to asi jak u Eschede... Prostě obruč dvoudílného kola s gumovým odhlučněním(která na Bdmtee není, ale poruč fantazii, když chrápeš). Ale tady ta obruč je taky hezká
Dj_la_défense
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 15:55:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já mám otázku, nevím kam s tím, ale zajímalo by mě, mají ČD mezi zaměstnanci, ženy - strojvedoucí?
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1054
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 16:11:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DJ:
ale u kolegů v 'Öbb nejdeš, a zajíždí do Břeclavi
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT
810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35225
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 16:29:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A čeští strojvůdci jim předávají Tauruse i v Summerau.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1445
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 17:38:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já slyšel že u ČD jsou dvě. Jedna prý v PJ Břeclav a byla dokonce viděna, ale mnou ne.
Klub objektivních: GlEx, Martin_zlivský, Jakuza, Manemb, Kralupan, Martin_hrubeš, Saša, Locutus. Ti, kteří mně nikdy neviděli a neznají mne, nechť si ponechají soudy o mé osobě pro sebe. Nejsem jim na to zvědav. Obzvláště to platí pro neregistrované hosty. Mám spoustu přátel a někteří lidé mě mají dokonce i rádi. A věřte nebo ne, jsou mezi nimi i osoby něžného pohlaví.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1017
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 16:10:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Halfmister za mých časů působení v LD UstiLabem (1988-1995) působila jedna údernice strojvůdkyně v Děčíně na 810, na trati 132
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1250
Registrován: 7-2005
Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 21:45:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... můj dnešní noční sen, který se mi zdál v domě, ve kterém jsem spal poprvé v životě...
Napsal jsem něco na Káčko a vyzradil tím nějaké drážní tajemství.. Dopadlo to tak, že si mě předvolali na drážní ředitelství, kde jsem musel sdělovat důvod vyzrazení... Nakonec to skončilo u soudu... Bohužel si nepamatuji ani co to bylo za tajemnou informaci a ani jak jsem dopadl... A to jsem usínal s fantazií o slečnách...
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Ponožky do sandálů PATŘÍ!!! :-)
Kdyby rychlíků na 221 nebylo, jak krásně a pohodově by se tu žilo...
Laminatka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 225
Registrován: 9-2003


Odesláno Pondělí, 20. srpna 2007 - 02:05:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ja som zatiaľ videl 2 ženy na mašine - prvú na zvolenskej modrej 210 (cca 2 roky dozadu), druhú pred týždňom v Břeclavi, zasa na modrej 210.
Kto uvidí strojvedúcu na niečom inom ako 210 s modrým náterom, nech sa mi ozve
s499.0@azet.sk http://eso.kbx.cz/ ICQ# 201040019
Pocket
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 6-2007


Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 15:18:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po dlouhé době se mi zas zdálo o vlacích - stojím u výhybky ž. st. Hranice n. Moravě město, když tu jede za pomalým nákladním vlakem pendolíno. Už už se srazí, když tu já přehodím výhybku a pendolíno přejede na druhou kolej těsně vedle mě. Pendolíno projelo prudkou zatáčkou (od kol létaly jiskry) a já šel v pohodě za kámošem. Věšel jsem do jeho domu a u něj jsem hrál na complu. No a potom jsem vyšel a už šlyším brzdy a vzápětí výbuch. Uvědomil jsem si, že jsem zaplmněl přehodit výhybku. No a do toho přišel hrozný vítr(kámoše na kole to odneslo 50 metrů) a všechny dráty el. vedení se strhly. Jdu se kouknout na nádraží a vidím zastavené vlaky a přijíždějící autobusy ND, které nestačili pobírat nábor cestujících. Najednou začalo padat el. vedení přímo na kolej, kde jsem stál... a to jsem se probudil
I love MHD. MHD= jediná zdravá závislost.
mojí nepřátelé:Vandalové a odpůrci mhd

http://www.parody.wz.cz
http://www.pocket.blog.cz
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 590
Registrován: 5-2007


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 18:34:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Musím si zajít k doktorovi zdá se mi o tomhle
 
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 466
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 19:36:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

831

Tak to by možná nebylo od věci .. o TRSce a doma ..??


ICQ 237-113-861
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 595
Registrován: 5-2007


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 19:51:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa: Ano doma nepůjdu včera-dneska to bylo v normálu
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 467
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 20:32:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

831

Přechodná choroba .. přišla a zas odešla,zaplať bůh .. ale pst,raději ...

P.S. Jednou se mě zdálo také něco podobně pracovního a bohužel skoro tragického .. totiž málem jsem srazila dva vlaky na zhlaví v Rohlíkově .. ale včas jsem se "jen zpocená" vzbudila ..



ICQ 237-113-861
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35735
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 20:44:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, to mně se v sobotu po obědě při „dvaceti” zdálo, jak s náma posunujou (nevím, kde to bylo), a při tom posunu nějak zapomněli brzdit a tři kupé vozu se jim podařilo slisovat na necelý půlmetr. Naštěstí jsem spal o kupé vedle a ta rána mne jen probudila.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


eso.26
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.66.172.30
Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 23:24:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Halfmister: V PJ Břeclav žádná ženská nejezdí, Jen tam zajíždí tři Rakušanky. Jedna je dokonce i hezká .

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace