K-report
 

Archiv do 13.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě kolem Mladé Boleslavi » Archiv do 13.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1060
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 22:39:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manemb - Umíš čít?Jasně psáno kovošrot na hl.TakTak zas do toho netahej Škoda auto a.s.
A asi víš o tom úplný Kůlový...Jen tak, by ty auta nekupovaly..Na rovinu:Pozdní přistavování vozu k nakládce nebo vůbec.A další důvod byly Peníze.Ty v tom kovo děláš?Nebo si místní?že to tak víš... Jasně jsem psal o snížení přepravy.


Přešti si laskavě můj příspěvek č. 1057. Znova opakuju, že k žádnému dramatickému poklesu nakládky šrotu na hlavním v Mladé Boleslavi nedošlo. Vím to úplně přesně . A to tam ani nedělám ani nejsem místní.

Co se týče Katusic, tak, sorry, to měl být už tedy cement..

Tak včera to bylo uhlí, dnes je to cement. Co to bude zítra?
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4767
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 05:32:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mašinka
Asi jo no

Dj_cargo
Nemám slov a vzdávám to.

Včera opět "Nexák s kontejnery" do MB a večer jsem viděl i nějakou část odstavenou v žst Bišice.
Ve Všetatech bylo Uhlí pro Škodovku.Zřejmě to pak dotáhly 742 292 a 203.
Na "Řetenicích" jel 742 238.
Jinak Všetaty docela pěkně zaplněný
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Nemám rád bílé vločky!!!
Peva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 766
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 10:39:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Dj_cargo a ManeMB:

Tak v Katusicích včera ráno 4 Eas(y) stály. Místní obchod s uhlím má bohužel nejvyšší prodejní ceny uhlí v celém okolí, vyplatí se koupit si uhlí z Luštěnic nebo ze Mšena (i s GK dovozem přímo z dolů až k baráku), než od místního "agropodniku"... (tzn. při nižších prodejních cenách by vozba mohla být klidně dvoj až trojnásobná, ale to místní dopravci neovlivní).

V těsné blízkosti vlečkové koleje, částečně na místě bývalého šrotiště zeje jáma - měl by zde vyrůst zásobník na tekutá hnojiva (jako v Chotětově), tzn. snad se dočkáme i žlutých cisteren z Pulaw

Cement v Rajkách do Katusic - to jsem snad ještě neviděl (žádné sídliště tu nebudujeme). Chodí občas z Kunčic nebo Hydčic jemně mletý vápenec, většinou jednorázově okolo podzimu, kdy se s ním vápní přilehlá pole, loni byl, letos ne, tzn. Uacs očekávám zase příští rok (tedy pokud ČDCargo v rámci nějakého místního programu vzor "MORA-C" neustřihnou podobná místa od nákladní dopravy). I když loni mne ta ucelenka 17 fracouzských sypáků okolo Silvestra docela překvapila .

No a protože nemáme VNVK (zrušeno 7/2004), tak dřevo (17x Res v r 2003), či jablka (26 x Eas 2002?) už se tu asi nikdy nakládat nebudou Cisterny s naftou taky skončily od doby, kdy místní pumpa změnila majitele...
PEVA
750371
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 340
Registrován: 9-2007


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 10:55:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peva: jo,jo, rajky jsou pro zemědělce na podzim, to jsou fotogenické jednorázovky na více lokálkách v síti ČD.
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4771
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 14:42:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peva
Ano, Ano tak.
Děkuji za doplnění
No k těm Rajkám - Bohužel do vnitř nevidím a spíše mě zajímá, pokud je práce pro MB zálohuTak je to Vápenec.
Moc dobře pamatuji takovou 742 111+735 201+Pk 735 181..Nejvíce asi takových raritek má nafocený tady Petr T.
Ty jablka naposl.pamatuji s 735 181 v roce 2001.

Ale já to myslel úplně jinak, ale pan Cargo ...
Takový MB Lihovar, Akuma, Nakládka od Zeny v MB na "21".. a o šrotu nemluva, jistě každý ví, když ještě bylo Město, kolik se tam za den přistavovalo vozu....A dneska na hl??
Přeprava tady klesla - le jen pro ty malé odběratelé.Ale díky MB Škoda auto a.s. se zvedá a určitě po novém roce ještě více bude...Díky přepravě Rusko, Kazachstán, UkrajinaAuta stále více a více budou jezdit tzv. "rozložené" ve vozech..

Cargo v MB...no docela klid..projeví se to až po zítří
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Nemám rád bílé vločky!!!
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1693
Registrován: 6-2004


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 15:52:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manembe, osobně si myslím, že "pan Cargo" má o nakládce a vykládce v obvodu nejen blboslavské stanice určitě větší přehled, než Ty...
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4772
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 16:46:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Statistik
Bohužel, v tomto případě s "Panem Cargem" nesouhlasím, protože zrak mám velice dobrý a prac.vytížení..Ta nákl.doprava zde je mrtvá, živo je jen díky Škoda auto a.s. a pobočky Řepov a také dosti živo je v Dobrovicích.
Zena v MB je mrtvá, Akuma mrtvá, Lihovar mrtvý, nafta na stáčení do MB depa je kamionovou přepravou...Tak nevím no...Ikdyž nejsem Cargo, ale osobní, tak to také člověk pozoruje.
Byl bych jedině rád, jak tomu třeba ještě v roce 2001 bylo...vždyť i dříve se občas jelo s vozi do Sobotky - trať 064.Nemám pravdu

Jinak první den - dle Carga v MB stálý, žádné loko zatím neodešly ani nebyly v oběhu - tím myslím ř.742(750)

Krom tedy, jak již někdo psal u Všetat 750 333.
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Nemám rád bílé vločky!!!
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1694
Registrován: 6-2004


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 18:38:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Docela by mě zajímalo, jak se v Tvém případě dá, byť tedy dobrým zrakem, vysledovat 75procentní pokles nakládky nějakého zboží v Boleslavi. Nepředpokládám, že máš podobné informace, jako DjC, takže pak by to znamenalo, že jseš u toho (resp. u všeho) osobně dnes a denně. Takovej pocit sice z Tvých příspěvků dlouhodobě mám, ale v tomhle případě jsem měl za to, že Tvoje "pracovní vytížení", abych Tě citoval, se odehrává v MuNu...

A k předchozímu: na to, abys zjistil, co se veze v rajce, nemusíš koukat dovnitř.
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4780
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 00:51:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Statistik
Tak když tomu Dj_Cargo má tak blízko, ať se pochlubí s (např.s fakturami firmě XND co má na hl.kovošrot)Pak Vás smích přejde, kolik vozu se přistavovalo denně v roce 2000 na městě a kolik jim pak dneska ČD dá vozu za směnu.No, ikdyž dneska už to nevím, protože to je ČD CargoAle o celou podstatu šlo to, že se tu tu přeprava snížila, či zastavila a když šlo přímo u oný Kovo...tak důvod firmy o omezení služeb byl jasný.Jen pravdu ven..a koukám, někdo si jí nechce přiznat...
A co se týče prac.vytížený, tak je to složité..Ano v České třebové, ale i v MB...mám to zajímavé.

A k:na to, abys zjistil, co se veze v rajce, nemusíš koukat dovnitř.
Ty myslíš, že mě to zajímá, co je v obsahu?Mě možná tak zajímá, aby byla ona práceTak mi prosím poraď, jak to zjistím, tedy pokud nebudu koukat do papíru a průvodky na voze.
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Nemám rád bílé vločky!!!
750371
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 343
Registrován: 9-2007


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 08:51:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manemb: Mn do Sobotky jezdí občas z Bakova po obsluze Kněžmosti s boleslavskou 114 nebo 203, v létě tam po hodně dlouhé době zajela leťačka tuším unifik. 204. (občas myšleno 2x za měsíc tj. s vozem tam a druhý den s vozem zpět, tuším že to zpravidla byla cisterna pro zemědělce)
Jinak rozdělení ČD k 1.12. není změna GVD, tak proto ještě žádné lok. nepředali.
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4781
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 13:11:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

750 371
Ano, ale také vím, že tam byla 742 203 s jedním plošiňákem a pak za dva dny se jelo pro něj zpět.
A nej.bylo v roce 1997 když do Sobotky zajel mim.Brejlovec "753 003"

Jinak rozdělení ČD k 1.12. není změna GVD, tak proto ještě žádné lok. nepředali.
Jjj..vím, já jen narážel na tu 750 333
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Nemám rád bílé vločky!!!
Kuťas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 6-2004


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 14:04:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nazdar Hoši, vim že je to trochu mimo mísu současné diskuzi, ale vyhrabal jsem jednu fotku a rád bych se zeptal kde je této mašině konec?
 
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4782
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 15:00:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kuťas
Wauuu..
Zatím je stále odstavená a neprovozní v PJ Kolín.
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Nemám rád bílé vločky!!!
750371
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 345
Registrován: 9-2007


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 15:09:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manemb: ale ta 0.333 není zatím předaná,ani to nebyl nymburský výkon.
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4783
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 16:57:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

750 371
To já bohužel nevím, pač do PC se nekoukám..Jen jsem citoval, to co kdo už 1.12.07 kde zareg.
A copak to bylo za výkon?
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Nemám rád bílé vločky!!!
750371
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 351
Registrován: 9-2007


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 17:22:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bohužel nevím, snad by to mohl mašinka nebo někdo zjistit.
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 2499
Registrován: 6-2002


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 17:27:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

750371:
Já bych řekl, že včera už 333 byla psaná pod Nymburkem .
750371
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 352
Registrován: 9-2007


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 17:36:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mašinka: ještě tam byla u toho 749.240 a ta byla normálně pod Letohradem. No, momentálně to nezjistím,ale řekl bych, že to byla nějaká mimořádka...
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 2501
Registrován: 6-2002


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 17:56:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimořádka ano, dokonce snad radioaktivní . To ale nic nemění na tom, že 333 už byla psána pod NBK. Samozřejmě to ale starou bačkoru znamená, třeba mostecká 750.079 jezdí stále pod ValMezem
750371
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 353
Registrován: 9-2007


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 18:09:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dneska se boleslavská dispečerka 2.382 podívala do Mimoně
Aleš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 19:37:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

750371: a co tam viděla? :-)
www.vlaky-kuna.ic.cz
ICQ:308291241
Vlamu842
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 440
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 20:57:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem v depu MB potkal 810.621. Nový přírůstek či jen náhoda?
 
 
 
Parádní svezení a spolehlivé? Přeci 842 a 843! Kdo nevěří ať ověří :-)
www.kvatra-foto.goo.cz
www.foto843.ic.cz
750371
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 354
Registrován: 9-2007


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 21:04:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to je tuším ex Znojmo a nyní DKV Praha.
Vlamu842
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 442
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 21:35:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco z mého dnešního výletu do okolí MB
 
 
 
 
 
 
Parádní svezení a spolehlivé? Přeci 842 a 843! Kdo nevěří ať ověří :-)
www.kvatra-foto.goo.cz
www.foto843.ic.cz
Jafi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 22:19:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlamu842: pěkné, fotka ze Mšena by nebyla ?
Vlamu842
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 443
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 22:46:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jafi: Bohužel, při cestě tam nebyl čas a při cestě zpět jsem v 40minutovém pobytu na Mšeně využil návštěvy místní Cukrárny... Ze Mšena mám fotky z mé poslední návštěvy (17.6.2007)
 
 
 
Parádní svezení a spolehlivé? Přeci 842 a 843! Kdo nevěří ať ověří :-)
www.kvatra-foto.goo.cz
www.foto843.ic.cz
Jafi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 22:51:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlamu842: díky do Mšena jezdím taky rád, já navštívím vždy místní pekárnu.
Vlamu842
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 444
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 22:54:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě přidám včerejší odjezd nákladu z hlavního nádraží směr Mladá Boleslav město
 
 
Parádní svezení a spolehlivé? Přeci 842 a 843! Kdo nevěří ať ověří :-)
www.kvatra-foto.goo.cz
www.foto843.ic.cz
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 839
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 06:39:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta 810.621 je vážně čupr, snad budu míti na ni štěstí až tam pojedu na návštěvu.
Nespouštěj oči z tratě!
Redheat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 10:03:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

48720 se blíží k cíli v MBm

 
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 153
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 19:29:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V idosu je na JŘ náhradní autobusové linky 630063 napsáno "Na lince platí speciální tarif vyhlášený dopravcem - ČSAD Semily, a.s." Tuší někdo, v čem spočívá speciálnost tarifu?
Tomáš_hradecký
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 20:10:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Speciální tarif bude v tom, že se nebude započítávat "zajížďka" autobusu do Libáně nebo do Rabakova - budou se počítat kilometry napřímo. Bude to podobné jako v iredo - zaplatíte za přímou cestu bez ohledu na okliku. Speciální je tedy počítání kilometrů, podle těchto speciálních kilometrů se už určí jízdné dle standardního ceníku dopravce.
Tomáš_hradecký
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 20:21:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě k tomu Rabakovu - podle informací které mám to vypadá, že zde Středočeský kraj "odpískal" dopravní obslužnost - zatímco Královéhradecký kraj převedl prostředky ušetřené neobjednáním železniční dopravy na zajištění autobusové dopravy (a to v míře větší než byla vlaková, novinkou bude kromě dopoledního spoje v 9 hodin také spoj po 22.hodině z Jičína do Libáně a Kopidlna), Středočeský kraj se pouze "svezl" a ani část peněz, které zde vynakládal na železniční dopravu NEPOUŽIL na zajištění dopravní obslužnosti autobusy - proto se mj. zatím nezajíždí do Rabakova - probíhají další jednání a možná se to v březnu ještě upraví - záleží ale na Středočeském kraji (který hraje roli "já nic já muzikant, to Oredo", ale je to právě Středočeský kraj, který NEPOSKYTL prostředky na zajištění dopravní obslužnosti v této oblasti).
Janty
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 20:34:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V sobotu asi v 17:30 vyrazil z jaderného ústavu v Řeži konvoj několika kamiónů s nějakým jaderným nákladem v modrých kontejnerech, doprovázených mnoha policejními vozy, do Měšic kde na zdejším ndraží proběhla překládka do železničních vozů, též za přítomnosti několika ozbrojených policistů. Celá zásilka má udajně směřovat do Ruska.
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 20:55:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomáš hradecký: díky za info

Mmch. na zavádění nových autobusových spojů, časově souběžných jak s vlaky, tak s dosavadními autobusovými spoji (např. v oblasti Řevnice-Zadní Třebaň-Hostomice-Lochovice) středočeský kraj evidentně peníze má. Skoro to vypadá, že dopravní obslužnost v kraji řídí firma Probotrans Beroun a jí podobné ...
Peva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 769
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 22:03:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Bručoun: A nejen tam - viz i úchvatná dotovaná dálková bus linka Čáslav - Kolín - Praha, toť učiněný penězovod...

ad Tomáš Hradecký: Stč. kraj dotuje okolo DB stávající bus linku 260080 (cca 3 x denně do Rabakova a zpět), co na tom, že se v některých hodinách budou s oredím autobusem prakticky nahánět po stejné silnici . Proč nešlo použít prostředky na tuto bus linku a nezaplatit s nimi onen oredobus, který obsluhuje prakticky stejná sídla to nevím...
PEVA
Tomáš_hradecký
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 22:20:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peva-je to tak,nechápu proč StK chce nadále dotovat stávající linku včetně prázdných nájezdů atd. přestože náhradní bus místo 063 by zajistil vše potřebné...o dalších souběžných dotovaných linkách škoda mluvit...ale nechci předbíhat,jak jsem říkal,během ledna budou další jednání a pak budeme moudřejší.
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 23:29:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peva: "... v některých hodinách budou ... prakticky nahánět po stejné silnici "

Bez přehánění najdu ve středních Čechách stovky zbytečně souběžných spojů, či jejich úseků. A jinde zase zbytečné díry. Není vyjímkou, že mezi dvěma městy jede během hodiny pět spojů dotovaných středočeským krajem, a pak hodinu nic. O nenávaznostech busu na vlak nemluvě. Když chybí koordinátor, tak to ani nemůže vypadat jinak.
Koblížek_s_polevou
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 10:11:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z Lbc právě jede 63213 - pěkná soupravička vozů Taoos.
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 847
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 19:40:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem na vejletě v Turnově v Mladé Bolce štěstí -tedy až na to uplakané počasí - 743.003, 753.073, 753.006+751.092 a 854.021 (R942/947) Jinak v M.B. ještě vládnou 742ky. 382 už nese na kapotách drobnými písmeny ČD CARGO.
Nespouštěj oči z tratě!
Silenymax
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 21:20:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak 750 103 nocuje v MB ....
 
ICQ 134407993
Honza215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1397
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 22:11:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

750.079 odjela ve 21:55 z Bakova nad Jizerou s ucelenkou Falls směr Česká Lípa.

Info: Vlamu842
Stránky o motorových jednotkách řady 814+914 a 814+014+814 ČD http://www.jednotky814.ic.cz.

PP Hradec Králové 4EVER
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1027
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 13:54:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

koukám že už se to pomaličku rozjíždí, ale když jsem byl včera v boleslavě na šotu tak nic moc, akorát 751.031 s kontejnerama jela nejspíš jen do Bakova pač za chvíli jela Lv zpět... na Pn z Liberce jela 753.073 a chvíli za ní nějaká 750, nejspíš to byla ta 103ka, viděl jsem to jen z dálaky
Koblížek_s_polevou
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 15:12:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kontejnery ze včerejška stojí v Debři.
Vlamu842
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 451
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 18:23:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco z mé dnešní návštěvy MB hl.n.
 
 
 
 
 
 
Parádní svezení a spolehlivé? Přeci 842 a 843! Kdo nevěří ať ověří :-)
www.kvatra-foto.goo.cz
www.foto843.ic.cz
Vlamu842
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 454
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 00:17:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě něco z večera, v 22:05 odjela 750.103 coby LV 72687 do Neratovic pro náklad.
 
 
Parádní svezení a spolehlivé? Přeci 842 a 843! Kdo nevěří ať ověří :-)
www.kvatra-foto.goo.cz
www.foto843.ic.cz
Koblížek_s_polevou
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 08:54:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předpověď na dnešní ráno - Všetaty - uhlí Raspenava, Lbc - vápenec, PKP Falls, kotle Gdaňsk.
T4783002
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 7-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 15:12:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak Catry dnes nějak nemůžou. CL-NYB vozí rychlíky 749 008 a 749 258 a R944 právě táhla na Bakov taky 749 (číslo nevím).
Jedna nic moc dokumentační fotka:
 
Kuťas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 174
Registrován: 6-2004


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 18:01:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malý žurnál z 071:
 
 
 
Kuba_750
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 8-2007
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 15:18:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolik těch brejláků je v té Boleslavy?předem dík za odpověd
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4831
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 15:40:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přímo v Boleslavi je, tedy včera bylo 750 079 a 103, jinak ostatní Nymburk 750 163,275,277,333 a možná už i další
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Nemám rád bílé vločky!!!
Kuba_750
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 8-2007
Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 08:45:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

děkuji
Trpajzlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 11-2007


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 14:32:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě vám tam do sbírky přibydou 750 213 (neprovozní) - kompresor v háji. 750 252 a 330 (vynikající stroj). Vše DKV Plzeň

(Příspěvek byl editován uživatelem Trpajzlík.)
Loko99
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 10-2006
Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 19:08:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v Boleslavi ve Škodovce 750 103 s přetahem okolo 14:04 bohužel fotit jse tam nesmí. zatím
T4783002
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 7-2007
Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 19:13:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to vypadá, že s nástupem Carga je MB hl. nádraží trochu malé. Ráno cestují od R1141 prolézali přes Wapky (tedy ti, kteří si nevšimli, že ucelenka wapek je před vchodem do budovy roztržená) a odpoledne se to tam taky pěkně hemžilo.
 
Nevím, jestli na to má vliv Cargo nebo špatně sestavený JŘ, ale osobní vlaky mají věčně zpoždění. V úterý ráno osobák od Lípy 49min, tak jsme na něj v Bakově ani nečekali.
A jak to tak vypadá, do MB konečně alespoň trochu dorazil pokrok a cestující se dočkají informační tabule:
 
A tady snad bude viset:
 
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 861
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 19:33:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No né, ústecká 287 a někde 079, to asi než to sedne.
Prosím Vás, už dlouho mě to zajímá, co to tam v žst. M.B. Hl.n. máte za - pro mě netradiční - starší typ světelných návěstidel. To je z rajchu?
Nespouštěj oči z tratě!
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4845
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 19:52:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T4783002
No zajímavé.
Koukám, že už i ta 750 287 má plechové číslo jo?
To je vážně...Neřeknu, sundávat to ze zrušené loko, ale provozní, jen z toho důvodu, že odchází do jiného depaAle u té 753 006 je to tedy ostuda a směřuje přímo do České Lípy, či Rumburka.Min.týden, když prý přijela v tom valku co byla i 751 092 tak už ho neměla.

A něco pro tebe, co jsme našel při úklidu v Notebuku
Na zbytek vážně neni čas, pač ke skenu se asi dostanu až někdy...v roce 2008
 
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Nemám rád bílé vločky!!!
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 863
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 19:59:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta 0.287 má plechovou tabulku již několik měsíců.
Nespouštěj oči z tratě!
T4783002
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 137
Registrován: 7-2007
Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 20:03:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manemb: Díky. Už ji mám na disku Ta je teda vyrychtovaná...
Taky teď nemám na nic čas, pač mám doma dva týdny dalšího potenciálního železničáře
Peva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 773
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 21:15:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad T4783002: Ty Wapky (Vn 54661 s náskokem 300 minut) hlavně měly počkat v MBměstě, než odjedou vlaky 16401 a 16430 a až v 5:24 odjet z Města na MB hlavní. Takhle akorát o 5 minut zasekaly oba zmíněné osobáky a ještě k tomu i Os 6000 do ČL, R 1141 pak odjel s deseti, do Prahy kvůli tomu přijel s patnácti (protože pokud na přetíženém úseku ze Skal do Vysočan "propásne" svoji trasu, tak je to v pytli). No a zmíněné Wapy pak z MB hl.n. jely až v 6:09 (po vlaku Os 9503), takže z toho města opravdu pospíchat nemusely.
PEVA

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace