K-report
 

Archiv do 20.září 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Modely a modelářství » Modelářské firmy, výrobci, prodejci, kontakty » Archiv do 20.září 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Tombart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 328
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 14:08:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mauricio:
kdyby jsi měl pár tisícovek navíc a hlavně prostor, tak mohu nabídnout to co mám doma http://www.tombart.wz.cz/stranka1.htm :o))
Jacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 419
Registrován: 9-2003


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 22:35:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak v TT existuje další malovýrobce - http://zeleznice-doma.vltava2000.cz/store/goodsdetail.asp?strGoodsID=100112, který velikost TT degraduje jak to jen jde, viz recenze na Lokopin - http://lokopin.wz.cz/loko/loko3_brejle.htm
Z té skříně mi vstávají vlasy hrůzou na hlavě. Závěsky, stupačky, madla, nátěr. Okna upatlaná, odlitek je ř. 753, tabulky 754, kulaté talíře místo nárazníků. Zmínka o použití speciálních barev na mě působí jako výsměch. O cenách dalších jejich modelů ani nemluvě. U Balmu použili moji fotku. Jak asi vypadá jejich...?

Na druhé straně plošný spoj s osvětlením vypadá velmi dobře.
Stránky o skutečné a modelové železnici
http://modely-tt.wz.cz
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1259
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 22:53:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ta firma tam má víc takovejch fotek modelů které jsem už někde viďěl každopádně bych byl už jen při pohledu na takové stránky opatrný.Firma která ani nedokáže prezentovat své výrobky na pořádných vlastních fotkách nepředpovídá nic dobrýho.Spíš se jedná o někoho(nějaké) člověka kterému se doma povedl sesmolit odlitek a řekl si že to rozjede ve velkém.S touto firmou žadné zkušenosti nemám a ani mít nechci dík.
Za to se mě celkem zamlouvá toto: http://www.modely-tt.cz/cze/
Firmu jsem již kontaktoval mailem abych se zeptal na cenu jednotlivých modelů.Odpověď jsem dostal za nedlouho a ostatní názory modelářu na ruzných diskuzních forech hodnotí tuto firmu kladně (narozdíl od jiných...) respektive kritiku jsem zatím nikde nenašel takže maloseri bych bral teda jednoznačně tady.
AV 15-30
Wizardken
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 9-2003
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 22:55:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Jacek: Kdyby jen tvoje fotka.... Dokonce se ani nenamahal, aby si zmensil velkou fotku, ale rovnou si "vypujcil" fotku z www.hekttor.wz.cz
Mimochodem ta lokomotiva, co ma Martin z lokopinu je jeste zlata proti tomu, co tenhle "vyrobce" prodal klukovi meho kamarada (prohla skrin, pojezd hozeny na stranu, takze to na jednu stranu ani zatacet nemohlo, sprahla natvrdo prilepene do pluhu a pod...)
Honza
Hekttor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 12:42:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120: Tak tomu nerozumím - jsou kladné ohlasy (kde?), anebo ještě nikdo nekritizoval? Brejlovec na Modely TT mi nepřipadá až o tolik jiný. Snad odlitek není tak zmršený, nicméně mám dojem, že se ve více případech jedná o x té kopie odlitku od pana Číže. No a pojezd? Troufám si předpokládat, že to bude totéž v bledě modrém.
www.hekttor.wz.cz-modely, lepty, obtisky
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1260
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 13:28:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hekttor:Asi takhle-Když porovnáte všechny nabízené modely brejlovcu který je nejčastějším produktem maloseriových výrobcu (namátkou-BDDP,Vltava,Axon)tak mě tenhle co do porovnání povrchová uprava-cena-jízdní vlastnosti(zatím jsem osobně neviděl) příjde ze všech nejlepší.
anebo ještě nikdo nekritizoval? ne zatím nikdo nekritizoval ale spíš naopak.
AV 15-30
Hekttor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 14:50:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přinejmenším poslední kategorii - jízdní vlastnosi - přece z obrázku vyčíst nelze. Mosazný pojezd bude hlučný i po zajetí, ať je od kohokoli. Pokud jde o pohon, ač nejsem obchodní zástupce firmy, má Halingův pojezd v modelech od ES Pečky rozhodně navrch.
www.hekttor.wz.cz-modely, lepty, obtisky
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1261
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 15:37:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

má Halingův pojezd v modelech od ES Pečky rozhodně navrch
jo a taky pár tisíc navrch a ten Haling bych nevidel jako velký plus.
Mosazný pojezd bude hlučný i po zajetí
ale nebude,napriklad pojezd od pana Vilingera neni hlucnejsi nez bobina od BTTB.Spis zalezi na tom jak to celé "sedí" dohromady.
AV 15-30
Jacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 420
Registrován: 9-2003


Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 16:02:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mosazný pojezd bude hlučný i po zajetí

ale nebude,napriklad pojezd od pana Vilingera neni hlucnejsi nez bobina od BTTB.Spis zalezi na tom jak to celé "sedí" dohromady.

k pojezdům p. Vilingera - po zajetí se podstatně ztišší, mám jich hodně. Když si vezmete oz. kola od p. Šátka, je to ostré jak žiletka a ty hrany se "ochechtlají" až provozem.
Jinak větší hluk způsobuje motor, tady je velký rozdíl mezi tím PAT Mabushi za 40 Kč a Mashimou za pětistovku...
Největší hluk obecně ale způsobuje podklad, po kterém lokomotiva jede.

Pletichovy "kovářské" pojezdy jsou ovšem extra hlučné, u nich ani to zajetí nepomůže.
Stránky o skutečné a modelové železnici
http://modely-tt.wz.cz
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 952
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 16:32:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tombart - jo, tak tolik tisícovek nemám...leda na leasing :-))
Jakmile se do něčeho pustíme, objeví se něco, co je třeba udělat dřív.
mejl pod nickem :o)
Nexion
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 169
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 16:24:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj chtěl jsem se zeptat zda nevíte kdo vyrábí model Trollina. Na maďarských stránkách jsem ho viděl společne s Ikarus 412T, marně ten web hledám, nebo by šel objednat přímo u Solarisu, ale o tom pochybuju.

(Příspěvek byl editován uživatelem nexion.)
Majitel a generální ředitel DS Filobus a.s.VDP Dealer autobusů a trolejbusů Solaris.Mail nexion@centrum.cz - Solaris Trollino 12AC III (hlavně DPCHJ)můj nejoblíbenější trolejbus, je prostě bezva :-) VBUS A5E
Abraxik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 12-2006
Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 19:59:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Až bude někdo vyhlašovat soutěž o nejnepříjemnějšího, nejotrávenějšího a nejneochotnějšího prodejce vláčků tak mám favorita - dnes jsem byl v pražské prodejně PragoModel. Byly tam dva a i zapařená je příjemnější. Pracovat podemnou někdo takový, tak letí na minutu.
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 932
Registrován: 12-2003


Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 05:06:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pragomodel je s tím personálem po praglu celkem dost vyhlášenou prodejnou, taky už tam nechodím. Neochota, nesolidnost a vůbec místo odpovědi na banální téma se Vám dostává zcela nesouvisející odpověď ap.
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
http://t466.firenet.cz/index.php
Honza_z_kv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 264
Registrován: 4-2004


Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 08:06:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak s tím mohu jedině souhlasit, máme s kolegou také osobní zkušenost. Navíc kdysi, asi tři roky zpět jsem si u nich objednal i nějaké video co inzerují na svém webu a ani po urgencích jsem od nich nedostal odpověď třeba ve stylu "nemáme", nebo kdyby alespoň napsali "bůůůůůůů"...

Jinak zas musím říct že mám dobré zkušenosti s plzeňským Modeltrainem a s internetovým obchodem modely.biz .
Se 749 102-0 na věčné časy a nikdy jinak!!

www.kzm-kv.cz
petan363
Neregistrovaný host
Odeslán z: 77.48.64.6
Odesláno Středa, 08. srpna 2007 - 18:00:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím.S plzeňským Modeltrainem mám taky dobré zkušenosti,objednané modely a ostatní mi přichází pěkně zabalené a v pořádku,navíc při telefonování s prodávajícím je dobré jednání.Nemůžu si stěžovat.
Co říkáté na Panťák EM 488 od IS modelu???Trochu mě zarazila ta cena,za 4 vozovou jednotku chtějí 28 000 kč a za 5vozovou 33 000kč.Nezdá se vám to trochu moc?!
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 937
Registrován: 12-2003


Odesláno Středa, 08. srpna 2007 - 18:42:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jsem na to koukal a docela dost to překvapilo ale otázkou zůstává co je moc. Pokud je to dělané všechno v jedné domácí dílně, tak bych to pochopil, no snad se časem ukáží i nějaké detailnější fotografie. Tak např. kompletní model štokra 556.0 všechno z kovu a funkční pro HO vyjde na 40.000,- Kč ale dotoho bych peníze asi nedal. Bude to spíše na export a své zákazníky si to najde. O té jednotce to bude stejné..
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz Open free web modelářů ČR
igino
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.245.81.32
Odesláno Středa, 08. srpna 2007 - 20:00:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

556 v H0 z kovu a za 40 000 Kč? To sa mi nejako nezdá.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3991
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 00:50:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To by snad muselo být ze zlata ...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Abraxik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 07:53:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud chcete ten panťák EM 488 od IS modelu vidět, tak si zajdětě do Classic Modelu v Bartolomějský - tedy alespoň před 14 dny ho tam měli. Podle toho, co jsem o tom četl v Železničním magazínu tak je z plastu - byly tam ukázky prvních výlisků a v jednom z dalších čísel už hotový prototyp
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1294
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 13:38:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

má ten IS model nejaký stránky?
AV 15-30
igino
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.215.77.229
Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 15:43:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stránky asi nemá. IS sú pravdepodobne iniciálky autora modelu.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2583
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 23:06:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart - štokr celej z kovu v kvalitě, kterou produkuje třeba Lemaco, má hodnotu mnohem větší, než 50 táců
Ten týpek tam pod lampou -
nezdá se mi ten ksicht!
Hned teď ke zdi s ním!

(Pink Floyd)
Jozka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.148.107
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 13:21:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsme u těch modelů z kovu - dostaly se mi do ruky (tedy do e-mailové schránky) přiložené fotografie. Nevíte někdo prosím, kdo tuhle věcičku vyrábí, v jaké je velikosti, a kolik stojí?
 
 
Ok1xng
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 139
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 13:52:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle je EDK 10 - jeřáb Kirow. Připravoval ho www.litomysky.cz, ale na trhu jeste neni.

(Příspěvek byl editován uživatelem ok1xng.)
K hadům se nemluví. Hadi se zabíjejí.
Jozka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.148.107
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 14:42:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na webu litomysky.cz sice něco je, ale to už tam je snad čtvrtým rokem, a žádné další info, obrázky.... Nemohl by to být nějaký jiný výrobce?
mf
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.40.159
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 15:06:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aktualita pro HO/1:87
parní lokomotiva 556.0 od firmy ELKOM
cena 39.900,-Kč/47.800,-Sk
prvních patnáct kusů do prodeje koncem tohoto roku
zdroj ŽM 7/2007
Papetr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 7-2007
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 17:09:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Jozka mrkni se na :

http://www.sweb.cz/dk-model/
Speciální vozy - jeřáby
Suky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 3-2006
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 19:46:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den.
Nevíte,kde by se dal koupit PERTINAX a KUPREXTIT a kolik by stál?Dal by se koupit v Baumaxu nebo v jiném supernarketu nebo jinde.
Prodává někdo v České republice modely TT 1:120 od firmy www.jano-modellbau.de.
Děkuji.
Papetr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 7-2007
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 20:04:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Suky: Cuprextit prodává kdejaký e-shop s elektronikou,zkus nějaký vyhledávač.
Pokud bydlíš ve větším městě,mrkni se po obchodu s elektronickýma součástkama (popř. modeláře)
V marketech jsem si ho ještě nevšimnul.
Ok1xng
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 20:10:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pertinax samotny sezenes dost blbe, uz se nepouziva, ale kuprextit bez problemu. Zkus nejake obchody s elektrosoucastkami, treba www.ges.cz nebo www.gme.cz
K hadům se nemluví. Hadi se zabíjejí.
Ocik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 8-2006
Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 12:00:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte o fotu té 556 od Elkomu?
Jeden Pilštyk vládne všem.
Wizardken
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 9-2003
Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 20:08:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Jozka: Ahoj.
Tusim, ze to je v TT a me by to snad nekdy delat Hekttor (www.hekttor.biz).
Alespon na jeho strankach jsem nasel tenhle obrazek: http://www.hekttor.biz/images/galerie//Hurvinek_1.jpg
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1606
Registrován: 9-2003


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 02:08:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad.mf/Ocik..foto bylo v některém minulém ŽM,pravda jen v rozpracovaném stavu..Za tu cenu je to jaksi mimo možnosti 90% lidí..i když je to určitě nádhera do posledního šroubu..
..pořádná mašina má kotel a komín..
Kermit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 7-2007
Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 18:50:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den, chci se zeptat, jestli ČSTrain ještě existuje. Jeji webova stranka už dlouho nebyla aktualizovaná (poslední aktualizace 28.2.2004). Diky.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1303
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 05. září 2007 - 18:25:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak na tohle sem cekal http://vagonytt.napady.net/ az si nekdo udelá zivnost na starejch Y vozech a nekolika barvách.Priznám se ze me to taky napadlo nakonec jsem si vyrobil jen 2 kusy pro vlastní potrebu.Je videt ze podnikavost ceských modeláru zkvéta.
AV 15-30
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 989
Registrován: 12-2003


Odesláno Středa, 05. září 2007 - 19:07:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

....a tomu se říká spravedlnost? A co my? HOčkáři?
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1305
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 05. září 2007 - 19:43:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bevelo:HO v posledních peti letech rekl bych spíse upadá a nebo je TT zas na vzestupu?
AV 15-30
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1695
Registrován: 9-2003


Odesláno Středa, 05. září 2007 - 20:28:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych taky řekl že v TT je stále zatím víc možností přestaveb starších věcí a stavebnic než v HO..jede se dost malosériovek,sice kvalitních ale taky pěkně mastných..Úpadkem bych to nenazval,snad určitou stagnací,pořád je šroubovaná nahoru dokonalost a preciznost(dle mého názoru pěstovaná spíše sběrateli)no a tím cena..
..pořádná mašina má kotel a komín..
Papetr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 05. září 2007 - 21:14:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://vagonytt.napady.net/
Supr stránka,a majitel ještě ochotnější,
perfektní komunikace,ochotný a vstřícný.
V brzké době budu objednávat.
P.S.Budete-li mít někdo osobní zkušenosti,podělte se s námi
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 990
Registrován: 12-2003


Odesláno Středa, 05. září 2007 - 21:26:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, jo! A tak by to mělo být všude. Hlavně v Praze, kde shází ochota a také dodržování termínů objednaného zboží ap. Napsal jsem menší stížnost na jednu prodejnu zde: odkaz
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Jacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 426
Registrován: 9-2003


Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 08:44:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Papetr:
http://vagonytt.napady.net/
Supr stránka,a majitel ještě ochotnější,
perfektní komunikace,ochotný a vstřícný.
V brzké době budu objednávat.


No já teda nevím, ale při pohledu na některé fotky mi vstávají vlasy na hlavě
http://vagonytt.napady.net/image/3648051
http://vagonytt.napady.net/image/3648053

Nátěr hrůza, ty nápisy na přání evidentně tisk na obyčejný papír, to vše za pouhé 4000 Kč
Kdyby to vypadalo aspoň takto - http://modely-tt.wz.cz/fotky/modely/853.009-9%20MOs%20vlak%202.JPG , tak neřeknu.

U vozů se mi zdá, že je natřená jen světlá část pod okny a zbytek je původní. Papíry s nápisy ovšem bijí do očí i z těch malých fotek.

Bevelo:
V poslední době se zdá, že TT je na vzestupu, ale většina z toho je kvalitou 20 let zpátky a za nehorázné ceny. Tohle http://lokopin.wz.cz/loko/loko3_brejle.htm je odstrašující příklad
Stránky o skutečné a modelové železnici
http://modely-tt.wz.cz
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1306
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 10:58:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jacek:ta jejich hydra je taky na prodej?celkem des by me zajímal ten pojezd jestli to vobec nejakej má..
Ty nápisi sem resil já osobne taky nalepením papíru ale celková prestavba me vysla na pár korun za barvy + pouzití starsích Y vozu a výsledek byl zhruba stejný.
Proste ceský národ je podnikavý nekdo si udelá zivnost na brejlovcích jiný na
AV 15-30
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1307
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 12:08:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

810 z LPH jicín a nekdo na Y vozech.Proste kseft kvete v zeleznicnim modelárství a zvlaste v TT docela dost.
AV 15-30
Papetr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 7-2007
Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 13:05:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jacek:
Děkuji za upozornění,přišli mi trošku divný,ale že to je vysloveně nalepený papír,to mě nenapadlo.
Všichni to většinou tisknou na vodoobtisky.
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 992
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 13:15:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jacek..
jo Petře, už jednou jsi mi to snad ukazoval na tom weu! Ten brejlovec je masakr, hodně mi to připomíná 810 od ES Pečky což je taky na blití! Fakt sem rád, že sem u HO. Sice prostor/cena je někde jinde ale stěžovat si nesmím, hodně modelů a především nákladních vozů máte české provenience a to závidím. Takže tu máme krom ES Pečky, dalšího patlala VAGONYTT?!
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1308
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 14:04:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo:tech patlalu jak ty rikas je vic!Ted se nechci zastávat ES ale proti vltava modely je to uplnej tillig.Kdyby ty vozy od té firmy výse meli alespon kovová kola (rubikon to samý!)a jen novej typ spráhel a nejakou peknou povrchovou upravu tak to beru ale tohle je neuveritelne vokatý.Navíc ta nabídka-dejte mi vás Y vuz já vám ho fouknu vrstvou auto laku a volepim papírem jen za pouhých 400 kc
by me zajímalo jak vubec muzou mít tyhle firmy nejaký zákazníky.
AV 15-30
Papetr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 7-2007
Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 14:04:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jacek:
Mohl bych Vás požádat a ostatní modeláře
Doporučte mi obchod TTčkový,
kde mají osobní vagóny 4osý a rychlíkový 4osý v barvách ČSD
a nejsou 1/2 třída,ale pouze 2 třída - barva zelená a k tomu služební vagón.
Ať hledám,jak hledám,vždy narazím pouze na vagónky od Tilliga 1/ třídy.
Děkuji
P.S.popř.kdo je přemalovává a popisuje?
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1309
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 14:11:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Papetr: tady je najdes A/AB/B CSD za 507,-kc
http://www.hobby-shop.cz/sh/hled2.php?jazyk=cz...
AV 15-30
Papetr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 7-2007
Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 14:14:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120:
sypu si popel na hlavu
Tohle jsem opravdu přehlédl.
Děkuji
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2675
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 14:40:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

desetiokenní Y nikdo nedělal a nedělá, BDs bylo ve formě stavebnice od Plastikomu (možná že to Dvořáčkovci v Pečkách ještě mají - ale bylo taky upravený pro původní výlisek s pěti oknama a původní interiér) a Ds už vůbec ne. Doporučuju nevyhazovat prachy za hlouposti - koupit někde z komise za rozumnou cenu (tj. do 150-200 Kč) libovolný Y, sehnat obtisky (dělal je ve velkým jako MicroDry Martin Cettl z Budějc, ale nevím, jestli to ještě dělá - kupoval jsem to u něj před pěti šesti rokama z5) a:

a) pokud je člověk míň náročnej, rozebrat vagon, vylámat opatrně okna, kastli natřít nebo nastříkat zelení vagonovou ČSN5700 (např. Agama C53P) správně podle vzoru, aplikovat obtisky a přestříkat bezbarvým lakem (obtisky MicroDry otěrem rády mizí), pak už stačí zase vagon dát dohromady a jezdit.

b) po rozebrání a extrakci oken odříznout bočnici mezi dveřma a vyrobit novou s deseti širokýma oknama (zkusím vyrobit nákresy k tomuhle účelu - Bevelo, mohl bys to pak prsknout k sobě na web?) - fajnšmekři vybrousí a předělají i střechu - obětovat okna z jednoho vagonu (pak z něj je možný udělat vlastně cokoliv, co má míň oken, třeba právě BDs - tam ale asi budou trochu chybět okna úzký) a doplnit chybějící jedno (nebo koupit odlitkový okna na burze, pytel jich stojí pár korun), postavit si novej interiér (neni to nic složitýho) pak opět vagon sestavit za použití novejch bočnic a další postup je stejnej jako v bodě a).

Postup dle bodu a je na jeden dva večery, varianta b je sice mírně složitější, ale výsledek je prakticky bez kompromisů. Mám už delší dobu v plánu udělat kompletně celej novej ypsiloňák, hlavně bez těch debilních nemodelovejch výřezů pro podvozky pod představkama. Snad se k tomu dostanu dřív, než v důchodu .

6120 - hlupci, co ochotně naletí a koupí, se najdou vždycky.
VÁLKA JE MÍR
SVOBODA JE OTROCTVÍ
NEVĚDOMOST JE SÍLA

(Strana)
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 993
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 15:06:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomu říkám návod :-)
Možná bych ten interiér někomu vytvořil, s potiskem na mě ale nechoďte, toho se pořád bojím abych to nezkazil. Několik okenic z burzy tady mám. Našlo by se i několik sad pro osvětlení, nebo se dá lehce zhotovit, případně dodat DCC pro osvit interiéru a pozičních světel..
Jasně, není problém to dát na web. Sice procházím těžkou krizí ale komunikace s lidma - to je to, co potřebuju.
Heh, splaším výkresovou dokumentaci pokud by někdo chtěl, pro 1:87 (naše mírka)
PS: nebo to zas bude jen TT?
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2676
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 15:21:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo, v H0 máš Sachsenmodelle, jejich cena šla celkem dost dolů. Ale může to být pro obojí (třeba Ds nebo Bt asi neudělají), primárně ale myslím hlavně na sebe = TT, kde to, co je, je velmi nic-moc, spíš nic. Každopádně to ale bude za využití továrních dílů, hlavně podvozků, v H0 možná i celejch spodků.

Imho. nevyfotil byste mi někdo detailně podvozky na téčkovejch halberstadstkejch osmidvéřácích od Tilliga (měly by to být taky Görlitzy V)? Tenhle vůz ve sbírce nemám, neprojede mi kolejištěm.

Naneštěstí ypsiloňáků od poslední krize, kdy jsem jich tři čtvrtiny prodal (zbyly mi tři + Post a WR v těžce vrakoidním stavu, WR prochází dlouhodobě proměnou do stavu SV), moc nemám, takže úpravy dle návodu vejš by byly na někom z vás .
VÁLKA JE MÍR
SVOBODA JE OTROCTVÍ
NEVĚDOMOST JE SÍLA

(Strana)
Kirk_james_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 3-2006
Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 16:02:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Papetr:Nebo tohle http://maloseriovky.patsx.com/...
Papetr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 7-2007
Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 17:05:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kirk_james_t:
Díky za typ.
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 10:22:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych dotaz: Neví někdo z vás, jestli je v německu ve Weidenu nějaká prodejna s vláčkama? Za info předem díky.
7502750
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 273
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 11:16:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravim pánové nemá tu někdo návod nebo nějaký fotky jak přestavit nebo nějak udělat lok. 433,434.2,475.1,464.2,556 ve velikosti TT?
Krysolet krade psy!!!
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1003
Registrován: 12-2003


Odesláno Středa, 12. září 2007 - 00:42:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro SteamClub jsem zařídil výhodný nákup modelů trolejbusů od RA Došlý odkaz
Pro případné dotazy je uvnitř článku link do interního diskuzního fóra k tématu..
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 8-2007
Odesláno Středa, 19. září 2007 - 12:04:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neví někdo, jestli by se dal sehnat model vídeňské tramvaje ULF někde v ČR? Díky
121073
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 14:43:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo,kdo dělá obtisky TT na zakázku,hlavně motorové vozy druhou polovinu 80-tých let,jednotlivá inventární čísla?Parostroj je totiž už delší dobu mimo provoz.DÍKY
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3385
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 16:14:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

121073: Pokud by stačily obtisky obyčejné (ne leptané do plechu), tak se asi za 65 Kč prodává obtiskový papír do laserové tiskárny. Pak je již možno vytisknout libovolný obtisk.
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace