K-report
 

Archiv do 16.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Modely a modelářství » Modelářské firmy, výrobci, prodejci, kontakty » Archiv do 16.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pavel23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 10-2007
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 20:27:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A víte co ? Já klidně uznám svou chybu a něco Vám napíšu. Vozům A, AB ( B s 9 okny namísto 10 ) dám spodní lak našedivělý, namísto bílého. Opatřím jim vodooptisk a pak se uvidí, až to bude hodim to sem na web ( pro možné názory na ještě lepší vylepšení ).
Vůz 053 Btn bych vyráběl s 11 okny, pokud by Pan Hekttor byl ochoten vyrobit bočnici pro tento vůz. A tímto na něj apeluji, bylo by to možné ?
852\853 opatřím i se schůdky - komplet !

Bohužel to vše bude až tak za 2 týdny, po Praze ( a teď dělám nějaké zakázky, takže nestíhám )

Když by byl ještě nějaký návrh pro zlepšení výsledků, budu nakonec rád... \

http://vagonytt.napady.net/


(Příspěvek byl editován uživatelem Pavel23.)
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2825
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 20:45:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel23 - tak jsme Vás přecejenom nalomili tím správným směrem .

Pro 053 by bylo lepší udělat rovnou celou novou kastli, střechu klidně jako solidní odlitek (tedy nikoli odblitek á la Molata, ať se dá pak použít i pro ostatní varianty vleků za M296), bočnice, čela a doplňky jako blept. Časem (podle vejdělku) by ale stálo za to původní spodek BTTB opustit a nechat si vyrobit vlastní podvozky a rám - už od dob pana Zeukeho je původní vagón o kus kratší, než by měl být (cca 5 mm).

K 10okenním B a dalším jinobočnicovým zvrhlostem (BDs, Bt, Ds, WR) můžu nabídnout zmíněnou vlastní kuchařku, po postavení prototypu se to téměř jistě objeví na netu (adresu dám včas vědět) a kdyby se to předhazovalo i p. t. obecenstvu nepoučenému, byl bych jedině rád.
VÁLKA JE MÍR
SVOBODA JE OTROCTVÍ
NEVĚDOMOST JE SÍLA

(Strana)
Pavel23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 10-2007
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 21:01:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud by celkový 053 měl být z leptu, bojím se pak té ceny, to se totiž zaručeně odrazí na ceně konečné...čekám na vyjádření výrobce leptů, tedy zřejmně Pana Hekttora...
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1030
Registrován: 12-2003


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 21:15:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už se řeší ty osobní vozejky, objednal jsem si od Clasik Modelu vagon Wrmz modrý s logem Praha a jeden s logem Kutná Hora. Na jaké to předělávají podvozky? Bude to něco od Roco a nebo Sachse? Nevěděl by někdo? Fotky vozů a recenzi přinesu, až mi to lajdácká pošta doručí..
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1031
Registrován: 12-2003


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 21:18:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mdes..
fotka bardoty by nebyla? By mě totiž zajímalo, jak vypadá. To, co jsi viděl na webu s odkazem co jsem tady dal, jsi si jist že to je p.Máša? Honza "Houmr" povídal, že to sám neví, neb mu to někdo přivezl z pražounský burzy. Ale nejspíš skutečně p.Máša. Protože už jsi druhý člověk co to tvrdí. Asi se nechám zlákat a lept nechám na jinou dobu.
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Pavel23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 10-2007
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 07:42:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem se do toho nakonec dal hned, bohužel vážně nemohu schůdky k ,,malému,, stanovišti dát, jsou moc nízko a modelu by to v obloucích vadilo. Už jen dohnat ty obtisky...
http://vagonytt.napady.net/
 
 
 
Nexus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 08:14:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo: pokud je mi známo, firma Classic model "vyřešila" problém s tím, že předloha má dveře jen na jednom představku a model na obou stranách jednoduše přestříkáním dveří na jedné straně barvou. Já to tedy neberu...
 
Mdes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 08:27:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo:Houmra zamračená je 100% Máša .Když se podíváš na celou stavbu u Houmra ,tak na začátku je nažloutlá kasla.To je z materiálu Poliuretan, nebo Axon.Nikdo jiný na burze z tohoto materiálu nedělá,tato hmota není od Axonu zrovna nejlevněší ,proto jsou ty odlitky drašší a kvalitněší.
Zamračená viz foto cena 3900,- pojezd V 100 staré Piko,nejsou na ni houkačky.
 
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1328
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 09:55:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel23:vim že je fuška postavit model z odlitku/leptu hlavně ten první pak už si člověk nějak tak zvykne ví co kde a jak aby to šlo rychleji a vyvaruje se předchozích chyb.Já osobně bych si na tom živnost založit nemohl a to hlavně z časových důvodu a na HPP se málokdo uživí.
Ještě k těm schodum 85x - tam muže být taky navinně nedostatečné zpilování masky podvozku jestli mě rozumíte?ty masky musí být co nejtenčí.
A pokuď budete opravdu prodávat novostavby 053 tak pak by neměla být vysoká ani cena kolem 1000 kč za kus tak se dnes pohybují ceny kvalitních čtyřnápravových vuzů.
A ještě abych jen nehanil a nepomlouval celkem se mě líbí váš 954 ani jsem nevěděl že se tento odlitek dělá.
AV 15-30
Honza_z_kv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 280
Registrován: 4-2004


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 10:09:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Hekttor? Chtěl bych se zeptat, jestli už funguje Vaše zásilková služba? Já si zhruba před 3/4 rokem u Vás objednal několik věcí v HO a zboží jsem doposud nedostal a nedostal jsem ani odpověď po urgenci...
Se 749 102-0 na věčné časy a nikdy jinak!!

www.kzm-kv.cz
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1033
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 10:38:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No hurá, tak budu mít na kolejišti prvního paskvila. Já vůl se nekouknul do výkresové dokumentace a ani jsem nepátral zda to bude odlišnost nebo věrný model. A to jsem si objednal hnedle dva kusy. Uvidím, až to pošta doručí, co se s tím bude moci udělat. Pojezd a potisk s logem a barvou laku je dobrý ale další patlároš.. ach jo!
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36442
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 12:18:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nexus:
Co to je (má být...) za vůz?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36443
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 12:22:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S jedněmi dveřmi a onou kresbou jsou totiž pouze následující dva a těm se to jinak teda moc nepodobá...
http://zeleznice.e-metro.cz/fotowl/WLABmee_8.jpg
http://zeleznice.e-metro.cz/fotowl/WLABmz_5.jpg
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Pavel23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 10-2007
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 14:49:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Posílám fotky vozů Balm 050, které dělám pro někoho zakázkou, chtěl bych Vaše názory, zda je to dobré, či ne. Upozorňuji, nejsou ještě zasklené a zase chybí vodooptisk, já se z toho zblázním. A k tomu doposílám ještě 85x ( možná více detailněji ) ??
6120: Děkuji za pochvalu 954
PS: jen nevím jak tento model opatřit přesnými potisky, když se ani nevyrábí :-( To samé na vůz 053, tak mi to Pan Kwasnica zdělil....jak je to s tím papírem do tiskáren, na bázi vodooptisku ? Dá se to sehnat ?? Dík
 
 
 
 
 
 
 
 
http://vagonytt.napady.net/
Bumbác
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.122.29
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 15:19:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nádherné vagony...škoda jen těch obtisků.Já osobně bych o ně měl zájem (o ty ČSD)
Vážně se vám povedlyKolik by cca stály?
Popopo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 6-2007


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 15:34:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel23: http://www.propagteam.cz/decal_cz_dss172.asp?detail=30

maji jeste papir pro obtisky s bilym podkladem.

Prima je take sada obtisku se zakladnimi barvami - pouzitelne treba pro zlute vystrazne pruhy na celech atd.
Pavel23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 10-2007
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 16:01:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bumbác : Děkuji za pochvalu, vše najdete na :
http://vagonytt.napady.net/
Popopo : Děkuji, už jsem jim volal, jsou vstřícní a jsme dohodnuti, vodooptisky budou asi během týdne
Hekttor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 16:39:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza: Z Vašeho nicku sice jsem schopen vyčíst velmi málo informací, nicméně je mi líto, Sešit objednávek neeviduje žádnou nevyřízenou objednávku z ledna. Možná se stalo něco cestou (elektronická pošta není 100% spolehlivá), možná špatně "zaúřadoval" nějaký antispam či antivir, že nedošla ani žádná Vaše urgence.
Máte možnost učinit novou objednávku na našem e-shopu www.hekttor.biz, pro komunikaci s námi prosím používejte adresu info@hekttor.biz .
Případné další dotazy, urgence a problémy je výhodnější řešit v Návštěvní knize na našich stránkách.
www.hekttor.biz-modely, lepty, obtisky
Pavel23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 10-2007
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 19:45:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bumbác : Cena je různá, dle toho, zda mají také vnitřně svítit, či s interiérem vozu.
Bez těchto věcí jsem schopen ho dodat za cenu 2.000 Kč, s výbavou max, to dělá 2.300 \ kus. Při více kusech, by cena byla nižší. Jde o to, že se u vozů 050 musí všechna okénka vyrábět, nejdou použít např. z vozu Y. Nevím, zda je cena adekvátní, ale tak si to cením.
Hekttor: Pane, prosím přečtěte si mou otázku na Vás skrz vůz 053 Btn, díky moc ( a už se prosím na mě nezlobte )
6120: Masky podvozků jsou vybroušeny dobře, ale problém je, že schůdky sahají do půlky masek. A jak se v oblouku natáčí, vadí to. Já byl také překvapen, když jsem v Pha viděl 954 jako odlitek, tak jsem vzal hned poslední 2 kusy. :-)

Je to škoda, motorák 85x zaslaný na ukázku je hezký, ale schůdky nemá v dobré výšce, proto to funguje. ( to není urážka ! )
 
 
 

Takže jsem tam tyto schůdky raději nedal



 

(Příspěvek byl editován uživatelem Pavel23.)
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1035
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 20:02:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem čekal, až se debata zahne ke konkrétním číslum... Vážené modelářstvo resp. Pavle, to si děláš srandu ne? Neřeknu kdyby to bylo HO LIMITED ale v TT? Proboha! No, nechci se tady hádat ale s touto cenou jsi jaxi předem oběšen.
Doufám že jsi tím myslel cenu mot. vozu a nikoliv vozejku reps. vagonu !!!

(Příspěvek byl editován uživatelem bevelo.)
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Pavel23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 10-2007
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 20:35:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je cena vozu 050, je to cena za vybroušení, lakování, dodělání, komplet s vodooptiskem. Když by tam šly ( jako že tam nejdou ) okna z Y, byla by cena daleko daleko menší ! Ale takto, mě to nevadí, já teď dělám 4 zakázkou, práce mám až dost... :-) Cena za 85x vážně 2000, ani 2300 Kč není a nikdy nebude. Pokuď jsem oběšen, tak se houpám
Nexus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 20:53:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Zlivský: To je právě ten problém. Reálné zbarvení a potisk je použit na naprosto nevhodném voze. A navíc úplná (s prominutím) prasárna, se zabarvenými dveřmi. Ale (jak mě kdysi jeden výrobce doslova řekl) však on to někdo koupí..
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36456
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 08:32:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale jo, asi koupí, pokud bude chít mít hračku na ježdění... Sám na detailech nelpím, tohle by mi ale asi už vadilo. Každému ale stačí něco jiného.
Já se hlavně zděsil, co to je za kočkopsa...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1036
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 10:47:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A z nejhoršího jsme uvnitř - jak by řekl klasik! Dneska ten balík dorazil a zděšení bylo na místě, ovšem trochu kompenzované kvalitou a čistotou provedeného modelu, potisk a barva jsou precizní a přesné. (lze fotku rozkliknout)
 
Omlouvám se ještě za zmatek v označení vozu, nejedná se o Wrmz jak jsem psal ale o Wlab. Recenzi přinesu na www.modely.firenet.cz
Další chyba vznikla u dodavatele vozu, objednal jsem si sice vůz s logem Praha a Kutná Hora ale přišla jen Kutná Hora, což nechápu, to bych raději tu Prahu. Ale co, aspoň něco. Vůz kompletně rozeberu a nafotím. Ty dveře mě celkem mrzí. Na webu prodejce jsem si toho nevšiml, ač jsem tušil, že něco asi nebude tak v pořádku. Kdyby člověk přihmouřil oko, tak by se to na modelu dalo pochopit. Jenže mě to nedá a vůz předělám do původní podoby. Bude to sice práce ale výsledek bude jistě příjemný. Jenže mám v plánu stavbu hektora a bangle a s tímto vozem zatím nic dělat neplánuji, tak možná už to tak zůstane, každopádně příští rok to nebude..
Tak instaluji osvětlení SMD modrobílá do každého kupé jednu a do chdbičky na koncích vozu.
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36464
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 11:06:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlavně 12 oddílů s 8 okny, sprcha s oknem , škoda. :-(

To už si na ježdění pořídím jakýkoliv jiný levnější vůz...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Pavel23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 10-2007
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 12:05:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám dotaz, nemá někdo nafocené detailně popisy k vozu 050 ,,velký balm,, ?? Nebo, kde bych to našel ? Díky moc
 
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1037
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 12:07:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V jákém to chceš formátu? PNG,JPG,GIF,PDF... nebo výkresově? Něco bych tu měl.
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Pavel23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 10-2007
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 12:15:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jpg :-)
a když jsme u toho, Calm by jsi měl taky??
 

(Příspěvek byl editován uživatelem Pavel23.)
Pavel23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 10-2007
Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 20:01:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj, zaslal bys mi prosím ty fotky ??
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1042
Registrován: 12-2003


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 00:01:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdárec Pavle, o víkendu jsem tady nebyl, kouknu na to v pondělí kolem poledne ju? Dneska a zrovna teď jsem kaputo!

Jinak jak jsem někde psal, zapracoval jsem na recenzi vozejku WLABmz 007 ČD od firmy Classic Model a jeho plusů a ještě více mínusů.
Recenze zde: www.modely.firenet.cz
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Junkrs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 3-2007
Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 21:56:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím
Sháním kontakt na firmu(-y) vyrábějící světelná návěstidla typu AŽD v modelové velikosti TT.
Díky za každou dobrou radu.
Pavel23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 10-2007
Odesláno Středa, 17. října 2007 - 09:42:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://vagonytt.napady.net/
 
 
954 v TT
vladas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.31.26.194
Odesláno Středa, 17. října 2007 - 11:25:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pavel23: Dovolim si male rypnuti (ale nemyslim to ve zlem...). Je nejaky duvod, proc vsechny fotky modelu maji ostre pozadi, ale vlastni objekt je zalostne neostry? Tezko pak model rozumne posoudit... Nebo je to umysl ?
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1053
Registrován: 12-2003


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 12:55:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magazín www.modely.firenet.cz je dočasně mimo provoz, nestačil jsem o tom vůbec informovat neb se nezajímám jen o modelařinu a mám tam i dalších 12 domén. Bude to jen na pár hodin. Dnes, nebo zítra by mělo být vše v pořádku. Důvodem odstávky je prohození RAID disků mezi servery PROFITUX a EuropeTUX. O opětovném spuštění budu informovat..
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Hekttor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 17. října 2007 - 16:30:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když se podívám na exif snímku - dost dlouhý čas 1/7s, znamená to, že byl nafocen pravděpodobně v přítmí a bez přisvětlení. Jak známo, většina digitálních fotoaparátů ve špatných světelných podmínkách ostří velice špatně a navíc se snaží ostřit na nejsvětlejší plochu, což je v tomto případě béžové pozadí. Stačilo by málo - přisvítit si (nepřímo) aspoň stolní lampičkou, nebo vytáhnout to na balkón - zrovna tento týden je pěkné počasí- a počkat, až fotoaparát zaostří na požadovaný objekt,tedy vůz. Toť vše...
www.hekttor.biz-modely, lepty, obtisky
Pavel23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 10-2007
Odesláno Středa, 17. října 2007 - 22:27:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To není vážně úmysl, když by byl, tak bych s tím už 2 x nejel do Prahy na burzu, kde byly modely vystaveny a kdokoliv si je mohl prohlédnout i 1 milimetru. Omlouvám se za kvalitu fotek, nejsem fotograf a foťák nemám nejlepší. Mám na této straně i jiné fotky, které jsou myslím z malinko lepší vzdálenosti, mrkněte na to, tam jsou vidět ( všechny ) detaily. Za modely se nestydím ! Jen za ty ,,papírové,, obtisky. Což už bude brzy definitivně odstraněno a snad vyřešeno. Díky
 
Suky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 13:48:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdrávím.
Mám doma ve velikosti TT 1:120 autíčka IFA v originál krabičkách Modell-Fahrzeuge VEB Berlinplast.Jsou kupovaná jako použitá.Chtěl bych vědět,jestli ta to fyrma ještě existuje a nevyráběla i jiná autíčka kromě IFA,protože na krabičce jsou v řádcích ještě růžový autobus,růžový traktor,modrý nákladˇák sklápěč a modrý nákladˇák valník s plachtou oboje asi KRAZ a modrý nákladˇát valník+vlek oboje splachtou asi VOLVO?Nikdy jsem kroně IFA jiné autíčko nevyděl?Neměl by jste doma někdo od to ho to výrobce katalog nebo foto autíček?
Děkuji.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2856
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 15:18:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hledej firmu s.e.s Berlin, ifu produkuje v nezměrných variantách.
 
 

Ty další popisovaný autíčka dělal Berlinplast v H0 (včetně ify, robura, trabiho, baryka a jiných legendárních ostkraftwagenů), v TT se dělala tatra 813 (tu nemám, nelíbí se mi, na předělání moc práce), man F8
 

něco jako ikarus 255
 
 
 

a warťas.
 
VÁLKA JE MÍR
SVOBODA JE OTROCTVÍ
NEVĚDOMOST JE SÍLA

(Strana)
Suky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 3-2006
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 17:24:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím.
Nevíte někdo jaké všechny vagóny v TT 1:120,vyráběl Zerba v ČSD?Nejlépe i s fotem.
Vyděl jsem před časem v inzerátu vagóny Sav z brzdařskou budkou.Wa šediví a Wa ,ale u toho,už jsi nejsem jistý odstínem červený nebo červenohnědý.
Děkuji.
Mawerick
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 06:24:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím všechny. Zkoušel někdo z vás dělat hlubiňáky v TT? Můžete sem (nebo na můj e-mail: baruna749@seznam.cz) napsat vaše zkušenosti ze stavby. Hodlám vytvořit pár vozů řady Ua... a to jak s "vanou" tak s "rámem". Údajně byl někde k mání i odlitek "vany" ale nevím kde? Díky.
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 439
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 23:23:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak mi pošli na mail nějaké výkresy těch hlubinových vozů a já bych je mohl zařadit do výroby.......
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1117
Registrován: 12-2003


Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 01:13:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Připravte si brindáčky - lept zahradní "hrkalky" ze spolkové republiky už cestuje poštou do mého zahradního depa
odkaz
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Pavel23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 21:34:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

852 \ 853 \ 854 \ 954 na webu : http://vagonytt.napady.net/
 
 
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1924
Registrován: 9-2003


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 14:01:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před pár lety jsem na burze koupil stavebnici uhláku ideální pro začátečníky a různé stavitele vlastních modelů a taky 556.0 s tendrem udělaný taktéž jako stavebnice z odlitku,tehdy mi prodejce říkal že to je jeden z posledních kusů,že to snad dělal někdo od Brna?Je fakt že jsem ani jednu stavebnici už nikdy nikde neviděl..Neví někdo víc?
 
 
 
..pořádná mašina má kotel a komín..
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 670
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 19:34:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nedělal někdo náhodou úpravu na motoráku M-152 v H0.Jde mě o hlučnost motorku a druhá náprava na hrotech.Pokud ano, dejte vědět.
Martinb941e
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 20:50:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravim, nemate tu prosim nmekdo tuseni zda se vyrábí model autobusu SOR? měřítko, typ, a cena nerozhoduje, nejlepsi by byl ale BN12. Dela se taky model busu B951E??
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3494
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 21:09:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martinb941e: nejspíš ne .
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Pavel23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 10-2007
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 18:33:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V sobotu 10.11.07 jsem si udělal radost a koupil dalších pár odlitků, posílám 850 a 860, takto vypadají dnes, prozatím bez pojezdů. Co na to říkáte ?
 
 
 
 
http://vagonytt.napady.net/
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 700
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 20:30:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel23 :

Bohužel, ale ty fotky by chtělo hlavně zaostřit.Takhle toho moc vidět není.Rád bych se podíval na pár detajlů, ale foto je
Nexus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 21:33:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martinb941e: Autobus SOR 1:87 dělá v několika verzích fa.Sádlo. Na obr. DP Hradec Králové
 
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3511
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 06:23:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a jsou na něm chyby . Ta cedulka Nástup a Výstup byla na dveřích a ev.č. nebylo zepředu, ale napůl zepředu a napůl z boku - na té zakulacené části .

Mmch, jaký je web té firmy Sádlo, příp. kde se dají ty modely sehnat? Modelauto znám.

(Příspěvek byl editován uživatelem 21272.)
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Pavel23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 10-2007
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 12:47:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Colombo : Lépe to prostě neumím, dnes je slunéčko, tak to je snad malinko ostřejší ?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne vše mám dodělané, ale vše je od :
http://vagonytt.napady.net/
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37145
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 12:54:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neostrost fotek by mi ani tak nevadila, jako že byly všechny dohromady na jediném řádku.
Příště bych prosil fotky zalamovat na řádcích maximálně po třech (např. klávesou Enter), plus oddělit první a poslední též zalomením řádku.
Díky.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Vojtik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 13:19:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel23 Používáš makro focení? Já na foťáku používám super makro a fotky ujdou, jenom nesmím dát předmět hodně blízko k objektivu. Fotky dodám hned jak se mi podaří je najít v počítači a zmenšit.
Brejlovci!
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1142
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 14:02:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alf..
tohle dneska lisuje p.Číž a koukám že ten tvůj má některé díly zvlášť a je i z jiného materiálu - fotky odlitku 556.0 (dole)
odkaz
Dále je 534.0 a tendr k 556.0 - 935.2 na dalším listu pak tendr 935.1 k 534.0
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Rakman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 11-2004
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 14:57:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel23 a Vojtik: Nepoužívá režim makro, proto má všechny fotky zprasený... Je to patrné z toho kam mu to vždy přístroj zaostří, zde dostatek světla nepomůže... A taky s exifu. Stačí si jeho orázky uložit do kompu a použít program exifreader. Vše je tam popsáno. Zda je to záměr či budu-li hrubý a řeknu nezodpovědnost fotografa... Těžko říct. Třeba by stačilo si přečíst návod, pokud uživatel Pentaxe Optio E10 umí číst... Zde je opravdu problém jak se tak říká - pouze mezi židlí a klávesnicí... Přístroj Pavla23 režim MAKRO má...
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1143
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 15:04:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak každý nějak začínal fotit a učil se, u tebe první fotky mohli být stejně takové jako od Pavel23. Časem, když se to člověk naučí, tak lehce kritizuje ty druhé. Nemyslíš že je to trochu nefér? Já jsem taky dělal paskvilní fotky. Ovšem v jednom máš pravdu - zda je to záměr či naopak :-) to už je těžko diskutabilní..
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Rakman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 11-2004
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 15:34:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Bevelo: v žádném případě se do něj nechci opírat ale všechny jeho fotky vykazují stejnou chybu i ty na jeho webu... Já bych si jeho modely rád prohlédl z blízka na nerozostřených obrázcích asi jako i spousta ostatních... Ano každý nějak začíná a není poprvé kdo Pavlovi23 toto vytkl a stále s tím nic nedělá... Přitom chyba operátora je evidentní. Jeho Pentax ostří od 50mmm v režimu makro. Kdyby tento režim použil, tak má obrázky jako víno... To je vše a dál nechme tuto diskuzi modelům, jinak se můžeme potkat také na www.fotografovani.cz :-)) tam je na toto téma prostor.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3513
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 15:38:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli je u E10 makro stejně jako u E30, tak je to šipka doprava, šipka dolu, OK.
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Tomislav_stokurev
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 15:44:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel23: co to tam, proboha, máte za masky podvozků? Jak u toho modrého, tak u těch dlouhých Balm??? Jestli dobře vidím, tak jsou to masky / celé podvozky z Y BTTB.. Netvrďte mi, že k těm odlitkům Vám prodejce nedal odpovídající masky. Narvat pod prvorepublikový vůz nebo Balmy podvozek Görlitz V je opravdu zhovadilost.
Neberte to, že do Vás rýpu, berte to jako radu pro pozvednutí úrovně jinak (zřejmě - podle fotografií to nelze na 100% tvrdit) vcelku povedených modelů.
Tomislav Stokurev - postrach českých DKV

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace