K-report
 

Archive through 27.leden 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Vzkazy pro redakci, dotazy, připomínky apod. » Sdělení pro redakci » Staré archivy » Archive through 27.leden 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 609
Registrován: 1-2005
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 00:04:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chválím nové smajlíky, předchvílí se mi sice zobrazovali jenom v řádcích a jejich kód se musel opsat ale vidím, že už je vše v pořádku, moc pěkné!
České Nezávislé Dopravní Sdružení
_________________________________________________________________

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.

Jak se cestující chová k řidiči, tak se řidič chová k němu.
Jak se řidič chová k cestujícímu, chová se cestující k němu. Jednoduchá rovnice! ;)
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 257
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 00:22:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Úpravy chvilku trvaly, ale teď už vše běží. Pár xichtíků přibylo, některé byly mírně upraveny a zmizely šipečky a velká huba (minimální využití), použitelné jsou i nadále pod těmito texty:
smile
triangle_right
triangle_down

Takže ti, kdo je mají např. v profilu (zdravím do Ostravy), se nemusejí ničeho bát ani cokoliv měnit. Pokud někdo psal smajlíky ručně, tak ti s velkým Z na začátku o něj přišli, nicméně stále je tak lze použít.

Zejména prosím používejte s rozvahou
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1308
Registrován: 10-2004
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 00:28:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

off-topic pro Masinka
Kdy už jsem Vás tu zastihnul, tak mi nedá se nezeptat, kdy bude aktualizace na koridorech. Už nějak podezřele dlouho se nic neděje. Díky za odpověď
konec off-topic pro Masinka
ICQ: 202 888 377
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 259
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 00:37:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vidim to tak na 4-5.2. - bude výživná
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18874
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 02:03:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ze skupiny "Autobusy a trolejbusy" do skupiny "Auta, letadla a lodě" byla přesunuta následující témata:

"Auta - vše okolo nich, historky, zážitky, postřehy, fotky atd."
"Cestování stopem! Zážitky, rady a postřehy"
"Nákladní, užitková a speciální vozidla"
"SPZ"
"Vozy Praga"
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 09:40:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele, Martine, rejpava otazka. Uznavam, ze treba autobusy a trolejbusy patri k sobe, ale jaka je souvislost mezi auty, letadly a lodemi ? To me fakt unika, to uz spis ty auta patri k autobusum a trolejbusum, minimalne proto, ze to taky jezdi po silnicich a ulicich, i kdyz spouste lidi se to moc libit nemusi, ale proste to tak je.
Bud, udelat samostatne "äuta", "letadla" a "lode" (pokud chces byt dusledny), ale rozhodne bych to takhle nemixoval, kdo se v tom ma pak vyznat ?
Pavel
http://railways.rur.cz
http://plane.rur.cz
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18880
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 09:54:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejde ani o to, zda se to někomu líbí, či ne, ale už to bylo docela nepřehledný. Skupina pro "Letadla ä Lodě" se nabízela kvůli nejnižšímu počtu témat, příbuznost s auty je zhruba podobná jako mezi lodí a letadlem... Nechal bych to, jak se to (ne)osvědčí.
Bohužel se teď musím nejspíš až do večera odmlčet, můj zdroj připojení pokračuje na Prahu, zatímco já pokračuji na Plzeň...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2800
Registrován: 1-2005
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 14:06:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine, nechtělo by to přesunout ještě Chodeckou havěť? Ať už je to komplet?
ICQ: 321725091
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 530
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 15:36:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Skromný návrh (!!!) na zjednodušení sloučením témat:

Autobusy a ceny - Nové autobusy v ČR

Doprava ve Zlínském kraji - MHD ve Zlíně (soustavné prolínání)

Prasárna v podobě rekonstrukcí busů B732 na B952..Co vy na to??? - Karosy méně obvyklé - Co v ČR nikdy bohužel/bohudík jezdit nebude - Autobusy autoškol a vojenských útvarů (nový název Exoti )

Autobusy v ČR - Všeobecná autobusová diskuse (zrušení Autobusy v ČR)

Informační, odbavovací a řídící systémy - Evidenční čísla jízdních dokladů - vánoční parodie ... (nějak by to k sobě mohlo patřit, upustil bych od slov vánoční parodie)

MHD - malé provozy (zrušení, myslím že se to dá vyjádřit v regionálních diskuzích)

....jen tak pro začátek
www.sweb.cz/4swe
Onvo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 681
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 17:20:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jasne, porad s tim hejbejte, presouvejte, prejmenovavejte aby se tu uz ani prase nevyznalo.
To mi pripomina supermarktety, kde kazdej pulrok prestehujou regaly, aby tam pak clovek chodil jako idiot a koupil, co nechce.
Kolik let to bylo stejny a nikomu to nevadilo.
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 533
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 17:43:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za slovem NÁVRH jsou tři vykřičníky, jsem v rubrice Sdělení pro redakci a nejsem moderátor(někdo jistě rád doplní "naštěstí"), takže nic neměním. Ale pardon, vstříc první stovce diskuzí v busech.
Jestli někdo koupí něco, co nechce, tak je to ...... jeho věc.
Když jsem sem teprve před necelým rokem zavítal, tak se mi všechna témata diskuzí vešla na monitor bez rolování, takže to nebude tolik let stejný.
www.sweb.cz/4swe
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2805
Registrován: 1-2005
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 18:06:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Swe poměrně přesně vystihl, nad čím jsem onehdy uvažoval taky. K prvnímu návrhu se beze zbytku připojuji, ke třetímu, čtvrtému a pátému rovněž. Malé provozy bych osobně nerušil, taková Břeclav, Hodonín nebo podobně velké provozy z regionů, jež zde nemají zastoupení, si ji zaslouží. A o diskuzích Zlínský kraj x MHD Zlín nemám přehled, nedokážu posoudit.
ICQ: 321725091
Onvo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 683
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 19:21:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Reakce mne vubec neprekvapujou, nic jinyho sem ani necekal.
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 638
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 19:31:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sakryš! Koukám, že jsem se stal taky objektem v tabulce nejhorlivějších přispěvatelů. Popravdě mě to dost pekvapuje . Naštěstí jsem obsadil nižší pozice . Budu to muset omezit. Tohle zavání závislostí .

Jinak musím velmi pochválit nové smajlíky!!! Sou parádní!
SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
České Nezávislé Dopravní Sdružení
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 396
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 21:06:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neee, MHD - malé provozy nerušit. Je to jedna z mých nejoblíbenějších Určitě má svoje místo, jsou tam všechny malé a ještě menší MHD pohromadě. Regionální diskuze bych spíš chápal jako o linkové autobusové dopravě tam či onde.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3994
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 21:51:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1) Malé provozy nerušit, takových měst je odhadem kolem stovky a ne všechny se dají zařadit do jiné diskuze (co třeba Aš, Cheb a Sokolov? Autobusy v Karlovarském kraji, taková diskuze tu není.)

2) Daly by se sloučit "Prasárna v podobě rekonstrukcí busů B732 na B952.." a "Karosy méně obvyklé", ten zbytek je o něčem úplně jiném.

3) Autobusy v ČR - Všeobecná autobusová diskuse
O tom by se dalo uvažovat.

Tolik můj názor. Bijte mě, trhejte mě.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1776
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 22:11:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale MHD - malé provozy nerušit.
Autobusy v ČR - Všeobecná autobusová diskuse sloučit. Jinak souhlasím s kolegou Swe a Bobykem.
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 22.ledna 2006, ICQ #277-439-754
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 290
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 22:20:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To přesunutí neMHD dialogů je dobrý.
Přeci jen v autobusech už je trochu těsno.
Uzavírejme sázky kdy se prolomí magická 100.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1322
Registrován: 10-2004
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 15:37:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_100:
Jaká magická 100 ?
ICQ: 202 888 377
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 612
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 17:20:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_100: Já si myslím, že na začátku dubna.
Garfield: Myslí počet dialogů v Abusech+tbusech.
Martin J.:
1, Souhlas
2, souhlas
3, určitě sloučit
České Nezávislé Dopravní Sdružení
_________________________________________________________________

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.

Jak se cestující chová k řidiči, tak se řidič chová k němu.
Jak se řidič chová k cestujícímu, chová se cestující k němu. Jednoduchá rovnice! ;)
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 731
Registrován: 1-2004
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 18:09:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A možná by se dalo ještě spojit Citybus a Citelis a Solarisu nechat vlastní komůrku. Ale to je jen taková kosmetická záležitost.
Jinak počet témat v A+T busech se stále drží kolem 80ti, takže s tou stovkou to nebude tak žhavé.
Petrpes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 19:52:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes má svátek: Zdeněk

Všechno nejlepší
PeS
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1613
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 21:38:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

onvo klid, swe preci jen dal navrh k diskuzi. nevim jak sem chodis casto (=kolik casu diskuzim muzes venovat), ale tohle vsechno je postupnej vyvoj, dramatickym zmenam myslim MZ ani jini moderatori/admini taky neholdujou.

me taky vsechny ty super- hyper- mega- a jiny -markety a diskonty pijou s neustalym stehovanim zbozi i regalu krev, ale tady to tak horky myslim neni.

ber to z ty lepsi stranky: rozdil mezi prodejni jednotkou obchodniho retezce a k-r je v tom, ze retezec se zakazniku nepta co kam chtej prehodit, ale proste to zmeni, prestoze lidi ŘVOU. moderatori k-r se svyma userama aspon diskutujou a jsou ochotni prizpusobit se pozadavkum.
ABPOPA
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 00:26:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím. Prosím o smazání příspěvků v Železničních nehodách, Interviuk č. 31 a 33 ve 20:16 a 22:11. Mám pocit, že některé poznámky nejsou v dané situaci úplně na místě.
Děkuju za pochopení.
Vážně to vypadá hodně hloupě.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4003
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 08:51:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

../28/63137.html...
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18888
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 09:15:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ:
Už je to tam.
Na zbytek můžu reagovat až zítra.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Matěj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 19:34:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebylo by vhodné zavést denní/týdenní/měsíční kvótu na množství příspěvků, nebo pro ty dva ostravské kolegy a jejich partu zavést nějaký souběžný chat mimo diskuzi? Z pravidelného střídání jejich obrázků T6A5 a B95xE a s tématem nesouvisejících příspěvků se mně poněkud zamotává hlava...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1424
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 21:31:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A někdy se do toho připlete ještě akásik polská tramvaj. Fakt se omlouvám, ale ono to nějak vznikne samo. Začne se dopravním tématem, pak se přejde k focení a končí to úplnými hovadinami. Těch největších hovadin jsem se však neúčastnil.

Jinak denní limit příspěvků je podle mne nesmysl. Co by tomu řekli například ti, kteří diskutují ve více diskuzích na různé téma a to celodenně. Pokud se nepřipletu do diskuze s Karosákem nebo Mauglim, tak mezi ně patřím taky.
schémata, budoucnost, historie, nákresy, zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1338
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 21:53:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle mě by byl limit hodně velká hovadina.

Jinak měl bych vzkaz redakci:
Neuvažujete o zvětšení rozměrů pro obrázek a zvětšení velikosti? Já bych byl pro zvětšení z 320 x 240 na 400 x 300 a u velikosti z 30 kB na 50 kB.
Toť můj názor
ICQ: 202 888 377
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1622
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 22:20:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vetsi obrazky vitam! zvedam vsechny ruce i nohy pro!!! :-)
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 302
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 23:22:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel 2-Tobě se to hlasuje gdyž si stonožka

Jo a větší obrázky by se fakt hodily.(zvedam jenom jednu ruku jako ve škole)
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1290
Registrován: 11-2004
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 11:04:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja bych to taky uvital, kdyz davam fotku, na ktere neni nic videt, radsi ji dam na web a napisu odkaz.
Web o prostějovských autobusech

Rezoun PV-67-39 je nesmrtelny vuz, ktery je schopen si to na rovine rozdat i s kamionem, ale na PV-57-09 nikdo nema!
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 11:16:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkouška. (jestli už je tam obrázek).
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1294
Registrován: 11-2004
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 11:32:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neni ale jestli myslis tu tramfaj pot nykem tak jo
Web o prostějovských autobusech

Rezoun PV-67-39 je nesmrtelny vuz, ktery je schopen si to na rovine rozdat i s kamionem, ale na PV-57-09 nikdo nema!
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 2995
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 11:47:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Větší obrázky nejsou z technického hlediska problém, to se dá přenastavit během jediné minuty. Musíme ale prověřit, jak jsme na tom s místem na serveru a rychlostí připojení a v neposlední řadě je také třeba brát ohledy na modemisty.
Ale něco s tím uděláme - jaké jsou Vaše návrhy na rozměry a velikost?
...bude třeba zvládnout zákony po našem...
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 11:49:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak právě tu jsem myslel.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1429
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 11:54:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prozatím by mi stačilo 400x300 a velikost 50kB. Tzn. jak psal Garfield.
schémata, budoucnost, historie, nákresy, zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4007
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 12:02:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi tak. A šla by třeba čistě teoreticky pro modemisty centrálně nastavit někde v předvolbáchmožnost výběru zobrazování/nezobrazování obrázků?
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 2996
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 12:08:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: To je věc nastavení konkrétního prohlížeče, v nastavení u nás nic takového není možné.
...bude třeba zvládnout zákony po našem...
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1296
Registrován: 11-2004
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 12:33:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

401 x 301 to by taky nebylo spatny :-)
Web o prostějovských autobusech

Rezoun PV-67-39 je nesmrtelny vuz, ktery je schopen si to na rovine rozdat i s kamionem, ale na PV-57-09 nikdo nema!
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1627
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 18:41:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

study zklidni hormon.

garfielduv navrh 400 x 300px a velikost 50 kB je myslim rozumnej kompromis. idealni by sice bylo 640x480 a cca 70 kB, ale nebudeme prece pretezovat lajnu a diskovej prostor :-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18905
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 23:31:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Onvo:
Kolik let to bylo stejny a nikomu to nevadilo.

Pokrok se nedá zastavit . Nicméně ani já nejsem přítelem velkých změn, když to není nutné.
Myslím, že odsun aut a spol. do jiné skupiny právě docela pomohlo, aby se to v busech trochu zpřehlednilo a nebylo potřeba nic slučovat.

Swe:
1) Uvidíme, "Autobusy a ceny" mám na „blacklistu” už delší dobu... Nicméně viz výše, těch témat teď opravdu příjemně ubylo.
2) Ne.
3) Možná částečně časem, už takhle se autoškoly a vojáci slučovali, tak bych to nerad zase měnil.
Možná ještě ty „prasárny” někam vmísit, až tam toho bude míň.
4) Viz 1), možná by se to mohlo výhledově sloučit s cenami.
5) Evidenční čísla nejspíš časem zmizí, pokud ne a budou živořit, tak se uvidí.
6) Ne.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18906
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 23:36:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Obrázky:
Zkuste si někdy načítat diskuse přes modem nebo po mobilu... Ideální by byla možnost vkládání dvojího formátu (větší po rozkliknutí), ale to asi bohužel sytém neumí. (Leda sem nahrát menší a větší např. na http://www.imageshack.us/.)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1602
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 11:42:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě bych se vrátil ke smajlíkům:
- Proboha, proč další animované("", "", ale i "" a spol.)? Jako by nestačil obsah některých příspěvků, teď i tohle. Za chvíli si tu člověk bude připadat jak v mateřské škole...
- Naopak mi vadí některé pro vyjádření ironie, nevinnosti a přísnosti.
Má se mlčet, když je s kým a o čem,
zná to každý...
Kořka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 392
Registrován: 10-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 15:15:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nějak mi nefungují Kočky v žst - Martine,mrkni na to.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18932
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 16:06:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Několikrát jsem to zkoušel a fungují.
Nemáš v prohlížeči blokovány stránky s „hvězdičkou”?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Onvo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 684
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 16:47:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Ale tak jasne, pokrok se zastavit neda, taky sem pro vetsi prehlednost a vyselektovani diskuze o autech je dobry.
Ale nechodim sem uz tak casto a kdyz po nejaky dobe K-R otevru, cumim na to jak slovak do radia, kde co zase je, co zmizelo nebo se spis prejmenovalo, presoupalo z mista na misto, co zmizelo uplne atd. Nechytejte mne za slovo, schvalne to prehanim, ale az prilisna "pece" o DF taky muze uskodit. A neustale presouvani, prejmenovavni apod. je podle mne prave takovy pripad.
Lidi (nebo asi zrejme jen JA) jsou na neco navykli a kdyz se jim to bude porad menit, tak je to otravi.
Jesteze nejsem modemista, to bych se z toho uz davno musel posrat.
Ted cekam, ze budu na miste bez rozsudku popraven usmykanim za vejtraskou.
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1160
Registrován: 1-2005
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 17:59:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohl by někdo prosím smazat 2 ze 3 stejných příspěvků poručíka Pihrta z dneška 16:58?

Merci beaucoup!
Šotouš je taky člověk, i když na to nevypadá.
Kdyby škola začala hořet, tak bych ještě přikládal!!!
Nové stránky o pardubické MHD
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18941
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 18:15:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Onvo:
To nehrozí, nemám na V3Sku papíry . Naopak, děkuji za názor, reflexe je vždy potřeba.
Pokusím se si na to dát pozor. Ale spíš už se opravdu nic moc měnit nebude, současný stav považuji po pár větších změnách za vcelku uspokojivý (alespoň co se týče skupiny (trolej)busů). Maximálně ještě tak ty výše uvedené záležitosti v případě, kdyby přibylo nějakých nových smysluplných diskusí; pak by se o tom dalo uvažovat, co třeba s takovými "prasárnami", které mi už nyní přijdou přebytečné, nicméně jsou využívané více, či méne v rámci tématu, tak do toho nechci zbytečně zasahovat, ač si myslím, že spíše jde o tříštění.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18947
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 18:49:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohl, ale chtělo by vědět kde... Pročítám to teď postupně, takže se tam časem sice dostanu, ale možná až zítra.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1354
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 19:37:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin:
Tady
ICQ: 202 888 377
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18952
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 19:43:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Provedeno.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Onvo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 685
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 20:19:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: OK, to beru. Jen jsem vyjadroval svuj nazor.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1355
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 20:53:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska se zas začly objevovat příspěvky odeslané 2 a víc krát. Třeba zas Tady

(edit 21:02)
jj, už to tam není, 323 to asi máznul.

(Příspěvek editován uživatelem Garfield leden 26, 2006)
ICQ: 202 888 377
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18958
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 20:59:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevidím... Asi již bylo odstraněno.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1165
Registrován: 1-2005
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 21:27:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pardon, to se omlouvám, zapomněl jsem napsat, kde to je. No nic!
Šotouš je taky člověk, i když na to nevypadá.
Kdyby škola začala hořet, tak bych ještě přikládal!!!
Nové stránky o pardubické MHD
Mig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 22:28:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobry den.
Dovoluji si upozornit Vas, ze prispevek c. 84 uzivatele Noltha ze dne 2006-01-20 14:48 v sekci Modely a modelářství » Papírové vystřihovánky uvadi odkaz na stranku porusujici autorska prava autoru a vydavatelu papirovych modelu. Domnivam se, ze by nebylo od veci odkaz odstranit.

Mejte se hezky.
Miroslav Gabriel - MiGas - papirove modely
http://www.papermodel.cz - informacni web papiroveho modelarstvi
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18961
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 22:37:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za upozornění, pro jistotu jsem odkaz deaktivoval.
Pro případné spory prosím nepoužívejte zdejší diskusi, ale například mail. Děkuji za pochopení.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1297
Registrován: 11-2004
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 09:02:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cau Mig! To sem rad, ze ses tu vobjevil!
Web o prostějovských autobusech

Rezoun PV-67-39 je nesmrtelny vuz, ktery je schopen si to na rovine rozdat i s kamionem, ale na PV-57-09 nikdo nema!
Kořka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 393
Registrován: 10-2003
Odesláno Pátek, 27. ledna 2006 - 14:55:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine,dnes vše funguje.Dík

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace