K-report
 

Archiv do 15.června 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Budějovické trolejbusy » Staré archivy » Archiv do 15.června 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1490
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 10:30:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo jo. Jsou tu pořád. Dost často taky ve variantě, že všude svítí červená a že zelená blikne, až když tě to "sejme".
Kdo si nechce hubu spálit, musí mlčet nebo chválit....
ICQ 203-705-590
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22663
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 11:53:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spock:
Je třeba vědět, na jakém místě zastavit, aby Tě indukční smyčka chytla . Obvykle pak vezme i těžší kolo :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
J_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 14:08:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k tomu super článku - je hezký, že v centru jsou v noci volný parkovací místa. Ale to je mi vcelku ukradený. Mě zajímá, že večer se kvůli parkujícím autům nedá na Máji pomalu ani projít po chodníku. Ale to už asi nepatří do oskarovejch Budějovic.
Je to výsměch a plivnutí do tváře všem, co v CB používají jakoukoli dopravu.
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 935
Registrován: 7-2002
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 15:25:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tůto jezdilo dneska po Plzni. To bude hasi vaše, có? ;-)
25 Tr Citelis
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1031
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 17:24:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hupi: Už tomu tak bude. Nebylo by foto ve větším na mail? Díky.
Akorát nějak nechápu, proč to nemá zahlé sběrače jako GO. Např. pardubické 24Tr je mají. Jsou to záhady...
2.5.1991 - 2.5.2006 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1033
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 17:39:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U pardubických to bylo doděláno dodatečně, zřejmě kvůli podjezdu.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
_________________________________________________________________
ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Neptejte se, co můžete udělat pro DP, zeptejte se, co DP může udělat pro vás! :-)
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1034
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 17:50:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes: No to je pravda, ale to nemění nic na tom, že naše to narozdíl od GO nemají.
2.5.1991 - 2.5.2006 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 19:31:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravní "Oscar": Pravdou je že Budějkám žalostně chybí obchvat města v podobě D3, ač nám ji všichni politici již léta slibují, Zanádražní komunikace (příp i jiné řešení které by odlehčilo viaduktu a Nádražní), také dlouho plánované propojení ulic Strakonická a M. Horákové by jistě dopravě odlehčilo. Na druhou stranu se ale musím Budějovic zastat v otázce cyklostezek - samozřejmě že síť není ideální a na několika klíčových místech není dobudovaná ale nutno říct že na kole se v našem městě jezdí dobře. Ano, je stále co zlepšovat a já doufám že se to také bude dít ale za tímto názorem si stojím, protože jsem schopen se na kole bezpečně dostat na většinu míst města, a to často rychleji než autem nebo MHD. Většina z vás tu sice situaci tvrdě kritizuje ale na druhou stranu přiznáváte že na kole téměř nejezdíte...
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2060
Registrován: 5-2003
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 20:29:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zděna: Samozřejmě že se najdou věci, které jsou dobře a nejsou špatné, kraviny a nedostatky ale bohužel převažují.
Hodnotím to z pohledu bývalého cyklisty a soudím dle názorů několika známých lidí, pro které jsou každodenní cesty na kole do práce utrpením...
O silniční situaci radši ani nemluvím. Každý den se pohybuji služebními vozidly po městě a o tom bych mohl vyprávět hodiny. Není to ale tématem diskuze.

Z provozu: Dneska se na lince č.7 představily oba dva "volební" autobusy (104 a 129). Je pravděpodobné, že dnes jezdily naposledy, jelikož o víkendu B741 moc nejezdí (jedině za výluky) a zítra končí volby. V případě vozu č.104 se možná jednalo i o poslední vypravení vůbec.
V blízké době nám přibudou dva nové modernizované vozy, trolejbus č.28 (dokončuje se) a autobus č.127 (zmizel z dílny, již hotov).
V případě vozu č.127 ho očekávám každým dnem.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22714
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 20:36:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chybějící obchvat je akorát tak dobrá výmluva na cizí účet.
Že se po městě dobře jezdí na kole??? Ročně jsem po Budějcích najezdil kolem pěti tisíc kilometrů a mám na to značně odlišný názor, pokud se za poslední rok něco významně nezměnilo.
K čemu je stezka, která vede do protisměru, v kterém vybírají strážníci MP pokuty? K čemu je stezka vedoucí oklikou, navíc určená i pro chodce, v místech častého venčení psů? K čemu je stezka, která končí výjezdem do levé části silnice (=protisměr)? K čemu je stezka uprostřed bloku domů, která začíná a končí vysokým obrubníkem a nemá jakoukoliv návaznost? K čemu je stezka, která má místo porvchu betonový tankodrom? Odpovědi na tyto otázky uvítám .
Po Budějcích je kolo rychlejší, ale jedině za cenu porušení mnoha předpisů, nebo sebevražedné jízdy po silnicích plných aut.
Ano, jsou vidět i změny kupředu. Ale nesmí se zapomínat na kopance, ke kterým neustále dochází. Nebo si snad už nikdo nepamatujete na šaškárnu s pruhy na Dlouhém mostě?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 584
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 20:40:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zděna: Já na kole jezdím, momentálně ho mám rozbitý a nějak nejsem schopnej ho dát dohromady. Je pravda co píšeš, např. od nás (Pražský sídliště) do Mladého, kde máme garáž je v dopravní špičce kolo po cyklostezkách opravdu nejrychlejší dopravní prostředek.
České Nezávislé Dopravní Sdružení

Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2062
Registrován: 5-2003
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 20:43:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Macek: Popiš mi prosímtě trasu, kudy je kolo z Pražského sídliště do Mladého nejrychlejší. Díky.
Zajímá mě konkrétní trasa od člověka, který jí používá. Ď.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22716
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 20:49:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych jel kolem Vltavy, pak za sokolovnou přes lávku k Malši a podél Malše k Maláku a těsně před jezem doprava. A jsi v Mladým.
Tak bych jel já. Akorát mi tak nějak přijde, že tahle trasa tak leží a používá se už léta letoucí...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1491
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 20:53:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jinak ještě z provozu: dnes na lince č.15 pomalu už stálice Citybus č.211. Využil jsem ho k cestě do práce a byl tak několikrát pozván na jarní výstavu Hobby, která se bude konat od 17.dubna.
Kdo si nechce hubu spálit, musí mlčet nebo chválit....
ICQ 203-705-590
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 585
Registrován: 3-2004
Odesláno Sobota, 03. června 2006 - 05:25:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: Přesně tak jak popisuje Martin, je to vidět že je taky znalej cyklista po ČB.
Martine, to je taky fakt že ta trasa je využívána léta letoucí, dokonce jako kluk jsem tudy opravdu jezdil, ale většinou po chodnících, ty cyklostezky okolo řeky budovali nedávno.
České Nezávislé Dopravní Sdružení

Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 191
Registrován: 4-2005
Odesláno Sobota, 03. června 2006 - 13:20:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jízda jednosměrkou je na kole povolena jen v některých ulicích, pakliže je to tam vyznačeno dodatkovou tabulkou pod značkou jednosměrky pokud vím. V takovéto ulici DOUFÁM strážníci nikoho nepokutují a pokud ano, byla by na místě stížnost na takové počínání. Jinak souhlas že nedokonalostí se v síti cyklostezek dá nalézt stále hodně ale myslím si že jsme na tom lépe než většina jiných měst.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22744
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 04. června 2006 - 01:10:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Macek:
Pokud budováním máš na mysli osazení příslušné značky, tak ano :-).
Neklame-li mne paměť, tak se v poslední době akorát rekonstruoval povrch některých částí (snad všade vyvoláno povodní), při rekonstrukci (výměně) lávky u polikliniky dobudovaly podjezdy a pak vlastně se ještě neustále plácá asfalt kolem Pražského sídliště, ač se to tam neustále propadá.
Abych byl spravedliv, tak právě na nájezdu na lávku z Pražského na Vltavu se konečně vcelku rozumně a střízlivě přestavělo napojení tras.
Nová je stezka pod Dlouhým mostem na levém břehu, bohužel bez návaznosti (ve směru po proudu), tedy zcela nepoužitelná :-(.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22745
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 04. června 2006 - 01:16:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zděna:
Ano, jen v některých. Osobně vím maximálně o třech. Samozřejmě připouštím, že jich mohlo přibýt. Zejména se jedná o Krajinskou. Jidne tato možnost žel není a pokuta je (bohužel) zcela legální.


že jsme na tom lépe než většina jiných měst

Není dobré říkat, že jinde jsou na tom ještě hůře, tak můžeme být vlastně rádi, ale budiž. Budu-li však brát v úvahu krajská města, tak minimálně oproti Jihlavě, Hradci, Pcích a snad i Ostravě a Olomouci jsou na tom cyklisti v Budějcích mnohem hůře.
S Budějcema se může rovnat snad Plzeň, ta by je snad i „předehnala”.¨Pravda, na rozdíl od Prahy nemáme stezky, na kterých se vyskytují schodiště .
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Zdenek_masek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 4-2005
Odesláno Neděle, 04. června 2006 - 10:14:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem se dozvěděl že se 156 to nevipadá vůbec dobře dokonce se prý uvažuje i otom že by se odeslala zpátky do Karosy tak uvidíme, ale jestli bude i nadále stát u plotu tak zachvilku bude vipadat jako 21tr.
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1035
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 04. června 2006 - 15:01:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zděna: Po městě na kole nejezdím právě z toho důvodu, že to je naprosto odstrašující zážitek. Přesně to vystihl Martin.
Zdenek masek: Tak ať ji tam pošlou, hlavně že ji daj dohromady. Spojitost s 21Tr nějak nechápu...
2.5.1991 - 2.5.2006 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Zdenek_masek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 15:14:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_r: ta spojitost s 21tr byla myšlena že bude zachvilku prorezlá.

jinak dneska evč 58 na lince 15
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 192
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 18:42:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se mi zdá že 156 z vozovny Novohradská zmizela, nebo ji alespoň někam přesunuli, protože na místě kde stála dříve ji teď nevidím.
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1037
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 10:19:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdenek masek: Prorezlá?!? Tak to asi těžko... A hlavně nemůžeš srovnávat protikorozní ochranu u 21Tr (tragická, resp. žádná) s Citelisem (na velmi dobré úrovni díky kataforéze)
2.5.1991 - 2.5.2006 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 587
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 16:46:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A navíc má Citelis hodně venkovních dílů z plastu, ty nikdy nezreznou, nevýhoda je že jsou křehčí než plechy a praskají.
Jinak dneska v opět v provozu všechny tři 25Tr, negarantované pořadí na lince č. 3 tuším vůz 58, viděl jsem jen z dálky.
České Nezávislé Dopravní Sdružení

M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1039
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 18:55:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem dnes byl příjemně překvapen vozem ev.č.127, který byl na lince 19. Takto pěkně provedená GO zaslouží velkou pochvalu.

Foto a pár informací zde: http://news.trolej.com/
2.5.1991 - 2.5.2006 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1246
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 20:12:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle jsem také dnes cestou z oběda vyfotil ...




Kdo to chcete poslat napiště mi mejla ...
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2063
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 22:07:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dle posledních informací nás Citelis č.156 opustil a zamířil do Vysokého Mýta. Jsem zvědav, na jak dlouho...

M__r: Holt se neustále potvrzuje, že budějovické GO jsou jedny z lepších. Jsem zvědav na GO sóla č.194. Podle mě kloubáky již dělány nebudou, jelikož nové kloubové Citelisy.

HŠ: Mohl bych poprosit? Díky. Mail pod jménem.

(Příspěvek byl editován uživatelem Jpribil.)
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22875
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 22:23:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Diagnóza známa není?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2065
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 22:27:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Známa není, ale zřejmě neustálé problémy s dveřmi. Ale jelikož to jede až do VM, obávám se, že se možná může jednat o nějakou vážnější závadu...
Jinak je vidět, že se nedá posuzovat podle typu, co je nepsolehlivé a co ne. 156ka byla s problémy odzačátku a zbytek Citelisů jezdí víceméně bez problémů. Holt co kus, to originál, více či méně povedený.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1042
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 09:09:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: Tak snad dají 156 do kupy...
127 se velmi povedla. Také zastávám názor, že se kloubáky už dělat nebudou, ikdyž ta 126 to tam kazí .
HŠ: Také můžu poprosit?
2.5.1991 - 2.5.2006 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1494
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 09:15:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_r: ale bylo to těsně, 126 měla nehodu přesně den poté, co 127 začli po měsíčním odstavení odstrojovat, takže o chlup nešla na GO 126

Jinak by mě docela zajímalo, jak to bude s CVR na voze 156.......
Kdo si nechce hubu spálit, musí mlčet nebo chválit....
ICQ 203-705-590
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1045
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 16:49:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vencabocku: Třeba firma, která si reklamu objednala bude ještě ráda sa propagaci i v Mýtě. :-) Já si myslím, že DP taková věc asi aktuálně nezajímá.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
_________________________________________________________________
ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Neptejte se, co můžete udělat pro DP, zeptejte se, co DP může udělat pro vás! :-)
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1495
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 16:58:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes: DP to asi fakt nezajímá, mě by to jako zadavateli reklamy asi i vadilo, že vůz stojí 2 měsíce u plotu........
Kdo si nechce hubu spálit, musí mlčet nebo chválit....
ICQ 203-705-590
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22906
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 17:09:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Však si může stěžovat. Pokud to neudělá, jeho chyba... A taky záleží, jak je postavena smlouva.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1046
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 17:14:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vencabocku: Myslím, že ta firma opravdu každý den nevysílá své agenty do ulic, aby zjistila, zda její reklama jezdí.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
_________________________________________________________________
ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Neptejte se, co můžete udělat pro DP, zeptejte se, co DP může udělat pro vás! :-)
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1496
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 17:22:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes: no každý den určitě né, při dlouhodobém odstavení je "riziko", že už si všimnou......
Kdo si nechce hubu spálit, musí mlčet nebo chválit....
ICQ 203-705-590
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1043
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 17:37:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vencabocku: Já spíše věřím, že to mají vzájmně nějak dohodnuté. Vzpomeň třeba na vůz 43. Ten stál někdy i tříčtvrtě roku.

Jinak vůz 25 je bez CVR. Ta šla dolů tradičně s lakem , ikdyž to není tak tragické.
No a ještě celkem úsměvný zážitek. Jedu takhle na 1 a odjíždíme ze zastávky Výstaviště. Ale co to, najednou jedeme po Dlouhé louce. Cestující tiše jak pěny a řidiči nic neřekli. Tomu ta jeho chyba došla naštěstí u pump, takže jsme se otočili u Aralu a jelo se zpět. Celkem zpestření cesty .
2.5.1991 - 2.5.2006 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1497
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 17:46:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_r: no to asi jo. Já jen, že by to mohl DP nalepit alespoň už trochu průhlednou fólií na jiný vůz na účet Karosy. Ale asi se tak nestane.....
Kdo si nechce hubu spálit, musí mlčet nebo chválit....
ICQ 203-705-590
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 689
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 18:10:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Známa není, ale zřejmě neustálé problémy s dveřmi.

Koukam že problemy se dveřmi je asi "dědictví" po Citybusech. Jeden vůz tohodle typu dodaný v roce 2004 kvuli problémum se dveřmy stál cca 2 měsíce. Jinak to že vozy z Karosy jsou co kus to originál můžu potvrdit i z Kladna. I když nekřivdil Karose on je to problém dopravního průmyslu jako takového...
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1044
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 18:28:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vencabocku: Přelepování by asi nebylo třeba. Do švestek je doma .
Jinak by mne celkem zajímalo, kdy konečně už zhyne vůz 104. Dnes opět na lince 19.
2.5.1991 - 2.5.2006 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1498
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 19:20:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_r: 156-uvidíme.
Ohledně 104: dočkej času........
Kdo si nechce hubu spálit, musí mlčet nebo chválit....
ICQ 203-705-590
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 16:43:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Očekávám, že se zítra ČB probudí do dopravního kolapsu (MHD nevyjímaje). Jestliže jsem správně pochopil, že bude od pondělí pro IAD uzavřena Nádražní v úseku Rudolfovská - Novohradská, (mimo dopravní obsluhy), tak očekávám, že se auta z tého trasy "objeví" na dnes již kolabujícím Senovážném náměstí, a dále na Rudolfovské, Sadech a u koníčka, kde navíc zrovna probíhá rekonstrukce semaforů (!!!). Připočítám-li budějovickou specialitu řidičů - ignorace povinosti nevjíždět do křižovatky, nemohu-li ji opustit, budou nejspíše kolabovat i ostatní jízdní směry...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22949
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 19:00:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono to nějak dopadne. Bohužel to odenese i MHD a linkové busy :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1045
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 21:10:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Houmr: To je vtip??? Čekal bych alespoň, že proběhnou nějaké informace v tisku a že se ještě předem objeví informace o uzavření. No, to bude maso!!! - minimálně 5 měsíců!!!!
2.5.1991 - 2.5.2006 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22960
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 22:39:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne, to není vtip. Ale taky jsem nezaznamenal, že by to někde bylo nějak výrazně prezentováno... Zejména když si uvědomím, že se jedná o část městského okruhu
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 07:33:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jak koukám, zatím se nic nezavírá. Snad zatím alespoň stihnou ty semafory u koně.
Jinak 283 včera večer na zájezdě v Krumlově.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22966
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 08:27:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na 99,9 % nestihnou, bude to tam řízeno strážníkem.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1051
Registrován: 12-2004


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 08:46:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin zlivský: Strážníkem to bývá řízeno ve špičce už teď.
Houmr: Tak teď ráno teda nic zavřené nebylo...

Z provozu: 273 nemá již CVR a jezdí jen se stříbrným podkladem, dnes na 16. Pak jsem ještě zahlédl nějakou GO s novou CVR (zeleno-bílá kombinace).
2.5.1991 - 2.5.2006 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22969
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 08:54:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdybych taknepustil z hlavy ten termín; nechal jsem se Houmrovo zvěstí zmást, že to bude už nyní...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3411
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 09:36:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Strážníkem to bývá řízeno ve špičce už teď.

V tom případě celkem slušně překračuje svoji pravomoc - strážník obecní policie není oprávněn (až na výjimky) řídit provoz na pozemních komunikacích.
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1053
Registrován: 12-2004


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 09:41:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Quex: Špatně řečeno . Řídí to samozřejmě státní policie...
2.5.1991 - 2.5.2006 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 13:00:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvám se za nechtěnou mystifikaci způsobenou neověřením "ověřené" informace. K uzavření Nádražní samozřejmě dojde, ale nikoliv dnes, ale v pozdějším termínu a snad i po předchozí informační kampani. Nicméně ke kolapsu dopravy potom asi tak jako tak dojde.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22977
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 17:30:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkrátka chlupatý . Mmch, jak by se správně měla nazývat (oslovovat) žena sloužící u MP? „Slečno strážnice”?

K tématu:
Oznámení zahájení územního řízení a pozvání k ústnímu jednání - "Přeložka silnic II/156 a II/157 - 3. etapa" (podjezd pod kolejištěm ČD) (pdf)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1054
Registrován: 12-2004


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 19:05:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak mnou zmiňovaný vůz s novou CVR je ev.č.24 a jde o staronovou reklamu.

No a nyní dvě zajímavé fotky. Podařilo se mi díky zde diskutujícímu kolegovi Pvvs sehnat fota našich vozů 07 a 43 v Szegedu.
Zde ex ev.č.07 - v Szegedu T-618 (takže navazuje hned na ten hradeckej T-617, T-616 je naše 14)

A zde je ex ev.č.43 - v Szegedu T-801


Fotky mi zaslal pracovník szegedského DP, pan Dénes Balázs.
2.5.1991 - 2.5.2006 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22985
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 19:17:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera po půl páté stál u Parku s klacky dole takovej ten žlutej.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1055
Registrován: 12-2004


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 19:28:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin zlivský: Vůz 08.
2.5.1991 - 2.5.2006 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22992
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 21:42:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za doplnění.

Co se týče uzavírky Nádražní, tak začne opravdu již velmi brzy, a to 24. června.

Jak již bylo zmíněno, vjezd bude povolen pouze ČSAD, MHD, NAD a dopravní obsluze. Pracovat se bude vždy na jedné polovině, na druhé bude obousměrný provoz (začne se na polovině dále od nádraží, tedy jezdit se bude na polovině u nádraží).
Zastávky (včetně NAD) budou vymístěny do Žižkovky, která bude k tomuto účelu rovněž příslušně upravena, zajištěn by snad měl být úrovňový přístup, tedy vrchem (kdyby to tak mohlo zůstat...).

Bližší podrobnosti zatím nevím.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1056
Registrován: 12-2004


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 22:28:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se mi dostalo velmi zajímavé zprávy, opět z Maďarska. Již se v szegedském DP hovoří o dalším nákupu jedné z našich 21Tr, už na ni mají dokonce vyčleněno ev.č.T-802 .
Zatím se to tam ale jen proslíchá, takže osobně čekám, že k tomu dojde někdy na podzim...
2.5.1991 - 2.5.2006 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1058
Registrován: 12-2004


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 23:09:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a ještě jedna povzbudivá zpráva. Dnes byla po velmi dlouhé době v provozu všechna dlouhá Solárka. Mnou dlouho neviděná 154 na 8, 153 na 7 a 155 na 1.
2.5.1991 - 2.5.2006 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2066
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 13:27:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aby těch změn nebylo málo, tak dneska jezdí na lince č.41 vůz č.268, který dostal na obě bočnice reklamu, na straně dveří na nějaké pivo a na straně oken přes třičtvrtě skříně něco jako Trocal...
Je chválihodné, že byl vybrán zrovna tento vůz, který byl jedním z těch, kteří utrpěly ztrátu laku při sloupání poslední reklamy.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace