K-report
 

Archiv do 20.června 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Staré archivy » Archiv do 20.června 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.45.98
Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 14:15:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Barva masa není důležitá, podstatné je to, že na něj byla velká sleva.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4902
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 19:19:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přátelé, tohle mi nedělejte, poprskal jsem večeří celou klávesnici.

P.S.: Tady na východě máme taky krásnou linku, číslo 6. Trasa je:
"sídliště stejného stáří, jako Doubravka" - "hřbitov" - "Tesco" - "Hypernova" - "Kaufland" - "Globus" - "sídliště stejného stáří, jako Doubravka"

Myslím, že si domyslíte, proč to tu píšu
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Xxx15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 213
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 00:02:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě doplním Martina J., že proti Hypernově máme Lidl a špatná není ani linka číslo 2:
"Polabiny, točna (kousek od domu p. ředitele)" - "kousek od Kauflandu" - "Hypernova (+ Lidl)" - "Tesco" - "Nemocnice" - "Pardubičky (tam je hřbitov)"
Trolejbusy jsou VAŠE budoucnost - jednejte podle toho!
________________________________
ICQ#: 281-189-344
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1998
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 12:44:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a to se vyplati!
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1381
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 15:39:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Důchodci u vás jsou to samé, jako u nás v Opavě.
Tady mají speciální linku 203:
Jaktař (cca 200metrů COOP, Tempo či Terno - ono se to furt přejmenovává) - centrum (OD Breda) - Lidl - Tesco - Globus.
Dobrá je i linka 208 Kateřinky (kaufland) - Hypernova.
Naši důchodci vyjedou cca v 7 hodin, když všichni jezdí do práce či do školy, v době dopoledního sedla se přemisťujou (Globus, Tesco, Kaufland, Lidl, Penny, COOP atd) no a domů jedou od 13 do 15 hodin, kdy se vracejí lidé z práce či ze škol - na zabití. Navíc jsou otravní, furt by seděli. Se ani nedivím, po osmihodinovém "marathonu hypermarket rohlík za 0,2Kč" by mě taky bolely nohy...
Než abych byl takový, tak se ve 40 nechám prohlásit za škodnou a zastřelit! 8-)
...hned vedle tramvajáka, má modrou čepici. Má kruhy pod očima, je rozdrnčen z kolejí...

www.erik-opava.blog.cz
http://erik-opava.blog.cz/0605/ochutnavka
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1254
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 21:03:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tady se to zase zvrhává...
Trochu to odlehčím, a dávám sem fotku té gumokolní atrapy pionýrské železnice, která dnes projížděla svojí trasu z náměstí k ZOO. Nevím zda se to hodí více sem, nebo do tramvajové diskuze, ale dle pohybu po silnicích bych řekl že spíš sem.


Ačkoliv s původní pionýrskou železnicí nemá nic společného, dá se předpokládat, že u dětí a turistů bude mít úspěch.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 404
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 21:18:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ona taková 13ka taky není špatná...Astra-Prior-Hypernova
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 976
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 21:19:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza: Jestli dovolíš vyjmenuju druhou stranu, kterej milej gumovláček bude vadit. Řidiči jezdící přes Saský most, přátelé kolejové pionýrské železnice, lidé se zdravým vkusem,... No prostě bych řekl, že vyjima turistů a dětí všem plzeňákům

Milan: Tos vynechal interspar a ještě ten konzum tuším, že zastávka u školky(?). Samozřejmě nám u stadionu vystavěli Lídl a dobrou točenou zmrzlinu na Slovanech taky kdekdo nevynechá !

(Příspěvek byl editován uživatelem malý fotograf.)
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1232
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 21:39:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gummizug: Bohužel poměrně známým faktem je to, že dnes jediné, co je jakž-takž samofinancovatelné je turistický průmysl, který je třeba naservírovat komerčně uvažujícím lidem jako Disneyland s Barbínou a Kenem, analogii najdete v žurnalistice u bulváru. Takže turistický vláček se jistě uživí a emericky smýšlející lidé budou o weekendu happy. Sem tam se také povede takový kompromis, že tenhle cirkus na kolečkách pomáhá financovat věci totálně ztrátové - viz JHMD. Jistě by bylo reálné, kdyby se postavila kolejová dětská železnice. I to by se za jistých podmínek uživilo. Jenže pozemky máme v záplavové zóně, navíc v prostoru s nejistým osudem (průtah, výstaviště) a tenhle Gummizug bude jezdit opravdu z centra přímo do zoo. Přitom centrum může být v budoucnu třeba Americká ulice nebo aspoň Smetanovy sady. Pokud by bylo jasno kolem výstaviště a tento prostor se stal součástí městského centra, můžeme uvažovat o vláčku tam a jeho přestavbu na pravou železnou dráhu. Ale to opravdu až tehdy, až bude jasno, co na výstavišti zbude, až zde zkrachuje ten plánovaný 100.hypermarket v Plzni.
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 23:17:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gummizug: lepší blbá doprava než žádná doprava...
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.156.182
Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 23:43:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dívám se na vláček trochu jinak. Vy ho tady srovnáváte s pionýrskou železnicí, která dávno zanikla a o které nikdo z turistů dnes už nic neví. Vláček k Zoo se paradoxně stává jedinou veřejnou dopravou k Zoologické zahradě. A musíme uvážit fakt, že ZOO je mimo centrum a vláček je způsobem, jak zvýšit její návštěvnost. Možná tu můžeme vést diskuzi o tom, zdali cena vláčku je adekvátní jeho významu, ale tím to končí. Smysl vláčku ukáže až čas. Já mu osobně fandím. Ne proto, že jezdí po silnici, ale proto, že ze Zoo má šanci udělat ještě trochu větší atrakci, která přitáhne další turisty.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 14. června 2006 - 07:32:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Gummizug mám podobně negativní názor, pravdou však je že je to lepší než současné nic. Pokud se současný gummizug osvědčí, je záměrem koupit ještě dva a jezdit s nimi také k Plazze. Provozní náklady téhle kýčovité šerednosti jsou však na můj vkus docela vysoké.
Obnova pionýrské železnice je prakticky nereálná.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http:spvd.cz/pnovanka
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 977
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 14. června 2006 - 13:32:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V.Leška: Více turistů dle mého názoru přitáhne Plzeň až ze sebe přestane dělat město piva. Pivo rozhodně není lákadlo pro všechny, ale sází se na něj u Plzeňské propagace hojně. Kdyby měla Plzeň na prvním místě sady, Radyni, rotundu, Krkavec, Chlum a kulturní akce tak by se tu návštěvníků podle mne protáčelo víc.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3419
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 14. června 2006 - 13:40:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sady, Radyni, rotundu, Krkavec, Chlum a kulturní akce tak by se tu návštěvníků podle mne protáčelo víc.

Malý fotografe, obávám se, že tady jsi úplně mimo realitu, tyhle pojmy jsou mimo Plzeň zcela neznámé a nevýznamné - a Plzeň přitom je městem, kde se vaří nejlepší pivo na světě, tak proč toho řádně nevyužít?
Jinak ale dětskou železnici (v pravém slova smyslu) by to v ČR chtělo, to říkám pořád - třeba v Maďarsku i Říši dětské železnice fungujou, kluci se tam vyřádí a ještě to přitahuje běžné kaštany k projížďce...
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 978
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 14. června 2006 - 14:05:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je sice pravda, ale já to myslel tak, že památky a příroda zaujmou větší spektrum turistů nežli pivo...
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 225
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 14. června 2006 - 14:32:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Obávám se Štěpáne, že máš zkreslené představy.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http:spvd.cz/pnovanka
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 183
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 14. června 2006 - 15:42:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ceduláč B732 č.106 na 39/2}
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 947
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 14. června 2006 - 17:07:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Quex, M_f: Já bych to viděl asi takhle - Plzeň by se měla jako město piva profilovat hlavně navenek, aby sem turisty přiákala (např. veletrhy cestovního ruchu apod.) a pokud už tu budou, pak je tady přesvědčovat, aby se podívali i na Radyni, Krkavec, Chlum...
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 980
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 14. června 2006 - 17:27:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale prostě myslim, že se láká až moc na pivo. Taky většina turistů zde nepřespává, pouze navštíví při jedné z cest pivovar, eventuelně i náměstí a tradá dál.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 617
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 14. června 2006 - 21:28:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky většina turistů zde nepřespává, pouze navštíví při jedné z cest pivovar, eventuelně i náměstí a tradá dál.
No nediv se kdyť je tu kulový Když si zajdu v sobotu nebo v neděli na náves (nebo komplet centrum) tak se tam skoro bojim páč tam téměř nikdo není.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 405
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 14. června 2006 - 21:30:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak osobně si myslím, že Plzeň i kraj mají docela slušnou prezentaci a co se týká toho nejlepšího piva tak se to musí využít. Jenže mě taky jakoby z pohledu turisty přijde Plzeň jako jedno- maximálně dvoudenní destinace. Ona sice myšlenka Chlum, Krkavec nebo Radyně je zajímavá, ale ruku na srdce, kromě té Radyně nevím co by turisti dělali na dvou zbývajících kopcích. Jako pro Plzeňáka je to fajn výletík, ale pro turistu z jiné země asi ne. Když si vezmeme třeba České Budějovice...je to sice menší město než Plzeň, ale má o dost zajímavější okolí a nedaleko Šumavu a to nemluvím o 24 hodinové jízdence za 40 Kč pro celý IDS. Prostě Plzeň není moc čisté město a nemá ani moc dobrou pověst...Škoda, průmysl, znečištění apod. Ono se za komanče vůbec na Západočeský kraj docela s*alo, když by to v případné válce mělo být bitevní pole v 1. linii.
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.158.213
Odesláno Středa, 14. června 2006 - 22:45:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to tak. Musíme si uvědomit, že si hrajeme na "malém písečku". Česká republika je malá země a tak vícedenní pobyty mají smysl asi jenom v Praze. Jiná města nejsou schopna nabídnout natolik atraktivní vyžití, aby zde turista trávil několik dní.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 981
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 14. června 2006 - 22:50:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak víš co... Podle mne se Plzeň dá použít jako bod pro dělání výletů. Jeden den prohlédnout město, druhý den Mariánky/Vary, potom Šumava, pak asi Praha, nebo Krumlov. No je ale nadruhou stranu taky pravda, že jako východisko by se takhle dalo využít celkem jakékoliv větší sídlo unás, páč jsme země malá.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 949
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 14. června 2006 - 23:18:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono už to tak funguje - onehdy jsem v Praze viděl stanici výletních mikrobusů s výčty různých turnusů po celé republice (včetně Plzně, Mariánek, Varů, Krumlova...). Jednoduše turista přiletí do Prahy, pobyde několik dní, vybere si ještě pár míst, kam se podívá (nutno podotknout, že dálnice D5 je plus pro Plzeň ve vztahu třeba ke Karlovým Varům) a odletí. Ale turistika není jen prohlížení památek nebo ležení v kempu - existují způsoby jak trávit dovolenou na kole nebo ekologické farmě (kupříkladu tady má nespornou výhodu venkov).
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 406
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 00:21:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No...abych řekl pravdu ač jsem Plzeňák, tak se mě Plzeň a bližší okolí moc nelíbí. Podle mě má velký turistický potenciál Budějovicko...rybníky, architektura, blízkost Šumavy, Krumlov, CHKO Třeboňsko apod. Plzeňský kraj má co nabídnout, ale určitě ne bližší okolí Plzně, taky nechápu, že se všude snaží ze všech sil propagovat Kozel. Máme tady v kraji mnohem více lepších zámků než tento. Osobně jako turista bych dlouho nezůstal v Ostravě tak ani v Plzni.
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 02:25:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera na nočních linkách N1 a N2 ceduláci 106 a 107.Jinak je zajímavé,že cizincům se opravdu zámek Kozel velice líbí,zvláště ženám.Vzpomínám si,když se před lety konala v Plzni různá technická sympozia,tak manželky techniků měly na programu návštěvu Kozla a byly tamním zámečkem a parkem okouzleny. I když nejsem příznivcem různých "vláčků s gumovými koly",tak jejich provoz zvyšuje návštěvnost atraktivních míst:ZOO,Macocha a Punkevní jeskyně,Malá Strana v Praze,přímořské pláže,lázeňské vláčky apod. - pak je to jistě plus.Ta bývalá PŽ bohužel zanikla hlavně kvůli nevhodnému podmáčenému terénu a na slušný drážní svršek nebyly peníze.Právě vyšel červnový Grand express s ČD pro Vás a pěti přílohami vč.KOMARKA.V jedné příloze se připomínají "Elektrické jednotky u ČSD a ČD".Je tam citováno:Skutečnou první elektr. jednotkou pak byla v jediném kuse vyrobená elektr.souprava pro bývalou pionýrskou dráhu v Plzni,která byla tvořena hnacím vozidlem a třemi vloženými vozy.Jednotku o rozchodu 760mm vyrobila ŠKODA Plzeň r.1960 na napětí 600V DC.Byla poháněna trolejbusovým motorem,převod na nápravu byl Galovým řetězem,max.rychlost 30km/hod.Lze jen litovat,že se z této jednotky do dnešních dnů nic nezachovalo.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 07:17:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to fakt, ve vlastní Plzni je vcelku h...., rozpálený napůl mrtvý náměstí, dálnice přes město a nic. Skutečně jedinečných památek má Plzeňsko poskrovnu a jest to všechno snadně dostupné z Prahy po dálnici. Plzeň nikdy nebude vícedenní turistickou destinací.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http:spvd.cz/pnovanka
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 407
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 08:48:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano...plný souhlas s M_k
A ta obludná asfaltová nerovná placka jako náměstí a ještě k tomu teď ze 1/3 obehnána plotem je taky docela ostudná.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1260
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 10:53:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gumovláček v provozu již od soboty, jak se píše na webu PMDP ZDE

Hezké na té mapce trasy na webu PMDP je to, že je tam zakreslaná i původní pionýrská železnice

(Příspěvek byl editován uživatelem Honza_Šlehofer.)
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.150
Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 11:38:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

106 a 107: dokdy mají technickou? Co se týče turismu, turisté můžou jít na borůvky a houby v polesí (stačí jet linkou 34 k Orlíku nabo 12 na Novou Hospodu) či se opalovat na rybnících (Bolevák, Kameňák...). Pivo není tak důležité, já jsem v životě žádné nevypil.
S.K.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.90.99
Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 15:09:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolik bude stát jízdné vláčku do ZOO ?
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3423
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 15:15:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se týče turismu, turisté můžou jít na borůvky a houby v polesí (stačí jet linkou 34 k Orlíku nabo 12 na Novou Hospodu) či se opalovat na rybnících (Bolevák, Kameňák...).

Tehle typ rekreace fungoval možná tak v 70. letech, ale dnes se píše rok 2006 a na tohle asi těžko Plzeň přitáhne masovou turistiku... Jinak plzeňské pivo (myslím Prazdroj 12%) je výborné, prostě nemá konkurenci, nevíš, o co přicházíš...
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2002
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 15:46:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

007: tak to se teda vubec nemas cim chlubit, zes v zivote nevypil ani jednoho lahvace.

...a kdo pivo nepije tak ten je sám jak v plotě kůl... a podle svejch zkušeností můžu říct... je to vůl!

tak to aspon zpival dan landa v orliku roku 1990 - 91
neber to doslova a uz vubec ne osobne :-)

dneska je sileny pocasi, tak mi to snad omluvite
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3424
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 16:02:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, Orlík, to byly časy... Vidím, že jsme ze stejné generace...
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.116
Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 17:18:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohužel mám alergii na chmel. Zato piju víno a vyjímečně ochucené vodky (obyčejná mi nechutná, resp. je na mě moc silná). Není nad to si nasbírat vlastní borůvky. Alespoň vím, že nebudou prošlé, viz. různé hypermarkety.
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3425
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 17:26:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohužel mám alergii na chmel.

Tak to jo...
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 951
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 18:25:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ta obludná asfaltová nerovná placka jako náměstí a ještě k tomu teď ze 1/3 obehnána plotem je taky docela ostudná.

Smysl tohoto příspěvku mi jaksi uniká... Obehnána plotem je právě proto, aby už nemusela být asfaltová, ne? Kromě toho, pokud někomu vadí, že je jednou za čas rozkopané náměstí, tak se může jet podívat do Berlína, ten je rozkopanej už 15 let...
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 620
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 18:53:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hezké na té mapce trasy na webu PMDP je to, že je tam zakreslaná i původní pionýrská železnice
Jůůů konečně aspoň tušim kudy vedla.
Já si myslel nže šla akle úplně jinudy...konečně osvěta


...a kdo pivo nepije tak ten je sám jak v plotě kůl... a podle svejch zkušeností můžu říct... je to vůl!
...Pivečko pijem a vesele žijem, desítku dvanáctku do sebe lijem. Maldí i staří jsme kamarádi, u stolu u piva máme se rádi.
Nejsme s pavlem2 stejnej roční a přesto tutu muziku znam docela dost.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 621
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 18:54:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A zapoměl sem na smajlíka...

TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 21:27:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na lince C už je zpátky krásně SCHNILÁ škodovka č.444.

Mimochodem dnes sundavali z OC Borská pole nápisy Carrefour a linka C to musela objíždět kolem celého areálu, sundávali ty písmena jeřábem a jen tak to házeli volně na korbu náklaďáku. Aby to mohli uchytit na jeřáb provrtávali do každého písmena celkem velké otvory, takže písmena stará osm let skončí ve šrotu a nejlépe v kovošrotu S U D A - kovový šrot Křimice.
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 625
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 21:52:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes sundavali z OC Borská pole nápisy Carrefour
No nevim já tam byl asi ve 20:30 a nápis Carefour tam byl a celej

TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1234
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 22:20:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sundávali Carrefour, takže když tam bylo Carefour, tak nebyl celej ...
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 343
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 07:27:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zítra mě najdete na dni otevřených vrat s největší pravděpodobností za volantem expresu 21 TR,tak na mne moc nesyčte,je horko..... speciálně pro Pavla připomínka.....
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2003
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 10:20:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

libor_hh: jojo, takze kdyz je horko az nedychatelno, hadi se taky plazej pomalu...
kdyby se neplazili vubec, mozna by dp a mesto primeli k ziskani naky ty EU-dotace na doplneni klimatizace ridice do vsech pojizdnych sklenenych kukani na vsech trakcich

borska pole, vase oblibena nakupni trida:
aha, takze rikate, ze napisy carrefour jsem na tom baraku jeste stihnul o vikendu vcas fotakem zdokumentovat a to doslova v hodine dvanacte :-)

sice je mi proti srsti monopolizace maloobchodniho trhu v .cz, ale jako obycejnej malinkatej zakaznik s tim bohuzel nic nenadelam...

plzenaci dostali jako protivahu k tescizaci mesta novej krasnej globus na kosutce (pardon, v chotikove), tak az nas tesco prestane bavit, muzem jezdit nakupovat tam.

martine_100, to ti teda muzem spolecne s quexem podekovat, udelal jsi z nas dedky (15.06.2006, 18:53)
pro ostatni: ono to s tim vekovym rozdilem neni tak strasny, jak si mozna muzete z martinovo prispevku myslet :-)
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.116
Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 11:30:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z Carrefouru bude Tesco, když se ty řetězce sloučily. Zároveň by mě nepřekvapilo, kdyby Tescobus byl v lince Tesco - CAN - Carrefour (ale jen ať tam nejezdí ty smradlavé vraky, smradu bylo dost). Co se týče turismu, houbaření a borůvkaření dosti lidem sic moc neřekne, jenže na to můžeme nalákat Holanďany. V NL totiž lesy nejsou, takže hustý les z Bolevce do Třemošné je pro ně takový zážitek, jako pro nás amazonský Ztracený svět A. C. Doyla.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2006
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 11:50:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OT
Z Carrefouru bude Tesco, když se ty řetězce sloučily.

nene, retezce se nesloucily. retezce chteji byt v maximu zemi monopolni, aby mohly lépěji diktovati ceny svym dodavatelum a nasledne i zakaznikum a maximalizovaly tak svuj zisk.
ten obchod probehl tak, ze tesco si s carrefourem vymenilo obchodni aktivity v nekterych zemich, kde dany retezec neni mezi 3 nejvetsimi.

viz napr. http://www.istrategie.cz/scripts/detail.php?id=53610
http://www.istrategie.cz/scripts/detail.php?id=201946
/OT
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 626
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 20:18:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OT.
takze kdyz je horko az nedychatelno, hadi se taky plazej pomalu...
Ne pleteš se jelikož jsou hadi studenokrevní tak teplo u nich rzychluje krevní oběh a tudíž se pohybují daleko rychleji než když teploty prostředí dosahují nízkých hodnot.
Např v americe pokud se někde u obydlí lidí objeví chřestýš tak se ho snaží odchytit až po setmění kdy teplota klesne a plaz není schopen tak rychlých reakcí.
Tudíž i u nás pokud při toulkách přírodou narazíme za slunného dne v pravé poledne na hada tak velice mrštně veme kramle ale v chladnym období se odplazí velice pomalu.

to ti teda muzem spolecne s quexem podekovat, udelal jsi z nas dedky
Není zač a pokud by snad byly i nějaký věcný dary tak mi je můžeš předat ve čt na obvyklym místě}
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 344
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 23:28:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martin 100 : To chceš říct,že jsem teplej???
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4922
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 09:40:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když tak koukám na http://www.pmdp.cz/uploaded_documents/x1126x_ZOO_vlacek_-_planek_trasy.jpg, napadá mě, jestli jsou na těch nově zřízených zastávkách zastávkové označníky PMDP. Nevíte?
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 4-2006
Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 13:24:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přeju vám pěkný Den otevřených dveří.Chtěl jsem tam jet také, ale noční bouře znemožnila jízdu v úseku kterou sem musel jet vlakem.Jelikož je sobota jsou omezené možnosti dalších spojení.snad se to příště zdaří až bude dopravní podnik něco pořádat.
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 20:49:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jel jsem s tím gumovláčkem z nám.Republiky k ZOO v 15 hodin.Jízda probíhala celkem dobře a stihlo se to bez zastávek asi za 14 minut.Všechny vagonky byly plně obsazeny.Ovšem za běžného provozu v pracovních dnech by cesta mohla trvat až předpokládaných 20 minut.Žádných označníků na trase jsem si nevšiml.Ty nové 24Tr Citelisy č.504 a 505 byly prý předány PMDP do provozu ve čtvrtek,504 vyjel s cestujícími poprvé včera,505 zatím nevyjel.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 956
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 23:02:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

napadá mě, jestli jsou na těch nově zřízených zastávkách zastávkové označníky PMDP

Na náměstí, kde toto vozítko tráví "vyrovnávací čas" je jakýsi označník v designu grafiky, kterou používá samotná plzeňská ZOO. Předpokládam, že stejné budou i po trase.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Neděle, 18. června 2006 - 18:53:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes už jezdil celodenně nový trolejbus 24Tr Citelis č.504 na lince č.12 do Letkova.Jelo celkem asi 6 vozů 24Tr /na linkách 10,12,13 a 16/,což je neobvyklé.Doporučuji si projet v pracovní dny linku č.22,přeloženou dočasně /kvůli uzavřené Borské/ přes nám.Českých Bratří a Chelčického ul.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4932
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 18. června 2006 - 20:08:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A druhý Citelis 505 jezdil na lince 13, fotku bych taky někde měl. Pokud se nepletu, je to jeho první nasazení, ne?

Mimochodem to jsem se chtěl zeptat. Zkoušel jsem dnes po městě cestovat podle "knížečkového" jízdního řádu PMDP a zjistil jsem, že se v určitých směrech na tenhle JŘ moc spolehnout nedá. Jeho platnost je do dubna 2006, a tak jsem se chtěl zeptat, jestli už vyšel nějaký nový a nebo jestli netušíte, na kdy se nějaké další vydání chystá.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Jirka_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 6-2003


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 01:21:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_J.: Jo, změn bylo hodně a opravy by patrně byly tlustší, než ta knížečka. Mluvil jsem o JŘ i s jednou z pořadatelek, říkala, že se zatím neplánuje vydávat nové právě z důvodu mnoha výluk a mimořádností, které plzeňskou MHD čekají.
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 199
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 20:08:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten gumovláček je absolutní krávovina kupovat, je to vyhození peněz a opět to svědčí jací kreténi sou na magistrátu!

Raději ty prachy měli investovat za opravy silnic či či oprav tramvajových tratí, které jsou v mnoha místech - hlavně na Košutce téměř nesjízdné.

Absolutně jsem proti takovýmto kravinám to do města kupovat.Taky se divim, že ten sráč není nízkopodlažní, protože co je nízkopodlažní a levný to Plzeň kupuje viz autobusy.Nazdar!
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.150
Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 14:52:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolik vůbec ten gumovláček stál? Už web pmdp zveřejnil strategii prázdninového řádu - o víkendu nebudou do Letkova jezdit první a poslední spoj, tj. z Božkova po 6 ráno a ve 22.46 do Letkova nic nepojede. Copak, že by nebyli cestující?
Dnes jsem jel na lince 39 z FN ke Geře cedulákem 107. Vůz je sám o sobě zážitkem - různobarevné plechy, zevnitř zcela uhnilé dveře s dírou v plechu! a značnou korozí u bočního označení linky. Je div, že to neupadne nikomu na hlavu, díra je totiž kolem upevňovacích šroubů. Půjde vůz do šrotu nebo na východ?
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 962
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 18:36:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Raději ty prachy měli investovat za opravy silnic či či oprav tramvajových tratí,

Já myslím, že turisté záplatovanou ulici příliš neocení. Existuje prostě nějaký rozpočet a na něco peníze jsou a nejsou. Ale přijde mi přízemní svádět veškerou vinu za zanedbanou infrastrukturu na "vláček", který má pro někoho naneštěstí gumová kola.

z Božkova po 6 ráno a ve 22.46 do Letkova nic nepojede. Copak, že by nebyli cestující?

To je věc Letkova, kolik spojů si objedná.

Půjde vůz do šrotu nebo na východ?

Obávám se, že půjde sloužit náhradovku za Americkou...
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.188
Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 19:11:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pepa 103: Já bych tady na této diskuzi držel nějakou kulturu. Říci o všech lidech na magistrátu, že jsou "kreténi" je strašně jednoduché, hloupé a povrchní. Určitě v magistrátních kancelářích sedí spousta lidí, kteří tam nemají co dělat, ale v zásadě si myslím, že Plzeň je opravdu úspěšné město, které se neustále zlepšuje. Ale to je na jinou a delší debatu.
Srovnávat investice do tramvajových tratí s nákupem vláčku moc dobře nejde. Mimochodem nevím, kde je tramvajová trať na Košutce nesjízdná. Mám pocit, že spousta fandů se prostě neumí smířit s tím, že po Plzni jezdí něco, co tak vybočuje z šotoušské představy vozidla MHD.
Vláček bude z náměstí vozit turisty do Zoo. Určitě zvýší její návštěvnost, což je dobře. Jestli je investice do vláčku adekvátní zvýšené návštěvnosti snad spočítali ekonomové. A já jim v tom docela věřím.
Mně se ten vláček z technického hlediska také příliš nelíbí, ale je to můj subjektivní názor.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 21:57:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souhlasím s kolegou taky-Vlastimilem, uvědomme si, že momentálně jediná reálná alternativa ke gummizugu je chodit pěšky. Takže i když se mi nelíbí, pořád lepší než nic..

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace