K-report
 

Archiv do 20.července 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Staré archivy » Archiv do 20.července 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.188
Odesláno Středa, 12. července 2006 - 12:45:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

17 Tr v muzeu zatím není. Parkuje ve Škodě Electric.
Ta sbírka trolejbusů bude jednou hodně pěkná, dokonce si troufnu tvrdit nejlepší v repulice, všechno, ale závisí na tom, zdali se exponáty podaří zrenovovat
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1284
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 12. července 2006 - 12:50:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a ve Škodě Electric parkuje také ten prototyp 22TrAC či jak se to mělo označovat a třeba v tom muzeu také skončí
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 749
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 12. července 2006 - 13:11:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta mrcha by hlavně měla jezdit, škoda, že to aspoň neschválili.
Fanclub 22Tr

Rarita v Ústí nad Labem - rychloprůjezdová výhybka. POZOR: již jen pár dní...

Přes výhybky Esko
jezdí se nám těžko
Tr24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 12. července 2006 - 13:40:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bílá 22 Tr je od včerejška v Cukrovarský.
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 750
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 12. července 2006 - 16:42:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkusíte to někdo vyfotit? Zajímalo by mě, jak to vypadá po dvou letech v kopřivách..
Fanclub 22Tr

Rarita v Ústí nad Labem - rychloprůjezdová výhybka. POZOR: již jen pár dní...

Přes výhybky Esko
jezdí se nám těžko
Fik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 12. července 2006 - 21:27:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro Vl. Lešku,trochu odvážné tvrzení o nejlepší sbírce trolejbusů v republice.Kdýž to tak spočítám,dva rezavé nekompletní vraky Tr 14a15,torzo Tr3,dva soukromé vozy momentálně stojící v depozitáři a situaci zachraňující Tr17,která je jedinná funkční.Když se podaří zrenovovat tyto vozy,budu to považovat za malý zázrak,takže k nejlepší sbírce to má daleko.Navíc mi tam bude chybět několik typů,např.Tr8,11.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1163
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 12. července 2006 - 22:16:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No zatím vysoko vede TMB: Sanos, T400 (T401), 8Tr, T11, 6Tr, 7Tr atd atd.
Máte důvod se snažit...
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 350
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. července 2006 - 13:15:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Fík: neboj se,pojedeme nakupovat do Afghanistánu,Bulharska a máme v plánu Severní Koreu,nakoupíme,přivezeme a potom budete koukat.Na co? To uvidíte!!!
http://spvd.cz/skoda-bus/?p=skoda-bus.html
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1140
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 13. července 2006 - 13:27:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libor: Pokud vím, tak museum Škoda se snaží o výrobky Škoda, výrobky pouze se podobající těmto produktům se těžko budou počítat. Navíc KLDR vsadila na elektrokarosu... :-)
Autor v tomto příspěvku vyjadřuje svůj osobní, subjektivní názor. Necítí se nucen ho propagovat jako pravdu Boží.
_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 955
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 13. července 2006 - 15:03:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní MF Dnes:
Lidé z plzeňské Roudné nevzdali boj proti nové silnici
Plzeň - Zřejmě ani o píď nehodlá většina obyvatel plzeňské čtvrti Roudná ustoupit magistrátu ve sporu o stavbu nové silnice, spojující centrum města se Severním předměstím. Vyplynulo z úterního setkání primátora Plzně Miroslava Kalouse s obyvateli Roudné.

Kontroverzní silnice by měla vést přes Roudnou k fakultní nemocnici. Zástupci občanských sdružení se proti plánu bouří, protože se obávají, že příliv aut zhorší životní prostředí. Při loňském setkání s obyvateli Roudné primátor přišel s poměrně překvapivým prohlášením. Tvrdil, že by po nové silnici z Roudné k nemocnici jezdily pouze trolejbusy a dopravní obsluha. Některé učastníky debaty nyní pobouřilo, když před nimi primátor otevřeně přiznal, že chce na novou silnici pustit auta. „Minule jsem tu říkal, že by bylo rozumné dostat do aleje Svobody trolejbusy,“ připomněl lidem sám Miroslav Kalous. Vzápětí však oznámil, že po trolejbusech by přijela i auta. „Až by byla hotová ta poslední etapa, spojení Roudné s Rychtářkou, pustila by se tam osobní doprava,“ prohlásil primátor.

Odpůrci to okamžitě zaregistrovali a upozornili Miroslava Kalouse na rozpor s jeho loňským prohlášením. „Říkal jste, že spojka by byla jenom pro trolejbusy a ostatní doprava by byla vyloučena. Jak to tedy je?“ zajímala se Vladimíra Nová.

„Mám pocit, že jsem své stanovisko nezměnil,“ manévroval Kalous.

Vladimíra Nová trvala na svém. „O osobních autech jste nic neříkal,“ prohlásila. Další kritik projektu silnice Pavel Denk potvrdil, že primátor loni mluvil jen o trolejbusech. „Navíc tehdy u toho byl radní Miroslav Zábranský. Ten to označil za přelomovou informaci. Tvrdil, že když to říká primátor, máme jeho slovu věřit,“ uvedl Denk.

S novou silnicí hrozí větší problém při povodni

Odpůrci plánované silnice také varovali, že pokud se projekt uskuteční, hrozí Roudné, která leží na břehu řeky, větší problémy při záplavách. Alena Čechová mluvila dokonce o povodňovém průšvihu. „V případě záplav se může hladina rozvodněné řeky zvýšit o dalších osm centimetrů. Určitě se proto budeme odvolávat,“ sdělila Čechová.

Primátor argumentoval, že schvalovací proces nyní hlídá krajský úřad, který by případné nesrovnalosti odhalil. „Výstavba komunikace nebude mít vliv na rozlivové poměry,“ přesvědčoval Miroslav Kalous.

„Ale já tady mám vaší studii, ve které se říká, že se zejména v severní části Roudné může hladina vody zvýšit o osm centimetrů,“ oponovala Vladimíra Nová a upozorňovala na dokument z odboru životního prostředí magistrátu.

Primátor se snažil odpůrcům vysvětlovat, že automobilový provoz souvisí se životem ve městě. Upozorňoval, že je nutné brát v úvahu zájem padesáti tisíc lidí ze Severního předměstí, kterým by druhá spojnice s centrem pomohla. „A proto jste tam postavili sídliště Sylván, aby se to zhoršilo,“ opáčil ironicky asi šedesátiletý muž.

Regionální mutace| Mladá fronta DNES - plzeňský kraj

Autor: JAROSLAV NEDVĚD

Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1276
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 13. července 2006 - 15:56:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zase přibylo několik fotek cizích trolejbusů v Plzni
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1277
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 13. července 2006 - 15:59:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je tam taky mimo jiné objednaná fotka pro Ústečáka
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2068
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 13. července 2006 - 16:51:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hupi, clanek mfdnes:
asi se nekdy pujdu na verejny projednavani podobne spornych veci podivat, pac to musi byt docela komedie vyslechnout si na vlastni usi ten stret nazoru...

vedeni mesta nejdriv pod tlakem neco verejne slibi, prestoze predem vi, ze to splnit nemuze (nebo dokonce nechce) a kdyz za par mesicu o5 uhodi kosa o kamen, ukazuje se, ze reci plynou a voda tece. a soudruzi se pak strasne divi, ze jejim slibum nikdo neveri. na adresu kalousu, uhliku a jim podobnych me napadaji pouze nepoublikovatelny vyrazy. papir snese vsechno a politika je zrejme veda o tom, kterak smysl slov spravne prekroutit, aby si kazdej se sdeleni mluvciho vybral co mu vyhovuje. ze je vysledna skutecnost na hony vzdalena puvodnimu vyjadreni je vec dalsi, na kterou politik pouze pokrci rameny a krouti vyznam slov a vet dal a dal...

btw jaxe trolejbusy dostanou do aleje svobody do doby nez bude most pres reku na rychtarce? chce snad nekdo tvrdit, ze tam pojedou trolejbusy s dieselagregatem? a ma jich (nebo bude mit v dobe realizace trasy/zavedeni linky) dp dostatecny mnozstvi? prekroutit se da vsechno, uz i ja premyslim jaxe zeptat abych dostal odpoved presne na to, na co se ptam...

zrejme by tady nekdo potreboval poradne nakopat do
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2069
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 13. července 2006 - 16:54:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jeste me tak napada:
a co menirna? nebude pro trolejbusy v oblasti lochotina, bolevce, sylvanu a kosutky treba postavit novou? a bude na ni mesto mit penize v rozpoctu?
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5016
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 13. července 2006 - 17:16:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Projekt pro trolejbusy je vypracován pro trasu přes náměstí Republiky a kolem Kauflandu.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.53.79
Odesláno Čtvrtek, 13. července 2006 - 17:58:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A pak by dle mého selského rozumu trolejbusy mohly jet přes Roudnou do Aleje Svobody (až bude postavena silnice). Ale hlavní alternativní trasu na Lochotín bych viděl Bory - Škodovka - kolem Vinic. Trasa z Roudné musí být doplňková, už kvůli pacientům FN, kteří potřebují klid.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1009
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 13. července 2006 - 18:43:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale hlavní alternativní trasu na Lochotín bych viděl Bory - Škodovka - kolem Vinic

To je nesmysl. Přece se nebude stavět trať vedoucí paralelně s tramvají a ještě mimo centrum města.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
RegioMap Plzeňského kraje - stav k 2.7.2006
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Čtvrtek, 13. července 2006 - 19:02:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trasa zaváděného cyklobusu se mi zdá výborná.Má-li však jezdit až od 10.hodin dopoledne,pak se mně to zdá pozdě.Léta teď bývají horká a cyklisté a výletníci by asi uvítali,kdyby zvláště v sobotu se mohlo jezdit ještě než bude velké horko,tak od 8 hodin.V neděli možná stačí až od těch deseti,to lidé vyspávají.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 351
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. července 2006 - 21:34:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A pak by dle mého selského rozumu trolejbusy mohly jet přes Roudnou do Aleje Svobody (až bude postavena silnice).

Kecy,kecy,kecy.na Lochotín jěště dlouho dobu nec nepojede.

http://spvd.cz/skoda-bus/?p=skoda-bus.html
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 957
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 08:52:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nám ve vší tichosti zmizela (asi od 1.7.) další zastávka na znamení :-/ Jedná se o zastávku Na Rampě u linky 30. Asi si někdo z sezónních cestujících stěžoval, že mu to nezastavilo... ...když ty lidi vůbec nečtou.
Nejhorší je, že na téhle zastávce vystupuje minimum lidí. Poptávka je akorát pár týdnů v létě, když se lze koupat a tak jeden týden v zimě, když lze bruslit. Samozřejmě ještě pouze v dané hodiny tzn. hlavně odpoledne. Takže při cestě do práce tam bude ztrácet další drahocenou minutku :-/
Možná je to jen věc dočasná, tedy sezonní, ale spíš ne, protože pak by lidi tuplem nemávali, páč by si mysleli, že teď na znamení není, pak zase je, není atd.
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.103
Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 08:54:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alternativní trasa: Myslel jsem jako hlavní průtah pro auta, trolejbusy by jezdily přes Roudnou, jak jsem popsal. Cyklobus: budou tam moc jezdit i necyklisté a neturisté? Bylo by škoda, kdyby v cyklobusu jelo pár cyklistů a ostatní cestující museli jet auty. O víkendu v úseku Plzeň - Štěnovice jezdí autobus třikrát denně a cyklobus tam pojede snad po hodině.
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1161
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 09:58:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bílá 22 Tr je od včerejška v Cukrovarský.
Co tam dělá???
2.5.1991 - 2.5.2006 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5018
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 10:38:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

budou tam moc jezdit i necyklisté a neturisté?

Ano, za 20 Kč.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 751
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 10:50:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T_m: Díky. Ale je to smutná fotka.
Fanclub 22Tr

Rarita v Ústí nad Labem - rychloprůjezdová výhybka. POZOR: již jen pár dní...

Přes výhybky Esko
jezdí se nám těžko
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2072
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 10:59:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_j a trolejbus na sylvan kolem kauflandu:
a proc teda kalous lidem z roudny tvrdil, ze po tom obchvatu roudny ma jezdit trolejbus? to ma byt
a) dalsi trolejbusova trat
b) nebo se od doby projektu TT ulici O. Beniskovy zmenily plany
c) nebo Kalous vedome lze?

hupi, zmizela zastavka na znameni:
udelal bych to jako svyho casu v jihlave, uderem pulnoci (dejme tomu z 30.06. na 01.07.) se vsechny zastavky mhd zmenily z trvalych na zast. na znameni a ridici dostali pokyn nezastavovat, pokud si cestujici nemavnou nebo nezmacknou ve voze cudlik. naucili se to pry VELMI rychle
dokonce i babicka Kropackova to pochopila
(to kdyby se nekdo snazil tvrdit, ze zastavky na znameni v plzni zavest nelze, protoze...)
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1280
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 18:48:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem se dneska chtěl svézt linkou 30 ke Globusu. Čekám na spoj, podle jízdního řádu přijel v polovině trasy jakž takž přesně, na transparentu svítí Košutka přes hypermarket Globus. Tak si říkám, jak všechno funguje. Jenže ouha! Ze Studentské ulice odbočujeme rovnou do Krašovské, cestující na konečné vystupují jako ovečky a pěšky míří ke Globusu. Vy stopupil jsem též, pohled upřu na transparent, kde je stále napsáno přes hypermarket Globus (hlásič ve voze měl pravděpodobně závažnou poruchu ...). I zvořile se zeptám pána řidiče, jestli k tomu Globusu pojede. Dokonce jsem se odpovědi dočkal - byl jsem poslán do *** ještě se šťavnatým komentářem. Samozřejmě znám čas i pořadí spoje, zatím to psát nikam nebudu, ale jenom když potkáte toho soudruha řidiče, takže by si mohl někdy udělat mimořádnou zastávku v Kaplířově ulici před Úřadem práce, určitě by mu to pomohlo.
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Fik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 18:57:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro Libora hh,proč jezdit shánět exponáty musea do Bulharska,nebo Afganistanu,když okolí Plzně je pořád velký depozitář.Doplnit je ještě pořád možné,ale už to není na dlouho./7,8,9/zatím jsou!
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 664
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 19:34:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro Libora hh,proč jezdit shánět exponáty musea do Bulharska,nebo Afganistanu,když okolí Plzně je pořád velký depozitář.Doplnit je ještě pořád možné,ale už to není na dlouho./7,8,9/zatím jsou!
Ano to je sice pravda že se vyskytují jako fčelíny a chatky ale v zemích býv.CCCP (SSSR pro ty co neroumí rusky) atd. jso tyhle vozy i v provozu (teda spíš 9Tr) A furt se líp dává dokupy "pojízdný" a kompletní vozidlo něž vyrabovanej vrak.
Evoluci nezastavíš...
Tak jako člověk pochází z tupý a smrdutý opice, tak pochází ŠKODA 100 z odfláknutý a šeredný 1000 MB
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1011
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 20:43:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná je to jen věc dočasná, tedy sezonní, ale spíš ne, protože pak by lidi tuplem nemávali, páč by si mysleli, že teď na znamení není, pak zase je, není atd.

Já myslím, že to je stejné podceňování cestujících, jako v případě (ne)zavádění poptávkového otevírání dveří. Jsou přece města, kde je daná zastávka na znamení třeba jen v určitou denní dobu. Jihlavský model přísné (a možná trochu kruté) důslednosti je podle mě na místě.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
RegioMap Plzeňského kraje - stav k 2.7.2006
Tr24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 20:57:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pěšky míří ke Globusu. Vy stopupil jsem též, pohled upřu na transparent, kde je stále napsáno přes hypermarket Globus (hlásič ve voze měl pravděpodobně závažnou poruchu ...). I zvořile se zeptám pána řidiče, jestli k tomu Globusu pojede. Dokonce jsem se odpovědi dočkal - byl jsem poslán do *** ještě se šťavnatým komentářem.
ad T_M: Víš,co by jsi zasloužil?? Kopnout do ,ty máš furt nějaký problém ,Tak si,kurva za to pojď sednout,a řekneš mi po pár něsících či letech,jak máš ten váženej plzeňskej substrát rád,to jsem docela zvědavej a neboj se,že tě nevezmou,řidičů za 76 kč na hodinu je velice málo,tomu věř.
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1281
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 21:12:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milý Tr24, já tomu panu řidiči nebráním, aby šel na Úřad práce a následně na sociální podporu, když se mu nechce pracovat. Jen se mě nelíbí, že si někdo svévolně sjede z trasy (to se fakt stát může) a nejen, že se za to neomluví, ale ještě ty, kvůli kterejm je placenej tím "mizerným žoldem" pošle do .
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5024
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 22:35:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ehm. Když už nic jiného, měl by řidič aspoň dodržovat trasu a jízdní řád - a když už to poplete (chápu, jsme jenom lidi), měl by se aspoň stydět a ne urážet cestující. Mě jako cestujícímu je naprosto úplně jedno, jestli má na sobě řidič předpisovou uniformu a nebo plavky a bílé tričko, naopak mě velmi zajímá to, že mě autobus doveze tam, kam chci a že mi neujede před nosem, protože pojede o pět minut dřív.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 665
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 15. července 2006 - 00:03:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přirovnám to k mojí práci...
Jezdím po montážích přímo k zákazníkům.
Mám od šéfa nasmlouvanou trasu a časy a to musím -/+ dodržet.
Pokud naberu zpoždění tak se omluvím a vysvětlím jak k němu došlo. Pokud je na mě zákazník "hustej" přejdu to mlčením nebo nějakou neutrální odpovědí...odplivnout a zanadávat si můžu až u auta.
A pokud nedejbože na nějakou montáž ve spěchu zapomenu tak v náhradním termínu nešetřim omluvama a snažím se práci odvést co nejrychleji A qalitně.
Jenže řidiči MHD "může" bejt fuk jestli mu někdo nastoupí nebo ne. Kdežto kdyby byl v situaci že díky jeho chování mu zákazník odřekne již objednané zboží za x set až tisíc tak by taky musel změnit přístup
Evoluci nezastavíš...
Tak jako člověk pochází z tupý a smrdutý opice, tak pochází ŠKODA 100 z odfláknutý a šeredný 1000 MB
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.188
Odesláno Sobota, 15. července 2006 - 10:33:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martin 100: Souhlas.
Myslím si, že každý člověk svou práci vykonává dobrovolně a nikdo ho k tomu nenutí. Nechci hodnotit práci řidiče MHD, ale myslím si, že jsou daleko horší zaměstnání, které musí lidé vykonávat a mnohdy za daleko nižší mzdu.
A základní slušnost by měla patřit k samozřejmostem. Můžu udělat chybu a ostatní mají právo mě za ni kritizovat. Navíc, když je to můj zákazník. Což cestující beze sporu je.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 668
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 15. července 2006 - 22:14:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Furt si tu někdo stěžuje že to či ono v trolejbusu nebo tramvaji nefunguje a vymejšlí se tu kam by se to mělo psát...
Bojím se aby to nedopadlo jako u leteckých společností:
Po každém letu vyplnují piloti formulář, který se jmenuje Grip, neboli stránka. A tam napíšou všechny technické problémy a závady na letadle,které zpozorovali během letu a které je potřeba opravit. A mechanici si to přečtou a zjednají nápravu a pak do formuláre napíšou co a jak bylo opraveno. Mají zcela zvláštní humor. Letecká spolecnost Quantas vydala knihu, ve které nejlepší chuťovky zveřejnila. Je tam vždy zapsán problém a rešení.

Zapsaný problém
Rešení

Problém: zkušební let byl O.K., ale automatické přistávání bylo velice drsné.
Mechanikova poznámka: automatické pristávání na tomto letadle není nainstalováno.

Poznámka: něco je uvolneno v pilotní kabine.
Mechanik: něco bylo utaženo v pilotní kabine.

Poznámka pilota: mrtvý brouci na předním skle.
Mechanik dopsal: byli objednáni živý brouci.

Poznámka: autopilot v poloze "držet výšku" nechá letadlo klesat 60m za minutu.
Mechanik: tento problém si nemohu předvést na zemi.

Zapsaný problém: Hlasitost DME je na neuvěřitelné síle.
Mechanik dopsal: hlasitost DME byla nastavena na uvěritelnou sílu.

Zapsaný problém: Třecí zámky způsobují, že se škrtící páčka zastaví.
Mechanik dopsal: proto tam také jsou.

Zapsaný problém: Podezření na prasklé sklo.
Mechanik: podezrení je správné.

Zapsaný problém: Motor číslo 3 chybí!
Mechanik: po krátkém hledání byl motor nalezen na pravém křídle.

Zapsaný problém: Letadlo se za letu chová legračně.
Mechanik: letadlo bylo varováno, aby se polepšilo a létalo vážne.

Zapsaný problém: Cílový radar pobroukává.
Mechanik: cílový radar byl přeprogramován přidáním písnickových textu.

Zapsaný problém: Myš v pilotní kabine.
Mechanik: byla namontována kočka.

Zapsaný problém: Spod přístrojové desky se ozývají zvuky. Jsou to zvuky jako by trpaslík bouchal na neco kladívkem.
Mechanik: trpaslíkovi bylo odebráno kladívko
Evoluci nezastavíš...
Tak jako člověk pochází z tupý a smrdutý opice, tak pochází ŠKODA 100 z odfláknutý a šeredný 1000 MB
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 14:58:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_l, Pavel2: Naprosto obdobna zkusenost se zastavkami na znameni z Jablonce nad Nisou. Ti nejzatvrzelejsi/nejnatvrdlejsi to pochopili az za 3 dny. Od te doby neni problem...
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 22:41:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem se svezl poprvé výlukovou trasou na lince č.12.Jelo tam 9 trolejbusů s přídavným dieselagregátem.V pracovní dny by tam mohlo jet až zhruba 15 těchto vozů,pokud budou k dispozici.Ve směru Nová Hospoda se nahazuje dieselagregát v úseku Na Stráních - U přejezdu,ve směru do města na Domažlické od zastávky U přejezdu až k dolní zast. Škoda,VII.brána. O tom,že se nezastavuje na hlavní zast. Škoda,VII.brána /u sokolovny/ se hlásí v trolejbuse.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2076
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 00:32:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_100 + popis zavad:
kdyby byli ridici a dilensky normalni lidi, kteri umi ridit a obcas i neco spravit, popisovali by do vykazu zavady srozumitelne a tak, aby byla dilna schopna zavadu zapsanou ridicem uspesne nasimulovat.

vzhledem k tomu, ze ridici i dilensky se skladaji z vetsi ci mensi casti z tupcu a povalecu (bez urazky prosim, mysleno uplne obecne a neosobne), pracujou v podniku s prezivajicima socialistickyma manyrama a berou za to nizky az smesny penize, je situace takova, jakou ji zname z dnesnich dnu. faktem zustava, ze od bezny soukromy firmy by tihle zamestnanci vyleteli na dlazbu behem prvniho tydne zkusebni doby.

dopravni podnik by se mel postarat o to, aby zamestnanci byli slusne zaplaceni, nemuseli se starat o melouchy a meli cas na peci o vozidlo, se kterym ten den jezdi. to znamena umyt, zkontrolovat a pripadne poupravit funkci nekterych neposlusnych casti vozidla, pripadne konzultovat se vzdelanym, zkusenym a ochotnym technikem atp.

ve chvili, kdy ovsem mate problem dodrzovat bezpecnostni prestavky ridicu a premyslite odkud nedostatkovej personal importovat, jde tohle samozrejme stranou.

takze at se obracim jak chci, porad mam zadek vzadu a ridici jsou podle me nedostatecne ohodnoceni. az se predstavenstvo rozhodne pritlacit na mzdach, mozna se razem klubko problemu zacne resit samo. schopnych a ochotnych zamestnancu pribude a ti ostatni budou chodit navstevovat urad v kaplirove ulici.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 22:23:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimochodem, netušíte, jakým vozem má být zajišťován cyklobus?
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 352
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 22:31:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takze at se obracim jak chci, porad mam zadek vzadu a ridici jsou podle me nedostatecne ohodnoceni. az se predstavenstvo rozhodne pritlacit na mzdach, mozna se razem klubko problemu zacne resit samo. schopnych a ochotnych zamestnancu pribude a ti ostatni budou chodit navstevovat urad v kaplirove ulici.

Bohužel,máš pravdu.A asi se jentak brzy něco k lepšímu nezmění....
http://spvd.cz/skoda-bus/?p=skoda-bus.html
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 353
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 22:32:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes vyjela na zkušebku 441 a zejtra vyjede 463.
http://spvd.cz/skoda-bus/?p=skoda-bus.html
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 354
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 22:33:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

22 Tr je zpět ve škodofce,zda jela či nejela pod trolejí není známo.
http://spvd.cz/skoda-bus/?p=skoda-bus.html
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2082
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 23:45:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hmmm, 463. tocna bude potichu nebo neuslysime vlastniho slova?
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 23:50:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes mě zajímalo,jak rekordní bude počet nasazených nízkopodlažních trolejbusů na jednotlivé linky.Na lince č.12 jsem jich spatřil 16 (i když bylo vypraveno i pořadí 18),na lince č.13 pět vozů a jeden na lince č.16,celkem 22 vozů.Nejely asi 480 (je na VP),485,486,493 a 501. Je už vyfocen i jediný 24Tr č.498 s celovozovou reklamou? Kloubák 15TrM č.478 má naražený bok u předních dveří a 21TrACI č.492 má částečně světlešedý přední nárazník.Hodně teď jezdí i nízkopodlažní autobusy - Citelisy,někdy i na lince Z.
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.53.86
Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 08:43:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Citelisy jely včera i dneska na třicítce. Zvenčí má sic vůz design na úrovni, jenomže uvnitř je to na úkor praktičnosti. Od středu dozadu nejsou skoro žádné tyče, takže v narvaném voze má člověk problémy se něčeho chytit, jako v NP Manu v Španělsku. Vzadu místo druhé plošiny jsou sedačky, čímž se snížila obsaditelnost. A co je nejhorší, větrací otvory v oknech jsou velké snad 5 cm, tudíž neplní svou funkci. Autobus se nedá vyvětrat a je tam větší vedro než ve skleníku. Vůz s tak malými okny měl mít klimatizaci, ale pro náš trh se klimatizaci neobjednává. A pak se budeme divit, až někdo z vedra zkolabuje.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 440
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 09:06:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad James Bond: Plný souhlas...minulý týden asi ve středu jsem jel Citybusem ze Sadů na CAN...docela dost lidí a byl jsem ještě vzadu u motoru a popojíždělo se kolem synagogy...těch 7 minut opravdu "stálo" za to...včera už jsem šel raději pěšky.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 23956
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 10:45:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je tak, když se řekne A a chybí B :-(.
Jedná se o vozidla pro hromadnou dopravu ve stylu západních státu, ne východoevropskou socku... Paradoxně je pak pro cestující oproti 25Tr „pohodlnější” i krátká 21Tr...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.53.86
Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 14:43:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hromadná doprava západoevropského stylu se od naší odlišuje klimatizovaným salónem pro cestující. Ve Španělsku by si nikdo nedovolil provozovat autobus s tak malými větracími otvory, natož neklimatizovaný. Zatímco ve Španělsku s vyjímkou nedělních trhů a noční linky před dnem klidu byl autobus poloprázdný, u nás stojí lidi mezi dveřmi. Ve čtvrtek a v pátek má být stejné vedro jako v Dubaji - 36 stupňů ve stínu. Jsem zvědav, jaké vedro bude v autobuse, jestli by to teploměr "přežil", nebo ne. Škoda že vnitřní displej neukazuje taky vnitřní teplotu.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 672
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 19:29:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Škoda že vnitřní displej neukazuje taky vnitřní teplotu.
Ze který jahody si spad? takhle ten už tak nerudnej substrát ještě víc nas*at.
Evoluci nezastavíš...
Tak jako člověk pochází z tupý a smrdutý opice, tak pochází ŠKODA 100 z odfláknutý a šeredný 1000 MB
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5036
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 23:17:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve španělsku v Madridu třeba tamní S-Bahn teplotu ukazuje....

 
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 355
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 19. července 2006 - 05:44:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cyklobus bude z vozu 413,trolejbus 503 k.o. po čelním nárazu do punta v Božkově.Ňějakej solaris dostává CVR na metal thorn,něco asi jako trolejbus 426.
http://spvd.cz/skoda-bus/?p=skoda-bus.html
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 753
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 20. července 2006 - 12:20:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pozor pozor!

Vyhlašuji soutěž o první fotografii trolejbusu 25Tr pro Ústí nad Labem. Uznávají se fotky, kde již bude zřejmé, že se skutečně jedná o 25Tr pro Ústí. Fotografii či odkaz na ni uveřejněte v této či ústecké diskusi.

Výherce bude čekat půl litru dvanáctistupňového piva Zlatopramen v ústecké restauraci na Větruši, kde si bude moci výhru vyzvednout. neučiní-li tak do 14 dnů, výhra propadne vyhlašovateli soutěže. :-)
Fanclub 22Tr

Rarita v Ústí nad Labem - rychloprůjezdová výhybka. POZOR: již jen pár dní...

Přes výhybky Esko
jezdí se nám těžko
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2088
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 20. července 2006 - 12:30:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ustecak: to jste meli hodit do placu rovnou celej karton, aby se vas stacilo zlatopramenem opojit vic :-)
jedno piiivo v tomhle pocasi zasyci jako nic:-)
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 959
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 20. července 2006 - 12:30:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějak jsem nevydumal jak to vlastně funguje s jízdou na agregát v opravovaném úseku Domažlické. Má někdo informace, jak to má správně (teoreticky ;-) být?
Páč já viděl, že některý tykadlák jede na diesel už ze zastávky VII. brána (směr N. Hospoda) a jiný zase jede po drátech až do konce točny Skvrňany (ulice Na Výspě). V opačném směre jsme viděl jet na agregát všechny tykadláky ze zastávky U přejezdu do zastávky VII. brána a to i přesto, že vedení je neporušené a asi i pod proudem...
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2089
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 20. července 2006 - 12:41:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hupi:
stal se osmej div sveta, jsou tam korytka a to dokonce v obou smerech!

smer nova hospoda jsou umisteny v zastavce U prejezdu, smer bozkov jsou nekde v dlouhym zalivu podel skodovacky zdi nebo primo v zastavce III. brana, domazlicka.

jak je to ale s napajenim troleji nemam tuseni.

jinak ta vyluka/rekonstrukce je zajimava i v jinym smeru, zajed se tam podivat a paxi povime, jestli budeme mluvit o tom samym...
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.188
Odesláno Čtvrtek, 20. července 2006 - 12:46:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych řekl, že vedení pod proudem nebude, protože v opravovaném úseku přes víkend pracoval bagr. Za přejezdem směrem do centra je na trati sekční vypínač, tak si myslím, že od něj to je vypnuté. O víkendu všechny trolejbusy, které jely směrem na Novou Hospodu projížděly točnou Skvrňany již na agregát. Ale třeba je vedení již pod proudem.
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 754
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 20. července 2006 - 12:49:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2: No zase nemůžu celou Plzeň zásobovat pivem. :-) Ale když to bude s interiérem, bude to za tři a s výkladem k historii města (jsem chudý student, no..).
Fanclub 22Tr

Rarita v Ústí nad Labem - rychloprůjezdová výhybka. POZOR: již jen pár dní...

Přes výhybky Esko
jezdí se nám těžko
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1284
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 20. července 2006 - 12:56:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ústečák: a co když se ta fotka povede mě? Co potom? A navíc v UL jsem min 1x týdně
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 960
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 20. července 2006 - 14:19:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2 a V. Leška: Já na to koukal včera kolem poledne. Prostě dle toho, že trolejbusy z Nové Hospody v pohodě dojely až do zastávky U přejezdu a v opačném směru (tedy z města ;-) některé až skoro k výjezdu z točky Skvrňany, tak bych řekl, že to je pod proudem komplet celé, protože tyhle dvě místa jsou od sebe asi tak 50 metrů ;-)
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 755
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 20. července 2006 - 14:29:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T_m: Výherce je výherce, bez rozdílu rasy, pohlaví, politického přesvědčení (i když zde je možnost velké názorové neshody :-) ), délky vlasů atp. A protože jsem benevolentní, na výběr bude hned ze tří značek piv.
Fanclub 22Tr

Rarita v Ústí nad Labem - rychloprůjezdová výhybka. POZOR: již jen pár dní...

Přes výhybky Esko
jezdí se nám těžko

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace