K-report
 

Archiv do 15.července 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » U nás doma » Staré archivy » Archiv do 15.července 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1527
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 21:49:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak přes ty Odry je to fakt asi nejklidnější, na hlavním tahu je plno kamionů a šílenců předjíždějících za každou cenu.
Za FTL díky, ale někdy (vyjímečně) se také podaří 954
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4239
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 09:28:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jel jsem přes Odry a Bílovec někdy v únoru a cesta vypadala velmi slušně. Z Prostějova jsem byl u zimáku v Porubě za 65 minut
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 955
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 15:28:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ale vážně, hoši! Uklidněte si toho Radka na ranním spoji z Nesvačilky. Chápu, že už jezdí méně děcek do škol, ale zas tak by to přehánět nemusel. Přeci jen podle zpráv, které mám, byl dnešní spoj docela plný a přesto podjel JŘ během 15 minutového úseku o 3 minuty. To s ním mám jet zase já, aby se uklidnil? Schválně v kolik má příjezd na Zvonařku?
Posledních pět dní tohoto spoje před námi, tak si chce asi užít kloubáka, co?

A určitě mu to zase vykecej Derme, že to psal Mirek.
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 384
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 16:43:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek: No jo, ví se už, co bude s kloubákem o a hlavně po prázdninách?
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 612
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 19:51:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek:řeknu to Dermovi,aby to v pondělí zajistil.:-)))
od července pojede 5:05 do Šitbořic
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 957
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 24. června 2006 - 08:06:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak díky moc .

Jinak včera jsem jel se žlutomodrými spojem na Klobouky v 19:10. Stejný vůz BVK 06-22 jako obvykle a stejný řidič, o kterém jsem paní Daně psal už dvakrát, že má hodiny ve voze posunuty dopředu. Prý ho poučili, popovídali si s ním, ale on opět včera odjížděl ze Zvonařky o 2 minuty dřív. Ať žije ISO od LRQA...
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1528
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 24. června 2006 - 08:30:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Mirek: To je podle nového ISA (pěkně skloňuji ISO). Zatímco jiní ještě stojí, oni už jsou o 2 minuty dále.
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 959
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 24. června 2006 - 09:05:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Tak to jo. To budu muset pochválit.

Když jsem o tom panu šoférovi psal poprvé, tak ujel v neděli o čtyři minuty dřív ze Zvoncu, a z Hustopečí jsem dostal odpověď, že podle kolečka to nejde poznat, podle vydaných jízdenek jel načas a podle informací z ÚAN Zvonařka vyjel přesně podle JŘ. Jak to mohli na Zvonařce vědět, když se jim řidiči nehlásí (nebo jen někteří).
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 613
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 24. června 2006 - 10:15:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek: nedělej vlny, poslední dva měsíce provozu do Vaší obce. Pak už je tma a IDS
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 961
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 24. června 2006 - 10:24:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Již jsem psal, že naše Felicia už se těší na tmu.
Vlny dělat nebudu. Pokud mi nikdo z nich neujede. Tady to jen uvádím, aby diskuse nestála.

Delší dobu jsem si nevšímal novinek, ale nyní jsem spatřil například opravený zázrak BSB 45-67 (moc hezký) a třeba i první C934, Mikulovskou 55-88.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 616
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 18:25:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek:jo jo poslední dobou to tady docela podřimuje. A to je i docela dobře, všichni už se vidí na dovolených, na sluncem vyhřátých plážích s jemným pískem, na šumění blankitně modrého moře, na lehký větřík, který lehce pohybuje palmami, na koktejly, plné ovoce............ no prostě si myslím, že přišel čas prázdnin, léta a všechno co k tomu patří, tak si myslím, že i mi bychom si mohli trošku odpočnout. Magic-a napadlo udělat nějaké setkání z ká-reportí diskuze, myslím, že by to nemusel být špatný nápad. Jak se na to tváří ostatní členové diskuzí? Třeba by to mohlo být na dva dny a spojit setkání s prohlídkou nějakého provozu. Prosím jen si nevyberte ten náš
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 617
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 18:31:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak dneska od devíti hodin je naše Volvo B7RLE na prohlídce u lékaře ve Volvo servisu FTL ve Slatině. Při prohlídce bylo zjištěno, že nějaký dobrák, zrejmě na nějaké předváděčce aktivně sundal řemeny a když je vracel zpátky, tak jeden lehce zřejmě naříznul a trhlinka pomale postupovala.Musím pochválit servis Volvo FTL v Brně za velmi profesionální přístup k vozidlu, i když jej viděli poprvé v životě. Náhradní řemen, přijede dneska v noci z Rakouska zásobovací Volvolinkou. A tak Volvíčko zůstalo přes noc v nemocnici a zítra si pro něj v děvet ráno jedeme.
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 23349
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 20:06:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce:
Já bych měl zájem určitě :-). A nemuselo by se to motat jen kolem autobusů (dopravy obecně).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1299
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 20:43:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem pro. Už nás to párkrát napadlo. (Bobyk, Swe...)
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Pozor, uživatel je členem fanclubu!
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 385
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 20:44:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: Supééér
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1533
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 22:03:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem taky pro, otázka zní, jestli to nebude lepší nechat na začátek září - jsou dovolené. Takže máme dva měsíce na to, aby se zformoval organizační výbor, určil termín a místo a uspořádal velkolepou akci.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 620
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 15:04:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magic:také souhlasím se začátkem září. Teď jsou dovolené, tak bych to do toho nemotal. jako první bod výboru pro "dopravní piatiku" zahajuji jednání ve věci volby výboru: funkce jsou tyto: prezident, předseda, zástupce předsedy, zástupce zástupce předsedy, hlavní pivní kontrolor. Kdo se hlásí? P.S. Jako prezidenta doporučuji Magica, všichni víme proč:-))
Jinak Volvíčko dneska vyjelo z nemocnice pár minut po deváte a už 10:15 si zase trajdalo na svoji Olešnici
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 621
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 15:05:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jako druhý bod, zahajuji diskuzi s otázkou "kde?" provedeme setkání.Myslím tím jaké město, hospoda se bude řešit v dalším kole.
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1535
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 15:58:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jako předsedu bych zvolil "neznámého" Dopravce a o další funkce se poperte
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 622
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 19:10:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magic:v žádném případě, prosil bych bez funkcí k mé osobě. Mám funkcí dneska už tolik, že nevím, na jaké židli sedět dřív:-))
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 970
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 19:15:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Naddopravce.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 623
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 19:38:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek:STS Chvojkovice-Brod, asi dobrej oddíl
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, asi dobrej oddíl
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 971
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 19:46:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neber úplatky, neber...
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1536
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 20:00:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže funkce a koryta jsou rozdány, měli bychom se jako členové přípravného výboru této šílené akce začít zabývat takovými detaily jako místo, datum, program atd. Pokud se dohodnem na něčem rozumném, založíme diskuzi s pozvánkou na tuto akci, tak pište své nápady, postřehy atd.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 23394
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 21:08:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Diskusi nezakládat, stačí tady...

A pozvánku není problém hodit na úvodní stránku

OT 4 Mirek:
Lze nabídka nezaložení diskuse brát jako úplatek?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1301
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 00:40:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tvárnice nebrat!!!

A což takhkle svolat nějakou pomenší schůzi ve vší počestnosti, a tam se dohodnout trošku blíže???!
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Pozor, uživatel je členem fanclubu!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 23410
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 00:52:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby náhodou, tak já se budu v Šalingradě vyskytovat (a to doslova) ve čtvrtek :-).
Jen ještě netuším, zda se přihrnu od Třebíči (sice bez přestupu, ale takřka 5 hodin v kuse bych v Bp spát nechtěl... ), nebo od Olmiku
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4274
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 08:55:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

svolat nějakou pomenší schůzi ve vší počestnosti


Slyšeli jsme slovo boží...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Mclain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 14:53:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: Tak jsme s lítosti zamáčkli slzu v oku nad ztrátou milovaného přítele, kamaráda a někdy i v telefonu se představující pomocný kosočtverec a ode dnešního dne už může směle řádit onen tajný hlas z vedlejší místnosti- jo už jdu.
Zůstaneš dlouho v nás až na věčné časy.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1543
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 20:14:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Dopravce: Tak hodně štěstí na nové štaci.

Sraz - pomenší schůzi svoláme (ve vší počestnosti) co nejdříve.
Zatím proběhla předschůzka hanáckého podvýboru a dohodla se zhruba na těchto obrysech akce:
Setkání K-Report 2006
Místo - okolí Brna
Termín - 2.-3.září nebo 9.-10.září 2006
Ubytování - studentské koleje
Pište své nápady a připomínky.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 626
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 02. července 2006 - 20:01:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magic:já navrhuji druhý termín. V tom prvním bude lítání kolem zahájení zářiové IDSky
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, asi dobrej oddíl
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 627
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 02. července 2006 - 20:04:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak jsem potěšen, že v mém oblíbeném městském provozu, tam u nás, odkud mám část rodiny, se do provozu zařadily další dvě nové B 952E, celkem tak s loňskou dodávkou lítají po městě již 4 vozy, při 13-ti vozové vypravenosti
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, asi dobrej oddíl
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 628
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 02. července 2006 - 20:06:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magic: pokud jde o místo, říkal jsem si, že bychom to udělali jak při akci v BB. Někam zajet, poklábosit a zároveň i něco si prohlédnout a vyfotit.Navrhoval bych nějaký menší, ale přesto atraktivní provoz(Prostějov, Přerov, Znojmo, Břeclav)
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, asi dobrej oddíl
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4313
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 02. července 2006 - 21:04:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: Zcela nestranně bych navrhoval první možnost, už proto, že z okolí je docela dost zájemců o sraz, i když možná nastanou mírné problémy s ubytováním, oproti třeba Brnu a jeho kolejím. Ale snad by se dalo v PV dohodnou ubytování na intru TU Liberec, jež zde má pobočku i ubytovací kapacity, a škola začíná později. Ačkoliv uznávám, že znojemský provoz je možná atraktivnější
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1549
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 02. července 2006 - 21:05:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Dopravce: Tak potom Prostějov, ale ať se vyjádří i další.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4314
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 02. července 2006 - 21:10:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vida, už jsme dva
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 23616
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 02. července 2006 - 21:13:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mně je to zatím jedno :-) a pak už s tím stejně nehnu :-(.
Ubytování - tož nějaký stromy tam máte a teplo bude, né? :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1550
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 02. července 2006 - 21:20:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tož baže!
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1303
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 02. července 2006 - 21:54:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Znojmo!
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Pozor, uživatel je členem fanclubu!
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4316
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 02. července 2006 - 22:00:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Grrrrr...

Ještěže tu vesnicu u Brna ještě nikdo nenavrhl...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2348
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 10:21:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prostějov ...
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1305
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 16:49:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Bóbika: Co by jsme dělali v Podolí?

Znojmo!!!
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Pozor, uživatel je členem fanclubu!
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 683
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 17:55:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Primoštenu je celá kaskáda opuštěných hotelů hodících se pro nejrůznější využití
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1551
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 18:51:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Swe: Znám, ale pro některé asi trochu z ruky.. Zatím vidím tři hlasy pro okolí PV.
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1306
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 20:02:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třikrát Znojmo!!!
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Pozor, uživatel je členem fanclubu!
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1553
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 20:21:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slyším 4* PV
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 23634
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 04. července 2006 - 01:17:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kdybyste někdo nevěděl co koncem července, tak by se mohl přípravný výbor sejít v Protivíně pod platany :-). Viz zde: ../28/603.html
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1556
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 04. července 2006 - 16:18:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Martin_zlivský: Přípravný výbor možná ano, ale jeho prezident odjíždí den předtím do skotských končin.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 23651
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 05. července 2006 - 07:42:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno, směr je to dobrý, akorát trochu dál
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Mclain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 05. července 2006 - 12:42:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, ano - Znojmo to je ono, nejlépe druhý víkend v září to je tam tradiční vinobraní. Takže záruka kulturního vyžití je téměř zaručena a místní dopravce Psota má účast v provozování IDS jistou.
Inu vidět nameteného "Dopravce" to je nezapomenutelný jev.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 632
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 05. července 2006 - 14:12:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mclain:tvoji poznámku o mé nametenosti jsem jaksi nepochopil. Zřejmě jsi myslel, abych neměl zdravotní problémy při dýchání prostějovského plynu, nebo znojmské mercedesí elektřiny(nebo na co to Cito vlastně jezdí)
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, asi dobrej oddíl
Mclain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 06. července 2006 - 18:35:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: Příští týden (po,ut) až budeš u nás sledovat pohyblivé čtverečky a já rozdejchám jízdu s Manem během víkendu, tak Ti to večer vysvětlím.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 639
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 15. července 2006 - 09:59:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magic:přípravný podvýbore z okolí tvarglova už jste něco na setkání promysleli? Asi budem muset udělat kompromis, bo severní větev setkání je pro Prostějov a ta jižní zase pro Znojmo, tak si dáme sraz někde uprostřed, ve Vyškově.Hmm, ale tam zase chcíplo úplně všechno, tak musíme myslet dál. Leda v dinoparku
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4392
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 15. července 2006 - 10:08:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Promysleli, leč zápis z porady k tobě zjevně ještě nedorazil...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 15. července 2006 - 11:47:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nemate nekdo fotky a inventární stavy fedosu ? dekuji.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 641
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 15. července 2006 - 12:06:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk:no to teda ještě nedorazil. Jak jste ho poslali? Autobusovou poštou? No to je tedy hrubá nekázeň.....
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl.
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1311
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 15. července 2006 - 12:14:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Dinopaku už chípl i ten Dinovláček Tak, že by to Znojmo?
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Pozor, uživatel je členem fanclubu!
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 642
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 15. července 2006 - 17:51:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dinovlak by mohl třeba v ZOOkoutku ve Vyškově rozvážet jídlo pro zvířátka a svážet od nich jejich bobky.
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1575
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 15. července 2006 - 18:51:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Dopravce: Předvýbor se zatím usnesl na PV, bylo by možné i ubytování, s návrhy programu se obracejte na email, popřípadě i tady (doufám, že tady to není tak ostře sledované). Termín tedy 9. - 10. září, pokud se na něčem rozumném dohodnem, zveřejníme to na hlavní straně, aby účast byla trochu hojnější, myslím, že by bylo dobré poznat pár lidí pod různými nicky.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 23840
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 15. července 2006 - 22:09:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Termín si píši. :-)
Až bude potřeba, zprovozním na servru klidně jednoduchou html stránku s podrobnostmi, na níž bude odkaz mj. i z aktualit (zajímavostí).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace