K-report
 

Archiv do 15.srpna 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Student Agency » Staré archivy » Archiv do 15.srpna 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 18:47:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen mě tak napadá že až se postaví D11-tak by moh začít jezdit do Hradce a třeba i do Pardubic,ikdyž z Pardubic budou lidi radši pořád jezdit vlakama.Kdyby,ale končil na Černým Mostě-tak by byl v Praze tak za 60-70 minut,což je na úrovni vlaku.A hlavně by moh konkurovat cenou,pže vlaky jsou dost drahý.Pce-Praha vlakem 130/80 a zpáteční 152.Takže kdyby byla cena kolem 65-70,má šanci uspět.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 899
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 18:59:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Švarc: Já osobně beru to končení na Č. Mostě jako nutný zlo. neprůjeznost Prahy je spíš výmluva dopravců, jak se vyhnout drahým poplatkům na Florenci. Cestující se pak musí dál dostat za dvacku metrem, kterým to není rychlejší, než kdyby bus pokračoval přímo.

A ty Pardubice - určitě bych jezdil za 80 korun přímo z Masaryčky, než se za dvacet kč trmácet na Černý Most. Zvlášť když trať na Pardubice je obsluhovaná pohodlnýma klinatizovanýma "ešusama".
www.fotodoprava.com
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 695
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 19:08:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dle mého názoru, už se autobusové linky v ČR moc rozšiřovat nebudou. Spíš bych viděl, že se z pražské linky otočí tak jednou za dvě hodiny autobus z Brna do Zlína, možná do Vsetína, ale spíš ten Zlín. A a pak už budou jen ty vlaky.V současné době Jančura shání člověka, který by mu rozjetí vlaků připravil. Někdo se znalostmi z drah, který má marketingové smýšlení, kdo zná nabídku prodejců a výrobců vlaků, ten kdo se vyzná v bankovnictví, leasingovkách, které by poskytly příslušné vlaky.Takovému managerovi nabízí odpovídající mzdu, kterou by asi u jiné dnešní železniční společnosti nedostal. A pokud jde o spojení Pardubice - Praha, nechal bych to až na žlutých vlacích, které budou "lítat" v relaci Praha - Ostrava, dřív dálnice stejně nebude.
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl.
"A kolikrát se to ozvalo? Jen jednou."
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 21:36:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Driver: Kolik stojí nový na pohled "kvalitní" bus SA
,pod 9 miliónů to nebude.


o tom bych docela silně pochyboval - za 9 milionu by mel setry ... a uznej sám setra - ayats,beuleas ...co je kvalitnejsi?
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Driver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 22:12:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Články byly zajímavé(není tam všechno),téma je stále aktuální
(dokud je SA).Co je dobré na likvidaci konkurence na Praha-Brno díky
dotacím odjinud.Proto není slušné pojmenování,
takové jednání patří do Afriky nebo na Ukrajinu
(nebo do Čech,Praha).Je to obyčejná vypočítavost.
Jak mohl ČEBUS,ČNE konkurovat nekalé konkurenci,
když byl odkázán na příjmy z přepravy osob.
Využívat "nadšeného" přístupu lidí k takovým a podobným megalomanským projektům je laciné.
(ikdyž působivé),nikdo jiný se k tomu v takové
míře nesnížil.
Pohled:já zákazník(nevidím,neslyším,nevnímám-
hlavně že je kafe,blesk a je to extra atd.)
-je mi jedno jaké je pozadí,je najivní a čecháčkovský(jak bylo zmiňováno na prvopočátku patří sem),ne zavist "úspěchu".

Sice počátek linky Praha-Brno není aktuální,je to jen příklad samolibosti SA ,jejich chování se bohužel nezměnilo.Proč se bojí do Zlína,že by prozměnu vypočítavost a obavy z konkurence.

Provozování samotné autobusové dopravy není jednoduché.
Mělo by se vyvíjet za zlepšením a zkvalitněním
služeb ale ne ve stylu SA.
kdyby SA provozovaly jen busy,bylo by to o něčem jiném....
Hop
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 4-2004
Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 06:03:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Driver: Tolik "najivity, vypočítavosti, čecháčkovství, závisti a samolibosti" v jednom příspěvku jsem už dlouho neviděl...
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 436
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 08:07:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Driver:Jančura se prostě rozhodl kromě jiných aktivit podnikat v autobusové dopravě.
Nevydělá mu to tolik,jako třeba letenky,ale tj. jeho problém.
A Váš zase,že jeho přítomnost na trhu nemůžete unést.
Je zvláštní,že když jede konkurence SA třeba i za menší jízdné a s polovinou cestujících oproti SA,tak je nikdo nenapadá.
"Ale SA má hostesky a kafe,proto musí prodělávat"míní asi někteří.
Driver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 7-2006
Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 15:13:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poslední příspěvek Zzz to relativně shrnul.
Není to problémem tak krásného tématu jako jsou autobusy.Stejně na objasnění tématu chování SA by
to chtělo více prostoru méně sympatií a antipatií,
hlavně pozorovatele,kteří nejsou ovlivněni pocity
ale realitou.
Ne jenom: já jsem pro-já jsem proti

Hlavně pokud se bude SA chovat už jen jako konkurence a ne jako divoká zvěř.Aspoň,že ČSAD Plzeň a Capital obstáli.Škoda Čebusu a ČNE.

Se Zličínem je vidět,že už jednají věcně.Nikomu
nic zlého nepřeji,jenom si nejsem jistý zda
cestujicí budou ochotni přestupovat.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 503
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 15:30:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jenom si nejsem jistý zda
cestujicí budou ochotni přestupovat

nebudou ale jak už tady někdo psal SA zřejmě nechce utápět vozy v dopravních zácpách mezi Zličínem a UAN Florencem.Jedno je jisté jejich autobusy jezdí stále velice slušně obsazené až když neni místo u SA cestující se "sníží" a vezme za vděk jiného dopravce.Ovšem nevěřim tomu že to bude dál i po 1.září.
AV 15-30
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 931
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 15:32:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takové jednání patří do Afriky nebo na Ukrajinu (nebo do Čech,Praha).

Za tím nejmenším evropským "mořem" bydlí jeden pán. Původně začal pracovat jako producent v show-businessu. Tím si vydělal peníze a mohl se dát na podnikání i v oborech, které byly jeho koníčky. Začal letectvím, kde se - po pár letech a několika soudních procesech ("vyzobávání rozinek") se "státní aerolinkou" - stal velmi uznáváným a úspěšným. Ve chvíli, kdy to šlo, se vrhl i do železnice a je uznávaným a úspěšným (což neznamená vydělávajícím - v železničním případě je to neprodělávajícím a v nejhorším případě se dohodne na úpravě dotací) i tam; pravda, není to už jen jeho zásluhou, ale spíš díky renomé jeho firmy.
Mám pocit, že i Jančura jeho jméno v nějakém interview zmiňoval jako svůj vzor.

Jinak známe z Česka i opačný případ nejoblíbenějšího podnikatele z oboru turistiky a letectví - ale ten možná zkrachoval proto, že byl zaměřen jen na tyto obory a měl je příliš provázané.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 701
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 18:05:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arj:a chtěl svoje letadílka, která mu nakonec zlomila vaz.
byl bych rád, kdyby jste majitele SA nechali, já mu to naopak přeji.Nedělejte z něj nějakého vypočítavce.
Driver: vy jej znáte osobně, že jím tak pohrdáte? Dokázal jste to co on? Dal jste práci stovkám lidem, jako on? Dovedl jste dopravu v určité relaci, alespoň, pokud jde o vozy a nemusí to bý španěli na úroveň jakou má on? Já si jej vážím. Prosím pomlčte o Čebusu a ČNE. Měli hodně hodně času a žádnou konkurenci, aby aspoň nejezdili s vrakama.Ta relace je výdělečná, kde působili, ale sám vím, že právě jejich "autobusy" lidi od cestování mezi Prahou a Brnem odradili a nabídka ČD nebyla o moc lepší.
Ale teď hlavně co jsem chtěl říct, nevím, zda to tady padlo, ale dneska odpoledne po 15.té hodině jsem korzoval přes hlavák a narazil jsem na tříosé travego od meďurka a bylo celé studentovsky žluté a těšilo se na jízdu do Vídně. Přitom ráno jsem tam viděl to malé španělské prdítko. Že by prdítka časem na prodej, u nás doma by je třeba rádi koupili.
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl.
"A kolikrát se to ozvalo? Jen jednou."
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24514
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 19:49:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

byl bych rád, kdyby jste majitele SA nechali, já mu to naopak přeji.Nedělejte z něj nějakého vypočítavce.

A co jiného by měl být?
Nic proti němu samozřejmě nemám, ale jeho kroky na mě tak prostě působí... Ale proč ne, každý nechť si jde svou cestou.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 708
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 19:56:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

třeba
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl.
"A kolikrát se to ozvalo? Jen jednou." Návrh:jak zařídíme, aby řidiči nekradli naftu. Koupíme autobusy na plyn. Odpověď řidiče:napíchnu autobus na barák a budu topit plynem. Český člověk je vynalézavý tvor
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 21:49:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Driver: Řeknu Ti to asi tak (jako už někomu dříve v této diskuzi) - když budeš chtít podnikat v autobusové dopravě, jakou linku bys asi jezdil? Horní Lhota - Dolní Lhota? Nebo tam, kde je předpoklad, že vyprodáš kapacitu a budeš mít plný bus? Já rozhodně to druhé (pokud bych neměl dobré vztahy s krajem, který by mi přiklepl nějakou tu ZDO ;-)
Jak vypadá doprava v podání (některých) podniků, kteří mají, jak ty píšeš, jen autobusy jako hlavní činnost, se můžou cestující přesvědčit sami (jako příklad nekteří řidiči ČSAD Vsetín - hrůza). Mě se třeba nelíbí chování některých dopravců, kteří zneužívají toho, že historicky jim prostě připadlo nádraží a likvidují konkurenci uměle (vysokými poplatky apod.) a ne tím, jak se chovají k cestujícím, co jim nabízí atd. A pak se jenom diví, že lidi jedou s někým jiným, pro ně lepším.
Mimochodem tebou oblíbený ČEBUS taky nebyl závislý pouze na autobusech, i když jim to dělalo hodně. A jejich přístup k provozování linky, když po Praze zavedli Brno - Zlín? Viděl jsi co tam posílali za totální vraky (později i ČNE)? Navíc neuměli udělal ani pořádný jízdní řád, např. ze Zvonařky odjížděli 5 minut PO zcela naplněném Krodosu. Žádná reklama nic. K dobru jim budiž čas jízdy ale to je tak všechno. Na jejich obhajbu teda nutno uvést, že taky měli problém s nádražím, to ovšem nesouvisí se stavem busu, že...
A kdo ví, třeba se zopakuje za pár roků historie, z Ayatsů budou rozhrkané krámy (z některých už jsou díky D1) a přijde jiný dopravce a na straně dnešních "poražených" bude SA. Nakonec, podobné to bylo, když začal jezdit tebou zmiňovaný ČEBUS a ČNE, taky vytlačili tehdejšího dopravce, pokud si dobře vzpomínám.
www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1016
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 07:10:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V pondělí měla SA i tento vůz. Před 13:30 se z něj stěhovali řidiči zpět do své Aury, aby mohli přes Jihlavu do Prahy.
 
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 715
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 16:45:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek:možná zápujčka, neboť kmenový žlutý vůz nebyl v termínu dodán. Pěkný kocór ve dveřách na schůdkách.To má pána?
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl.
"A kolikrát se to ozvalo? Jen jednou." Návrh:jak zařídíme, aby řidiči nekradli naftu. Koupíme autobusy na plyn. Odpověď řidiče:napíchnu autobus na barák a budu topit plynem. Český člověk je vynalézavý tvor
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 906
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 16:56:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek: To je to Travego, co bylo vystavené na Autoteku.
www.fotodoprava.com
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1024
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 17:33:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: jestli to má pána se zkus zeptat Radima. Dotazy lze směřovat přímo na něj.
reditel@studentagency.cz
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 717
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 19:24:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek:myslím tu babu, né ten autobus. Abychom si rozuměli
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl.
"A kolikrát se to ozvalo? Jen jednou." Návrh:jak zařídíme, aby řidiči nekradli naftu. Koupíme autobusy na plyn. Odpověď řidiče:napíchnu autobus na barák a budu topit plynem. Český člověk je vynalézavý tvor
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 718
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 19:25:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek:Já mu když tak brknu,nebo napíšu esemesku.
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl.
"A kolikrát se to ozvalo? Jen jednou." Návrh:jak zařídíme, aby řidiči nekradli naftu. Koupíme autobusy na plyn. Odpověď řidiče:napíchnu autobus na barák a budu topit plynem. Český člověk je vynalézavý tvor
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 21:07:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kolik mají SA traveg?ja vím o pěti
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1282
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 21:48:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Travega u SA ? Tak to jsem ještě neviděl... Nebylo by foto? Docela jsem zíral už včera, když jsem si v jejich firemním časopise přečetl, že zakoupili 15 nových autobusů AYATS v inovované podobě. Prý pro nové linky, které plánují od podzimu 2006. Jestli budou vnitrostátní, tipoval bych kromě toho Zlína trasy Praha-HK a Praha-Budějice. Tedy k nám do HK bych si přál spíše ty Travega, ale nechme se překvapit...
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 22:59:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z hk : foto by bouzel nebylo...pet jich teda aspon meli objednanecjh u evobusu ... ted uz by meli snad jezdit-ale netusim ... k nám SA nejezdí,každopádně objednaný bylije to další výrazný krok kupředu ... ayats - travego ...podstatnej rozdíl
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 914
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 23:06:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle mne ještě žádné (vlastní, žluté) Travego nemají. To by mi snad neuniklo, poslední dobou chodím aspoň na chvíli na Florenc dost často, naposledy dnes kolem druhé odpoledne.
www.fotodoprava.com
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1284
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 23:12:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: Dopravce tu psal, že v Brně už žluté Travego viděl.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 915
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 23:19:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, už jsem si toho všimnul. Asi tedy jezdí zatím jen z Brna do Vídně.
www.fotodoprava.com
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 722
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 05. srpna 2006 - 08:09:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jezdí jen do Vídně, včera jsem mluvil s jedním pánem od studentíků a důvod jejich nasazení do vídně je ten, aby mi přebrali lidi z mé linky do vídně.Protože španělská prdítka byla plně obsazená a nechávala hodně cestujících na zastávkách, ke kterým se přidali ještě moji cestující, páč necelou hodinu po studentíkovi jedu já do Brna a tak jeho lidi i moje lidi jsem pobraj já. No a teď mi študáci nasadili na Vídeň velkou potvoru a chtěji přetáhnout i moje cestující.Jinak na vozech je reklama na jeho obchodní partnery a to Lufthansu a Austrian. Asi nás čeká "válka" na lince do Vídně.
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl.
"A kolikrát se to ozvalo? Jen jednou." Návrh:jak zařídíme, aby řidiči nekradli naftu. Koupíme autobusy na plyn. Odpověď řidiče:napíchnu autobus na barák a budu topit plynem. Český člověk je vynalézavý tvor
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 322
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 06. srpna 2006 - 12:12:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na lince Liberec - Praha už jezdí na stálo 4 autobusy místo tří ... Takže jedno auto je ulité u nás, ještě budu muset zjistit jestli bylo sem převedeno nějaké starší nebo nové ...
XAS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.122.215.138
Odesláno Neděle, 06. srpna 2006 - 20:10:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes na lince capitalexpressu z prahy v 7.40 jela modra bova,nevite nekdo jestli ji maji pujcenou,nebo ji koupili?
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1032
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 14:59:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Válka? Dovoluji si sázet na vítěze A to se jim ze začátku moc šance nedávaly. Beru, že teď jsou prázdniny, takže víc turistů a zákazníků aerolinek, ale když už se Radim rozhodl tam dát nový vůz "natrvalo" a ne nahradit malé Cygnusy dočasně velkou Aurou, tak si asi věří i po zbytek roku.
 
 
Budulinek4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 4-2004


Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 22:08:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohla by nějaká dobrá duše zveřejnit seznam vozů SA ?
Díky !!!
Motol forever !
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4493
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 23:43:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už zase?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Budulinek4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 4-2004


Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 08:11:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poslední vůz o kterém vím je 57. Tak třeba od tohoto vozu ?
Motol forever !
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1040
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 08:21:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak 59 a 60 jsou ještě Beulasy a 61 je již výše uvedený M-B. Pravděpodobně tedy 58 bude ještě Beulas.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 728
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 18:40:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek: já si už na vítěze vsadil dávno a nejen na tratích, kde dneska jezdí. Proč ses nestavil? Seděl jsem v tom skleněném domku pár ulic od Tebe. JInak na ten Nový Jičín se určitě domluvíme, předpokládám, že se "přitulí" i Derm a pojede i Magic. Jen musíme naplánovat kdy, v září mám docela pres.
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl.
"A kolikrát se to ozvalo? Jen jednou." Návrh:jak zařídíme, aby řidiči nekradli naftu. Koupíme autobusy na plyn. Odpověď řidiče:napíchnu autobus na barák a budu topit plynem. Český člověk je vynalézavý tvor
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1615
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 20:07:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq se přidá určitě, pokud ho dnes neklepne ze čtení příspěvků za posledních 12 dní.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4510
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 20:18:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: To dneska nestihneš, já jsem se tím včera bavil od 12:00 do 20:00, a to jen za 8 dní. A k vláčkům jsem se ještě dovčil neprohlodal

(Příspěvek byl editován uživatelem bobyk.)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1616
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 20:43:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Začínám to poznávat taky..
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24695
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 21:35:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

8 dní - to je jen něco přes pět tisíc příspěvků... Je léto, takže malej provoz.
Bejt to jindy, tak by to nejspíš pod deset tisíc nešlo a to už, uznávám, je docela problém; i pro mne téměř neřešitelný...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4515
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 21:40:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Ale jo, nakonec to šlo, jen kdyby tam ty potvory diskutující během mého čtení nic nepsaly (nepsali?)... Mám narozdíl od kolegy to štěstí, že nečtu úplně všechny diskuze, jinak jsem šel včera spat tak někdy ve čtvrtek...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1042
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 11:13:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I tady se už občas mluví o méně kvalitních vozech ze Španělska. Včera se jeden z nejstarších Ayatsů rozhodl stávkovat po dojezdu z Prahy do Brna. Celá elektro mimo provoz, takže lidé nemohli opustit vůz dveřmi, ale jen přes místo řidiče a také chvilku trvalo, než se dostali k zavazadlům. Vevnitř bylo teplo, neboť bez klimatizace. Řidič se snažil, co nejrychleji vyřešit, přesto jen někteří cestující v pohodě (měli zážitek), jiní dost nervózní a sprostí - jako obvykle.
 
 
 
 
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 969
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 11:39:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

někteří cestující v pohodě (měli zážitek), jiní dost nervózní a sprostí

Má SA ve svých smluvních podmínkách uvedeno, že "cestou bude nadstandardní zážitek"? Pokud ne, je celkem logické, že lidé chtějí po příjezdu do cílové stanice co nejrychleji vystoupit - neboť třeba potřebují někde co nejrychleji být. Pobyt bez klimatizace v uzavřeném prostoru taky není všem příjemný, ba některým může dělat i zdravotní obtíže.
Není to tak dávno, co podobně "lehnul" v Londýně Eurostar - náklady vzniklé tím, že si lidé "udělali pohodlí" (které měli zaplacené), byly v řádu pár (desítek) tisíc liber - třetina oken vytlučených a tak podobně.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 198
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 20:51:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak Capitall express ruší 2 páry spojů do Ostravy.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2413
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 21:43:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Capital? Tak to mě překvapilo ...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Paveldik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 22:02:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

svarc:kde jsi to vycetl, na jejich strankach o tom nic nepisou!!

Bart:Me taky,vzdyt jezdili celkem obsazeni
Budulinek4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 4-2004


Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 22:52:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Capital: je to skutečně tak, zůstaly pouze 2 páry spojů navazující na linku do Londýna:

http://www.portal.idos.cz/Search.aspx?c=7&mi=7&io=37&sv=

To není dobrá zpráva :-(((
Motol forever !
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 10. srpna 2006 - 01:55:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120, ad Zličín: Ony to nejsou zas tak složitý počty. Plzeň - Zličín: 1 hodina / 60 Kč, ZLičín - Florenc: 1 hodina / 20 Kč. Takže se Radimovi vyplatí otočit ten bus na ZLičíně, i kdyby tím přišel o třetinu cetujících...
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1236
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 10. srpna 2006 - 20:33:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No - hodina to není, spíš 30 - 40 minut podle dopravní situace, víc zase moc často ne. Ale nepoměr je to stejně, je otázka, jak se k tomu postaví ostatní dopravci, jestli se na ten Florenc vybodnou taky - a s tím třeba taky na poplatky za vjezd na něj, nebo jestli z toho naopak budou těžit... Jsem docela zvědavej...:-) Osobně bych to ještě v Plzni otočil u hlaváku, to je stále rozumné centrum, vyhnul bych se zácpám na průtahu a dostal bych se na jízdní dobu 50 minut, což je z pohledu oběhů zase trochu zajímavější... No nic...:-)
Brnenskadopravka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 12. srpna 2006 - 00:17:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes u EUROLINES jezdila i Scanie!
 
 
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 960
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 12. srpna 2006 - 08:48:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta teď občas na lince do Brna jezdí. Dával jsem se fotku už 1.8.2006.
www.fotodoprava.com
zajemce
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.61.148
Odesláno Sobota, 12. srpna 2006 - 10:28:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tahle Scania byla oficialnim vozem ceskeho hokejoveho tymu, kdyz tu bylo MS v hokeji (nebo co to bylo) pred asi 3 roky. K videni byla v te dobe zejmena ve Vysocanech (Sazka Arena), casto pred ni jelo auto s modrym majackem a delalo cestu.
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2243
Registrován: 6-2002


Odesláno Sobota, 12. srpna 2006 - 17:23:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: Studentí žluté Travego jsem dneska před dvanáctou viděl na Prašňáku směr Plzeň. Máš tedy šanci ho na Florenci bliknout. Já bohužel neměl u sebe foťák, ani jsem nepřečetl RZ. :-(
Goldfinger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 09:10:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska ráno v 5hod. z Brna příjemné překvapení. Místo poněkud již vybydleného ayatsu funglová aura v kůži (kožence?)a navíc s velmi příjemnou a ochotnou stevardkou. Příjezd na Deflorenc o 15 min.dřív. Stejně sympatické jsou i zprávy z firemního časopisu o zásadní inovaci audiosystémů a nových vozech ve žlutém standardu,které by měly postupně nahrazovat "bílé" posily. Zajímavé bude sledovat vývoj na nádraží u Grandu, zvlášť večer před 21h na něm nebývá k hnutí - odjíždí mez. linky, přijíždí Vídeň, cajzlov většinou s posilou a do toho křižují 2 chacharské spoje.Např. v pá musel cajzlovský spoj i s posilou zastavit na Benešově, protože se prostě na stanoviště nevešli.Obávám se, že magostrát nějakému vylepšení situace přát nebude, protože žije svými fantasmagorickými představami o novém autobusáku u ODSunuté role, kam ale žlutý Radim nebude chtít jezdit.
Martan1484
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 09:36:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Však ať si Radim užívá stání u Grandu...
Nejvyšší formou života je člověk, nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 457
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 10:06:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martan1484:????Jako ze mu neprejes nic dobrýho?Aha,další takovej,tak at te to sezere.......
Driver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 12:10:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč by na nový autobusák nejezdil?
Že by nechtěl cestujicím zajistit luxus,
v takové míře jako je u Grandu
Na novej autobusák to stejně nevypadá,
dokud je Zvonařka.
Martan1484
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 14:56:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zzz: To ne, že bych mu nepřál. Na jeho místě bych v Brně asi taky zvolil Grand (hlavně pokud bych na to měl výhled ze sídla ). Ale pokud tam večer odjíždí asi 5 busů SA, stojí asi 2 busy DP (stanoviště kurzů 5001x) a pak ještě se vyskytují další busy jiných dopravců, tak bych na jeho místě uvážlivěji volil časy odjezdů a příjezdů. Nebo bych zavedl BUSE .

To nádraží ale stojí za houby - malý a po**caný.
Nejvyšší formou života je člověk, nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.
Goldfinger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 15:29:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S volbou jiných odjezdových časů by asi byl problém - mez. linky např. navazují na příjezd spoje z Vídně, Ostravský takt je dělaný na 3 hoďky a jak na potvoru to vychází, že se 2 spoje křižují v Brně, navíc hodinový takt do cajzlova předepisuje, že se musí jezdit v celou. Spíš by to chtělo lepší uspořádání plochy - např. v pá busy stály o celou délku za označníkem zastávky a tím pádem se nemohla vejít přijíždějící linka z cajzlova. Nevím jestli norma povoluje pilová stání, ale šoférů tam bývá vždycky víc než busů, takže by s asistencí při couvání problém nebyl.Druhá věc jsou záložní busy DP - musí stát ausgerechnet tam? Možná by se dalo zrušit pár parkovacích míst u skořepiny a vyhradit je právě záložkám DP, a čistě futuristicky bych to viděl na rozšíření směrem ke kolejím.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1627
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 16:42:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Goldfinger: Ona tam za největší slávy nádraží u Grandu pilová stání byla, takže by to nebylo nic nového.
Goldfinger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 15. srpna 2006 - 09:34:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si je samozřejmě pamatuju, proto jsem je nadhodil. Jinak včera jela zajímavá linka Brno-Cajzlov-München s travegem.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace