K-report
 

Archiv do 06.září 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Staré archivy » Archiv do 06.září 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.122.16
Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 03:36:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od soboty 2.9.začnou jezdit trolejbusy linky č.10 od Prazdroje přes most U Jána a přes Anglické nábřeží k Mrakodrapu po původní trase.Specielně ve středu dopoledne 30.8.2006 pojedou na lince č.13 pouze trolejbusy s alternativním pohonem,neboť z ulice Pod Vrchem nepojedou Sokolskou,ale Revoluční k Pietasu.Zajímavě s barevnými dětskými postavičkami je pomalováno plexisklo na přístřešku zastávky autobusů U Gery.
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.122.16
Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 03:54:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

POZOR !!! Omlouvám se za překlep v předchozím příspěvku: správně má být ve čtvrté řádce textu ... ,ale Republikánskou ulicí k Pietasu.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 269
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 08:11:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes byla úžasná cesta do práce. Nejdříve jsem 25 minut čekal u Práce na dvanácku, načež jsem dalších 15 minut strávil čekáním v zácpě na Domažlické. Začali opravovat přejezd.....
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 970
Registrován: 7-2002


Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 09:57:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V úpravách od 4.9. mě zatím zaujaly následující dvě věci:
Linka č. 26 - od 1.9. bude na lince většina spojů zajištěna autobusem s bezbariérovým přístupem pro cestující.
Doufám, že to neznamená nasazení SORky na všechny spoje?!?

Linka č. 30 - od 3.9.2006 bude zastávka „Na Rampě“ opět vedena NA ZNAMENÍ!
Tak tady jednoznačně PMDP chválím!!! Nevím zda to byl záměr už v samém začátku, ale já tu skutečně (zvlášť teď za nepříznivého počasí, které bude i po zbývající část roku) pozoruji jen minimální pohyb cestujících.
Ale tůtím přehazováním matou cestující. Zrovna včera jsem viděl jednu ženskou V Prokopávce, která začala mávat až když byl autobus téměř v její úrovni. Takový lidé si pak neoprávněně stěžují, a PMDP to raději řeší zrušením zastávek na znamení, což je škoda. Pro všechny.
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2175
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 10:10:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MK: na domazlicky se opravuje prejezd? chachacha, tak to je dobry... a ten jeden blok kostek na domazlicky pred prejezdem uz je opravenej? nebo se furt objizdi pres konecnou 10ky?

btw ten prejezd se preci opravoval cca pred rokem - rokem a pul. to uz se dela koridor nebo proc ta oprava...?

hupi, linka 26: nechapu, SORka preci neni NP...
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 971
Registrován: 7-2002


Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 10:43:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2: ale tam nepíšou nízkopodlažní, ale s bezbariérovým přístupem a to SORka je! Jak pa by jí jinak koupili, když už tenkrát platilo to nařízení o nákupu...
Jo a kdyby jsi četl aspoň naše stránky ;-) tak už víš, že uzavírka Domažlické skončila.
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1259
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 10:50:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hupi: Hmm, já mám názor, že u zastávky na znamení by měl řidič zastavit, když jsou u ní lidi, beztak by se to mělo stávat zřídka. Ale to je jedno. U PMDP lepší než drátem do oka.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 270
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 10:54:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dada, uzavírka Domažlické skončila už někdy v polovině srpna.
Dnes ráno se chlapci pustili do přejezdu, který byl už zase asi půl roku v havarijním stavu. Vlaky přes něj jezdily 5 km/h, takže jsme se vždy slušně načekali, když padly šraňky. Momentálně je přejezd průjezdný pouze jedním směrem, dopravu řídí dva chasnící s blikačkama. Vypadá to že udělají dráhy jeho totální remont, neb přejezd je rozebrán a banda chasníků usilovně na něm kutá.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5148
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 11:07:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tohle je zase o výchově cestujících. Podobný příklad - jsi řidič, jedeš kolem přechodu pro chodce, někdo tam stojí. Ty zastavíš, aby dotyčný(dotyčná - tohle totiž dělají spíš dámy, převážně středního věku) mohl(-a) přejít - a? On(-a) nic, stojí tam dál, protože vůbec nechce přejít, jen tam čeká na kamaráda(kamarádku). A vůbec nechápe, že tím pěkně štve všechny ty řidiče, kteří musí zbytečně zastavovat.

No a zastávky na znamení, to je vlastně totéž. To, že na zastávce stojí cestující, ještě nemusí znamenat, že tam čeká na autobus (i když, přiznejme si, on tam obvykle na ten autobus čeká).

No a teď se můžem začít bavit o tom, jestli by měl řidič zastavit už tehdy, když toho člověka vidí a nebo až tehdy, když na něj ten člověk zamává.

Pro zajímavost, v Irsku v Dublinu jsou třeba na znamení všechny zastávky a když nezamáváš, autobus prostě jede dál...
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 271
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 11:13:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A což teprve maršrutkové provozy na Ukrajině a Bulharsku........
V Bulharsku to jinak vypadá docela zajímavě. Zatím co o víkendech v Plzni když přijdeš na CAN, pojede ti akorát něco do Prahy + pár symbolických spojů po kraji. V Bulharsku ti o víkendech maršrutkové busy zajišťují na slušné úrovni spojení do většiny větších center a vesnic ve velmi slušných intervalech.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1260
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 11:45:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_J: No samozřejmě, když ho vidí, nese mu peníze, tenhle základní princip by měl fungovat vždy a všude. Vychovávat cestující? Zákazníky, klienty? Pro jinou zajímavost, v Indii a na Srí-Lance ti taky zastaví autobus, jenom když zamáváš - jenže zastávka je všude.:-) Sem tam je u silnice zabodnutá cedule s autobusem, nemá však žádný význam.:-)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5149
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 13:37:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, jenže tady nejsme v Indii a kolega B. byl minulý měsíc bez prémií, protože zastavil někomu mimo zastávku. Porušení pracovní kázně. A i cestující = zákazník by měl respektovat určitá pravidla.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Karel_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 13:40:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve čtvrtek se bude na zkušebce prohánět po Plzni 17Tr. Dvě karosérie budoucích 25Tr pro Ústí jsou již v ŠE. Dnes dorazila do ŠE letos již pátá karosérie 24Tr pro Plzeň (nevim kde novináři vzaly čtyři).
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1261
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 17:19:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_J: Ju, to byl další příklad k příkladům ze zahraničí.:-) Já bych se doporučoval řídit zdravým rozumem a cestujícím na zast. n. zn. stavět, když tam jsou.:-) Jednak mi nesou peníze, jednak to pro ně stejně není logické, když jim tam bus 5x zastaví sám a po 6. frčí dál, jenom proto, že shodou okolností nikdo nechtěl vystoupit. (Argument, že mají mít před nastoupením nastudované SPP neberu, to by tím nejezdil nikdo)

Stejně jako mi nepřijde nic proti ničemu, když řidič projede prázdnou zastávku, která na znamení není, ale nikdo vystoupit nechce. Ovšem chápu, že u PMDP by na to musel být extra příkaz nebo předpis. (Rozkaz zněl jasně - zastavte muže s koženou brašnou.:-) )

Mimochodem - to jsem si ještě vzpomněl na nedávnou příhodu - linka 30, pár lidí v autobuse, bus přijíždí k zastávce Podnikatelská - Vltava, zastaví, neotvírá - řídič něco pokřikuje na mžourající individum vzadu, které by asi rádo vystoupilo.:-) Otevře, osoba vystoupí a jde do práce, sluchátka na uších, a postarší řidič na něj řve něco jako "mladej, tady neni normální zastávka, tady neni normální zastávka, to se musí zmáčknout...:-)". Nevím, mě v tu chvíli nepřišel normální ten řidič, jakkoliv měl pravdu.:-) Ale to jen naokraj.:-)
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 770
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 17:30:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podobný příklad - jsi řidič, jedeš kolem přechodu pro chodce, někdo tam stojí. Ty zastavíš, aby dotyčný(dotyčná - tohle totiž dělají spíš dámy, převážně středního věku) ........
Ano to se bohuže stává velmi často.
Pak přichází na řadu klakson, stažené okno a výkřiky začínající písmeny K a někdy (dle závažnosti) P
Evoluci nezastavíš...
Tak jako člověk pochází z tupý a smrdutý opice, tak pochází ŠKODA 100 z odfláknutý a šeredný 1000 MB
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1060
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 17:36:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karel: jak dlouho taková zkušebka trvá? Přesněji, kolik dní bude v ulicích?
Já jen že po dvou perných dnech nebudu v pátek mít do čeho píchnout, tak mám nutkání se někam (možná třeba zrovna do Plzně) v případě příznivého počasí podívat na tu 17Tr (nebo pak později na ústeckou 25Tr).

(Příspěvek byl editován uživatelem gromit.)
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1041
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 17:41:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nevim, jako to by chlapci jeli rychle esi jsou v ŠE karoserie... Takže bych Gromite s ničím nepočítal...
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 588
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 17:44:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a teď se můžem začít bavit o tom, jestli by měl řidič zastavit už tehdy, když toho člověka vidí a nebo až tehdy, když na něj ten člověk zamává.
Já bych řekl že až to druhý.
AV 15-30
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 18:08:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: Netřeba jezdit do Dublinu, stačí Jablonec nad Nisou. Ale to už se asi opakuju...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5152
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 21:04:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stejně jako mi nepřijde nic proti ničemu, když řidič projede prázdnou zastávku, která na znamení není, ale nikdo vystoupit nechce.

A opět porušení pracovní kázně.....

A na dobrou noc ještě jedna pohádka:

Bylo nebylo. Za sedmero horami, sedmero řekami, bylo jedno město.
Jede autobus z města do vesnice v sousedství. Blíží se k zastávce, která se nachází v oblasti plné průmyslových závodů a obrat cestujících je tam minimální. Řidič se podívá do zrcátka a když vidí, že všichni sedí, zastávkou projede. Přijede na další zastávku, zastaví a v tu chvíli se zvedne jeden cestující věku cca. 30-40 let a přijde k řidiči: "Já jsem chtěl na té minulé zastávce vytoupit." "A jak jsme to měl poznat, když jste celou dobu seděl?" "Jo, já vstanu, vy zabrzdíte a já si rozbiju hubu."

"V tu chvíli jsem měl obrovskou chuť rozbít mu tu hubu sám," řekl mi ten řidič, když mi tohle vyprávěl.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1262
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 21:41:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak kde, porušení pracovní kázně, jak kde. Já vyrůstal v KV a tam to bylo a je dodnes běžné, že většina řidičů projíždí zastávky, o které zákazníci nejeví zájem. Je to tak hromadný jev, že to zakázané těžko bude, snad 20% řidičů staví všude, ale to přičítám většinou spíš tomu, že situaci nestačí sledovat nebo si nejsou tak jistí a proti tomu nelze nic namítat. Vyloženě denně jsem tam MHD používal 5 let, často (týdně) minimálně dalších 10, a nikdy jsem s tím neviděl žádný problém. Jinak obvykle němečtí turisté si vždy zmáčknou před svojí zastávkou tlačítko, asi zvyk z domova. V Plzni bych se (s mírnou nadsázkou:-)) bál, že mi řidič vynadá, a zbytek vozu se na mě divně podívá.:-) V Plzni mi především vadí to, že to leze do takových extrémů, že staví u každého patníku i řidič s prázdným autobusem - často doslova, třeba posledních pár stanic na B. Polích o víkendu nebo v okrajových částech dne. Nebo má zpoždění, aby ho dohnal, jede jak blázen, předpis nepředpis, u byť sebeprázdnější zastávky to zadupne, vyvětrá, a zase start a šilený výraz v očích...:-)

Abych to ještě nějak přirovnal - řidič z KV by tady projel třeba zastávku na Mikulášském náměstí, kdyby nikdo nechtěl vystoupit / nastoupit. Večer a v noci by pouštěl lidi jenom předem, rozhodně by jeho nikdo nebuzeroval za nepodnikové ponožky a pokud byste neměli jízdenku, za 15 korun by vám jí rád prodal. Akorát by se možná trochu coural a půlku cesty s někým kecal, to je jediné, co mi občas vadí.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5158
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 30. srpna 2006 - 00:26:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já vyrůstal v KV a tam to bylo a je dodnes běžné, že většina řidičů projíždí zastávky, o které zákazníci nejeví zájem.

No, to dělají řidiči "tam na východě" taky. Jenže to je právě to porušení pracovní kázně. Jenže jedna věc je to, že je něco zakázané a druhá věc je to, jestli se to kontroluje. Takže pokud je to vašim dispečerům jedno, můžou si to řidiči dovolit dělat a nikdo jim za to nevynadá.

"Tam na východě" třeba občas někteří řidiči projíždějí zastávky taky, ale jsou to zastávky mimo město, na kterých nikdo nevystupuje ani nenastupuje. Nemělo by se to, ale řidiči už dokážou odhadnout, jestli si to můžou dovolit udělat, aniž by přišli o prémie.

Druhá věc je třeba ta, že na nočních linkách se zastávky projíždějí běžně i ve městě, vědí o tom naprosto úplně všichni a panuje taková nepsaná dohoda, že to dispečeři budou tolerovat (jinak by se ani jízdní řád nedal stihnout) a řidiči ručí za to, že na těch zastávkách nikoho nepřehlédnou. Kolega B. jednou někoho přehlédl a nezastavil, dotyčný předložil dopravnímu podniku účet za náhradní dopravu taxíkem a řidičovi to strhli z platu.

V Plzni mi především vadí to, že to leze do takových extrémů, že staví u každého patníku i řidič s prázdným autobusem - často doslova, třeba posledních pár stanic na B. Polích o víkendu nebo v okrajových částech dne.

Zjevně jsou řidiči lépe vychovaní. Ostatně, taky si nějak nemůžu vybavit, že bych jel někdy v Plzni s někým, kdo by projel zastávku.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1071
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 30. srpna 2006 - 01:07:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak neberu Vám nadšení z Jeseníku, ale Jeseník není Plzeň!

Citát: "Tady mu pšenka nepokvete. Ústí není Praha!"
z filmu Vrchní, prchni, ČSSR 1980

ten prejezd se preci opravoval cca pred rokem - rokem a pul. to uz se dela koridor nebo proc ta oprava...?

Koridor? Na Domažlický trati? Až pokvetou hrábě... Kromě toho, úsek tratě s předmětným přejezdem je plánován k přeložení.

Jo a kdyby jsi četl aspoň naše stránky ;-) tak už víš, že uzavírka Domažlické skončila.

Kovářova kobyla...

Poznámka: Mám pocit, že diskutující H_k je převlečený Onasses, jenž má haciendy v Indii, Dublinu, na Srí Lance...

Hupi: Termín spoj s bezbariérovým přístupem do vozidla se používá běžně, z toho bych SOR nevyvozoval.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
RegioMap Plzeňského kraje - stav k 2.7.2006
Karel_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 30. srpna 2006 - 06:39:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: Zkušební jízda bude asi jen jedno, max. dvě kolečka po městě (kam přesně a v kolik nevim).
Neboj, dočkáš se, již brzy budou mít všichni možnost se se 17Tr povozit. 25Tr pro Ústí vyjede nejdřív za měsíc. Teď jezdí po Plzni Mariánky a po nich bude jedna Jihlava.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 272
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 30. srpna 2006 - 07:17:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin L.: A kdo ti říkal, že HK v Indii nebyl??
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1264
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 30. srpna 2006 - 15:30:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_L: OK, můžeme se sejít, svlíkat se nebudu:-), ale můžem načnout 36,8% arak, kokosovej, double distilled.:-) Abych se přiznal, mám tam vlastně menší chrám.:-)
  Tolik k mé odhalené identitě.:-)

Martin_J: Já myslím, že to v těch KV můžou mít neoficiálně klidně i doporučené, protože proč vyhazovat naftu oknem? Alespoň u (polo)prázdného busu? (Zvlášť u Citibusí spotřeby)
Samozřejmě, pro uvedení do souladu s předpisy by se možná musely zastávky změnit na znamení, ostatně myslím, že by se vážně nic nestalo, stejně jako v Plzni, do měsíce by po změně neštěk pes. A uzej, že na krácení zpoždění na lince 30 by se to sakra hodilo. Při zpoždění už od Daikinu, spoj před tebou vybral cestující, vystoupit nikdo nechce, lidi chtějí být brzo doma a ty včas na konečné...
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 519
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 30. srpna 2006 - 16:46:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě přijde jako hovadina, že na prázdniny "odzetkovali" zastávku Na rampě.
Nevím, ale lidem snad ty ruce při tom mávání nebo mačkání tlačítek neupadnou. A letošní srpen není zase tak žhavý, aby se tam muselo stavět pořád.
Každpopádně škoda na nafty a času.
Možná by nebylo naškodu zavést pár zastávek na znamení třeba od 20 do 5, jako je to podobně v Praze.
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.122.16
Odesláno Středa, 30. srpna 2006 - 22:09:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Svezl jsem se dopoledne tou třináctkou z Lobez ulicí Pod Vrchem a Republikánskou k Pietasu na dieselagregát.Lidem ve voze se to očividně líbilo,že se vezli trasou,kterou nikdy nejeli.Jediným problémem bylo velké množství zaparkovaných vozidel v úzké Republikánské ulici.Trolejbus musel ulicí šněrovat mezi stojícími auty a protijedoucími vozidly,které musely občas i couvat.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 400
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 30. srpna 2006 - 22:59:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doporučuji si udělat foto,v září se bude bourat,bohužel.....
 
http://spvd.cz/skoda-bus/
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 401
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 30. srpna 2006 - 23:05:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a něco málo z července
 
 
 
http://spvd.cz/skoda-bus/
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 30. srpna 2006 - 23:38:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: pokud chceš v Plzni vidět projetí zastávky, zkus někdy využít služeb ČSAD v rámci IDP (který máš zaplacený v rámci předplatnýho). Tam můžeš mávat jak o život a stejně (často) nezastaví a když si stěžuješ, tak ti na to dispečer odpoví, že to holt teda tomu řidiči řekne ...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5164
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 00:13:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ano, v každé firmě jsou trošku jiné poměry...
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2182
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 02:32:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_l:
koridor na domazlicky trati... nojo, ja nemam (jeste porad) o tratich takovej prehled, abych vedel kam ktera vede a pres co a kudy presne a ktera je hlavni a ktera nejhlavnejsi :-)

jinak ze na domazlicky ma byt mimourovnovy krieni silnice s trati je mi znamo. je to sice treba, ale mista je tam imho docela malo a ty lidi z ulice tusim Na stráních budou mit obrovskou radost, az se dozvedi, ze 5 metru od jejich oken bude protihlukova zed...
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 818
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 12:10:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Karel Š.: Stihnou ty naše 25Tr do konce září? Já jen, že primátor sliboval na půlku září a potom, co nám shořel trolejbus, velkohubě prohlásil, jak se bude ve Škodovce horovat za to, aby dorazily "co nejdřív". Tak jsem zvědavej, kdy to "co nejdřív" bude..
Fanclub 22Tr

Přes výhybky Esko
jezdí se nám těžko


Tož vašu p**u sem taky neviděl a věřim, že ju mate.
Karel_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 14:48:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ústečák: Pochybuji....
To si politici zase berou do huby něco čemu nerozumí a nemají přesné info.
Možná jeden, dva hotový budou, ale v Ústí ještě určitě nebudou.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 775
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 16:09:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska na BP foceno za jízdy při řízení tak nekoukejte na qalitu.
 
Evoluci nezastavíš...
Tak jako člověk pochází z tupý a smrdutý opice, tak pochází ŠKODA 100 z odfláknutý a šeredný 1000 MB
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 394
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 19:07:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin 100: No rači bych se o tom focení za jízdy nezmiňoval, víš jak dopad novinář, co fotil ministra Bublana.....
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2184
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 19:51:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martine, mas tu fotku nakou chlupatou, ze by prilis vysoky ISO?
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 00:15:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, proč u vás v Plzni mají trolejbusy i autobusy stejná evidenční čísla? Konkrétní příklad, na který jsem narazil: 21TrACI 485 a Solaris Urbino 15 485.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1075
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 00:42:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stejná evidenční čísla jsou historická tradice. A není to jen u trolejbusů a autobusů, ale i u tramvají. Zatímco elektriky startovaly od "1" v roce 1899 a busy o třicet let později, tykadlákům byl dopřán určitý náskok - v roce 1941 začínaly od "101" (později se ještě obejivily ojetiny s čísly 96 - 100, 98/II, 99/II). Protože životnost autobusů byla (a třeba ještě je) po léta nižší než u trolejbusů, autobusy tento náskok stáhly. Tramvají bylo málo, tak jsou dnes o zhruba dvě stě níže. Jinak pro vnitropodnikové účely se už používají čtyřmístná čísla, kde první znak označuje trakci (1 - tramvaje, 2 - trolejbusy, 3 - autobusy). Pokud si vytisknete jízdenku z cardmanu, je na ní ev. č. právě v tomto formátu. Fyzické přelepování se snad ani neplánuje, ostatně pro rozlišení trakcí tu máme barvy městského znaku.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
RegioMap Plzeňského kraje - stav k 2.7.2006
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 402
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 09:44:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vzkaz pro PMDP!!!!!!
Vraťte linku 13 na Anglické nábřeží !!!!!
http://spvd.cz/skoda-bus/
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 274
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 10:17:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych taky nebyl proti....
P.S.: Libore, japa ty náklady??
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2069
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 10:36:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil:
Zrovna tak v Praze. Modernizované vlaky metra dostávají ev. č. 3000 a výš a tuto řadu mají i Citybusy. Stejně tak jako tramvaje a autobusy. T3SUC mají čísla od 7001 a stejně tak i autobusy B731 a B732 z roku 1994.
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 11:17:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_l, Martin: Děkuju za vyčerpávající odpovědi
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5170
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 11:20:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak v Praze byste se do čtyřmístných čísel ani nevešli. Pokud vím, metro má momentálně číselné řady 2xxx-4xxx, tramvaje jsou od 6xxx do 9xxx (plus pracovní vozy 5xxx) a busy od 4xxx do 7xxx. Muzejní vozy nepočítám.

Pro zajímavost, v Bulharsku v Burgasu a Ruse mají trolejbusy pětimístná čísla, kde první a druhá číslice jsou v daném městě stejné, třetí a čtvrtá jsou vlastní evidenční číslo a pátá slouží nejspíš jako kontrolní. A ve východním Německu zase měli jednotný číslovací systém MHD v podobě "ABC DEF-G" (podobně, jako mají lokomotivy), pokud jsem to správně pochopil, tak v celé DDR neexistovala dvě vozidla MHD se stejným číslem. Mimochodem, mám pocit, že drážďanské tramvaje mají tahle čísla dodnes, minimálně v kabině řidiče.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 974
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 11:24:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No spíš než vrátit 13 na Anglické nábřeží (i kdžy je mi to tedy celkem fuk ;-) bych čekal od PMDP to prodloužení 14 s blokovou konečnou přes Angl.nábřeží a Hl.n.ČD,Americká. Nevím na co čekají?!? Teď je nejlepší příležitost k reorganizaci...
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 275
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 12:11:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O lince č.14 si myslím, že by spíše měla jezdit do Sladkovského. Dvanácka v úseku Nádraží - Sladkovského bývá dost narvaná.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 523
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 12:41:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Linku č. 13 by byla blbost vrátit na Anglické nábřeží. Mě osobně by to docela vadilo, ale to je jedno. Takhle je v Plzni slušná přestupní zastávkama mezi trolej. linkama v centru města u hlavního nádraží a to si myslím, by byla škoda rušit. Jinak Plzeň žádnou podobnou zastávku mít nebude. Proti vrácení desítky nic nenamítám, protože to není zase tak vytížená linka a ta jedna linka by tam zase jezdit mohla. Ovšem jako rozumné mě připadá vést l.č. 14 přes Goethovu, Anglické nábř., Sirkovou a nahoru do Sladkovského ve špičkách pracovních dnů.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2188
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 13:18:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

milanm (+ hupi):
14ka jak navrhuje milanm by takhle byla pekna a nejen ve spickach PO-PÁ. porad. abysme zas nemeli vesnickej neprehlednej system, ze kazda linka ma 5 konecnych a 7 poznamek v jizdnim radu kudy a kam kterej spoj jede.

udelal bych to taky ted od soboty (zitra!), kdyz zacne 10ka jezdit pres anglicky nabrezi.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2190
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 13:36:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zastavkam na anglickym nabrezi by taky pomohlo, kdyby se mesto konecne uz rozmyslelo a po 20 letech 2 nesmyslnych soubeznych lavek od kulturaku k muzeu postavilo taky jednu lavku od kulturaku k bohemce (BCB)..

pochopitelne, ze na angl. nabrezi moc velka frekvence cestujicich nebude, kdyz je prumernej interval cca 10 minut. to uz je lepsi dopravit se na americkou, tam jezdi trolejbusy do doubravky/lobez castejc, kdyz tam projizdeji 3 linky a na nabrezi jen ta 10ka.

kdyby byla na nabrezi vedle 10ky i 13ka (a nejezdily ve smečkách hned za sebou), bylo by to lepsi.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 403
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 14:37:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad M_K: po víkendu to spočítám.

Vraťte linku 13 na Anglické nábřeží,kdo se má pachtit z Americké na nám.Republiky????
http://spvd.cz/skoda-bus/
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 975
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 15:13:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

17 Tr v depozitáři odkaz
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1311
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 16:11:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Protože většině lidí z Černic a Čechurova vyhovuje víc trasa 13 přes nádraží, je jen dobře, že tam linka zůstala. Vzdálenost nám.Republiky <-> linka 13 je stejná ke Komornímu divadlu jako na nábřeží, navíc po rovině.
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 776
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 11:22:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martine, mas tu fotku nakou chlupatou, ze by prilis vysoky ISO?
Ne příliš vysoká vrstva svinstva na čelním skle
Evoluci nezastavíš...
Tak jako člověk pochází z tupý a smrdutý opice, tak pochází ŠKODA 100 z odfláknutý a šeredný 1000 MB
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 777
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 11:29:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T_m- Jj postarší občaně černic a zejména čechurova pořád budou skuhrat...jednou je to daleko jindy zas do kopce.
Prostě občanům této lokality (zvlášte pak jednomu nejmenovanému) se PMDP nezavděčí
Evoluci nezastavíš...
Tak jako člověk pochází z tupý a smrdutý opice, tak pochází ŠKODA 100 z odfláknutý a šeredný 1000 MB
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1266
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 12:39:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

14 na Sladkovského? Linka 12 tam má interval mimo špičku 8 minut a je přetížená, jeden spoj za hodinu navíc to nevytrhne ani omylem. Spíš bych dopoledne udělal na 12ce interval 10 minut v celé trase a 5 minut v trase Sl. - CAN, tam to bývá nejplnější. Stejně tak když ráno může být interval na N. Hospodu 2 minuty, půlka spojů z CAN, tak by to DP mohl zvládnout odpoledne taky opačným směrem - při současném intervalu 3 minuty je to od Škodovky do centra narvaný, do Božkova prázdný...
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 404
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 20:09:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad T_M: Občané Čechurova a Černic jsou mi šuma fuk,fuk,fuk,nám doubraveckejm a lobezkejm to vyhovuje po anglickým,takže znovu volám,vraťte linku 13 na nábřeží !!!! S tou vzdáleností nemáš pravdu !!!! Je zajímavé,že před povodněma tam 13 jezdila, teď nemůže a každej držel hubu a krok.A starší líní občané si protáhnou hole a kosti,stejně akorát šmejdí po diskontech.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3377
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 20:16:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hupi: Jak je vidět, tak si někdo hrál s Mypolem. Linka 170 a cíl Hulváky. Pěkné.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 530
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 09:04:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Libor_hh: Tak já bydlím na Letné, ale že by většina lidí co znám byla pro vrácení linky č. 13 na Anglické nábřeží se opravdu nedá říct.

Mě by se líbila 14ka vedená přes Goethovu a Angl. nábřeží přes Sirkovou do Sladkovského. Dejme tomu ve špičkách pracovních dnů interval 15 min. a jinak 30 min. Akorát nevím, jestli by se ujala o víkendech...možná v sobotu ráno a dopoledne a v neděli odpoledne.
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.115
Odesláno Středa, 06. září 2006 - 10:03:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

HK a Milanm: s 12 a 14 naprostý souhlas, 14 ukončená v Goethovce není to pravé.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace