K-report
 

Archiv do 15.září 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Student Agency » Staré archivy » Archiv do 15.září 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martan1484
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 15. srpna 2006 - 10:39:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná, až se přesune nádraží, tak půjde vytvořit v tomto prostoru nějaké obstojné stanoviště pro autobusy SA, DP, zájezdy (v létě koupáci, v zimě divadla apod. od Bohémy) a další dálkáče.

Navíc by tu mohla být obstojná plocha pro odstavování busů oné výše zmíněné příležitostné dopravy navíc s celkem dobrým spojením MHD a s linkou na letiště. Ale kdoví jak všechno bude jezdit po novým nádru. (Zajímavé, že busy budou v centru a vlaky půjdou kamsi do háje :-( )

Kdo ví...
Nejvyšší formou života je člověk, nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 444
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 15. srpna 2006 - 11:52:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná to se SA nesouvisí, ale už delší dobu stojí dva fungl nové žluté nepolepené Travega na Vinohradech u toho servisního střediska Mercedesu či co to tam je.
Ives
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 15. srpna 2006 - 12:28:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jela zajímavá linka Brno-Cajzlov-München
Ještě zajímavější je linka Brno--Cajzlov-Želivského--Saarbrucken
Nejsem žádnej šotouš!
Koukol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 8-2006
Odesláno Úterý, 15. srpna 2006 - 16:43:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mohl by mi pls nekdo poradit jaka je asi vytizenost SA na lince praha-brno v porovnani s ostatnimi dopravci? dik
Goldfinger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 15. srpna 2006 - 17:02:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkus se vždycky půl hoďky podívat na stránku SA a uvidíš, kolik je obsazeno a kolik volno, akorát si musíš vést statistiku sám.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1007
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 22. srpna 2006 - 12:08:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem se včera po ránu zaskočil na chvilku podívat na Florenc a kromě jiného jsem tam viděl hned dvě předváděcí nové Travega. To první sem už dával Mirek 3. srpna, já jsem ho chytil na poslední chníli, když se otáčel k odjezdu, bez cestujících (ten odlesk na boku je z protistojícího SORu, kterému svítilo slunce do předního okna, neměl jsem čas hledat lepší pozici).
 

Na odstavné ploše stálo ještě jedno předváděcí, čtrnáctimetrové Travego L (17RHD) se značkou Manheimu (MA-HU 781), podle cedule za oknem pojede (nebo jelo) na linku SA do Mnichova.
 
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 346
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 22. srpna 2006 - 13:13:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Gromit: prosím Tě nemáš fotku té herky co stojí vedle ... Bánskobystrycká spoločnosť .. Díky
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1011
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 22. srpna 2006 - 13:34:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám. VanHool Acron:
 
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Budulinek4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 4-2004


Odesláno Úterý, 22. srpna 2006 - 21:43:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Busportalu je rozhovor s Radimem na téma "nové vozy" a "nové linky" a podle toho co říkal, by to měly být České Budějovice a Zlín, tak se snad někteří dočkali.
Motol forever !
Irizar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 7-2006
Odesláno Středa, 23. srpna 2006 - 13:10:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Repelend: Herka jako herka - na nocnych spojoch zo Slovenska sa v nej spi daleko pohodlnejsie nez napriklad v Iliadach. Vlastne je to tusim jediny autobus, z ktoreho nevystupujem rano z pocitom , ze ma niekto zmlatil zeleznou tycou...
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 393
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 26. srpna 2006 - 12:53:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo, jak je to s tím časem u student agency?

Když se odjíždí ve 12:00 z ÚANu, tak je to našeho času, a když to přijede do londýna, tak je to tam v 11:15 jejich času?
ICQ: 319 000 672

Musím si zvykat na Solaris.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1037
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 26. srpna 2006 - 13:21:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Časy v jízdních řádech bývají vždy lokální. Pokud je tedy těch 11:15 jako odjezd z Londýna (nebo příjezd doLondýna), je tím myšlen tamní čas.
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 09:32:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pozor při nástupu do autobusů společnosti Student agency v Brně u Grandu, pokud použijete linku Praha - Brno - Ostrava, a je jedno zda cestujete do Prahy či Ostravy. Tato společnost, zřejmě z úsporných důvodů používá "univerzální" cedule PRAHA-BRNO-OSTRAVA a zpět, bez ohledu na to, kterým směrem daný bus jede. Pokud zrovna palubní personál není "akceschopný" tedy neodbavuje cestující jak má, tak by se Vám cesta nastoupením do autobusu jedoucího opačným směrem než chcete, mohla nečekaně a nepříjemně prodloužit a prodražit! Mám osobní zkušenost, že se to stát může!
www.bicnapadelky.ic.cz - konec padělků bankovek v ČR.
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 8-2006


Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 13:10:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolegové, "znalci" společnosti SA, měl bych ještě jeden dotaz.
Jak se Vám líbí, či spíše asi nelíbí, zajíždění spojů SA do depa ve V. Bíteši (viz též článek na Busportále) za údajnou údržbou toalet? Když jsem se v noci ze 24. na 25.8. ve 23:55 vracel z Prahy (kam jsem se dostal zcela proti své vůli, nikým nekontrolován po nástupu v Brně - viz můj předcházející příspěvek) do Ostravy, tak cca v 01:40 "letuška" oznámila že z důvodu "tankování PHM" se zajíždí do depa v Bíteši. Něco(?) se na pravém boku autobusu na dvoře depa v době od 01:50 do 02:07 skutečně dělo, co jsem dost dobře z místa "52" opravdu neviděl. Ale pokud to bylo skutečně klasické tankování PHM a ne údržba WC, tak jak je možné, že jsme měli po celý výše uvedený čas puštěný motor?? Vysvětlí mi to někdo? Od kdy může mít vozidlo při tankování PHM puštěný motor?
www.bicnapadelky.ic.cz - konec padělků bankovek v ČR.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1346
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 14:23:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdenek: Nastoupit do autobusu SA jedoucího opačným směrem se mi jednou už taky málem povedlo, a to v Jihlavě. Tam to bylo o to horší, že nikde nebyl k nalezení jízdní řád SA, takže jsem netušil, že téměř ve stejný čas odjíždějí jejich busy na Prahu i na Brno. No a když přijel bus s cedulí Brno-Jihlava-Praha, stewardka mě normálně odbavila (měl jsem zarezervovanou OPEN jízdenku pro směr do Prahy) a jen díky tomu, že se následující cestující zeptal, kdy to přijíždí do Brna, jsem se zarazil a do autobusu nenastoupil. Je škoda, že dochází k takovým nedorozuměním, když se to dá řešit zcela jednoduše - dávat na busy cedule se správným směrem jízdy.

Zajíždění do Bíteše jsem taky párkrát zažil (i se střídáním řidičů), ale nikdy z toho nebylo zásadnější zpoždění. Nevím, jestli se to děje i přes den, ale já to zažil jen na nočních spojích, kde se časová ztráta snadno dožene rychlejším průjezdem Brnem a Prahou. S tím tankováním bych to viděl spíše tak, že se stewardce nechtělo otevřeně říct, že jde o vypouštění WC, tak cestujícím zalhala.
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 789
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 19:02:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

:-) Možná nechali motor puštěný proto, aby spící cestující měli iluzi jízdy (resp. stání někde na AN). Třeba by je vzbudil podezřelý klid...takto se to snaží maskovat.
Ale nastartovaný motor není u SA nic neobvyklého. Když jsem s nimi jel na jaře z Bernu, tak jsme stáli kolem 20 min. někde na odpočívadle a motor si celou dobu vrčel, vnější světla svítily... U nás bych měl strach, že mi s tím někdo odjede, ale v Německu to asi nevadí. A přitom z restaurace kde jsme seděli nebyl na bus výhled z okna.
ICQ: 155-617-186
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 440
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 19:28:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Při tankování může mít každý novější autobus normálně spuštěný motor!!! A i při stání na odpočívadlech kratších než půl hodiny, je pro motor lepší když běží...
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1668
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 19:43:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nezáleží na tom, jestli je autobus novější, ale na typu stojanu. Motor nemusí běžet půl hodiny naprázdno, stačí pár minutek, aby se ochladilo turbo. Možná nechal puštěný motor kvůli topení (resp. klimatizaci).
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 441
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 19:48:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magic: Setkal jsem se s tím, že řidič říkal, že když se stojí i 15-20 minut, je to lepší pro motor, než ho vypínat, tak nevím no...
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 8-2006


Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 20:58:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolegové "odborníci", díky za cenné informace. Ještě se chci zeptat, není mezi "znalci" poměrů na SA i někdo kdo by mne utvrdil, případně kdo by mi vyvrátil, můj názor, že autobus s cedulí "Praha-Brno-Ostrava a zpět", která se v cílové stanici neobrací, aby bylo vidět pořadí zastávek v opačném sledu, a který není vybaven ani doplňujícím údajem "směr Praha" respektive "směr Ostrava", že nastoupení do něj může být i "riskantní" co se týče zamýšleného cíle cesty?
Mě se to totiž "podařilo" ve čtvrtek 24.8. ve 20.30 u Grandu v Brně, když jsem po krátkém vyčkávání stewardky u zadních dveří, (která se nedostavila údajně pro předávání služby s kolegyní) nastoupil do busu, kde mé místo bylo kupodivu volné, ač šlo o spoj opačným směrem! Brno zase tolik neznám a když jsem se "letušce" kdesi u Ostrovačic svěřil se svým problémem, chtěla letět za řidičem ať mi zastaví někde u pumpy. Tak jsem jí to raději rozmluvil, proto, že vystoupit u pumpy směr Praha, by asi nesplnilo účel a přebíhat dálnici, na to nejsem sebevrah a co v úplné tmě v oblasti kde jsem v životě nebyl, že ano?! Tak jsem s nimi jel až do Prahy a ve 23:55 zpět, čili, že jsem místo ve 23:10 dorazil do Ostravy ve 04:50 ráno! Zpět už jsem byl samozřejmě "zkasírován" "happy jízdenkou", za 190,- Kč a na tuto sumu budu po SA požadovat "refundaci"!
Můj názor je ten, že SA "univerzálním značením" směru jízdy svých busů uvádí v omyl cestující veřejnost a když stewardka nedělá co má, tak se jeden může octnout na opačném konci republiky!
Neví někdo náhodou, zda se nejedná o porušení § 18, odstavec e), Zákona 111/1994 o veřejné silniční dopravě kde se praví, cituji:
"e) označit vozidlo příslušné linky názvem výchozí a cílové zastávky spoje..."?
Tedy všichni kdo budete chtít od Grandu linkou Praha-Ostrava, dávejte bacha, kam Váš bus opravdu jede, ať nedopadnete jako já! Jinak věřím, že pan Jančura zjedná fofrem nápravu daného stavu!}
www.bicnapadelky.info - konec padělků bankovek v ČR.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1672
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 21:05:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Siklzdenek: Jedná se o porušení daného zákona - vozidlo musí být označeno alespoň na čele celým názvem a číslem linky a výchozí a cílovou stanicí. A běžte se podívat, kolik dopravců to úplně dodržuje.
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2506
Registrován: 8-2002
Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 21:11:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nejlepší by byla oboustranná cedule, kde výchozí stanice začíná nahoře a postupuje se po směru šipky. Z druhé strany je pořadí opačné. Stačí jedna cedule a obrátit ji.
křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 22:53:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Busman: Při tankování může mít každý novější autobus normálně spuštěný motor!!!
Magig: Nezáleží na tom, jestli je autobus novější, ale na typu stojanu.

Tak nevím, ale řekl bych, že v zákoně je jasně napsáno, že při tankování musí být motor vypnutý, bez ohledu na to, zda je autobus novější nebo uplně nejnovější. Stojan jakbysmet.
Ještě mi chybí informace, jestli novější autobus smí jet přes přejezd i když jede vlak.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4665
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 23:11:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč by nemohl? Když ten vlak jede někde jinde...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 448
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 23:14:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

křivi: Ve většině případů, pokud nejedu Karosou, tankujeme vždy se zapnutým motorem, tak co ti na to mám říct
Budulinek4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 4-2004


Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 23:45:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdenek:
Na Ostravské lince se používá univerzální cedule "Praha-Ostrava a zpět" a nikdy jsem neviděl dodatkovou ceduli "Tento spoj odjíždí v xxx do YYY", jako mají linky do Brna a Plzně. Je zapotřebí se vždy raději zeptat.
Chápu, že jet opačným směrem asi nebylo příjemné.
Mně by se to asi nestalo, protože by mě nesouhlasila RZ, tak bych se zeptal :-)))

Ad zajíždění do Bíteše: Do Bíteše jsem jel prozatím vždy, ať už to byl denní či noční spoj, ale jezdím vždy těmi přímými spoji Pha-Ova nebo skoro přímými (jel jsem od ledna cca 15x). A tankuje se vždy se zapnutým motorem.

Kdybych byl Radimem, asi bych to zajíždění zlegalizoval a přidal na to čas do jízdního řádu.

Jinak mě zaujalo střídání stewardek, to jsem ještě nezažil i když se zastavovalo u Grandu.
Motol forever !
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 8-2006


Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 09:55:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Budulinek:
Já jsem jel s SA už po osmé, ale vždy z Ostravy do Brna, poprvé jsem chtěl jet z Brna dom a zrovna takový pech...!:-)
Dále, co to je ta "RZ"? Já měl prostě smůlu, že místo 21 řádně rezervované v buse Praha-Brno-Ostrava bylo náhodou volné i v buse Ostrava-Brno-Praha! Jinak bych byl včas "vyhozen"!
To zlegalizování zajíždění do depa v Bíteši je skvělý nápad. Umožnit tam použití "normálního WC" a třeba i nákup jednoduchého občerstvení (nejen tu "indiánskou pochoutku" co je k mání na palubách busů).
Teď jsem jenom zvědav zda a jaké stanovisko k těm cedulím i k mému nedobrovolnému půlnočnímu výletu do "matičky měst" zaujme SA.
www.bicnapadelky.info - konec padělků bankovek v ČR.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4674
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 10:00:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RZ? Registrační značka, taková ta změť písmena a číslic na nárazníku
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 8-2006


Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 11:03:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk:
To mi se zpožděním došlo taky, darmo neříkám, že jste kolegové "znalci" SA, ale kdybych měl tipovat kam který bus jede, podle RZ respektive po staru SPZ, tak to asi není nic pro cestující "běžňáky".
www.bicnapadelky.info - konec padělků bankovek v ČR.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4677
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 11:31:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já s SA (až na výjimky po dýcháncích, kdy taktak poznám, že je to autobus) nejezdím, mě ze znalců vynech
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5146
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 19:38:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.busportal.cz/modules.php?name=article&sid=2270
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Driver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 23:04:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jsem se setkal s tím,že i Karosa měla při
tankování zapnutý motor.Neměl by řidič před tankováním vypnout motor a topení?
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 449
Registrován: 10-2005


Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 10:33:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl by vypnout nezávislé topení, jak je to s motorem teď přesně nevím
Miki
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.180.1
Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 21:13:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vypnout motor musí také (co vše musí viz § 44 zákona č. 361/2000 Sb. o silničním provozu - http://www.mdcr.cz/cs/Legislativa/Legislativa_CR_silnicni/ )
křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 17:39:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Busmane, už Ti to začíná docházet
S motorem je to samozřejmně stejné, jako s nezávislým topením.
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 459
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 17:53:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

křivi: Dobře dobře....proč teda ale většina busů tankuje se zapnutým motorem?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25315
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 19:25:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Protože je jim nějakej zákon kdesi
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 21:01:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A taky proto, že je tu v kolizi hledisko bezpečnostní (vypnout) a technické (motory s turbem vypínat jen při delší pauze a až po chvíli volnoběhu). Zákon preferuje bezpečnost.
Každopádně někteří řidiči dělají taková zvěrstva, že tankování nastartovaného autobusu je proti tomu takřka neškodná kratochvíle.
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 460
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 21:51:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

křivi: Jo tak to souhlasím. Zažil jsem i roztlačování LC 936.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25325
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 20:58:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pak ale není řešením porušování, ale tlak na změnu.
Ale to se asi nestane, stejně jako v případě silničního zákona, kdy tolerované a veřejně podporované porušování zákona zastavily až potenciální přísné tresty :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 21:29:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem tady o pár příspěvků výše popisoval můj "zážitek" když jsem se 24.8. místo v Ostravě ocitnul v Praze. Myslel jsem, že tento můj případ v rámci autobusové dopravy SA bude výjimkou - zřejmě nikoliv. Čistě náhodou jsem na netu našel následující, v mnoha směrech podobný příběh, který se odehrál údajně o pět dní později tedy 29.8.:


DISKUSNÍ FÓRUM NA TYL.CZ
diskusní fórum čtenářů

Zpet na predchozí stranu Vložit príspevek
Autor: kulda
Datum přidání: 30.8.2006 12:38
bezpečnost
dne29.8.2006 moje neteř cestovala na trase Praha- Košice s nastupem v Brně a výstupem v B.Bystrici.Zakoupená jízdenka předem nám dávala jistotu místa ve vybraném spoji.Vše šlo v pohodě příjezd autobusu i samotný nastup ALE!!!!!!!Při nástupu mladá stewardka zkontrolovala námi zakoupenou jízdenku se slovy"vše v pořádku sedadlo č.58 vlevo." jaké zděšení přišlo když sestra mě v 15:00 volá,že její dcera sedí ve špatném autobusu,který vůbec přes B.Bystrici nejede.Přes tel.se stewardkou,která nedokázala ani komunikovat jak se to mohlo stát s tím,že neteř vysadí v Popradu a sestra si musela 150km pro svou dceru dojet.Prominte,ale takovou stewardku,která ani neví kudy autobus jede bych okamžitě propustil a ještě kopl do prdele.
ODPOVĚDĚT NA PŘÍSPĚVEK
Tam kde se točí autobus, já jednou jsem stál...:-)
Filip_daněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 22:51:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdenek: Hrůůůůůza takovou stevardku bych taky nejradši kopl do prdele.
křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 18:34:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Busman: roztlačování autobusů je skutečně veselé.
Kolem r. 1975 nám na třídním výletě chcípnul RTO Lux před přejezdem ve Kbelích a řidič se klidně nechal roztlačovat od 14-letých dětí. V přejezdu byla prohlubeň, ve které autobus posléze uvízl a museli jsme sehnat posily, než pojede vlak.
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 794
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 22:28:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Roztlačování RTO jsem zažil taky. Když mi bylo 6 let, tak jsme jeli na Vánoce někam do Beskyd a do kopce se mu nechtělo. Vedoucí zájezdu prohlásil: "Chlapi, běžte tlačit", matně si jen vybavuju siluetu autobusu zezadu a ten kopec. Nevím o jakou závadu šlo, ale prý nesměl zastavit (v kopci), protože by se pak nerozjel. Kvůli sněhu to nebylo, neboť se to stalo 26.12.1989 (místo bych našel na mapě) a tenkrát nebyl sníh ani na horách.

Sorry za off-topic, RTO byl zelený, takže zpět ke žlutým autobusům.
ICQ: 155-617-186
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 602
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 13:40:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak na lince do Plzně jsem teda u SA žádný výrazný odliv cestujících nepozoroval i když jezdí ze zličína vozy byly až na vyjímky vyprodané (stav v pondělí odpoledne)tenhle dopravce má už svojí klientelu a ta s nim bude jezdit i kdyby končil v berouně a mělo se přestupovat na vlak
AV 15-30
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 784
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 20:29:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nic proti dopravci Student Agenci, rozhodně dobře rozvířil jinak v celku stojaté vody dálkové autobusové dopravy.

Dnes mě tento dopravce resp. jeho zaměstnanci naštvaly jinou věcí. Je známou skutečností že SA na autobusovém terminálu Praha Zličín používá stanoviště č.1 u kterého dokonce se minulí týden oběvil minibus sloužící jako předprodej jízdenek. Dnes před 15:30 na tomto stanovišti stanicoval pravidelný spoj na Plzeň, na stanovišti č.2 čekali cestující na linku A24 na Kladno. Touto dobou se na Zličíně oběvil i další vůz SA, jeho posádku však nenapadlo nic lepšího než vůz odstavit za vůz stanicující na stanovišti č.1. Tim to "geniálnim" počinem zkomplikovali nástup cestujících do spoje linky A24 s odjezdem v 15:30, neboť záď vozu zasahovala cca 2m do stanoviště č.2 a kompletně zahradila mezeru v zábradlí u krakorce. Paradoxem celé situace je že pravidelný spoj SA odjížděl po 15:30 nedlouho po odjezdu spoje linky A24. Co asi měla osádka onoho vozu SA v hlavě o tom nechci diskutovat, ale podle fronty na stanovišti č.2 mohla usoudit že z něj pojede v nejbližší době spoj a mohla vyčkat na odstavné ploše. Každopádně takovýto přístup zaměstnanců nedělá SA dobrou reklamu... pro doplnění přidávam foto.

 
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4743
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 22:05:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Travego jezdí do Vídně pravidelně? Dnes jsem viděl odjíždět Cygnuse a pžijíždět eMBéčko, ovšem max. s 15 lidmi
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1120
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 06. září 2006 - 07:13:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Travego 0361 jezdí pravidelně na spojích v 6:00 a 15:15 z Brna. S Cygnusem ve 3:05 a 13:15 jezdívá bývalý řidič linky 53.

Dandy mimochodem vyfotil Travego 0362.
Myslím, že nebylo nic jednoduššího, než jít za šoférem toho Travega a slušně ho požádat o odstavení vozu jinam. Pokud by reagoval jiným způsobem, než odjetím, tak bych napsal Radimovi. Ale on s tím udělá jistě pořádek i po tomto upozornění.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 603
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 06. září 2006 - 12:11:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dandy:ano arogance a neomalesnost některých zaměstnancu SA k ostatním dopravcům jsou všeobecně známé,vůbec Radim zaměstnává lidi kteří mají o organizování dopravy asi přehled jako kočka o atomový energii (ne všichni) nicméně podobné chování na zličíně se dá teď očekávat častěji
Mirek:no měl si ten řidič před těma ze SA asi kleknout a požádat je zda i on by mohl dělat svou práci
Co jezdí SA ze zličína tak je tam poněkud živo
AV 15-30
Goldfinger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 09:14:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono je živo i v Brně u Grandu, když se tam rojí žlutí (třeba kolem 21h), ale naštěstí už se řidiči naučili stát podél celé délky skořepiny, i tak je to mazec a docela chaos.Občas dochází k zajímavým situacím, kdy ve 20.45 odjíždí ostravská linka do cajzlova, má docela dost míst volných a mezinárodní spoje nepoberou všechny čekající.Apropos nevíte, proč rezervační systém SA na netu končí nedělí 17.9.? Bylo to dřív tak na měsíc dopředu.
Budulinek4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 4-2004


Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 14:10:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle mě to souvisí s novým jízdním řádem na brněnské lince,kde bude od 18.9. půlhodinový takt.
Motol forever !
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 16:46:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych tip na nové nádraží pro SA v Brně - vedle Vaňkovky bývalý bazar Eurocar, prakticky vedle Zvonařky, určitě by to bylo daleko lepší než Grand (po úpravě povrchu a vybudování něčeho jako nástupiště samozřejmě). Navíc ve Vaňkovce mají předprodej a internet pro cestující.
www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
1560
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 18:18:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

minibox : využití této plochy bude určitě jiné než parkoviště. A navíc, když už by SA chtěla svá nástupiště přesunout, věděl bych o jednom místě, které je ke Zvonařce ještě blíž a nástupiště už tam jsou :-)
Nekonečné reinkarnace vozů T3 v podobě wan, trojwan a jiných bastlů nejsem perspektivou pro chudší provozy, ale projevem úpadku výroby tramvají v České republice. Prolízačky patří na dětská hřiště, ne na koleje českých a moravských měst!
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5217
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 12:09:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď mě tak napadlo, netušíte náhodou, kde SA odstavuje na noc v Plzni svoj busy? Pokud si vzpomínám, vídám je jezdit kolem nádraží někam směrem na Slovany.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Goldfinger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 10:14:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Minibox: Lepší polohu bus nádraží než u Grandu nevymyslíte. Na pětníku 2 uzly MHD (hl.n., Malinovského nám., komfortní přestup na vlak, dokonce i bezbariérový, pokud to vezmete přes spěšninový areál na 1. perón a pěšky na Svoboďák coby dup.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4804
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 11:42:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Goldfinger: Jo, to platí včil, ale jestli se odstěhuje nádraží na jih, tak přestup na vlaky zmizí
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Goldfinger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 137
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 12:59:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale to neni Radimův problém, spíš výhoda, protože pak už vlakem do Brna vůbec nikdo nepojede.
Budulinek4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 4-2004


Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 20:49:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná už jste si všimli, že Radim zveřejnil zajíždění do Bíteše v jízdních řádech na lince do Ostravy, Brna a Košic.

U Ostravské linky je naplánováno zajíždění jen 1x denně, no to jsem zvědav zda to bude stačit.
Motol forever !
Ives
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 13. září 2006 - 12:13:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teda, Tourbus šel s cenama hodně dolů.. Mrkněte na jejich stránky. Obyčejné jízné za 95,-.
Nésu žádné šotouš!
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1136
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 08:57:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odkaz1

odkaz2

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace