K-report
 

Archiv do 20.září 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Staré archivy » Archiv do 20.září 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.122.16
Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 01:23:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsem se vrátil z dalších zahraničních jízd,svezl jsem se hned tou desítkou po bývalé trase po Anglickém nábřeží.Hned mě též napadlo,proč se už ta linka č.14 neprodlouží od Mrakodrapu přes Anglické nábřeží k Hl.nádraží ČD a Americkou zpět do Prokopovy.Ta čtrnáctka by dosti pomohla ostatním linkám,hlavně šestnáctce.Lidem,bydlícím na Borech mezi Teplárnou a konečnou v Heyrovského,by nabídla rychlejší a kratší spojení přes Doudlevce a odlehčila by hlavně ve špičkách šestnáctce.Pomohlo by to i cestujícím od vlaků a byl by i lepší přestup na tramvajové linky 1 a 2 v Pražské ul. Odpadlo by i v případě několika linek zdlouhavější přestupování podchodem v Sirkové.O intervalu linky č.14 a o provozování třeba o víkendech by bylo zapotřebí diskutovat.Nevím,jestli by měla o špičkách jezdit například do Sladkovského.Máme nově vybudovanou smyčku u Částkovy a navíc je tam přestup na linku č.30.
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.53.115
Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 09:12:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V NP Karose 462 je už instalovaná plazmová televize, s poměrně velkou úhlopříčkou, lidé nad 185 cm se můžou praštit do hlavy. V Jeseníku byla za kabinou řidiče, tam nikomu nepřekážela, v Plzni je před středními dveřmi. Kolik vůbec ta nemluvící telka stála?
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 542
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 09:14:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad James Bond: A už tam byl nějaký program?
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.103
Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 10:37:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve 462 na obrazovce běhal obrázek autobusu, nějaké info o čipové kartě jako peněžence - prostě takový reklamní blok PMDP. Běhá tam ještě čas a nejbližší stanice. Výluky tam nejsou, dokonce ani aktuální problémy (v té době na 1 nejezdily 45 minut tramvaje kvůli údajně spadlé troleji). Prostě reklamy a prospekty.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 23:04:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

007: Prostě reklamy a prospekty.
A co jste čekali jinýho? Že tam poběží kompletních 5 dílů Star Wars??? :-D
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 798
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 23:32:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wlasta- No v Jesníku tam určitě běží
Evoluci nezastavíš...
Tak jako člověk pochází z tupý a smrdutý opice, tak pochází ŠKODA 100 z odfláknutý a šeredný 1000 MB
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2219
Registrován: 8-2002
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 00:52:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

cityscreen: proslychalo se cosi o dopravnich informacich - tudiz ja si pod tim predstavim (treba) aktualni oznameni o vyluce tramvaji a nasazeni busu NAD. ale takovy obecny spoty zrejme jeste pohybliva reklamni nestacila vyrobit.

uprimne receno ani mi neni uplne jasny jak takovou informaci sdelovat pouze obrazem bez zvuku. to se nekdo bude malovat s mapkou a datlovat do videosouboru textovou informaci? nez takovej spot vyrobi, je po vyluce! a jak se ten infoblok operativne dostane do konkretniho vozu? dispecer bude ve fobii s notebookem v ruce objizdet vozy na konecnych? nebo se novej klip nahraje vecer pri prujezdu vratnici? kterej vocas to vymyslel?!?

tesim se na to, az si cityscreeny vezme na musku sprejer ZERO a vsechny je votaguje... to se s chuti zasmeju.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 544
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 08:25:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pavel2: Já myslel, že ty Cityscreeny budou nějak na dálku propojeny s dispečinkem, aby tam někdo mohl nadatlovat aktuální info a odeslat to a to by se ukázalo na každém CSku. Dyť i ČSAD má nějaké mikrovlné spojení po Plzni kvůli těm novým odbavovacím strojům.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 408
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 08:38:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tesim se na to, az si cityscreeny vezme na musku sprejer ZERO a vsechny je votaguje... to se s chuti zasmeju.

Moc se nesměj,pokud bych ho chytnul,máš o kamaráda míň,protože půjdu do chládku,ale slyšel jsem,že za vraždu v afektu tě nic nehrozí...
http://spvd.cz/skoda-bus/
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5212
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 20:00:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dyť i ČSAD má nějaké mikrovlné spojení po Plzni kvůli těm novým odbavovacím strojům.

Po Plzni? Po dvoře garáží a po autobusovém nádraží.....
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5214
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 22:03:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

brněnská diskuze

http://forum.svetmhd.net/viewtopic.php?t=83&sid=08d513c6647af0a7f686630bdcc1c857

uvádí: Slatinskou vozovnu před chvílí opustily autobusy 7225,7226 a 7287 zapůjčené DP Most a Litvínov.Budou provozovány na linkách, které provozoval DP Ústeckého kraje. Stejně jako vozy od nás si dnes berou vozy i v Plzni, Pardubicích ...Celkem údajně přes 20 busů.

Co to je? Nějaká novinářská kachna a nebo je to pravda?
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1314
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 22:09:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: pravda
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 547
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 09:35:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martin_j: A na Rokycanské třídě u Ústředního hřbitova.
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.141
Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 10:48:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Jeseníku na plazmové obrazovce moc neběhalo - pouze číslo linky a 2 následující stanice. Jenže v Jeseníku to byla skutečně úzká plazmová obrazovka, která nikomu nemohla spadnout na hlavu, kdežto tady to má rozměry polovičního domácího kina a stojí to v uličce před středními dveřmi. Výluka - o tom, že je nasazen bus náhradní dopravy kvůli spadlé troleji - to může klidně běhat po vnitřním infopanelu BUSE. Prý to má být postupně ve všech vozech všech trakcí - jenom nevím kam to dají ve vysokých karosách, tam se praští do hlavy i dítě, pokud televize bude mít stejné rozměry jako ty prototypy.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5235
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 10:57:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to může klidně běhat po vnitřním infopanelu BUSE

To nemůže, protože vnitřní panel BUSE se ovládá palubním počítačem, ten umí zobrazovat jen texty, které se do něj nahrají a nahrát se to dá jen tak, že připravíš text v počítači, nahraješ na pamě´tovou kartu, tu strčíš do palubního počítače a zkopíruješ obsah.

No a za druhé, ono se to ovládá tak, že do palubního počítače zadáš číslo cíle (neboli kam ten vůz jede) a podle toho se pak zobrazují patřičné texty na vnitřních i vnějších displejích.
Takže podtrženo, sečteno, tvůj návrh není technicky realizovatelný.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1064
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 20:26:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele děcka jak je to s trombelusama do Pardubek, já jenom že před tejdnem jeden stál v Třemošný! To maj opravovat PMDP, nebo to může dělat i Datatechnik?
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5244
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 22:22:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, to je 347 (mimochodem, až do června s ním jezdil mediálně známý řidič s kladným vztahem k alkoholu a střelným zbraním). A pokud se nepletu, funguje to tak, že PMDP modernizuje trolejbusy pro DPMP a pokud plzeňský podnik zadá část úkonů spojených s modernizací jiné firmě, je to jen a pouze jeho věc.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2228
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 22:46:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MF: zkus přelouskat tohle a poděl se s námi na co jsi přišel. mě nebaví se tím prodírat...
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2229
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 23:34:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jinak dnesni ulovek - marianskolazenska 24 Tr:
 
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.103
Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 14:48:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin j: Díky za vysvětlení. Jen škoda, že sdělení o výluce nemůže psát řidič operativně klávesnicí. Tak se nebude stavět trolejbusová linka na Borská pole, EU schválilo dotaci jen 9 místo 91 milionů Kč, tudíž na to město nemá peníze. Hlavně že bylo 200 milionů na projekt Plzeňská karta. Ale není třeba věšet hlavy, ještě existují tzv. norské fondy, které vyplácí peníze na projekty, které EU nepodpořila.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5256
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 16:19:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To ta klávesnice ani neumí. Funguje to tak, že každé tlačítko má nějakou funkci, např.
1 - zadání číslo linky
2 - zadání čísla cílové stanice
3 - zadání čísla služby (v některých městech jsou v palubním počítači nahrané jízdní řády)
a tak dále. Další tlačítka třeba umožňují nalistovat kurzorovými šipkami konkrétní zastávku v případě, že vůz najíždí na linku někde na trase (např. z vozovny po výměně vozu), dále je tam volba "objížďka" (to aby vůz nemátl cestující hlášením zastávek, když jede po objízdné trase) a tak dále.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5257
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 16:29:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přihodím pár fotek:

Palubní počítače BUSE BS 100 staršího a novějšího provedení, noá verze nemá na tlačítkách poisy, ale obrázky.

 
 

Na displeji vidíme:
- název cílové stanice
- sílu signálu vysílačky (5 nejlepší)
- číslo cíle (to má řidič uvedeno v JŘ)
a v dalším řádku
- číslo linky
- číslo zóny
- aktuální čas

No a pokud používáme režim Služba (Brno, Pardubice, Hradec, ...), vypadá to takhle:

 
 

Z displeje na prvním obrázku vidíme, že jsme u nádraží, za 14 minut, tedy v 18:13 nám začne palubní počítač pípat, aby nás upozornil, že za minutu je odjezd. Pojedeme do Nemošic jako linka 10.

No a druhý obrázek - jsme v zastávce Gorkého, škola, jedeme jako linka 10 k nádraží, máme tam být v 17:10, takže odchylka od JŘ je nula.

A závěrem přihodím ještě návod, který jsem si ofotil v jednom autobuse:

 
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1287
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 18:14:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Minulou středu jsem při návštěve Zlína zahlédl v Otrokovicích na cestě do Zlineru Karosu B731(2) za tahačem, přední náprava zvednutá, zadní čelo zejména zleva nabořené. Podle ev.č. ve žlutém rámečku tipuji Plzeň, ev.č. bylo 433.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1729
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 19:04:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Martin_j: Bod 10 se mi líbí nejvíce a zapracuji ho do svého školení.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5258
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 20:52:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kvůli bodu 10 jsem to fotil, protože se mi taky moc líbil

P.S.: K mému předchozímu příspěvku, který jsme si teprve teď po sobě přečetl (jakož i k mým dalším písemným projevům, s nimiž se setkáváte) - za vynechaná písmenka nemůže uživatel počítače, ale bezdrátová klávesnice
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 805
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 21:59:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je nádhera.
385 jezdí krásně vyzdobená asi už dlouho páč je zřetelně vidět jak reklama ja přelepená přes šmouhu od spreje a na kapotě už je sprej dost smytej naší squelou myčkou co meje vozy skoro na kov.
TFUJ
 
 

Tímto nedělam, pachateli (ům) nikterek reklamu!
O jejich prezentaci se stará nejlépe podnik tím že tuto dílo vystavuje zcela bezplatně denně po městě.
Evoluci nezastavíš...
Tak jako člověk pochází z tupý a smrdutý opice, tak pochází ŠKODA 100 z odfláknutý a šeredný 1000 MB
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2238
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 13. září 2006 - 00:06:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jva: 433 je B931. B73x konci na #431, 432 je zlutomodra specialni C734. nevim co jsi videl, chtelo by to zpravodajstvi obrazem :-)

martin_100:
sprejeri si koledujou. vsechno bych je to nechal ne umyt, ale vylestit vlastnim jazykem

az je nekdo z ridicu chyti, bude u toho zrejme asistovat zachranka... a budou to zaslouzene redesignovany ciferniky a zlamany hnaty

ze to necha podnik jezdit... k tomu neni co dodat... zrejme je to v souladu s ISO 9001:2000. PČR znehodnocena tabulka nevzrusuje tak co... kde neni zalobce, neni ani soudce
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.103
Odesláno Středa, 13. září 2006 - 09:52:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin j: Díky Mistře za názorné vysvětlení.
6346
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.181.197
Odesláno Středa, 13. září 2006 - 15:08:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

grafitti na busu 385: no comment
Jinak už delší dobu jezdí další devítistovková Karosa po GO - 437. Na první pohled pěkná práce.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 13. září 2006 - 20:53:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo, co se děje s webem PMDP? Přes den v práci mi ho IE nenačte, večer doma Firefox bez problémů. Je chyba v prohlížeči nebo v čase?
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 558
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 13. září 2006 - 22:09:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolik měla najeto přibližně 439? Si myslím, že na GO byly jiní adepti.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2243
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 14. září 2006 - 15:54:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes byla na zkusebnich jizdach dalsi plzenska 24 Tr, tedy zrejme budouci #506. to uz ma ten vylepsenej typ elektrovyzbroje, takze by to mohla byt 26 Tr? :-)

foto bohuzel. bud jela moc potichu nebo jsem nepozornej nebo jsem ji necekal nebo mix vseho dohromady :-)
Mr4k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 7-2004
Odesláno Čtvrtek, 14. září 2006 - 17:34:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vypada urcite stejne priserne jako ty ostatni tak co :P
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 402
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 14. září 2006 - 19:55:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska za tahačem po USAtřídě jedna mariánka okolo 15té hodiny. Asi směr ML.

ad Karel Š: Nestojí už v Doudlevcích "kastle" pro Jihlavu nebo se dokonce už kompletuje?
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
Karel_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 7-2005
Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 07:11:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jihlavská 24Tr vyjede na zkušebky někdy příští týden. Mariánky se už předávají.
Ta 506-ka je ještě se starou el. výzbrojí.
Na nové el. výzbroji probíhají zkoušky a bude se teprve montovat do vozu a ten pak bude muset absolvovat mnoho zkoušek. Už jsou tu 4 karosérie 25Tr Ústí.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1300
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 20:27:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Karel_Š: Vím, že to sem nepatří, ale nevíš něco o tr pro Zlín...??? Klidně na mail. Díky
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 404
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 19:45:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karel Š: Děkuju.
(Jen jenom kdyby byly její fotky, mohl bych poprosit na mail).
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.81
Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 14:10:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stav zastávky Stavební stroje pro linky 10,16,28 a 39 je už několik let katastrofální.Díry v keramické červenohnědé dlažbě se stále zvětšují a prohlubují. Jako na potvoru tam často zastavují např. Trejsiny daleko od chodníku a cestující,včetně kočárků,tam vystupují přímo do jam,což není příliš bezpečné.Snad by bylo možné povrch vyspravit alespoň betonem,či se chystá nějaká větší oprava??!! Co tomu říkají samotní řidiči?
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.81
Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 19:00:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na lince č.12 dnes jezdily nízkopodlažní trolejbusy,není mi známo proč.Plzeňské noviny už nevycházejí,prý to zkrachovalo.Stejně snad vycházely hlavně kvůli kampani ODS.Ty instalované schránky v dopravních prostředcích a na zastávkových označnících jsou vlastně vyhozené peníze.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1076
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 19:17:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plzeňské noviny nevycházejí tak to je mocky... Hlavně že máme krabičky na každej zastávce a v každym dopravnim prostředku No doufám, že se PMDP posnaží a nějak se dohodnou s vydavateli METRA... Ale smát se budu i zejtra až uvidim ten hafec prázdnejch schránek...

(Příspěvek byl editován uživatelem malý fotograf.)
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 218
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 21:16:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Go ve Zlineru jsou: B931 ev.č.433 a 436- ta tam byla odvezena pro závadu na zadní nápravě dřív než bylo plánováno.

ev.č. 434 po GO jezdí od 11.9. od pondělí.

Negenerálkované B931 zbývají jen: č.438, 439, 440, 442. Hotové by měly být do konce roku všechny vyjma vozu č.435, který byl opraven v r.2003 dílnami DP.

Pojízdné stovky č.101, 106 a 107 by měly jít do Ustí nad Labem ?: snad někdo doplní, upřesní..
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 809
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 21:32:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už maj prej podle agentury JPP připravený papíry.
A neni to Ústí ale Česká lípa .
Evoluci nezastavíš...
Tak jako člověk pochází z tupý a smrdutý opice, tak pochází ŠKODA 100 z odfláknutý a šeredný 1000 MB
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2258
Registrován: 8-2002
Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 23:11:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_100 + pepa_103:
aha, tak takhle je to tedy s tim ustim... a ono usti a ceska lipa je co se personalniho obsazeni vedeni firem tyce vlastne totez, jaxe ted proflaklo pri ustecky krizi.

pepa_103:
diky za udaje do prehledu autobusu. snad ho zas nekdy zaktualizuju :-)

m_f:
plzensky noviny zrejme prisly o sponzora, kterej vydavani toho nesmyslnyho platku financoval. pricemz ma vydavatel tech novin, prazska firma imprime, docela solidni dluhy.

schranky na noviny jsou majetkem prave imprime s.r.o. ve vozech jsou akorat zdrojem nadbytecnyho hluku, neustale to drnci a vibruje. kdyby si je fa imprime odmontovala a strcila kamsi, bylo by to nejlepsi. ale k tomu asi jen tak nedojde, chysta se dalsi vyuziti schranek.

Jirka Breník a deravy povrch zastavky Stavebni stroje smer Doubravka:
ridici skripou zubama, vozy drncaji pres nerovnosti, cestujici se divi proc ten dement sofer zastavil tak daleko od chodniku a od oznacniku a vedeni PMDP je to s pravdepodobnosti blizici se jistote zrejme u

no hlavne ze budeme mit v autobusech ty uzasny cityscreeny
ja tuhletu logiku proste nechapu
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.115
Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 10:23:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakpak to, že stovkové busy 101, 106 a 107 mají STK, když mají papíry? Vždyť jim měla projít a vzhledem ke stavu její prodloužení nebylo pravděpodobné. Ikdyž možné je všechno, nedávno jsem na STK viděl audinu s SPZ Francie. Pobavilo mě, že přední SPZ pocházela z jiného vozu než zadní, neshodovaly se.
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.88
Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 10:42:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč, když mají papíry, tak by nemohly mít STK. Tuhle větu fakt nechápu. A vozidlo, které nemá platnou STK zůstává pořád přihlášené, čili s "papíry". Jenom nesmí legálně na silnici.
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 220
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 16:44:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

101 má STK do 12/2006
106 má STK do 7/2007
107 má STK do 11/2007

sám jsem si to zjistil na značkách.
Jinak 107 stojí ve vozovně pokaždé jinde a má vyměněný plech za zadním kolem vlevo. 106 stojí také vždy jinde tzn. že snimi manipulují.
101 stojí už měsíc vedle vozu 104( ten už nemá ani některé sedadla a masku na čele aj.) oba jsou ˇuplně nahoře pod dílnami. Všechny jsou stále s cardmenama. Pod nad nimi stojí ještě schnilá Škodovka č.443 od 5/2006 a pod nimi schnilá ale již oloupaná od rekl. Carrefour Šk. č.448. Vedle ní pak 103- ze které také mizí díly. Pod ní tak 5 míst prázdných a tam pak je 102 také bez některých dílů ( vysílačka, pal.BUSE, hodiny, cardmeny, motor. brzda, řemeny atd.
Škoda č.445 stojí u myčky a je svařená a nově oplechovaná, ale práce na ní bude jak na kostele.

Jinak ve vozovně ještě stojí Karosa č.372, která je celkem dost nabouraná ze zadu.

Solaris č.482 má reklamu shodnou s Citelisem č.492.

Pavel 2: kdyby jsi měl zájem o nějaké foto busů , můžem se domluvit.
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 811
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 15:27:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

414 se po dlouhý době podívala na denní světlo.
Sice jen na chviličku při manuipulaci po hale ale měla možnost se spoň nadechnout.
 
Evoluci nezastavíš...
Tak jako člověk pochází z tupý a smrdutý opice, tak pochází ŠKODA 100 z odfláknutý a šeredný 1000 MB
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2267
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 15:32:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

docela by me zajimalo, jestli tu 445ku s cistyma nenalakovanyma plechama dnes skovali pod strechu. nedivil bych se, kdyby ji nechali na desti...

pepa_103: jasně, Ď :-)
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 16:33:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2: ta stojí delší dobou na jednom místě a to pod myčkou, takže se dnes asi osprchovala.
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2270
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 22:11:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kontrolní otázka: co udělá nenalakovanej plech, když ho ponecháme na větru a dešti?
odpověď známe už z Černých baronů (mp3, 20 s)

nejsmutnější na tom je, že v PMDP takovýhle nepodstatný detaily dodnes nikoho nezajímají. a to máme rok 2006 s cardmanama, cityscreenama a podobnýma zbytečnýma nesmyslama.
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 978
Registrován: 7-2002


Odesláno Středa, 20. září 2006 - 10:13:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak máme MHD zdarma: ve vozech to není moc znát. Lidí celkem stejně, rovněž někteří z neznalosti vytrvale štípou lístky. Chtělo by to asi větší humbuk v regionálních mediích jako rozhlas, noviny... Samolepky na zadním čele (hlavně Tr a Ab) jsou dobrý nápad, tam je mají řidiči IAD přímo na očích.
Je dobré, že alespoň čipomaty jsou vypnuté, to by byla fakt od PMDP zákeřnost ;-)
Oproti včerejšku ubylo dle mě radikálně i aut, ale spíš bych to viděl tak, že na to má vliv nedeštivé počasí ;-) Huvidíme co v pátek...
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 284
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 20. září 2006 - 11:11:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mezi námi, já si myslím že ten avizovaný úbytek aut v ulicích je nesmysl. Spíše zafungovalo to, že když je teď Den bez aut věc politicky schválena s nálepkou akce EU, tak se nějaký ten argument pro vždycky vyhledá.
Když Den bez aut před pár lety dělali Děti země, bylo všechno jinak.....Město i DP o to neměl zájem....
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 11:37:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_k: to je sice pravda, ale bu´dme rádi za to, že se to podařilo jinou cestou ... a pokud tlak "zelených" organizací na rozumné věci nefunguje u nás, tak proč nevyužít toho, že funguje v Bruselu.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5350
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 20. září 2006 - 11:55:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

u vás to funguje, varskej DP se na to tradičně vysral.... (aspon na webu nic nemaj)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1080
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 20. září 2006 - 14:10:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samolepky na očích to je dobrej nápad... No vrakosám bych polepil okna a jinak bych se na ty zadní čela vykašlal. Zbytky po slavnostech svobody jsou ještě vidět! Jinak by se už mohla do softwaru cardmanů zařadit hláška v tomto vozidle je jízdné zdarma. Ta by se mohla používat i na bezplatných linkách do hypermarketů atp.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 813
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 20. září 2006 - 15:24:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jé ono je mhd zdarma?
A proč když má většina lidí lítačku a ty co jí nemaj tak stejně nejezdí
Evoluci nezastavíš...
Tak jako člověk pochází z tupý a smrdutý opice, tak pochází ŠKODA 100 z odfláknutý a šeredný 1000 MB
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 980
Registrován: 7-2002


Odesláno Středa, 20. září 2006 - 16:12:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_100: koukám, že občas se ti hodí odborné informace a občas vypadáš, jako když neumíš do pěti počítat. Prosím tě, sedni si do toho svého autíčka a laskavě odjeď, jo
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 223
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 16:22:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neví někdo co dělá Bus č.431 v Lounech? foto je na www.citybus.cz

DNES RÁNO BYL NA a-41 CEDULÁK č.107 nebyly to halucinace bylo to tak!!
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1107
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 16:48:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K zastávce Stavební stroje: Nejedná se o dlažbu, ale o betonový monolit s povrchovou úpravou dlažbu imitující, což je právě ten kámen úrazu. Pro plochu, která je tak často vystavena enormním dynamickým účinkům brzdění a akcelerace je to nevhodná technologie a navíc v tomhle případě i zřejmě špatně provedená. Pár těchhle zálivů bylo zřízeno v polovině devadesátých let, pak se od toho naštěstí upustilo ve prospěch žulových kočičích hlav.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
RegioMap Plzeňského kraje - stav k 2.7.2006
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2275
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 18:28:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_l: víme, to ofšem nic nemění na tom, že ten záliv je dlouhodobě NESJÍZDNEJ. PMDP to zřejmě začne řešit až když tam kloubáku 470 upadne zadní náprava nebo až se tam zmrzačí babka Kropáčková...

pepa_103: pěknej postřeh :-)
v ústeckým kraji asi bude jezdit všechno z celý republiky co má 4 kola a kapacitu víc než 10 cestujících. teď kdyby cajti udělali akci kryštof zaměřenou na technickej stav autobusů, asi by se sami nestačili divit :-)
i když podle těch fotek na citybus.cz se zatím největší šroty nedostavily.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace