K-report
 

Archiv do 04.října 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Staré archivy » Archiv do 04.října 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 418
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 29. září 2006 - 11:49:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Milanm:
No, možná tady v Plzni máme kulturnější řidiče než jinde. Ale co mě docela vadí je to, že řidič ráno přirozeně pustí topení a někdy asi zapomene vypnout tu část u předních dveří. Je to docela nepříjemné, když třeba 1/2 hodiny jde přímo do nosu teplý vzduch a venku je nějakých 20-25C.



Víš,nebo spíš nevíš,že toto topení je i pro řidiče?
Takže,aby tě nešel teplej vzduch do rypáku,bude řidč mrznout?? Dám ti radu:
Sedni si jinam.
http://spvd.cz/skoda-bus/
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.53.76
Odesláno Pátek, 29. září 2006 - 12:40:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Každý den kolem 12 hod. na zastávce ZČU ve směru na Bory čekají snad stovky lidí, kteří se nevejdou ani do prázdné 24. Pak přijela 30, ta ten zbytek (30 lidí) naštěstí pobrala. Ale doprava na BP se těžko zlepší, když tramvajová ani trolejbusová trať jentak nebudou.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 586
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 29. září 2006 - 12:48:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Libor_hh: Tak já nevím ,ale když řídím osobní auto, tak si taky při venkovní teplotě kolem 20C a výše nepustím topení a ještě k tomu s větrákem.
Honzík Honzík Honzík
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.139.45
Odesláno Pátek, 29. září 2006 - 15:30:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem byl včera se podívat do centra v Černicích a zjistil jsem, že žádná nová trať tan mení, že tam jede trolejbus na ten agregát nebo benzín motor, či co. Co však je strašné jsou neodpovídající intervaly. Linka je narvaná tak, že se tam všichni ani nevejdou. A autobus 32 jezdí sporadicky. přímá linka z CAN jezdící jednou za hodinu už nic nevytrhne. Tohle tedy je dost strašné. Co takhle ukončit všechny tbusy v Černicích a mezi nákupním střediskem a tbusem dát pendlující bus linku?
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5360
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 29. září 2006 - 15:42:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co však je strašné jsou neodpovídající intervaly. Co však je strašné jsou neodpovídající intervaly.

K Olympii jezdí trolejbus proto, že si tu dopravu Olympia objednala a Olympia ji platí. Stejně tak si olympia platí i tu linku z CAN. Takže veškeré případné náměty směřovat na adresu nákupního centra Olympia.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2322
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 29. září 2006 - 19:00:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3x Honzík:
plzeňáci myslím už vědí, že když nejede 13ka od Olympie, vydají se pěšky přes kruhák a kolem benzínový pumpy ulicí K Plzenci. za 10 minut dojdou na zastávku 13ky, kde jezdí jednak NP hybridy od Olympie, tak i klasický 14 Tr, který se točí na starý konečný v Černicích.

jinak bezezbytku platí co psal Martin_j. kdo se neozve, musí buď počkat nebo pěškobusem... (a má to zadarmo! :-):-) - jak by řekl známej Přemet Prkenná Podlaha )

kontakty mas tudle:
http://www.olympiaplzen.cz/info.php?inf=2790
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5365
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 29. září 2006 - 21:02:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, jednoho toho pána v pravém sloupečku znám, je to bývalý žák mé babičky.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 420
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 29. září 2006 - 22:40:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Milanm:
Víš,už mi začínáš unavovat,spíše bych řekl,že píšeš věci a chceš být "" zajímavý"",ale jsi spíše lhář - sedmilhář.Abych tě nekřivdil,je možné,že bus špatně chladil v horku a potom logicky musíš otevřít topení,v teplém počasí se modernizované karosy blbě chladí,takže jsou dvě možnosti: Uvařit motor a spařenej substrát půjde pěšky a nebo to horko chvilku vydrží a povezou se,ale spíš lžeš.......
http://spvd.cz/skoda-bus/
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1304
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 30. září 2006 - 23:38:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libor_hh: karosy blbě chladí,takže jsou dvě možnosti: Uvařit motor a spařenej substrát půjde pěšky a nebo to horko chvilku vydrží a povezou se

tak tak, někdy to dělá i samotný větrák co je pod předním deklem když se motor hřeje, a když ten nestačí, je potřeba topit. U Karos docela běžná záležitost.
Nepořádkem ve stanici to začíná, srážkou vlaků to končí !
D O P R A V N Í P O D N I K
města Ústí nad Labem a.s.

_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.81
Odesláno Neděle, 01. října 2006 - 02:17:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na kyvadlové dopravě k tunelu Valík jezdily čtyři Citelisy č.491,492,493 a 499, aby zvládly davy zvědavých cestujících. V sobotu se též asfaltovala vozovka na Doudlevecké třídě /u zimního stadionu/.Na lince č.13 jezdily proto pouze nízkopodlažní trolejbusy s agregátem.Kromě vozu č. 498 (byl na dvanáctce) a asi záložního č.502,tam jely všechny ostatní vozy 24Tr.Doplňovaly je i Trejsiny č.483,484 a 486. Ještě k označování linek.Linka č.12 měla několik konečných stanic /převážně špičkových/.Sám jsem např. uvažoval o označení 12 J (Jiráskovo nám.),12 S (Sladkovského tř.), 12 Z /Zátiší/ apod. Jednu dobu v minulosti se označovala linka č.13 do Doudlevec jako 13 D. Samozřejmě by se daly označovat i spoje na Slovany nebo Čechurov.Cedule vozů na Čechurov měly na oranžovém podkladě bílé číslice,do Černic černé.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 587
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 01. října 2006 - 09:42:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Libor_hh: Tak za prvé zase takové horko letos v září nebylo, bylo celkem příjemné teplo a za druhé jsem si nevšiml, že by ukazatel teploty chladící kapaliny ukazoval nad 80C a ani větrák nešel, tak proč by se mělo topit...
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 588
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 01. října 2006 - 09:46:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a je třeba zajímavé, že jsem tohle "nouzové chlazení" nezažil, když bylo v létě třeba 35C. Takže chyba nebude asi v Karose, ale na místě řidiče, který jaksi zapomene, že už není 5 hodin ráno.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 422
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 01. října 2006 - 11:25:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milanm: Tak proč se nezeptáš řidiče,slušně??? Určitě tě také slušně odpoví.A nevymýšlej tady čorákoviny,když jsi tak pozorný a sleduješ i teplotu na budíku.Jsi klasický šotouš,co musí všechno vědět o dopravě,ale nic oficiálně nevíš,takže tápeš,zkoušíš tipovat,co asi jak by mělo být.Někdy mi připadají tvé příspěvky,že zkoušíš,jak to dopadne a co se dozvíš a jestli je to pravda.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1305
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 01. října 2006 - 11:37:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a je třeba zajímavé, že jsem tohle "nouzové chlazení" nezažil, když bylo v létě třeba 35C.

Jsi si nějaký jistý... Tak to jsi jel Karosou asi dvakrát v životě, nebo máte v Plzni superkarosy.

Takže chyba nebude asi v Karose, ale na místě řidiče, který jaksi zapomene, že už není 5 hodin ráno.

Fajn, pověsme tedy všechny řidiče na nejvyšší stožár.
Nepořádkem ve stanici to začíná, srážkou vlaků to končí !
D O P R A V N Í P O D N I K
města Ústí nad Labem a.s.

_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 593
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 01. října 2006 - 11:58:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pes...A kdo tady mluví o tom, aby se řidiči věsili na stožáry? Nedělají to zdaleko všichni.
Abrum
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 01. října 2006 - 12:08:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Libor h_h,Pes. Milanm:neni Karosa jako Karosa-automat,klacek, devitkova rada-mysleno vozy pro MHD- a z toho potom vyplyva vysoka teplota chlad.kapaliny a kroky k jeji odstraneni
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2332
Registrován: 8-2002
Odesláno Neděle, 01. října 2006 - 23:45:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

doudlevecká byla v sobotu zajímavá. známá firma Berger pokládala před zimákem finální asfaltovej koberec. začali prej v 5:30 ráno a kolem 9:30 už nechávali všechny auta i trolejbusy jezdit přes právě položenou vrstvu asfaltu. přicemž to ještě chladili kropičkou a stavební regulovčík v reflexní vestě tam dle potřeby zastavoval provoz.

smysl tohodle opatření mi doteď uniká. když se veškerá doprava několik měsíců mohla kodrcat po ukrutně děravý Plovární, těch sobotních pár hodin už by to snad taky vydržela.

docela by mě zajímalo, jak moc zrovna v tu chvíli dělníci dodržovali technologickej postup. abysme se za rok nedivili jak je ta silnice kolem zimáku děravá...

kamarád co bydlí poblíž vyprávěl jak v pátek stavební joudové měli nejdřív malej úzkej válec pro úpravu asfaltový plochy, takže válcovali v asfaltu pruhy. pak nasadili velkej a těžkej a tím zas vyvrátili jednu z kanálových vpustí. prostě se mi zdá, že ty lidi mají IQ tykve a pracujou systémem omyl-pokus místo toho, aby dodžovali nějaký výrobní postupy.

btw rychlost provádění stavebních prací na tom úseku byla po celou dobu uzavírky úchvatná až neuvěřitelná, to si zase ouřednictvo vybralo dodavatele... a najednou si snad někdo myslí, že situaci zachrání tím, že na silnici auta pustí o 12 hodin dřív. řekl bych, že i 'chalupa' firmy LIDL byla postavená dřív než těch pár stovek metrů ulice.

na autobusovou linku k Valíku byl nasazenej ještě Citybus 463 a jedna sedmičková karosa. asi byly busy dost narvaný. v okolí tunelu nebylo k hnutí, nejvíc lidí přijelo pochopitelně autem (takže nebylo kde zaparkovat), další část přijela na kolech, něco dovezly autobusy, zkrátka vypadalo to jako když se půlka Plzně sebere a přesune se na Valík. možná ani na Prvního máje nebývalo v ulicích tolik lidstva :-)

každopádně to hezky ilustruje význam dálničního obchvatu pro celý město a nezbývá než dodat zaplaťpánbu, že už se po něm co nevidět začne jezdit.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 425
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 00:15:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pavel 2 : s f vvv a
http://spvd.cz/skoda-bus/
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 411
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 11:51:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...ad Pavel2: Ted by to chtelo resit honem dopravu ve smeru na sever, protoze to co se vali po Lidicke z Plzne je priserne...navic to jezdi tesne vedle baraku.....neschopnost mistnich politiku se dohodnout s Roudnou je do nebe volajici. Otaska na ne, ten by jim ukazal, jak se maji veci davat do pohybu!!!
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 292
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 12:28:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže tohle přeci "obchvat" Roudné nevyřeší, pak se zase auta budou valit někomu jinému za barákem. Tady prostě nutně chybí západní okruh a dokončení silnice Studentská - Jateční.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 412
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 14:39:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_k: ano mas pravdu, nepresne jsem to pojmenoval. Hlavni je zapadni okruh na ktery uz je vydana EIA, narozdil od prutahu, ktery tady prosazoval Kalous.
Bohuzel se to tyka me a me rodiny, kdyz bydlime primo u krizovaty Lidicka/Mozartova. A je to tam moc fajn bydleni. Drzi me nad vodou pouze to, ze mam parcelu a tak do 2 let tam odsud vypadnu!
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 294
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 15:48:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to jsme skoro sousedi, to by jsme měli zajít někdy na jedno k Soudku, případně ve čtvrtek do Sokolovny (ale tam chodí především motoristická část zdejší diskuze, tak nevím zda-li je dobré se k ní hlásit)
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Borista
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.12.127
Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 15:56:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady prostě nutně chybí západní okruh a dokončení silnice Studentská - Jateční.
Při pohledu na mapu Plzně by bylo nutný vybudovat komunikaci "Alej svobody - Jateční " (Lochotín-Doubravka, aby lidi, co jedou z Vinic a předního Lochotína nemuseli jezdit na Doubravku přes centrum města. A nemusel by se stavět ani obchvat Roudný,o kterým si myslím, že nic dobrýho nepřinese.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 16:06:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak připomínka všem, kdo se ještě nepřihlásili na exklusivní sobotní zájezd na Hracholusky a Velký Zvon - viz podrobná pozvánka na webu SPVD, případně u většiny z vás - kukn zí bitte do vaší příchozí počty.
Ještě jsou volná místa, ale rychle mizí! Proto se nezapomeňte řádně přihlásit emailem do 5. října.

P.S.: Když vidím výše zmíněné nářky na plzeňské politiky, úředníky a dopraváky, nemůžu si do některých pernamentních stěžovatelů na plzeňské pořádky nerýpnout. Na webu i ve zvacích emailech na zájezd na Hrachy je jasně uvedeno, že v přihlášce je NUTNÉ uvést přesné jméno a přijmení, bydliště a datum narození. Tedy triviální požadavky, které po mě předem žádají od ZČE. Jaký je výsledek??

1/3 přihlášených se přihlásila správně
1/3 „přihlášených“ uvedla jen část požadovaných údajů, případně uvedla jiné - které jsem nežádal např. rodné číslo apod. Je mi líto, ale databázi vašich bydlišť, datumů narození a případně pravých jmen (ne pseudonymů, krycích jmen CIA a uměleckých jmen) v hlavě nevedu.
1/3 účastníků výletu přijde v sobotu k autobusu a: „Jééé, já se měl někde předem hlásit ??? Já myslel že se mnou počítáš automaticky.“

A tak je to u nás v Plzni pořád.

(Příspěvek byl editován uživatelem M_K.)
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1289
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 17:32:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S těma silnicema - chtělo by to na náměstí zapíchnout kružítko a okolo Plzně postavit silniční okruh. Západní by byl fajn, ale zase pomůže jenom trochu, a o Roudný je vůbec škoda mluvit, stačí si nakreslit na mapu, který dopravní proud přehodí kam a co to tedy bude za zárak, nehledě na už současný dopravní zácpy na tý Roudný...
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1788
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 17:53:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.M_k: Tak to je přesné, oni ( politici, úředníci a dopraváci) jsou jen odrazem společnosti, ne že se sem dostali odjinud. Každý by si měl nejprve zamést před svým prahem
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 835
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 18:07:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doprava v plzni je jaká je a když si vemu jak dlouho trvalo od nakreslení obchvatu k jeho snadužotevření, tak si nedělam nějaký vyhlídky že se po nějakym západnim okruhu svezu v nějakym rozumnym časovym horizontu :-/

Qalíku - lidu tam bylo jak o božim těle....
To by sice bylo dobrý ale co mi pilo krev byly ty blbečci na kolech a korčulích co se tam závratnou rychlostí proháněli davem pěších.
1 bruslař se o mě přerazil a když se zvedal tak měl ještě spoustu keců jak se mu tam pletu na místo omluvy že do mě vrazil....
Nobo 3 dědci s kolama stáli uprostřed valícího se davu v tunelu a každýmu trčelo kolon do jinýho směru...vskutku krásnej zátaras a ještě se jednomu nelíbilo když sem mu to kolo odstrčil starnou aby nezavazelo... :-(
Takyže sem během půl hodiny vypad a těšim se až si to v klidu projede autem.

A qvýletu já sem se k tomu zvacímu mailu dostal zcela náhodně ale napsal sem ti doufam že se to udělal dobře.
Evoluci nezastavíš...
Tak jako člověk pochází z tupý a smrdutý opice, tak pochází ŠKODA 100 z odfláknutý a šeredný 1000 MB
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 836
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 20:39:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A málem bych se zapoměl s vámi podělit o zážitek z dnešního rána.
Celková bilance ranní cesty do práce trbusem na lince 12 je 52 kč v háji a riskování pokuty od revizora.

Jelikož sem musel přes víkend pučit šéfovi jeho auto tak sem dnes musel do arbeitu ject trbusem.
Vyrazil sem tedy k 1. bráně na 12tku. V trafice neměli lupeny a tak jsem ač nerad vyzkoušel automat.
Po vhození 12 korun se nic nedělo...nevzdal jsem se a jako poctivý cestující vhodil další dukát (20tikorunu menší sem neměl) a ejhle ono furt nic. Na tlačítko storno se taky nic nedělo. Ani několik surových ran a kopanců s tvrdohlavým zlodějem nehlo.
Nezbejvalo tedy než nastoupit do trbusu a zkusit štěstí na jiný stanici s automatem.
Při pohledu na nevlídně se stvářícího řidiče sem se ani nepokoušel ho s mojí malichernou příhodou obtěžovat...lístek by mi stejně nedal tak co.
I vystoupil jsem na americký u pomníku a zamířil k místnímu automatu.
Tento další loupeživý stroj sice dvacku napolo pozřel ale zasekla se na půli cesty tak že sice byla ještě vidět ale strčit hlouběji nebo vytáhnout nešla.
Opět trocha vandalismu bez výsledku.
No jelikož máme firmu až v Božkově a spěchal jsem holt sem se rozhodl k další jízdě načerno.
Celou cestu jsem si připravoval všechny hromy a blesky nebeské které sešlu na hlavu nastoupivšího revizora.
Naštěstí se neobjevil.
Kdyby se tak ale stalo tak bych mu popsal kde že si oněch 52 korum za mojí cestu může vyzvednout a že to má i s královskym všimnym o tom jistě není sporu.

A co z toho vyplývá?
PMDP je banda loupežníků, jejíž pracovníci na vyšších postech by zasloužili pověsit za koule do průvanu
Evoluci nezastavíš...
Tak jako člověk pochází z tupý a smrdutý opice, tak pochází ŠKODA 100 z odfláknutý a šeredný 1000 MB
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1290
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 21:07:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Víš, evidentně nevíš, že řidič ti prodat jízdenku nemůže, protože by ho to extrémně obtěžovalo, zdržovalo, nejde to, a že to v jiných městech jde je jen mylný přelud. A trolejbusem máš jezdit z lásky k němu a k PMDP, jinak jsi padouch... Případně si máš koupit kartu za dvě stovky, aby jsi si jednou za půl roku koupil jízdenku pohodlně ve voze...
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 426
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 21:12:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin 100:
Kdyby se tak ale stalo tak bych mu popsal kde že si oněch 52 korum za mojí cestu může vyzvednout a že to má i s královskym všimnym o tom jistě není sporu.

A co z toho vyplývá?
PMDP je banda loupežníků, jejíž pracovníci na vyšších postech by zasloužili pověsit za koule do průvanu


Zklidni hormony,chováš se jako debil,moc dobře víš,že se dá zatelefonovat na dispečink,popsat jim problém a penízky si v týdnu vyzvednout případně se domluvit nějak rozumě,ale to ty neumíš,mám tě stochutí prásknout,že kopeš do meron i když nefungují,nezlob se na mne,ale opravdu se chováš jako pako.
A proč jsi nejel svým autem?? Snad jsi ho nenaboural??? ,že bych si přišel udělat foto,čekám na to,ono to jednou přijde.

(Příspěvek byl editován uživatelem Libor hh.)
http://spvd.cz/skoda-bus/
Abrum
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 21:17:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martin_100:tve posledni prispevky jsou fakt na urovni, na tebe nikdo nema ,jsi proste jednička-vsichni ostatni jsou odpad-promin, ale z tvych prispevku to primo vyzaruje.Dal to rozebirat ani nema cenu, kdo trochu premysli jiste se se mnou ztotozni.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 428
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 21:20:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad H_K: Ono je docela neskutečné,že se s autem dostaneš na nám.Republiky,to je podle mne nehoráznost.Stačilo by nasázet na silnice ,které vedou na náměstí zákazy vjezdu a okamžitě by bylo fajn,dyť,to co se tam děje se vymyká zdravému rozumu.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 837
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 21:26:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libore až bude na automatech číslo s předvolbou 800 tak tak klidně zavolam ale nenecham si vytahnout další prachy kvůli tomu že už tak královsky nacpu peníze do automatu a nic za to nemam.
Nehledě na to že nevim proč bych měl utrácet peníze za telefon protože nefunguje majetek nějakýho podniku...ten si má ohlídat jestli to funguje.
A co by mi bylo platný že mi někdy snad ty drobný vrátí když mi hrozí pokuta 800kč nebo kolik to teď je?
kdyby se totiž nevyhazovali težký miliony za píčokartu a koupili se automaty rovnou do vozů jako v ML nebo v Liberci tak by k takovym situacím nedocházelo.
Klidně mi práskni že kopu do automatu když mi sežere peníze. To co sem napsal tady sem zkopíroval i pro PMDP teď čekam na jejich odpověď.
původně sem to chtěl poslat Krausovi ale tomu by to stejně bylo u pr*ele.
Snad jsi ho nenaboural??? ,že bych si přišel udělat foto,čekám na to,ono to jednou přijde.

A nevim proč bych měl bourat svoje auto?
Jo až se ti jednou siera zlomí pod zadkem tak se taky zasměju.
Evoluci nezastavíš...
Tak jako člověk pochází z tupý a smrdutý opice, tak pochází ŠKODA 100 z odfláknutý a šeredný 1000 MB
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1291
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 21:30:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libor: To jo, to bych udělal. Protože dojít kousek na zastávku není podle magistrátu problém, tak dojít kousek od auta nemůže být problém taky. Radniční parkoviště bych jim šoupnul za S35, někde jak je Peklo a nic moc tam není, a ostatním taky, na současném parkovišti na S35 je furt hafo volnýho místa. Na většinu příjezdových cest závory, vyjímky akorát zásobování hodinu - dvě dopoledne.

(Příspěvek byl editován uživatelem H K.)
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 838
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 21:32:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

H_k mluvíš mi z duše.
Pkartu sice mam ale nemá cenu jí chodit někam dobíjet.
Měl sem tam od prosince 100Kč a nyní je na ní posledních 4 kč.
To jen pro ilustraci jak často využívam služby PMDP.
To je pohodlnější jednou začas nacpat 12kč do automatu a doufat že dostanu lístek...a možná se někdy i dočkat.

Libor-s autem dostaneš na nám.Republiky,to je podle mne nehoráznost.Stačilo by nasázet na silnice ,které vedou na náměstí zákazy vjezdu
Bledá závist řidiče trolejbusu protože mu tam dráty nevedou
Evoluci nezastavíš...
Tak jako člověk pochází z tupý a smrdutý opice, tak pochází ŠKODA 100 z odfláknutý a šeredný 1000 MB
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 431
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 21:37:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martin 100:
Ty holt jsi blb. A pamatuj,blb zůstane blbem,je mi tě líto.

ad H_K: Asi prvně s tebou musím naprosto souhlasit,ale napadá tě,co pro to udělat???
http://spvd.cz/skoda-bus/
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1292
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 21:38:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_100: Vedou, akorát mezi ně někdo postavil kostel...:-) A u mě je to čistá nenávist chodce,:-) zvlášť když vidím, jak tam stejně pěšky urazím stejnou trasu stejně rychle, ale navíc musím mezi těma nezbytnýma autama kličkovat...

Libor::-) No, vyměnit obsah radnice a prosadit zmíněná opatření. Dokud bude pro vedení města šířka vlastní zadnice důležitější než prostředí pod okny, nezmění se asi nic, speciálně za to radniční parkoviště s vlastním policajtem mám chuť vraždit...

(Příspěvek byl editován uživatelem H K.)
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 839
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 21:44:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libore prosim tě o jedno. Nech si ty svý otcovský rady pro lidi který to zajímá. děkuju
Evoluci nezastavíš...
Tak jako člověk pochází z tupý a smrdutý opice, tak pochází ŠKODA 100 z odfláknutý a šeredný 1000 MB
Abrum
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 22:18:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martin_100:pekne se vybarvujes, jen tak dal, divim se , ze se nekdo muze nad tvymi vyplody vubec pozastavit
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 432
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 22:20:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martin 100: tak se začni chovat jako normální člověk a ne jako puberťák náctiletej,víš ne nadarmo tě kamarádi říkají p...s,asi víš,co myslím.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 433
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 22:23:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martin 100: a jestli nevíš,co doplnit místo teček,tak já tě to klidně dopíši....
http://spvd.cz/skoda-bus/
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 608
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 09:11:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych se jen zeptat, jestli mají autobusy povoleno jezdit po Slovanské třídě od zast. Vřesová až po křižovatku s Částkovou ulicí po tramvajových kolejích a na té křižovatce při odbočování doprava mají přednost podobně jako tramvaj?
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 434
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 10:29:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Milanm: teda,ty máš starosti,obrať se na policii nebo na tiskovou mluvčí PMDP.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 432
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 13:32:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tož zase k věci - desítka nám jezdí už po anglickém nábřeží a na BUSE nám stále vesele roluje Anglické nábřeží i Šumavská a to hned po sobě. Asi bude někde error ? Zapoměli vymáznout tu Šumavskou. Jsem si toho nejdřív všimnul jen podvědomě, ale je to fakt, dnes např. na voze 447.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 840
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 15:27:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Naposledy k Liborovi.
Já se chovám naprosto normálně akorát že holt ne tak jak se to šotoušům líbí.
Skoro mi to připadá jako kdybys měl svý dny
Pokud tu na mě útočíš z důvodu že sem nechtěl jít pomoc do škodovky tak si to nech do mailu,ICQ nebo hospody. Myslim, si že sem kus práce zastal ale to je jiná debata.
Místní to nezajímá.

Btw tobě zas kamarádi říkají H...čka a taky to nerozmazávam.
Evoluci nezastavíš...
Tak jako člověk pochází z tupý a smrdutý opice, tak pochází ŠKODA 100 z odfláknutý a šeredný 1000 MB
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 296
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 15:49:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oba dva si roztrhejte vobčanky - ve čtvtek v Sokolovně.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 224
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 16:23:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

??????????????????????????????????????????????????
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1097
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 18:32:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OT: Kvůli tomu že je to tu samý otéčko tak se ještě v nicneříkajícím příspěvku roztáhne diskuze. No super moje patnáctipalcovka jásá! /OT
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 436
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 21:32:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martin 100: No coment,odpověď máš v mejlu.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2337
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 21:34:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pepa_103:
nezlob nas a delej dlouhy radky s mezerama, aby se aspon daly zalamat a neroztahovaly okno prohlizece do astronomickych sirek...

dik.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2338
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 21:54:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_100:
ty si blbej, ty mas sexualni kartu a nechces ji dobijet? to jsi takovej socan, ze se pul roku neobejdes bez stovky investovany do kreditu na karte?

kdyz te nesly 2 automaty, mel ses stavet na pentagonu (mas to cestou) a zjebat je tam za zlodejsky jednoruky bandity :-)

a zvlast kdyz vis, ze automaty jsou problematicky, obcas zerou penize, tak presto si kartu nedobijes...
vozis si v aute, taxi nekdy muzes odskocit treba zrovna na denisak v pracovni dobe a za sefovo benzin. net mas, taxi zjistis otviracku a je to. staci jen chtit a nehledat duvody proc to nejde.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 841
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 22:44:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P2- ono se jak sis určitě všim nedá kartu dobíjet 24h denně a 7 dní v tejdnu.
Nehledě na to že nikomu neni nic do toho jestli tu kartu mam a nebo ne.

mel ses stavet na pentagonu (mas to cestou) a zjebat je tam
Na to máš čas možná ty když ti šéf toleruje příchody jak se ti zachce...já mam toleranci tak 5 minut.

A automaty mají bejt vždy připravený k vydání lístku.
Viz parkovací, ty obchází denně stážníci MP a zkouší si koupit lístek, v případě nefunkčnosti to nechají ihned opravit.
Kdežto DPmaty bývají nefunkčí i několik dnů.
Nehledě na že infolinka kam by se měli závady hlásit by něměla bejt zpoplatněná.

Proč mam dojem že sem se nějak strašně provinil když sem chtěl využít služby DP ?

Mám pocit že cestující jsou pouze přítěž a nutný zlo bránící DP v podnikání (infocentrum na hranicích atd)
PMDP - dobře placená banda, pro níž jsou cetující pouze přítěž a nutné zlo...bohužel :-(
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2345
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 04. října 2006 - 00:57:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_100:
...nedá kartu dobíjet 24h denně a 7 dní v tejdnu...
od 7 do 20 h je malo?
btw ty prodejni mista jsou na webu dobre skovany...
http://www.plzenskakarta.cz/index.php?id=50

...nikomu neni nic do toho jestli tu kartu mam a nebo ne.
uz ses prokecnul, ted uz to nezachranis

Na to máš čas možná ty když ti šéf toleruje příchody jak se ti zachce...
haha, mozna ti to prijde divny, ale ani ja si nemuzu delat z prace holubnik

jinak souhlas, ze automaty by mely byt funkcni vzdycky a ne jen kdyz je spravna konstelace teploty, vlhkosti vzduchu, opotrebeni vhazovanych minci a mnozstvi zbyvajiciho papiru pro tisk jizdenek. verim, ze pri mnozstvi vandalu i neurvalych cestujicich je tezky zabezpecit bezproblemovej chod automatu, ale me se taky zda, ze se pmdp ani moc nesnazi...
linka 800 by se hodila, mozna by se soudruzi v dilne zapotili a ve vedeni by rozhodovali o nakupu odolnejsich pristroju nez jsou merony.

Mám pocit že cestující jsou pouze přítěž a nutný zlo bránící DP v podnikání
a kdys jel naposled vlakem? schvalne si to zkus, mozna budes valit voci...
uvedom si, ze PMDP i ČD jsou porad socialisticky firmy, ktery si mysli, ze zakaznik je tu quli nim a ne oni quli nemu. tak je treba k tomu pristupovat.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 609
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 04. října 2006 - 09:45:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Libor_hh 3.X.2006, 10:29...Tak je to tady diskuze o autobusech a trolejbusech v Plzni, tak jsem se jen zeptal na to, co se týká tématu diskuze více, než kdo má jaké přezdívky mezi kamarády.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 842
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 04. října 2006 - 15:23:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak mi přišla odpověď z mailu pí. Suttrové.
Na mail DP jsem posíla kopii to co jsem napsal zde.
Dobrý den,

pokud automat jízdenky nevydá a nevrátí ani mince po stisku stornovacího tlačítka, znamená to, že dráha mince v automatu je zablokovaná a mince zůstanou zachyceny v některé části automatu. Nemohou tedy být akceptovány mincovníkem, popř. vráceny při stornování nákupu. K zablokování dráhy mincí může dojít např. vhozením poškozené nebo znečištěné mince, ale nejčastější příčinou je úmyslné blokování dráhy mince – což je cca z 90% důvod nefunkčnosti automatu. Je-li nefunkčnost automatu způsobena technickou závadou některé části automatu, je vstup mincí blokován a tento stav je na automatu nějakým způsobem indikován (zprávou na displeji, resp. kontrolním světlem). Bohužel, úmyslné zablokování dráhy mince, ke kterému dochází po vhození např. dřívka (nanuk), uzávěry z nápojových plechovek, molitanová houbička apod. (sortiment je rozsáhlý), nelze technickými prostředky automatu zjistit a zablokovat vstup mincí tak, aby nemohlo dojít k poškození zákazníka.

U některých automatů dochází k úmyslnému zablokování denně, zejména v centrální části města a na místech, kde se často sdružují skupiny bezdomovců, různé „alkoholické party“, apod.. Po zablokování automatu se pak tito „lidé“ snaží zachycené mince za pomoci různých „pomůcek“ z automatu vyjmout a někdy dochází i k poškození zařízení automatu. Zmíněné automaty patří do této často napadané skupiny (sady Pětatřicátníků, Americká tř., Sirková ul. i zmíněná Tylova ul. resp. CAN). Tato situace byla mnohokráte řešena i ve spolupráci s Městskou policií, nebo Policií ČR, bohužel, bez valného úspěchu.

V případě této stížnosti se jednalo o popisovanou situaci, tj. v automatech byla zablokovaná dráha mince. Pravděpodobně stejnou příčinu má i druhá stížnost, ke které ale chybí konkrétní údaje. Pokud nás někdo kontaktuje telefonicky, řešíme většinou situaci na místě, nebo pokud poškozený cestující nechá kontakt na našem záznamníku, zpravidla po domluvě zasíláme poškozenému jízdenky v hodnotě mincí, které do automatu vložil. Omlouváme se Vám za vzniklé komplikace.

PMDP - dobře placená banda, pro níž jsou cetující pouze přítěž a nutné zlo...bohužel :-(
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 843
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 04. října 2006 - 15:27:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milanm- On akorát Libor občas reaguje příkřeji než je zdrávo ale to je jiný téma.

Libore- nerozčiluj se tolik, nejsi nejmladší a mohlo by to s tebou švihnout.
PMDP - dobře placená banda, pro níž jsou cetující pouze přítěž a nutné zlo...bohužel :-(
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 04. října 2006 - 16:06:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnesn okolo 10-11hod. stála na Borech vrakosa č.107. nebyla osazená cedulemi, řidič se jen napapal početl si noviny a okolo 11.hod. zase odjel. Nevím co to mělo znamenat.

Jinak máme novou reklamu (celovozovou) a to asi na citelisu č.496 asi! viděl jsem jen zadek a ten byl zalepen bílou folií.


Neví někdo kam zmizela karosa ev.č.106?? Ve vozovně již není. Zná někdo termín kdy mají jít do té České Lípy?
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 04. října 2006 - 18:05:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vrakosa #106 jezdí celý den na a-28, právě je v Bukovci, v 18:10 vyráží směr CAN.
Ráno jsem s ní jel do práce, motoricky vypadá v pořádku, ale uvnitř jsou neskutečně ZREZLÉ tyče nade dveřmi, opřít se o ní v budně nebo saku znamená automaticky letenku do čistírny... OSTUDA!!!
No nic, jdu fotit.
Tr24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 04. října 2006 - 18:29:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

podle JPP k 15.10 končí tbusy 419 a 423,nabídnou se k odprodeji do SSSR a v případě nezájmu budou sešrotovány.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 04. října 2006 - 18:29:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tady je jedna, ostatní bohužel moc nevyšly. Kod by o ní stál v původní velikosti, stačí říct.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace