K-report
 

Archiv do 31.října 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Vymyslí někdo novou linku pro DP Ostrava? » Archiv do 31.října 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1481
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 17:17:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nevím, už mě napadlo i ZR69PL ale to by asi nebylo moc vhodné do odis
...hned vedle tramvajáka, má modrou čepici. Má kruhy pod očima, je rozdrnčen z kolejí...

www.erik-opava.blog.cz
http://erik-opava.blog.cz/0605/ochutnavka
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 21:29:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď vás trochu nechápu, tak mi prosím vysvětlete co znamená "Z", "R", "P", "L", ty zkratky fakt nechápu.Díky
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3305
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 22:00:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z - zdarma
R - rychlík (tzv. rychlé podrbání)
P - postel
L - lednička
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 191
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 23:02:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: díky za vysvětlenísnad by to tak mohlo být
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 450
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 20. srpna 2006 - 23:28:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ostravákovo schéma 2050:
V Bahnu 3.83 se teďka chystám na zbudování linek v Nové Bělé, linkové vedení mám hotové i díky menší inspiraci z tohoto schématu ohledně zastávky Pod kopcem No a všiml jsem si taky jedné věci, a to obsluha zastávky Krmelínská. Ve schématu je to linka č. 74, já osobně to řeším tramvají, když tramvajová trať vede hned vedle a autobus tam potom vůbec nezajíždí
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 788
Registrován: 8-2002


Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 09:18:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tramvaj do Nové Bělé??? To jsi ještě šílenější než já a Ostravák dohromady...
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 789
Registrován: 8-2002


Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 09:25:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď mi došlo, že to nemusí být tak šílené, pokud jde o tramvaj do Mošnova...
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Student v OV
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.64.66
Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 09:34:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pane Širci,bude .nt3 soubor Ostravy uvolněn pro veřejnost?Co jsem hledal,tak žádná kompletní sít MHD Ostrava na netu není,potěšilo by možná i na disketě za menší úplatu :-)
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 451
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 15:49:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Gakon: Je to trať do Mošnova podle silnice I/58

Ad Student v OV: Já jsem kdysi na jednu někde narazil, ale nebylo to to pravé ořechové.
Pro veřejnost bude. Jenom je otázka kdy, práce postupují pomalu. Chtěl bych ji uvolnit asi až budu mít aspoň tramvaje v provozu. Tramvajové koleje po Ostravě jsou hotové (do vzdálenějších oblastí zatím ne), jsou hotové i některé silnice, semafory už taky skoro všechny fungují, takže by to už nemělo dlouho trvat. Záleží kolik budu mít času přes semestr. Zatím jediná linka co je jakžtakž v provozu je d-8. Další věc je, že budu pracovat na MHD ve Frýdku-Místku, takže bych si ji rád vymodeloval, takže možná budou první tramvaje v Ostravě, pak autobusy ve FM, a pak teprve zbytek v Ostravě, všechno samozřejmě v jedné mapě, aby se to časem mohlo spojit.
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 452
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 26. srpna 2006 - 15:25:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Protože se v poslední době objevila ve vedlejších diskuzích nějaká kritika současného vedení tramvajových linek, tak jsem se rozhodl, že zveřejním mapu s tramvajovými kolejemi Ostravy bez provozu, a každý si tak bude mít možnost sestavit systém podle svého a zjistit jestli funguje. A hlavně zjistit, že to není žádná sranda. Mělo by se to objevit na mých stránkách někdy koncem příštího týdne, nejpozději do dvou týdnů, musím dodělat pár drobností, ale času moc není. Dám samozřejmě info tady.
Chtěl bych taky udělat provoz přesně podle nových JŘ platných od 3.9., ale potřeboval bych s tím pomoct. Nejlepší by byly JŘ s kurzy, ale takové naděje si nedělám, ale mnozí z vás se pohybují venku v provozu častěji než já, tak možná něco obkoukají
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 458
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 02:42:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na svých stránkách jsem zveřejnil mapu Ostravy do programu Bahn 3.83. Zatím bez provozu, semafory taky ještě nefungují tak jak mají. Tak se podívejte, zkontrolujte, jestli je všechno tak jak má být, pokud vás napadne něco dalšího, tak to sem napište. Od 10.9. pak zveřejním verzi s fungujícími semafory a případně opravenou. Pak začnu dělat na provozu. Více info na stránkách.
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
xyz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.202.76
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 16:09:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jak to chceš udělat podle vozových jř?Já jsem na to ještě nepřišel jak by se daly využit VJŘ.
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 459
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 19:30:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve vozových JŘ je napsaný třeba taky výjezd z vozovny, což v normálním JŘ nenajdu. Ale nepotřebuju úplně ty, stačí mi pouze normální jízdní řád, kdy u spoje je napsáno i číslo kurzu. Něco jak má na svých stránkách Gakon. Dobré je to k tomu, že podle toho můžu udělat ten provoz stejně jako je ve skutečnosti. Ale myslím, že nakonec si budu muset vystačit s 2. dodatkem JŘ ODIS
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
xyz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.202.76
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 19:47:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono není až tak velký problém sehnat VJŘ ale jak to v tom bahnu chceš udělat když tam nejde dát jř pro každý vůz zvlašt,aspoň teda v b-381
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 460
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 22:27:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na začátku musím vypravit ve správnou dobu vůz z depa. To je základ. Vůz musí včas přijet na výchozí stanici. Pak mě stačí dát odjezd z výchozí stanice na spoj. Tam je jeden taktovací bod. Díky semaforům mi jeden spoj jede svou trasu přibližně stejně dlouho. Max. odchylka je většinou +- 2 minuty. No a na druhé konečné je druhý taktovací bod. Předjet se nikde nemůžou, tak musí jezdit za sebou. No a když je budu posílat třeba v 10-timinutovém intervalu, tak tak budou jezdit, než budou mít zase odjezd do depa. Ty vozy mi po mapě jezdí zcela nezávisle, jediné co je omezuje jsou ty taktovací body a semafory. A když to dobře nastavím a spočítám, tak můžou jezdit tak jako ve skutečnosti. Pro jednotlivý vůz JŘ udělat nejde, ale jde mu zadat výjezd a zátah do depa a jde mu dávat odjezd z určitých míst (taktovacích bodů) v určitou dobu. Doufám, že jsem to popsal srozumitelně, jestli ne, tak to klidně vysvětlím nějak jinak. Ty VJŘ potřebuju hlavně kvůli těm odjezdům z depa a potom kvůli přestávkám na smyčkách, případně abych viděl nějaké přejezdy na jinou linku, pokud jsou.

(Příspěvek byl editován uživatelem Jan Širc.)
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
xyz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.202.254
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 09:35:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To ja všechno vím co jsi napsal ja myslel jestli nemaš nějakou fintu na zadaní těch vjř do každého vozu tak jak to je ve skutečnosti tak to by potom byla paráda,bo by jsi to tam měl original.
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 461
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 09:52:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byla by to bomba, ale bohužel to nejde no. Ale zase možná by s tím bylo víc práce, než je teď.

Jinak zítra dopoledne budu jezdit po Ostravě a zjišťovat si intervaly na všech světelných tramvajových křižovatkách. Takže pokud někdo uvidí týpka se stopkama stát u křižovatky, tak to jsem byl já
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 804
Registrován: 8-2002


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 14:49:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jak budeš řešit takové ty nepravidelnosti v provoze jako např. u spojů l.č.5, které jedou ze Zátiší až na Hranečník Hl. nádraží nebo na NH, l.č.17 v jejích různých trasách, přejezdy? To tam jde taky řešit?
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3400
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 16:45:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gakon: Jo jde. Jde tam změnit linka.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1266
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 22:02:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jan širc: Já u svého města (Zlín, jak jinak) mám kromě semaforu i taktovací body na vybraných zastávkách. Je s tím sice víc práce, ale zpoždění/nadjetí je +- 20 sec

Ad Ostravák: Nedlužíš mi něco? :-)
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 463
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 22:24:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Trollino 15: Já jsem to tak kdysi taky řešil, ale bylo s tím opravdu hodně práce a někdy to prodlužovalo celkovou jízdní dobu. Ta moje ochylka +- 2 minuty docela sluště napodobuje realitu, kdy někdy něco jede dřív a někdy má zas zpoždění.

Pokud půjde práce hladce, tak by to v říjnu mohlo být hotové i s provozem
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1267
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 18:07:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jan_širc: Mi to neprodlužovalo, odjezd byl nastavený tak, jak má. V nastavení T bodu jsem dal určitou toleranci a když vůz přijel pozdě, zastavil jako v obyčejné zastávce. Když přijel dřív, čekal do času. Akorát se muselo zajistit, aby se jeden vůz nedostal na křižovatce před jiný(což šlo poměrně jednoduše)
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 810
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 20:13:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jak tam řešíte situaci, kdy jízdní doba ze zastávky na zastávku je např. 1-2 min, přičemž ta kratší doba platí např. pro období 21:30 až 4:30 a ta delší doba pro zbytek dne...
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 466
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 21:50:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Trollino: Já jsem si řekl, že je mi jedno jestli první do zastávky přijede jednička nebo dvojka Jediné co si musím pohlídat je, aby se na smyčce některý vůz nedostal před druhý, ale tam bývá docela slušná tolerance, takže jsem s tím ještě neměl problém. Ale nejvíc mě od těch dalších taktovacích bodů odrazovala ta práce. Například vypsat všechny odjezdy z Nám.Republiky, to bych se asi zbláznil

Ad Gakon: Ta kratší jízdní doba bývá většinou v úsecích, kde jsou semafory. Přes den jsou zapnuté a v noci vypnuté. Totéž udělám v programu, takže mi tramvaj v noci nezastavuje na křižovatce, ale projíždí. Tím se dá dost ušetřit, někdy i 2 minuty. Zajímavé jsou taky zastávky, na kterých se nezastavuje často, protože tam nikdo nevysedá ani nenasedá (např. Nová Ves) nebo zastávky na znamení. Tam nastavím, že třeba 50% spojů bude mít staniční dobu 0 sekund. V programu to pak vypadá tak, že vozidlo zajede do zastávky, ale nezastaví a pokračuje dál stejnou rychlostí.
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 320
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 10:38:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady je něják pusto:-)
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 514
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 13:46:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tu dáme nějaké info
V paskovské části Mitrovic se má vybudovat nová zastávka s točnou a mají tam končit a-50 a a-55. Bude to asi v příštím roce. To místo je na křižovatce kousek od dálničního sjezdu (EXIT Důl Paskov)
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3616
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 14:01:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže nás čeká prodloužení o jednu zastávku.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Solarisák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 416
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 14:06:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud na to budou prachy, v příštím roce nás zase čeká nějaké to mistrovství tuším v atletice, to zas půjde dost "love" tam!! Mohla by se Ostrava trošku rozšoupnout a koupit pár nových vozidel!! Hlavně nee další vajco!!
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 330
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 14:22:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bude tu mistrovství světa v atletice, už se moc těším :-)
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.

...tramvajáci jsou piráti silnic...:-)))
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 515
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 14:59:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peníze by na to být měly. Ostrava to platit nebude, bude to platit Paskov, protože je to na jeho území.
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Solarisák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 419
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 15:03:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jan_Širc: špatně jsem se vyjádřil, sorry.
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 846
Registrován: 8-2002


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 12:43:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jan_Širc a nová točna: Zajímavá informace. Jenom se mi to nějak nezdá. Těch lidí tam zas tolik nebydlí, frekvence busů je hodně nízká (cca 15 spojů denně), aby se tam budovala nová točna a také docházková vzdálenost do samotného Paskova zůstane i tak dlouhá... To je Paskov tak bohatý? Jinak aby to nevyznělo jako, že jsem proti... Byl bych samozřejmě rád, protože podporuji rozšíření MHD a navíc by to znamenalo, že se MHD dostane do dalšího města (nevím, if zastávka Důl Paskov je na území města Paskov, či zda je jen v katastru města Paskov).
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 516
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 13:10:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono je to trochu taková finta. Ta točna se bude nacházet na křižovatce, která je tak velká, že se na ní otočí bus. Viz obrázek. Jsou to tam takové končiny, těch lidí tam opravdu moc nebydlí, mají to všude daleko. Zastávka bude od centra Paskova daleko, proto tam bude stačit jenom těch pár spojů denně, pro těch pár lidí.

Důl Paskov je na území Paskova, Paskov dotuje spoje zajíždějící na Důl.

 
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 847
Registrován: 8-2002


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 13:42:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobře to je vidět na leteckých snímcích..., takže by to asi fakt neměla být finančně náročná investice. V podstatě bude stačit zarazit do země označník .
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 517
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 14:37:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gakon:

Docela by mě zajímalo, co tam budou za zóny. Myslím si, že tam bude 3 a 18.
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 848
Registrován: 8-2002


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 14:45:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3-18 asi bude správně, ale myslím si, že i kdyby tam byla jen ta 3, tak by to problém nebyl. Stejně nechápu, že těch pár domů nepatří pod Ostravu, ale že patří pod Paskov...
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 518
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 16:32:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono i většina obyvatel Paskova si myslí, že Paskov končí dálnicí a domy za dálnicí už jsou v Nové Bělé. Ale je to jinak. Je to tam takový paskovský ocásek
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Radar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 16:55:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jan_Širc: docela koukám na ten poslední příspěvek. Všichni paskovští starousedlíci ví, že Oprechtice, Šumava (Kopeček) a Mitrovice (zhruba po Kimex) patří pod Paskov. Možná si měl na mysli většinu obyvatel, kteří se nastěhovali na Papírenské a Hornické sídliště a další nově přistěhovlé.
Gakon: jen malé upřesnění Paskov je zatím pouze obec, ale to je jenom drobný nepodstatný detail...
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 519
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 18:12:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Radar: Ano starousedlíci to ví, ale mezi novousedlíky právě ze sídlišť, ale i nových domkařů, to dost lidí neví. Sám se dost často přesvědčuji o tom, že někdo neví, kam až sahá Paskov.
Jinak by asi neškodilo v místě kde končí Ostrava a začíná Paskov dát značku "začátek obce" a u vjezdu na most značku "konec obce". Stejně je v tom úseku 50km/h.

(Příspěvek byl editován uživatelem Jan Širc.)
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Radar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 18:29:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jan_Širc: jestli se nepletu, tak ta cedule na Mitrovicích je u Kimexu.
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 520
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 19:25:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není. Je tam pouze "Vítáme Vás v obci Paskov" ale normální silniční značka oznamující začátek obce tam není. Pokud se jede od Ostravy tak je tam za každou křižovatkou omezení rychlosti na 50 km/h, v opačném směru je pouze doporučená rychlost 50 km/h.
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 521
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 19:42:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem pohledal a našel fotku. Takhle vypadá místo té budoucí točny
 
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Radar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 20:26:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já považuji za logické že cedule "VÍTÁME VÁS V OBCI..." se umisťuje na hranici obce a ne uprostřed ní a nebo na území jiné obce (města).
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 955
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 20:52:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Radar: bacha, to, že něco leží v katastru obce XY neznamená, že tam je hned cedule začátek/konec obce XY. Tato cedule se dává až na začátek intravilánu obce, vše mimo, ale v katastru obce je extravilán...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Radar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 21:05:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: Šlo by to napsat česky? Mi šlo hlavně o nesouhla s Janem, v tom, že většina obyvatel Paskova neví, že část Mitrovic patří "k nám". Jinak ta cedule "VÍTÁME VÁS V OBCI PASKOV" s obecním znakem stojí v místech kde se Mitrovice dělí na Paskov a Novou Bělou.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 956
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 21:27:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, zjednodušeně to je dělení na "zastavěno+nejbližší okolí" a "pole, louky, lesa lán" - tedy intravilán je samotná obec (tam, kde to žije) a extravilán okolí, kterým daná obec sousedí s jinou obcí (město je také obec) - není mezi obcemi místo, které by nespadalo pod žádnou obec...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Radar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 21:30:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton : dík, ta cedule je mezi domy

(Příspěvek byl editován uživatelem radar.)
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 523
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 22:11:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Radar: No řekl bych, že jsem s tím slovem "většina" asi přestřelil. Možná jsem měl ten pocit, protože se více pohybuju mezi mladšími lidmi a ti to občas neví. Starší obyvatelé to budou vědět všichni.
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Radar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 09:18:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jan_Širc popravdě řečeno, u velké části mladých si o jejich znalostech "života Paskova" velké naděje nedělám, ale to už jsme hodně mimo téma diskuze a raději naše téma ukončeme...
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1519
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 18:32:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přečetl jsem si vše, podíval se na mapy, ale jsem v pasti z toho, že nevím, kde ta točna, resp. nová zastávka bude. Myslím jako z kterého směru...
Trollin: tak to tu rozjedééééééééééééééééééém 8-)
...hned vedle tramvajáka, má modrou čepici. Má kruhy pod očima, je rozdrnčen z kolejí...

www.erik-opava.blog.cz
http://erik-opava.blog.cz/0605/ochutnavka
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 525
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 19:49:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: Jó to taky nevím. Zatím jsem zjistil pouze to, že se tam ty busy budou točit. Prý se tam vyměřovalo, ale nevím kde přesně. Až se mi to donese, tak to tady hodím
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Radar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 3-2006


Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 21:03:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem si přečetl zápis ze zasedání zastupitelstva a zatím se pracuje na projektu, jestli zítra budu s místostarostou (tipuju že šance, že jo je dost velká) tak se ho na to zkusím zeptat. Osobně bych to tipoval tak že 50 (55) přijede od Bělé zastaví, lidi vystoupí, popojede, lidi nastoupí, otočí se a pojede, zpátky na Bělou (případně bude pokračovat na Důl). Druhá možnost je že bude výstupní a nástupní zastávka v jednom... když se podívám na leteckou mapu na seznamu, tak by tam první verze mohla vlést.
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 526
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 18. října 2006 - 09:16:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě by spíš zajímalo, jak to bude ze směru od dolu Paskov
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 357
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 14:49:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: že by?
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.

...tramvajáci jsou piráti silnic...:-)))
LUK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.47.97.157
Odesláno Středa, 25. října 2006 - 13:55:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gakon: v podstatě jde o to, že ta část Paskova za dálnicí je sice Paskov, ale žije s Bělou, jezdí přes Bělou (protože to je jediná doprava směrem na Ostravu), protože do Paskova je odtud daleko. Takže já si myslím, že je to rozumný nápad.

Jan_Širc: ze směru od Paskova tam končit asi nic nebude, takže...?
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 542
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 25. října 2006 - 17:42:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LUK: To je jasné, ale ty busy, co pojedou z Dolu (a-50), kde budou zastavovat?
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3683
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 25. října 2006 - 17:46:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jan Širc: Že by na zastávce u smyčky popř. ve smyčce? Prostě někam píchnou označník.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 546
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 25. října 2006 - 18:06:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Píchnout někam označník není dneska jenom tak. Dneska máme normy
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 380
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 28. října 2006 - 13:28:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: tak to tu rozjedééééééééééééééééééém 8-)
Tys to tu teda rozjel...
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.

...tramvajáci jsou piráti silnic...:-)))
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1536
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 13:00:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem furt ve škole, jsem čekal na Tebe, že začneš a ty tam hodíš kokotského smajla. No tak pusť hudbu, já skočím pro flašky, někdo ať koupí cigára a brambůrky...
...hned vedle tramvajáka, má modrou čepici. Má kruhy pod očima, je rozdrnčen z kolejí...

www.erik-opava.blog.cz
http://erik-opava.blog.cz/0605/ochutnavka

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace