K-report
 

Archiv do 15.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Staré archivy » Archiv do 15.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1167
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 21:41:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele já nemám vysledovaný kurzy abych řekl esi jede napřed, nebo pozdě. Dopravní situaci taky beru na vědomí kór při těch rekonstrukcích. A jatka bejvaj taky hustý...
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 463
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 00:26:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pavel 2:
a o kolik minut vyjela ta tvoje třicítka pozdě, když to máš tak vysledovaný? mám pocit, že zpoždění mají řidiči za litr

svatá pravda,většina kluků si to nelajzne,pamatuješ,jak jsme jeli večer z Košutky? Vyjedeš na vteřinu přesně a Plastký máš tři minuty sekeru a už si je vezeš na Bory.

ad mf:
Nikdo je nenahradí, ale prostě se zařídí aby si pokecali jinde než na úkor jízdního řádu. Prostě mám namysli takovou situaci, kdy se sejde Toník a Luďa na konečnej páč maj zasebou kurzy a už se takhle nepotkali měsíc tak debatujou a neřikejte mi, že se takové věci nedějou.

nechtěj,abych se o tvém příspěvku vyjadřoval,opět musím napsat,že jsi zralý ma mírnější formu tělesného trestu. Ty vidíš řidiče,že žvaní na konečných??? Dokaž to tu věrohodně a já zmlknu.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 464
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 00:31:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Milanm:
Jak tak pozoruju, tak zrovna Solarisy se často zpožďují a za nima jede poloprázdný autobus.

dobrej postřeh,solaris třínápravovej je úchylnost,pokud v tom jede nějakej nezkušenej řidič,třeba jako já,nabere zpoždění,protože je to hnusně dlouhý a furt čumíš,aby jsi něco nebo někoho nevodřel.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5564
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 02:07:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libore, a to buď ještě rád, že k vám nedorazilo GPS - k nám na Dálný Východ to přišlo minulý týden:

Tohle jsou teď naše nové palubní počítače. Umí to tisknout jízdenky, zná to tvůj jízdní řád

 

a průběžně tě to hlídá, jestli jedeš na čas. A protože je ten počítač kamarád s GPS, ví naprosto přesně, jak daleko to máš k nejbližší zastávce (p 154 rovná se 154 metrů).

 

Je to prý takovej malej udavač, říkali při školení, ono si to snad i pamatuje, kdy a kde jsi byl. Takže trolejbus přijede do vozovny, data se sama přehrajou do serveru, pan vedoucí přijde druhý den do práce, zapne počítač a hned vidí, kdo z řidičů nechce tenhle měsíc žádné prémie.

pokud v tom jede nějakej nezkušenej řidič

Tohle je argument velmi k věci - měl jsem u sebe před čtrnácti dny "někoho" na zácvik (nejmenuju - on čte K-R a neměl by mě rád, kdybych mu dělal ostudu, to on dokáže sám a mnohem líp), když jel první den poprvé s citybusem, povedlo se mu v úplně prázdném městě ve čtvrt na pět ráno nabrat s prázdným autobusem na trase dlouhé 20 minut pětiminutové zpoždění. (Mezi náma, to jsem při prvním zácviku dokázal taky.)
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 07:40:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad zpoždění: ona je tu ještě jedna věc, říká se tomu pozitivní zpětná vazba.
Zkrátka spoj nabere třeba minut zpoždění (třeba na světlech) a na další zastávce už má (při intervalu řekněme 5 minut) o 20% cestujících víc. Díky tomu musí zůstat o něco déle v zastávce (nástup těch lidí navíc nějakou dobu trvá) a zpoždění i počet nastupujících roste. A tak to jde pořád dokola. Řidič za ním má naopak o těch 20% míň a je rychlejší...
Zkrátka 30tka je moc dlouhá a ani sebelepší šofér s tím prostě nic neudělá.
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1018
Registrován: 7-2002


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 09:01:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem zjistil, že cityobrazovka je úplně normální počítač (procesor 1 GB, HDD 40 GB atd. ;-) s XP systémem ;-))) V Solarisu 483 se totiž obrazovka neustále restartuje po určitém intervalu... Ty prezentace se spouštějí při startu nějakým dávkovým douborem, nejspíš je to nějaký Powerpoint. Akorát by mě zajímalo, jak je vyřešené to propojení s BUSE (číslo linky, aktuální zastávka). Ale BUSE už je vlastně taky počítač, tak to nebude asi tak složitý?!?
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 698
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 09:07:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ona sice 30tka je moc dlouhá, ale také nejvytíženější autobusová linka a popravdě si nedovedu představit reakce podstatné části cestujících, kdyby se někde půlila.

Možná se mě to opravdu jen zdá, ale zetám se.
Přijde mě, že často hlavně ve špičkách jezdí B73x, B931 hned nebo s malým časovým odstupem i za Citybusem/Citelisem/21Ab. Mě se taky zdá výměna cestujících pomalejší než u klasických Karos.
Tak si myslím, jestli není počet NP busů na 30tce zbytečně vysoký a zda by nebylo lepší na šejdry nasazovat pouze Karosy B73x, B931.
Potvrdí nebo vyvrátí mě to někdo?
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2483
Registrován: 8-2002


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 10:17:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hupi, jedna technická připomínka:
procesor je 1 GHz :-)

kolik asi stály ty licence na XP? a kupovaly je dopravní podniky vůbec?

tudle jsem viděl jeden cityscreen 'rozbitej', rozpadlo se zobrazení a prezentace byla překrytá chybovýma hláškama, takže z toho bylo jasně patrný, že to běží pod windows. myslím, že už jsem to sem psal.
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1019
Registrován: 7-2002


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 10:56:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo jo Herze, nějak jsem to pomotal. To víš, takových veličin ;-)
No já vídám pravidelně (od samého spuštění prezentací) zase jdnu obrazovku do zelena, akorát nevím, zda to je pořád v tom samém autobuse. Asi si začnu psát ev.č. ;-)))
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 465
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 14:29:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

457 v provozu na 10-4
http://spvd.cz/skoda-bus/
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 466
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 14:43:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

12.11 od 12.00 do 13.11 do 17.00 bude probíhat úplná uzavírka Domažlické ulice z důvodu opravy železničního přejezdu.
Z tohoto důvodu bude provoz linky 12 rozdělen:
Božkov - Skvrnany a N.Hospoda - U panelárny
v úseku Skvrnany - U panelárny nebude zajištěn provoz.
tak si připravte fotáky,to bude velice zajímavééééé.
http://spvd.cz/skoda-bus/
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 330
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 15:18:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, tak to mesmím v pondělí zapomenout přelézt raději na tramvaj č.2, abych si cestu do práce moc nekomplikoval.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 467
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 15:36:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

427 je po smrti
http://spvd.cz/skoda-bus/
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2484
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 06:14:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

libor_hh: ??? rozepis se trochu....

jo ona ta uzavirka domazlicky vyjde na nedeli a pondeli... no to bude zajimavy. jestlipak bude objizdna trasa znacena uz od canu/skrvrnansky/tylovky a na druhy strane od kruhaku nova hospoda/borska pole? jakpak se tam budou tocit ty kamiony? to jsem na to docela zvedavej.

a pracujici se tech par set metru projdou. BOMBA! lip uz to soudruzi ourednici na magorstratu, kraji a podobnych institucich zrejme vymyslet nemohli.

zrno:
nevim jak ti tramvaj pomuze, ty bys mel navliknout rukavice a osedlat jizdni kolo :-)
nebo nekoho ukecat, prekrocit svuj stin a nechat se svezt autem pres borsky pole
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 332
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 07:24:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele teta, já jsem zvědav kdy tebe uvidím na kole....
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5515
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 11:01:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

koukám že pl a vary se učí při "organizování" uzavírek od sebe navzájem.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
6346
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.181.197
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 13:13:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libor hh: Prozradíš nýám proč 427 dodýchala? Neni náhodou po nehodě?!
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1186
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 17:15:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele teta, já jsem zvědav kdy tebe uvidím na kole....

Až si můj bratr pořídí Plzeňskou kartu...

Pozn.: Dělení třicítky je pochopitelně nesmysl. Na čtyřce se taky běžně sjíždějí soupravy a nikoho nenapadne ji rozdělit. Je sice pravda, že většina lidí využívá linku 30 jen v části trasy, ale každý má tu "svoji" trasu odjinud jinam. Někdo jede z Bor na Slovany, jiný z Doudlevec do Lobez apod. A kdyby se to někde přeseklo, pak by byl znevýhodněn právě ten jeden přepravní směr.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
RegioMap Plzeňského kraje - stav k 25.9.2006
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 469
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 21:40:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

427 je už tři neděle odstavená a čeká na rozkrájení autogenem.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.81
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 22:40:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera i dnes jezdil zlínský kloubák 25Tr Citelis zkušební (služební) jízdu.Tu CVR "Byznys" mají zatím asi jen Citelisy č.490 a 491.Pokud trolejbus č.423 bude brzy vyřazen z provozu,tak by jsem byl též pro jeho zachování jako "muzejní" a sešrotovat ten 418,co je v Muzeu ŠKODA. Změnit to v papírech by snad neměl být problém.Vůz jezdí a vypadá celkem dobře.Snad nebude zase odprodán na "východ".Možná,že některé trolejbusy budou posledními "ceduláky" u PMDP.Na jaře 2007 by totiž už všechny tramvaje měly mít BUSE. V současnosti se např.ve vozovně pracuje na soupravě 204+194. Autobusoví ceduláci už dojezdili. Jak jsem viděl,tak na lince č.12 jsou poškozeny nové označníky na konečné v Božkově a u Stadionu Lokomotivy.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 701
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 08:57:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

autobusoví ceduláci už dojezdili
Já si myslím, že ještě ne...včera jsem viděl 107, jak jede kolem 17. hod. po Karlovarské dolu, jako jezdí zatahující busy z Košutky.
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1316
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 09:10:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nebyly by prosím nějaké shotky našej 25Tr?
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.141
Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 10:35:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To trolejbus 427 nechtějí ani Ukrajinci? Kolik za trolejbus vyplatí v kovošrotu? Ale až se někdy zprovozní trať na Borská pole, Vinice a Košutku, pak bude trolejbusů málo a taková zmodernizovaná 427 by se hodila. Snad do té doby bude také další vozovna / krytý odstavný prostor pro trolejbusy.
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.141
Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 10:58:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

427 by klidně šla zrekonstruovat, oproti trolejbusům v Gruzii se má stále k světu.
Chiatura:
http://transport.asi.pwr.wroc.pl/2-94915.html
http://transport.asi.pwr.wroc.pl/2-105048.html
http://transport.asi.pwr.wroc.pl/2-97502.html

Kutaisi:
http://transport.asi.pwr.wroc.pl/2-105053.html
http://transport.asi.pwr.wroc.pl/2-94880.html
http://transport.asi.pwr.wroc.pl/2-94884.html
http://transport.asi.pwr.wroc.pl/2-105059.html
http://transport.asi.pwr.wroc.pl/2-105055.html

To je vjezd do vozovny:
http://transport.asi.pwr.wroc.pl/2-105071.html

Vice fotek:
http://transport.asi.pwr.wroc.pl/autobusy.php?s=24&nr=2718
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 11:10:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka Breník: Nedojezdili, #107 dnes ráno na šejdru a-53
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 470
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 11:30:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad James Bond:
bude také další vozovna / krytý odstavný prostor pro trolejbusy.
Asi jsi se pomátnul.....,to jsi ještě neviděl projekt? Já ano a žádné kryté stání jsem tam nenašel....

ad J.Breník: 423 jako muzejní určitě ne,má atypickou z.nápravu,byly by s tím akorát problémy.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 471
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 11:34:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes začali asfaltovat u školky vozovku,na l 13 nebyl po ránu problém půl hoďky sekera,proč nemůžou zavřít pro normální dopravu a pracovat o víkendu??? Asi protože,jsme v Plzni.


Jinak dnes byly na zkušebce Pardubice,zkuste někdo udělat fotku.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 15:12:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

#506 mi právě projela pod okny na agregát zastávkou Sokolská směr Lobzy na t-13
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 941
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 17:31:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak dnes byly na zkušebce Pardubice,zkuste někdo udělat fotku.
Potkal sem jednu bílou 14tr na doubravce před točkou ale bohužel nebyl čas zastavit a jít šotit.
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1188
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 17:56:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

proč nemůžou zavřít pro normální dopravu

Protože je to silnice I.třídy (I/20), navíc pro mezinárodní provoz (E49), kterou pochopitelně nelze jen tak zavřít. A kvůli třem dnům asfaltování je zbytečné vytyčovat objízdnou trasu.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
RegioMap Plzeňského kraje - stav k 25.9.2006
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5523
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 19:50:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak dnes byly na zkušebce Pardubice aha, tak to ja ta jazda próbna 14Tr, kterou jsem viděl před 12 hod u mrákodrapu směr vozovna....
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.12.64
Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 12:30:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Problém je, že když se současnou vozovnou nebude zprovozněn jiný prostor na odstavování vozů, tak nebudem moci nakupovat nové trolejbusy a zároveň modernizovat starší 14 Tr, protože se do stávající vozovny nevejdou. Starší zmodernizované trolejbusy budou následně chybět, až budou otevřeny nové tratě.
Nepomucká ulice: Ve všední den provoz jedním pruhem pro oba směry mohl vymyslet jen VIP ("velmi inteligentní" primát), už ve 13 hodin sahala fronta aut až za Auto CB. Na Slovanech se tvořily fronty i na objízdných trasách, kolona byla od konečné dvojky až k slovanské radnici. Prostě se to mělo dělat o víkendu.
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 16:30:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cedulák 107 je zařazen v tůře!
V pondělí jezdil 51/1
V Úterý jezdil 30/12
a včera nejdelší tůru linek, ttotiž 53/1, alespoň se podíval do Hrádku, Kyšic nebo Dýšinné.
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 947
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 16:34:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před chvílí sem potkal 25Tr jak jede přes Jižní směr bory.
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 19:06:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa 103: ta 53 to je tůták? Já ji viděl jet ranní školní spoj z Hrádku a myslel jsem, že ten končí na Habrmannově nám a zatahuje... Aspoň to tak bývalo.
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 473
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 09:38:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bonde, ...vis kam smerovat stiznost, tak to udelej...!
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.146
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 10:17:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Soudce: jak jsi říkal, může za to Rozšafný. Včera autobus 107 jel na lince 41 jako odpolední šejdr, ve 14 hod. čekal před zastávkou Sady 35.
Dolda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 10:45:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

J Bond,Pepa 103: Včera ráno jela 107 na 20/2
Dolda
x1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.111.157
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 10:54:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

James Bond: 41/12
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 707
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 11:02:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím...měl bych dotaz.
Jak je to s měsíčním počtem hodin u řidičů-šejdrystů?
Podle mě se do stanoveného měsíčního počtu asi nevejdou, když čistá pracovní doba bez přestávky je 7,5 hod./den...nebo se mýlím?
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5593
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 12:29:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, jak v PM, ale tam u nás na východě jezdí šejdry

a) pár důchodců, kteří to mají jako přivýdělek k důchodu a aby se dostali taky mezi lidi, třeba K.B. jezdí nějaký školní spoj, nástup 6:25, konec 7:49, takže za den má 1,4 hodiny a 27 kilometrů. To určitě nedělá kvůli penězům, za to může mít 1500 - 2000 Kč / měs.

b) řidiči, kteří mají nějaké rodinné důvody, máme tu třeba jednoho, který má manželku v invalidním důchodu a stará se o ní, takže jezdí 4:30 - 9:00 a 13:30 - 16:30, pak tu máme řidičku, která má malé dítě a žije sama, ta jezdí 3,7 hodiny ráno a v po+st 4,9 hod. odpoledne. V Praze třeba mají řidiče, který má ze zdravotních důvodů zkrácený pracovní úvazek na 6 hodin denně (před lety honěkdo vytáhl za nohu ven z autobusu a trošku mu při tom ublížil).

Atd.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.81
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 17:04:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes opět pardubický bílý 14TrM na zkušební jízdě.Na lince č.13 ještě dnes jezdily samé trolejbusy s dieselagregátem (z důvodu asfaltování Nepomucké). Jely na něj v úseku nám.M.Horákové až na Čechurov,rozcestí.Vozy jedoucí k Olympii na diesel pokračovaly i dále z Čechurova.Ta zastávka U Školky vypadá pěkně,mezi vozovkou a vydlážděným zastávkovým zálivem je malý ostrůvek,takže trolejbusy budou muset zajíždět až těsně k chodníku,což je důležité pro kočárky a vozíčkáře.Je zajímavé,že stále se v trolejbusech jedoucích k Olympii ozývá hlášení,že se jede po nové trase,když je tomu tak od 1.12.loňského roku.Teď o víkendu bude zase výluka na mostě u Jižního předměstí,linka č.16 bude autobusová s částečně pozměněnou trasou.Ještě k tomu ceduláku č.107.Samozřejmě vím,že ještě jako poslední dojíždí,ale v nedávném příspěvku jsem to nepožadoval za důležité to uvádět.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1192
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 17:44:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k tomu ceduláku č.107
Včera ráno jela 107 na 20/2


Já jsem ji teda včera viděl taky na jednačtyřicítce. A dnes ráno jsem ji potkal na Studentské, tedy linka 30. Pokaždé, když ji vidím, tak mě napadá, co je na tom autobuse divného, až pak mě napadne, že to, že nemá BUSEpanel. Už sem si ten pohled na ceduláky odvykl.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
RegioMap Plzeňského kraje - stav k 25.9.2006
107
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.166.14
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 23:44:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

milanm: Proč to potřebuješ vědět?
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2494
Registrován: 8-2002


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 00:19:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

milanm:
veřejně se někdy ptáš na dost citlivý věci, řekl bych, že si zahráváš s ohněm. ber to jako přátelskou radu - tyhle věci se probírají jinde.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 708
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 09:42:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pavel2: Asi máš pravdu, no...i když mezi citlivé věci bych tohle zrovna neřadil, ale je to otázkou názoru. Prostě mě asi zajímají blbosti, ale polepším se.
Ale docela bych byl rád za vysvětlení toho si zahráváš s ohněm, kdyžtak můžeš na mail, dík.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 472
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 12:47:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trochu z jiného soudku:
Projekt škodováckého muzea s exponáty mi připadá Titanic po nárazu do ledovce a tak asi odhadnete,jak to všechno dopadne.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1365
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 17:46:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem se byl podívat na přejezd. Na ostrovním trolejbusovém provozu byly dokonce tři vozy (499, 501 a 506). Zřejmě ale většinu času prostály na konečné na Nové Hospodě. Aspoň když jsem tam přijížděl, tak teprve druhý vůz najížděl do nástupní zastávky a třetí stál ve smyčce. Podobně když jsem dalším vozem odjížděl. Takže na trase byl vždy jen jeden, maximálně se s druhým míjely u výjezdu ze smyčky. U panelárny se vozy otáčely na tom placu viz foto.
No a jinak na kruháku byly dvě svítivě žlutě zvírazněné značky slepá ulice a přes to sem k přejezdu přijíždělo a jedno auto za druhým. Podobně i z druhé strany i od města. Přes rozkopaný přejezd se pak klopýtalo jak kdo uměl. Prý ale v pondělí bude nějaká lávka.
 
 
 
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2498
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 01:25:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

milanm:
politik s nevhodnyma nazorama muze napriklad ocekavat balicek, kde zatahne za provazek a ozve se velika rana... :-)

honza_slehofer:
osobaky a dodavky bych tocil na miste a jeste vybiral tucny pokuty za nerespektovani zakazu. je chyba stavebnich delniku, ze si nechali skrz (papirove) uzavreny staveniste jezdit dopravu. i ty kamiony by holt 500 metru vycouvaly... pokud je uzavirka radne oznacena, uplatnil bych pravidlo nulovy tolerance.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1367
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 07:58:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Špatně pochopeno, možná i napsáno. Auta přes přejezd nemohla, všichni se točily před ním, ale chodci tam klopýtaly v neděli přes to rozkopaniště všelijak.

(Příspěvek byl editován uživatelem Honza_Šlehofer.)
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.88
Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 11:00:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem tam byl včera a nejvíce zmateni byli cizinci, kteří přijeli k uzavřenému přejezdu a koukali. Jinak většina lidí objížďku pochopila správně. Zkrátka, když si uvědomíme ten objem dopravy, tak množství zbloudilců bylo zanedbatelné.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 487
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 11:52:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes se po Plzni prohání na zkouškách zelenobílá 24 Tr Citelis bez ev.č.

Jó a jak je to s tou 22 Tr AC, já měl za to, že už je v Szegedu a ona zatím stále stojí v ŠE...

Jinak mě tento týden zaráží revizoři, loni jsem je potkal dvaX a teď za dva dny třiX. Jsou věci, asi potřebuje DP peníze na prémie pro vedení.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5624
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 12:15:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Věř, že výskyt revizorů je nepravidelný a náhodný. "Tam u nás" se mi někdy stane, že coby řidič revizora nepotkám třeba měsíc - a pak třikrát během jedné směny.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 489
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 12:22:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: Nemáš náhodou ponětí, kdy budou Pardubice přebírat v Plzni svoji 14 Tr?
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
Dolda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 13:45:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karosa 393 (proč zrovna ta ) má novou reklamu, docela pěknou. Je bílofialová, na co je,to jsem zapomněl.
Dolda
Dolda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 13:46:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ráno jela na 28.
Dolda
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 15:26:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: Jestli to nebude tím, že někteří re-vizouři pracují taky nepravidelně a náhodně :-)
Nechci se nikoho dotknout, ale s tím, jak často používám MHD, bych je při 8hodinové pracovní době prostě musel potkávat častěji ...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5625
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 16:20:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud už jezdí, tak počítám, že v dohledné době. V Pcích ale momentálně žádný odstrojený trolejbus na modernizaci nestojí.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 473
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 17:49:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pardubice se předávali dneska.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 490
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 13:40:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libor_hh: Dík.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace