K-report
 

Archiv do 27.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Student Agency » Staré archivy » Archiv do 27.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 309
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 16:47:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_v: Asi bude záležet s čím jedeš.

Ale obecně- pokud se rozdeješ na 85 a vykvaltuješ, tak určitě dojedeš dál, než když budeš brzdit motorem. Takže v onom úseku se buď
1) rozjedeš a vykvaltuješ, nebo se
2) rozjedeš a začneš brzdit motorem. Ale nedojedeš to celé, takže se budeš muset také rozjet a zase brzdit. V tomto případě se to ale dělá tak, že se prostě rozjedeš a udržuješ rychlost plynem.

Takže je už snad jasné, která vaianta je ekologičtější.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27352
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 10:10:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výběh je dobrá věc, taky brzdový pedál nemusím. :-)

Ale když se tu mluví o vyřazování - co to znamená, když se v zrcátku busu objeví "STOP"?
Jeli jsme včera takhle z Pejru na Humpolec, samozřejmě bez kvaltu a najednou ta stopka. Na retardér bych to neviděl, ten by u starýho téměř šrotu snad byl vidět. Ale asi to byla brzda, ono i jinak to řidič docela švihal, předjeli jsme tam pár aut...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5283
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 10:33:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Nejspíš to znamená to, že řidič sešlápl brzdový pedál a předtím si, jakžto hračička, vyškrabal do špíglu blinkry a stopku (někdy i dálkovky) a osadil zárovkami. Poměrně běžný "tunning"
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27363
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 12:31:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky, ještě jsem to nezaznamenal.
Takže opravdu jsme ty kopce sjely na brzdu.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5608
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 19:37:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne nejspíš, ale určitě. Jel jsem z ZR do JI busem, kde to bylo taky a přímo jsem se vyptával řidiče, jak je to dělané.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 740
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 20:31:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kdysi to dělali na zakázku v Tesle Vrchlabí
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1464
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 22:12:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve Vyškově to bylo (je) třeba v C734 VY 67-37.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Budulinek4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 4-2004


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 22:33:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Při dnešní cestě z Ostrava - Praha bylo při zajíždění do Velké Bíteše nabídnuto cestujícícm, že si mohou před branou vystoupit a zakouřit si. Zároveň stewardka varovala, že nástup bude možný až při odjezdu, což bude za cca 15 minut. Pohyb cizích osob v objektu je prý zakázán.

Trvalo jim to celkem 32 minut, což jsem nezáviděl kuřákům, kteří museli stát v tom dešti. Když přičtu 5 minut zrátu sjezdem z dálnice, tak jsme skoro na 40 minutách zbytečného zdržení. Díky tomu příjezd na Florenc +20.

Když už, tak by Radim měl to garážování nějak zkulturnit, umožnit výstup/nástup na nějakém prostoru v garážích, kde by bylo třeba i WC. Určitě by to tu dlouhou cestu trochu zpříjemnilo. Půlhodinové garážování už vážně přehání a jsem zvědav, zda to budou cestující trpět i od prvního výjezdu RT Expressu.

Potřetí za sebou byla v 3B6 0741 porucha kávovaru, takže nebyl kompletní sortiment teplých nápojů. Mám si myslet, že je to náhoda, nebo ten kávovar v tomto voze prostě nefunguje ? Třeba se jim rozbil při tom pádu u Starého Jičína...
D47 snad už brzy !!!!
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 23:24:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trupak: Nevím jak ostatní, ale já tohle vysvětlení plně chápu, rozumím tomu, připadá mi i logické a u osobáku bych to asi taky tak udělal.
Ale zkrátka si nemůžu pomoct, ale nedovedu si představit sebe za volantem autobusu, jak bych jel "na vyhozenou", při té představě mám zimnici. Nejednou mi nadával instruktor při vyhození při 1,5 km/h, nejednou jsem viděl rozbitý autobus kvůli přehřátým brzdám a ne nadarmo je to nad 3,5 tun zakázáno. Takže neřeším, nepřepínám a nikdy nepojedu s autobusem "na vyhozenou"!:-)
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 23:30:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes mě za prudkého deště se sněhem na dálnici D5, kdy i největší "frajeři" výrazně zpomalovali tak na 80 km/h, předjížděl Radim, samozřejmě coby nejrychlejší stroj na dálnici..:-/ jako obvykle.
Trupak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 5-2003
Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 07:58:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ml636: Souhlasím, ale není to zakázáno, zákon uvádí (tuším) "při jízdě ze svahu". Ještě jednou se všem omlouvám za rozproudění debaty zaměněním pojmů vyřazení a výběh. A můžu Tě ujistit, že jsou pro mě přehřáté brzdy úplně stejný strašák.
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 572
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 09:48:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Budulinek4: 0741 je ten, co se převrátil? Takže dál normálně jezdí? Byl na tom tenkrát docela špatně ne?
CB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.27.153
Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 13:13:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejsou uz nejake podrobnosti o novych trasach do HK a CB? Zvlast u CB by me zajimalo, povede-li pres Tabor nebo pres Pisek.
Pilot_frenk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 11-2006


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 20:17:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j Ne nejspíš, ale určitě. Jel jsem z ZR do JI busem, kde to bylo taky a přímo jsem se vyptával řidiče, jak je to dělané.




Jen tak mimochodem,já sem si to do busu vyrobil taky,lidi dost čuměj,ale už si zvykaj.}
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5616
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 21:14:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, takovéhle upravené autobusy se mi moc líbí. Znám třeba C 954, která má záclonky přes okna i přes zavazadlové police (!), ve výbavě video, DVD přehrávač, televizi, ledničku, automat na kafe, dobře schovaný trezor na tržbu (!), strop potažený kobercem v barvě potahů na sedadlech, stejným kobercem je potažen i kufr dole, část kufru je oddělené přepážkou a jsou v ní osobní věci řidiče, v dohledné době je v plánu například klimatizace.

Přitom je to normální linková karosa, která jezdí u ČSAD Plzeň na normálních "vesnických" linkách.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1468
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 21:31:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: Nějaká fotečka by nebyla? zní to velice zajímavě...
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 22:53:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a takhle dopadnou všichni, kdo pojede za budem sa odkaz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5618
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 22:57:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, něco by se našly. Bohužel tedy pouze fotky exteriéru - interiér jsem nějak nestihl nafotit, autobus spěchal do Kozolup na výluku:

23.9.2003 - krátce po dodání jsem ten autobus náhodou fotil v Plzni na aut. nádr.:

 
 

podzim 2004, foto (c) Pavel2

 

kdovíkdy, foto (c) Hupi

 

říjen 2006, foto (c) Hupi

 
 
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1471
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 23:19:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pěkné. Kdo "sponzoruje" ten "tunning"? Jestli to teda není tajné...
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Irizar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 23:37:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zopar podobnych vycackanych C954 sa najde aj v SAD Michalovce / konkretne viem o dvoch 954 a jednej 954E, pravidelne nasadzovanych na linku Michalovce - Trencin, akurat ze tie maju aj klimu z Rosera a sklopne sedadla z rady 700. Mozno je to lacnejsie ako kupovat novy Axer...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5619
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 00:03:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vybavení autobusu kupuje ČSAD (možná že třeba ty záclonky jsou práce řidiče, nevím), práci pak vykonává řidič ve svém volném čase. Zaměstnavatel to hodnotí kladně, takže řidič dostává prémie za příkladnou péči o svěřené vozidlo. Ostatní řidiči na to pak reagují různě. Někdo mu to přeje, někdo závidí a roztrušuje takové řeči, že Zdeněček pískne a vedoucí se div nezblázní, jen aby mu vyhověl (obvykle to říkají ti, pro které je problém jakákoliv práce, třeba i to, aby si ve svém autobuse zametli), někteří se opičí ("očíčka" z fotky z roku 2004 zmizela poté, co si podobná očíčka nalepila na svůj autobus půlka stříbrských řidičů, takže to přestalo být originální)
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1330
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 12:54:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych se zeptat, tak půl roku zpátky plánovala SA linku Zlín-Praha. Byla aj jakásik anketa na jejich webu. Ale ono furt nic:-)).
To se tak bojí HousaCaru. No spíš mu ani nemůžou moc konkurovat...
Kolik že stojí SA Brno - Praha?
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 8-2006


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 14:59:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že o kvalitách a smyslu pro "podnikatelskou etiku" vedení společnosti Student agency svědčí i toto:
http://www.noblessline.cza http://www.noblesline.cz Úsudek ať si udělá každý sám!!
Tam kde se točí autobus, já jednou jsem stál...:-)
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 15:17:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak tomu řikám sviňárna a vychcanost v jednom. s čim přijdou dál. Tak by moh někdo začít jezdit proti sa s oranž busy a jmenovat se student agentura!!!
Hummus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 15:40:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

->Liberečák A proc s oranzovyma. Klidne bych jezdil se zlutyma. Na to nemuze nikdo rict ani ň.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 15:43:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no jasně jdem do toho, a proč se nejmenovat student agenccy - kdo by si toho všimnul
Gepard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 17:39:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera po poledni byl na Florenci přistaven u stanoviště 4 žlutý Beulas bez jakékoliv linkové/směrové orientace a náprava nebyla provedena ani po mém upozornění a dotazu kam vlastně jedou. Úroveň služeb skutečně klesá.

Mimochodem minulý čtvrtek nedojel z Prahy do Brna Ayats ?B? 1116, který zajišťoval spoj s odjezdem z Florence v 19h. Se závadou motoru zůstal stát u výpadovky na Benešov a cestující postupně přebíraly další projíždějící spoje zaplňováním volných míst.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5329
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 18:33:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1. ? = 2
2. ? = 1
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 8-2006


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 09:42:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gepard: S tím značením směru jízdy autobusů má SA zřejmě dlouhodobý problém - mě se podařilo v srpnu od Grandu v Brně místo do Ostravy odcestovat směrem právě opačným (viz můj příspěvek z 27.8. 2006 09:32).
Momentálně by mne spíše zajímalo jak se generalita SA vypořádá s tímto http://www.noblesline.cz
tento "pirátský" odkaz je ve chvíli kdy píši tento příspěvek bohužel stále funkční. Mimochodem kolegové a znalci dopravmí problematiky neříká se něčemu podobnému "nekalá soutěž"??
Jsem zvědav na kroky Noblessline!
Konec padělků bankovek v ČR - www.bicnapadelky.ic.cz
-----------------------------------------------------
Vy jste šéf, udělejte si to jak chcete....! :-)
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 490
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 10:01:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samozřejmě, že se jedná o nekalou soutěž. Já se spíš divím, že jim bylo povoleno zřízení té domény... To je asi tak, jako bych si teď založil www.kokakola.cz nebo -- tak jak píšete -- třeba www.studentagenci.cz
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5348
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 10:06:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná by nebylo od věci, aby se touto ubohostí aspoň trošku zaobrala média. SA je vděčné téma a lidi by to zajímalo
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
1560
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 223
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 11:03:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vykrádání domén s podobným názvem není nic výjimečného a dělá to každá druhá firma - např. v Brně autobazar Eurocar tímto přebírá zákazníky konkurenčnímu Tomica caru... Příkladů by se našlo mnoho - není na tom nic nezákonného.
Nekonečné reinkarnace vozů T3 v podobě wan, trojwan a jiných bastlů nejsem perspektivou pro chudší provozy, ale projevem úpadku výroby tramvají v České republice. Prolízačky patří na dětská hřiště, ne na koleje českých a moravských měst!
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 8-2006


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 11:12:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To 1560: A jste si opravdu jistý, že na "vykrádání domén" opravdu "není nic nezákonného"??
Konec padělků bankovek v ČR - www.bicnapadelky.ic.cz
-----------------------------------------------------
Vy jste šéf, udělejte si to jak chcete....! :-)
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5349
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 11:32:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, jak je to ošetřeno v zákoně, ale když už se to nakouslo, tak si myslím, že SA www.noblesline.cz obhájí líp, než Eurocar www.tomicacar.cz
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27562
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 11:33:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je tady furt - stále někoho z něčeho někdo obviňuje, ale nic víc nedokáže...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 491
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 12:55:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jistě, že je to protizákonné. Říká se tomu tuším domain grabbing.
Feewong
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 22:22:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad ten ayats na benesovske vypadovce..udajne mu odeslo turbo. a propos jeste okolo pulnoci tam stal
Feewong
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 22:34:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mimochodem kdyz uz jsem vstoupil do diskuse o SA tak zrovna z toho 9.11. mam nepekny zazitek s timhle dopravcem: nejen, ze na spoji, ktery podle JR nemel do Bitese jet, jsme tam zabocili, ale nasledne jsme stravili okolo druhe rano asi pulhodku doplnovanim cerstvych vytisku palubniho supermagazinu zluty, dalsi pulhodku u nadrzi s naftou, pobliz ktere si nas sofer spokojene pokuroval, dale u olomouce malem narazil do navesu kamionu ktery zrovna objizdel porouchany nakladak..mimochodem ze sedacky primo za ridicem jsem brzdil ocima uz dobrych 5 sekund nez racil zareagovat, asi si chlapec trochu schrupnul, pobliz noveho jicina v useku s lanovymi svodidly jsme dohnali skodu 120 kterou nebyl schopen na ctyrpruhove komunikaci predjet ackoliv by se tam vesla i letadlova lod a naopak mezi Rychalticemi a F-M zacal predjizdet dve auta najednou pred horizontem. Takouvou tresnickou na dortu pak uz bylo jenom projeti cervene na nejfrekventovanejsi svetelne krizovatce ve F-M a s nejakou tou pulhodkou sekyry jsme byli v cili no krasa. Jo jeste taky nefungoval zachod takze drtit drtit drtit. Ale to uz je vcelku marginalni problem ve srovnani s temi zdravi a zivot ohrozujicimi.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 22:38:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no dneska jim to nějak nejezdilo do lbc, jen sem zaslechnul dva studentíky jak si povídal; jeden povídá , že žlutej banán má nějaký spoždění a druhej mu odpovídá, že to není spoždění ale běžný stav - 20 min po odjezdu je celkem dobrý.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 22:41:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ve čtvrtek bus v 17.30 z prahy odjížděl v 18.15. Jen tak pro pořádek.
to Martin_zlivský; když si to neuměj spočítat, tak sou blbý, to není kritizování. Jet v 15 posilu, když vim že to je za prahou zasekaný, tak to sou debilové
Driver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 16:51:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Feewong:tomu se říká luxus... Mezi N. Jičínem a Příborem je zákaz předjíždění pro nákladní automobily, autobusy, protože levý jízdní pruh je užší. Takže by se tam nevešel pokud by nechtěl upravit Beulas o lanová svodidla na novou užší verzi.
Feewong
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 17:13:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Driver: levý jízdní pruh je úplně stejně široký jako na úseku kde lana nejsou, jelikož kromě jejich instalace se na silnici nedělala žádná úprava, to, že je v daném úseku užší, je pouze optický klam, vždycky je krásně vidět, kdo tam jezdí často a kdo ne. Náklaďáky sice skutečně v některých úsecích do levého pruhu nesmí, avšak ne ve všech a navíc v situaci, kterou jsem popisoval výše, jsme jeli za škodovkou v levém pruhu, takže na dodržování pravidel se vymluvit nemohl. :-)
Driver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 17:24:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V celé délce N.Jičín-Příbor je levý pruh užší. Je to vyznačeno i svislým dopravním značením. Teď nevím přesně o kolik ale určitě nejde o optický klam.
Axer to určitě potvrdí.
Driver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 17:31:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V celém úseku N. Jičín-Příbor je levý pruh užší. Je to vyznačeno i svislým dopravním značením.
Přesně teď nevím o kolik, ale každopádně nejde o optický klam.
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 570
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 19:00:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V úseku Příbor - NJ je levý pruh užší, ale pouze o nějaké drobné. Teď se mi to nechce hledat, tak střelím od boku nějakých 10 cm na každou stranu? Stále je ještě vidět, kde bývala střední dělící čára a kde je nyní. Ovšem ten pruh je pořád dostatečně široký na to, aby se vedle sebe vešly 2 nákladní auta, jinak by to PČR nepovolila. Osobně jsem zažil, že jsme s busem celý úsek projeli v levém jízdním pruhu (ikdyž je to zakázáno) a vešli jsme se tam i s nákladním autem.
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Budulinek4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 4-2004


Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 19:45:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V celém úseku Příbor - NJ (od MÚK I/58 až I/57) je zákaz jízdy nákladních vozidel v levém pruhu. Přikazuje to svislá dopravní značka a zobrazuje, že levý pruh je široký 2m. Nevím, zda je to přesně 2m, ale na první pohled je vidět, že je ten pruh užší. Já se tam bojím předjíždět v osobáku, protože tam toho místa fakticky není.

Fámy o tom, jak tam jezdí 2 kamiony vedle sebe jsou úplný nesmysl.
D47 snad už brzy !!!!
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1959
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 19:50:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Budulinek4: Tak fáma to určitě není, mám osobní zkušenost (i když bych to neměl říkat) s předjížděním autobus+nákladní auto.
Budulinek4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 4-2004


Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 20:18:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, osobně jsem taky zažil při jízdě s Radimem pomalu jedoucí Avii, která zajela co nejblíže k pravé krajnici, abychom mohli jet. Na druhou stranu při poslední jízdě jsme "chytili" pomalu jedoucího osobáka, který nás vyloženě nechtěl pustit. Já tam v osobáku předjíždím docela nerad, jen když se nákladní auto přede mnou vleče pod 70 km/h. Ono ve špičkách se tam stejně ryhleji jet nedá.

V každém případě ten zákaz tam prostě je a běžně tam kamiony vedle sebe nejezdí.

Mimochodem nechápu, proč Radim nejezdí u spojů nezastavujících ve FM raději po I/58 přes Mošnov. Je to o 7 km kratší a při dodržování rychlosti o 5 minut rychlejší.
D47 snad už brzy !!!!
Feewong
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 11:00:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je vcelku snadno zjistitelné, že v úseku Bělotín Rychaltice je silnice budována v profilu S16. Tedy 16m. Vzhledem k absenci dělícího pásu počítejme na prostor lanových svodidel standardně 1m, na vodicí proužek+zpevněnou krajnici 0,25+0,75m tedy na samotné jízdní pruhy zbývá ještě 13m. Počítejme pravý jízdní pruh v šířce dlenormy 3,5m tak na ten levý stále ještě zbývjí 3m, což je opět v normě. Šířka 2,0 na dopravní značce je z bezpečnostních důvodů. Fakticky se na silnici ovšem dvě nákladní vozidla vejdou. Těch 6,5m tam prostě je, takže o fámách bych nehovořil.
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2431
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 14:23:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Feewong: A pro jakou návrhovou rychlost vyhovuje šířka pruhu 3 metry? Pokud je to třeba 60 km/h, tak to pro předjíždění kamionů nemá valný smysl. :-(

Já vím, dá se jet i mnohem rychleji než je návrhová rychlost, ale zrovna zúžené levé pásy při uzavírkách na dálnici nemám v oblibě. Chce to velké soustředění a víru, že předjížděný kamion se zrovna v nejméně vhodný okamžik nezavlní.
Iposp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 11:30:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj,
objevil jsem tuto stránku i diskuzi teprve včera... Projížděl jsem si historii a přidám to co jsem vypátral na webu (a tady ještě nenašel)- seznam vozidel SA k 31/12/2005 - je tam vidět docela dobře historie (první patrová Scania, žlutý Ayats Bravo, ...) a hlavně kolik teda ty žluťáci stojí...
Navíc je tam i trochu vidět, proč první Beluasy byly na MANu a další jsou na SCANII - podle mně šlo o velmi výhodnou nabídku Scanie včetně financování (Scania leasing). Četl jsem (myslím si že na BUSportálu), že pro rok 2006 a 2007 počítá s nákupem SCANIÍ IRIZAR CENTRURY - ve žluté barvě to bude dost pecka
 
 
 
Iposp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 11:56:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě jeden můj příspěvek - připojuju se k hlasům, který chtějí vytvořit sólo stránku o busech od SA (takový "fan club" ), určitě by tam bylo co dát - seznam busů je, k tomu ke každýmu fotky...
Třeba by se podařilo přesvědčit Jančuru, aby pustil taky nějaký informace oficiálně i když je jasný, že konkurence je obrovská a pouštět informace se nevyplácí...
Ještě můj drobný komentář k nobless/nobles.cz - tady nejde uvažovat o jakýmkoliv porušení zákona - toto prostě je možné a neuvěřitelně mě baví to, že někdo si dá tu práci (Jančura) a přemýšlí, kde udělala konkurence chybu... Nejsem nijak moc odborník na internet, ale když dělám nějakou firemní doménu, tak si za +- 600 Kč ročně objednám i různé překlepy, zkomoleniny, prostě všechno co se točí kolem mého názvu a jde zaregistrovat (většinou stačí tak 2-3)... Koukám, že je třeba volná www.nobless-line.cz
Web
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 13:04:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Iposp: Hlavne kdyby byl nobles co k cemu, tak tu domenu v pohode a celkem rychle vysoudi zpatky. Uz to neni jak bejvavalo, ze si nekdo zablokuje domeny a pak prodava.
Feewong
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 15:41:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_v: vzhledem k tomu, že v úseku je povoleno až na křižovatku Rybí 90km/h tak odhaduji návrhovou rychlost na 120km/h
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2438
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 18:32:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Feewong: Tak to vypadá, že nedělený čtyřpruh mimo město už není akceptovatelná kategorie. V tomto seznamu kategorií silnic a dálnic je jako nejúspornější čtyřpruh uvedena kategorie S20,75/90, kde střední dělící pás se svodidlem má šířku 1,25 m. Šířka všech čtyř jízdních pruhů je pak 3,25 m. Tomu dodatečně rozdělená S16 ani omylem nevyhovuje. Něco by se snad dalo ušetřit na zpevněné krajnici, ale pořád to není dost. Při instalaci lanových svodidel tedy zřejmě nezbylo než omezit šířku levého pruhu a tím i šířku vozidel pro něž je určen.
Kuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 09:29:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SA bude od 10.12. měnit jízdní řád na lince Ostrava-Praha? Podle jejich rezervačního systému dojde k podstatnému snížení spojů zastavujících v Brně. Jestli to je pravda a zůstane to tak i nadále, přijde OV a hlavně FM o velmi kvalitní spojení s Brnem. To by byl myslím dost velký krok zpátky.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1968
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 09:45:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mezi Brnem a Ostravou bude 6 spojů. Z Brna 5:20, 9:00, 11:30, 16:00, 23:20, 2:20; z Ostravy 3:00, 5:00, 12:00, 18:00, 21:00, 23:55.
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 8-2006


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 14:14:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kuba, Maqiq:
Prosím můžete zveřejnit odkaz kde jste narazili na nový jízdní řád SA PHA - OVA?
Je pravda, že rezervační systém na jejich webu momentálně končí 11.12., ale třeba o spoji v 5:00 z Ostravy nikde nic nevidím. Díky!!

___________________________________________________
Jak na padělky bankovek? www.bicnapadelky.ic.cz
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1971
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 22:43:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Siklzdenek: V kanceláři na stole.. Vydrž, už se co nevidět objeví i na Idosu.
Budulinek4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 4-2004


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 18:49:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jízdní řád od 10.12 do Ostravy je např. zde:
odkaz

V rezervačním systému je na spoje do Brna 55-místný autobus. Podle JŘ to vypadá, že bude v ostravě nocovat. Jinak mám celkem obavy z 15-minutového obratu v Ostravě...
D47 snad už brzy !!!!

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace