K-report
 

Archiv do 28.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Staré archivy » Archiv do 28.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1186
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 21:18:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin 100: No jasňééé v počítacovejch hrách něco přes melouna s návěsem, o přívěsu nemluvim abych nevyrazil dech a asi pět melounů s vysokým počtem návěsů (vozů vlaku) Jo a to jsem ešte zapoměl, že nehoda byla jenom zezačátku kdyz jsem nevěděl jak se to řídí. Ale co je podstatný nikdy jsem nestrkal auto kam jsem neměl (jako pán, kterej chtěl vědomě projet zábrany a naboural)
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1323
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 00:05:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To, že po Americký budou dál jezdit auta mě ani tolik nepřekvapuje, ono by to stjeně asi moc jinak nešlo. O tom se přesvědčíme příští rok, až bude zavřená.

:-) Já myslím, že se naopak přesvědčíme, že by to šlo. Ale z odboru dopravy pak budeme přesvědčeni, že to nejde, stejně jako ta blbá Jungmanka, kde se dneska pomalu nedá projít.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 479
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 08:42:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Hop:
Ale ten sloupek by se měl nějakým způsobem deformovat. Cílem té překážky, je zabránit ve vjezdu na pěší zónu a ne likvidovat blby a jejich spolujezdce, případně ohrozit kolemjdoucí.

A proč deformovat??? Na úmyslné porušování dopravních předpisů je to naprosto ideální.Pokud a jak píšeš,jde o likvidaci blbů a jejich plechovejch miláčků,je to naprosto dokonalý!!! Co jiného na zmetka,který nedodržuje základní normy a předpisy? A,že někdo pojde za volantem v takovém případě? Mě to nevadí,zase o blba míň,pokud je to spolujezdec,taky mi to taky nevadí,protože si neměl s blbem sedat do auta.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2538
Registrován: 8-2002


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 13:12:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hop a reko Americký:
vida, takže idea kruháku s vodotryskem ještě nebyla definitivně opuštěna...

Křižovatka u Mrakodrapu bude řešena jako kruhový objezd s důrazem na kvalitní architektonické řešení
-okružní křižovatka je součástí návrhu řešení v DSP. Pokud jde o architektonické řešení prostoru středového kruhu, projekt ponechává prostor středového kruhu okružní křižovatky volný pro možnost budoucího ztvárnění a vytváří podmínky pro eventuelní možnost zřízení i vodního prvku (technologická šachta, přípojky vody a el. energie). Tento postup umožní řešení architektonického ztvárnění cestou architektonické soutěže.


já bych navrhoval integrovat do technologií kruháku ještě ČOV a zásobní nádrže na chémii, aby se tam v budoucnu mohla postavit mycí linka

prostě mi pořád uniká proč vodní prvek když k němu stejně nebudou mít pěší přístup...
123
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.166.14
Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 14:19:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

add Pavel 2:
A proč by se pěší nemohli na vodní prvek koukat z dálky? Alespoň do vody nebudou házet věci od vajglů po popelnice, jako se to stává u muzea, a nebudou ničit trysky (také u muzea, kde by fontána mohla stříkat daleko krásněji, kdyby to tam porád někdo neničil).
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2539
Registrován: 8-2002


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 16:05:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

123:
a nedaly by se ty peníze za fontánu využít jinde a účelněji???

pokud se postaví vodotrysk v parku, mlčím a schvaluju to. ale uprostřed křižovatky? není to trochu postavený na hlavu?
107
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.166.14
Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 18:27:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

fontánu u mraku,to může vymyslet jenom magor.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1325
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 21:27:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magor tam vymyslel kruháč. Když to má být zklidněné, nechal bych tam normálně křiž. X bez světel, maximálně přechody pro chodce odsadit trochu dál, tak 15 - 20 metrů. Kruháč tam bude blbej s fontánou i bez. Mimochodem, nepleťte si fontánu a vodotrysk, pokud se tam udělá vodotrysk, tak se asi tak za měsíc překvapivě zjistí, že kropí všechno okolo, načež se stáhne a bude z toho, no, však uvidíme...:-)
Dandyzat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 21:30:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pozdravujem priaznivcov Plzenskych /TYKADLAKOV/nostalgickou spomienkou na prvu 14 Tr v Plzni.
 
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5676
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 01:19:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Lázních Bohdaneč třeba vodotrysk uprostřed kruháku je. Původně tam měl být vzrostlý strom, ale odpovědné osoby z DP si představily, jak vzrostlý strom padá na trolejové vedení a zástupcům města se to pokusili rozmluvit. Úspěšně.

Vodotrysk - v okamžiku, když fouká vítr a já mám otevřené okénko kabiny trolejbusu, dostanu sprchu. Jinak proti němu nic nemám.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
123
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.166.14
Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 07:21:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je pravda, že fontána uprostřed kruháku asi není až tak ťuťo ňuňo, ale architekt asi neví, co s tím jinak udělat, protože více méně tam kus parku vznikne v místech, kde je dnes 5 jízdních pruhů s kouskem zeleně uprostřed. Nejlepší by asi byla socha nějakého potentáta, která by se mohla vhodně vyměňovat podle politické situace. Nebo by tam mohl být 9tr na podstavci ála růžový tank v Praze.
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1354
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 08:29:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Olomouci na rondelu v přednádraží se taky fontána plánovala, ale pak zítězil zdravý rozum - vodní tříšť na silnici, hrozící námrazy.... - a postavila se fontána "světelná", tedy sloupy s modrými LED diodami (aby barevně nepřipomínaly dopravní signalizaci), jejichž rozsvěcování do různých tvarů řídí počítač. Nevypadá to špatně.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5574
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 09:38:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no jo, zřejmě nějaká obálka přišla od pánů vodáků...
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.144
Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 09:50:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od 1. prosince má být posílen grafikon třicítky přidáním NP kloubusů. Plzeň je bude mít jako jedno z posledních měst v ČR a SR, několik let ho má i nesrovnatelně menší Spišská Nová Ves. (Karosa Citybus 18 m). Mimo špičku bude interval 12 minut a v té době budou v provozu jen nízkopodlažní vozy.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1376
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 10:01:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano od 1. 12., ale nebudou tou kloubusy, ale ty další 15m Solarisy co jich přijde 10 pronajatých.
Klobáky přijdou až v polovině prosince a jsou plánovány na linku č. 41.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Solarisák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 518
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 12:41:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza_Šlehofer: Dnes ráno se odjíždělo do Bolechowa pro vaše vozy - 10ks. Jak to vypadá s obnovou trolejbusového parku? 24Tr(25Tr) či Trollino?
Rodina Solarisů = můj druhý domov.
SOLARIS - Power of Enthusiasm
Mr4k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 7-2004


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 13:01:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Solarisák: no v Plzni nejspis 24(25)Tr, to by urcite Skodovaci nedovolili, aby tam Trollino vyjelo :-)
Solarisák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 519
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 13:08:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mr4k: já myslel, že právě Solaris vyhrál výběrové řízení na Trollina. Tak se mi to asi zdálo....
Rodina Solarisů = můj druhý domov.
SOLARIS - Power of Enthusiasm
Mr4k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 7-2004


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 13:12:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Solarisák: aha, no tohle ja nevim, to byl jen predpoklad, ze by si vybrali "domaciho" vyrobce, ale trollina by byly fajn ;)
6346
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.181.197
Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 13:34:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě doplňuju, že další tři Solarisy 18M přijdou po novém roce.
Jinak ta fotka první 14Tr v Plzni (rok 1980) o pár příspěvků výše je zajímavá, je to totiž ten prototyp, co později jezdil ve Zlíně pod č. 26. Mmch jediná 14Tr, která si v Plzni ještě stihla zajezdit s pokladnou v S-provozu (na tyči vedle řidiče je vidět!)
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2790
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 21:48:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě doplňuju, že další tři Solarisy 18M přijdou po novém roce.

Tři Solarisy 18M? Fakt? Do Plzně?
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1378
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 22:20:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Solarisák: je to jen nějaká Vaše mylná domněnka, nebo mi uniklo nějaké výběrové řízení?
Ještě mají být nějaké 24Tr. Ale vzhledem k tomu, že s nimi spokojenost úplná není (zaslechl jsem stížnosti na velkou spotřebu ať už trakční, tak topení), řidiči také nejsou nadšení viz. např. příspěvyk Libora H o vrzajících plastech ...
Takže bych do budoucna Trolína úplně nevylučoval.
Trochu mám, ale nyní obavy z nasazení kloubových Solarisů na linku č. 41. Tam si na určitý komfort cestující zvyknou a až tam jednou na Vinice vyjedou trolejbusy, mohl by to pro ně být krok zpět k horšímu dopravnímu prostředku, pokud by tam měly vyjet 14Tr. Takže pak by to chtělo skutečně ty Trolína

(Příspěvek byl editován uživatelem Honza_Šlehofer.)
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1188
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 22:59:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych se smál až by ty trolína tady byly a stály. Nejsme Brno abychom měli sbírku typů vozidel!
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
Mr4k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 7-2004


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 23:09:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno treba ta nova vyzbroj od Skodovky bude mit spotrebu nizsi, jeste vychytaji to vrzani a mate rozhodnuto :-).
Jinak me prekvapuji jednak kloubovy vozy, ale taky to ze to nedoda nas tradicni vyrobce, copak se stalo, kdyz uz kloubovy busy, tak bych cekal ty prisery Citelisy 18M.

Nejsme Brno abychom měli sbírku typů vozidel!
No myslim, ze jeden typ navic nebo min uz je jedno, navic pokud budou 18M Solarisy, tak proc nekoupit treba Trollina 18M.

(Příspěvek byl editován uživatelem mr4k.)
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1189
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 23:15:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mr4k: Za to vrzání nemůže Škodovka, ale Frantíci a to topení je taky přejato z autobusů. Jinak sám můžeš říct jak se osvědčují trollina v Chomutově.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
Mr4k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 111
Registrován: 7-2004


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 23:26:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No sice za to Skodovka nemuze, ale tak preci si maj na Frantiky doslapnout, ze takhle teda ne. Proti topeni jsem nic menel. Jinak Trollina jezdi, co jsem tak slysel, tak spokojenost, ale do zdejsiho provozu se moc nehodi, chtelo by to kloubaky, sola jsou malo, budou pekne natriskany.

Jinak po vetsinu casu jsem v Plzni, takze zas tak dobry informace nemam ;)

(Příspěvek byl editován uživatelem mr4k.)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5680
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 23:52:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele, tohle mi vysvětlete:

Ještě mají být nějaké 24Tr. Ale vzhledem k tomu, že s nimi spokojenost úplná není (zaslechl jsem stížnosti na velkou spotřebu ať už trakční, tak topení)

Já jsem "tam u nás" jezdil s 24 Tr třikrát, s každým z těch tří vozů jednou - a spotřeba byla pokaždé nižší, než jakou mají 14 nebo 21 Tr, konkrétně něco pod 1 kWh/km. Čtrnáctky a jednadvacítky mají normovanou spotřebu něco přes 1 kWh/km...
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Mr4k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 113
Registrován: 7-2004


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 23:58:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

@Martin_j: ono by to asi chtelo srovnat spis treba s tema Trollinama, porovnavat vozidla o generaci jinde asi neni az tak dobry, predpokladam teda, ze cim modernejsi vozidlo, tim nizsi spotreba (i kdyz to nemusi byt pravda ;)
Solarisák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 521
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 01:30:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No Frantíci, to je příběh sám pro sebe. Si vzpomínám, jak delegace Francouzů přijela před pár lety do Ostravy se podívat na Renaulty a jak viděli stav najetých kilometrů, tak málem sebou sekli. Se totiž divili, že to ještě jezdí!! :-)
Musíte uznat, že Citelis je prostě jen facelift od Renaultu Agory, tam je tolik plastů, hlavně střešních pičideklů, že se nedají ani spočítat. A vnější spodní plasty venkovní si po čase najdou i jinou polohu, třeba přední otvíratelný kryt mezi světlomety. Na některých Renaultech u nás nejdou ani otevřít. Jo, není nad lepení. Solaris to taky ví. Tudíž můžu usuzovat, že pokud Frantíci neudělali pořádný kus práce než jen facelift, tak problémy jako je vrzání plastů uvnitř, po roce nefunkční topení, v létě přehřívání motoru - u busů (stále svítí signalizace STOP), a taky nezavírající se dveře (jen pomocí SECU), tak ať jdou s těmi vozy někam. Frantíci při řešení vozidla vycházejí z jejich kultury a soc.potřeb, tam jim to líta po cestách minimálně. A navíc cesty mají v lepším stavu, než jsou ty naše.
Rodina Solarisů = můj druhý domov.
SOLARIS - Power of Enthusiasm
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1331
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 12:01:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já zírám, na 30 se dokonce objeví jeden noční spoj, nebo teda před-půlnoční. A dokonce si někdo všimnul, že už na Borech není Carrefour.:-) Název "NC Folmavská" je vážně super, s Carr. by to bývalo dokonce CNC.:-) Ať žijou zkratky, šetřit se musí.:-)
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 978
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 15:52:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magor tam vymyslel kruháč. Když to má být zklidněné, nechal bych tam normálně křiž. X bez světel,
Kříz bez světel ti takhle v centru na hlavní třídě nikdo neschválí.
To je jako dělat "téčko" bez světel pod Lék. fakultou.
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1192
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 17:24:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je libo nové solarisy?
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1332
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 17:35:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_100: Jasně, dopravní zatížení u LF a u Mraku je úplně stejné, nehledě na to, že se to u toho Mraku mělo dále zklidnit... Proč nejsou světla třeba na náměstí, když to je sakra v centru? :-)
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5583
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 17:48:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hš - nějaká spotřeba nebo dokonce názor řidičů přece nikoho nezajímá. obálkově je o typu Tr rozhodnuto tak co
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2800
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 19:14:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pronajaté: 10x SU15III
Koupené: 9x SU18III

Komu patří ty pronajaté SU15?

Pořád tomu nemohu uvěřit.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5683
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 19:30:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mr4k: Počkat, my si nerozumíme. Proč by si v Plzni měli stěžovat na velkou spotřebu u 24 Tr, když tady mají tyhle trolejbusy ve srovnání se staršími typy minimální spotřebu? Největší spotřebu tu mají podle norem vozy 21 Tr - a z řidičů mají největší spotřebu posádky některých konkrétních jednadvacítek (např. 397, myslím).
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Hop
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 4-2004
Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 19:43:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart: Majitelem těch autobusů je pravděpodobně SOLARIS CZECH spol. s r.o., dceřiná firma polské SOLARIS BUS & COACH.
http://www.pmdp.cz/uploaded_documents/x1173x_protokol_najem_nizkopodlazni_autobusy.doc
Mr4k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 7-2004


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 20:40:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: no jo v pohode, ale to proc si stezou ja nevim, s tim jsem nezacal, mozna koukli k nebi a rekli si hmm, to ma velkou spotrebu, tezko rict jak k tomu prisli.
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.81
Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 22:24:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nám dnes jezdí na lince č.11 nový 24Tr Citelis č.508.Na ty pronajaté Solarisy na lince 30 i na kloubové na 41-ce se už docela těším,ale mám obavy,aby všechny neskončily zase se zahalenými CVR,nemám to rád.Ono je z nich i hůře vidět ven! Dnes jsem se i trochu povozil po trolejbusové síti v Jihlavě,bylo to v pohodě.Jezdí tam už téměř dvě třetiny nízkopodlažních spojů,tedy 21Tr a nové 24Tr Citelisy.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2544
Registrován: 8-2002


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 02:05:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

508 o5 potvrzuje pověst žabožroutů, škála vrzání, skřípání, vibrací a podobných pazvuků je nebývale rozsáhlá. za 11 mega nebo kolik ten vůz stojí opravdu dáreček k pohledání.

soudkobus 472 má zvuk jako když votuner vyšperkuje 15 let starýho kadetta laděným výfukem.

kruhák na slovanech je úžasně znej, ten kdo ho projektoval asi nemá všech 5 pohromadě, jsem zvědavej jaxe tam budou ty nový i stávající solarisy kroutit. je vidět, že projektovat silnice podle evropských norem a tabulek je dobrý tak možná pro průjezd osobáků, ale pokud tam má jet něco většího, tak je to z hlediska řidiče na sebevraždu...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5692
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 02:25:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kruhák na Slovanech? Kde zas, proboha? Jsem nějak mimo.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 979
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 12:23:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tam co je od nepaměti.
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1193
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 13:03:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka Breník: Já se zas docela "těším" na nový jízdí řád až se na třicíctce prodlouží kvůli větším autobusům intervaly!
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5601
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 16:43:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hele, a nešlo by udělat posilovou linku bory, konečná 4 - b. pole? nebo to neprojde legislativně
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 18:41:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bobo: ona tam posilová linka de facto je jak součást linky 30, jenom v Plzni panuje obecná nechu´t k zavádění nových linek. Podívej se na ty zvěrstva v jízních řádech třeba a-32 nebo a-33.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5701
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 18:47:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A teď je otázka, jestli je lepší mít milion linek a na každé jen pár spojů za den - a nebo mít pár linek - a na každé spoustu spojů se spoustou poznámek. Ideál je podle mě někde uprostřed.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
T.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.239.235.61
Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 18:52:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Interval se příliš nemění, pokud jsem se dobře díval na zastávkový jízdní řád na stránky PMDP. Jedenáct Solarisů má být vypravováno na tůrové spoje, čtyři vozy na šejdry.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1197
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 20:01:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T. : Já měl namysli to co přinesou novoroční změny. Proslechlo se až ke mě, že třicítka by měla být nějakým způsobem utlumena...
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 07:45:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: souhlas. Všeho s Mírou. Jsou i samozřejmě další možnosti, třeba modifikovat jednotlivé varianty další číslicí nebo písmenem (viz Mladá Boleslav), ale to se asi pro Plzeň nehodí. Každopádně spoj na lince 33 Košutka - Muzeum, který NEZAJÍŽDÍ k Fakultní nemocnici, mě přivádí k šílenství :-/
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5603
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 09:25:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sem si nějak nevšim, že by se 30 v tom úseku nějak posilovala.....
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 14:31:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo: viz spoje s poznámkou B http://www.pmdp.cz/grafikony/Provoz041106/ST799581.HTM
Ale žil jsme v domnění, že je jich víc...
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5605
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 15:27:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aha, tak o těch jsem netušil.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2336
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 16:03:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi se to tu již řešilo, ale na kolik let jsou ty Solarisy pronajatý?
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 249
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 16:38:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na a-41 jezdí cytelis v novém kabátu (CVR) ev.č.497!
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Hop
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 4-2004
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 16:46:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Na osm let s možností odkupu za zůstatkovou cenu.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 985
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 17:06:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj dalsi stehovak dneska sem to videl musim rict ze uz byly i hezci reklamy.
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2337
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 19:51:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hop:
A kolik bude dělat navýšení leasingu po osmi letech oproti stávající pevné ceně za SU15?
Hop
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 4-2004
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 21:04:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Težko říct. Téměř nic o tom nevim. Jediný co jsem našel jsou informace na centralniadrese:
http://www.isvzus.cz/usisvz/usisvz01011Prepare.do?znackaForm=5002270506001
A pak to co jsem dával o pár příspěvků výš:
http://www.pmdp.cz/uploaded_documents/x1173x_protokol_najem_nizkopodlazni_autobusy.doc
Jedná se o operativní leasing a u toho se nehovoří o navýšní leasingu. Rozhodující je tady hlavně ta cena za kilometr - 19,75Kč. Z toho těžko usuzovat jestli je to moc nebo málo.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 23:03:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hop: no, když to srovnám s částkami, které si za kilometr účtuje PMDP, tak mi to přijde velice slušná cena ... pokud ovšem bude servis v režii pronajímatele.
Mě ovšem zaráží jiná věc - jeka se najednou do "totálně přeplněné" Cukrovarské (oficiální argument proti nákupu kloubů) vejde 19 dlouhých busů
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2546
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 02:26:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

wlasta:
už delší dobu se mluvilo o tom, že by se odstavná plocha v cukrovarský mohla rozšířit o protější objekt/pozemek bývalý ReoDepony.

takže teď už se tak definitivně stalo a v sobotu tam stály minimálně 3 autobusy: jeden ze soudkobusů, karosa 73x a cyklobus tuším 413.

plus tam probíhají úpravy typu rozšíření vjezdu, kamerovej systém a wifi pro přenos dat z cardmanů. zatím ale budou všechny busy vypravovaný z cukrovarský a jestli to správně chápu, ReoDepona poslouží jako odkladiště momentálně nepotřebých/neprovozních kusů.

tedy cukrovarská je za jistých podmínek a do určitý míry nafouknutelná, ideální stav to ovšem není.

a proslýchá se, že pozemky pro novou vozovnu na borských polích jsou malý a okolní kolem bývalýho kasína městu nepatří, takže se hledá nová plocha.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace