K-report
 

Archiv do 03.prosince 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Staré archivy » Archiv do 03.prosince 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5737
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 05:01:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ReoDepona poslouží jako odkladiště momentálně nepotřebých/neprovozních kusů.

Ano, i takové odkladiště se může hodit. "Tam u nás" taky jedno máme: http://www.trolejbus.cz/2006/smes/odstavene-vozy-2006.jpg
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1202
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 13:30:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No on byl nedostatek místa ve vozovně tuším i argumentem pro pronájem autobusů. Autobusy se kupovali s tím, že nebudou stájit ve vozovně a že si jejich pronajimatel najde odstavnou plochu, místa kde je budou udržovat,... A tak si asi Solaris vybral garáže v Cukrovarské.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
Solarisák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 528
Registrován: 10-2005


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 13:48:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím, hoďte tu pár fotek nových plzeňských SU15m. Chci se konečně pokochat. Díky
Rodina Solarisů = můj druhý domov.
SOLARIS - Power of Enthusiasm
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5610
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 14:16:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

,... A tak si asi Solaris vybral garáže v Cukrovarské. - to mi připomíná, jak se dodrátovával chebskej ranžír
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
6346
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.181.197
Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 14:27:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle mě ale těch Solarisů nemá být celkem 19, jak tu psal někdo výše, ale jen 16, ne?
- 10ks SU 15 (předpokládám ev.č. 501-510) na a-30
- 3 ks SU 18 (č. 511-513) na a-41 v prosinci
- 3 ks SU 18 (č. 514-516) na a-41 v lednu 2007
Alespoň takhle jsem to pochopil, může to někdo potvrdit nebo vyvrátit?
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5746
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 14:28:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Povídej, vyprávěj, přeháněj....
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 988
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 14:48:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V tý deponě sou busy už aspoň 2 - 3 tejdny.
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1203
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 18:39:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6436: 10 pronajatých SU15, SU 18 je objednáno 9. 3 ks v roce 2006 3 ks v roce 2007 a 3 ks v roce 2008.

Solarisák: Jedna fotka, která byla pořízena v sobotu od vrátnice je zde
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2549
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 02:53:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mam jedno neskromny prani:
aby uz konecne chcipnul pojiznej vrak 15TrM #470. dneska cca ve 13:neco vyjel ze zabelsky a za kloubem straslive uchazel vzduch. jeho (klasickej) ridic za volantem rikal, ze o tom vi a volal si dilensky na bory.

kdyz jsem vylezl mezi poliklinikou a ceckem, batoh byl nahnutej na pravou stranu. prava zabava ovsem nastane ve chvili, kdy ten vuz quli nedostatku vzduchu jednou nezabrzdi kde mel ridic v planu.

ridic sice tvrdil, ze zavady pisou, ale bud to zase dilna sidi nebo je ten vuz uz tak domrvenej, ze se sype pod rukama. kazdopadne nekde asi chyba bude.

i zavad zpozorovatelnych beznym cestujicim by se naslo dost na to, aby ten vuz putoval okamzite na VP. je to vibrator par excellence, pri jizde neni slyset vlastniho slova, tocne asi nekde chybi trocha oleje, kompresor priserne hlucnej, ale nesmrtelnej pacient 470 jezdi vesele dal...

predstava ze do tutoho vozu presedne pan zastupitel ze zanovniho ofrouta me nahani husi kuzi. rekne: zruste trolejbusy. stoji to spoustu penez a jaky je v tom za 12 Kc svezeni.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 509
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 13:30:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem potkal na Goethovce stát trolejbus v plzeňských barvách bez e.č. Nebudu napínat byl to 24 Tr M, či 26 Tr.

Ehm pár vět k designu vrhní ohrádky. Nelíbí se mi. Přední zešikmení: By mělo zakrýt i tu bednu*), takhle to opticky nenavazuje. A ta mezera mezi střechou-to by chtělo lépe vychytat!!
A vzadu to zaoblení-ten 10cm kousek plechu by měl být vcelku s předposledním článkem krytu a ne samostatně.

*)bedna-nevím co se v ní skrývá, ale z boku na ní bývá psáno Škoda.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 991
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 17:17:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

prava zabava ovsem nastane ve chvili, kdy ten vuz quli nedostatku vzduchu jednou nezabrzdi kde mel ridic v planu.

Ta zábava nenastane. Pokud si dobře vybavuju tak trolejbus se bez vzduchu nerozjede páč má zabržděno.
Člili když ujde vzduch ta stojí na místě.
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5762
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 18:16:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Potvrzuju, v autobuse 95 se mi jednou stalo, že mi někde cestou vystoupil vzduch, ani se nerozloučil. Rozjížděl jsem se někde na semaforu kousek před konečnou, autobus se choval tak, jako bych se snažil jet se zataženou ruční brzdou. Dojel jsem na konečnou, pustil pedál plynu, autobus sám zastavil, dveře jsem pak musel otevřít ručně (nebyl vzduch), motor nešel vypnout (nebyl vzduch) a volal jsem dispečera se zdvořilým dotazem, jestli tam nemá ještě jeden záložní autobus - tenhle byl totiž už druhej vůz ten den, se kterým jsem jezdil.

 
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.88
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 18:31:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A když ten vzduch dojde během jízdy? Řekl bych, že by to nebyl první případ, kdy vozidlo se vzduchovými brzdami nešlo zastavit. A jízda s vozidlem, které nemá dostatečný tlak vzduchu je minimálně hazard. Znalejší věci ať mě klidně doplní.
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1388
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 19:57:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vzduch umožňuje, že je vozidlo odbržděno. Takže když dojde během jízdy, tak trolejbusek se bude postupně zastavovat než dojde veškerý vzduch, ale to by byl případ ten, kdyby nefungoval kompresor, protože když např. bouchne měch na nápravě, tak kompresor se nezastaví a bude foukat pořád, takže vzduch nedojde nikdy úplně. Jestliže se třeba několik dní ab/trolejbus bez nafoukání válí ve vozovně, nerozjede se ani když odbrzdíte ručku. Proto vždy řidič na konečné musí po nakopnutí a/trbusu po delší době čekat, než kompresor opět nafouká vzduch do vzduchojemů na ideální hranici, jinak se buď nerozjede, nebo pojede krokem a bude se mu od kol kouřit.
Nepořádkem ve stanici to začíná, srážkou vlaků to končí !
D O P R A V N Í P O D N I K
města Ústí nad Labem a.s.

_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5763
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 20:07:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proto vždy řidič na konečné musí po nakopnutí a/trbusu po delší době čekat

Abysme to upřesnili: Pár minut pobytu by nemělo vadit, pokud uteče vzduch během půlhodinové svačiny, už to není v pořádku, ale pořád ještě to není žádná katastrofa. A jsou i vozy, které v osm ráno odstavím v DP a v jednu odpoledne stačí otočit klíčkem a můžu jet hned. To je ale spíš výjimka, nějaká netěsnost vzduchového rozvodu se najde vždycky.

...a taky se stávají případy, kdy řidič přijde do DP na odpolední směnu, zařadí rychlost, zjistí, že to ještě nerozjede, takže jde navštívit kolegu do protějšího vozu. Vůz mezitím dofouká vzduch a rozjede se, takže ho jeho řidič honí po dvoře a snaží se ho zastavit dřív, než ten autobus do něčeho vrazí. My ostatní, co jsme to pozorovali, jsme se královsky bavili
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 992
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 21:13:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Banda tupců....
 
Takhle sem přijel na mostě směr Božkov k trolejbusu. O kus dál u křižovatky stála zelená octáfka a okolo ní 5 pikolíků v DP mudůrech a diskutovali s jejim řidičem.
Asi se stal nějakej male ťuk nebo tak něco. Trbus nechali svýmu osudu v prostřed mostu a o víc se nestarali.
Takže kdo jel od města směr božkov tak musel dost riskovat páč za trbus nebylo vidět a ještě ke všemu kousek za timto místem je zatáčka a tudíž je vidět tak na 20 metrů.
Několik aut předemnou tam vjelo a pak museli nebezpečně vycouvávat když tam vyjjelo něco proti. Já sem tam taky musel zmatkovitě uvolňovat cestu když se ze zatáčky vynořilo auto.
No a že by ty trubky z DP napadlo jít a trochu ten provoz usměrnit, třeba aspoň ukazovat jestli je ze směru od božkova volno? Ne to je asi moc složitý na jejich mozkovny.
Hlavně že jich tam 5 diskutuje v hloučku. Řek bych že jeden byl řidič trbusu ale ty 4 ostatní museli bejt asi dispečeři.
Ale pomoct vyřešit složitou dopravní situaci je nenapadlo.
nehledě na to že místo nehody nebylo ani nijak označený (třeba aspoň trojúhelníkem jak to žádá siniční zákon)
Inu DP opět prokázal jakou sebranku má ve svých řadách
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1393
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 21:38:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ: Ano, psal jsem po delší době. Takže tak po hodině už to chce vždycky chvíli počkat, dle mého pozorování.
Jinak historka dost dobrá, předpokládám, že pan řidič se moc nebavil.
Nepořádkem ve stanici to začíná, srážkou vlaků to končí !
D O P R A V N Í P O D N I K
města Ústí nad Labem a.s.

_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5766
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 23:37:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Položím dotaz. Má vůbec DPMP ve vozech trojúhelníky? Vím, že tam mají tohle...

 
 

..., ale trojúhelník jsem tam snad nikdy neviděl. Ostatně, u nás je tam nainstalovali teprve až někdy před rokem.

Pes: Nikoliv, pan řidič, poté, co zastavil autobus, sjel ostatní povýšeným pohledem a prohlásil: "To koukáte, jakej mám chytrej autobus?! Nastartuju a můžu jít domů, on už to odjezdí sám. Kdežto vy musíte tvrdnout v práci až do večera!"
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 480
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 01:10:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martin 100:
Inu DP opět prokázal jakou sebranku má ve svých řadách


No,nevím,proč mluvíš o sebrance,já jsem toho názoru,že největší prasata na silnici jsou pikapáři a dodávkáři......a že ses jich nešel zeptat??? možná by tě už dali pěstí a tobě by se už konečně rozsvítilo v tvé duté hlavě.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 995
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 10:09:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libore Nevim proč mě zas napadáš
Pokud tedy trolejbus nemusí mít trojúhelník tak by ho měl mít ten kdo mu přijede na pomoc tudíž dispíčer.
Ale co se rozčiluju nic se pro tento případ nestalo tak co. Ale kdyby tam nějaká tatra šrotla starou škodovku tak bych se vesele smál jakej průšvih by z toho ty trubky měli.

jsem toho názoru,že největší prasata na silnici jsou pikapáři a dodávkáři.....
...... trolejbusáci.........autobusáci.......fordisti........

http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Růžový_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 10:20:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

>>> Několik aut předemnou tam vjelo a pak museli nebezpečně vycouvávat když tam vyjjelo něco proti. Já sem tam taky musel zmatkovitě uvolňovat cestu když se ze zatáčky vynořilo auto.

Určitě tam museli vjíždět?

(Příspěvek byl editován uživatelem Růžový_petr.)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27873
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 10:40:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_cent:
Co máš proti Fordům? Myslíš snad Transity?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Abrum
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 10:40:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_100: kdyz uz zamestnance DP nemas rad, chovej se aspon slusne, chovanim reznickeho psa si tak od slabsi povahy(bez rozdilu zamestnani)vykoledujes akorat naflakano pres drzku
Abrum
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 10:42:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský: ze by snad potrefena husa?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27876
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 10:51:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se na silnici s Martinem naštěstí snad ještě nepotkal v žádné formě :-O
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1032
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 15:09:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Linka C žije viz. http://www.csadplzen.cz/?ob=aktuality#tesco_c
A můžete se těšit na zajímavý typ autobusu
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 997
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 15:16:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Určitě tam museli vjíždět?
Jelikož jiná cesta do božkova nevede tak asi jo.

kdyz uz zamestnance DP nemas rad,
Nejde o to že sou to zaměstnanci DP. jde o to že neplní to co by měli. když jich tam bylo tolik tak snad neni takovej problém aby jeden z nich navlík vestu a šel trochu usměrňovat provoz.

Co máš proti Fordům?
Sou to hujdy...zpracovánim sou na tom i asiati líp.
A ta narážka patřila hlavně Liborovi.
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1389
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 15:20:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A můžete se těšit na zajímavý typ autobusu
Že by to byl ten městský kloubák, co provozuje ČSAD? To by jste s prvním kloubovým autobusem nasazeným v plzeňské městské dopravě předstihli i PMDP
Nebo což takhle puding
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 801
Registrován: 4-2005
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 15:45:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebo což takhle puding
ten nepatří do plzně ale do rokycan takže ten to nebude
AV 15-30
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2553
Registrován: 8-2002


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 16:38:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_100:
asi špatně čteš. když ti MJ píše, že trolejbusy mají výjimku ze zákona a ještě k tomu podává obrázkový důkazy, tak aspoň já si to vysvětluju tak, že trojúhelník je v trolejbusu nahrazen vysílačkou a tedy ani dispečer ho nemá důvod trolejbusu vozit.

tudíž soudruzi nejspíš nic nezanedbali ani neporušili. že jim ne právě úplně bezproblémová situace nedocvakla je věc jiná.

narážky na kohokoli si nech na ven, sem to nepatří. už ti to tu různý lidi zopakovali několikrát, takže už s tím pls přestaň, ano?

hupi:
takže linka Z Tesca přes Tesco do Tesca se zatím nekoná?
to je převeliká škoda, Plzeň by zas byla v něčem první
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 999
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 16:53:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já si to vysvětluju tak, že trojúhelník je v trolejbusu nahrazen vysílačkou a tedy ani dispečer ho nemá důvod trolejbusu vozit
A hele tak máme asi nějakou novinku!
Od kdy sakra dispečeři jezděj k nehodám trbusem?
Já měl za to že jezděj fabijema a tudíž ze zákona ten trojúhleník mít musí.
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Zdeněk_sláma
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 17:17:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení tady ale přece vůbec nejde o to kdo trojúhelník mít musí a kdo ne, jde o to že zatímco nepojízdný trolejbus blokoval provoz se zaměstnanci pmdp vesele vykecávali. A to uznejte není zrovna ideální. Nebo je snad tak velkej problém hodit na sebe reflexní vestu a alespoň předstírat něco jako řízení dopravy do té doby než přijede dílna nebo tahač? Myslím že ne.

Btw jsem dodávkář. Tak se do mě můžete pustit.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1204
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 19:24:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já si tipuju, že když je konec s karosama řady 900 tak by se mohla koupit nějaká SORka. A protože jsem velkej slintal tak rovnou něco nízkopodlažního.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1205
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 21:35:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SMS od Pepy_103:
107, 364, 365, 368, 372, 374, 378, 380, 382 a 384 jsou vyrazeny. Ridici maj jiny vozy i solarisy.

Je to deset za deset já tipuju, že ty busy stejně budou stát nějakou dobu v Deponě.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
Franta_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 11-2005
Odesláno Pátek, 01. prosince 2006 - 06:30:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ráno po 5h najíždělo několik Solarisů na L30 na Košutku. Ráno byly dle ev.č. vyskládaný ve vozovně za sebou.
Ráno jsem potkal předváděcí vůz SOR BN 12 na lince ČSAD, že by to byl vůz na lince TESCO, Borská pole - CAN?!?
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2556
Registrován: 8-2002


Odesláno Pátek, 01. prosince 2006 - 10:58:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_100:
přešlápni, přesedni a pak si můj příspěvek přečti ještě 3x a pomalu. psal jsem
...ani dispečer ho nemá důvod trolejbusu vozit... a ne
...ani dispečer ho nemá důvod v trolejbusu vozit... jak tys to pochopil
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5634
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 01. prosince 2006 - 13:07:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

on toho má tupého víc, než jen vačku
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1207
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 01. prosince 2006 - 14:07:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem se ze školy projel novým Solarisem ev. č. 502 uspořádání sedaček se mi líbí, ale stále mi jich nízkých příde málo. Jinak mi v hlavě cestou vznikl nápad. Snad se někdo chytnete! Schválně jestli všichni co jsme ty Solarisy dneska fotili dáme dohromady všechny. Já si zamlouvám čísla 502, 508 a 509. Fotky bych sem vrazil večer pokud se někdo další chytne. Teď jdu jezdit na výstavu...
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
Péťa Štrunc
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.180.26
Odesláno Pátek, 01. prosince 2006 - 14:43:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://regionplzen.cz/zpravodajstvi/prehled.asp?id=318683&jakted=dolu

Já vám ukážu jak se má podnikat. Hezky být předsedou představenstva a přihrávat si zakázky
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1033
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 01. prosince 2006 - 15:32:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Franta: Ano, správně ;-) snímeček na stránce http://www.csadplzen.cz/

Jinak kromě celovozové reklamy na Citelisu 497, jsem spatřil podobnou reklamu (ale na jinou firmu) na Citelisu 495. Zachvíli to tady bude samý stěhovák.

O revizorech a lá Štrunc jsem četl v Plzeňském deníku. Já hlavně nechápu, jak mohli být revizoři ztrátoví?!? (no vlastně chápu, když jsem je potkal 2x do roka ;-) a proč PMDP nedostane nyní z vybraných pokut nic... co z toho prodeje revizorů tedy budou mít?!?
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 01. prosince 2006 - 15:51:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předpokládám, že Hupi myslel toho hrbáče. Tím je daná odpověď i na tu SORku i Frantovi_v
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2557
Registrován: 8-2002


Odesláno Pátek, 01. prosince 2006 - 16:56:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nechápu jak někdo může beztrestně prodat revizory do soukromých rukou, přičemž revizoři budou vybírat pokuty ve vozech PMDP a do PMDP, a.s. se z vybraných pokut vrátí celá NULA káčé. přijde mi to jako tunelování...

web AB finanční servis http://www.ab-finance.cz
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1001
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 01. prosince 2006 - 17:19:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska sem jel po trase 30 od slovan ke globusu a z5 a potkával se jen ty nový solarisy s ostravskýma RZ.
Je divný že ani jeden "starej" plzeňskej sem nezahlíd.
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 01. prosince 2006 - 21:53:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maly_fotograf: přispívám svou troškou do mlýna, i když kvalita za moc nestojí, potmě to prostě v ruce neudržim...
BTW, 509 měla před 18hod. nějaký problém v zastávce U Družby, řidič něco zkoumal v motoru, pak nechal cestující přesednout do za ním jedoucí 501 a asi po 5 minutách normálně pokračoval v jízdě.
 
 
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1210
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 01. prosince 2006 - 22:56:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wlasta: 509 jezdila už po poledni s otevřeným motorem.
 
 
 

K těm revizorům: Chápu dobře, že revizoři bude provozovat cizí firma a ta bude vydělávat na černých pasažérech aniž by to co vybere věnovala PMDP? Jestli si teda PMDP slibujou větší zisk z jízdenek kvůli možným četnějším kontrolám nebo co... Fakt nechápu co to má za smysl a souhlasím s Pavlovo rčením, že jde o tunelování!
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
1202
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.243.166
Odesláno Pátek, 01. prosince 2006 - 23:24:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad revizoři: já to chápu tak, že ta vymahačská firma bude platit dp nějaký paušál a zisk z vlastních pokut pujde do té firmy. Jinak by to nemělo asi moc cenu, takhle se budou snažit chytit co nejvíc neplatících, aby si pokryli ten paušál a ještě vydělali. Přijde mi to výhodné, neboť doposud musel dp vymáhat nezplacené pokuty soudně, což je zdlouhavé a nejisté, kdeždo teď budou mít jistý příjem a o starost méně.
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.81
Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 00:10:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Soustředil jsem se dnes na tu linku č.30.Jelo všech deset nových Solarisů 501 - 510.Na pořadí 30/11 jel 485,na šejdrech asi 482,483 a 484.Bohužel v provozu se řidiči příliš nevyznamenali.Jel jsem např. kolem 13.30 z Bor vozem 508 a už od Borských polí přijel o 5 minut později,lidi to rozčilovalo a na Doubravce už byl tak plný,že se tam ani všichni nedostali.Brzy za ním přijel poměrně volný 510. K večeru jsem jel též tím 509,který také měl velké zpoždění a lidé opět nadávali.Pravděpodobně měl s autobusem nějaké potíže a v Doubravce se pak pčestupovalo do za ním jedoucího 501.Ta 509 se pak vracela asi s půlhodinovým zpožděním poloprázdná mimo jízdní řád.Jak jsem vypozoroval,tak všechny Solarisy měly v průběhu cesty minimálně 5 minut zpoždění,chtělo by to upravit jízdní řády.Jsou na trase i zádrhele,jako serpentiny v Lobzích,most v Jateční apod.,kde délka autobusů Solaris způsobuje potíže.Ještě ve 20.15 jsem jel domů z Teslovy č.505,který již z konečné vyjel zase o čtyři minuty později,to by se nemělo stávat,lidé pak nadávají,že nestihnou včas přestoupit na jiné linky!Jinak se počet vozů na lince poněkud ve špičce snížil,jezdí jich zhruba kolem dvaceti.Solarisy doplňuje několik starých Karos a pár Citibusů.Neviděl jsem tam jet žádné 21Ab ani Citelisy.Ty naopak jezdily na 24-ce.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5784
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 00:39:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli s tím jezdí řidiči, kteří na Solarisy nejsou zvyklí, tak bych to chápal, tak se ničemu nedivím. Měl jsem u sebe asi před měsícem v zácviku kolegu (vy víte kterého), kterej předtím jezdil jen s LC 735 (výjimečně C 734, B 731 a LC 935) - a dali nám Citybus. Kolega jel z vozovny do Černé, prakticky s prázdným autobusem. Zatímco já mívám v podobných případech problém, abych nedojel na konečnou o 5 minut dřív, on tam byl o 5 minut pozdě.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 816
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 01:10:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka Breník,Martin J:Logicky s tim musí jezdit i řidiči kteří na to nejsou zvyklí při takovém nárustu vozu tohoto typu a rozdíl mezi solarisem a nějakou B732 bude asi dost značný takže se vůbec nedivim.Mějte trpělivost ty lidi to taky musej dostat trochu do ruky navíc jestli je to ještě v záběhu tak se to moc vytáčet taky nemůže.Sem zvědav jak se plzenští řidiči porádí s Cit18m možná to bude v mnohých ohledech lepší než s neohebnou 15.
AV 15-30
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5787
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 02:02:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, se Solarisem 15 jsem se taky projel, když byl u nás na jaře na předváděčce, docela mě překvapilo, kam se všude vejde. Máme u nás jednu takovou dost nepříjemnou křižovatku, odbočuje se v pravém úhlu doprava do postranní ulice a nedá se tam dost dobře nadjet ani s normálním 12-metrovým vozem, protože v té postranní ulici je hned na kraji semafor, u něj v lepším případě stojí auta (zásadně co nejvíc vlevo u středu ulice, abych se tam já už nevešel), případně se právě taky rozjíždějí.

(mapa - žlutá křižovatka vlevo od toho křížku)

Touhle křižovatkou jsem měl jet já - a aby to bylo ještě zajímavější, vezl jsem zrovna v rámci předváděčky ředitele, náměstka a další lidi z vedení podniku, kteří si chtěli Solaris taky prohlédnout a seznámit se s ním. Ale dopadlo to líp, než jsem čekal, vešel jsem se tam bez problémů

I když jsme se hodně snažili, nenašli jsme ve městě jediné místo, kam by se Solaris nevešel a to jsme zkoušeli projíždět i různé vesnické linky, kde se autobus otáčí někde na návsi kolem kapličky. Autobus projel všude, i když někde to bylo docela těsné.

 

Je nějaké místo, kam v Plzni Solarisy nesmějí?

(Příspěvek byl editován uživatelem martin_j.)
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Tr24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 10:12:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

J.Breník:
Bohužel v provozu se řidiči příliš nevyznamenali.Jel jsem např. kolem 13.30 z Bor vozem 508 a už od Borských polí přijel o 5 minut později,lidi to rozčilovalo

Á,hodinkáří,minutáří,švýcary....tak jste mohli jít pěšky dyť je prý nejteplejší podzim za posledních 135 let .
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 481
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 10:16:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Hupi: Ty nízkopodlažní SORy bych zakázal vyrábět,to je takovej ukrutnej humus vošklivej,tuto kdo vymyslel,fůůůůj!!!!
http://spvd.cz/skoda-bus/
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 15:19:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libor: Proč? Mně se líbí...
To je prostě věc názoru, vzhled každého vozidla (a nejen vozidla) může vyvolat mnohahodinovou bouřlivou diskuzi bez jakéhokoliv závěru...
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 15:22:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: rád bych ho viděl na konečné v Bušovicích, tam musí couvat i 12metrovej bus. Ale pravda, co by tam asi SU15 dělal :-D
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1392
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 16:00:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem se v pátek hrbáčem svezl.
Ani pro mně nebyl takovým překvapením autobus, které znám už z Liberce, jako spíš to, jaká ta linka je socka. Připadal jsem si tam jako někde na východě. Kolem mě jsem slyšel jenom slovenštinu a polštinu. Řekl bych, že zákazníků Tesca tam bylo minimum a minimálně tenhle spoj tak slouží pro návoz pracovní síly na BP. Možná to bylo ale jen v tu dobu, jel jsem v 18h ze sadů.
Zajímavý je ten nátěr do červena u ČSAD nezvyklý. Důvodem je nějaká ta vyhláška města, že autobusy pro městskou dopravu musí být červené (pokud nemají reklamu)?
Jo a ještě dotaz, nevíte někdo jak to ve smlouvě ošetřené, zda PMDP může na ty pronajaté vozy dávat celovozové reklamy, nebo zda budou ušetřeny "přestavby na stěhováky"?

(Příspěvek byl editován uživatelem Honza_Šlehofer.)
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5790
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 16:47:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Důvodem je nějaká ta vyhláška města, že autobusy pro městskou dopravu musí být červené (pokud nemají reklamu)?

To je podle mě blbost. Město kontroluje dopravní podnik, ne ČSAD. A když se ČSAD rozhodne, může provozovat třeba růžovej autobus s červenejma srdíčkama.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1394
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 16:59:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám dojem, že právě něco takového bylo vyhlášeno a není to tak dávno. Bylo tam něco takového, že dopravci provozující městskou dopravu na území města Plzně budou muset dodržovat u vozidel barevné schéma tj. tramvaje žluté, trolejbusy zelené a autobusy červené. Vzpomínám si, že mi to přišlo komické, že jsem si říkal, že se těším na soukromé žluté tramvaje.
Ale právě už nevím, co to přesně za nařízení či vyhlášku bylo, proto se ptám ....
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 650
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 17:55:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ale koukám že to je ten předváděcí Sor, tedy úplně první kousek BN 12.
Fotky dálkových Karos řady 900(nebo busů na Florenci), prosím pošlete - Děkuju
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1333
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 18:27:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

H_Šl: No, to je teda nápad, mě se zrovna Vektra líbila, že neni žlutá jako všechno ostatní... Jinak nová linka C je teď výborný návoz do práce na všechny směny...:-) A Panasonic má prý teď směny nějak divně blbě, nějaký 11 hodinový od šesti a pak asi od půl sedmý, moc jsem to nepochopil... Ale u C-čka to tak vždycky bylo, to na druhou hodinu na Bory taky nemluvilo moc česky...:-) Podobně T ve 14.30 od CANu, taky neveze moc lidí do TESCA...:-)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2561
Registrován: 8-2002


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 00:28:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

fotky 5 Solarisů ode dneška najdete i na tradičním místě v přehledu autobusů.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace