K-report
 

Archiv do 20.prosince 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Staré archivy » Archiv do 20.prosince 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 528
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 12. prosince 2006 - 22:21:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

?Tak teda 507 by měla být teď ve zkušebním provozu s lidmi?
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1540
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 12. prosince 2006 - 22:33:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Abrum: Jestliže nikdo nevyužívá vozy jedoucí později, můžeme je zrušit(bo lidi počkají)....:-O

Ale to byla jenom první moje úvaha, kterou jsem chtěl naznačit, že i v těch vozech vzadu někdo musel jet(protože jel prostě později než ten přčedním). Ale jestli se lidi se**u do toho prvního, je to jejich boj...
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 731
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 11:23:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono vůbec co je od 1.12. v platnosti ten nový JŘ na třicítce, tak se na něj dá spoléhat ještě méně než na předcházející.
Prostě tyhle dlouhé a široké obludy na tuhle linku podle mě nepatří.
Když se vejdou do garáží tyhle, tak pak se tam určitě mohly vejít i károsácký kloubáci.
Proč třeba v Praze mají kloubáky a žádný takový neobratný kolos?
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 874
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 12:10:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milanm:no stačí se podívat do prahy proč SA už neche zajíždět na florenc s jejich 15m vozama ty samý problémy má i štahlich se setrou(i když ten asi nejmenší) a taky čsad pokuď jede s Aresem prostě veškeré 15 metrové vozy podle mě nejsou do města a uzkých uliček dobrou volbou na některých linkách v praze si 15m solarisi vůbec nedokážu představit.A karosácký kloubáci by se tam nevešli ty sou o 3 metry delší
AV 15-30
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28319
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 12:27:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že SA nechce zajíždět do centra, to bych hledal jinde, a nejen u dlouhých vozů.
Prostě radši pojede na kraj města za méně peněz, nechť si těch 14 (20) korun za MHD, když náhodou zrovna nejede na kraj města, zaplatí kaštan zvlášť :-O
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1231
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 13:20:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ne, že by popření pravidla, že kloubáky se do vozovny nevejdou?

Řešení je v bývalém areálu Reo-Depona naproti přes ulici.

Silně by pomohla buď světelná signalizace, anebo dostavba Podnikatelské ulice až k Makru tak, jak je naplánována, a zákaz odbočování vlevo tam u té Folmavské

SSZ na křižovatce Folmavská x U Nové hospody je v plánu, stejně jako na sousední (Folmavská x U Panasoniku). Zakázat odbočování vlevo je nesystémový krok, který nic neřeší - ta křižovatka je pochopitelně navržena pro všechny typy křižovatkových pohybů. Je tedy jen na vůli řidičů, jestli chvíli počkají, nebo zvolí alternativní trasu. Dostavba Podnikatelské je jen otázkou času, předpokládám v horizontu několika let.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
RegioMap Plzeňského kraje - stav k 1.12.2006
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2583
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 17:28:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

levý odbočení na borských polích:
hlavně jde o to, že řidič kamionu nepochopí (=nemůže odhadnout) proč mu tam někdo osadil zákaz odbočení tam, kam zrovna potřebuje jet... tudíž řekne tuten zákaz je kravina a pojede tam stejně. a jsme tam kde jsme byli, autobus nemá šanci.

řešení je tedy buď jiná trasa kamionů (dnes nedostavěnou ulicí ) nebo semafory.

a za 10 let se objeví novej dopravní inženýr a navrhne tam kruhák
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1343
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 18:29:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chvíli počají = v současném provozu 10 minut. Zákaz odbočení vlevo samozřejmě jedině současně s dostavěnou Podnikatelskou, pak by vypadli na Rozvadov okolo Makra a přes kruháč, tedy bez problémů. Bez té Fomlavské samozřejmě ne, to by byl nesmysl, nutit je jezdit okružní jízdu k TESCU a zpět, a ještě si to vyžrat zvýšeným provozem u TESCA. Zkrátka mělo by se tam něco udělat, buď světla, nebo Podnikatelská, nebo obojí...
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1017
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 19:23:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele šotidla PMDP má novej přívěs za tatru
 
 
 

Na qualitu moc nehleďte je to focený přes čelní sklo a nebylo moc počasí...

(Příspěvek byl editován uživatelem martin_100.)
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.81
Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 02:05:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Opavě jezdí kromě 14Tr několik vozů Solaris Trollino DC 12 a ještě méně vozů Solaris Trollino AC 12 /ty se poznají podle střešní nástavby/.Prostor před nádražím je rozkopaný podobně jako v Českých Budějovicích.Za konečnou Bílovecká (směrem k vozovně) jsou instalována na troleji korýtka /stříšky/ a též i na některých místech ve městě,není mi jasné,za jakým účelem tam jsou. Linka č.221 (k Hypernově) jezdila kombinovaná /na některých pořadích trolejbus,na některých autobus/.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 735
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 10:20:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 6120: Podle mě nejde o 3 metry navíc, ale jde právě o ten kloub, který zajišťuje lepší manevrovatelnost. Já si třeba nedovedu představit 15m Solaris na pražské lince 139 v úseku Kačerov-Želivského a při tom kloubák to zvládá docela dobře.
Mr4k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 7-2004


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 10:44:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka Brenik: ST 12DC je snad jen jeden a to prototyp, vsechny ostatni jsou 12AC, akorat v ruzny generaci, ty s tou stresni nastavbou jsou III.G
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1545
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 13:29:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Toš pro pořádek:
Opava:
10 x 14Tr
10 x 14TrM
02 x 14TrR
01 x 21Tr
01 x ST12DC (ss výzbroj Progress)
06 x ST12AC (st výzbroj Europulse) - I. generace
04 x ST12AC (st výzbroj Europulse) - III. generace, diselagregát

Mimo to:
02 x 14Tr prodané (avšak nepřevzaté, jedna bude jako hist.)
01 x 14Tr navždy mimo (ale fyzicky stále přítomná)
01 x 14Tr nehoda s Porsche, pravděpodobně konec

ST12 se stejnosměrnou výzbrojí je vůbec první prototyp. Původně měl být v Ově, ale Opava potřebovala obnovu, tak to koupili. Pokud vím, jezdí bez větších potíží (se zrcádkem z 14Tr). Od dalších vozů se již intstaluje Cegelec.

K 221: Město, nebo DP, si vymyslelo linku na agregát a vyšlo to na 221, protože polovinu tratě jede pod trolejí. V současné době má MDPO čtyři vozy na agregát a v prac. den jezdí čtyři kurzy. Občas samozřejmě potřebuje vůz prohlídku, občas nevyjede, bo jeho posádka nemá šichtu, občas nejede, bo se mu nechce :-)
Dočasně, než do Opavy přijdou další čtyři dieselagregátové vozy (objednávka byla na 8) musí být obsazený jeden kurz autobusem. Stříšky jsou samozřejmě na natrolejení

(Příspěvek byl editován uživatelem Trollino 15.)
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 878
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 14:35:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

milanm:přestě tu linku a ten usek sem měl namysli no někdy i ten kloubák tam má potíže když třeba nějakej blbě zaparkuje s nebo je na komunikaci prováděn výkop ale za normálních okolností s dobrym řidičem to projede bez problému.Solaris 15 by neměl šanici ani při dokonalé průjezdnosti trasy.
AV 15-30
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 487
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 14:55:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Musím s Vámi jednoznačně souhlasit,co se týče dlouhých oblud,prostě takovéto monstrum do městského provozu nepatří.Já sám,když mám solaris,tak mě naskakují pupínky a není u mne problém chytit 5 - 15 min sekeru v j.řádu.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1038
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 15:29:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska ráno chcípnul Solaris 505 v Malém Bolevci. Na přilehlém parkovišti mu ještě asistovat Solaris 510. Ten však asi jen vyzvedával řidiče z 505ky.

Jinak jsem měl před chvíli u VII. brány docela štěstí na cedulové 14 Tr. Na desítce 429 a 419. Na dvanáctce 422. Přičemž 419 je fakt skvost :-/
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1022
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 17:26:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

419 je krásná ještě chvíli a bude z ní další muzeální kus
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
javi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.111.6
Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 18:08:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych se zeptat jakou značku motorů mají nové Solarisy a je to Euro 4? Tuhle informaci jsem nikde nenašel.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2588
Registrován: 8-2002


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 19:40:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

javi:
říkalo se, že by to mělo být Urbino III, tedy dle english dokumentu specyfikacja_techniczna_U12_III_eng.pdf Euro 3. ale podle český legislativy platný od 01.07.2006 by snad vozidla nad 7,5 t už měly mít Euro 4.
nevím kde je pravda.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1242
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 20:50:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2: No na T-B-C jsem se ptal, prej Euro 4 maj. A Solaris údajně už Urbino II nevyrábí kvůli změně normy já doufám, že by třeba už zejtra mohly vyrazit ty klouby. Byl někdo na obhlídce vozovny jestli tu opravdu jsou?
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1408
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 21:04:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím jestli tu jsou, ale mám za to, že nevyjedou tak rychle jako ty 15m, bo po příjezdu nebudou přihlášené ...
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1548
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 23:02:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do Solarisů jsou montovány zpravidla motory DAF. A jak již tady někdo poznamenal, od 1.10. (myslím, že ne sedmý-Karosa skončila se sedmnistovkama až k 1.10. právě díky té normě) musí mít všechny nové vozy EURO 4.}
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.81
Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 00:10:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Trollino 15:Díky za přesné informace o Opavě.Ještě k té lince č. 30.On je problém skloubit provoz dlouhých Solarisů s krátkými Karosami či 21Ab nebo Citibusy.Pozoroval jsem provoz kolem 15.hodiny na Plaské.Za zpožděným Solarisem jely hned dva krátké šejdry a nevezly skoro žádné cestující.Co je platné,že jezdí 13 šejdrů,když většinu lidí stejně odveze těch 11 tůrových Solarisů.Na lince by možná pomohlo snížit počet krátkých šejdrových vozů /ušetřili by se řidiči/ a nasadit tak 8 dlouhých či kloubových Solarisů šejdrových a natáhnout dobu jízdy na jízdních řádech podle denní zjištěné provozní doby (hlavně v pracovních dnech).Když posílit linku krátkými vozy,tak jen ve špičce v úseku Borská pole,Teslova - Bory (podobně jako linka č.24).
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.141
Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 12:47:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není tohle náhodou vnitřek bývalého trolejbusu 400 ? (foto je z kazašské Alma Aty). Vypadá to stejně, jen vnějšek je přebarven do barev nového dopravce.
http://almaty.tramway.ru/trolley/skoda-salon.JPG
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.141
Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 13:02:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A tohle je bývalá 14 Tr 389. http://www.almaty.freenet.kz/Photo/s3056_11-08-05.jpg
S reklamou nevypadá zle, avšak 1 stěrač místo tří a ten sexista v tílku... Avšak kolem roku 1998 podobný chlap jezdil s trolejbusem i tady v Plzni.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5862
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 16:11:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SMS: "Zdravím, prave jsem na dalnici D1 potkal tri autobusy SOLARIS URBINO 18 pro DP Plzen. Nater bilo-cerveny. Bylo to asi na 75. kilometru. jely smer Praha." Poslal mi to Bart z Olomouce, kterému tímto děkuji.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2370
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 17:52:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin j:
Přidávám se, asi před třemi hodinami jsem je spatřil v Praze na Jižní spojce. Ale po cestě z Ostravy již značně zas****
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1025
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 22:57:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale po cestě z Ostravy již značně zas****
To je úmyslně aby splynuly s našima již řádně usconěnýma vozama a cestující se moc nedivili.

Neboli každoročně zimní podnikový nátěr.
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Abrum
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 4-2006
Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 14:02:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jiz jsou ciste a odpocivaji na hristi(Solarisy 18)
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1233
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 18:09:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Folmavská: a za 10 let se objeví novej dopravní inženýr a navrhne tam kruhák

Ale no tak! Jedna ze základních pouček hovoří o tom, že kruhák se přece nenavrhuje tam, kde jsou výrazně rozdílné intenzity provozu na větvích. Krom toho by Yazaki a Daikin museli poskytnout kousek svých pozemků.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
RegioMap Plzeňského kraje - stav k 1.12.2006
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.81
Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 23:09:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Škoda,že poslední letošní Dopravní magazín vyšel až v den,když jsem odjížděl do Ostravy a Opavy.Jsou v něm právě ty zajímavé zprávy o trolejbusech a tramvajích z měst,které bych býval tak potřeboval.Dnes jsem si DM podrobně pročetl / o Ostravě,Opavě,Olomouci,Plzni,Bratislavě apod./ Dnes už fungují nové zastávky u Jižního předměstí,včetně té v Koperníkově mezi Hálkovou a Bendovou.Když už se opět odsouvá rekonstrukce Americké třídy o další rok (snad 2008 ?) a přepracovává se i projekt, mělo by se v roce 2007 urychleně pracovat na té trolejbusové trati na Borská pole a dát peníze tam. Už se o tom i někdo zmínil na T-B-C. Včera jsem na zastávce U Astry v Lobzích po 16.hodině čekal na linku 30.Překvapil mě konvoj houkajících policejních aut a jednoho hasičského. Říkal jsem si,že se někde něco vážného stalo. Přitom prý šlo o převoz nalezené nevybuchlé bomby z války /v Lobzích u Úslavy/,kterou ten konvoj převážel do vojenského prostoru Jince k zneškodnění.Dnes dopoledne za nádherného počasí jsem se svezl novou 14.RegioNovou /Plzeňský kraj/ z Klatov do Horažďovic (ta 15-tá jela z Klatov do Domažlic).Manipulace s tlačítky u dveří a s ovládáním WC dělá zatím lidem potíže /hlavně starším/,nejsou na tyto vlaky ještě zvyklí.Odpoledne jsem se trochu opět věnoval lince 30. Je dobře,že i na negarantovaných spojích byly nasazeny vesměs patnáctimetrové Solarisy.O víkendu jsou naplněny hlavně lidmi z NC GLOBUS.Dokonce mnohé Solarisy jezdily svižně a celkem bez zpoždění.Je patrné,že už si řidiči i na způsob jízdy na lince zvykají. Jinak až 75% získaných prostředků z fondů EU se daří městům získat převážně na nákup ekologických dopravních prostředků (tramvaje a trolejbusy),tudíž zaměřit se na ty.Myslet si,že se tyto prostředky dají získat na budování nových tratí asi nevyjde.Příklad Olomouce,Zlína,KV apod.(Tria,wany,NP trolejbusy) to jen dokazuje.
Malydivoch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 23:11:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Panove nevite teda nekdo jestli dorazili ty 18 m klouby?
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1028
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 23:58:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Yazaki a Daikin museli poskytnout kousek svých pozemků.
nemuseli ale nemuseli.
Kruhák by se malinko vyosil směrem k Zátiší a bylo by....
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1236
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 00:36:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kruhák by se malinko vyosil směrem k Zátiší a bylo by....

Jo. A ptáci cvrlikají...

Když už se opět odsouvá rekonstrukce Americké třídy o další rok (snad 2008 ?) a přepracovává se i projekt, mělo by se v roce 2007 urychleně pracovat na té trolejbusové trati na Borská pole a dát peníze tam

Ono se to neodsouvá o rok, one se to odsouvá na neurčito. Prostředky, ze kterých se měla hradit rekonstrukce Americké byly původně určeny pro přestavbu křižovatky Belánka. Co s těmito, nyní nevyužitými penězmi bude, se zatím nerozhodlo.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
RegioMap Plzeňského kraje - stav k 1.12.2006
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2594
Registrován: 8-2002


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 01:49:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_l, folmavska:
za 10 let tam muzou byt uplne jiny intenzity provozu :-)
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 743
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 09:41:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jirka Breník: Včera večer jsem jel z Bor do Lobez Solarisem a dokonce jsme na zastávku přijeli o 2 minuty dříve.
Ale je pravdou, že byl už slabší provoz a menší počet cestujících.
Ad Pavel2: Myslíš, až se ty firmy z BP přestěhují zase o dům dál na východ...

A kdy vyjedou ty 18m klouby na 41?
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1031
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 12:53:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

firmy z BP přestěhují zase o dům dál
Ani bych se tomu nedivil...skončí daňový prázdniny a mažou pryč. Teda některý.
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1237
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 15:16:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

za 10 let tam muzou byt uplne jiny intenzity provozu

No to jistě, ale pokaždé bude platit, že intenzita na Folmavské bude vždy mnohem vyšší než v ulici U Nové Hospody. A proto tam kruhák nepatří.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
RegioMap Plzeňského kraje - stav k 1.12.2006
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5870
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 15:24:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zcela mimo téma: Mám možnost sehnat strojky na jízdenky, takové ty, co používá DP Plzeň, cena je 50 Kč za kus. Takže pokud by někdo z vás měl zájem, hlašte se na můj mail, a to co nejdřív, domluvíme podrobnosti.

Pro pořádek dodávám, že vše je zcela legální - viz http://www.dpmp.cz/index.php?str=1
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1254
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 16:54:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j to jsem zvědav kolik jich koupí samotné PMDP
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5690
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 19:13:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kruhák se staví zásadně tam, kde to musí bejt moderní. čim víc kruhů, tim modernější město/ vesnice.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2856
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 21:03:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máte někdo fotky nových SU18?
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5872
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 22:43:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_f: Ty to bereš jako vtip, ale PMDP skutečně projevil zájem o odkup strojků! Z toho můžeme odvozovat, že tento odbavovací systém bude mít v Plzni ještě dlouhou budoucnost...
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1032
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 23:12:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_j máš odpověď v mailu
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.81
Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 00:45:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Psalo se tu nedávno o vyřazených starých Karosách.Včera jedna z nich na šejdru linky 30,vůz 364. Teď konečně po dodání těch deseti pronajmutých Solarisů má PMDP už převahu nízkopodlažních autobusů,zhruba 57 : 54 /vysokopodlažních/.Nepočítal jsem nepojízdné 443,445,447,448. Při provozu 15-ti metrových Solarisů se ukazuje,že na mnohých zastávkách příliš nevyhovují profily staničních zálivů.Jde např. o zastávku Bory /směr Borská pole/,kde při zastavení jsou přední a zadní dveře poměrně blízko u obrubníku,ovšem prostřední jsou kvúli zlomu v profilu dále od chodníku.Pro staré lidi s holí a kočárky je obtížné vystupování. Bohužel i řidiči často nezajíždějí s těmito vozidly řádně k chodníkům a vystupovat se musí do vozovky. Brzy odpoledne jsem viděl na křižovatce u Panasonicu stát dvě nabouraná osobní auta a jejich řidiče čekat na policii. Když jsem tam projížděl znovu za tři čtvrtě hodiny,ještě tam stále čekali.To snad nemohli policajti za tak dlouhou dobu přijet? Vzpomínám si,že v ostravské MHD se ozývá občas hlášení: Děti,mládeži - uvolněte místa starším občanům ! V Plzni je naopak spíše zvykem,že starší občané uvolňují místa postiženým lidem a mladí bohužel zůstávají sedět.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2600
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 01:17:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jirka breník:
co se policajtů z nehodovky týče, stává se, že přijedou i za 3 hodiny po nahlášení pokud tam není zranění a nehoda není na exponovaným místě. nevím nakolik se vymlouvají a nakolik je to pravda, když říkají že nejsou lidi. takže 45 minut mi přijde v PM naprosto normální. holt když někdo bourá tak má potom času dost, nehledě na to čí je to vina...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5874
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 04:33:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsem tam projížděl znovu za tři čtvrtě hodiny,ještě tam stále čekali.To snad nemohli policajti za tak dlouhou dobu přijet?

Hm.... To je běžné. Jeden náš řidič měl nehodu v 6:30, policie dorazila až v 9:00. A známému z UL se stalo tohle

http://www.sht.cz/clen/img/a026001.jpg
http://www.sht.cz/clen/img/a026002.jpg
http://www.sht.cz/clen/img/a026003.jpg

a na policii se prý čekalo od 17:05 do 22:30.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.148
Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 14:34:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem jel tím pronajatým solarisem z Bor k Univerzitě, vnitřní plasty značně smrděly, asi jako když se rozlije barva. Při předání autobusu asi nikoho nenapadlo ho pořádně vyvětrat.
Abrum
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 14:39:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

James Bond: a nerozlil tam nejakej fetak redidlo?
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1041
Registrován: 7-2002


Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 15:45:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kloubové Solarisy již údajně na zkušební jízdě ve městě...
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2601
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 16:44:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

007:
aha, takže tobě se nelíbí ani když něco takzvaně smrdí novotou?
nebo jsi cítil něco jinýho?
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1034
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 19:21:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad dopravní policie.
Já se bavil s dopravkou-výjezdovka k nehodám jak to je s dojezdama.
Prej o víkendu jsou na celej okres k dispozici akorát 2 transportery čili dvě skupiny a ve všední den asi 3 nebo 4 jak kdy tak proto chvíli trvá než dorazí (informace od benga co patří na PS).
Taky zajištění nehody trvá různě. Od 1 hodiny při malym ťukanci až po celý dopoledne/odpoledne pře smrťáku, řetězovce atp.
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.81
Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 00:57:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Začíná zima a už se v některých trolejbusech netopí,jel jsem č.491 a byla tam úplná ledárna - zlaté Solarisy,tam je alespoň teplo a snad i v 24Tr. Jezdí pravidelně ten nový 26Tr Citelis č.507 ? Zatím jsem ho na tratích neviděl.Když jsem projížděl kolem kruháku Částkova - Francouzská,bylo mi jasné,že tu Francouzskou dnes 20.12. těžko zprovozní.Budou mít silničáři co dělat, aby to do posunutého termínu v sobotu 23.12. stihli! Ten pár nových zastávek u pošty ve Francouzské je výborný nápad.Ten úsek od nám.M.Horákové ke IV.poliklinice byl poměrně dlouhý.Uvítají to jistě i pracovníci vozovny Slovany a též se zkrátí docházková vzdálenost do kulturáku v Šeříkové.Jak jsem pozoroval,jedním z velkých dopravních zádrhelů je křižovatka Studentská-Gerská.I v neděli tam vozy linky 30 čekaly v koloně aut až na dva intervaly semaforů /směrem od NC k Bolevci/.Název zastávky U Astry už nemá vlastně opodstatnění,restaurace Astra je zbourána a na jejím místě je Herna.Spíše by se mohla jmenovat Lobzy,kostel nebo Salesiánské středisko.Mimochodem na tom označníku ve směru k Rolnickému náměstí je stále přidrátována cedule MIKULÁŠSKÁ JÍZDA (s trolejbusem).Nevím,zda některé pronajaté Solarisy nejsou trochu poruchové,např. vůz č.508 jsem viděl jezdit teď pouze o víkendu,č.510 jezdí také poměrně málo /v pondělí jsem v něm jel a trochu škubal/.Včera brzy ráno jsem jel č.501 a byl během dne asi vystřídán 504.Přitom jsem viděl čtyři starší Solarisy s CVR jet na lince zasebou,takže těch nových jelo asi jen sedm.
Bobek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 07:28:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haleluja! Kloubák spatřen dnes v Borské, s cestujícími, směr Vinice. Čísla jsem si nevšiml, resp. nevšímal.
Já bych všechny tyhle počítače a internety zakázala.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 369
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 08:14:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Breník. Budeme muset znovu označníky projíti, někde se stala chybka.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1411
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 08:16:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ráno jsem viděl 511 v sadech směr Vinice a když jej po chvíli následoval 512 neodolalal jsem a svezl se s ním. Zpět jsem pak jel tou 511. Svezení pěkné. Z Vinic sice i v kloubáku plno, ale určitě lepší, než v normál buse. Jezdí všechny tři, spatřena cestou i 513. Cestující viditelně potěšeni.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Happy_bus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 495
Registrován: 7-2005


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 14:50:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj lidi.taky sem dnes 2x viděl 511 v provozu na lince 41
Mohl by mi někdo přesně vysvětlit anebo mě odkázat na vysvětlení,co tu Solara harmoniky dělaj?Ještě v ?červnu? sem se ptal na DOD PMDP a bylo mi sděleno že kloubáky se sem nevejdou a neprojedou ulicemi či co,tak co ten obrat?Jak to že se vůbec koupily?

A ještě jeden dotaz.V první polovině roku taky PMDP tvrdilo že se Náký busy pronajmou,tak jestli už se ví kdy a jaký?
A co na to Jan Tleskač???

K3R-NT=Postrach Plzně

Důchodci=LS(elesáci) (LS=lovci sedaček)
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1413
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 15:14:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jukni do historie, určitě se to tu drbalo. Pronajatých je 10 kousků 15m Solarisů co jezdí od 1. 12. 2006 na lince č. 30.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.149
Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 15:26:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V novém autobuse vyloženě smrděly plasty, což na astma není to pravé ořechové. 11 k Tescu a bezplatné autobusy (Tesco, Olympia) jezdí od víkendu přeplněné. V sobotu byl úplný kolaps u Olympie, auta jedoucí od Losiné už po obědě nemohla na kruhák, neboť je auta jedoucí do Olympie nepouštěla. Když nikdo nepouštěl, borci přede mnou došla trpělivost a šel si to vyřizovat ručně.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28596
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 15:38:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

26Tr jest prosím co? Citelisová 24Tr?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace