K-report
 

Archiv do 30.prosince 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Staré archivy » Archiv do 30.prosince 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1042
Registrován: 7-2002


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 15:58:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 

 
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1326
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 17:24:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin zlivský: 26Tr je 24Tr s novou výzbrojí a upravenejma deklama na střeše .
2.5.1991 - 2.5.2006 = 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28600
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 17:33:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1238
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 18:49:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Okružní křižovatka Koterovská/Částkova/Francouzská je už ve standartním provozním režimu, tedy jako běžný kruhový objezd. Ve 16:07 to hlásila generální volba.

Název zastávky U Astry už nemá vlastně opodstatnění,restaurace Astra je zbourána a na jejím místě je Herna.Spíše by se mohla jmenovat Lobzy,kostel nebo Salesiánské středisko

Já bych se do přejmenovávání nepouštěl, jedná se o tzv. faktor "Kropáčková". Budova Stavebních strojů už léta nestojí, ale lidé té křižovatce říkají pořád stejně, podobný vývoj bych očekával i v případě "Astry". Mimo to, málokterý Plzeňák bude vědět, kde se nachází Salesiánské středisko. Bylo by to zbytečné matení cestujících.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
RegioMap Plzeňského kraje - stav k 1.12.2006
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.81
Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 20:51:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martin I:Je mi jasné,že se zastávka asi nepřejmenuje.Místo Astry teď bude nějaká provozovna a herna SPORT... a v podzemí bude pivnice.Konečně jsem se dnes svezl s novýn 26Tr Citelis č.507 na 13/2.Jezdí pěkně tiše a plynule se rozjíždí i brzdí.Také je tam příjemné teplo,v těchto studenějších dnech to lidé ocení.Jsem s tímto vozem velice spokojen,pouze by se měl odstranit nevzhledný tmavohnědý prstenec na podlaze prostřední plošiny,řádně podlahu ve vozovně vyčistit.Jelikož jsem se věnoval v minulých dnech pronajatým Solarisům Urbino 15 a dnes 26Tr,tak zítra se snad podívám na ty tři nové kloubové Solarisy na lince č.41,o kterých jsem nevěděl,že už jezdí.Dnes jsem k večeru opět čekal na dvanáct minut zpožděný Solaris v Lobzích ve směru na Bory. Měl by se určitě řešit provoz na mostě přes Mži na Jateční,snad nějakými semafory.Ve špičce tam dochází k velkým zácpám i vzhledem k nedisplinovanosti některých automobilistů.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2605
Registrován: 8-2002


Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 01:27:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jirka breník:
upřesnil bych tu astru v lobzích: nikdo ji nezboural, jen razantně přestavěl a protože chtěl, aby si radikální změny všimli úplně všichni, předělal jí i vnější tvář :-)

podle neonu tam má být sport bar a herna. což může mít za následek dražší pívo a tím odliv místních vypitých mozků do levnějších putyk. v každým případě konečně ta astra bude vypadat normálně a ne jako hnusnej zaplivanej zdevastovanej komunistickej pajzl.

jestli se podnik bude nadále jmenovat astra nebo jinak nevím, názvy zastávek bych kvůli tomu zrovna neměnil, viz martin_l a jeho faktor Kropáčková (krásně pojmenováno)

James Bond:
pakliže se mi něco nelíbí, tak to buď hlásím na patřičná místa ať se tím odpovědní zabývají, anebo se na nástrahy velkoměsta holt předem připravíš.

když se porozhlídneš kolem sebe, zjistíš, že jsi tady v tý diskuzi (s pravděpodobností velmi silně se blížící jistotě) JEDINEJ, komu smradlavý plasty vadí do tý míry, že se obtěžuje to sem psát.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 02:00:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

James Bond, ad kruhák u Olympie: kdo zažil průjezd ruskými městy za volantem UAZu, ten se nacpe všude. Skvělá škola, doporučuju :-D
Karel_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 06:36:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolejbus ev.č.507 nese typové označení 24Tr.
Na DÚ je zanesena pouze částečná změna v el. výzbroji. Takže další vozy bude možné rozeznat z vnějšku pouze podle nevzhledného řešení plent nástavby. Takže žádní falešní sobi ani 26Tr. Jen nové 24Tr pro všechny.
A hlavně pro Libora!!
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 370
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 09:48:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A pro Libora doživotně a s prémiema na svátky.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1331
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 10:38:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karel Š: Díky za objasnění. Takhle to bude lepší...
2.5.1991 - 2.5.2006 = 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2607
Registrován: 8-2002


Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 11:01:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

karel_š:
falešní sobi... tak to je dobrý
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.141
Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 11:54:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wlasta: doporučuji též průjezd Dubají, to se člověk hned stane bystrozrakým. V noci většina aut včetně městských autobusů jezdí bez světel nebo naopak s 6 přídavnými světlomety, předjíždí se po krajnici, vozy jedou po dálnici v rychlostním rozpětí 60 - 120 km/hod, autobus jel na tom horním konci intervalu, otáčel se na dálnici v místě přerušení svodidel... A přesto tam byla nehodovost daleko nižší než u nás. Přeji všem hezké vánoce.
chytrolín
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.116.198
Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 14:02:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

J.Breník

Přestaň otravovat život pracovníkům DP,ty chytrolíle,přijď jezdit a tvé příspěvky budou zcela jiného rázu,než sledovat časy,ev.č.vozů a jiné úchylnosti.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28640
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 14:16:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Klídek.
Čtení tohoto fóra není povinné, tedy jestli to někoho otravuje, existuje velmi snadné řešení. A pokud nemá čisté svědomí, tak je to pouze a jen jeho boj.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 488
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 14:43:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad M_K

A pro Libora doživotně a s prémiema na svátky.

No,pěkně děkuji,kdyby mě chtěli přidělit ten rozvrzanej krám jménem 24 Tr,tak raději skočím z vysokého mostu dolů,ale před tím bych skopnul Karla,taky dolů a za to,že pomáhá na svět takovejm keplům.
http://spvd.cz/skoda-bus/
ŘIDIČ
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.27.192.24
Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 18:06:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevim co tady máte kdo co přidělovat náký keply 24Tr, když o tom jak se stim jezdí řidičovi víte hovno!!!!!!!!!!! sledujete to jen z venku a jako cestující!

Jirka Breník: jestli se ti nelíbí, že měl solaris na a-30 zpoždění, což se stává a musel to sem hned psát tak choď PĚškY!!!!!!!!!!!! o práci za volantem víš hovno, píšeš sem zbytečný litánie, který nikoho neberou§§§!!! Když seš furt tak chytrej tak si di sednout za volant toho solarisu a uvidíme! při nejlepšim to narveš hned do prvního sloupu! takže jestli máš náký problémy s časem, nejezdi vymrzlíma trolejbusama nebo solarisem, CHODˇ PĚŠKY!!!!!!!!!!
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 489
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 20:40:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Panebože,vy jste se tady asi zbláznili !!!!
http://spvd.cz/skoda-bus/
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 263
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 20:54:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libore pěkný svátky a jak na novej rok tak po celej rok!! Achoj.
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1035
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 21:13:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

řešit provoz na mostě přes Mži na Jateční,snad nějakými semafory.Ve špičce tam dochází k velkým zácpám i vzhledem k nedisplinovanosti některých automobilistů.

Hmm tak to bych teda rád viděl tu "nekázeň" automobilistů.
To že je ten most stavěnej na šířku volskýho potahu opravdu neni vina řidičů IAD i MHD.
Pro řidiče co tam jezdí s OA a dodávkami není problém přes most prosvištět 60km/h i s protijedoucími vozy (je to i můj případ) ale pro méně zkušené nebo méně odvážné je průjez tím mostem velké dobrodružtví.
Od těch zdržení nejen na tom mostě vzniká zpoždění. Já nevím jestli ste si toho při svých šotvýpravách všim ale i solarisy jezdí po silnici a tudíž je taková zácpa pěkně zdrží a řidič s tim nemůže nic dělat.
Souhlasím s obsahem příspěvků napsaných pod jmény "chytrolín" a "ŘIDIČ" byť by nemuseli být napsány s takovou hrubostí.
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Zelený_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 7-2005


Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 22:07:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A pak se divte jakou mají profesionální řidiči pověst. Pár takovejch bohatě stačí pro pokažení pověsti i ostatních.
Nic není tak, jak se na první pohled může zdát.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1036
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 22:13:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zelený_petr nějak nechápu.
Jestli je to na můj příspěvek tak to chápu tak že profíci ten most projedou bez jakýchkoli problémů a zdržení, kdežto "amatéři" a začátečníci zdržujou půl plzně.
Takže pokud reaguješ tak raději s rozmyslem a bez vícesmyslů.
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 899
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 22:20:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin 100:na tvůj příspěvek to opravdu myšlený nebylo..
kdežto "amatéři" a začátečníci zdržujou půl plzně
škoda že nám nepovíš ty jak si v hundrtce blokoval provoz když si začínal.
AV 15-30
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1037
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 22:58:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na tvůj příspěvek to opravdu myšlený nebylo..
Já se radši optal neboť ve většině případů když něco napíšu tak se na mě místní osazenstvo sesype jak supi na mršinu.

No já když sem jezdil v hundrtce tak už sem měl "něco" odježděno s užovkou
Já moc nezdržoval neboť sem řídil již v dobách kdy sem měl papíry tak akorát na fichtla. V provozu sem se legálně pohyboval už od 15 let.
Neříkam že sem vrchol dokonalosti ale nebyl žádnej zmatkařskej brzdič.

btw hundrtka byla letadlo s tou se zdržovat ani nedalo

A dost OT nechci tu žádnej flamewar
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Zelený_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 7-2005


Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 23:27:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne, to opravdu nebylo na tebe. Nemusíš si myslet, že ti chce někdo neustále něco otloukat o hlavu
Nic není tak, jak se na první pohled může zdát.
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.81
Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 23:41:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už také jezdí 21Tr ACI č.481 po SP.Ty tři nové kloubové Solarisy Urbino 18 (511,512 a 513) jezdí na celodenních pořadích 3,4 a 5 linky 41,tudíž občas jedou zasebou.Výhodou je větší kapacita vozů (nejsou tak narvané)a lepší projíždění zatáček než u patnáctimetrových.Jinak teď na linkách 21,26,28,30,32,40,41 jezdí většinou nízkopodlažní vozy.Dokonce i na trolejbusových linkách č.10 a 13 je nasazován větší počet nízkopodlažních trolejbusů (negar.).
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 371
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 22. prosince 2006 - 06:04:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Řidič a Chytrolín.: Tomu se říká kvůli blbé hubě býti za hulvátskýho v...On by kolega Breník chodil dobře docela rád, ale jaksi....
Více se k tomu nemá cenu vyjadřovat.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 805
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 22. prosince 2006 - 13:43:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz. Víte/ví se jestli budou kloubová Solárka jezdit i teď mezi svátky? A o víkendech budou na 41 taky kloubová pořadí?

Já jen jestli si mám přijet zaslintat příští týden nebo to nechat až na nějaký víkend po novém roce
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1044
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 22. prosince 2006 - 14:22:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro řidič a chytrolýn: je vidět že pana Breníka fyzicky neznáte...

Rozumný člověk má trochu soudnosti a ví, že se 15 metrovými obludami nejezdí určitě stejně jako s osobákem. Včera jsme třeba chytali se Solarisem 15 na lince 30 čím dál větší sekeru. Vrcholem bylo stání několik minut před mostem na Jateční, přestro že proti jeli jen osobáky. Ale je fakt, že byla tma a dost špatně lze při takových podmínkách na tu vzdálenost poznat, zda nenajíždí na most z opačné strany něco většího.
Takže jsem i chápal, že pokud vůz ještě nemá v ruce, určitě se mu neche riskovat a potom třeba s takovou kr*vou couvat apod.

Jinak stížnost na pána co vyměňuje jízdní řády. Že se mu nepovede otevřít prosklenou část označníku a JŘ vylepí na sklo, to chápu. Ale že naprosto ignoruje ilegální výlep (nabídky, diety apod.) z obou stran označníku, je vrchol! Přitom stačí tak málo. A tu svojí Fábii taky neparkuje zrovna ideálně vůči vozům MHD. Osobně viděno v zastávce Ul. Družby.
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2608
Registrován: 8-2002


Odesláno Pátek, 22. prosince 2006 - 19:02:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hupi:
to je hned vidět kdo na svou práci takzvaně m*dá , přesto ho zaměstnavatel nevymění. asi bysme tyhle věci měli více hlásit :-)

ono třeba udělat takovej vír v dílnách, to by mohlo být zajímavý
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1038
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 09:55:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A tu svojí Fábii taky neparkuje zrovna ideálně vůči vozům MHD.
Já nevim jak je to teď ale když se ještě lepili JŘ s 1203 nebo Praktikem tak stávaly ty auta hned u označníku. To se mi zdá jako dobrý řešení páč si umim představit jaký to je každejch cca 250m stavět vylejzat a jít něco lepit a tak.
Jak říkam nevim jak parkuje tuten člověk ale to jak stávali dříve je pochopitelné.

Zelený_petr - to už je takovej cvik odsud...už si na černou ofcy zvykam
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5892
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 10:26:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A tu svojí Fábii taky neparkuje zrovna ideálně vůči vozům MHD.

Tohle je asi to poslední, co bych řešil. On je na té zastávce pracovně a pokud to své auto strčí někam ke kraji k označníku, aby se za něj vešel aspoň jeden autobus, tak je vše v pořádku. A můžu vás ujistit, že třeba tady u nás by nikoho nenapadlo nadávat Vláďovi kvůli tomu, že stojí s autem na zastávce a lepí tam jízdní řád. Ostatně, Vláďa taky občas jezdí s autobusem, takže by ho určitě nenapadlo dát to své auto tak, aby už se do zastávky nic jiného nevešlo.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1045
Registrován: 7-2002


Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 14:58:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Právě že stál u označníku (jako autobus ;-) ale taky jsem to dávál jen jako jeho další přítěž, né jako hrůzostrašný prohřešek ;-)
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
PN
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.196.60
Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 20:49:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka Breník, Mr4k, Trollino_15:

..sice nechápu proč řešíte Opavu v Plzni, ale musím upřesnit počet a vysvětlit Alstom:

ST12DC - opravdu jen jeden

MDPO:
01 x ST12DC (ss výzbroj TV-Progress, Alstom - tehdy ještě, dnes Cegelec), e.č.84
06 x ST12AC (st výzbroj TV-Europulse Cegelec) - I. generace, e.č.85-90
08 x ST12AC (st výzbroj TV-Europulse Cegelec) - III. generace, diselagregát, e.č.91-98
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.81
Odesláno Neděle, 24. prosince 2006 - 00:29:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera se konečně vrátila linka č.30 na původní trasu po zrekonstruované Francouzské třídě.Tu novou zastávku autobusy hlásí,zatím se ale ještě uvnitř vozu neukazuje červený nápis Francouzská na displeji.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1566
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 24. prosince 2006 - 11:12:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PN: V opavě už mají všech 8?
Já tam byl tři týdny zpátky a měly jen čtyři.

Díky
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
PN
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.196.60
Odesláno Pondělí, 25. prosince 2006 - 12:37:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino 15: ..ano, již všech 8. PN
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2616
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 02:25:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

solarisy 15 #504 i 18 #513 už byly vandalama pokřtěný, takže nám moc dlouho pěkný dle předpokladů nevydrží... kloubák je počmáranej oranžovým fixem u poslední řady sedaček na pravý straně za dveřma. a koneckonců když se člověk podívá jakou pakáž ty vozy kolikrát na/z vinic vozí, není se ani čemu divit
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 490
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 10:15:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak k 31.12 06 končí vozy 419, 423, 427, 429, 431, ostatní ceduláky budou v provozu do 31.4 07,ale v případě nějaké vážné poruchy okamžité vyřazení.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 491
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 11:37:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem měl krásný sen, začali se vyřazovat rozvrzaný,vyklepaný čtyřiadvacítky a přicházeli nové čtrnáctky......
http://spvd.cz/skoda-bus/
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2050
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 11:38:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libore, ty máš takové sci-fi sny?
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1272
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 12:03:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libor: Tím pádem teda zůstává v provozu jediná na lak oloupaná 14tr 432 a pak ty dvě 15tr SNS?
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5919
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 12:05:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, já jsem včera poprvé viděl tu 507. Přijde mi, že vypadá líp, než předchozí vozy. Co vy NATO?

 

P.S.: To počasí mě štve - buď svítí slunce a všude jsou dlouhé stíny, takže se nedá nic fotit - no a nebo je mlha, takže zas nic nevyfotím. Takhle jsem si zimní prázdniny nepředstavoval, podávám stížnost!
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1044
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 12:21:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_j - je to tim že má hezči dekl na střeše.
taky se mi z tich klumpíků líbí nejvíc .

btw Libore cos chlastal?
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1571
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 13:14:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No mi teda Zlínské 24Tr přijdou hezčí staré. Ten dekl aspoň trochu sedí k tvaru vozu.

PS: Mi se prázdniny líbí...už dva dny lítám po městě s foťákem v ruce :-)
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5922
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 14:52:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vy tam nemáte mlhu???
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 812
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 16:45:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak co, jezdí ty 18m Solarisy?

(Můj dotaz z minulého týdne už nějak zapadl.)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5924
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 16:54:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera 513 na 41/3, dále na téhle lince jezdily Citybusy 476, 477, Citelis 493 a jedna B 730. Nějaký kloubák jsem viděl i v sobotu. V jiné dny jsem se ve městě nevyskytoval.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.81
Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 23:58:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes opět jezdily dva kloubové Solarisy na lince č.41.Už několik dní jezdí i vandalem poznačený Solaris č.503,má odříznutou část gumy na vodorovné tyči za prostřední plošinou.Vůz 14TrM č.454 jezdí po SP.Ad M_f: co cedulák č.422,jezdí ještě? Po dlouhé době jsem se prošel ulicemi za konečnou VINICE: Vrboveckou,Brněnskou a Mikulovskou (až k lesíku nad Radčicemi).Překvapilo mě,že tam všude jsou perfektně vydlážděné chodníky,včetně odstavných zálivů pro auta na vozovce.Přitom tam ještě nestojí mnoho jednopatrových budoucích domků. Ty hotové mají v přízemí většinou dvě garáže pro auta.Počítá se snad s prodloužením linky č.41 do této oblasti? Chtělo by to tak dvě zastávky navíc,docházková vzdálenost z konečné Vinice,či ze zastávky Slupská je někde 500-600 metrů.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2619
Registrován: 8-2002


Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 02:06:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jirka_breník:
já bych ty stavební firmy zas zbytečně nepřechvaloval... ony jsou na těch Vinicích/Sylvánu k vidění různý věci, třeba tenhle chodník a to myslím mluví samo za sebe
 

"fachmani" se snaží pouze pokud je někdo kontroluje, je-li tomu naopak, flákají to jaxe dá. mě taky nepřijde zrovna ideální stavět nejdřív chodníky ze zámkový dlažby a až posléze doplňovat ulice o rodinný domky. ale co, já stavař nejsem a páni odborníci tomu určitě rozumí líp...

jinak ve skupině obyvatelstva, která bydlí/bude bydlet nad Znojemskou ulicí, bych klienty mhd nehledal. pokud má někdo na 2 garáže, asi se nebude chtít tlačit s občany romské národnosti v autobuse, který jezdí o víkendech po 12 minutách. to i já bych jel radši tím pašíkem nebo přinejhorším fabií... :-)
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 761
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 09:39:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si jenom dovolím jednu poznámku. O tom, že se budou vyřazovat ceduláci už se mluvilo mnohokrát, ale pořád nám tady jezdí. Tak by mě zajímalo, na kolik procent je tahle informace pravdivá.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2621
Registrován: 8-2002


Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 11:43:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

milanm:
na 100. můžeš se optat vedední pmdp, mail máš a kontakty si snad na webu najít umíš
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1045
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 13:16:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P2
Stavební firmy na sylvánu bych opravdu nechválil. Mam s tim taky trochu co dočinění. Děláme tam pro ně rolety a je to běs . V létě sem se potýkali s velkýma problémama kvůli špatně usazeným oknům a lidi co na tom staveništi už bydleli byli naštvaný páč my tam byli přivolaný někdy v srpnu a lidi měli smlouvy že budou bydlet v hotovym už v dubnu. Takže sice bydleli ale vesele se okolo proháněli tatry a zedníci jim co chvíli lezli do baráku "ještěněcododělat".

Ad prodloužení 41 a využívání jí obyvateli rod domků.
Určitě jí budou někteří využívat protože ne všichni už mají děti ve věku řidičáku a do školy je ne každej bude vozit autem že.
nehledě na to že ty řadovky sou takový ne příliš milionářský domy.
takže další posilování 41 je nezbytný pč lidi tam budou neustále přibejvat teď tam třeba rostou další 2 bytovky.
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1250
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 14:23:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Překvapilo mě,že tam všude jsou perfektně vydlážděné chodníky,včetně odstavných zálivů pro auta na vozovce.Přitom tam ještě nestojí mnoho jednopatrových budoucích domků

To je v současné době určitá cesta, jak zatraktivnit pozemky pro případnou výstavbu - zájemce přijede, řekne si, že to tady vypadá pěkně, tady budu stavět. Určitým háčkem je, že se posléze začne do dlažby a asfaltových krytů vrtat kvůli přípojkám, ale to se dá vyřešit tím, že se veškeré instalace přivedou na hranici pozemků (do "takových těch budek z bílých režných cihel"). Každopádně je to lepší cesta, než kterou zvolil developer výstavby satelitu Plzeň - Lhota, kde nejprve postavil domky a jejich obyvatelé se pak museli několik let brodit bahnem k nejbližší asfaltce (případ se dostal i do televizního Občanského juda).

docházková vzdálenost z konečné Vinice,či ze zastávky Slupská je někde 500-600 metrů

To je celkem v pořádku, norma připouští docházkovou vzdálenost v okrajových částech města až půl kilometru.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Navštivte nás! Den otevřených dveří 27.ledna 2007
RegioMap Plzeňského kraje - stav k 1.12.2006
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2623
Registrován: 8-2002


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 01:28:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_l:
cesta? na hlavu postavená ale...

a naopak:
pokud někdo (a je lhostejno jestli je to osoba fyzická nebo právnická) nechá lidi několik let brodit blátem, netituluje se vznešeným výrazem developer, nýbrž se pro jeho označení používají výhradně termíny jadrný češtiny, argotu a podobně. a nedivil bych se, kdyby představitel toho zmrdispolku dostal od zablácených obyvatel takovou hnědou mazlavou hroudou po papuli. ono by se mu pak možná v tý palici rozsvítilo...

uvědom si už konečně, martine, že "realita" viděná z teplý čistý kanceláře a realita viděná ze smradlavý zablácený zmrzlý ulice, z terénu je úplně jiná. to jenom novodobí managoři si myslí, že všechno zvládnou zmenedžovat (fuj to je ale hnusný počeštěný slovo) z jedný židle bez hnutí prdelí

a abys věděl o čem přesně je řeč, poskytnu ti zadarmo nápovědu

(Příspěvek byl editován uživatelem pavel2.)
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.81
Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 02:41:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k Vimicím: Zámková dlažba na chodníku ve Znojemské ulici nebyla opravdu příliš pečlivě provedena - na mnohých místech se propadá a chůze po ní není příjemná. Na lince č.12 se v tomto prázdninovém období opět objevují kloubové 15Tr,včera dokonce tři (464,470 a 478).
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5935
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 23:00:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 

Také máte pocit, že soudruzi z NDR udělali někde chybu?
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Robin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 347
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 23:12:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že by zrušili linku č. 16 a nahradili ji patnáctkou? Hold tiskařský šotek se vloudil..
14/15TrM - toť nejlepší trolejbusy,které znám
České nezávislé dopravní sdružení
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5939
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 23:48:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P.S.: Pro pořádek ještě dodejme, že tuhle chybičku odhalila Lucka Špl.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2627
Registrován: 8-2002


Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 00:43:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ:
jo, nějakej soudruh fotograf taky pochybil, vyfotil to černý jak bota a ani to ve fotošopu nezesvětlil
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5940
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 11:09:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za prvé - byla tma. Za druhé - nemám fotošop pro win 98.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace