K-report
 

Archive through 01.leden 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Budějovické trolejbusy » Staré archivy » Archive through 01.leden 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1596
Registrován: 5-2003
Odesláno Středa, 28. prosince 2005 - 21:40:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M__r: No nevím, nechci se hádat, ale podle slov projel, už v únoru a skladbě věty pochopím, že se jedná o zkušební provoz v únoru. Jak to autor myslel nevím a je mi to i jedno.

Já dnes jel kloubovým Citybusem v Praze, když už bylo dost nasněžíno. Vůz sice jezdil sem tam, při rozjezdu to nejelo a tak, ale zaujalo mě řidičké umění řidiče, který i do zatáček se nebál za to vzít. Pravdou je, že v jedné zatáčce jsem nás už viděl v protisměru, ale vše dobře dopadlo...
Docela jsem dnes obdivoval všechny řidiče, hlavně VHD. Osobně jsem měl za volantem co dělat a nikomu jsem řízení autobusu nezáviděl....
Jeden Citelis je lepší než 10 aut.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 540
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 28. prosince 2005 - 21:52:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: Ne, nemá cenu se hádat. Tohle je klasický příklad toho, jak je čeština složitej jazyk a každej větu (text) pochopí jinak. Mě stačilo dnes jen jezdit autem po městě a měl sem toho plné zuby.... Před všemi autobusáky, trolejbusáky a řidiči náklaďáků smekám!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
České Nezávislé Dopravní Sdružení
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1597
Registrován: 5-2003
Odesláno Středa, 28. prosince 2005 - 21:54:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Macek: No tak pokud jsou tohle perly, tak to nevím co byste říkali, kdyby tam byly nějaké závažnější blbosti.
Zrovna tak se tvrdí, že se trolejbusy Solaris Trollino dělají v Ostravě. Ano, dělají, protože do Ostravy přijde holý skelet, z kterého se udělá TROLEJBUS. To samé je to u 25Tr v Plzni.
Takže většina lidí to pochopí tak, že trolejbusy se u nás dělají v Plzni a Ostravě, i když pochopitelně základ se dělá jinde (Francie, Polsko).
Píšeš, že se tu řeší nezajímavé věci...
Pokud máš nějaký návrh, co by se tu mělo řešit, tak sem s ním. Pokud jsem si za poslední dobu všiml, tak se tu řeší převážně budějovické trolejbusy, tj. zdejší téma. Takže nevím, kde je problém. A to, že sem někdo nepřispívá, to je jen a jen jeho věc.
Jeden Citelis je lepší než 10 aut.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1598
Registrován: 5-2003
Odesláno Středa, 28. prosince 2005 - 21:57:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M__r: Není to hádka, prostě si to každý vyloží jinak...
Tak to souhlasím... Viděl jsem smykem vyjíždět trolejbus ze smyčky Borek a stačilo...
Ty a autem? Tak to zírám.
Jeden Citelis je lepší než 10 aut.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 542
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 28. prosince 2005 - 22:02:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: Autem no . Ač jsem zapřisáhlý uživatel MHD, tak dneska to jinak nešlo, páč sem něco převážel.
Dobře hádka to není. Jen výměna názorů na výklad jednoho textu.
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
České Nezávislé Dopravní Sdružení
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1213
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 28. prosince 2005 - 22:03:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Článek je psanej redaktorem se všeobecným zaměřením, podle mě je popsanej srozumitelně a bez zjevných velkých chyb. Dost často si pomáhá citacema zaměstnanců DP.
Jinak co vytáčí mě, jsou některé perly, které vypouští lidé, co mají o dopravu zájem, a těchto perel by se měli rozhodně vyvarovat a né je veřejně pouštět.
No nevšiml jsem si, že by sem někdo nepřispíval, je to jeho problém. A mluví se tu o dopravě, dokonce jsem do budějcké diskuze dal někdo i plzeňské "klimy"
Jen tak mmch. Macku: o sněhu už jsem psal před Robertem, ale není to podstatný, to že napadne v prosinci sníh, to se někdy stává. A pokud tvrdíš, že to určitě jinde nebylo, tak tě zklamu, bylo to zaprvé určitě jinde a za druhé jsme s tím kolegou probírali služby MHD a jejich náročnost v celé obsluhované oblasti, tj. samostatné obce, města a lesní úseky nevyjímaje
Mít něco první, hned a za každou cenu znamená tak akorát ohromný průšvih
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 476
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 28. prosince 2005 - 22:38:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vencabocku:Já bohužel nejsem študovanej a tudíš také neumím psát všemi deseti,tak se stane než sesmolím příspěvek,tak se tam objeví další.
Ohledně té klimy a nepříspívajících kolegů moc velkej postřeh nemáš,byla tu i Brněnská klima,a já dával příklad Kolegovi HP že ještě existuje další v Plzni.
Ten článek budu rád když už se tu řešit nebude,tohle jsi o článku napsal dobře,to je jako kdyby fanda MHD měl psát o nějaké rostlině.
České Nezávislé Dopravní Sdružení

Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1599
Registrován: 5-2003
Odesláno Středa, 28. prosince 2005 - 22:55:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Macek: Od toho tu tu je, diskuze je od slova distutovat. Takže pokud se tu o něčem někdo baví a objeví se někdo, kde sem hodí postřeh odjinud, tak tím lépe. Tak nevidím problém v tom, když se tu diskutuje třeba i o klimatizacích nebo co já vím.
Pokud to někomu vadí, tak ať to sem napíše přímo. Mě osobně to nevadí a jsem rád za každé nové věci, co se tu dozvím, i od tebe, a že jich není málo.

Ohledně toho článku souhlas - je třeba brát ohled na to, že to nepsal příznivce MHD, ale novinář. Na tom se snad shodnem.
Jeden Citelis je lepší než 10 aut.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1600
Registrován: 5-2003
Odesláno Čtvrtek, 29. prosince 2005 - 16:12:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dnes odpoledne dorazily ve třech dávkách všechny zbývající Citelisy.
Cca ve 14:45 projel branou poslední vůz budoucího čísla 105.
První mě překvapil u nádraží kolem 14 hodiny, další následovaly ve zhruba půlhoinovém intervalu. Za sklem měly již nové SPZ v rozsahu 2C9 053x.
Fotka vozu 105 krátce před prvním zajetím do vozovny.

Krásně seřazeny, i ve společnosti vozu 101, jsou vzadu ve vozovně u plotu.
Jeden Citelis je lepší než 10 aut.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1214
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 29. prosince 2005 - 16:21:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pokud jsem dobře při "průletu" nových vozů kolem nádru koukal, tak nové RZ jsou 2C9 0535-2C9 0538
Mít něco první, hned a za každou cenu znamená tak akorát ohromný průšvih
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 4-2005
Odesláno Čtvrtek, 29. prosince 2005 - 19:46:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže už tu máme celou letošní dodávku a to včas, tj do konce roku 2005 jak bylo řečeno... Tak tj skvělý! Doufám že budou jezdit bez poruch a představí se nám v lepším světle než e.č. 58. Mimochodem vyrazila 58 dnes do ulic? Já jsem jí nikde neviděl...
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1137
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 29. prosince 2005 - 19:56:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Praskl parovod aneb najděte na fotce trolejbus (o prázdninách)
Je třeba co nejrychleji koridorizovat trať 320 - rozpadá se před očima

ICQ: 202 888 377
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1603
Registrován: 5-2003
Odesláno Čtvrtek, 29. prosince 2005 - 20:24:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zděna: Ev.č.58 dnes jsem neviděl. Odpoledne nejezdil ani Citelis č.101.

Garfield: Jo, pamatuju... Nejlepší bylo, jak tam potom byl vyboulený asfalt. Trolejbus je vidět vpravo, je to asi nějaký bílý "rábáč"...
Jeden Citelis je lepší než 10 aut.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 546
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 29. prosince 2005 - 21:17:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ev.č. 58 stále odstavené pro poruchu... Jinak ty Citelisy vyzeraj super!!!! Už se na ně těším!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
České Nezávislé Dopravní Sdružení
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1215
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 29. prosince 2005 - 21:20:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zatím zde jezdí bez problémů (teda ta 101). Citelis 25Tr č.58 zlobí a zlobí.
Taky se těším, ale jelikož je to dodávka, koupená pomocí programu SROP, tak bude nutné s vozy Citelis 59 a 60 + 102-105 udělat nějaké "juchuchů", tak jak to bylo zatím obvyklé jinde.
Mít něco první, hned a za každou cenu znamená tak akorát ohromný průšvih
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1604
Registrován: 5-2003
Odesláno Čtvrtek, 29. prosince 2005 - 21:33:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě by docela zajímalo, jakým stylem se to "juchuchů" bude provádět. V případě Solarisů akce byla na náměstí. S tímhle bude problém, protože pochybuji, že se trolejbusy budou tahat někam Tatrou. Takže to vidím, že pokud akce bude i s trolejbusy, tak počítám, že bude někde ve vozovně, nebo někde na trati.
Jsem na to zvědav a už se těším....
Jeden Citelis je lepší než 10 aut.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1216
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 29. prosince 2005 - 21:53:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... na trati? Tak jsem pouvažoval a ze zadrátovanejch míst mě napadá jedině konečná Máj-A.Barcala. No doufejme, že tam 25Tr dojedou...
Mít něco první, hned a za každou cenu znamená tak akorát ohromný průšvih
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 412
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 29. prosince 2005 - 21:53:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no v Jihlavě to hlásí vodu v olejové náplni kompresoru, t.j. stále odstaven
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 549
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 29. prosince 2005 - 22:00:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vencabocku: Prostorově vyhovující, leč zapadlá konečná na strašném sídlišti, tam to asi nepůjde. Podle mě se to uskuteční na náměstí. Autobusy tam dojedou. A trolejbusy tam prostě 1x přitáhne Tatra a 1x Liazka z Novohradské, nebo Zetor z Horní, čili žádný problém...
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
České Nezávislé Dopravní Sdružení
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1605
Registrován: 5-2003
Odesláno Čtvrtek, 29. prosince 2005 - 22:16:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

9_tr: Problémy s kompresorem jsou i u nás.

No necháme se překvapit. Takové představení Solarisů bylo avizováno i na letácích ve vozech MHD, jsem teda zvědav, jestli Citelisy bude věc veřejná nebo ne.
Pokud ale trolejbusy mají od 1.1. vyjet (jako že tomu neveřím), tak by se něco mělo konat zítra nebo na Silvestra, čemuž neveřím také.... Takže podle mě nejbližší termín výjezdu 25Tr 59 a 60 a Citelisů 102-105 je nejdříve 2.-3.1.2006. Ale jak říkám, necháme se překvapit, doufám že příjemně...
Jeden Citelis je lepší než 10 aut.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 550
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 29. prosince 2005 - 22:23:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: Vzhledem k tomu, že to platila de facto EU, tak je nutné veřejné představení. Na tohle si EU dost potrpí... Vím jak to bylo např. s "obyčejnou" cyklostezkou u Lipna. Taky sláva jak blázen.
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
České Nezávislé Dopravní Sdružení
Zdenek_masek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 12:30:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak dneska 101 na 1 je super, škoda že 58 trucuje
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1606
Registrován: 5-2003
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 17:11:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ev.č.58 dnes na lince 3, ještě před chvílí. Několikrát bylo možno je zachytit společně se 101 na trase.
Podle aktuálních informací jsou již technické problémy 25Tr č.58 odstraněny. Tak uvidíme...
Jeden Citelis je lepší než 10 aut.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 552
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 19:36:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: Nechci to zakřiknout, ale vypadá to opravdu, že je vše OK. 58 byla ještě v půl sedmé na lince .
Jinak jsem dnes řešil na zastávce U Zelené ratolesti (směr Máj) dilema, čím jet, neboť mi současně přijel vůz 58 i 101. Nakonec zvítězila elektrická trakce .
Také jsem byl dnes mile potěšen na lince 15. na trati lehl vůz 45. Jako záloha vyjel vůz 210, který odjezdil ca 2 kola. Ev.č.45 bylo mezitím spraveno a tak mohlo být navráceno do provozu v zastávce Družba - IGY. Navíc řidič použil správně operativní hlášení o přestoupení do náhradního vozu, tak to má vypadat vždy!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
České Nezávislé Dopravní Sdružení
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1607
Registrován: 5-2003
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 19:47:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M__r: Veškeré vadné věci opraveny, případně vyměněny. Tak uvidíme...
Já dnes také řešil dilema... Jelikož trolejbus 58 jezdil na nezajímavé trase, u mě vyhrála dieselová trakce....
Jinak autobus č.121, který měl stejnou reklamu jako Citybus č.222 je nově bílý. Takže věřím, že dostane líbivou celočervenou novou verzi reklamy jako č.222. A nebo zůstane bílý.
Jeden Citelis je lepší než 10 aut.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1608
Registrován: 5-2003
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 20:19:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ještě něco.
Dnes v 15:05 se stala nehoda autobusů Solaris č.153 a B941E č.149 v zastávce Ludvíka Svobody.
Č.153 (l.7)stálo v zastávce a č.149 (l.19) stálo za ním. Oba dva se zhruba současně rozjely, ale ev.č.149 bylo rychlejší a zřejmě vlivem sněhu (soudím podle divně vyjeté koleje od pneumatik) vlek jel jinak než měl a zadní částí ohobloval roh Solarisu, tentokráte levý.....
Zjevná škoda na voze 149 skoro žádná, odřená lišta a rozbité poziční světlo. Solaris má ohoblovaný celý roh cca do dvou třetin výšky vozu. Vina je zřejmě na straně řidiče vozu 149, ale holt v tom asi má prsty i sníh.
Ty Solarisy mají v tomhle bohužel smůlu... By mě zajímalo, kolikrát už měly ty rohy nabourané.
Jako náhrada na linku 7 vyjel vůz B732 č.198, na linku 19 nevím.
Jinak vůz č.149 solidně blokoval oba pruhy silnice...

Jeden Citelis je lepší než 10 aut.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 553
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 21:55:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: No ono jsem se pak později stejně dieselem svezl, člověk občas neodolá . Vůz 121 jsem viděl přes plot vozovny a nejdříve jsem to typoval na 126, vypadá teď hrozně, doufám že dostane také krásný červený kabát.
K nehodě: Večer jezdily oba vozy normálně. V případě Solarisu došlo vypravením vozu 198 k porušení garantovaného NP spoje, neboť 15m Solárko jezdí stabilně garantovanou 1/7. To je dobrý. Na 15 to šlo, ale tady ne . Tenhle podnik je občas kocourkov.
Myslím, že počtu odřenin Solárek by si se nedopočítal... Mají na to strašnou smůlu.
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
České Nezávislé Dopravní Sdružení
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1217
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 21:59:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jenže von už jeden Citybus v tu dobu hradil garantovanou linku 15. A navíc tady šlo o mimořádnost a vůz č.153 se tam za chvíli vrátil, tak bych z toho zas takovou "aféru" nedělal.
Jinak vůz č.126 je po nehodě, dle slov mámy (která s ním zrovna jela) né malé
Mít něco první, hned a za každou cenu znamená tak akorát ohromný průšvih
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1609
Registrován: 5-2003
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 22:05:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M__r: No ona se tam ta 198 ohřála maximálně 1 kolo, cca v 16 hodin už bylo viděno "Solárko" 153 opět najíždějící zpět na linku 7.
Takže se holt vzala záloha, což v tomhle případě chápu. Horší by bylo, kdyby nebylo vypraveno vůbec nic...
Jeden Citelis je lepší než 10 aut.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1218
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 22:05:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takže nezbývá než dispečerovi poradit, že když nemůže najít na ploše volný Citybus (kterejch je už takhle málo a navíc jeden už hradil ze zálohy jiné nízkopodlažní vozidlo), ať raději nevypravuje nic. Protože jeho dobrá snaha o nasazení nějakého vozidla pro odvezení cestujících do Boršova pak může být po zásluze potrestána.....
Mít něco první, hned a za každou cenu znamená tak akorát ohromný průšvih
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1219
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 22:07:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JPribil: no pravda, horší by to bylo, ale sedět na dispečinku a zase poslouchat nadávky, jak to, že je tam vůz hvězdné pěchoty a že z toho dělám kocourkov, tak raději nevypravím nic, ať jdou lidi do Boršova pěšky.... Prostě NPA nemám!
Mít něco první, hned a za každou cenu znamená tak akorát ohromný průšvih
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 554
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 22:10:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vencabocku: Já z toho aféru nedělám, ale jednou je to garantované, tak se s tím musí počítat! Když nejsou na Novohradské schopni mít v záloze 2NP vozy (rozhodně jim to nevyčítám, prostě se to stane), tak se nemělo přidávat další pořadí na 15, toť vše.
Pokud jde o mě, tak je mi egal, jestli jede na garantovaném pořadí NP vůz nebo ne, ale co vozíčkáři? Zrovna včera jsem viděl, jak jednoho chudáka na vozíku (ca 12 letého kluka) rvali na 1 do B941. Brzo budou i na té 1 garantovaná pořadí, ale pokud se k jejich garanci bude přistupovat takto, tak budou muset ty chudáky rvát do těch vysokejch podlah stále a to mě štve!!! Tak ať nic negarantujou, když to nejsou schopni dodržet.
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
České Nezávislé Dopravní Sdružení
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 555
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 22:20:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vencabocku: Tady ale už nejde o dipečera, on dělá, co má v náplni práce. Prostě pokud vím (vedení), že díky technickému stavu NP vozidel nebudu moci na 100% zajistit výpravu, včetně záloh, tak to negarantuju v takové míře, jak prosté. Vůbec nejjednodušší by bylo, aby v JŘ byla poznámka, že je nutné ověření vypravení NP vozidla na dispečingu a hotovo. Pak by se samozřejmě vypravila záloha NP (pokud by byla) a když by lehlo něco jiného garantovaného, tak by se tam prostě vypravilo něco se schodama, dokud by se nenašlo něco jiného. Tím by udělal dispečer vše správně. Jenže je tu problém, muselo by se chtít.
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
České Nezávislé Dopravní Sdružení
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1220
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 22:21:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_r: jestli sis nevšiml, tohle byla mimořádná událost. Neboj se, já (i HP) víme, co je to stěhovat vozíčkáře do normálního busu. Pokud přijede na garanci místo NP vysoká podlaha, tak vřískám. Ovšem, pokud nějaká NP bourá a přijede cokoli jako náhrada, tak naopak chválím a gratuluju DP za operativnost.
A jen tak mmch. milý M_r: je dost pravděpodobné, že kvůli neustálým něčím vřískotům kvůli garanci linky č.15 tato musela být dnes hrazena Citybusem z a-vozovny (místo zálohou z t-vozovny), tudíž je velmi pravděpodobné, že pořadí na lince č.19 (za bouranou 149) nebylo hrazeno vůbec, protože už nebyl kdo. Říkám, toto nemám potvrzené, ale je to pravděpodobné.
Mít něco první, hned a za každou cenu znamená tak akorát ohromný průšvih
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 557
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 22:42:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vencabocku: Dobře mysli si své a zastávej se zdejšího systému, máš na to právo. Já nepovažuji místní systém organizace dopravy za nejdokonalejší a proto se nemůžeme shodnout, nebo alepsoň dojít ke kompromisu...
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
České Nezávislé Dopravní Sdružení
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1222
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 22:45:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se nezastávám zdejšího systému, já se zastávám konkrétního kroku, který dnes HP popsal a tys ho odsoudil. Jinak já také nepovažuji zdejší systém organizace dopravy za nejdokonalejší, a mám samozřejmě myšlenky i návrhy, jak ho vylepšovat.
Mít něco první, hned a za každou cenu znamená tak akorát ohromný průšvih
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 558
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 22:52:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vencabocku: Ok, teď víme na čem jsme. Došli jsme de facto ke stejnému závěru, jen každého z nás bude "štvát" něco jiného a s různou intenzitou.
(P.S. Ani nevím, kdy jsme se naposled takhle "porafali" )
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
České Nezávislé Dopravní Sdružení
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 22:55:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si myslím že dnes odvedli dobrou práci. Na 15 která existuje prakticky jen proto aby byla nějaká garantovaná linka hradili CityBusem což je v naprostém pořádku a souhlasím s názorem že je dobré už to že na 7 vůbec něco náhradního poslali. Samozřejmě kdyby to bylo NP vozidlo bylo by to lepší ale přece jen většině lidí záleží hlavně na tom jsl spoj jede a tohle je nouzová situace kdy už jedno NP vozidlo hradí takže bych to opravdu nehrotil a spíše dispečink pochválil za zajištění náhrady... Jak to bylo na lince 19 také nevím...
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 22:56:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Venca & M__r: Jsem rád že jste se už zklidnili
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 559
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 23:10:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zděna: My jsme v klidu, jen máme odlišný názor na konkrétní situaci.
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
České Nezávislé Dopravní Sdružení
Dotaz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.71.30
Odesláno Sobota, 31. prosince 2005 - 14:19:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den do Č. Budějovic. Prosím o sdělení, zda je někde na netu - DP nebo fandovské stránky - současné trolejové schéma budějovických trolejbusů (případně i těch historických - kdysi zrušených).
Děkuji za zprávu a PF 2006
m.
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 477
Registrován: 3-2004
Odesláno Sobota, 31. prosince 2005 - 14:58:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz:Plánek trolejové sítě bohužel nevím,že by někde byl,na fandovských stránkách je akorát schéma denních a nočních linek.Na našem webu ČNDS se s kolegou pokusíme nějaký schéma vytvořit.
České Nezávislé Dopravní Sdružení

Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1611
Registrován: 5-2003
Odesláno Sobota, 31. prosince 2005 - 16:32:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz: Mapa sítě (i zrušené tratě) byla kdysi uveřejněna na stránkách Jiřího Hertla v sekci České Budějovice. Dnes už tam z nějakých důvodů není. Pokud by byl zájem, tak tu samou mapu, doplněnou o novou trať v Pekárenské a celkově aktualizovanou, mám k dispozici. Autorem mapy je Jirka Hertl.
Když bude zájem, stačí se ozvat na mail.
Jeden Citelis je lepší než 10 aut.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Zdenek_masek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 4-2005
Odesláno Sobota, 31. prosince 2005 - 16:39:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

možná budu za blba ale proč na fotce ze stránek ČNDS je vedle citelisu ta karosa čsad, jinak všem přeji vše nej do nového roku, ať nám autobusy a trolejbusy dobře jezdí
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1223
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 31. prosince 2005 - 16:40:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

protože autobusy (nejen) Jihotransu parkují po dobu rekonstrukce nádraží v areálu DPmČB
Mít něco první, hned a za každou cenu znamená tak akorát ohromný průšvih
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1612
Registrován: 5-2003
Odesláno Sobota, 31. prosince 2005 - 16:57:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, autobusy ČSAD Jihotrans a Doprava Záruba parkují v areálu DPmČB na Novohradské. Ale to LCčko, co stojí mezi kloubáky, to jsem tam viděl poprvé. Většinou stávají před a za myčkou na jinak prakticky nevyužité ploše.

Jinak přeji všem dopravně i nedopravně zaměřeným veselého Silvestra a co nejlepší vstup do nového roku 2006.....
A ať nám to pěkně a bez nehod jezdí..

Jeden Citelis je lepší než 10 aut.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1613
Registrován: 5-2003
Odesláno Sobota, 31. prosince 2005 - 17:39:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a ještě dnes jezdil na zkušebkách nově modernizovaný trolejbus č.33....
Podle vzhledu žádný rozdíl oproti vozu č.34. Do provozu by měl vyjet v nebližší době.

Jeden Citelis je lepší než 10 aut.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1224
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 31. prosince 2005 - 17:47:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak se to přeci jenom do konce roku stihlo. No 125 je také určitě téměř hotova, takže letos si DP pořádně naděloval pod stromeček.....

Jinak všem přeji také pěkný a úspěšný rok 2006, ať se daří!
Mít něco první, hned a za každou cenu znamená tak akorát ohromný průšvih
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 4-2005
Odesláno Sobota, 31. prosince 2005 - 20:19:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dočetl jsem se že táborské Citelisy mají automatické hlásiče zastávek řídící se ujetou vzdáleností. Máme to v ČB také?
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1225
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 31. prosince 2005 - 20:26:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ne do ČB to kupováno nebylo, neb k tomuto systému nebyla shledána důvěra, ačkoli se ukázalo, že to v Táboře funguje dobře.
Mít něco první, hned a za každou cenu znamená tak akorát ohromný průšvih
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18275
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 31. prosince 2005 - 20:36:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady je zejména v plánu tato fce pmocí GSM (což je rozhodně spolehlivější a multifunkčnější), takže by to byly tak trochu vyhozené peníze.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 4-2005
Odesláno Sobota, 31. prosince 2005 - 20:40:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Ano o tom jsem slyšel a i proto se ptám... Vypadá to tedy že se s GPS opravdu počítá, už se na něj těším, měla by to být změna k lepšímu.
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1226
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 31. prosince 2005 - 20:41:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

GPS už funguje
Mít něco první, hned a za každou cenu znamená tak akorát ohromný průšvih
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 4-2005
Odesláno Sobota, 31. prosince 2005 - 20:50:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Venca: Opravdu? Ale já slýchávám chybné hlášení zastávek poměrně často, dnes nevyjímaje... Takže ještě neni instalováno do BUSů? Nebo už v některých je?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18276
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 31. prosince 2005 - 21:03:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná je (zatím?) GSM používáno pouze v ověřovacím provozu, ke sledování vozů.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1227
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 31. prosince 2005 - 21:04:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hlášení zastávek do vozu tímto systémem ještě nefunguje. Fungují nové vysílačky a oznamování polohy vozidla na displey počítače na DP.
Mít něco první, hned a za každou cenu znamená tak akorát ohromný průšvih
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 4-2005
Odesláno Sobota, 31. prosince 2005 - 21:08:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jak souvisí fce vysílaček s GPS?
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 478
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 01. ledna 2006 - 07:43:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souhlas s Vencou a Martinem,je to přesně tak jak říkájí,tohle jsem slyšel od jednoho řidiče Tr.
Jo a jak na to koukám,tak jsem první na Budějovické diskuzi,tak zdravím všechny diskutující BT v novém roce 2006.
České Nezávislé Dopravní Sdružení

Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1615
Registrován: 5-2003
Odesláno Neděle, 01. ledna 2006 - 11:46:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Také zdravím v novém roce.
Macek: Koukám že jsi první, ale obdivuji tvoje brzké vstávání.

Jinak dnes se po městě prohání nějak více Citelisů, než je zdrávo.
25Tr č.58 jezdí KONEČNĚ na lince č.2, na linku 1 je vypraven Citelis č.101 a pozor, na lince č.3 jezdí 25Tr č.60...
Takže jde vše podle plánu.
Ať je tak nebo tak, mě nejvíce potěšil vůz 58 na lince 2.
Jeden Citelis je lepší než 10 aut.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1228
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 01. ledna 2006 - 12:09:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no tak mě nejvíce vůz č.60. Jak vidím, tak představení se "raději" konat nebude, protože pár úředníků si tento nákup určitě "za rámeček" nedá. No tak uvidíme za chvíli snad i 59 a autobusy 102-105.
Nutno říct, že zejména v autobusech jde po poměrně hubených létech o konečně hojnější nákup. V kloubákách největší od roku 1997.
Mít něco první, hned a za každou cenu znamená tak akorát ohromný průšvih

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace