K-report
 

Archive through 06.leden 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Budějovické trolejbusy » Staré archivy » Archive through 06.leden 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 418
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 01. ledna 2006 - 14:36:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přeji krásný Nový rok a jne chci dodat, že i naše 24 Tr v Jihlavě už vyjela.
JPribil, no pokud ne má paměť neklame, tak Jirka Hertl kreslil síť tak, aby bylo vidět kudy jednou jednotlivé linky, ale manipulační tratě a pod tam nebyly, dokonalé schéma sítě, t.j. i kde jsou sekčáky, polohy výhybek apod. má pod palcem trolejbusový guru LP a pokud jsem pochopi, dobře ten dotaz, tak by chtěl prábvě takové schéma, t.j. 1 stopa(=2 vodiče pro neznalé)=1 čára. Pokud by bylo tkové schéma, rád bych poprosil o jeho zaslání.
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1616
Registrován: 5-2003
Odesláno Neděle, 01. ledna 2006 - 17:28:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

9_tr: V tomto schématu jsou zakresleny i manipulační tratě. Je to de facto schéma linek, nejsou zde zakresleny např.dvou a více stopé úseky, ale podle mě je to více než dostatečné, protože v ČB jsou všechny tratě dvoustopé a nejsou zde manipulační tratě (vyjma do vozovny). Nechybí data uvedení do provozu a další poznámky. Jsou zde obsaženy i železniční tratě na území města, trolejbusy z druhého období a tramvaje.
Schéma i s výhybkama a s dalšími detaily neznám.
Mám ještě k dispozici schéma napájení, ale staršího data, ještě bez měnírny MR4.
Jeden Citelis je lepší než 10 aut.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 431
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 01. ledna 2006 - 22:41:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://353.hamradio.cz/mapa.htm
takto si představuji perfektní schéma, je tam vše, manip. propojky, počet stop na konečné apod.
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Jirka_c
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 10-2003
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 15:59:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rád bych zjistil zájem o setkání této diskutující skupiny a příznivců trolejbusů v Č.B. Návrh 14.01.2006 od 19.00 hodin místo dle zájmu. Díky
MHD není jen dopravní systém. Je to součást města, ve které má své pevné místo.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18324
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 17:57:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zájem bych měl, snad i budu moci.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 19:26:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem viděl 58 na Nádru asi 5 minut před třetí, chvilku postála na zastávce a pak s nápisem na BUSE "Manipulační jízda" odjela. Nevíte někde co se zase stalo? Jinak č. 60 na lince 2.

A pokud dobře počítám tak nám tu nyní "přebývá" jedna 15Tr série 07, zajímalo by mě jaká na to doplatí... Pravděpodobně si ale počkáme minimálně do zprovoznění e.č. 59 které ještě cestující nevozilo (?).
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 790
Registrován: 11-2003
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 19:40:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rád bych se zúčastnil i já, ale jelikož 14. ledna je sobota, budu muset odjet domu už vlakem 1838 ve 21:05 :-(
Ale pokud se akce bude konat, rád se zúčastním. Navrhuji restauraci "U Bursonů", moc se mi tam líbilo...
Edite bibite post mortem nulla voluptas
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 561
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 20:56:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zděna: tak to netuším, co se dělo, ale možná byla na chvilku pro nějakou drobnost stažena. Jinak jezdila celý den, i ev.č.60. Snad už je vše v pořádku .
Jinak díky hustému sněžení dochází k zajímavým jevům v dopravě. Tak např. Ve 20:10 na rozstřelu na nádraží přijela přesně polovina vozů, které samo sebou přesně odjeli. Zbytek si udělal vlastní rozstřel o ca 10min později, kdy naráz přijely linky 12, 2 a 3x linka 1 ve směru Máj (potažmo H.D.)!!!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
České Nezávislé Dopravní Sdružení
Felix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 11-2004
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 21:11:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka: předběžně ano, těším se

Všichni: jako smutný odděleec od budějckého provozu žádám nové reportáže, jak nám to po novém roce jezdí... :-)
Nestydím se za to, když jedu citybusem!!! (tato věta určena pro pár jedinců fanatické sekty "Nekritičtí milovníci poláckých dokonalých superbusíků")
Pozor na agregátobusy 24Tr a jim podobné! Brzy začne při jejich provozu ubývat drátů, prvně těch manipulačních, později i jízdních...
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 479
Registrován: 3-2004
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 21:21:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se bohužel zůčastnit nemohu chceme s kolegou na výlet,a já chodím do práce i víkendy a tentokrát mám volno a další týden je akce mých kolegů z ČNDS v Ústí nad Labem.
České Nezávislé Dopravní Sdružení

Zdenek_masek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 21:37:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co se dělo dělo se to že ve Vrbným zapadla pak se kopnečne viškrábala odvezna cestující k nádru kde se čekalo na 9 která měla jet ai za 5 min a odjela se otočit na točnu na vltavě jinak 59 nejezdí protože zní byli přemontovány díli do 58 a tudíž je dočasně mimo provoz zejtra by měli přijet škodováci a dovézt ty díli
sníh zkomplikoval značně dopravu na Rudolfov takže plno autobusů zůstalo stát v kopci jel jsem večer 119 a píchla se na rozcestí pak ji naštěstí vitáhl na horu sipač a u kostela jí pustil jenže řidič se snažil vjet do točny a bohužel zlomil kloub, ale ani se nedivim když má totálně sjetý letní gumi !!
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 563
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 21:59:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zděna: Jinak ještě: Ano jeden 07/7 tu přebývá, doporučuji se svézt jediným vozem 07/7 s původními koly, ten by měl zmizet co nevidět . Více nemohu říci, neb to není má informace. Vůz 59 opravdu zatím nevyjel a čeká na součástky ze Škody (jak píše Zdeněk mašek). V provozu snad co nevidět...
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
České Nezávislé Dopravní Sdružení
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 480
Registrován: 3-2004
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 22:04:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka _c:Tak jsem vyjednal návrat z výletu dříve a akce se zůčastním.
Felix:Reportáže jsou a budou,vynasnažíme se s kolegou co bude v našich silách.Sleduj prosím naše stránky.
České Nezávislé Dopravní Sdružení

Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1229
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 22:45:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no dnes je to vskutku zajímavé. Pojízdné "saně" č.119 na 1/1 byly vyměněny za 128, protože díky více než "letním" pneumatikám dokázala 119 nabrat od nádraží (odjezd načas) do Rudolfova zpoždění 40!!!!! minut a protahla tak jízdní dobu na pětinásobek normálu. Na Rudolfov ovšem vyjela pomocí sypače Tatra. Před konečnou byla odpojena a pokus o projetí točny se bohužel nezdařil, takže najel pro změnu jiný sypač Správy a údržby silnic-Liaz a 119 točnou u kostela provlek. Dolu už jela raději 128, která 119 na 1/1 vyměnila. Zpoždění se ovšem krátit nepodařilo, takže zpět z Haklových Dvorů odjížděla 128 o 30 minut zpožděná, takže jela dvojička 128+148 na lince 1. Bohužel se tentokráte dispečerům nepodařilo zasáhnout a "napravit" daný stav, takže zpoždění přetrvává i v tuto chvíli. Pravidelný odjezd od nádraží směr Rudolfov místo v 21:40 proběhl v 22:06, kdy se na rozstřelu nacházely dva vozy linky č.1, což osobně ještě nepamatuji

(Příspěvek editován uživatelem vencabocku leden 02, 2006)
Mít něco první, hned a za každou cenu znamená tak akorát ohromný průšvih
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 09:10:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na 15 od rána opět Citybus, nějaká 24Tr by asi v ČB určitě našla uplatnění. Nevím jak Vás, ale mne docela zaskočilo to číslování nových Citelisů. Proč se nepokračovalo 156 a výše, sotva co byla odtažena sice dlouho nepojízdná 101, tak je to číslo použité ještě ve stejném roce. Nevíte někdo, jak to vlastně vyřešili se 104-kou ? "Obešli" jí, nebo jí přečíslovali, popř. zrušili?
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1230
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 09:15:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všechny vozy, co jsou zde teď, (tedy i 104,120 a 122) jsou stále ve stavu, takže 104 by měla být přečíslována, aby nebyly dvě
Mít něco první, hned a za každou cenu znamená tak akorát ohromný průšvih
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 12:01:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

198 dnes na výluce ČD, nesmrtelná 122 dnes na lince 1. Jinak u nádraží bizardní situace: u Grandu 4 T-Busy v čele se zbidlovanou 58 v mezerách mezi nima v druhém jízdním pruhu stojící Citybusy (s nastupujícími a vystupujícími lidmi).
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18343
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 13:53:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kam byla ta výluka? Mimořádka na Velenice?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 481
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 15:15:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine,asi ano,od rána jsou Velenice bez proudu kvuli popadaným stromům.
České Nezávislé Dopravní Sdružení

Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 16:08:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Venca: Měla by být přečíslována pokud nebude vyřazena, k čemuž s největší pravděpodobností dojde, protože 104 je nyní nejstarší kloubák v ČB a už není v nejlepší formě. A tak se do té pětice vyřazených vozů jistě vejde.
Mě by se nicméně zamlouvalo kdyby došlo také k vyřazení několika členů Hvězdné pěchoty (např. č. 194, 196, 198 nebo i 199) a prozatím se zachovaly kloubáky č.119, 121 (po modernizaci, zůstanou asi stejně) a pak od 124 výš (na těch by modernizace pokračovaly). Narostl by tak počet kloubáku a úkor sól a velkokapacitní vozy by se tak mohli přesunout na vybrané ranní velmi vytížené spoje linky 11 z Hodějovic a Mladého, kde by svoje využití jistě našli, protože tyto spoje jezdí doslova natřískané (uznávám že nejsou jediné ale kloubové vozy by zde zapotřebí opravdu byly). Případně by se mohla takto kompletně "pokloubit" např. linka 7. Každopádně bych takovéto opatření považoval za rozumné, také předpokládám že po dokončení t-busové tratě do Č. Vrbného dojde ke zkrácení linky 19 a uvolní se tak další kloubové vozy, které by mohly nahradit sóla na přeplněných úsecích.
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 16:13:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V úvahu by samozřejmě připadalo i řešení v podobě zkrácení intervalu ale to nepovažuji kvůli financím na příliš reálné, možné bude pravděpodobně jen jeho mírné upravení na "základní" interval 10 minut (z nynějších 11 minut, ráno nárazově o něco méně, tak jak je zvykem) tak aby bylo možné snadno prokládat linky na Pražském sílišti.
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1621
Registrován: 5-2003
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 18:20:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Dnes dopoledne jsem potkal sóla DP jedoucí na výluce směr Velešín a Kaplice. Kam ale byla výluka nevím. Každopádně i autobusy měly, zejména v okolí Velešína, velké problémy.

Jirka_c: Pokud se nestane nic mimořádného, nic nebrání mé účasti. Jen prosím o včasné upozornění na místo a čas. Díky.

Houmr: Dnes dopoledne jsem na lince 15 viděl Citybusy hned dva naproti sobě (č.212 a 205).

Citelisy: Nové číslování je pro to, že původní řada 101-118 je prakticky volná. Karosa 104 bude zřejmě vyřazena, nebo přečíslována (napadá mě 123). Vozy 120 a 122 budou vyřazeny na 90%, další rušení, zejména sól, nebude. Možná snad jen Karosa č.194, která je neprovozována.
Jeden Citelis je lepší než 10 aut.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1231
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 19:17:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak vozy "hvězdné pěchoty" dnes zachraňovali situaci na lince č.1, protože jako jediní se tam spolu s vozem 155!!! dostali. Ostatní vozidla se moc nechytala. Osobně nechápu nasazení vozu č.119 na linku č.1,neboť tento vůz se včera absolutně nechytal. Jinak k vidění samozřejmě vláčky 2x17,3x3 a pod. Na JŘ se nemá cenu koukat.
Mít něco první, hned a za každou cenu znamená tak akorát ohromný průšvih
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1622
Registrován: 5-2003
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 19:40:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Musím touto cestou smeknout a poděkovat všem řidičům MHD, dispečerům a řidičům vyprošťovacích vozidel, že dokázali provoz MHD udržet alespoň v té situaci, jak to jde.
Sice JŘ dnes neexistuje, ale i tak bylo uděláno maximum.
Byly dnes také k vidění takové anomálie jako linka č.7 v Plané, autobusy na trolejbusových linkách, neobsluhované obce (Srubec, Kaliště..) ale vše se nějak postupně daří zvládnout.
Zejména obdivuji umění a trpělivost řidičů. Dnešní situaci nepamatuji hodně dlouho.
Příkladem je tento autobus, který bez předního nárazníku (a SPZ) a s promrzlým řidičem se pomalu přes centrum hrabe na Dobrovodský kopec, kam zřejmě nedojede...
Vůz buď přišel o nárazník v závěji, nebo spíš byl odněkud odtahován a nárazník se radši zpět nedosadil. Ale jezdilo se.

Jeden Citelis je lepší než 10 aut.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 19:51:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kalamita: Tak tak všechna čest... A na spojích linky 11 které nejely až shora ze Starých Hodějovic se dokonce dařilo časy víceméně dodržovat
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1623
Registrován: 5-2003
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 20:12:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ono vysloveně městké linky (3,9,12,17 atd.) RELATIVNĚ časy stíhaly. Spíš jak který spoj, protože se nárazově tvořily kolony u nehod a tak. Občas také Citybus zapadl na rovné zastávce, jako např. jeden spoj linky 11 na zastávce U Trojice atd.
Horší to už bylo s linkami jezdícími za hranice města, zejména do kopců (Srubec, Hodějovice, Kaliště, Dobrá Voda), tam byl provoz buď náhodný, nebo žádný.
Nevím ale, jak to bylo s linkou 104, tu jsem celý den neviděl.
Trolejbusy 25Tr č.58 a 60 byly ráno na 2, odpoledne jsem ale neviděl žádný. Buď je stáhly, nebo se mi prostě vyhýbaly.
Jeden Citelis je lepší než 10 aut.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 482
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 20:59:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na dnešní den opravdu asi nezapomene nikdo,včetně mně a rovněž smekám před všemi řidiči veřejné dopravy a zvláště řidiče 21 Tr který bravurně zvládl šourák u Univerzity před rychle brzdící octavií.
Zvláštnosti jsem také viděl,ale o tom píše více kolega na stránkách ČNDS,mně např zaujala 21Tr na lince 9.
České Nezávislé Dopravní Sdružení

Zdenek_masek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 21:12:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ano 44 byla opravdu na 9 to už nepamatuju dlouho jinak jsem zvědavej na zejtřek bude to zajímaví 19 jezdila přes vrbný
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1232
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 21:28:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo městské linky časy stíhali? Tak toho jsem si nějak nevšiml, no každopádně musím i já smeknout před všemi řidiči. Třebas já jel do práce v 11:30 vozem a řidičem, který TEPRVE zatahoval z ranní špičky!!!!
A překvapilo Solárko č.155, které docela zvládalo.
A nepřekvapil vůz č.119, který už zklamal včera
Mít něco první, hned a za každou cenu znamená tak akorát ohromný průšvih
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1624
Registrován: 5-2003
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 21:54:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Venca: Špatně čteš. Říkal jsem RELATIVNĚ, jen některé spoje a linka 1 určitě vysloveně městská linka není. Takže na lince 1 byl stav takový jaký byl. Dopoledne se třeba na Rudolfov nejezdilo vůbec...
Jel jsem z Polikliniky Sever na Pražskou linkou 9 z 2 minutovým zpožděním a poté linkou 12 na Čéčovu, která jela na čas. Sice Citybus hrabal na každé zastávce, ale bez problémů řidič jízdu zvládal.
Jeden Citelis je lepší než 10 aut.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 564
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 22:08:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak shrnutí dnešní kalamity z mého pohledu a fotky na stránkách ČNDS (odkaz v podpisu).
Jpribil: Situace se dost lišily hodinu od hodiny. Např. já byl svědkem linek 10 a 13 jedoucích do svých konečných (Kaliště a Srubec) s menším zpožděním a pak sem je i viděl se vracet. Situace na 19 byla celkem dobrá, ale lišila se vůz od vozu... Každopádně Citelis jezdil jak tank.
Vůz 58 odpoledne nejezdil a byl jsem svědkem stažení vozu ev.č.60 - takže sníh jim asi nedělá dobře.. Prostě každý viděl něco jiného, takže to komplexně nejde posoudit. Proto berte informace na ČNDS tak, že jsem psal, co jsem viděl.
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
České Nezávislé Dopravní Sdružení
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1625
Registrován: 5-2003
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 22:17:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M__r: Jo, v pohodě. Já se sice po městě pohyboval cca dvě hodiny ráno a dvě odpoledne, ale dost se toho člověk dozví i z rádia.
Ráno hlásily zapadlé autobusy ve Srubci, tzn. tam se v tu dobu nejezdilo...
Ale nejzajímavější bylo vidět člena hvězdné pěchoty ev.č.198 cca 10 km před Velešínem, jak stojí před kopcem. Tam byl problémy vyjet s autem, což teprve busem. Kdo neměl řetězy, tak si neškrtal.
No zítřek bude také zajímavý.Zatím stále sněží a né málo.
Hlavně že se nestaly žádné vážné nehody a doufejme že se ani žádné nestanou.
Jeden Citelis je lepší než 10 aut.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1233
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 22:20:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nemyslím samozřejmě linku č.1, ale linky č.3 a 17. Viděl jsem je ve dvojičkách-trojičkách. Třebas, když jsem marně čekal na 1 v 18:07 na V.Talicha na Rudolfov (která ale vůbec nedorazila a přijela až ta další - 18:22JŘ, skutečnost v 18:29 - na Amu), tak přijely za sebou v rozmezí pár minut směr nádraží na lince 17 vozy č.09,40 a 37. Dost mě to pobavilo, protože tyto vozy tvořily nerozlučnou trojici už v poledne, při mé cestě do práce.
Ale jinak se snažili. Bylo to náročný. Uvidíme zítra
Mít něco první, hned a za každou cenu znamená tak akorát ohromný průšvih
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 07:11:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ráno dle mého dojíždějícího kolegy dva Busy na lince 7 uvízlé na Včlené pod žst. přejezdy (jeden od ČB směr Včelná, druhý u nádraží jedoucí z Boršova směr Včelná).
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1234
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 14:23:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no linka 1 se dneska zdá v pohodě.
Mít něco první, hned a za každou cenu znamená tak akorát ohromný průšvih
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 565
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 18:47:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dnes byl provoz dost v pohodě. Byly jen drobnější problém, které jste zde všichni popsali. Na lince 104 pro jistotu byla sóla.
Jo a do provozu s cestujícími vyjel vůz ev.č.33. Foto a pár informací na stránkách ČNDS. Největší zajímavostí vozu je absence tlačítek ovládání výhybek. Řidič má jen přenosnou krabičku. Vypadá to, že se chystá přehazování výhybek pomocí GPS. Tenhle systém se mi začíná zamlouvat. Věřím, že hlavně díky němu byla včera tak dobře vyřešena situace v MHD. Pokud se bude i hlásit a přehazovat pomocí GPS, tak to bude zajímavé.
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
České Nezávislé Dopravní Sdružení
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1628
Registrován: 5-2003
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 19:16:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M__r: Nevím jestli jsem neobjevil Ameriku, ale nejezdí sóla na 104 již cca týden? Nebo mám smůlu vidět sólo jen při sněhu? Alespoň dva pracovní dny jsem viděl odpoledne na 104 sóla. Třeba je to jen kvůli tomu sněhu....

Jinak asi už to tak bude, že na GO je odstaven další trolejbus v "teheránu" a to ev.č.28.
Jeden Citelis je lepší než 10 aut.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1235
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 19:53:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ne,ne. Dneska 28 na 3/14
Jinak sóla potvrzuju na 104 už od vánoc
Mít něco první, hned a za každou cenu znamená tak akorát ohromný průšvih
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 483
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 20:05:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z 25Tr nevyjela dneska asi ani jedna a ani se nedivím,měli starostí až dost,Citelis 1O1 se stává držák a dneska je na lince 1.
České Nezávislé Dopravní Sdružení

M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 566
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 20:46:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: No ono je to logické. Minulý týden byly až do tohoto pondělka prázdniny, tak proto. To dnešní vypravení sól bude kvůli sněhu, neb silnice mezi Hosínem a Hlubokou je udržována jen pluhováním, takže by se tam kloubák nehnul a ani nevešel, je to hodně úzké .
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
České Nezávislé Dopravní Sdružení
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1630
Registrován: 5-2003
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 21:03:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M__r: Možné to je. Já od změny JŘ nestíhám vypravení pozorovat, tak mě každá změna překvapí. Ale o víkendu už sóla na 104 jezdí delší dobu, poslední dobou jen Karosy B732.
Jinak pardon za mistifikaci ohledně vozu 28. Na dílně DÚ byl totiž vidět nějaký starší kloubák, který se tvářil rozebraně. Byla už ale tma...
Stejně to vůz 28 nemine, každým dnem skončí. Zřejmě je kvůli nehodám málo trolejbusů.
Jeden Citelis je lepší než 10 aut.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1236
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 21:13:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K lince 104: dnes zajímavé a netradiční obsazení: 225 jako túrová a 272 jako šejdr. 272 po delší době na lince IDS. Už jsem ani nemyslel, že má ještě držák na kasu.
Mít něco první, hned a za každou cenu znamená tak akorát ohromný průšvih
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 823
Registrován: 11-2003
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 21:47:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prý některé 104 nezastavovaly na cestědo ČB na zastávce Hluboká nVlt mezinárodní škola. No je pravda, že by asi měli řidiči fakt problém, myslím, že to nejni ani posypaný, jenom proplužený...
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1631
Registrován: 5-2003
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 22:22:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Venca: 272 byla na 104 některý den o víkendu, nevím který....

Zdeněk: Ano, tomu bych i věřil. Navíc na zastávce U Mezinárodní školy (pro neznalé - zastávka kousek od lesa, v polích, nikde nikdo, jen pěšina) jsem za celou dobu existence linky 104 a jízd co jsem tam projezdil (a že jich nebylo málo) viděl nastupovat jen jednou JEDNOHO člověka. Vystupovali tam asi dvá.
Tato zastávka na mě působí humorným dojmem.
Jeden Citelis je lepší než 10 aut.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 825
Registrován: 11-2003
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 23:17:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tu zastávku bych z fleku zrušil. Sice 104 moc nejezdím, ale nikdy jsem neviděl, že by tam někdo vystupoval nebo dokonce nastupoval. Ta zastávka neexistuje dlouho, ale její zbytečnost se projevila už dávno. Přitom stačilo, aby se vyhovělo požadavkům zahrádkářů, kvůli kterým vlastně tato zastávka vznikla. Jenže oni chtěli zastávku u odbočky z hlavní silnice, naproti truhlárně MANE (vedle manipulačního skladu Lesů), tedy o několik set metrů níže. Tam by byla využita nejen studenty mezinárodní školy, ale i zahrádkáři, a možná že i cestujícími ČD. Chtělo to jen trochu myslet na lidi, a ne se jen pokusit zviditelnit. Jenže o přemístění nemůže být ani řeč. Kdo by to asi tak platil?
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18375
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 11:05:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NAD - ta nakonec byla skoro všude kromě plzeňské, brzy ráno na kájovské, na dvořišťské tak různě střídavě, chvílemi možná i na té velenické (hlavně u Nových Hradů). Na Prahu měla být NAD taky, ale nějak to nešlo, autobusy uvázly a nahoru nakonec asi žádné nevyjely...

Jinak včerejší rozstřel v 20:40 byl u Grandu vcelku kompletní, na straně u nádraží sesjížděl na poslední chvíli.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 111
Registrován: 4-2005
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 11:22:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M__r: A jak to bude fungovat to přehazování podle GPS? Pokud půjde o normální provoz tak to chápu ale např. při manipulačních jízdách si to moc nedokážu představit... To se přece bude muset stejně dělat ručně tak proč nejsou v č.33 tlačítka pro přehazování?
Libcha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 16:06:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Také se chci připojit (i když opožděně) k chvále celému dopravního podniku za 3.1. Dozvěděl jsem se o 2 (a někdo říká že i 3) autobusech linky 11 ve škarpě. 1 ráno ve S.Hod. a druhý odpledne ve směru dolu v půli kopce. Nevíte někdo víc?

33 jsem videl a ac nova je pekne spinava..
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1635
Registrován: 5-2003
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 17:52:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libcha: Pokud ty autobusy spadly do škarpy dnes, tak je to docela zajímavé. Většina úseků je již průjezdná, ale na některých cestách je stále množství břečky, které je horší než samotný sníh....

Dnes vyjela na linku 2 znovuzorzená Karosa B741 č.123. Nebyl sice odkoupen autobus ze Spišské Nové Vsi, ale číslo 123 dostala Karosa B741 ex č.104, která musela uvolnit číselnou řadu novým Citelisům. Takže po více jak dvou letech je 123 zpět.... Plánovalo se vyřazení, ale za současné situace, kdy kvůli nehodám jezdí co má kola, se asi zatím nic nevyřadí.

Na lince 3 opět čerstvá trolejbusová modernizace č.33 a na lince 9 po delší době trolejbus č.57. 25Tr žádná viděna nebyla, jen Citelis 101.

Jeden Citelis je lepší než 10 aut.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 567
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 18:28:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zděna: Já netvrdím, že se to bude dělat pomocí GPS, jen jsem si to vydedukoval. Proč by jinak ten vůz neměl vůbec tlačítka pro ovládání výhybek?
Jpribil: Z návratu 123 mám radost. Je to celkem unikátní krok. Jak mi říkal Vencabocku, tak on pamatuje jen jedno přečíslování B731 (z ev.č.200 na 201) v roce 1994 (?).
Jo a 25Tr jedna jezdila, dokonce ev.č.59!!! (linka 9) - jezdila dvě pořadí před ev.č.57.
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
České Nezávislé Dopravní Sdružení
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1237
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 18:54:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: na lince 2? no mě se zdá, že jsem ji viděl na 2/8, ale teď večer ji potvrzuju na 1. Tudíž koho jsem vehnal SMS na linku 8, tak tomu se omlouvám, zaměřil jsem se hlavně na to, jaké má přidělené e.č.
Jinak co jsem takhle zkoumal, tak skutečně jediné přečíslování, které se ale nikde neuvádí, ale které potvrzuji, je vůz č.200, který poslední dva roky mě z neznámého důvodu jezdil s číslem 201. Na karoserii to vidět nebylo, bylo to vidět na vnitřním rámečku na číslo.
Mít něco první, hned a za každou cenu znamená tak akorát ohromný průšvih
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1636
Registrován: 5-2003
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 19:04:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M__r: I trolejbus č.25 je vlastně č.26 a obráceně. Byla to záměna krátce po dodání....
200 byla na 201 přečíslována v roce 1994, proč ale nevím. Vyřazena byla v roce 1996, ještě před dodávkou Citybusu č.201.
Aha, tak 59 sem neviděl. Ale informaci, že dnes jezdila poprvé, už jsem také dostal....
V blízkých dnech jsou očekávány další nové vozy v provozu (102-105, 125). Už se těším.
Jinak moje přání se vyplnilo. V blízké době vyjede jedna B741 v CVR Atma (kterou má Citybus 222). Dnes se lepil vlek, přední část je hotová a vypadá to vskutku zajímavě. Takže bude celočervený kloubák .
A ještě se omlouvám za předchozí příspěvek, kde jsem uvedl, že 123 jezdila na lince 2, což je nesmysl. Správně je linka 1. Naopak kolega tvrdil, že jezdí na lince 8. Takže dnes vystřídala hned tři linky.
Jeden Citelis je lepší než 10 aut.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 115
Registrován: 4-2005
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 19:07:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M__r: Jasný, chápu... Taky nemám žádné rozumné vysvětlení proč ta tlačítka u 33 chybí. No uvidíme časem...

ad č.123: Tak to je pro mě velké překvapení, vyřazení č. 104 jsem bral jako hotovou věc ale vypadá to že tu s náma teda ještě chvilku bude.

A jsem rád že konečně vyjelo č.59, těším se ještě na zbývající Citelisy...
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 568
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 19:34:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zděna: 59 sice vyjelo, ale 58 a 60 stojí...
Vencabocku: Netřeba se omlouvat. Já na ní čekal stejně u nádru a během chvilky přijela na 1, takže to je v pohodě:-)
Jpribil: Super. Že by 134???
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
České Nezávislé Dopravní Sdružení
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 4-2005
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 19:41:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M__r: Já jsem měl zato že č. 58 a 60 stojí kvůli sněhu který jim evidentně moc nesvědčí...
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 569
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 19:55:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zděna: No tak takový důvod (pokud byl) mohl být jen v úterý...

Jo a ještě k ev.č.59. Podle očekávání také nehlásí zastávky, jen je přehazuje na vnitřních panelech
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
České Nezávislé Dopravní Sdružení
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 4-2005
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 20:08:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M__r: Aspoň že tak protože č.58 je ani neukazovalo když v ČB začínalo
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 571
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 20:31:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zděna: No ono to přehazování u 58 později fungovalo, dokonce i s hlášením, ale během jednoho dne to přestalo hlásit a jen to přehazuje.
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
České Nezávislé Dopravní Sdružení
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1637
Registrován: 5-2003
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 21:32:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M__r: No 134 asi né, protože ta má na celém zadku novou reklamu. Spíš 121 nebo 125.

Tak jsem při cestě na Vltavu potkal 25Tr č.59. Neodolal jsem a svezl se. Jak již bylo řečeno, opět nehlásí. Displeje fungují normálně. Jízda příjemná, jen ze zastávky Otavská na sněhu byl drobet problém s prokluzem, ale zvládnuto dobře.
Jinak jsem se hodně lekl, protože v cca 20:10 vůz 59 zatahoval a na noční pořadí 9/59 najížděl vůz 56 (). Myslel jsem si, že noční pořadí střídají nočky z minulého dne, ale byl jsem ubezpečen, že tomu tak není... Docela jsem si oddechl, i když vozu 56 je mi také líto.
Přidám jednu večerní fotku před zatažením.

Jeden Citelis je lepší než 10 aut.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1238
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 06. ledna 2006 - 14:39:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem koukal v několika vozech, používání starého dorozumívacího zařízení už skončilo, neboť staré vysílačky jsou už vypnuty a chybí i sluchátka. Takže jedna historie DPmČB právě skončila.
Mít něco první, hned a za každou cenu znamená tak akorát ohromný průšvih

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace