K-report
 

Archive through 13.leden 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Doprava v Olomouci a na střední Moravě » Staré archivy » Archive through 13.leden 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2572
Registrován: 1-2005
Odesláno Čtvrtek, 15. prosince 2005 - 11:56:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek: Když jsem se po něm včera byl v Přerově podívat, tak akorát jel na lince 920018 do Horních Moštěnic. Fotka výše je těsně po jeho návratu, pak už jel na poslední kolo do PV. Ono jim ale asi nic jiného nezbývalo, než ho poslat aspoň na jedno kolo na 920010. Kde jinde by ten vůz plnili?
Taky jsem čekal BN nebo CN
ICQ: 321725091
Solarisák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 10-2005
Odesláno Čtvrtek, 15. prosince 2005 - 14:55:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart: ty reklamy na SU 12LE byly dělány v Ostravě, takže problém Solarisu to není. Dílna to totiž při montáži odflákla. Vůz byl v Polsku navíc zkoušen, zakže do Ostravy doražil o něco málo horším stavu. Na ostravské příměstské linky se docela hodí, cestující si ho pochvalují, dokonce i řidiči. Ovšem má i svou nevýhodu. Před najetím do myčky musíš sundal pravé zpětné zrcátko. Je vyndávací. Nízká světlá výška - tu by chtělo upravit! Pak mi navíc vadí tlumiče pérování, které nejsou dobré i u nových dodávaných vozů. Ovšem vše vykompenzuje motor! No prostě nádhera!
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 159
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 15. prosince 2005 - 17:53:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart: vozy č.755, 756, 757, 758-pohotovostní jsou vyčleněny jen pro obsluhu linky č.60 nebo budou jezdit i na ostatních linkách MHD? Znamená to, že nyní jsou pohotovostní jen č.750 a 764? Díky.
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1678
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 16. prosince 2005 - 01:26:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vozidla 755, 756, 757 a 758 nejsou označeny logem IDSOK a proto nemohou být na linkách IDSOK nasazeny. Dále mají na dveřích nápisy upozorňující na zvláštní režim výstupu a nástupu na lince zadarmo.

Vůz 750 určitě není hotovost neboť není vybaven digitálními orientacemi.
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 14.prosince 2005, ICQ #277-439-754
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1059
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 16. prosince 2005 - 13:59:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od zítřka se do Nemilan jezdí po opravené Kyselovské. Doufám, že i Solarisem.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1679
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 16. prosince 2005 - 14:38:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

www.dpmo.cz
Vrácení linky 17 do původní trasy od 17.12.2005
S platností od soboty 17. 12. 2005 bude linka č. 17 ve Slavoníně a Nemilanech vrácena zpět do původní trasy ulicemi Kyselovská a Lidická. Součástí probíhající rekonstrukce komunikace bylo i vybudování nových zastávek Kyselovská, U Cihelny a Nemilany. Zastávka Kyselovská směr Nemilany je nově umístěna přibližně 100 m před zastávkou původní. V Nemilanech bude autobusová točna pojížděna v opačném směru než doposud. Nástupní zastávka Nemilany je přemístěna do ulice Lidická, výstupní zastávka se nachází v prostoru točny (po odbočení z ulice Lidická) – viz mapa. Ostatní zastávky zůstaly v původním umístění. Od soboty 17. 12. 2005 bude na linku č. 17 opět vypravován nízkopodlažní autobus Solaris.
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 14.prosince 2005, ICQ #277-439-754
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1680
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 16. prosince 2005 - 14:52:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

www.dpmo.cz
Nové jízdní řády platné od 11.12.2005
S platností od neděle 11. 12. 2005 vstupuje v platnost nový jízdní řád tramvajového a autobusového provozu. Jízdní řád reaguje na podněty získané od cestující veřejnosti, komisí městských částí, firem a škol na území města Olomouce, o bc í zapojených do IDSOK a z provedených sčítání frekvence cestujících. V tramvajovém provozu dochází pouze ke změně na lince č. 1. Změna se týká večerního spoje, který je v současnosti ukončen na zastávce Náměstí Hrdinů ve směru z Fibichové. Spoj bude od Okresního soudu pokračovat na Novou Ulici a ukončen bude na Náměstí Hrdinů ve směru z Nové Ulice. V autobusovém provozu dochází k úpravám na linkách 11, 111, 12, 14, 15, 19, 21, 22, 41, 51 a 52. Dochází k úpravám časových poloh některých spojů v návaznosti na tramvaje, či příjezdy a odjezdy vlaků. Ranní nebo poslední večerní spoje některých linek budou prodlouženy až na zastávku Ladova. Linka č. 111 bude provozována v pracovních dnech i v období červenec - srpen. Zastávka na znamení Smetanovy sady se pro linku 41 mění na stálou zastávku. Konkrétní změny na linkách (u autobusových linek, které zde nejsou uvedeny, nedochází k žádným změnám):
Linka č. 11
V dnech pracovního klidu dochází u večerního spoje k úpravě časové polohy v návaznosti na tramvaje. Poslední večerní spoj s odjezdem ve 23:39 hod. ze zastávky Svatý Kopeček, ZOO nebude ukončen na zastávce Hlavní nádraží, ale bude dále pokračovat po zastávkách Tř. 17. listopadu, Envelopa, Tržnice, Náměstí Hrdinů s ukončením na zastávce Ladova. Na Hlavním nádraží bude tento spoj zastavovat u označníku K. Ranní spoje kurzů 11/11, 12/11 a 113/11, které jsou ukončeny na zastávce Náměstí Hrdinů, budou z této zastávky i s cestujícími pokračovat dále a ukončeny budou na zastávce Ladova.
Linka č. 111
Bude provozována v pracovních dnech i v období červenec - srpen. Ve dnech pracovního klidu bude spoj s odjezdem ve 12:00 hod. ze zastávky Svatý Kopeček, ZOO ukončen na Hlavním nádraží ve 12:15 hod. (nebude pokračovat na Foerstrovu).
Linka č. 12
Poslední večerní spoj, který je v současnosti ukončen na zastávce Hlavní nádraží, bude z této zastávky i s cestujícími pokračovat dále po zastávkách Na Špici, Na Střelnici s ukončením na zastávce Ladova. Tento spoj bude z rondelu „Fibichova“ veden přímo do přednádražního prostoru a na Hlavním nádraží bude zastavovat u označníku C.
Linka č. 14
V pracovní dny dochází k úpravě časové polohy ranního spoje v návaznosti na příjezdy vlaků.
Poslední večerní spoj, který je v současnosti ukončen na zastávce U Bristolu, bude i s cestujícími dále pokračovat po zastávkách Na Střelnici a Ladova, kde bude ukončen.
Linka č. 15
Poslední večerní spoj, který je v současnosti ukončen na zastávce Hlavní nádraží, bude z této zastávky i s cestujícími pokračovat dále po zastávkách Na Špici, Na Střelnici s ukončením na zastávce Ladova.
Linka č. 19
Poslední večerní spoj, který je v současnosti ukončen na zastávce Hlavní nádraží, bude z této zastávky i s cestujícími pokračovat dále po zastávkách Na Špici, Na Střelnici s ukončením na zastávce Ladova.
Linka č. 21
Poslední večerní spoj, který je v současnosti ukončen na zastávce Finanční úřad, bude z této zastávky i s cestujícími pokračovat dále na zastávku Ladova, kde bude ukončen.
Linka č. 22
V pracovní dny u ranních spojů dochází ke změně časové polohy v návaznosti na odjezd vlaku.
Linka č. 41
Zastávka Smetanovy sady se mění ze zastávky na znamení na stálou zastávku.
Linky č. 51 a 52
Dochází k úpravě časových poloh v návaznosti na příjezdy a odjezdy vlaků.
Změna názvu zastávky
V jízdních řádech taktéž dochází k následující změně názvu zastávky:
Učiliště DS – nově U Učiliště



Bezplatná autobusová linka č. 60 k obchodnímu centru Olympia
V neděli 11. 12. 2005 uvede DPMO, a. s. do provozu autobusovou linku č. 60 z náměstí Hrdinů do obchodního centra Olympia. Linka č. 60 bude obsluhovat v obou směrech zastávky:
- Náměstí Hrdinů – zastávka v ulici Legionářská u prodejny nábytku (výstup u prvního označníku ve směru jízdy, nástup u označníku druhého)
- U Zlaté koule
- Foerstrova, pošta
- Dvořákova
- Zenit
- Tržnice - aut. nádraží (označník linky č. 41)
- Kosmonautů
- Aut. nádraží podchod
- U Mlýna
- Olympia
Upozornění:
Linka č. 60 je pro cestující do nákupního centra Olympia bezplatná a není zařazena do Integrovaného dopravního sytému Olomouckého kraje. Z tohoto důvodu bude režim nástupu a výstupu na zastávkách následující:
Ve směru do Olympie bude na všech zastávkách mimo Náměstí Hrdinů a Olympia umožněn cestujícím nástup pouze předními dveřmi (mimo kočárky a invalidní vozíky) a výstup nebude možný. Ve směru z Olympie bude na všech zastávkách mimo Olympia a Náměstí Hrdinů umožněn cestujícím výstup pouze předními dveřmi (mimo kočárky a invalidní vozíky) a nástup nebude možný. Nástup a výstup cestujících na zastávkách Náměstí Hrdinů a Olympia bude umožněn všemi dveřmi.


Jízdní řády a-60 jsou zde:
http://www.dpmo.cz/JR_60.pdf
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 14.prosince 2005, ICQ #277-439-754
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 16. prosince 2005 - 16:26:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart: Díky za objasnění!
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
řidič DP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.99.175.85
Odesláno Pátek, 16. prosince 2005 - 16:53:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dpmo nabízí náhradní díly na Ikarusy 280.08, smluvní ceny. Máme tu toho hromadu, nemá někdo zájem? mělo by to být uvedeno i na www.dpmo.cz.

Včera jsem jezdil na a-60, řeknu vám ty lidi jsou zmatený, neví jakýma dveřma se nastupuje a vystupuje, hrozně se diví, že směrem do Olympie není umožněn výstup, ale že se pouze nastupuje.
No snad si zvyknou, ale jinak to není špatná linka.
Mimochodem z pondělí na úterý byly na nočním spoji č.51 a 53 viděny busy č.750 a 751 škoda, že jsem neměl foťák.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1681
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 16. prosince 2005 - 18:22:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na www.tipcars.com jsem objevil tento autobus Karosa B732, SPZ SUA 05-99, rok vyroby 1988, najeto 461 258, cena 40 000 bez DPH, pozn. vadny motor.

http://www.tipcars.com/applications/scripts/a_cfoto.php?foto=08880321.jpg&amb=E&volvo=0888
http://www.tipcars.com/applications/scripts/a_cfoto.php?foto=08880321_2.jpg&amb=E&volvo=0888
http://www.tipcars.com/applications/scripts/a_cfoto.php?foto=08880321_1.jpg&amb=E&volvo=0888

Tento autobus asi jezdil někde na severu u Connexu a ČSAD Ostrava. Já vím o jiných SUA 05-89 nebo SUA 05-98.
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 14.prosince 2005, ICQ #277-439-754
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1682
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 16. prosince 2005 - 18:27:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karosa C744.24 na prodej. Ex Connex Morava. Rok vyroby 1989, najeto 431432 km, cena 50.000 Kč bez DPH.

http://www.tipcars.com/applications/scripts/a_cfoto.php?foto=08880490.jpg&amb=E&volvo=0888
http://www.tipcars.com/applications/scripts/a_cfoto.php?foto=08880490_1.jpg&amb=E&volvo=0888

Pokud někdo chce zmuzejnit C744 tak má možnost.
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 14.prosince 2005, ICQ #277-439-754
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2592
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 16. prosince 2005 - 19:20:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tesařův Axer 2M0 5604 už má v provozu BUSE panely. I když dneska ještě i s cedulemi, aby si lidi nenamohli krční pátěř
ICQ: 321725091
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1686
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 16. prosince 2005 - 20:00:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Diskuse o trati do Morkovic je:
Trať 302 Nezamyslice m.n. - Morkovice
../28/51006.html
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 14.prosince 2005, ICQ #277-439-754
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 652
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 17. prosince 2005 - 07:53:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart: Ty se občas snažíš obsadit všechny diskuse, co?

Ta B732 SUA 05-99 už je tam docela dlouho. Já si tedy neuvědomuju tu 05-89, ale jen 05-98.

05-98 i 05-99 jezdily na šumpersku, řekl bych, že původně obě v Zábřehu.
Obě se mi pletly, takže si jenom uvědomuju, že jedna z nich jezdívala tak od 1995 dokonce jako záloha a objevovala se třeba i na spojích dělaných obvykle Ikarusem.
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 516
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 17. prosince 2005 - 11:58:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jak dlouho jestě bude u Globusu dočasná zastávka.Tento rok nejezdí na a-27 ani kloubové busy.
ode dnes jezdí a-17 ve své původní trase přes Slavonín a to ulicí Kyselovskou.
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1061
Registrován: 6-2002
Odesláno Pondělí, 19. prosince 2005 - 09:20:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Obávám se, že zprovoznění nových zastávek Globus bude možné až po změně linkového vedení a-27. Zastávka je jak u starého vchodu do Globusu, tak i u City. takže buď bude jedna jako výstupní a druhá jako nástup (aby se klienti prošli kolem co nejvíce obchodů) anebo bude linka polookružní, což znamená nemožnost špičkových posil na Nové Sady (anebo ukončení např. na parkovišti u kapličky, což zase potřebuje sociální zázemí). V každém případě jsou zastávky u Globusu situovány tak, že zpět se pojede opět přes rondel či po kličkování na parkovišti. Nevím, který inteligent to vymyslel.
Kloubáky na a-27: co si Globus a City objednali, to mají. Asi tam vládne trochu rozčarování - ono postupné otevírání - neotervírání obchodního centra a multikina asi dost návštěvníků ubralo.

O víkendu na a-16 opět kloubáky, vyjely i 401 a 402.

A-17: v sobotu se po 9 měsících vrátil do Nemilan Solaris, pro začátek 615. Na novém úseku je asi 5 zpomalovacích prahů, jízda autobusem je hodně nepříjemná (a pokud tam pojede nějaký zneuznaný závodník, stejně to se svým osobáčkem mez prahy rozpálí...). Nevím taky, proč se při investicích do obrubníků Kassel nevyškolí řidiči - U cihelny, kde není ani vjezd do zálivu, neboť zastávka navazuje na vedlejší komunikaci, tudíž není nutné žádné zdlouhavé trefonání, zastaví Solaris 40 čísel od obrubníku. Nastupující (vč. seniorů) seskočí z patníku a škrábou se do vozu - nevím, co si o řidiči myslí oni, své mínění raději nebudu publikovat.

A-60: objednavatel si stále nedělá starosti s označením, takže zmatky na tržnici poračují. V sobotu byly vozy celkem slušně zaplněné, cestující se po nástupu dozadu nijak nehrnou, takže už jsem párkrát zahlédl i nástup všemi dveřmi.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1705
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 20. prosince 2005 - 21:02:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes byl údajně představen nový nízkopodlažní autobus Solaris Urbino II 18 číslo 405. RZ je 2M5 4005. Autobus je v městském laku a vypadá stejně jak předchozí SU18. Jedna změna je taková, že sedačka nad předním kolem vpravo otočená dozadu je nízko.
Na pravém boku autobusu je upozornění na to, že se jedná o 100. autobus dodaný do ČR.
Foto nemám.
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 17.prosince 2005, ICQ #277-439-754
trupman
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.108.34.42
Odesláno Úterý, 20. prosince 2005 - 21:50:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kdy vyjede? A co pude pryč místo něj? Nezdá se mi totiž, že by DPMO to s tim vypravováním kloubáků na různé linky nějak přeháněl
trupman
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.108.34.42
Odesláno Úterý, 20. prosince 2005 - 21:52:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A proč k sakru druhá generace? Copak neexistuje třetí???????? Možná to sou poslední zbytky co má solárko na skladě.
trupman
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.108.34.42
Odesláno Úterý, 20. prosince 2005 - 21:55:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Jva: jedna nemůže být výstupní pač maj obě dvě přístřešky. Leda že by byl jeden pro šotouše a to by nebylo na škodu
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1062
Registrován: 6-2002
Odesláno Středa, 21. prosince 2005 - 08:17:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

že je tu SU18 II mě taky celkem zklamalo. Ale konečně máme SU18 v barvách DPMO.
Předání stého vozu Solaris zákazníkovi v ČR (tedy Urbina+Trollina v tuzemských DP, nikoli +vozy procházázející DPO pro Vilnius atd...) byl předán včera ve 13 hodin na Horním náněstí za účasti zástupců výrobce, dovozce (nyní už Solaris Czech s.r.r.), ředitelů DPO a DPMO a početné delegace zastupitelů. Po tiskovce se jelo přes Dolní náměstí, tř. Svoboby a Kosmonautů na rondel u nádraží a zpět (ul. Pavelčákovou). Jak už psal Bart, je dvousedačka vpravo za přením kolem posunuta asi o 30cm dozadu (viz. SU12LE), což znamená, že bez podesty je 14 míst, tedy 1/3 sedaček.
Slavnostní jezevčík na pravé bočnici se asi po městě nepodívá, neboť částečně zakrývá BUSE (i když - většina cestujících ho stejně nepotřebuje - nastoupí a pak se po pár zastávkách diví...)
Tady je pár fotek:


Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1706
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 21. prosince 2005 - 11:17:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autobus Karosa B941 číslo 308 se vrátil po GO ze Zlineru.
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 17.prosince 2005, ICQ #277-439-754
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1064
Registrován: 6-2002
Odesláno Středa, 21. prosince 2005 - 11:59:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes dopoledne měl byl otevřen rondel Samotišky vč. zatávky směr Sv.Kopeček. Směr Olomouc i nadále u přenosného označníku. Škoda, když jsem tam minulý týden viděl nějaké vývěsky o zprovozněníaž v novém roce, škodolibě jsem si začal představovat ten semaforem zablokovaný odjezd z půlnoční, kdy nahoru nepojede ani autíčko na klíček.
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 231
Registrován: 11-2004
Odesláno Středa, 21. prosince 2005 - 15:31:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad. Jva ... mňam, mňam ... smím poprosit o fotečky na meilík ?
© fma_0526

trupman
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.108.34.42
Odesláno Středa, 21. prosince 2005 - 17:11:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

he,he,he... Noviny to zase vyvedli. V Olomouckém dni psali, že nový patnáctimetrový kloubový autobus... Nechápu jak někdo může tyhle dvě slova vůbec dát k sobě. Neskusil by tady někdo zbastlit na pc SU 15 tak aby byl kloubový? Pěkně prosím!!!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 977
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 21. prosince 2005 - 17:29:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jva: ... mňam, mňam ... smím poprosit o fotečky na meilík prosím prosím?
Fma_0526: Ten text jsem čistě náhodou vygeneroval, tedy to není kopie toho co jsi napsal.
schémata, budoucnost, historie, nákresy, zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Lumík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 21. prosince 2005 - 18:52:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No.. tak jsem během asi 10 minut něco poskládal, co by mělo vypadat jako SU15 s kloubem...
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1065
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 22. prosince 2005 - 04:45:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trupman: ve Dni bylo vůbec několik výroků z tiskovky "redakčně zkráceno" tak, že to úplně měnilo smysl...

405 by zatím měla být v normálním kloubovém turnusu, takže k vidění i na linkách 10, 12 či 17.
trupman
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.108.34.42
Odesláno Čtvrtek, 22. prosince 2005 - 20:05:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad lumík: Dík. To sem potřeboval. Teď když mi bude pochmurno tak si vzpomenu na 15-metrový kloubový bus a hned budu veselejší.

ad Jva: Já mám jenom strach, jestli neskracují aji věci o kterých nevím absolutně nic.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1708
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 23. prosince 2005 - 18:55:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotky SU18 číslo 405 jsem dal na stránky www.mhdnahane.net
Dnes v provozu na a-19/011.
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 23.prosince 2005, ICQ #277-439-754
Rovy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 432
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 23. prosince 2005 - 19:19:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes SU18 ev.č. 405 na a-16. Člověk jednou zavítá na projížďku MHD a taková náhodička. Ještě voněl novotou, nápis na pravé bočnici stále zůstává, lehce přesahuje přes první panel BUSE.
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 517
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 24. prosince 2005 - 12:39:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo včera 405 jezdila na a-16/12 jinak ještě včera proběhla ve 13:54 na Tržnici výměna busů na lince a-16/3 306 místo 304.
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1070
Registrován: 6-2002
Odesláno Sobota, 24. prosince 2005 - 17:24:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení kolegové diskutující i náhodný návštěvníku, s přáním pohodových vánoc a úspěšného roku 2006 mám pro vás balíček fotografií, nejprve SU18 č.405 na a-16 vč. sedaček odlišných od vozů předchozí série:




a k nim pár novinek z olomoucké MHD:
U tržnice je konečně označena zastávka DPMO do Olympie v sousedství žirafy, lákající před lety cestující do tam začínající a-11 na tehdy ještě oficiálně nesvatý Kopeček:


Na dnes už Svatý Kopeček jezdí od středy a-11 po samotiškém rondelu. Dnes trojici vozů s CVR ZOO doplňovala 604, zachycená v nové zastávce Samotičky (v opačném směru se zatím odbavuje u provizorního označníku), na rondelu pod chrámem je pak zachycena 616.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18080
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 25. prosince 2005 - 00:12:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

trupman:
Náhodou, v ČB jeden patnáctimetr, který vypadá jako kloubák, taky jezdí. Má tam reklamu v podobě pneumatiky, takže z dálky jsem už věřil, že tam ten kloub opravdu je.
Možná sem HP chodí, tak dodá fotky.

Mmch jeden „vtipálek” si zase zaregistroval pár neregistrovanými používaných nicků - a "trupak" byl mezi nimi, takže bych docela doporučoval se zaregistrovat...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1586
Registrován: 5-2003
Odesláno Neděle, 25. prosince 2005 - 11:44:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

trupman: Tak jsem to porovnal a opravdu jedno budějovické SU15 se podobá té fotomontáži....

Mmch. docela vám v Olomóci ty SU18 závidím. Párkrát jsem se svezl a je to fakt pěkný bus. A kdy vidím 405, tak to ještě umocňuje...
Bude něco místo toho vyřazeno?
Jeden Citelis je lepší než 10 aut.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 25. prosince 2005 - 14:27:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není co závidět. DP cely patří městu a podle toho je taky vedeny. Jak se zrovna hodí. Doufám, že naše zastupitelstvo v tom složení v jakym je moc dlouho nevydrží. Ale mohlo by to býti horší. Jinak já zase závidim SU 15.Nechci tady rozvádět diskuzi o politice, ale myslím,že se shodnem.

MZ: tak sem se zaregistroval. Máte radost???
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18088
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 25. prosince 2005 - 19:22:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trupman:
Mně je to vcelku jedno, ale nerad bych pak zbytečně řešil, proč nejde opravdovému trupmanovi přispívat
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
131
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 28. prosince 2005 - 23:52:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Informace z Bánské Bystrice - trolejbusům hrozí zánik,od 1.1.2006 nastupuje nový dopravce SAD Zvolen a ten s trolejbusy moc nepočítá!
více informací na www.imhd.sk - město Banská Bystrica
131
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 29. prosince 2005 - 13:25:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

www.imhd.sk/bb
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 518
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 29. prosince 2005 - 14:57:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kdy byla dodáno do Olmika 405? Neví někdo datum prvního nasazení 405 do provozu s cestujícími a jaká to byla linka? Díky.....
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1072
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 04:50:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poprvé jsem 405 v Hejčíně viděl 19.12., s cestujícími měla vyjet 22.12. na 11/a-23, určitě byla 23.12. na 11/a-19 (odpolední půlka se pak jezdí jako 12/a-16). Včera na 4/a-16.
Mimochodem - přesně před rokem do Olomouce dorazila 401.
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 521
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 31. prosince 2005 - 08:10:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Jva díky..A jak to vypadá s dodávkou SU12 ,která zde byla několikrát avizovaná jako druhá dodávka pro letošní rok a to v počtu čtyř kusů /619-622/.
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1074
Registrován: 6-2002
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 06:44:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud vím tak nasmlouvaných 26 vozů za 3 roky bylo roztaženo na 5 let a "ušetřené" finance jsou vydávány na kloubáky. Takže letos 619-622, příští rok 623-626. Takové rozložení obnovy vozového parku je určitě lepší než vyřazování nepříliš starých vozů a za pár let starosti s kupou vozů na hranici životnosti.
Mimochodem - v košické diskusi jsou fotky tamních SU18 III.
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1076
Registrován: 6-2002
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 08:12:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Platí nový tarif IDSOKU. Základní jednopásmové jízdné se zvedlo ze 6 na 7Kč, tedy odlišnost od zóny 71 (Olomouc) zůstává. V návaznosti na to se zvedly ceny i vícepásmových jízdenek. Více zde:
http://www.connex.info/ConnexTemplates/Page____12199.aspx

Prostě integrace až k úplné separaci
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2673
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 10:07:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aby výjimek nebylo málo, jízdné v zóně 41 (Prostějov) zůstalo na 6 Kč...
ICQ: 321725091
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 11:12:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neví někdo jestli nové SUxx už budou III.generace nebo pořád ještě II.?
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 964
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 16:01:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ag.Bobyk: Těch vyjímek je ještě více, prostě městské radnice se integrovat nechtějí (mají strach z voličů?)
amater
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.212.162.21
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 17:43:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hej videliste co udelali sprejeri??? pocmaranej autobus na silvestra
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1078
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 11:31:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera na Zikově ul. boural SU404 č.404 (podle očitého svědka nic vážného), na a-16 za ni vyjela Karosa B941E (313 nebo 315 - to už jsem zapomněl). Dnes tedy na 3/a-19 místo 404 jezdí 405 (ta byla včera celodenně na 4/a19).
Aleš Kotík
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.96.178.83
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 19:37:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte, kdo jezdí místo havárky vlaku za Pendolíno apod?????
Aleš Kotík
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.96.178.83
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 19:58:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Údajně prý Konečný, nevíte který autobusy?????
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2681
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 14:48:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předpokládám, že všechno, co má kola. Obvykle nasazuje LC 735, LC 736, dálkový SlovBus, Bovu Futura a sem tam i C 734 nebo C 935, podle toho, co má na lince 780310
ICQ: 321725091
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1081
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 09:46:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vozy DPMO 611, 612 ,773, 774 jsou bez reklam na Asko, takže je opět možné spařit Solaris v městských barvách bez reklamy.

Dnes SU18 č.401 dokončuje 1. rok - myslím že úspěšného - provozu, shodou okolností na kursu, kde začínala, tedy 2/a-16.
amater
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.212.162.21
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 18:08:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

solarisy vypadaj pekne hnusne s reklamama!!
nej sou v barvasch dp nebo jedne brve, z cervenyho sem nechapal, fakt peknej autobus
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1727
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 22:57:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nektere Solarisy s reklamou vypadaji spatne, ale zase mit 18 stejnych autobusu Solaris Urbino 12 s firemnim lakem to by mne nebavilo. Nebo 5 Solaris Urbino 18. Chtelo by udelat obnovu reklamy na voze 609 (už je docela opotřebována).
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 23.prosince 2005, ICQ #277-439-754
131
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 19:29:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MF DNES-Střední Morava: Nová autobusová linka v Olomouci.
Ke konci měsíce ledna 2006 začne sloužit cestujícím nová autobusová linka č. 28,která pojede z hlavního nádraží přes tržnici a sídliště Nové Sady,Povel a po vnitřním obchvatu po ulicích Kmochova,Foerstrova (Tabulový Vrch,Neředín)k obchodnímu a zábavnímu společenskému centru OLOMOUC - CITY.
Linka by měla podle MF Dnes jezdit od 19 do 21 hodin.Provozovatelem bude městský dopravce DPMO a.s.
amater
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.212.162.21
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 20:47:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no a dneska rano u busu na lince 10 zamrzly dvere a nastupovalo se prednima, otevrit se mu je podarilo az na autobusaku, malem sem nestihl dalsi autobus, ale byla sranda
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 21:28:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak to tak čtu tak to vipadá, že trasu linky 28 dělal stejný "inteligent" jako linku 60. Za pozornost ovšem stojí doba kdy bude v provozu aneb "do kina vás odvezem z kina to už není náš problém". Z označení usuzuji že na ni bude placena přeprava takže OLOMÓCITY na to moc přispívat nebude (alespoň ne tolik jako Olympia). Jsem zvědav za jak dlouho si DP uvědomí že je to prodělečná záležitost.


Jinak 301(nevim jistě) měla dnes zamrzli jedno křídlo zadních dveří. Sranda se dívat na lidi jak se s kameným výrazem ve tváři soukají dovnitř přes malou škvírku dělajíce že se nic neděje a že je to normální
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1089
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 09:21:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zamrzlou zadní polovinu zadních dveří měla 302 a pozorovat tělnatější cestující bylo opravdu.

a-28: Berme to jako službu navíc, zvlášť když jsem v tomto počasí zabloudil k přístavbám Centra Haná a klouzal k autobusu skoro půl kilometru. Je samozřejmé, že pokud někdo na dopravu přispívá, chce pokrýt co největší území (a jelikož ten s rozhodovací pravomocí má vlastní, že se dá přestoupit ho nad razítkem nenapadne.
131
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 14:36:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K lince č. 28 Hlavní nádraží - OC OlomoucCITY
V tisku je uvedeno,že veškeré náklady na linku,tj.ročně 600 tisíc Kč ponese OC Olomouc City.
Takže by DPMO neměl platit nic.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace