K-report
 

Archive through 25.leden 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Staré archivy » Archive through 25.leden 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.27.192.18
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 22:46:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes odpoledne musel být nějaký zádrhel na lince č.13 k Olympii.Šel jsem na ní po 15.hodině a dočkal se až v 15.40.Někteří čekající odjeli raději autobusem č.32.Poslední dobou často nesvítí za tmy na některých trolejbusech BUSE,hlavně na kloubácích šestnáctky.Dnes např. to nesvítilo ani na 14Tr linky č.13. Jezdí vůbec všechny autobusy Citelis? Stále vidím jen č.491,případně 493. Ten vůz č.490 už jsem nespatřil nejméně měsíc. Bohužel s tím kouřením je to pořád problém. Dnes na konečné Košutka si klidně vypalovala asi pětadvacetiletá holka přímo uvnitř přístřešku čekárny a když přijela tramvaj, tak odhodila asi polovinu cigarety na dlažbu. Ta pak ještě dlouho dohořívala a smrděla dál. Do Astry zase nastoupila asi čtyřicetiletá žena ze které páchnul cigaretový kouř velice silně.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 23:35:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohužel nemohu dostát svého slibu že zde poreferuji na téma teplo/zima.
Poněvadž jsem zaspal musel jsem využít služeb svého IGK které mi ochotně kamarádka (AM) následně odvezla od firmy.
Ale zbyly mi 2 lupeny a tak se v blízké době může stát že se t-busem nebo tram svezu....ještě nejsem úplně ztracen
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.105
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 09:47:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě by též zajímalo, proč dopravní podnik koupil celkem 10 octavií za 8 milionů Kč pro ředitele a náměstky, tj. 1 auto za 800 000 Kč. Když jdu kolem ředitelství na Denisovo nábřeží, je krásně vidět do dvora, kde všech 10 aut parkuje na stále stejných místech, zřejmě vůbec nejsou využívané. Každý se snaží z ciziny natahat auta co nejlevněji, jenom PMDP tahá tím nejdražším způsobem. Vzhledem k ceně bych se nedivil, kdyby dopravní podnik octávky natahal z Dubaje a zaplatil i přivezení na podvalníku (v Dubaji je oficiální dealer škodovky pro Spojené arabské emiráty).
6346
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.181.197
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 10:32:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Buse myslím nesvítí proto, že řidiči šetří baterku. Slyšel jsem, že někdo zhasíná i potkávací světla v zastávkách, ale to je myslím extrém.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 754
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 12:32:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No 15tr mají ještě staré typy BUSE bez LED diod (tento typ mají též: T3M, astry, první série citibusů a prototypová série 21ab a myslím, že i některé reko B730) BUSE bez LED je osvětleno zářivkami a ty jsou nevýkoné, také občas prasknou. O vypínání nevim to může upřesnit Libor.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 664
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 14:56:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

neberte to jako provokaci proti autíčkům

My vše berem tak, jak to napíšeš . Zmíněná kampaň je dobrý nápad, jen nápis s námi v kolonách nestojíte mi připadá někd nepatřičný, zejména pokud jedeš autobusem od Muzea na Košutku Františkánskou.

BUSE bez LED diod mají vozy B73x rekonstruované tuším do roku 2001.
Buse myslím nesvítí proto, že řidiči šetří baterku
Není náhodou osvětlení BUSE napojeno na obrysová světla?

všech 10 aut parkuje na stále stejných místech

A není to tím, že má každý vůz své vyhrazené parkoviště ?

auto za 800 000 Kč (...) Vzhledem k ceně bych se nedivil, kdyby dopravní podnik octávky natahal z Dubaje

To je samozřejmě blbost, ceny verzí jednoho modelu se mohou lišit o statisíce. Stejně jako si můžete koupit Fabii Junior za 214 900, tak i Fabii, jejíž cena překročí cenu levnejších Superbů...
Zveme opět všechny na náš den otevřených dveří 26.ledna.

www.spsstav.cz
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1066
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 15:53:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_l: pan Bratr má fóbii z čeho ?

(Příspěvek editován uživatelem T_m leden 13, 2006)
Dopravní web
Dopravní diskuse
České stránky programu BAHN
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.45.98
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 16:24:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Honza Šlehofer: Samozřejmě, že souhlasím s tím, aby se Pmdp propagoval reklamou, jak píšeš. Reklama je normální věc, jak prezentovat své služby. To není nic proti autíčkům.
A že auta ve městě nevidíš rád, je tvůj názor a postoj. A teď v tom nehledej pokus o konfrontaci. Mně se např. určité množství aut v ulicích líbí. Ulice by bez nich byly mrtvé. Tím nemyslím zácpy a ucpané komunikace.
Ad James Bond: To, že střední management Pmdp jezdí v octáviích mě vůbec neuráží. Auto je součástí reprezentace. Je to tak ve většině podniků. Ředitelé jezdí v superbech, jejich podřízení v oktávkách a řadoví pracovníci ve fabiích.
Jinak já cenu těch octavii odhaduji tak do 600 tis. Kč za kus.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 756
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 16:37:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

re Určité množství: To určitě závisí na zvyku časem by ti to nepřišlo.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 245
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 20:11:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T_m -pan Bratr má fóbii z čeho?
Vlastík nemá "fóbii" ale FABII
VL - já teda nevim ale u nás šéf jezdí s rozhrkanym Mitsubishi L300 (nejhorší auto na firmě)¨a zaměstnanci (teda 1-já) jezdí ve feldě pikap.


(Příspěvek editován uživatelem martin_100 leden 13, 2006)
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1100
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 22:48:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_100: Bohužel nemohu dostát svého slibu že zde poreferuji na téma teplo/zima.

To je spíš štěstí. Já jel po delší době tramvají dneska ráno, od Práce na Bory a pak zpátky, dopoledne. Směrem tam - nějaká rekonstrukce T3 - zima jak v prdeli. Směrem zpátky Astra - mírné topení, řekl bych temperování, asi proti náledí na podlaze. Super. To se má vedení PMDP čím chlubit, že má největší teplo ve starých šrotech, ze kterých postupně při "modernizaci" to topení vyndavá.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 667
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 15:26:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlastík nemá "fóbii" ale FABII

Já to řeknu ještě přesněji - Vlastík má momentálně v užívání dvě Fabie. K jeho smůle, ani jedna není jeho (jedna patří jedněm nejmenovaným novinám, druhá jedné ještě nejmenovanější lesingovce).

pan Bratr má fóbii z čeho ?

Pan Bratr má fóbii z toho, že mu jednu z těch dvou Fabií seberou.
Zveme opět všechny na náš den otevřených dveří 26.ledna.

www.spsstav.cz
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 249
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 17:44:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a novej foťák kterej taky neni jeho.

A šlus tuto neni chat.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1582
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 00:31:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_100>> to jsme radi, ze to rikas

zkuste mi pripomenout jaky jsou novy velkoplosny reklamy na bocich autobusu (hlavne citybusu). tudle jsem jednim jel a na levym boku byl mobilboard na nakej casopis o zdravy vyzive. vic nevim, ono je to zevnitr spatne videt i ve sklech aut pri stani na krizovatce :-)
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.105
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 10:44:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ne že by mi vadilo, že octávky stojí na stejných místech, ale vadí mi, že nejsou využívané a tudíž skoro nejezdí. Ono totiž není skoro žádné místo prázdné. Vzhledem k množství vozů by měly PMDP dostat množstevní slevu. Mám takový pocit, že 800 000 nestojí ani octávka 4x4.
Co se týče topení, nejlíp topí ostravské progressy a 196+198 (hlavně díky přídavným ventilátorům), pak staré T3 (když ho řidič zapne), ale nejhůř plzeňské progressy. I kačena dokáže topit, když řidič chce. Když nechce, tak je tam ledárna.
Michal_d
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 14:34:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda někdo nevíte proč má citybus 477 atypickou kabinu řidiče
6346
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.181.197
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 14:45:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono to není atypická kabina, je to jeden ze dvou nabízených typů kabiny. Mají ji myslím např. i 24Tr č. 502 a 503, pokud se nepletu.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3968
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 14:46:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakým způsobem atypickou? Tímhle vozem jsem sice nejel, ale na Citybusech znám obecně tři různá provedení kabin.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Michal_d
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 15:02:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tr 24 ji myslím nemají, bohužel nemám fotku, tak se pokusím popsat. Dveře jsou víceméně stejné, ale jsou jako by napůl otevřené a ja přidána boční skleněná stěna, od konce dveří kolno na čelní sklo a ještě ke všemu se dveře dají zavřít k první tyči vpravo, čímž se utvoří oddělená kabina se samostatným vstupem.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3971
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 15:41:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm... Já znám troje dveře. První jsou ty, co jsou v nejstarších Citybusech, třetí jsou ty, co mají poslední 24 Tr. To, co popisuješ, je asi ten druhý typ dveří. Od prvních a třetích se liší tím, že když si dám batoh hned vpravo vedle sedačky řidiče, tak jak jsem zvyklej z předchozích vozů, a pak otevřu dveře, batoh se mi skutálí na zem ke dveřím, protože se otevírá celá boční stěna.

Pokud mám pravdu, viděl bych to tak, že to není nic nenormálního, pouze je to odchylka jedné výrobní série oproti ostatním.

Dál:



Tohle se dnes ráno nakládalo v Pardubicích a do Plzně by to mohlo podle http://www.cdcargo.cz/jrnd/
dorazit průběžným nákladním vlakem 64800 v 11:11. Fotiči, vyhlašuji bojovou pohotovost!
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Michal_d
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 17:44:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_j děkuji, ale podle mě je to něco jiného... je to děsně hnusný a řidič si tam ani batoh odložit nemůže, neb má mezi sebou a dveřmi díru s nízkou podlahou, třeba to někdy vyfotím...
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.27.192.16
Odesláno Středa, 18. ledna 2006 - 18:57:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolejbus 14Tr č.446 jezdí už bez celovozové reklamy.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 271
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 18. ledna 2006 - 20:48:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z jistých zasvěcených kruhů se mi doneslo,že existoval či existuju trolejbus ŠEAL 100,víte někdo o tom něco,dík za odpověď.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1600
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 18. ledna 2006 - 22:33:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

snad i fyzicky existoval, ja si pamatuju nakou cernobilou fotku. ale asi ji nemam.....

tudle je:
http://www.skoda.cz/produkty.asp?Q853A=C7J2P1T1K61ID3592
byl to nakej pokus o zakulaceni 14Tr
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1601
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 18. ledna 2006 - 22:45:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dneska me na lince 28 vezla generalkovana karosa #426. predni brzdy pri jakymkoli dotyku skripou jako kdyby tomu vozu nekdo ublizoval, topeni zrejme moc netopi a zvenku je spinavej jak

tu dilenskou e-mailovou hotline nam PMDP skutecne nenadeli? bylo by to pres spamovani <15letych sotousu myslim veskrze uzitecny, aby si dilna nemyslela, ze nema co na praci...

e-mail je pro uzivatele pocitacu zadarmo, tak kde je legislativni problem? ze nikdo v pmdp neumi rucne filtrovat maily a rozhodnout co je nesmysl a co stoji za provereni?

zvlast nektery autobusy jsou skutecne vykvet techniky
zaslouzily by si vetsi pozornost.

ale malinko se zlepsujou, to je pravda. mohly by se ovsem vychytavat rychlejsim tempem.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3986
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 18. ledna 2006 - 23:19:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jaký je vlastně současný stav trolejbusových reklam, resp. - které vozy jsou jiné než zelené?

426 - Thorn Metal
444 - Bílý Slon
472 - Filmový festival
474 - bílý bez reklamy
477 - Vaillant
483 - Schneider
493+496 - Casino Merkur
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 215
Registrován: 4-2005
Odesláno Čtvrtek, 19. ledna 2006 - 11:06:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin J:vůz 465 je také bílý-pozůstatek reklamy Allianz,dále pak 475 taktéž..ale oba vozy jsem delší dobu v provozu neviděl.
Jáké 15Tr jsou momentálně na reko??

(Příspěvek editován uživatelem 6120 leden 19, 2006)
Vezmeme to zkratkou-je to sice dál ale horší cesta.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1607
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 19. ledna 2006 - 14:10:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

prave 465 a 475 dost mozna taky. pak kratka 14Tr #435. ale jsem zvedaff kdy budou ty vozy hotovy kdyz se ted vyrabi superzakazka pro pardubice...
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.105
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 11:38:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera před polednem v Sadech 35 směr na Lochotín vezl tahač odstrojený pardubický trolejbus číslo 375??
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.27.192.18
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 15:49:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na linkách jezdí ještě tři "stovkové" autobusy: č.101 včera na lince 22, č.102 dnes na 21 /asi výměna za odtažený vadný 402/ a č.106 na lince 24.Další "cedulák" č.419 též na 24.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3989
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 16:46:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

James Bond: 375 je eMko a včera jezdilo na sedmičce, takže sotva. Můžou to být 341 (bílý bez reklamy) a nebo 345 (bílý s reklamou):

http://353.hamradio.cz/14tr/341_364/14-341-345-vagon.jpg
http://353.hamradio.cz/14-341.html
http://353.hamradio.cz/14-345.html

Jak jsem říkal včera na TBC, s 345 si na dílně užijou, v posledních několika letech do něj jednou na zastávce najel zezadu autobus a na kabinu řidiče jednou spadl kdesi ve městě strom, takže karoserie asi bude v hodně zajímavém stavu.

Mimochodem, jaká je vlastně kapacita dílny? Trolejbusů z Pardubic má být celkem 10 (jeden už je, druhý a třetí teď přivezli) do konce roku 2007 a jeden vůz se dělá 2 měsíce, to by čistě teoreticky znamenalo, že pardubické vozy budou zabírat jedno stání v dílně po dobu 20 měsíců.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 18:18:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byla to 345 též jsem ji viděl. A kam jí vezli??
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3992
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 19:10:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do DP Plzeň na modernizaci.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 23:02:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin j: To by bylo logický, ale oni ho vezli směr Lochotín/Bolevec čili opačným směrem než je Dp.
Není tam někde kovošrot?
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 774
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 23:09:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak ho dali do datatechniku cha chá "vyskoká" "kvalita", nízká cena v Třemošný vždy zaručena! Známe ne?
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Dotaz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.71.30
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 21:21:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na webu PMDP jsem si stáhnul aktuální (?) plán sítě a na internetu mrknul na mapu okolí Plzně a ejhle - nesoulad. V plánu sítě je t-13 v dieselu vedená z Černic do zastávky K cihelnám a pak zpět esíčkovitou silnicí do nákupní zóny. Prima, jenže takto vedená silnice v mapě není. Kdo poradí, kde je chyba? Děkuji.
m.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1074
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 21:57:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejspíš v té mapě. Ta silnice je nová, linka na ní byla převedena 1. 12. 2005 právě až po jejím otevření.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Dotaz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.71.30
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 22:07:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za odpověď! To je fofr. A do konce listopadu tam jezdily ty dieselové trolejbusy kudy?
m.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 779
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 22:11:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po trase autobusobvé linky 32
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Dotaz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.71.30
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 22:21:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji.
m.
Tr24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 22:23:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na hale č 7 stojí už delší dobu kloubák 463,částečně opravený a částečně rozpracovaný,probíhá na něm něco jako GO,v dílnách je před dokončením 435,v lakovně je 475,zatím probíhá příprava na lak a v dílnách je připravené místo na pardubické mršiny ,jo,abych nezapoměl,tuším,že 481 nebo 482 je na střední prohlídce v ú.dílnách,je to taková pologenerálka. Jinak osud modernizace dalších vozů je zatím ve hvězdách protože se vše soustředí na pardubické mršiny a dle nejmenovaného zdroje z PMDP na můj dotaz ohledně otázky modernizace vozového parku mi bylo sděleno,že pardubice mají prioritu č.1 a naše vozy si necháme udělat někde jinde........ takže úsudek si o tom udělejte sami.A podle posledních informací se jedná s DP Bratislava o modernizaci Tr 14 !!!!
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.115
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 10:58:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Popíšu jednu bratislavskou modernizaci: Trolejbus má sice nový lak zvnějšku i zevnitř a BUSE, jenomže sedadla jsou původní koženková s nízkými opěradly.
Dneska 107 na lince 20 do Křimic.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3996
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 11:31:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pardubické mršiny

Přátelé, nepochybujte o tom, že vozy odesílané do Plzně jsou skutečné skvosty. A to ještě počkejte, až dorazí 344!
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 685
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 13:31:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolejbus má sice nový lak zvnějšku i zevnitř a BUSE

Nemýlím-li se, tak to BUSE je vepředu jen poloviční přes pravou půlku okna při zachování původních dvou skel, že?

Linka 13
Proč vlastně třináctka neobsluhuje zastávku "Černice, K Radyni" postavenou na obchvatu Černic?

(Příspěvek editován uživatelem Martin L leden 23, 2006)
Zveme opět všechny na náš den otevřených dveří 26.ledna.

www.spsstav.cz
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1614
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 22:02:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tr24, to vis, pan siditel musi snizovat naklady, aby mu sova usata nevyklovala voci

nezapomen, ze oni jsou managori co prolezli akorat VŠE. o tom jak funguje dopravni firma nemusi vedet v podstate vubec nic... :-( a co jim ve skole omilali furt dokola? snizovani nakladu, outsourcing, zvysovani produktivity prace, zavadeni IT atd. atp.

doplnujici otazka: jaxe daji efektivne snizovat naklady?
odpoved se primo nabizi: ze neco, co umim a delam dobre, poskytnu ostatnim, kteri jsou ochotni za to zaplatit. viz rekonstrukce pardubickych tbusu.

ze kovarova kobyla bude pritom chodit bosa managory nezajima, snizovani nakladu je preci dulezitejsi.

nebo jinymi slovy nekde se na ty trolejbusy na B pole usetrit musi...
taky je to urcite taky dano rozpoctovym urcenim dani (prerozdelovanim danovych vynosu vladou), na kterym udajne plzen trati, takze se holt musi setrit

proste at chci nebo ne, tim, ze vsechno souvisi se vsim se o5 dostavam k politice a k tematu voleb. bezte vsichni k volbam a nekaslete na to. kazdej hlas ma cenu.
to, ze tady normalni clovek nema koho volit a vybira bud velky nebo vetsi zlo ve spektru politickych stran je vec na dalsi debatu... :-(
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1615
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 22:24:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jeste budu rejpat dal, tentokrat k praktickym kazdodennim vecem:

na zastavkach Hlavní nádraží ČD, Americká je v obou smerech tesne u označníků takova nevzhledna halda zmrzlyho snehu nebo spis ledu. podle predpovedi pocasi tam bude nejmin do konce tohodle tydne.

nikdo neresi, ze na hromade ledu na zastavce smer doubravka/bozkov se da uklouznout a spadnout pod prave se rozjizdejici trolejbus.

na druhy strane smer centrum babka kropackova pres tu nevzhlednou kluzkou haldu cehosi neprecte jizdni rady ani s nejsilnejsima brejlema.

myslim, ze za 14 dni uz by mohla pracovniky odpovedny za poradek na zastavkach uvedena vec trknout. pokud si toho z jakyhokoli duvodu nevsimli (jezdi autem, je to malo na ocich, kaslou na to atp.), koledujou si minimalne o financni sankce, ne-li o vyhazov

pokud je v tom zakopanej nakej legislativni pes typu oznacnik je majetek PMDP a chodnik je ve sprave Plzenskych komunikaci, tudiz je problem se domluvit komu ta halda sneholedu vlastne patri, jako platicimu zakaznikovi PMDP je mi to srdecne jedno a vidim chybu na strane DP.

za svy penize chci dostat bezvadnou sluzbu. reklamace na cokoli nehodlam psat kazdej tyden, protoze to by mi na nic jinyho uz nezbyl cas...

(Příspěvek editován uživatelem pavel2 leden 23, 2006)
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 276
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 22:29:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin I : A můžeš mi říct,co by tak asi měla obsluhovat?Tu suchou trávu v poli a nebo vítr,kterej se tam prohání???Přemýšlej trochu....
Tr24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 22:33:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel 2:
Je vidět,že jsi dnes neměl dobrý den,takhle se rozepsat to by jsi musel vzít na managory a praštit je do a potom nakopat do,asi víš,co tím myslím.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1616
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 22:54:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tr24 mel a nemel, jaxe to vezme :-)
vidim, ze mame stejnej nazor..... ale to je bohuzel malo.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 23:45:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel 2=jasnej důchodce už v nízkym věku

Tak ty jejich služby nevyužívej když sou podle tebe tak špatný-nikdo tě do MHD nežene máme demokracii.
Já to taky nepoužívam a sem velice spokojenej když se občas svezu.

(Příspěvek editován uživatelem martin_100 leden 23, 2006)
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1618
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 00:06:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_100>> fajn, kdyz mame demokracii tak mi dej schade 125 za 2.000, k tomu mi pridej aspon 5.000 mesicne na plate at mam na benzin a servis si u tebe objednavam bud za 100 Kc/hod nebo to vybartrujeme - ja ti budu spravovat komp a ty me skodarnu

az me bude 60, budu silenej duchodec , ale na druhou stranu - kde neni zalobce, neni ani soudce. aneb bez kritiky by nebylo pokroku.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 688
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 11:44:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

suchou trávu v poli a nebo vítr,kterej se tam prohání???

No dobře, tak by ale měla bejt minimálně na znamení, když už jsou tam připravený označníky i s názvem zastávky...
Zveme opět všechny na náš den otevřených dveří 26.ledna.

www.spsstav.cz
Wlasta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.166.28
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 12:03:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_l: zastávka NA ZNAMENÍ??? V PLZNI ??? :-)))
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1070
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 12:20:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samozřejmě zastávka na znamení v Plzni je legislativní problém , ale pravda je ta, že tam v současné době zastávka opravdu nemá smysl v jakékoli podobě. Ale když jsme u té dieselové 13, tak je tam více věcí k zamyšlení nebo zakroucení hlavou.
Proč je zastávka v Černicích směr Olympia umístěná tak, že se vystupuje do trávníku a stromů, když ji stačilo posunout cca o 15 m dále, kdy by byla na chodníku?
Proč nejsou zastávky na konci zástavby Černic a lidi šlapou zbytečně pěkně do kopce podél trolejbusu?
Proč je výstupní zastávka K Cihlenám jinde, jak nácestná zastávka směr Olympia?
Proč se označníky z dosud nevyužitých zastávek nepřemístí do zastávek stálých, kde označníky jsou jen provizorní?
Já vím, odpovědět si na to můžu sám, jedná se o závažný legislativní problém, ale co kdybychom zkusili jít do nového roku s kapitalistickým závazkem, že nebudeme hledat výmluvy proč to nejde, ale začneme hledat způsoby, aby to šlo. Třeba pak někdo zjistí, že dělání práce, za kterou jsem placen z veřejného rozpočtu je snažší, jak soustavně hledat výmluvy. Může se třeba i přihodit, že někdo výše postavený jak vymlouvající se přesvědčí, že to, co je v Plzni problém, se jinde řeší zcela běžně a šmik - máme po teplém místečku ...
Dopravní web
Dopravní diskuse
České stránky programu BAHN
Aussig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 530
Registrován: 7-2004
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 13:14:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T_m: pokud by to tak strašně někomu vadilo, proč s tím něco nedělá? Tyto myšlenky na dopravní diskuzi toho asi moc nevyřeší, resp. nedopadají na úrodnou půdu!
České Nezávislé Dopravní Sdružení
Ústecké tramvaje - historie ústecké kolejové dopravy
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.27.192.18
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 18:59:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V nízkopodlažních autobusech se u střední plošiny objevují nové schránky na PLZEŇSKÉ NOVINY. U SORek jsou instalovány na pravé straně zástěny u prostředních dveří.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4004
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 19:06:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A v B931 jsem tu schránku dnes viděl na kabině řidiče. Mimochodem, když jsem tak koukal řidiči přes rameno do jízdního řádu, docela mě překvapilo, že autobus začíná ráno na trase vozovna - Košutka - 5:xx jako 30 do Borská Pole, Teslova - prázdný na Košutku - a dál 6:xx jako 30 po trase Košutka - Borská Pole - Košutka - Borská Pole - ...... až do večera.
Tohle jsem nikdy předtím v žádném jízdním řádu neviděl.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 277
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 21:25:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin j:
To se dělá,čumět řidiči přes rameno???Taky by tě mohl praštit ,co je na těch přejezdech divnýho???
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 300
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 23:15:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libor_hh-A šeptat nemravnosti do ucha se smí???
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4005
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 01:04:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libor_hh: Tak to pozor, od doby, kdy jsem ve dvanácti letech začal dojíždět do školy do města, jsem se bavil tím, že jsme koukal řidičům přes rameno a opisoval si jízdní řády. No a ve škole jsem se pak bavil tím, že jsem zkoušel domýšlet to, co jsem si z nějakého důvodu zatím nestihl opsat. Takhle jsem měl někdy v letech 1992 - 1997 komplet zjištěné celé tramvaje a většinu trolejbusových a autobusových linek. Měl jsem opsané i takové perličky, jako 10/22 - ta jezdila z Doubravky-Zábělské do Doudlevec, 35/1 - ta jezdila nějaký zvláštní spoj z Vochova do Plzně, 29/1 zase zaskakovala odpoledne jedno kolo na 27 do Červeného Hrádku, na třicítce jsem měl opsaných všech 12 pořadí (ano, tehdy tam jezdilo opravdu jen 12 vozů, ráno jen jedenáct!) včetně přejezdů - 30/3 ráno a večer na 26, 30/4 jezdila večer na 34 a 42, naopak krátce po sedmé ráno jely z Košutky na Bory po trase třicítky 20/3, 38/2 a 38/3 - spolužáci mi tehdy nevěřili, že ten autobus ve skutečnosti není třicítka a uvěřili, až když jednou řidič zapomněl vyměnit přední ceduli.

Bohužel, před dvěma lety u nás v domě popraskaly trubky, vyplavily můj "dopravní archlív" ve sklepě a polovinu z toho, co přežilo, aktivně zlikvidoval soused, který povolal úklidovou firmu Dežo Demeter & Fero Lakatoš. Firma vzala úklid opravdu dokonale, od té doby postrádáme například ledničku, sousedům se zase ztratil gauč, dalším pak letní gumy na auto.... Ale to je zase jiná kapitola.

A věř, že mě nikdy nikdo nepraštil, maximálně si ten jízdní řád někdo schoval, abych na něj neviděl. Teď si ještě vybavuju, já jsem vlastně jezdil autobusem ze školy už jako malej, to bylo v roce 1990, když zavedli třicítku, chodil jsem do 1. ZŠ a vždycky jsem ze školy šel dolů na Plaskou a odtud autobusem do zastávky v Kralovické u dnešního Pennymarketu. Na třicítce byly tehdy jízdní řády psané ručně, takže se to četlo hůř, než ty počítačové - jednou jsem koukal na jízdní řád tak usilovně, ře mi ho řidič radši podal, ať si ho můžu v klidu přečíst

A přejezdům se divím proto, že jsem až do dnešního dne neviděl žádný jízní řád, ve kterém by byl takovýhle přejezd uvedený.

P.S.: Teď jsem se modernizoval, neopisuju, ale ofocuju. Musím pochválit ukrajinské řidiče - na dotaz "Dobrý den, já voditel trolejbusu z Čech, možu já pasmatriť i pofotit rozpisanie jazdy?" neřekl nikdo ne, pouze řidič trolejbusu z linky Sevastopol - Alušta - Jalta remcal, že se nechce nechat vyhodit z práce, zato mě ale odtáhnul k dispečerce, která ofocení JŘ povolila. A slečny průvodčí ze Lvova utrpěly šok, když zjistily, že se v Čechách běžně začíná mezi půl čtvrtou a pátou ranní - první řidič+průvodčí ve Lvově totiž nastupují až v 5:20.

P.S.2: Kdybyste někdo chtěli vidět, jak vypadají jízdní řády pro řidiče na Ukrajině, v Irsku nebo v Německu, stačí říct, rád pošlu. třeba takový jízdní řád z 75 km dlouhé linky Simferopol - Jalta je docela pěkný.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace