K-report
 

Archive through 13.únor 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Budějovické trolejbusy » Staré archivy » Archive through 13.únor 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 514
Registrován: 3-2004
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 15:39:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Felix:Co jsem zaslechl,bylo tady také snad řečeno tak systém GPS umožní dispečerovi vyhledat si přesnou polohu určitého vozidla.
České Nezávislé Dopravní Sdružení

Aussig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 538
Registrován: 7-2004
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 15:46:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano GPS má široké využití, když pominu ty výhody k identifikaci a sledování pohybu vozidla, tak to také funguje ve služeních vozech jistých firem. V podstatě šéf daného človíčka sedne k PC a přesně si, i zpětně, může určit kde se daný zaměstanec nacházel v danný čas, tj. taková automatická kniha jízd. Je to opravdu systém neuvěřitelných možností.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
Ústecké tramvaje - historie ústecké kolejové dopravy
Louis
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.199.83
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 16:26:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Felix:
1) GPS je vybaveno 100% vozového parku DPmČB.
2) S hlášením zastávek nemá nasazení GPS v ČB nic společného, s výhybkami ano.
A to, že jsi něco neslyšel ještě neznamená, že to neexistuje :-).
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 894
Registrován: 11-2003
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 19:36:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že jsem taky slyšel, že až budou GPS, tak si nebudou moct řidiči ujíždět při sjezdech a rozjezdech jako to občas dělali doteď.
Edite bibite post mortem nulla voluptas
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 662
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 19:57:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdeněk: No ta možnost tu určitě je. Jde ale o to, že tohle závisí na dispečerovi, který by měl koukat na monitor při rozstřelech a pokud bude nějaký opozdilec, tak ostatní spoje zastavit.
Macek: Přesně tak. Dispečer vidí na monitoru všechny vozy na trati. Díky tomu může výrazně lépe řešit mimořádné situace. Osobně přikládám naprosto skvělé zvládnutí sněhové kalamity ze začátku ledna práve systému sledování vozidel!
SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Felix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 222
Registrován: 11-2004
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 20:54:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Louis: omlouvám se, nemáme o vybavení GPS-kami jiné zdroje informací než něčí postřehy a dohady.
Opravdu už 100% vozidel systém má?
Nestydím se za to, když jedu citybusem!!! (tato věta určena pro pár jedinců fanatické sekty "Nekritičtí milovníci poláckých dokonalých superbusíků")
Pozor na agregátobusy 24Tr a jim podobné! Brzy začne při jejich provozu ubývat drátů, prvně těch manipulačních, později i jízdních...
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1710
Registrován: 5-2003
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 21:07:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Felix: Jelikož staré FM vysílačky už jsou nějakou dobu minulost, tak musí být zajištěna komunikace a proto
100% vozového parku DPmČB je vybaveno systémem GPS.

Houmr (včera): Ev.č. 02 bylo ještě včera večer viděno, jak něco hradí. Nebyla to ale linka 17, ale buď linka 2 nebo 14.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Zdenek_masek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 4-2005
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 21:49:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dneska mě pobavilo na 33 je pod oběma bočními buse nápis zákaz kouření řidič dojel na konečnou viklopil lidi zavřel a už kouřil dost vtipný :-)
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 663
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 22:00:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdenek masek: No nevím, co je na tom vtipný - to je spíše smutné.
Je dobře, že DP takto vychytrale řeší povinnost označení zastávek tímto nápisem. Dále to bylo HP viděno na jedné z 25Tr, já to později viděl na ev.č.20.
SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 515
Registrován: 3-2004
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 22:27:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dispečer vidí na monitoru všechny vozy na trati. Díky tomu může výrazně lépe řešit mimořádné situace.
Ještě bych upřesnil,že vozidlo které nejede podle jízdního řádu je jinak barevně odlišeno,takže dispečer hned ví o tomto zpožděném vozidle .
Cedule se zákazem kouření se objevují i v jiných městech,já je viděl v sobotu v Liberci jak na tramvajích,tak i na autobusech MHD.
České Nezávislé Dopravní Sdružení

Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1711
Registrován: 5-2003
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 22:28:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DP opravdu vtipně vyřešil problém s novou vyhláškou. Jelikož na starší zastávkové označníky se samolepky nikam nevejdou, tak se lepí na vozy.
Zatím spatřeno u trolejbusů, pod bočními Buse panely. Včera viděno na 25Tr č.60.

Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 664
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 22:40:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Macek: Já to vím. Ale z tvého příspěvku jsem nabyl dojmu, že si nejseš o účelu tohoto systému jistý.
Jpribil: Díky za doplnění, úspěšně jsem to číslo zapomněl...
No a aby to nebyl pouze "offtopic", tak jen taková menší zajímavost. 25Tr jezdí poslední dobou všude možně a na leckterých pořadích. Tuším, že v úterý byly dokonce dvě na 3, z toho jedna na šejdru. Dnes překvapila jedna (číslo jsem opět zapomněl) na lince 17, což by mělo být teprve druhé nasazení 25Tr na tuto linku.
A ještě když si tu Zdenek masek stěžoval na řidiče, který si vypaloval v kabině, tak já si musím také rejpnout. Ve středu jsem jel ráno vozem 119 na lince 1. Mě osobně neznámý řidič netopil a ve voze byla uvnitř na oknech námraza! To, že dotyčný se zásadně rozjížděl s otevřenými dveřmi, které se zavřely ca 3s po rozjezdu, je již takový detail. Osobně nepamatuju, že bych za poslední léta jel vozem, který by byl vevnitř pěkně namrzlý. V -10 jde pak kultura cestování hodně rychle dolů!!!
SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1692
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 23:51:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_r: Tak to jsi měl přijet minulou zimu do CV -> s námrazou na okně jezdily dvě třetiny vozového parku. Navíc trolejbusy měly odpojenou půlku topení (nikdo neví proč), takže řidiči i přes nařízení vypínat na konečné vůz, mají-li pauzu delší než určitou dobu, úspěšně ignorovali předpisy a topily, aby bylo ve voze aspoň trochu snesitelně, což nebylo ani tak.

U nás se samolepky nalepily na jedno konkrétní místo na vozech, že se přelepily tarify, zákazy s čím se nesmí nastupovat do vozů apod. už nikoho nezajímalo, kde nechaly rozum???
Silně nesympatičtí jsou mi: Škoda Electric a Karosa, Vysoké Mýto za neférové jednání při výběrovém řízení na dodávku nových vozidel do Chomutova
Slávek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 4-2004
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 08:07:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do formy začátku projektové dokumentace se dostal pouze JEDINÝ projekt a sice Rudolfovská. (směrem do centra v křižovatce s Dobrovodskou).
- ani toto není pravda Felixi.
Tvé informace jsou naprosto milné. Sám jsem na vlastní oči viděl zpracovaný projekt na Husovu třídu v úseku Pražská - Dlouhý most či Lidickou. Možná existují i další projekty, ty jsem však již neviděl ale to neznamená, že neexistují, jak zde již někdo vtipně poznamenal.
Ohledně optimalizace průjezdů křižovatkami již zcela správně psali ostatní. Není k tomu již co dodat. Není to záležitost pouze trolejbusů. Jde o to systém správně odladit a zprovoznit. To však není věc zcela triviální a vyžaduje spoustu vysoce odborných znalostí.
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1296
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 13:58:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

k "namrzlé" 119 ve středu na 2/1. Je zajímavé, že na tomto výkonu hradila stejně postižený vůz č.150, ve kterém bylo při výjezdu na linku ve 4:30 hůře než venku.
Jinak všeobecně k topení platí, že v nových Citelisech řidiči jezdí v košili s krátkým rukávem, v karosách zejména řady 941 (éčka nevyjímaje) a Solarisech jezdí v bundách.

Jinak taková perlička z vozového parku, pokud se vám stýská po starých názvech zastávek, vyhledávejte vůz č.146.
Je určitě jednodušší přísně potrestat toho, kdo na chyby poukázal, než se snažit chyby odstranit nebo se jich vyvarovat.......
ICQ 203-705-590
Artur
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.168.43.122
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 13:59:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slávku, škoda, že v projektu, který jsi viděl na vlastní oči, není použito slovo "mylné". Věděl bys alespoň, že se tam píše ypsilon.
Slávek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 4-2004
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 14:58:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dík za upozornění, příště si dám větší pozor. Pravopis není mojí moc silnou stránkou, to přiznávám.
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1297
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 16:41:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Artur: nechci se Slávka nějak zastávat, ale někdy to prostě "ulítne". Věřím, že Slávek ví, že mylné se píše s ypsilon.
No že Vám nevadí příspěvky některých výše.
Ve Slávkovo příspěvku je určitě důležitější a vypovídající obsah....

(Příspěvek editován uživatelem vencabocku únor 03, 2006)
Je určitě jednodušší přísně potrestat toho, kdo na chyby poukázal, než se snažit chyby odstranit nebo se jich vyvarovat.......
ICQ 203-705-590
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 665
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 22:38:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Artur: Musím souhlasit s Vencoubocku! Každý se někdy upíše a nevidím důvod, proč za to někoho popotahovat.
Tzv: U vás je možná takováto věc normální, ale u nás nikoliv. Alespoň v některých věcech tu je "moderní" provoz (ale ne zdaleka ve všech!).
Vencabocku: No v tom případě je chyba v řidiči. Mě spíše přijde, že prostě jen chtěl vůz, se kterým se dá rozjet i se zavírajícíma se dveřma .
SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19225
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 23:57:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve trolejbusové vozovně stál (stojí?) nějaký kostlivec .

PS:
Ty osvětlený rámečky na SPZ (RZ) u 25Tr (59 jela na lince 14 o půl jedenácté od Papíren) vypadají docela divně .
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1298
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 10:03:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to je č.28 na modernizaci
Je určitě jednodušší přísně potrestat toho, kdo na chyby poukázal, než se snažit chyby odstranit nebo se jich vyvarovat.......
ICQ 203-705-590
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1695
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 13:38:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_r: U NÁS to normální rovněž není. Loni to bylo porpvé a naposledy za těch X let, co cestuji MHD jako cestující.
Silně nesympatičtí jsou mi: Škoda Electric a Karosa, Vysoké Mýto za neférové jednání při výběrovém řízení na dodávku nových vozidel do Chomutova
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. února 2006 - 11:32:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo, k čemu slouží ukazatel směru (určený pro výhybky) na Pražské mezi Strakonickou a u Trojice, který je připojen na stupu vedoucí z centra, ale přitom je otočen tak, aby byl vidět ze směru do centa (je na levé straně)? Výhybka v tom místě žádná není, ale ukazatel indikuje.
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 675
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 09. února 2006 - 13:59:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Houmr: Tak to už je minimálně druhý v síti. Další je v Žižkově ulici, přímo nad označníkem zastávky VŠERS. Čekám, že to souvisí s plánovaným přestavováním výhybek pomocí GPS. Aby byla kontrola, kam byla výhybka nastavena. Nic jiného mě nenapadá. Ale proč je zrovna tam, tak to by mě taky celkem zajímalo.
SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1713
Registrován: 5-2003
Odesláno Čtvrtek, 09. února 2006 - 17:40:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba je to příprava na trať přes Pražské sídliště.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 676
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 09. února 2006 - 18:35:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: Tak když sem na to dnes koukal, tak mě to taky napadlo. Ovšem si nedokážu vysvětlit, proč je zrovna tam, když v Žižkovce je hned za skutečnou výhybkou.
SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Zdenek_masek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 4-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. února 2006 - 19:00:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak se nám držáčky na reklamy šíří jako mor ale v některých autobusech je jich moc vadí to když lidi projdou většinou se praští
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 677
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 09. února 2006 - 19:58:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdenek masek: Jo, nově viděno ve vozech 138 a 139.
SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1716
Registrován: 5-2003
Odesláno Čtvrtek, 09. února 2006 - 20:12:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohužel se to (kromě trolejbusu č.34) aplikuje do vozů, kde to částečně nahrazuje původní karosácká madla, což se mi moc nelíbí. Mělo by se to dávat do vozů, kde madla nejsou.
A nebo to nějak vhodně zakomponovat mezi madla stávající, jako je to např. v Táboře.

Jinak od 26.2. se chystají další změny JŘ, změny budou na lince 104, budou garantovány nové spoje a změny budou ještě na nějakých linkách.
Od 15.2. by měly být k dostání dodatky k JŘ.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Slávek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 4-2004
Odesláno Pátek, 10. února 2006 - 07:41:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro Houmra: V tomto místě je v systému definována "fiktivní" výhybka, na které se testuje správná funkce programu a GPS. Jiný význam to nemá. Ta šipka signalizuje, kam by se fiktivní výhybka přehodila. Tuším, že je to definováno tak, že pro linku č. 2 doprava a pro linky č. 9 a 17 doleva. Řidiči mají za úkol správnou funkci sledovat a po určité době proběhne vyhodnocení chybovosti systému. Toto opatření je nutné pro správné odladění a vychytání případných "much".
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 10. února 2006 - 10:49:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji za vysvětlení. Vydím, že je tu automatizace na postupu. Kdyby tu místo T-busů jezdily tramvaje, tak by jsme se asi brzo mohli dočkat i vozidel bez řidičů...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19465
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 10. února 2006 - 10:57:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč ne, technicky to problém není (viz jednotky 471, snad i metro C), jen cestující a odbory o tom nechtějí ani slyšet.
I když v městském provozu bych do takového vozidla asi taky nevlezl :-).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Libcha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 11-2005
Odesláno Pátek, 10. února 2006 - 15:36:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co se stalo s 217 ze do ni dali 2sedacky a 1tlacitko na znameni z karosy? (u strednich dveri)

jnak vcera jsem cekal vecer na autobus a zadny se neblizil. Bylo mi to divne, protoze u nadru maji cca3min rezervu. Pak se "priritil" solaris ...

v useku nadr - u konicka nikde necekal na semaforech ani nedaval nikomu prednost, presto misto pravidelne jizdni doby 2min jel asi 2,5
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 678
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 10. února 2006 - 18:46:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libcha: Tak jiné sedačky v 217 jsou již od konce roku 2002 - dostala je z nešťastnice 207. Tlacitka "z Karosy" - ta starší oranžová se dávají jako náhradní kde kam. Nač kupovat nová, když sou na skladě starší.
Jpribil: No snad se konečně dá do pořádku i jeden nenápadnej spoj na lince 4, podle kterého se Hosín přejmenoval na Hrdějovice Točna...
SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Bumbič
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.28.199
Odesláno Pátek, 10. února 2006 - 20:50:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta "plexisklová" držadla montovaná na trubkoidní držadla uvnitř vozů MHD mi vzdáleně připomínají obaly na CD. Dnes jsem si v krátkém autobusu na lince č. 11 připadal jak v prodejně cédeček.
Viselo jich tam snad dvacet. Přemejšlel jsem jaká je asi v kterém muzika. Docela mi to po ránu v poloprázdném spoji zvedlo náladu.
To jen na okraj...
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 413
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 20:04:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty držadla jsou mor. U nás v Táboře už je to ve všech autobusech, ale reklamy jsem v tom jestě neviděl (kromě těch mobilů hned zpočátku). V Ikarusu to na černých madlech vypadá hrozně
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 680
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 20:21:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R_b: Jo, šíří se to rychle. Nově se objevila zase držadla s mobilem, ale v části vozů jsem viděl i nějakou jinou reklamu. Nevím na co byla, protože byla černobílá a psaná mrňavým písmem - čili reklama s nulovým účinkem...
SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 415
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 20:40:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bílé je asi reklama na reklamu. Celé jsem to nečetl, ale větším písmem je tam "Víme kdo se chytne".
Zdenek_masek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 4-2005
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 21:03:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no to bílí je reklama na ty držadla, ale je to šlený a hlavně je jich v některých vozech moc takže je to přeplácaný
Zdenek_masek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 4-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 12:47:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska sem se dozvěděl že se připravuje další prodej 21tr takže doporučuju si jich užívat dokud tady jsou!!!
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 684
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 14:01:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdenek masek: Což to víme, že se budou dál prodávat. Otázkou je kdy? Při současném rozsahu provozu na lince 15 je jejich prodej nemyslitelný. Pokud ovšem něco prodaj, tak se můžem těšit na autobusy na 15... pěkná vize!
SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Zdenek_masek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 4-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 15:13:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no počítá se jen s určitými nízkopodlažními spoji nebo s nasazením citibusů takže to vipadá že budeme mít další autobusovou linku :-(
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 686
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 16:35:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdenek masek: Autobusová linka, která jezdí ze 100% pod dráty? Tak tomu nevěřím! Navíc tolik NP autobusů ani není! S určitými NP spoji??? Čím jiným bys to chtěl jezdit, když nemáš ani dostatek autobusů ani trolejbusů? - tedy teoreticky ano, prakticky tak dvakrát do roka... Čili tomu moc nevěřím a čekám, že vyřazovat 21Tr se bude, ALE až po příchodu dalších 25Tr. Toť můj názor vycházející z několikaletého sledování MHD v ČB.
SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1742
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 17:38:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můžu se zeptat kam se prodaly 21Tr a kolik kusů to bylo. Díky.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19582
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 18:09:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zatím jedna (Szeged?).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1743
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 18:10:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Zlivský: Díky. Vůbec jsem totiž netušil, že se odněkud někam odprodávaly 21Tr.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 148
Registrován: 4-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 19:08:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano bylo to do maďarského Szegedu. Také pochybuji že dojde k odprodeji 21Tr dříve než přijdou další 25Tr. Pak se s nimi ale asi budeme muset rozloučit... Jinak si myslím že linka 15 nyní po posílení uživí i KB vozy a navíc je docela možné že po změně JŘ už linka 15 tak jak ji známe nebude vůbec existovat...
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 687
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 19:12:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: Je to tak. 21Tr ev.č.43 byla 6.12.05 prodána do Szegedu. Foto z vagónu:

SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1747
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 19:14:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všichni díky. Tušíte kam půjdou další 21Tr? Že by taky do Szegedu?
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 688
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 19:17:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zděna: No v některých úsecích jezdí opravdu nadupaná po střechu, a to mě celkem děsí. Mým snem je zrušení této naprosto nesystémové linky. Díky její vytíženosti mám velké obavy, aby to někdy vůbec hladce prošlo.
Jinak s vyřazováním 21Tr tolik nechvátej. po příchodu 25Tr zmizí podle mě zas jedna. Nejdřív se musíme zbavit 07/7. Navíc vozy 46 a 47 jsou mladšího data a určtě na ně byla čerpána dotace, která dosud "nevypršela".
SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 689
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 19:20:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: Podle toho, co mi řekl zlínský překupník, který prodej 43 zprostředkovával, tak ze strany Szegedského DP je o tyto vozy zájem. Rvou do nich Cegelec, takže jim to asi bude i jezdit a navíc jim můžou prdnout i nové nápravy Rába - s těmito jsou nemalé problémy. Takže další až půjdou, tak do Szegedu.
SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1299
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 19:22:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jelikož jsou nyní 07/7 absolutně neprodejné a po vozech 21Tr by byla i poptávka, je pravděpodobné, že se DPmČB bude chtít v první řadě zbavit těch vozů, které prodat může. Kvůli zařazení tří 25Tr byly zatím vyřazeny dva vozy a to č.07 ve šrotoidním stavu a místo určených 10 a 13 zatím odešla trochu nečekaně 43.
Uvidíme. Zbývající vozy jsou: 1998 - 44 a 45, 1999 - 46 a 2000 - 47, takže takový věkový rozdíl mezi nima není.
Je určitě jednodušší přísně potrestat toho, kdo na chyby poukázal, než se snažit chyby odstranit nebo se jich vyvarovat.......
ICQ 203-705-590
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1748
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 19:24:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M r: 21Tr a cegelec, to je kombinace. U vás jsou 21Tr teoreticky na nic. Máte samé kloubáky a několik (kolik?) 21Tr. Jasně, že se jich chce DP zbavit. Jen mi nejde do hlavy proč se tedy kupovaly.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 149
Registrován: 4-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 20:23:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M__r: Já věřím že alespoň sídlištní klička na 15 se podaří zrušit.
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 690
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 21:55:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zděna: I tak ale půjde o naprosto nesmyslnou linku.
Ostravák: Měli jsme 5, teď už jen čtyři vozy 21Tr. Koupeny byly v době, kdy šla republikou euforie z nákupu NP vozů. Byla dotace a bylo to NP (tenkrát celkem vzácnost), takže se to koupilo. Možná, že by jich byli koupili i víc, jenže se velmi rychle ukázalo, že to s nimi nepůjde.
Jestli jsou na nic? No na nočkách bych si je představit dokázal. Kdysi ji i jezdily.
SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19618
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 22:07:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud linku 15, tak i se všemi kličkami, cokoliv jiného by způsobilo další zbytečný souběh.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 691
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 22:29:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin zlivský: Přesně tak. Jen díky kličkám netvoří tolik souběhů, ikdyž se jim díky svém JŘ nevyhybá. Zvláště kolizní stavy má s linkou 11 a 2. Díky nesmyslnosti této linky jsou souběhy s ní neodstranitelné a tudíž ta linka nemá v moderním systému co dělat - toť názor laika...
SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 697
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 10:47:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: Třeba věřili v řadu 21 a 22Tr... A nebo zjistili (a dnes zase upustli) že by mohli mít i nějaké sóla.
A nebo prostě chtěli něco nového (a NP).

Takže všechny 21Tr chce DP prodat? A kam? Brno, Szeged (či jak se to píše)?
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 11:22:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M__R: No v některých úsecích jezdí opravdu nadupaná po střechu, a to mě celkem děsí. Mým snem je zrušení této naprosto nesystémové linky. Myslím, že si protiřečíš. Označovat linku za nesmyslnou, když sám píšeš, že v některých úsecích jezdí nadupaná, je zavádějící. Minimálně v úsecích , kde jezdí "nadupaná" zřejmě smysl má. I já ji osobně taky považuju spíše jen za takou samoúčelnou "výletovou okružní linku městem", ale docela bych rád viděl průzkum cestujících odkud kam s ní jezdí. Nemyslím si, že zrušit jí bez náhrady by bylo řešení. A odklonit jinou linku na Pekárenskou tu už taky bylo. A všichni víme, jak si to cestující "pochvalovali"

(Příspěvek editován uživatelem houmr únor 13, 2006)
Felix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 11-2004
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 15:02:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Houmr: nadupaná - to u vozidla 21Tr můze znamenat obsazenost 15cestujících
nesmyslná je tím, že zrušila 14ku. čtrnáctka je mrtvá, když chcete od zelený ratolesti na vltavu, musíte na Mariánský a tam se prát do devítky.
patnáctka s nízkou přepravní kapacitou, relativně dlouhým intervalem a ještě závlekem rozhodně 14nenahrazuje, 19ka jí taky neneahrazuje a přitom jí obě zrušily
takže si kolega neprotiřečí, spíš si protiřečíš ty, když jí považuješ za samoúčelnu a zároveň že má smysl.
Rozumná náhrada pro oblast pekárenské za její případné zruení by byla nutností.
Nestydím se za to, když jedu citybusem!!! (tato věta určena pro pár jedinců fanatické sekty "Nekritičtí milovníci poláckých dokonalých superbusíků")
Pozor na agregátobusy 24Tr a jim podobné! Brzy začne při jejich provozu ubývat drátů, prvně těch manipulačních, později i jízdních...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace