K-report
 

Archive through 15.únor 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Staré archivy » Archive through 15.únor 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 247
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 22:19:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souhlasím s Liborem!
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.95.197
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 22:23:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem se svezl v Českých Budějovicích dvěma novými trolejbusy 25Tr Citelis č.58 a 60 na linkách 2 a 9 a dále i novými kloubovými autobusy Citelis ev.č.157 a 160 na lince 1.Vše v pohodě,příjemné teplíčko a celkem málo cestujících.Tentokrát jsem nezahlédl žádné Solarisy,pouze nízkopodlažní Karosy Renault.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 22:25:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebo taky Prior, že? To je tak všude ve městech maj lidi spojený názvy se starejma, ale mladá generace to zase změní..
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 683
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 00:07:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka Breník: A krom příjemného tepla jsou dojmy kladné ?
Na Solarisy by si musel mít fakt kliku, neb jezdil jeden na lince 6 - 226 = SU12 (linka s jedním pořadím o víkendu) a další byl pravděpodobně na lince 7 - SU15 (linka s dvěma pořadími o víkendu). Po příchodu Citelisů jsou vozy SU15 dost vzácné a člověk je vidí opravdu málo. Jeden navíc už není ani přidělený... SU12 tak nějak jezdí. Nicméně jejich budoucnost není růžová. Čekám, že s příchodem dalších Citelisů se budou přesouvat na šejdry, v horším případě nebudou vůbec přidělené... Co naděláme, Citelis je spolehlivější (u nás).
Pokud jde o frekvenci cestujících, tak to je o víkendu normální a i celý provoz je celkem nudný (asi jako všude). Na návštěvu doporučuji všední den...
SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Happy_bus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 428
Registrován: 7-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 10:36:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liborhh:Já bych to taky neměnil.To akorát PMDP dostane jenom blbej nápad na název.Proč se nepř stanice v Plzenci menuje nad tratí?Logičtější by byl název Radyňská,bo od tratě jí dělí 300m.Jo holt PMDP,darmo mluvit.Já mam ale tyhle starý názvy rýd.Přípomínaj dobu,kterou sic nepamatuju,dobu kdy 14tr0 voněly novotou,LIAZy měly za tovární barvu žluto-modro-černej pruh,ČSAD byla prosperující firma v ČSSR a škodovky byli 100%Czech made.
P.S.Co je Leninka a kde byla Moskevská????
Honil jsem tramvaj,hodil jsem tlamu
tramvaj mi ujela,já chytil se za hlavu
Přijela další tramvaj a elesáci naběhli
Holema mě přerazili a ještě mě předběhli


Důchodci=LS(elesáci) LS=lovci sedaček
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 345
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 10:55:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moskevská-Americká
nebo se pletu???
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 293
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 13:20:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad happy bus : Leninka?Dnešní Husova,tam,kde je hampejs Pamela,byla tam redakce Pravdy a dole žrádelna škodováků,žrádlo za bůra i s moučníkema kde dneska je ta honosná banka ČNB,tam bylo malé autobusové nádraží a nemusím dodávat,co se tam pohybovalo za vozidla..........
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 294
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 13:23:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin 100: nepleteš
stejně to přejmenovávání je úchylnost,kdyby přišli eskymácí,tak z Americké udělají eskymáckou
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 368
Registrován: 10-2004
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 13:24:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na CANu došlo právě k nehodě dvou trolejbusů. Za stojícím vozem 10/1 přijížděl trolejbus linky číslo 11 a nepřehodil si vyhybku a stojícímu trolejbusu 10/1 zlomil bidla. Čeká se na odtah ...
Tramvaje v Plzni - Informace o tramvajové dopravě v Plzni
Galerie Tramvajové dopravy v Plzni - více než 500 fotografií v galerii
Aktuálně - Aktuální informace
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 736
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 15:18:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

proč se zastávka ústř. hřbitov II nepřejmenuje na Tesco, či Galerie Plzeň? Vždyť je to matoucí

Za prvé, spousta plzeňáků neví, že tam nějaká galerie je. Za druhé, zastávka "U Tesca" je o kus dál pro linky "T" a 49. Já jsem přesvědčen, že název Ústřední hřbitov II. je zdaleka nejvhodnější. Pojmenovávat zastávky podle přilehlých hypermarketů je nesmysl - "Folmavská, Carrefour" - možná, že jí za chvíli budou muset přejmenovat na "Folmavská, Tesco". Tahle nestabilita vyplývající z toho, že hypermarkety jsou obchodní společnosti a pokud nemají zisk, tak to zabalí, může způsobovat matení cestujících...
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4116
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 17:42:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Brně třeba kdysi provedli přejmenování všech zastávek pojmenovaných podle nějaké firmy. Asi usoudili, že firmy jsou subjekty nestálé..... Z Plzně mě napadá zastávka Koterov, ČSAO - tuší někdo z vás, kde to bylo?
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 19:16:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pavel Růžička:
to se občas stává....
Happy_bus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 429
Registrován: 7-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 21:36:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Počkat,ona je tam galerie???J8 to považoval za vtip na úkor nebožtíku.Což ovšem potvrzuje slova Martina l
Honil jsem tramvaj,hodil jsem tlamu
tramvaj mi ujela,já chytil se za hlavu
Přijela další tramvaj a elesáci naběhli
Holema mě přerazili a ještě mě předběhli


Důchodci=LS(elesáci) LS=lovci sedaček
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1679
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 00:59:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČSAO bylo v koterove (no, on to vlastne jeste koterov neni) nekde naproti dnesni hasicarne nebo osone nebo tam nekde v tech mistech, pod silnici a bliz ke kolejim. nevim jak jinak byste to tam chteli pojmenovavat, kdyz krome (menicich se) firemnich arealu tam nic neni.

Folmavska, Carrefour navrhuju prejmenovat na Folmavska, byvaly Carrefour

pokud je mi znamo, v plzni zadna obchodni galerie neni, v pameti mi uvizlo akorat spojeni Galerie Butovice a to je o nakych 100 km dal na severovychod :-)

to zarizeni tesne sousedici s velkym tescem se myslim jmenuje Obchodni centrum Plzeň.

vymyslet inteligentni nazev pro zastavku Ustr. hrbitov II neni zas takova legrace jak by se mohlo zdat: oznaceni napr. Ústřední hřbitov, nákupní centrum by mohlo vyvolavat vselijaky asociace
... a Nákupní zóna Rokycanská by bylo matoucí, pac uplne stejne by se mohla jmenovat ta zastavka dole u baumaxu a intersparu...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4120
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 01:37:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aho, jako v Hradci:

Okresní úřad -> Bývalý okresní úřad -> Magistrát města

Ústřední hřbitov, nákupní centrum by mohlo vyvolavat vselijaky asociace

Já jsem kdysi na střední škole napsal do slohovky, že jsem se "vydal navštívit babičku a prababičku, které tráví každé prázdniny na zahrádce poblíž Ústředního hřbitova". Připouštím, že to zní divně, ale Tesco tam tehdy nebylo a jiný orientační bod tam tehdy nebyl.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 879
Registrován: 7-2002
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 09:05:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milanm: no nevím, jak ti mohou vyhovovat staré názvy, když píšeš, že ti v roce 1992 bylo sedm let...

Já ze starých názvů ulic nepoužívám nic. Ale stále říkám Prior, Stavební stroje, Práce atd.

Nejsem zas až takovej pamětník ;-) ale ČSAO (České/Československé? státní automobilové opravny) je podle mě dnešní OSONA...
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1128
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 09:22:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nic proti, ale matoucí asi bude za chvíli každá druhá zastávka u Škodovky... Pokud se Carrefour změní třeba na TESCO, cestující si toho všimnou hned, akorát se budou ještě dva roky divit, proč se tak blbě jmenuje ta zastávka u toho... Myslím, že takhle to nikoho nemate, to už tam spíš někdo bude hledat letiště...:-):-)
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 738
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 11:53:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČSAO (České/Československé? státní automobilové opravny)

Československé Automobilové Opravny.

vymyslet inteligentni nazev pro zastavku Ustr. hrbitov II neni zas takova legrace

No možná "Berounka Park" podle budapešťského vzoru (nedávno otevřená konečná tramvaje Savoya Park)

to už tam spíš někdo bude hledat letiště...

O vůbec název ulice "U Letiště" a z toho plynoucí "Carrefour, U Letiště" pro linku C je dost zavádějící... Asi jako kdyby místo "Mrakodrap" jsme měli "U Kachňáku".
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1130
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 13:17:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi jako kdyby místo "Mrakodrap" jsme měli "U Kachňáku".
:-):-):-)

Bylo by lepší myslet na budoucnost a pojmenovat to Rondel, resp. Rondel II., když už superkonkrétní Rondel existuje.:-) A nebo Rondel, U Kachňáku.:-)
Schlapke
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.116.142
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 14:18:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Happy bus
V Plzenci muselo PMDP na zastávce v Radyňský asi respektovat již uvedený název ČSAD. Takže to zřejmě nebude blbý nápad PMDP.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4121
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 14:44:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne asi, ale určitě. Ono je to nějak ošetřené legislativně, aby se zastávky jmenovaly stejně u různých dopravců (praktický význam to má třeba pro IDOS).
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Wlasta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.166.28
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 17:41:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad stejné názvy zastávek u různých dopravců:
to je jen zbožné přání, PMDP t onezvládá ani pro různé trakce nebo opačné směry - viz Krejčíkova/Nám.generála Píky/SPŠDaS
nebo
Goethova/Muzeum...
Happy_bus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 431
Registrován: 7-2005
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 19:08:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČSAO nevim jak jinak byste to tam chteli pojmenovavat, kdyz krome (menicich se) firemnich arealu tam nic neni.

A co třeba u Hasičů.Pochybuju,že by haiči skrachovali

V Plzenci muselo PMDP na zastávce v Radyňský asi respektovat již uvedený název ČSAD

To mi řekni,kde je v Plzenci zst. Radyňská od ČSAD
Honil jsem tramvaj,hodil jsem tlamu
tramvaj mi ujela,já chytil se za hlavu
Přijela další tramvaj a elesáci naběhli
Holema mě přerazili a ještě mě předběhli


Důchodci=LS(elesáci) LS=lovci sedaček
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 251
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 20:42:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska odpoledne v tykadláku číslo 434 až nesnesitelné teplo...zajímavé, najednou se nešetří a když bylo xy pod nulou, tak se klepala kosa.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1682
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 23:19:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

milanm>> zalezi na ridici a topeni ve smyslu ve voze je konecne teplo az horko bych tady radsi nerozmazaval, nebo si toho zas vsimne nakej ynteligentni managor a budeme cvakat zubama dal...

wlasta>> zajimavy, ale s pristupem PMDP se tomu nedivim :-)

happy_bus>> A co třeba u Hasičů.Pochybuju,že by haiči skrachovali

to je sice pravda, ale nezapomen, ze hasicskych jednotek/zbrojnic je po plzni nekolik a tak kdyz reknes vylez z autobusu U hasicu, je to silene nicnerikajici mistni oznaceni. za 10 let zas nekdo prejmenuje hasice na pozarniky a muzes nazev zastavky menit znova

martin_l>> berounka park je ale ten nove postavenej areal az za tescem! tak jak bys chtel ten nazev napasovat na zastavku mezi garazema, tescem a hrbitovem?
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1683
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 23:40:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes vecer (19:30) byla dole na krizovatce mezi baumaxem, intersparem, jatecni a rokycanskou mensi nehoda - volvo s navesem od fy Omega Trans (sidlici pobliz ve cvokarsky) asi trochu sevrelo do zatacky smer centrum stribrnou kombikovou xantii. vysledek - xantie s ulomenym kusem narazniku, na navesu ohnuta spodni hlinikova bocnice pod loznou plochou.

problem byl v tom, ze kamion stal tak nejak uprostred obou pruhu a vetsi auta musely najet na travnik, aby ho objely, trolejbusy se neprotahly vubec. behem chvile byly kolony na vsechny strany, ale dispecer PMDP se sprejem byl docela rychlej, takze se situace brzy zas uklidnila. nehodovi cajti byli taky neskutecne rychli, prijeli par minut po dispecerovi. jak to bylo se zavinenim mi neni znamo. skoda tak do 20.000
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4124
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 02:00:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PMDP t onezvládá ani pro různé trakce

A tohle bych zase viděl tak, že je to kvůli programu na jízdní řády. Pokud se nepletu, do programu je město zadané jako hranově ohodnocené vektory, které spojují zastávky a ohodnocením se rozumí vzdálenost, jízdní doba apod. Mám to ale jen z doslechu, sice mám nějaký program na jízdní řády v počítači, ale ještě jsem si neudělal čas na to, abych se v něm vrtal.....

v tykadláku číslo 434 až nesnesitelné teplo

To je fakt vůz od vozu. Znám trolejbusy, kde si při zavřených dveřích vytopíš prostor pro cestující tak, že v něm má pokojovou tepotu - a vozy, kde i řidič sedí v bundě a rukavicích a zahřívá se cvakáním zubů.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Schlapke
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.116.142
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 06:57:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Happy bus
Neříkám zast. Radyňská.Říkám zast. v Radyňský.
Ta zastávka v Plzenci v Radyňský co se jmenuje Nad tratí je zastávkou ČSAD.Linka 460170.
PMDP ji začalo obsluhovat teprve v minulém roce.
Snad už to pchopí každej.

Ty trolejbusy maj tuším do 438 jiný systém topení.
Wlasta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.90.99
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 07:27:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad zastávka Ústřední hřbitov II
Myslím, že tam není problémem NÁZEV zastávky. Pokud by příslušní managoři mysleli hlavou, tak by se ta zastávka jmenovala U TESCA a taky by tam byla. Proboha, kdy už někomu odpovědnému dojde, že dieseltrolejbus od ústředního hřbitova k Tescu NEMŮŽE být dražší než autobus z CANu ... a udělá obchodníkům v tomto smyslu příslušnou nabídku. Ať mi nikdo neříká, že Tesco nebude chtít ušetřit částku v řádu milionů... Zatím mám pocit, že je vše v rovině naschválů mezi městem a Tescem a výsledkem je jízdní řád x.00, 30 autobus a x.00, 15, 30, 45 trolejbus. A prodělávají na tom všichni - PMDP, Tesco i cestující...
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4631
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 09:15:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mam offff dotaza: je někde u makra tak 1-2km nějaká hospoda? potřebuju tam přečkat tak 2 hod.
dík.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 10:02:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uchch, tak na Nové Hospodě ( ale tam to neznám) a nebo spíše až v Carrefouru....dojedeš tam l.30. A nebo skočit na trajf a sject do hospy u 7. brány Škoda - je hned u astanóvky.
Víte něco o historii lodní dopravy na Hracholuské přehradě a Boleveckém rybníku u Plzně?
Ano? Tak mi prosím napište!

Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4633
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 10:13:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

do kefíru se mi nechce, asi zkusim n.h. dík za tipy.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1685
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 10:20:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bobo, na domazlicky pred BIGkruhakem je parkoviste kamionu a je tam i hospoda pro ridice. hned vedle je zastavka 12ky a na makro je videt pres kruhak. ta zastavka se tusim jmenuje Domažlická, Četrans. o kus bliz do centra je prodejna osobnich i nakladnich Mercedesu a pumpa Aral.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4634
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 10:35:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak asi zapadnu tam. dík. nějak musim přečkat dobu, než se ženský vyřádějí v nakupování
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 11:16:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nebo můžeš zajít ke mě do práce na kafe a omrknout čo tu robíme - je to cca 200 metrů za onou hospodou. Více když tak přes mobil...
Víte něco o historii lodní dopravy na Hracholuské přehradě a Boleveckém rybníku u Plzně?
Ano? Tak mi prosím napište!

Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 786
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 11:32:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No matoucích názvů je fakt dost.
Co jsem nepochopil, jsou ty složité složené názvy, např. Hlavní nádraží ČD, Americká aspol.
Nebo taky ty zastávky s názvem BUS...

Jó a v ev. č. mám taky chaos. Nevím od do je 21Ab, CB, CIT. Jedinné co vím, jsou "naše Solarisy"...
kloubáky máte?
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4126
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 12:00:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bude právě asi kvůli tomu programu......

Ty trolejbusy maj tuším do 438 jiný systém topení.

Jo, to mi vyprávěl kolega.... Měl tehdy přidělenej vůz 14Tr08 z roku 1988, bratříček plzeňských 396-413. Tyhle série měly nějak jinak řešeno nasávání vzduchu do topení, snad zvenčí pod vozem..... Jednoho krásného dne se rozkopala ulice, pak se opravila tím, že se výkop zavezl hlínou, ta uschla a když byla v prašné podobě, rozjezdila se po celé silnici.
Jede si takhle kolega s trolejbusem, vjede do téhle ulice, topení nasálo prach a začalo ho foukat dovnitř do vozu mezi lidi.....
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 296
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 12:24:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Wlasta:
Můžeš zjistit,kdo platil silnici od kruháče velkého Tesca k točce,co tam vybudovaly?Mě by to jen zajímalo,protože jsem kdysi často jezdil noční Tesco,jak jsme tomu říkávali.Já jen žasnu,že se udělá nová silnice,nová točka se sloupama na trolejbus a potom tam začnou jezdit smradobusy čsad,dyť je to fantasmagorie.
A když pominu jeden nový vůz,co čsad koupilo na tesco,tak jim můžeme úspěšně poděkovat za další hromadné otravování ovzduší,protože,jestli se mluví o korupci na STK a ME,tak tady bych tomu věřil,myslím emise,protože jet za nimi po Americké,to je žrádlo..... a známka o emisích na zadní spz je výsměch.
Schlapke
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.116.142
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 12:27:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty jsi koumák Wlasto. To myslíš, že bude jedenáctka stačit v 15 minutovým intervalu, když se zruší 2 spoje Téčka za hodinu?
Navíc si myslím, že 11 je tu hlavně pro obsluhu hřbitova. Jak k tomu přijdou řidiči, co se bojí cestou zpátky přibrzdit, když omladina z tesca je rozvalená na sedačkách a důchodci,co sotva stojí na nohou nad nima plandají na tyčích?
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4128
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 13:19:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.trolley.dp.ua/photos/trolley/simferopol/4004.jpg

Nepřípomíná vám nátěr tohohle trolejbusu něco? Dodávám, že je to foceno v Simferopolu.....
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.115
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 14:51:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mauglí, kloubáky nemáme z důvodu, že by se nevešly do vozovny. Místo rozšíření vozovny se radši vrazilo 200 milionů do plzeňské karty...
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 742
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 15:19:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

berounka park je ale ten nove postavenej areal az za tescem

Já naivně předpokládam, že velké Tesco bylo do tohoto začlěněno taky, ne?

Nevím od do je 21Ab, CB, CIT. Jedinné co vím, jsou "naše Solarisy"...

Škoda 21Ab: 443-448, 465-474
Karosa-Renault Citybus: 449-464
Irisbus Citybus: 476,477,486,487
Irisbus Citelis: 490-493
Solaris Urbino 15: 482-485, 494
SOR B10,5: 478-481.
Ale co to budu dlouze opisovat:
http://autobusy.plzenskamhd.net/?page=prehledbus5.html

Neříkám zast. Radyňská.Říkám zast. v Radyňský

Většina plzeňáků zná Radyňskou jako ulici, ve které má linka 2 zastávku "Mikulášské náměstí".

Můžeš zjistit,kdo platil silnici od kruháče velkého Tesca k točce,co tam vybudovaly

Silnice byla stavěna v době, kdy se stavělo samotné Tesco a po několik let to byla jediná přístupová cesta k němu. Později (2002?) byly dostavěny i kryté garáže a točna "Na Švábinách". Předpokládám, že ji platilo Tesco.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 801
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 15:37:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: díky...
snad se trošku zorientuju, na Plzeň bych potřeboval asi 2 dny, protože jsem se tak vesele projížděl a pak jsem nevěděl, jestli jsem na jihu, či severu města... 8-)
Wlasta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.166.28
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 15:54:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Schlapke: Myslím, že by to 11tky v pohodě pobraly, stačí si
a) porovnat, kolik jede lidí ve spoji, který "zdvojuje" téčko a v tom, který interval téčka půlí
b) vystoupit u hřbitova a porovnat, kolik lidí jede na hřbitov a kolik běží přes parkoviště do Tesca
Pak už netřeba dalších komentářů.
Čtvrthodinový interval jenom pro obsluhu hřbitova a zahrádek by mi přišel lehce naddimenzovaný :-))
Wlasta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.166.28
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 16:00:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libor_hh: Ty sloupy se tam (pokud se správně pamatuju) dělaly s tím, že se tam natáhne trolejbus. Tesco chtělo trolejbus ke vchodu a město zas zatrolejovat Hřbitovní od konečné 16. Jenomže pak se zjistilo, že kvůlivá té Hřbitovní by tam musela být měnírna a tu Tesco (pochopitelně, oni ji nepotřebovali) odmítlo zaplatit. No a město na to, že když nedají na měnírnu, tak ten trolejbus mít nebudou...
Doufám, že jsme tu historii moc nezkreslil, už je to nějaký pátek a navíc ledacos od agentury JPP. Jestli se pletu, tak mě někdo opravte ...
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 800
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 16:16:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martil_l: Ty garáže tam tuším byly již odzačátku, postavením centra Plzeň se zrušila další parkovací plocha nad nimy.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 351
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 16:42:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.trolley.dp.ua/photos/trolley/simferopol/4004.jpg

Nepřípomíná vám nátěr tohohle trolejbusu něco? Dodávám, že je to foceno v Simferopolu.....

Jen malinko.Ale mam dojem že sem někde viděl fotku nejakýho Plz vozu i se znakem a číslama jak slouží někde na východě....
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
Happy_bus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 433
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 18:10:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SOR B10,5: 478-481.

Nechci rejpat,ale sou to B9,5

Neříkám zast. Radyňská.Říkám zast. v Radyňský

Většina plzeňáků zná Radyňskou jako ulici, ve které má linka 2 zastávku "Mikulášské náměstí".


Tady byla řeč o Radyňské V Plzenci a pochybuji,že by si někdo spletl Plzenec,tu pr**l světa(Já v ní bydli,takže vim svý) se Západočeskou Metropolí
Honil jsem tramvaj,hodil jsem tlamu
tramvaj mi ujela,já chytil se za hlavu
Přijela další tramvaj a elesáci naběhli
Holema mě přerazili a ještě mě předběhli


Důchodci=LS(elesáci) LS=lovci sedaček
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 18:25:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já mohu říct,že ddyž jedu na vteřinu přesně z Canu na Hřbitov,tak u Práce mě předjede Tesco a je to docela příjemné,pobere hromadu lídí,jinak to je chocholouškov,aby oba spoje jeli na minutu stejně.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 353
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 18:39:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libor_hh aspoň se nenudíš a můžeš si snim dát nelegální závod

Ono jde o to že prostě 2 dopravci na jedný lince se neuživí, pokaždý bude jedn druhýmu konkurovat ale tuto je už magorismus.Protažení 11 na diesel by fakt neuškodilo.Jenže by to byl legislativní problém...
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1131
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 18:57:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty jsi koumák Wlasto. To myslíš, že bude jedenáctka stačit v 15 minutovým intervalu, když se zruší 2 spoje Téčka za hodinu?
Navíc si myslím, že 11 je tu hlavně pro obsluhu hřbitova.


Nejste náhodou z vedení PMDP? Takovou blbost jsem totiž slyšel jedině od nich. Dva cestující se odeberou na hřbitov, třicet do TESCA, ale hlavní je obsluha toho hřbitova, jasně. A linka 12 vlastně taky jezdí hlavně na hřbitov.

Tesco by mohlo myslím za o 500m prodloužený trolejbus připlácet stejně s tím, že by získalo dopravu v 10minutovém intervalu. Jenže to by asi bylo moc jednoduché řešení...
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1132
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 19:01:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k názvům zastávek - DP není schopen ani jednu a tu samou zastávku (fyzicky) správně poleipt a označit v informačních systémech.

Vejprnická, U viaduktu - to je v jízdních řádech.

Vejprnická, Mezi viadukty - to je nalepený na označníku.

Třetí název už jsem zapomněl, to myslím kecalo automatický hlášení.
Jedna a ta samá autobusová zastávka jednoho dopravce.:-)
Happy_bus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 434
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 19:34:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když huž ste u těch zdarmalinek,tak sem viděl zajímavé srovnání.Na Americký zastavil T-bus a O-bus.3 lidi jeli Očkem a dalších 14 Téčkem.Kdo asi vydělává víc???A že by za pár let byla v Plzni Tesca???A co na to Jan Tleskač???
Honil jsem tramvaj,hodil jsem tlamu
tramvaj mi ujela,já chytil se za hlavu
Přijela další tramvaj a elesáci naběhli
Holema mě přerazili a ještě mě předběhli


Důchodci=LS(elesáci) LS=lovci sedaček
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 801
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 20:22:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ono se stačí mrknout na hlavní přestupní tramvajovou zastávku. Ta má vlastně taky 3 názvy. V JŘ: V sadech Pětatřicátníků, na BUSE: Sady Pětatřicátníků, Petra Jarošová říká "sady Pětatřicátníkům"
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1105
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 22:01:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na úvodní stránku www.plzenskamhd.net jsem přidal nové dnešní foto Jihlavské 24Tr.

Wlasta: jen drobnost ohledně prodloužení u hřbitova - není zapotřebí nové měnírna, ale stačily by nové napájecí kabely z měnírny Letná. I to je však bohužel finančně někde v řádech milionů (nebo kolem miliónu).
Jinak ohledně T a 11: pokud by se zrušilo T, tak si myslím, že by linka jedenáct musela být určitě posílena, takže nejde jen o doplácení jen těch pár stometrů. Výrazně prázdné nevídám ani Téčka, ani jednáctky. Hodně lidí třeba jezdí i jen úsek Pietas - Hřbitov/Tesco, i když je to možná nárazové. Ale kdyby byla vůle, určitě by se nějaké rozumné řešení s jednou častěji provozovanou linkou dalo "nasmlouvat".
Možná je to ale takhle pro Tesco i jednodušší (a reklamně zajímavější), že má vlastní linku pro cestující zcela zdarma, což by ten trolejbus na celé lince těžko byl.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1686
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 23:28:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

doprava k velkymu tescu je ucebnicovym prikladem blbosti plzenskych predstavitelu. bylo by dobre, kdyby se chytili za nos, vzali to na vedomi a zacali s tim neco delat. ale nedelam si iluze, ze rada nejchytrejsich dokaze vymyslet rozumny kolektivni rozhodnuti...

btw tak me napada kolikrat uz se rikalo, ze se stavi posledni super- hyper- a jinej -market na uzemi statutarniho mesta plzne? stavi se l.i.d.l. pod kufnerakem, nekdy po dubnu 2006 se zacne stavet dalsi obchodni nesmysl v ul. U Prazdroje (misto nakladniho nadrazi), pak je tu slavnej projekt Pilsen Plaza, zanedlouho se na kosutce otevre novej globus. ze by si ti obchodnici zaplatili taky silnici z druhyho konce mesta jsem zatim neslysel... 100 metru rozsireny komunikace je docela malo.

ocko jezdi podle me prazdny, pac interval je naprd, kram je daleko odevsad a z mhd je to ke vchodu sakra daleko. olympii mozna muze zachranit jedine dalnicni obchvat, velky parkoviste pro kamiony a more billboardu na dalnici. pro plzenaky je daleko - predbehlo dobu o par let. muj nazor.

martine_l, mam fotku ze stavby toho berounka parku, oznacovala se tak ta stavba az za uz hotovym arealem tesca/oc plzen. prilezitostne objevim a poskytnu.

nejednotny nazvy zastavek je jen vrcholek ledovce. v pmdp se dejou horsi zverstva. agentura JPP by mohla vypravet...
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.95.197
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 00:32:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ohledně linky č.11 k TESCU souhlasím s H.Šlehoferem.Lidé hojně právě využívají T-busy, protože jezdí zadarmo a jezdí s nimi i v úseku Hl.nádr.ČD - CAN.Tím odlehčují i linkám č.10 a 11.Až k Tescu by v současné době mohly zajíždět i samé trolejbusy linky č.11 vybavené dieselagregátem,pouze by měly mít kratší interval a některé by musely mít prodlouženou dobu až do půlnoci. Včera jsem po delší době opět spatřil 24Tr Irisbus č.499 (na 10/3).Na rozdíl od vozů 24Tr jezdí teď denně většina "trejsin",viděl jsem jich několik i na tratích 12,13 a 16 mimo garantovaná pořadí (12/15,13/14,16/20 apod.). Je též zajímavé,že na lince č.13 jezdí téměř pouze "trejsiny",stabilně vozy 483,484,485 a 486 (mají automatické stahování sběračů LEKOV).Vozy 24Tr /kromě Letkova/ jsou naopak nasazovány na linky 10,11 a 16,kde není zapotřebí dieselagregát.Přestože u tramvají se mytí vozů už zlepšuje,trolejbusy jsou většinou zaprášené a postříkané blátem,mnohdy je i špatně vidět přes okna.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4131
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 03:03:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

stavi se l.i.d.l. pod kufnerakem
zanedlouho se na kosutce otevre novej globus

O Globusu jsem kdysi zaslechl v čase budoucím, o Lidlu slyším poprvé. Můžete mi někdo upřesnit, kde přesně to bude?
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 06:42:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten se staví hned za Plzní u výpadovky na Kulíškov. Budeš tam moci chodit na sekanou v housce.
Víte něco o historii lodní dopravy na Hracholuské přehradě a Boleveckém rybníku u Plzně?
Ano? Tak mi prosím napište!

Schlapke
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.116.142
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 07:15:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslel jsem to jak napsal Honza Š., že by se musela jedenáctka posílit v celé trase a že 11 obsluhuje sama hřbitov a část Letné, tedy ty oblasti, kde Téčko jen projíždí.A proložení intervalu s Téčkem je těm lidem houby platný, protože se okolo jejich zastávky v oblaku smradu Tescokarosa stejně jen přeřítí.
Téčko by mohlo koneckonců jezdit častěji, ale Tesco asi spoléhá na to, že zbytek lidí jim stejně jedenáctka doveze, tak to bude asi takovej začarovanej kruh.Osobně si myslím, že kde jsou už dokonce i sloupy, je zvrhlost jezdit na diesel.
Chtělo by to dotrolejovat a pak se rozumně domluvit na provozování jedné linky - to souhlas.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace