K-report
 

Archive through 01.březen 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Staré archivy » Archive through 01.březen 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Wlasta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.166.28
Odesláno Pondělí, 20. února 2006 - 11:05:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

H_k to bude obecně problém s vozovnou na Borských polích - z pohledu zatahování a výjezdu autobusů i trolejbusů je to nejnesmyslnější místo v Plzni...
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 300
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 20. února 2006 - 15:08:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Hupi:Svatá pravda!!!
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 376
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 20. února 2006 - 17:19:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wlasta:H_k to bude obecně problém s vozovnou na Borských polích - z pohledu zatahování a výjezdu autobusů i trolejbusů je to nejnesmyslnější místo v Plzni...
Inu Plzeň.Co bys tak od našeho hrůzopodniku očekával?
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.95.197
Odesláno Pondělí, 20. února 2006 - 23:43:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem poprvé spatřil nová plochá umělohmotná čtvercová průhledná tvarovaná držadla,namontovaná mezi původní černá ucha, v trejsině č.481 na 10/3.Držadel je tak namontováno na vodorovných tyčích až dost hustě.Také jsem se svezl modernizovaným kloubákem č.465 a docela se mi líbil,pouze v kloubovém prostoru něco harašilo.K té budoucí vozovně autobusů a trolejbusů na Borských polích: pro nejvíce kapacitní linky č.30 a 41 by to celkem vyhovovalo,nemusely by se zařazovat přes centrum města,čili ekologičtější. Pro linku č.12 též výhodné,pro trolejbusovou linku na Borská pole a linku č.16 celkem vhodné,pro ostatní linky už tak vhodné to není,ale stejně by to mělo odlehčit městu hlavně v centru od autobusů.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 811
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 00:01:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty plastová ucha byla vidět docela hojně. Já je viděl v nějaké 14tr (i v jedné cedulové tuším 431?) V trejsi 479 to bylo taky takhle hustě uspořádané. No je jen otázkou času kdy se zjistí, že o to není zájem a ten zájem zbyde jen vandalům, kteří se rádi podepíšou!
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1713
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 01:36:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ve 24Tr #502 uz mladi spratci stihli pocmarat zadek posledni dvojky sedadel vlevo i kus ramu okna. dnes vecer byl vuz na 13ce.

najit, usvedcit, potrestat rodice financni pokutou a oni uz si pak potomky vychovaj sami (doufejme). haranty to nechat umejt vlastnima silama a ztriskat.

plastova ucha - nevim o cem je rec. snad to uvidim zitra.
Wlasta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.166.28
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 11:44:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Jirka Breník, vozovna na BP: právě pro a-41 a a-30 je to nesmysl! Ráno je třeba přepravní kapacita ve směru Košutka/Vinice -> Borská pole, tedy bus musí vyjíždět z nové vozovny o půl hodiny dřív a jet prázdný na sídliště. Zatahující vůz pak jede naopak prázdný přes celé město ze sídliště do vozovny. To samé veškeré trolejbusy, u kterých je kapacita ráno třeba hlavně na Doubravce + částečně Černice, Bručná, Bory, atd. Zkrátka většina busů bude umístěna na druhém konci Plzně než tam, kde jsou třeba, a všechny (s výjimkou dopolední pauzy u šejdrů) budou vozit vzduch přes celé město.
Z logiky věci (teď nehodnotím možnosti, ale potřebnou přepravní kapacitu) by byl ideální stav:
1) trolejbusy na DOubravce
2) autobusy na Košutce
3) malá vozovna (nebo jen odstavná plocha) na BP
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.141
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 14:57:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poslední dny stály za to. Včera ve 14 hod u Malého Tesca 5 zdrogovaných nebo opilých individuí žadonilo o cigarety. Že jedno z nich vlezlo do trolejbusu po 4, řidiči očividně nevadilo. Problémy i dneska na 30. V 10.08 přijel autobus zpožděn o 7 minut na Bory. Na Borská pole jsme jeli s individuem, které neustále sprostě řvalo na cestující. Asi jsem jak Matka Tereza - i když mě dotyčný bezdůvodně po dvacáté poslal do pr*ele, tak jsem ho nezfackoval, přestože by si to zasloužil. Sprostě nadával na celý autobus, řidiči to bylo jedno. Přitom jindy mají řidiči daleko nižší práh citlivosti - v létě dost nevybíravě seřval tramvaják 8 letého kluka, že s dětským kolem jde do skoro prázdné nízkopodlažní tramvaje - a že bylo kolo píchlé, nepojízdné, řidiči nevadilo. Ani nevysvětlil, jak má kluk ze stanice pod Záhorskem se někam dostat (na 4 proudce nelze vést kolo v protisměru). Před lety seřval trolejbusák pár 16 letých holek, že jsou prý hlučné (přičemž ve španělském MHD je hluk od dospělých daleko větší, tam se baví každý s každým přes celý vůz).
Pánové řidiči, vy jste fakt "hrdinové". Na děti si troufnete a opilého dospělého obtěžující ostatní si ani nevšímáte.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 15:02:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz, a proč jsi individuum nezfackoval ty? Řval přeci na tebe? Proč by to měl dělat apriory řidič?
Víte něco o historii lodní dopravy na Hracholuské přehradě a Boleveckém rybníku u Plzně?
Ano? Tak mi prosím napište!

M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 710
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 15:59:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_k: Jako cestující nemůžeš nikoho z busu vyhodit, řidič ano...
SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4173
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 16:58:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, ono je nutné rozlišovat vyhodit a "vyhodit". Já osobně jsem pár lidí "vyhodil", neměli lístek, ale to proběhlo ve vší slušnosti - požádal jsem je, ať si vystoupí a oni si vystoupili.
Druhá věc je, pokud tam bude nějaké takovéhle pochybné individum, vím o sobě, že jsem se nikdy neuměl prát a opravdu nestojím o to, abych dostal od cesty pár facek - jen u nás v DP znám jednoho, kterému cestující "upravili" obličej, jednoho, kterému kromě "úpravy" obličeje ještě zlomili ruku, no a pak jednoho, kterému rozmlátili sklo kabiny.
No a i kdybych šel někoho takového srovnat a vyhodil bych ho z vozu - on si přijde druhý den do podniku stěžovat, že jsem ho bezdůvodně fyzicky napadl a že má na to pět svědků a mám problém.

Tak, a teď se zamyslete a zkuste se na to podívat z opačné strany. Opravdu řidiči stojí takovéhle problémy za to? Není jednodušší zavřít oči, zacpat uši a tvářit se, že o ničem neví?

P.S.: Připouštím, jednou jedinkrát jsem se šel s cestujícím prát. Fackoval ve voze revizorku a když mu přestala klást odpor, pokoušel se dostat zavřenými dveřmi ven. Bylo to ve čtyři odpoledne na nejfrekventovanějším místě ve městě - před nádražím. A myslíte si, že mi někdo z lidí nebo z ostatních řidičů přišel pomoct? Ani omylem, jejich problém to přece není, tak co by se do toho pletli.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 714
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 17:06:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin j: Tím "vyhozením" jsem pochopitelně myslel vyloučení z přepravy, se vší slušností. Ale máš pravdu, mnohdy je pro řidiče lepší zacpat uši. Oči prosím radši ne, ty se při řízení občas hodí .
SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4175
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 17:26:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Následující citát jsem zaslechl v plzeňském ČSAD: "S někým se domluvíš po dobrém, s někým po zlém a někomu musíš rozbít hubu, aby mu to došlo."

A pokud budu mít ve voze individum, které neustále sprostě řvalo na cestující, nejsem si jistý, jestli to individum vystoupí samo od sebe, když ho o to slušně a zdvořile požádám. No a co potom? Jasně, můžu zavolat policii. Ale nedělám si o ní žádné iluze - při tom incidentu u nádraží trvala policejní hlídce cesta ze služebny v nádražní budově na 300 metrů vzdálenou zastávku MHD 10 minut.....
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 757
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 18:32:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vlezlo do trolejbusu po 4, řidiči očividně nevadilo

Pokud vím, podle přepravního řádu se nesmí do vozidel jen v kolečkových bruslích. O maximálním počtu použitých údů k nastoupení do vozu tam není ani slovo.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1716
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 19:06:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

panove a damy drzte si cepice, pojedeme z kopce.
dnesni PD: Plzeňské noviny - volební tah ODS? a komentar Plzeňské noviny, volební tah ODS?
jsem zvedavej jaxe to zamete pod koberec...

pro mene chapavy jedince: Plzeňské noviny se distribuuji i pomoci schranek v autobusech mhd. takze zde nejde o OT plky.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1717
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 22:28:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_l>> a to chces jako rict, ze individuum muze jit i po vsech trech nohou?

k opilcum v mhd atd.: v plzni je to s mestskou policii to samy. prislusnici se flakaji jak jen to jde, prestoze se magorstrat snazi budit dojem, ze tomu tak neni. holt budem strazniky trochu prudit, aby delali to, za co jsou placeni a mozna to casem k necemu bude....
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 06:49:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad M_r.
Jak se to vezme. Když bud řidič linky č.30 a uslyším z vozu hulákání nějakýho trouby, vůči němuž se nikdo pořádně neohradí mám dvě možnosti:
a) Zastavit vůz na nejfrekventovanější lince v Plzni a jít dotyčnému domluvit či se ho pokusit vyhodit. Což se mi může a nemusí povést - můžu dostat přes hubu a ještě na dalších zastávkách od lidí poslouchat že jedu pozdě a kdesi cosi....
b) Pokud vožrala vysloveně nedemoluje bus či nebije dětičky po hlavě, nikdo z cestujících neprotestuje - pojedu dál s tím, že čím dříve blba vysadím na zastávce - tím lépe pro všechny. Když nikdo neprotestuje - proč bych si kvůli "hrdinským" cestujícím trhal játra.

Ovšem jako cestující, pokud mi někdo uráží a fyzicky na něj zřejmě mám - proč bych otravoval řidiče? Blba v příhodnou dobu můžu z vozu vykopnout sám....a pochybuji že někdo si bude stěžovat - a taky komu. Nedoporučuje se ovšem tento postup v případě že blbů je je více.
Víte něco o historii lodní dopravy na Hracholuské přehradě a Boleveckém rybníku u Plzně?
Ano? Tak mi prosím napište!

Happy_bus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 445
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 12:03:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já jednou zažil v lince 51 taky opilce.Řidič celou dobu vypadal,že to neni jeho problém ale na konečnej dotýčnému důrazně vysvětli,kam se má odbrat a jak se tam chovat.Docela fér vůči Elesákům,kteří chvátali po výhodných vietkongských nákupech na kafíčko
A co na to Jan Tleskač???

K3R-NT=Postrach Plzně

Důchodci=LS(elesáci) (LS=lovci sedaček)
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.105
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 12:49:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Problém byl v tom že dotyčné individuum bylo o dost starší než já - tak kolem 55 let. Kdyby to byl 30 letý, z vozu bych ho osobně vyhodil. Dotyčný neurážel jenom mě, ale řval na každého, dokonce urážel i hlavu státu.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 13:40:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...a všichni mlčeli a doufali že hlava státu si to nenechá líbit a pošle některého ze svých bodyguardů...
Víte něco o historii lodní dopravy na Hracholuské přehradě a Boleveckém rybníku u Plzně?
Ano? Tak mi prosím napište!

Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 378
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 17:24:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AKTUÁLNĚ - 17:19H. Linka 39/4 u Družby - směr Košutka, autobus ev. číslo 368 má po hodu kamenem omladinou rozbité sklo. Řidič dotyčného dostihnul a nyní se čeka na příjezd Policie ČR a dispečera PMDP. Tak alespoň jeden vandal byl dostihnut a snad bude i potrestán!
Tramvaje v Plzni - Informace o tramvajové dopravě v Plzni
Galerie Tramvajové dopravy v Plzni - již více než 1000 fotografií ve všech rubrikách.
Aktuálně - Aktuální informace
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 760
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 18:13:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak alespoň jeden vandal byl dostihnut a snad bude i potrestán

To už snad ani vandalství není...
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 20:05:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kdyby to ten blb hodil na nějakej z dosluhujících vozů řady 100 vůz by se z linky odporoučel rovnou na vrakoviště a ještě by mu řidič poděkoval protože už by se v pmdp s výměnou nikdo nezatěžoval

jinak samozřejmě uhradit škodu a potrestat

(Příspěvek editován uživatelem 6120 únor 22, 2006)
Vezmeme to zkratkou-je to sice dál ale horší cesta.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1721
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 20:34:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PR>> upresnis ktery okno? predni, bocni, zadni? docela se divim, ze ten smejd s kamenivem uz neni prejetej autobusem nekolikrat tam a z5
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 379
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 21:07:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám pocit, že řidič hlásil na dispečink, že jde o boční okno, ale konkrétně bohužel nevím. Snad Ti to bude takhle stačit!
Tramvaje v Plzni - Informace o tramvajové dopravě v Plzni
Galerie Tramvajové dopravy v Plzni - již více než 1000 fotografií ve všech rubrikách.
Aktuálně - Aktuální informace
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.95.197
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 23:40:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V trolejbusu 14TrM č.459 jsou na vodorovných tyčích též umístěna nová plastová držadla,i když ne tak hustě jako v trejsině.
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.141
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 10:38:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na lince 28 a 39 občas jde o život, jednou kdosi vzduchovkou vystřelil okno v autobuse u pavlačáku na Jateční.
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 381
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 12:26:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Linka číslo 30:
Představenstvo projednalo změnu trasy a grafikonu linky číslo 30 a to na základě požadavku firmy Globus, která dokončuje poblíž městské části Košutka svoje obchodní centrum. Cílem úpravy grafikonu linky číslo 30 je zajištění přímého dopravního spojení u vybraných spojů k hypermarketu Globus a zlepšení dostupnosti tohoto zařízení MHD. Jednalo by se přibližně o 110 spojů v obou směrech v pracovní dny a cca 108 spojů v sobotu a 92 spojů v neděli. Úhrada prokazatelné ztráty vyplívající z navýšení počtu kilometrů na lince číslo 30 bude plně hrazena firmou Globus ČR. Aby však PMDP, a.s. mohli realizovat změnu trasy vybraných spojů a uzavřít smlouvu s firmou Globus, je nutný souhlas Rady města Plzně.
… tolik krátký přepis z rozsáhlého článku

Tramvaje v Plzni - Informace o tramvajové dopravě v Plzni
Galerie Tramvajové dopravy v Plzni - již více než 1000 fotografií ve všech rubrikách.
Aktuálně - Aktuální informace
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 382
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 12:28:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Obslužnost Borských polí:
Představenstvo dále schválilo nájem 10 velkokapacitních autobusů. Neustále rostoucí požadavky na zajištění obslužnosti na Borských polích již nejsou dopraní podniky schopny realizovat bez posílení stávajícího vozového parku. V letošním roce plánuje dopravní podnik nakoupit šest autobusů standardní délky a tri velkokapacitní, ale ani tak by nebyl dopravní podnik schopen zajistit kvalitní obslužnost na Borská Pole. Nejvýhodnějším řešením se ukazuje realizace zásadní změny spočívající v nasazení velkokapacitních autobusů, které umožní zvíšit zásadním způsobem kapacitu linky.
… tolik krátký přepis z rozsáhlého článku
Tramvaje v Plzni - Informace o tramvajové dopravě v Plzni
Galerie Tramvajové dopravy v Plzni - již více než 1000 fotografií ve všech rubrikách.
Aktuálně - Aktuální informace
Střevní_konektor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.140.1
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 14:13:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... vyplívající ... zvíšit ...

Auuuuúúúúúúúúúúú
Velký korektor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.45.98
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 15:16:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď jsem trochu na rozpacích. Když se jedná o přepsaný článek, tak je na tom taky bídně i ten, kdo ho napsal....
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 763
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 18:28:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimochodem, tvar "obslužnost na Borská Pole" je syntaktická vražda...

… tolik krátký přepis z rozsáhlého článku

Pozn.: Pokud je něco "přepis", pak je to doslovně přepsané. To, co jsi (nepříliš zdařile) vyvedl ty, je výtah! A teď už k věci:

Jestliže Globus ČR uhradí veškerou ztrátu, je to to nejlepší možné řešení (při zhruba stovce spojů se ale docela prohne).
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 395
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 18:31:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Korektoři,konektoři a kolektoři-
Kdo je na Vás zvědavý??? Akorát se tu štouráte v kravinách.Tohle není beseda o českém jazyce.


(Příspěvek editován uživatelem martin_100 únor 23, 2006)
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.95.197
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 18:43:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta plastiková držadla přibývají velmi rychle,dnes jsem je např. viděl ve 21Ab č.473 a 14TrM č.434,kde jich bylo instalováno 20.Trolejbusy 24Tr mají asi už všechny instalovány dieselagregáty,dnes jsem už viděl jet i č.499 na 13/8. Staré cedulové Karosy č.101 a 107 na lince 39.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4191
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 19:13:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestliže Globus ČR uhradí veškerou ztrátu, je to to nejlepší možné řešení (při zhruba stovce spojů se ale docela prohne).

Fajn, zkuste počítat. Ke Globusu bude jezdit 100 spojů denně a Globus zaplatí za úsek Globus-Košutka, to je řekněme 100 x 2x1 km = 200 km.

Carrefour si platí linku C, při třinácti spojích je to odhadem 150-160 kilometrů.

Tesco si platí linku k CAN, to máme 29 párů spojů x 2x5 km = cca. 300 km.

Kde vidíte problém?
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1727
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 01:13:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ ja vidim problem v tom, ze jedna linka zas bude mit nekolik konecnych a v jizdnim radu zas bude o poznamku vic - jede ke globusu nebo jede jen do krašovský. kdo se v tom pak ma vyznat? nekteri IGK-pozitivni jedinci pak prohlasuji, ze autobusem jezdit neumi

plastovy drzadla dnes byly i v trolejbusu 411 na lince 12, zadna reklama v nich umistena nebyla.

ona se nam plzenska mhd zacina stavat jednou velkou reklamni plochou. pokud to takhle pujde dal, bude hlavnim zdrojem financovani a predmetem podnikani organizace jmenem PMDP, a. s. pronajem reklamnich ploch a samotna produkce inzertnich sdeleni, ta verejna doprava bude jaxi vedlejsi a bude to trpeny nutny zlo...
...pokud tedy pred zavedenim posledniho nejucinnejsiho reklamniho media mhd nezemre na nedostatek penez, ktery ji odcerpa zavadeni nakonec dlouhodobe nevyuzitych reklamnich bazmequ

martin_100>> Tohle není beseda o českém jazyce.

ale je to diskuze V českém jazyce! až se to někteří zde přítomní naučí respektovat, nebudou nejrůznější korektoři, konektoři, kolektoři a jiná anonymní individua :-) potřební.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4196
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 01:41:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No moment, ve směru na Košutku budou jen dvě konečné, to zas podle mě není tolik. Schválně mrkni na tenhle jízdní řád - http://www.dpmp.cz/jr4/ST443290.HTM - neznám žádnou jinou podobně nepřehlednou linku. Abyste ten jízdní řád líp chápali, přikládám schéma linky:



Co je černě, tam jezdí všechny spoje, co je barevně, tam jezdí jen část spojů.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1728
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 08:32:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kamarade to neni linka, nybrz anarchie (nekdo by rekl bordel). babicka kropackova to nemuze nikdy pochopit, protoze nez ji vysvetlis, jaxe ma dostat kam potrebuje, ujede ji dalsi autobus jezdici treba ve 24minutovym taktu

jinak na seradovacim nadrazi se po ranu vyskytovaly 2 modrozluty tykadlovy citelisy pro zlin a cca pred osmou se presunuly kamsi ke koterovu. fotici maji sanci, mozna jsou vozy jeste v plzni.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1119
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 08:51:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera se také ve městě objevoval 25Tr pro Bratislavu.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4199
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 11:03:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2: Jo, anarchie - a nevěřil bys, jak se to plete. Dvanáctku jsem měl zrovna včera - čtyři spoje tam, čtyři spoje zpět. Všechny k TMS, druhý a třetí směrem TAM přes Průmyslovou, třetí TAM a první ZPĚT navíc přes Drozdice, první do Mnětic, druhý do Tuněchod, zbylé do Černé. A teď si představ, jaká je to krása, když přijedeš ke křižovatce a teď začneš honem rychle přemýšlet, jestli máš do té Průmyslové odbočit teď a nebo až to další kolo......

No a na to je tu taková věc. Palubní počítač.

Takhle vypadá běžný palubní počítač BUSE BS 100 novějšího provedení v trolejbuse Škoda 21 Tr:



Tlačítkem "1" zadáš číslo linky, v tomto případě 1, tlačítkem "2" zadáš číslo cíle, v tomhle případě "1" - Slovany. (Ta pětka značí sílu signálu vysílačky, Z001 je číslo zóny, L001 linka, C001, cíl, 20:17:30 aktuální čas)

No a pak je tu režim "služba". To se dělá tak. Napřed někdo vygeneruje z programu Grafikon jízdní řád ve formátu pro palubní počítač BUSE. Není to nic těžkého, pokud vozidlo po celou službu jezdí jednu jedinou linku (což bývá většínou splněno - a i když ne, dá se to elegantně bez velké námahy vyřešit). Ten se pak nahraje do palubního počítače, trvá to asi pět minut. No a je to.

Pak přijde řidič do práce, stiskne tlačítko "3", zadá číslo služby (zde ve formátu LLKKD - LL linka, KK - číslo kurzu, ranní = 01-xx, odpolední = 51-xx), D - den (1 po-pá, 2 so, 3 ne, 4 prázdniny), dále zadá své osobní číslo a stiskne dvakrát potvrzující tlačítko. Objeví se tohle:



Jsme u nádraží, pojedeme do Nemošic. V 18:13, což je za 14 minut, začne palubní počítač pípat, aby nás vzbudil a my víme, že v 18:14 budeme odjíždět z nástupní zastávky.

No a pak jedeme a jedeme, odmačkáváme tlačítkem hlásiče zastávky a počítač nám průběžně zobrazuje, která je další zastávka a v kolik hodin tam máme být. V okamžiku, kdy zastavíme v zastávce a otevřeme dveře, objeví se ve druhém řádku odspoda odchylka od jízdního řádu, + je náskok, - zpoždění, nula znamená, že jsme tam včas:



To je ve zkratce to nejdůležitější. Jen dodám, že tohle se běžně používá třeba také v Hradci Králové, v Brně a určitě i jinde.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1891
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 14:49:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Ostravě taky, avšak řidiči nezadávají čislo kurzu a linky sami (i když to jde). Při nástupu na směnu dostanou kartu a tu vrazí do počítače a pak už to funguje úplně stejně jako ten pardubický systém.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 626
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 14:54:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máme to snad ouplně stejně, akorát bez síly signálu vysílačky a samozřejmě bez zóny. Sympatická a jednoduchá věc.
Jestli je jednomotorová 25Tr lepší než celonízkopodlažní dvoumotorový Solaris, tak jsem jelen
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.95.197
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 17:37:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve voze č.460 /Karosa Renault/ má většina plastových držadel i reklamu. Jinak ta držadla bez reklamy jsou např.i ve 14Tr 426 /ten má jedno "tykadlo" žluté a druhé bílé/ a v Solarisu č.494.
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.95.197
Odesláno Sobota, 25. února 2006 - 21:55:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajel jsem si dnes po dlouhé době do Mariánských Lázní a svezl se na lince č.5 tím nejnovějším trolejbusem 24Tr Irisbus č.52 ve "zlínských barvách".Na lince č.3 jezdil též po čtyřiceti minutách starší 14Tr č.50.Vřechny dopravní prostředky MHD,včetně autobusů tam už mají instalovány ty plastové držáky i s reklamou. V tom 24Tr jich je 12. V pracovních dnech mají trolejbusy v sedle zhruba dvacetiminutový interval,ve špičce 11-12 minut.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1122
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 26. února 2006 - 19:42:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem dnes zase viděl zkušební trať Ostrov - Jáchymov. Zatím je komplet. Dle vyhybky v Jáchymově je vypnutá. Je smutný pohled na vjezd do Škodovky. Najednou trolejbusová trať odbočuje ze silnice do neprojížděných půlmetrových závějí ... vůbec to tam k bráně není prohrnuté ...
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Happy_bus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 448
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 28. února 2006 - 09:28:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza Šlehofer:Neměl bys pár fotek z Arealu Škody?Nikdy sem v Ostrově nebyl
A co na to Jan Tleskač???

K3R-NT=Postrach Plzně

Důchodci=LS(elesáci) (LS=lovci sedaček)
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 772
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 28. února 2006 - 11:46:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Reklamní poutka se už běžně objevují i v Karosách řady 700. Většinou prázdné, v některých je vloženo self-promotion Pohyblivé reklamní se sloganem "Chytněte se!". Mezi cestujícími jsem podle několika reakcí vypozoroval, že moc oblíbeny nejsou, u většiny lidí totiž dosahují výše čela.

Zřejmě započala jakási revitalizace zastávkových označníků III. generace. Ve stanici Rondel byl tento opatřen novými samolepkami s logem PMDP a nápisy a piktogramy "zákaz kouření". Možná se jednou dočkáme i sjednocení písma zastavujících linek.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 889
Registrován: 7-2002
Odesláno Úterý, 28. února 2006 - 12:02:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Těšínské (jak se odbočuje do viaduktu = Jateční) před cca hodinou stržená trolej. Teď již opraveno. Viděl jsem nasazení asi 2 ks autobusů na linku 10 a 16.

Po městě se prohání 24 Tr Citelis pro Jihlavu.

Fotky mám obojího, ale nemám čas to sem upravovat...
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.141
Odesláno Úterý, 28. února 2006 - 12:47:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem jel bílou 465 na Doubravku. Vůz zřejmě skončil na půli cesty mezi VP a modernizací. Jezdí hezky, kupodivu má hlásiče zastávek a 4 vnější + 2 vnitřní BUSE, což byla určitě finančně nejdražší položka. Proč se tam nedaly nové sedačky a vnitřní osvětlení, je mi záhadou. Nové vnitřní osvětlení mají i nemodernizované tramvaje, např. 183+182. Sedačky jsou sice hezky potažené, nicméně by měly být nové s vysokými opěradly. Zadní boční BUSE působí zvláštně, proč se nevyměnilo okno?
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 172
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 28. února 2006 - 13:08:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve vozovně už nestojí trolejbus e.č. 418 u toho plotu-zmizel.
6346
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.181.197
Odesláno Úterý, 28. února 2006 - 14:15:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

465 = rozšířená velká prohlídka. Mně zase zaujaly ty bílé dveře zevnitř. To je lakýrník tak líný nastříkat je zevnitř šedivě nebo se to spletlo s modernizacemi pardubických vozů?
Jinak těch úsporných opatření tam je více, jen je cestující nevidí, např. zůstala i velká část původní překližky na podlaze, jen je potažená novým protiskluzem... Vzhledem ke stáří a korozi skříně není ale čeho litovat, ty vozy tu už víc jak 5 let stejně neodjezdí...
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 815
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 28. února 2006 - 16:50:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Reklamy: Shrňme čeho se v Plzni můžeme ještě dočkat:
reklamní fólie na altro
reklamní polstrování sedaček :-)
reklamní hlášení
reklamních oděvů pro dispečery

a nakonec dají na kabinu řidiče LCD monitor na kterém budou běhat reklamy

no co vás ještě napadá?
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1732
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 28. února 2006 - 17:10:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

465: tak to o ty skrini jsem zhruba tak nejak taky slysel... nicmene pokud je mi znamo, neni ani opiskovana.

bily dvere bych tipoval na kombinaci obojiho - linej lakyrnik nebo nedostatek komunikace mezi vedoucim a lakyrem. proste nalakoval dvere na bilo a bud se daji do pardubickyho nebo plzenskyho vozu.

PMDP, a.s. se chova stejne jak liny socialisticky moloch - nikdo si nekomplikuje praci vic, nez je bezpodminecne nutny. kam tahle cesta vede, vime myslim vsichni dobre...

jinak 418ka se konecne v posledni den slibenyho terminu skutecne prestehovala pod strechu do skodovackyho depozitare. sice se (udajne) jednalo, slibovalo, cekalo na odpoved, vymyslela realizace presunu atd. atp., ale dobra vec se nakonec podarila.

ctyristaosmnactku ty nesmyslne dlouhy administrativni prutahy skoro staly zivot, ale jak rikam, zadarilo se. bude sice ve skodovackym muzeu, ale statickym exponatem v majetku pmdp, takze je jeji osud nadale zahalen mlhou nejistoty.

zrejme je presun trolejbusu o par km vedle veeeelikaaaaanskej legislativni problem a kazdej exponat si musi dle mineni odpovednych soudruhu svoji povest historicky relikvie zaslouzit tim, ze se z nej nejdriv stane vrak, aby mohl byt pozdeji nakladne zrekonstruovan do temer puvodni podoby a jini soudruzi se mohli predvest pri slavnostnim prestrihavani pasky a poplacat se po ramenou...

mam smiseny pocity a nejsem si dnes jist jestli mam jasat nebo zvracet...
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1733
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 28. února 2006 - 17:12:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

maly_fotograf>> reklamni hlaseni uz mame, zajed si 13kou do olympie...
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1124
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 28. února 2006 - 18:32:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

HappyBus: no nějaké fotky mám, byl nás tam celý autobus v roce 2004. Stránku o trati Ostrov - Jáchymov připravují kolegové pro web SPVD.
Nějaké fotky jsou ale i tady:
http://www.ts-web.info/Galerie/Ostrov/20030801_Exkurze/index.htm
http://www.mestskadoprava.sk/galeria/category.php?cat=388&start=0
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4212
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 28. února 2006 - 19:25:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nebo se to spletlo s modernizacemi pardubických vozů?

Pokud se nepletu, pardubické vozy (minimálně 346) jsou uvnitř taky šedé, což je v Pardubicích hodně neobvyklé. Mimochodem, tenhle trolejbus už dva měsíce stojí za dílnou, čeká na papíry od drážního úřadu, záruční doba utíká a odpovědné osoby z toho nemají ani trochu radost.

Mimochodem, reklamy ve voze má Student Agency. Jel jsem s nimi teď do Prahy, vyklopily se ty displeje, pustila se nějaká šílená a nelogická reklama na Eurotel, zvuk šel do vozových reproduktorů, aby si to užili všichni.....
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Happy_bus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 449
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 28. února 2006 - 19:52:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

reklamy ve voze má Student Agency

Nemyslím si,že by reklamy byly součástí komfortu,který si zasloužíme se mi nějak nezdá

HŠ:Díky

fólie na altro
O co se jedná???
A co na to Jan Tleskač???

K3R-NT=Postrach Plzně

Důchodci=LS(elesáci) (LS=lovci sedaček)
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 816
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 28. února 2006 - 19:57:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jená se o sci-fi, ale možná se taky dočkáme. (představ si třeba reklamu na podlaze v nějakém hypermarketu)
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1139
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 01. března 2006 - 08:47:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě by mohla být reklamní trasa. Třeba náhodně vybraný spoj linky 33 by to občas vzal dovnitř do Kauflandu a tam by deset minut čekal.:-):-):-)
A ani nechci myslet na zastávku Gambrinus.:-)
Happy_bus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 450
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 01. března 2006 - 09:18:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No teď už jen zbývá,aby sme začali pronajímat čelo jako billboard.To je snad poslední nevyužitá plocha.Já budu dělat reklamu na PEPSI a Škodu Transportation

Ale zpět k T-busům,ještě pořád je tu na zkušebkách 24trC Jihlava???Nebo už odjela a je tu něco jiného???A co ty 2 Plzeňské???
(Bohužel sem nemocnej a trčim doma,tak tak to nevim)
A co na to Jan Tleskač???

K3R-NT=Postrach Plzně

Důchodci=LS(elesáci) (LS=lovci sedaček)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace