K-report
 

Archive through 17.březen 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Vymyslí někdo novou linku pro DP Ostrava? » Staré archivy » Archive through 17.březen 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 498
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 07. února 2006 - 06:15:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kde je psáno, že se Polanecká zruší??? Jinak souhlasím s tím, že Jelínkova by se měla jmenovat Polanecká
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 748
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 08. února 2006 - 16:41:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přejmenovat určitě, i já v tom mám chaos co je co...
Zajíc: hoď sem odkaz na zrušení polanecké spojky...
Dům ve tmě, v domě tma, dům na samotě
a ve tmě já, a ve mně tma; sám v domě
na klíně chovám týden mrtvé kotě,
zemřelo steskem - asi týden po mně...
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 763
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. února 2006 - 13:31:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak mně napadlo, co takhle udělat ještě jednu linku od Sparu do Svinova přes Polanku...
Měla by smysl?
Zajoncz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 299
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. února 2006 - 16:40:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neměla, neboť ve "starébele" je mnoho zastávek, proto by bylo lepší jezdit už tou tramvají.
Ale doufám, že 59 bude jezdit do Polanky častěji. A taky 76!

PS: co tím myslíš "odkaz zrušení Polanecké spojky"?

(Příspěvek editován uživatelem ZajoncZ únor 09, 2006)
www.OSTRAVA.unas.cz
>>> špehujte Ostravu online!
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 501
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 09. února 2006 - 19:51:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Maugli - a kdo by tou linkou jezdil? Pro porubáky je Interspar celkem nezajímavý obchod (máme tu Kauf, Tesco, Lidl a já nevím, co ještě všechno)..., navíc by mohla konkurovat l.č.17 a to není žádoucí..., to bych spíše pochopil to posílení l.č.59 do Polanky (s možností prodloužení linky do Klimkovic). L.č.53 by pak mohla být zrušená a její kapacita převedena na l.č.64 s tím, že by některé spoje byly ukončené v Klimkovicích...viz JŘ l.č.59,64 na http://ostrava2015.webz.cz
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 774
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. února 2006 - 20:00:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajoncz: ať si to můžu přečíst, co a jak bude rušeno...
Gakon: No tak kdyby s ní nikdo nejezdil, tak přes cihelnu a jánovou na svinov...
taková vyhlídková jízda... Tím zrušit 59 a 53 a posílit 64...
Ještě by byla dobrá linka z poruby na nádr. svinov, protože 37 neobslouží celou porubu a na vlak se musí...
a-44 by byla řešením, ale není cesta...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1715
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. února 2006 - 20:02:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: Též myslím, že by to nebyla nějak skvělá linka. Taky bych více uvítal prodloužení alespoň linky a-46 do Klimkovic a zároveň zrušení a-53. Viz moje schéma 2050
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 777
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. února 2006 - 20:09:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nj, ale tu porubu a spojení se svinovem bych řešil, krásné nádraží, kde tu a tam přijede i pendolino (pokud mu nespadne sběrač, to jsem se dozvěděl od cestujících z 75 min. zpožděného 507) a lidí od tama jezdí mraky...
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 503
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 09. února 2006 - 20:18:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, proč se nepropojí ta Elektrárenská s cestou u Hornbachu (kde už mimochodem stojí zastávky, na kterých nic nestaví...). Ta prodloužená l.č.44 na Svinov nádr. by řešila obslužnost centrální Poruby s nádražím dokonale...
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Zajoncz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 302
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. února 2006 - 21:10:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostraváku, jednou pro vždy: vykašli se na vedení 46 to Klimkovic! A to hned z několika důvodů, přecpané busy, protože jezdí jen krátké. Za další, pro Klimkováky (ať furt nejsem jen za Polanku) by to byla zbytečně dlouhá cesta na Svinov, nikdo by tím z Klimkovic nejzdil!
Vem si příklad od Gakona: 59 do jižního města by byla více k užitku, navíc, nejezdí tak plně. Takže pokud chceš dělat nějaké změny v tomhle rajóně, ptej se denně jezdících cestujících, co zde bydlí, děkuji! Souhlasíš?
www.OSTRAVA.unas.cz
>>> špehujte Ostravu online!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1717
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. února 2006 - 21:26:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ZajoncZ: V tom máš asi pravdu. Lepší by bylo kdyby do Klimkovic byla prodloužena a-59, ale co pak budu dělat s její trasou místo a-76? Dej návrh.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Zajoncz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 304
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. února 2006 - 21:32:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Počítej s tím, že na janové bude přibývat domků. Něco tam musí jezdit, ve spojení s Polankou. Já vím, Polanka je sviňa zakrucena a vest přes ňu ňáku linku je "kumšt"! Tak 76 nech, ve své trase, a místo na Polanku ji z Horní Polanky veď na Hraničky a pak do Jistebníka na nádraží! Jinak mě už fakt nic nenapadá! Udělal bys z ní takovou "polaneckou obslužnou linku" + Jistebník. Další zastávka by byla u té "americké čtvrti" >>K Mlýnku a pak nevím ale jak udělat zastávku na opravdových Hraničkách na hranicích s Jistebníkem. Přejmenujeme Hraničky na Lázeňský dům? Blbosti, neberte mě radši vážne, ale ty, Ostraváku, ty jo!
www.OSTRAVA.unas.cz
>>> špehujte Ostravu online!
Xx
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.108.195.158
Odesláno Čtvrtek, 09. února 2006 - 22:37:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Zajonc: Myslíš po té cestě, co vede z Hraniček vlevo, když jedeš směrem do Polanky? To je pěkná cesta, po pár metrech se mění v krásnou polní cestu, ale v Jistebníku je to zase betonka, sice tam jsou větší kamínky, ale na kole se to dá zvládnout, traktor tam taky projede, i auto jsem tam viděl jet, ještě ten autobusd tam chybí.
Zajoncz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 307
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 10. února 2006 - 18:36:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K hranicím Polanky s Jistebníkem je to asfaltka. Pak je to kousek zpevněná štěřková cesta (protože tam kape ze stromů,když zaprší) a pak šutry trocha polité "térem", cesta směrem k jistebnickému nádraží je horor. Uvidíme toto léto. Ale autobus by tudy teoreticky jezdit mohl. ...po drobných úpravách.
www.OSTRAVA.unas.cz
>>> špehujte Ostravu online!
Zajoncz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 311
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 13:49:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

každý taky ukazuje na "moje schéma", ať už Gakon nebo Ostravák.
Tak když už vám jde o zrušení nějaké linky, tak mám tady ještě jeden "vylepšený návrh":
46 nechat ve své trase.
59 protáhnout do Klimkovic.
53 - zrušit
76 nechat ve své trase a protáhnout do Klimkovic, jenže tam se bude muset někde vytvořit odstavná plocha pro busy.
Tím by bylo vše vyřešeno, nepřecpané 46, využité 59, spojení Janová-Polanka zachováno 76, s využitelnou obsaditelností, která by tak musela jezdila častěji.V noci by pak jezdila pouze 46 natáhnutá do Klimkovic s tím, že by pak v noci jezdily dvě linky ze tří (včetně 46). Ještě bych ale váhal nad protažením "tolika" linek do Klimkáček (myslím tím 59) když nejsou součástí Ostravy!!!!! (proto i tak vysoké čísla)
www.OSTRAVA.unas.cz
>>> špehujte Ostravu online!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1737
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 14:12:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajoncz: Docela dobrý návrh. Asi něco z toho uplatním.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 508
Registrován: 8-2002
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 15:20:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Zajoncz: To jsi v podstatě okopíroval můj návrh (včetně nočních spojů l.č.46 do Klimkovic - viz můj JŘ l.č.46)...).
Klimkovice sice nepatří do Ostravy, ale většina lidí tady pracuje, takže nevidím důvod, proč omezovat spoje do těchto obcí... nebo chceš, aby vytáhli své gumokoly a jezdili jimi???
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1739
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 15:31:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak jsem trošku poměnil pár linek ve svém schématu. Tak se mrkněte. Je tam i opavské schéma Maugliho.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 265
Registrován: 1-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 23:06:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem mrknul na ty schémata a musím, říct, že mě velmi těší, že linky vedou i do Polska, protože si myslím, že tento přeshraniční provoz bude stoupat a nabývat na významu, zvlášť pokud zůstaneme ekonomicky silnější region, než regiony z druhé strany hranice. To propojení Pilszcze s Opavou trolejbusy je fakt dobré. Byla by to zřejmě jediná mezinárodní trolejbusová linka na světě. Já osobně bych se přimlouval za znovuobnovení úseku Chuchelná - Krzanowice a vedení přímých vlaků Opava - Racibórz.

Mimochodem, když už jsme u té Pilszcze. Ta železnice co tam vede je v současnosti bez osobní dopravy?
http://jansirc.webz.cz/
Všechno jde, když se chce
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 13:58:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na zelpage.cz je napsáno cosi o uvažované spojce mezi Vítkovicemi a Ostravou střed, vedenou v maximální možné míře po stávajících, nebo opuštěných kolejích Vítkovických železáren. Délka trati by měla být 5 km, uvažovaná rychlost 80 km/h, trať by měla být dvoukolejná s využitím jak osobní, tak nákladní dopravy a odhadovanými náklady 600 mil. Kč.
Dále tam je uveden odkaz:
http://www.railvolution.net/czechraildays/craildays2/seminare/rd15.pdf
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19643
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 17:59:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen bych upřesnil, že ne přímo na ŽP, ale na DF ŽP
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 21:20:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine, bez Tebe to tady prostě nefunguje, jako vždy máš pravdu.
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 787
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 11:37:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: díky za zveřejnění...
My PC momentálně absolvuje omlazovací kůrů, takže úprava zabere čas. navíc mám v plánu ten Krnov, musím dát do kupy fotky z Plzně a zítra valím do Pardubic...
Jinak ještě nemám zpracovány fotky z Havířova.
K tomu ještě detail - maturita
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19686
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 12:24:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maturita = banalita :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1757
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 13:51:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: Co budeš dělat v Perníkově? Já jedu o jarních prázdninách do Prahy, takže též budu mít docela dot nového fotografického materiálu.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 790
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 14:48:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zlivský, 8-)
Ostravák: jedu na výlet - maminka cosi potřebuje...
Nevím, jestli bude čas na šoto, ale min. 10 fotek si přivezu... Z Plzně jich mám asi 60
No uvidím...
V sobotu jsem v Brně, ale tam jedu s kamarádkou na DOD na VŠ, takže nic...

(Příspěvek editován uživatelem maugli únor 14, 2006)
Karosák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 320
Registrován: 11-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 17:03:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: Já byl naposled v plzni loni v srpnu, a celý den pršelo
MHD aktuálně - vše o hromadné dopravě - http://www.mhdaktualne.net

Autobusy na Moravě a ve Slezsku
Zajoncz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 314
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 17:48:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gakon: představ si, že jsem NIC nekopíroval, jen tady bydlím a jezdím MHD denně!!!
Jo, asi tak,kdo auta má, jezdí jimi, kdo je nemá, bude i tak jezdit MHD! Jednu věc, kterou byste se měli "snažit" dodržet: Klimkovice, Polanka: min.1 vlastní linka! Ono totiž dát jen jednu linku na 10000 obyvatel, nevím nevím! =o/ A co na to město? To přece nebude sponzorovat klimkovjáky! Řekl bych to asi takhle, že pro Ostravu je to jen "přítěž"!
www.OSTRAVA.unas.cz
>>> špehujte Ostravu online!
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 519
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 19:52:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ať se dívám na svůj plán či na ostravakův - tak pro Polanku i pro Klimkovice máme jednu linku... Ostrava na Klimkovice podle mě nic neplatí, Klimkovice na provoz přispívají ze svého... a navíc.. není Ostrava obec s rozšířenou působností pro Klimkovice??? (odpověď: jsou).
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 817
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 14:02:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajoncz: proč by nemohla být jedna linka pro Klimkovice a Polanku?
Myslím, že mimo školních výletů Ostrava-Polanka (zažil jsem v úterý) není 46 nějak extra přetěžována, protože se doplňuje s 53! Jedna linka se solidním intervalem - proč ne!
Gakon: jj
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1806
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 16:43:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud jde o moje schéma. Já jsem udělal změna kvůli tramvaji do Polanky. Nejdelší interval bude mít linka a-46. Proto byla protažena a-59 do Polanky a znovuzavedena a-76 místo a-59, která jela do Svinova místo ní.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 825
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 17:23:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: mýt slovník na překlad tvého příspěvku do češtiny...
http://download.nohavica.cz:8080/blog/wma/ladovska_zima.wma

Tohle stojí za to!!!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1809
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 17:27:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: No tak polopatě.
1. udělal jsem tramvaj do Polanky
2. změnil jsem trasu a-59 tak, že z Horní Polanky jela po a-76 do Svinova.
To mi však neřešilo kapacitní spojení jiných částí Polanky, protože a-46 mám navrhnutu v dlouhém intervalu, tak jsem protáhl a-59 do Polanky a znovuzavedl a-76.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 522
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 19:09:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kde jsou ty intervaly ke shlédnutí. Celkem by mě to zajímalo... ať to můžu porovnat se svými
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1813
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 11:51:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gakon: Zetím je nemám v elektronické podobě a od všech linek. Mám to jen naškrábané kdesi v sešitě.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Zajoncz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 318
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 14:25:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

53 rozhodně "nedoplňuje" 46!!! Co to je za blbost? Už vidím, jak jede Polančan 53 na konečnou do Polanky a platí si zónu 9, když může jet 46 pouze na zónu 4! To, že obě linky mají na cedulce napsáno "Polanka" nic neřeší!

PS:-Ostráváku, nešpekuluj! Vedení 76 do Dubí je sice velice zajímavé, ale proč si myslíš, že to DPO ještě neudělalo? A jedna malinká drobnost, proč 76 odstavovat na Polance Střed, když o 500m dále je točna Polanka?

(Příspěvek editován uživatelem ZajoncZ únor 18, 2006)
www.OSTRAVA.unas.cz
>>> špehujte Ostravu online!
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 844
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 19:57:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po vzoru 111 mně napadlo, proč neudělat 112 a 118.
V trasách 102 a 108 stím, že by okruh Fifejdy jely naopak...
http://download.nohavica.cz:8080/blog/wma/ladovska_zima.wma

Tohle stojí za to!!!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1876
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 20:03:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: Nezapomeň, že v Ostravě je přestupný tarif, takže proč dělat vlastně duplicitní linky, že?
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 846
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 20:05:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na druhou stranu proč ne?
lepší dopravní obslužnost atd...
Navíc proč máme 95?
nebudu sprostý - na pí*u!!!
http://download.nohavica.cz:8080/blog/wma/ladovska_zima.wma

Tohle stojí za to!!!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1878
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 20:07:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

95? Od příštího týdne už není. Strašně rád bych ji chtěl vyfotit, ale nechci bulat školu.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 20:22:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ostravák: My máme na škole profesora z východních Čech a když jsme řekli slovo "bulat" školu, tak nevěděl vo co go.
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 848
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 20:25:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Semolina: nj, rozdíl mezi čechy a moraváky...
Mám rád ty rozdíly. Vždy, když jsem v Praze, tak "machruju" tím že jsem z Ostravy...
http://download.nohavica.cz:8080/blog/wma/ladovska_zima.wma

Tohle stojí za to!!!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1879
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 14:20:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: Spíše z Neplachovic.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 852
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 19:03:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: no jo!
Ty aby jsi si nerýpnul, že?
Já jsem srdcem aj tlamou ostravák!!!
http://download.nohavica.cz:8080/blog/wma/ladovska_zima.wma

Tohle stojí za to!!!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1882
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 19:55:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: Vždyť já vím, že jsi srdcem aj tlamou ostravák, ale musel jsem si udělat radost.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 857
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 21:03:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo! rýpat do nebohých vesničanů! 8-)
http://download.nohavica.cz:8080/blog/wma/ladovska_zima.wma

Tohle stojí za to!!!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1884
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 21:22:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo. Někdy mi to nedá. Vesnice je prostě vesnice. Máte traktor?
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 283
Registrován: 1-2005
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 23:28:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Toš nejdůležitější věc na vesnici jsou slepice, bez nich není vesnice vesnicí. Hlavně ráno, že jo Maugli
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 861
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 14:32:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měšťáci!
My máme doma a v přilehlém okolí domu 9 psů, což znamená, že slepice by neměly šanci snést ani jedno vejce.
Ale sousedi mají slepice!
To je panečku probuzení s kohoutem, ještě ke všemu, když ve 4:00 začíná kostel svůj ranní koncert!
Naštěsí mám pokoj už někde jinde, což je na opačné straně od kur i kostela, takže spím až do 11 (dnes)!
Pak trpí škola
http://download.nohavica.cz:8080/blog/wma/ladovska_zima.wma

Tohle stojí za to!!!
Karosák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 347
Registrován: 11-2005
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 15:18:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vesničane: To se někdo má. Mě pravidelně probudí buďto popeláři, či nějaká hlučná Karosa projíždějicí ulici. Možná že budete mít v Neplachovicích nového souseda.
MHD aktuálně - vše o hromadné dopravě - http://www.mhdaktualne.net

Autobusy na Moravě a ve Slezsku
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1896
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 15:25:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To já mám krásně okna přímo namířena na úsek tramvajové trati Antonína Poledníka - Dubina. Když chci usnout, tak nepočítám ovečky, ale přemýšlím co zrovna projel za typ tramvaje.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 871
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 15:46:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Klidně, sousedy snesu
některé sice jen mrtvé, ale budiž!

8-)
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 900
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 13. března 2006 - 14:34:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je tu nějak mrtvo...
To asi tím, že tu pořád nejsem 8-)
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 562
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 19:05:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Maugli: Tak to tu rozproudíme, co říkáš....
Co říkáte tomu posílení l.č.77? Proč se to neřešilo trochu jinak? Např. zajížděním l.č.41 na zast. Prům zóna, či odkloněním spojů končících na Šídlovci do Prům. zóny...?
Nebo proč neprodloužit v sedle spoje l.č.42 na Prům zónu... Nevyžadovalo by to ani nový kurz...
Taky by to chtělo zprůjezdnit úsek mezi konečnou v prům. zóně a Místeckou (v oblasti zrušené zastávky Nebeského), aby l.č.35 mohla být vedena přes Prům zónu. nevíte někdo, počítá se s tím? Pro rok 2015 s tím počítám .

(Příspěvek editován uživatelem Gakon březen 14, 2006)
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 916
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 19:36:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gakon: jedéééééééééééééééééééééééééééééééééééém! 8-)
Myslím si, že idealní stav by byla ta a-42, protože objíždí kus Ostravy. No ta a-41 by taky nebyla špatná.
a35? To by byla blbost, když už bude a-42
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 567
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 18:58:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V případě, že by tam jezdila l.č.35, tak by tam už zase nemusela jezdit ta l.č.42...
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 921
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 19:46:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A naopak (pochopitelně)

Slyšel jsem co o tom, že se bude stavět železnice na Mošnov, proč ne tramwaj kurwa...
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 569
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 20:27:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta železnice povede ze Studénky...
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 926
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 20:31:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, takže rychlost asi nic moc, že? Já bych to uděl v systému vlako tramvaje. Nejen proto, že se mi to líbí, ale je v tom budoucnost...
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 00:03:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rychlost 90 km/h. Měly by tam jezdit panťáky. Já chcu taky radši tramvaj, ale budeme se muset smířit s vlakem.
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace