K-report
 

Archive through 15.březen 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Doprava v jižních Čechách » Staré archivy » Archive through 15.březen 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Felix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 212
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 19:01:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aut bude pořád přibývat, pokud jim narveme do chřtánu další volné komunikace, nikoho nenapadne, že je čas posílit hromadnou dopravu.

Z hlediska progresívního dopravního inženýrství se musíme zamýšlet nad budoucností a nad tím, do jaké míry se chceme stát otroky individální dopravy.
Zácpy před viaduktem zanádražní komunikace nevyřeší, pouze je mírně rozptýlí do několika dalších křižovatek a během 10-15let budou na všech těch křižovatkách stejné zácpy, jako jsou před viaduktem teď.

Vždy jsem pro stavbu některých nových potřebných a spíše "nedostatečně" dimenzovaných komunikací. vyjímku tvoří komunikace, kde se dostatečných šířkových poměrů využije pro vyhrazené jízdní pruhy, jinak jen jeden pruh pro každý směr!
Proč? Už jen pro ten pocit. Pražská od IGY na Mariánské by také nemusela mít dva pruhy pro tento směr, alespoň by řidiče falešnou iluzí komfortu a rychlosti nepřitahovala do přetížených úseků Na Sadech nebo Husovy.
Nestydím se za to, když jedu citybusem!!! (tato věta určena pro pár jedinců fanatické sekty "Nekritičtí milovníci poláckých dokonalých superbusíků")
Pozor na agregátobusy 24Tr a jim podobné! Brzy začne při jejich provozu ubývat drátů, prvně těch manipulačních, později i jízdních...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18910
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 01:47:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějak nechápu, co řešíte. Nebo snad znáte politika (nebo kohokoliv jinýho), kdo by šel proti „hlasu lidu”? To jedině blázen nebo osvícený diktátor. A lidi chtějí (a slyší na) parkoviště, další je na řadě Mariánský.
Dokud lidi nepochopí, že se stávají otroky IAD (a jinak se to bohužel už občas ani nazvat nedá), tak nečekejte jakoukoliv změnu.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Linejbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 7-2005
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 19:26:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lidičky tak jsem zijistil naprosto skvělou věc. Jel jsem v pátek z Prahy Na Knížecí do Strakonic a ujel mi můj běžný autobus. Tak jsem chvilku tápal a pozor. Strakonice mají nové rychlíkové spojení s prahou. Jedná se o autobus, který jezdí v pátek v 18:30 z Prahy a ve strakonicích je podle JŘ v 19:46. Taktéž máme v pátek noční spoj do prahy s odjezdem ve 21:40 na Prahu. Autobusy sice a bohužel zastavují jen u Elektry a na Volyňské,a le je vždy v nich místo k sezení. Slušné autobusy a slušní řidiči vřele doporučuji. Jinak také nové spojení je i v neděli v 14:30 do Strakonic a v 18:40 ze Strakonic bez zastávky do Prahy. Cena 83 Kč plná. - neberte to jako nějakou reklamu,ale jako pomůcku pro tzy z Vás, kteří cestujete mezi Strakonicemi a Prahou
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 414
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 20:08:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co je to za dopravce?
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 681
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 20:26:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R_b: Podle IDOSu jde o nějakého pražského autodopravce Zdeňka Vastla z Prahy 9...
SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 416
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 20:43:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdeněk Vastl se tady už jednou probíral. Jestli si to s něčím nepletu, tak jezdil víkendovou linku Praha - Prachatice zastavující na každé mezi a s jízdní dobou přes 4 hodiny!
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 682
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 21:26:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R_b: Jo tak to je tenhle maník, jak podle JŘ mu to vychází tak, že řidič nemusí mít pauzu, ale jízdní doby sou nereálné...
SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Linejbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 7-2005
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 15:32:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K těm jízdním dobám, jel jsem s nimi v neděli do prahy a příjezd na knížecí byl opožděný o 8 minut, přičem do strakonic přijel se sekerou 11 minut.
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 437
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 09:52:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak si představte, poslední červený Ikarus 280 v Táboře má CVR! Sice jen na vleku, ale stejně...
Je mi z toho docela smutno, bílých autobusů je tady hafo, tak nevím, proč to muselo být zrovinka na tom posledním v původním nátěru

A jinak jeden z mrňousů Iveco (TAA 28-48) je asi po nějaké opravě. Každopádně má nový lak a k nápisu Comett přibyl oranžový pruh pod okny. Vypadá teď docela pěkně. Na zádi má navíc nápis zájezdová doprava, ale jestli mu zůstala i kasa jsem si nestačil všimnout.
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 712
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 16:13:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R_b: ?!? Cože? Celkem divný přístup. A je to skutečně CVR na celém vleku, nebo jen taková ta velká fólie, jak byla/je na Citelisu 2C1 1187? Nebylo by foto?
SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 442
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 16:34:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to CVR - různě velké fólie polepené vzadu a na různých místech na boku, a ještě k tomu blbě přes okna :-(

Foto zatím nemám, a popravdě se mi to ani moc fotit nechce.
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 713
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 16:48:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R_b: Tak to se nedivím . Je to dost nepochopitelné. Ve vozovém parku jsou pouze dva vozy v původním nátěru a oni to prdnou na jeden z nich. Ať žije logika. Tím se alespoň dá protiargumentovat na odpověď otázky, proč se kupují všechny vozy bílé...
SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 443
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 16:59:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No taky je možné, že to zadavatel reklamy chtěl na něco, co jezdí po celé aglomeraci až do Plané - to je případ 2C1 1187. Ale i tak jsou z kloubáků bílé B961E, Citelis 2C1 1186 a i ten 1187 má vlek volný ...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4180
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 21:58:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poraďte - u Želče nebo u Tábora?



Popisuju si fotky a můj poznámkový notýsek vykázal zjevný nedostatek v zaznamenaných informacích.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1737
Registrován: 5-2003
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 22:03:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: Jsou to Radimovice u Tábora.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 718
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 22:07:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin j: u Tábora. Stejný problém jsem řešil před měsícem...
SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1306
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 20:54:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

u Tábora se začínalo, u Želče se končilo
Je určitě jednodušší přísně potrestat toho, kdo na chyby poukázal, než se snažit chyby odstranit nebo se jich vyvarovat.......
ICQ 203-705-590
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19904
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 13:54:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem tu už dvakrát (kolem poledne a před chvílí) viděl (resp. slyšel) nějakej bílej šrot s Rábou - nelze vyloučit, že je to ta Poppa. Že by trénoval na výluku?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 730
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 14:13:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský: Nebyl to tento šrot?
http://www.trajfly.net/fotky/CD_Budej/C_Budejovice_2006-02-14-089.jpg
Už přemýšlím že bych si "na něj" zajel...
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19909
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 14:34:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to docela možný, ale tenhle bych snad poznal... Každopádně to tu asi bude „chutný” a Houškovy Bovy se asi nedočkám :-(.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20077
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 10:23:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak na výluce zatím spíš lepší vozy, dokonce i Ares :

Os 8003 - zastávkový: CE 36-91, přímé: DP 140, DP 121;
R 761 - CE 36-94 (nejspíš zastávkový), DP 147, DP 141, Ares 1C9 5756

Odpoledne sem pak hodím tabulku.

Edit 10:23:
Na R 360 právě přijely DP 140 a DP 121 (oba přímé).

Edit 10:26:
Přijela jedna z CE (na 99 % CE 36-91) a DP 156 . Asi si udělám výlet .
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1320
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 10:29:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera byl dokonce na výluce za DP i Citelis.
Jinak by teda mělo platit to rozdělení: DP kloubáky a ČSAD JIHOTRANS standardní - koukám, že se zatím dodržuje.
Jelikož jsou na výluce většinou šejdrové vozy (121,140,141), lze očekávat na nějakých šejdrech v ČB již odstavené vozy DP.....
Kdo si nechce hubu spálit, musí mlčet nebo chválit....
ICQ 203-705-590
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20079
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 10:38:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Však ten Citelis už přijel - pokud jsem se s tím číslem (156) zmýlil, tak se omlouvám a zjistím přesné.

Edit 10:40:
Os 8052 - dle CDS (za 7 minut by to snad z Hluboký nedal) přímý 130

Edit 10:42:
CDS hlásí na 10:40 příjezd R 360, tedy nejspíš zastávkový?
A Citelis s tou druhou potvorou asi byly na osobáku...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1321
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 10:42:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aha, nedočetl jsem poslední řádek, omlouvám se
Kdo si nechce hubu spálit, musí mlčet nebo chválit....
ICQ 203-705-590
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20080
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 10:45:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V pohodě, to mě taky mohlo napadnout...

V 10:40 má zadán příjezd i osobák, takže v tom teď mám hokej
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20082
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 11:42:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R 360 - 140, 121; zastávkový 156
Os 8052 - CE 36-91; zastávkově 130
R 890 - CE 36-91, 140, 121
Os 8006 - 141; zastávkově 147 (nebo naopak - prostě ten barevnější přijel až teď )
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20084
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 12:41:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R 665 - DP 156, DP 130 a nejspíš i Ares.

R 662 a Os 8054 - máte smůlu .

Os 8008 pojedu, Os 8057 možná někde potkáme.

Citelis jel docela pěkně (jel za kloubem, těsně za nápravou, s Karosou se to nedá rovnat...), jen řidič by si asi měl ujasnit barvy (je pěkné, že nechtěl navyšovat zpoždění, ale ne v situaci, kdy jsou ostatní vozy stejně za ním).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 961
Registrován: 11-2003
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 12:53:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslíš Martine barvy na semaforu, jo?
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20086
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 14:02:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj, takový ty tři nad sebou... Za mých mladých let (a nevěřím, že by se na tom něco změnilo nebo to už neplatilo) se na tu horní barvu (=červenou) jezdit nesmělo.
Stalo se to minimálně dvakrát, z toho poprvé na Vltavě na Diamantu, kde odzhora jezdí kamiony - opravdu jsem nepochopil, co bránilo místo sešlápnutí pedálu pravou nohou použít tu levou
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20087
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 14:08:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zpátky jsem nakonec jel zastávkovou 130 (nechtělo se mi na stojáka v 156). Těžko srovnávat téměř šrot s téměř novým vozidlem, ale na rozjezdy by asi 130 vyhrála a i celkově jela o něco rychleji.

Os 8005 vezly CE 36-91 (bez záruky), 121 a zastávkově 140 (bez záruky).
Os 8008 - 156, zastávkově 130

Na výstupní proti poště stála 124, nejspíš přijela Sv od R 662 a šla rovnou na nějakou linku - měla ale ještě transparent s výlukou.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1756
Registrován: 5-2003
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 16:49:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Díky za info o výlukách. Já jsem zahlédl jen hnus č.121, CE 36-91 a bílého Poppa CBP 43-44. Ten ale asi nebyl na výluce...
124 normálně jela na linku č.104, takže předtím asi brázdila výluku.

P.S. neříkej prosím vozu č.130 šrot, je to jeden z mých nejoblíbenějších kloubáků vůbec.
Pokud nazveš šrotem č.121, tak tě možná i pochválím.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1322
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 19:07:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

večer na výluce 199!
Kdo si nechce hubu spálit, musí mlčet nebo chválit....
ICQ 203-705-590
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20101
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 04:06:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdy večer?? Výluka byla jen do půl druhý. Takže leda tak nějaká mimořádka...
Teď ve tři zrovna těsně před rozstřelem kolem nádraží jel nějaký CB - že by do TR vozovny zálohovat 21Tr?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20115
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 12:04:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když on se jako šrot projevoval .

Dnešní výluka (aktualizace 14:35):

R 360/R 890/Os 8054/Os 8005 - přímo: DP 156, DP 139 (zastávkový pro Os 8005 - operativní posila na hlubocký učňák), CE 38-96 (zastávkový pro R 360 a Os 8054);

Os 8052/R 665/Os 8008 - přímo: DP 143, Ares 1C9 5756 (pouze obrat Os 8052/R 665, pak jel jako zpožděný na R 662); zastávkově (pouze Os 8052 a Os 8008): 155;

Os 8006/Sv do ČB - přímo: 150, zastávkově: 122? (docela bílý, typ „šrot” );

R 662/Sv do ČB - Jihotrans CE 77-71, Ares 1C9 5756, DP 124, DP 152.


Opět se mísily R 360 + Os 8052 a R 662 + Os 8054, hlavně ten Ares se mi tam nějak nesezdává - nejsem si zrovna moc jist, zda nejel už na R 890 (a CE až na R 665)...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1759
Registrován: 5-2003
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 18:43:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Krátce po 16. hodině stály Aresy 1C9 5755 a 1C9 5756 s cedulemi na výluku na PAN, takže tam asi byly oba.
Já od DP viděl jen 155 a 143.

P.S. 122 to určitě nebyla, ta je jako poslední bus u DP v unifikovaném nátěru a byla na lince č.7.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20127
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 01:41:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže zrada a dvojnásobná - i Solárka se prohodila, snad ne i Citels :-). Díky, opravuji si.
Asi tedy ne 122, ale 120.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20134
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 09:55:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NAD:
R 761 - 142, 124 a dva MANy - (kupodivu) téměř prázdné , narozdíl od předchozích kloubů, které spíše praskaly ve švech. Já chci Poppa a Marvinexe!!!

Edit 10:30:
R 360 - DP 125, DP 129, zastávkově Ares 2C4 9703.

Edit 11:30:
R 360 stočil na R 890. Asi lidi nemají k jihotransím vozům důvěru - i Ares jel teď prázdný, zatímco městské klouby plné...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20141
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 11:38:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Os 8006 naštěstí přijel i Ares, takže na R 665 v MANu trpět nebudu :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20148
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 14:52:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska se to nějak moc míchá...

R 761 - DP 142, DP 124, MAN 1C0 0029, MAN CBA 8335 (ty MANy zastávkově a bez záruky)
R 360/R 890/R 662 - DP 129, DP 125, zastávkově Ares 2C4 9703;
Os 8006/R 665 - DP 134, DP 142, zastávkově MAN 1C0 0029, MAN CBA8335 (oba?);
R 662 - MAN 1C9 8505, DP 125, DP 129 a asi ještě něco...;
Os 8008 - DP 134, DP 142, zastávkově MAN 1C0 0029.

Stála tu ale i Karosa CE 36-91; kde se vzala, netuším... Možná vezla Os 8005, od něj jsem žádné busy neviděl.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 16:47:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se ti nelibi na MANech, bus jako bus, hlavne kdyz te to nekam doveze.Bud rad ze ti tam prijel i Ares, to je lepsi nez nejaky peklo.
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 448
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 18:31:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad já 21.2. 9:52

Foto současného vzhledu Ikarusu TAJ 60-88
(ta zelená folie na pravém boku nad druhou nápravou se tam objevila až tento týden)

ikarus1
ikarus2
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20155
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 10:35:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirbusak:
Co se mi na nich nelíbí? Sedačky (ty jsou sotva na MHD), líná jízda (z větší části zaviněná ale řidičem).
Jak je možné, že na NAD těm MANům ujede městská kloubová Karosa? Na trase ze Zlivi do Budějc (po silnici nějakých 20 km) to dělalo skoro 5 minut... :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20156
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 10:48:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NAD (aktualizace 14:40):

Sv do Zlivi/Os 8003/R 360/R 890/R 662/Os 8005:
DP 156, DP 125, CBA 83-34 (zastávkový na Os 8003 a Os 8005);
zastávkový R 360: CE 36-91;

Sv do Zlivi/R 761/Sv do Zlivi/R 665/Os 8008:
DP 144, DP 121;
zastávkově (mimo R 665): CE 77-71 (na Os 8008 bez záruky);
Sv do Zlivi/R 665: CBA 83-35

Os 8006/Sv do ČB:
CBA 18-50 (C 943), zastávkový nevím.


Za případné chyby se omlouvám.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 749
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 12:24:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R_b: No, tak to vypadá ještě hůř, než jsem si představoval. Díky za fotky.
SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1773
Registrován: 5-2003
Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 18:13:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Nemáš nějaké foto ze Zlivi, zejména mě zajímají vozy DP (č.156 a 125, 121 určitě né).
Všechny vozy DP jak píšeš jsem dnes viděl. Takže to asi bude vše.
P.S. musím si ještě přirýpnout. Ta C943 není CBA 18-50, ale CBA 17-50...
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20186
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 18:55:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jsem to opravil. Tady je (snad) definitivní verze:
application/vnd.ms-excelNAD
Výluková NAD (z=zastávkové) 06.xls (25.6 k)

Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20187
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 18:56:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotky bohužel nemám (a že hlavně teď na sněhu by byly některé moc pěkné...), mám tu teď jen klasiku, digitál, co si obvykle půjčuji, je v opravě...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1777
Registrován: 5-2003
Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 19:47:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Aha, tak nevadí.
Díky za tabulku.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 977
Registrován: 11-2003
Odesláno Pondělí, 06. března 2006 - 21:50:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byl jsem si sjet s Citelisem (číslo 156) z ČB do Zlivi na NAD. Z ČB od nádraží jsme vyjížděli ve 13:09, ve Zlivi jsme zabrzdili ve 13:34. Jenže - na každej křižovatce jsme chytli červenou, a přes Hlubokou jsme se táhli za Liazem autoškolou. Svezení pěkný, ale zaujal mně dost pronikavý hukot motoru při vyšších otáčkách.
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20242
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 13:06:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To si někdy sjeď Karosou a to teprve budeš koukat, co tam motor dělá za kravál .
Hlavně při NAD z ČB do Veselí to bylo v nějaké krátké generálce pak už až nesnesitelné (na plné točky se jelo skoro pořád), musel jsem si přejít dopředu.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. března 2006 - 07:22:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak mám takový pocit, že Jihotrans asi odstavil (nevím jestli dočasně nebo trvale) jednu ze svých C943. Již delší dobu stojí vzadu na place a když minulý týden byla na výluce ČD ta jejich druhá C943, tak ji na běžné lince hradil Ares.
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1338
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 09. března 2006 - 15:59:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jihotrans má jedinou C943. Je již delší dobu záložní, ale v poslední době několikrát viděna na lince do Kaplice. Jinak obě B941 (tejnská i třeboňská) dneska na svých výkonech.
Kdo si nechce hubu spálit, musí mlčet nebo chválit....
ICQ 203-705-590
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1796
Registrován: 5-2003
Odesláno Čtvrtek, 09. března 2006 - 16:24:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když né do Kaplice, tak do Krumlova a to párkrát i o víkendu. Do Kaplice se podívala třeba 19.2.
Jinak je tahle C943 záložní a většinou spíš ona hradí Aresy než aby Ares hradil jí.
Ale přepokládám, že odstavení B941 nebo i té C943 přijde brzy. Zejména ty B941 jsou zralé na GO nebo minimálně na CO. Ta 943 je ještě ucházející.

(Příspěvek editován uživatelem Jpribil březen 09, 2006)
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Bumbič
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.26.62
Odesláno Pátek, 10. března 2006 - 23:30:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Konkurenční boj?
http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?r=mfjiznicechy&v=059&c=453496
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1144
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 07:52:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To nebude konkurenční boj, spíše je Fedorka ukřivděný vychcánek.
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 13. března 2006 - 07:21:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Venca: máš pravdu, je to naopak (2xB941 a 1xC943). Vypadají všechny podobně, neustále si je pletu. Aspoň že ten lišovskej má teď jednu půlku dveří bílou - ten teď poznám bezpečně). Jinak jsem ke své smůle zjistil, že JIHOTRANS autobusy dlouhodobě odstavené někam přesunul, a už nejsou vidět z ulice.
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1801
Registrován: 5-2003
Odesláno Pondělí, 13. března 2006 - 18:09:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Homur: Vyřazené busy byly buď přesunuty zpátky dozadu, kde bývaly předtím a nebo byly všechny odprodány, či odvezeny do kovošrotu.
Takhle se stěhovaly už, co já vím, minimálně dvakrát.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1340
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 18:49:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dle informací jednoho dobrého známého byl spatřen vůz ČSAD JIHOTRANS Karosa C744 spz CBP 44-15 (ex ČSAD STRAKONICE spz ST 56-70)- v.č. 0009, který byl odvážen s velikou pravděpodobností k rozložení.
Čest její památce.

Kdo si nechce hubu spálit, musí mlčet nebo chválit....
ICQ 203-705-590
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 18:56:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm.. nejlepší to bylo stejně když mi bylo 5, já se vozil Ikarusem do školky z KÚ do Třebonína a pan řidič mě nechával otevřít "tím čudlíkem" dveře :-)
Od té doby mám nějakou slabost na Ikarusy...
Později jsem se zase vozil už jen těmi C744 a ty už teď taky nebudou... béé, až je mi z toho skoro smutno.
http://spock.site.cz
Konečně jsem aktualizoval mé stránky, hlavně fotogalerii.
(Varování, nejedná se o dopravní prostředky ap. ale moje fotografie focené pro radost a hlavně radost druhých z pěkných fotografií ;) )
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1808
Registrován: 5-2003
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 18:57:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vidím to také tak. Jelikož byla dosti očesaná a podle toho rozhodně nebyla určena na prodej, tak je to zřejmě její konec. Typuji převezení do Týna a následná cesta směr kovošrot, asi Strakonice.
A šance na její záchranu se rýsovaly, bohužel neuspěšně. Další C744 tedy umřela.
Čest její památce.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace