K-report
 

Archive through 06.duben 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Staré archivy » Archive through 06.duben 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
dootaz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.183.63
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 16:37:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zapadlo to,tak to zkusím ještě:Chystá se prosím letos nějaký DOD k příležitosti 65 let? (omlouvám se,pokud zde už bylo,předem díky za odpověď)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1783
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 21:52:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dootazi, vsadim se ze chysta a ze cestujici i necestujici verejnost bude vcas informovana minimalne prostrednictvim denniho tisku a webu dp :-)

pocitej s nakym cervnovym vikendem. hlavne aby se to zas nekrylo se strasickyma bahnama, ty se maji konat v sobotu 24.06.2006

Syverin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 357
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 29. března 2006 - 22:26:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem v Praze v Ječný viděl plzeňskou Karosu č. 432. (To je ta divná C734 :-)
Aktivní blbec je horší než třídní nepřítel
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 472
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 29. března 2006 - 22:33:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Syverin_ to je dost dobře možný páč má invalidní plošinu a v případě potřeby se do ní namontujou ostatní sedadla a slouží jako zájezdová.Byl sem s ní např. v německu a ve švýcarech.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
6346
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.181.197
Odesláno Čtvrtek, 30. března 2006 - 11:03:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimochodem, dle plánů DP ji čeká letos GO, stejně tak jako prvních pět B931 ve Zlineru
JR
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.90.99
Odesláno Čtvrtek, 30. března 2006 - 22:11:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nový trolejbus 24 Tr pro DP Teplice najížděl dnes po poledni zkušební kilometry v západočeské metropoli. Doslova kroužil mezi točkou na Čechurově a nám. M. Horákové na Slovanech.
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1146
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 30. března 2006 - 22:18:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, foto je zde
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4449
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 02. dubna 2006 - 18:58:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak, a já se vám teď s něčím pochlubím. Libore, ty to nečti, ty bys jen záviděl.

To mi takhle volal známý z našeho DP, že prý tam mají volnou jednu noční v noci ze soboty na neděli - ten, co jí má psanou, jí nechce a zbylí tři, co jezdí obvykle noční, si jí vzít nemůžou. No a tak si vzpomněl na mě, jestli prý jí nechci. Odpověděl jsem, že takhle hloupou otázku bych od něj nečekal a odpověď je samozřejmě ano, noční jsem ještě neměl, protože tyhle sloužby dostává jen několik vybraných a VyVolených (důvody jsou čistě aministrativní a legislativní - lékařské prohlídky po roce místo po dlou letech, noční řidiči také prodávají jiné druhy jízdenek, než denní řidiči apod.).

Jsem poměrně častý uživatel plzeňských nočních autobusů, a tak mám představu, jak vypadá v noci ze soboty na neděli takový plzeňský autobus. Jezdí jen karosy 700, protože "prokopnutá zářivka v karose je levnější, než prokopnutá zářivka v citybusu", jak mi to vysvětlil jistý řidič, který jezdí v Plzni pořád noční. Vůz je plný zvířátek (prasátka, opičky a tak), mezi nimi tu a tam nějaký člověk. Řidič sedí zalezlý a zamčený v kabině, nevystrčí z ní ani nos a tiše lituje toho, že kabina není zvukotěsná.
(Podobně to zřejmě vypadá i v jiných městech, řidiči z brněnských garáží Medlánky to berou s humorem a všechny ty opičky a prasátka si fotografují, fotky k vidění na adrese http://album.olympus.cz/PhotoGallery/Public/pAlbumShow.asp?idAlbum=33156)

Proto jsem byl docela zvědavý, jak tu bude vypadat tady. Jenže tady u nás je pár odlišností:
- jednotlivé jízdné je 20 Kč, prodej pouze u řidiče (pro srovnání, v denním provozu 10 v automatu, 15 u řidiče), z toho 1 Kč je provize pro řidiče
- neplatí zlevněné legitimace pro studenty a důchodce
- povinný nástup předními dveřmi, řidič kontroluje legitimace a prodává jízdenky
- noční linku A jezdí C934 z roku 1999, noční linku B (noc pá/so a so/ne) jezdí Citybus z roku 2003.

No a jak to dopadlo? Musím říct, že jsem byl velmi příjemně překvapen. Za celou noc (22:55 - 05:00) jsem vezl přibližně 200 cestujících, z toho polovina si u mě koupila jízdenku, což odpovídá tržbě přibližně 13 korun za kilometr (Kolik je to asi v Plzni?), zbytek měl legitimaci.

Cestující se chovali přímo vzorně, při nástupu slušně zdravili, slečny se na mě hezky usmívaly, nikdo se nesnažil dostat do vozu bez placení, za jízdenku všichni poděkovali, ti s legitimací mi jí strkali až pod nos, abych se mohl přesvědčit, že nejedou načerno, ve voze se všichni chovali slušně a tiše (kromě několika pánů v modrých bundách a šedých kalhotách, kteří nastupovali ve 23:47 u dopravního podniku, ti trochu zlobili), nedělali tam hluk a ani nepořádek - ve voze nezůstaly žádné odpadky ani odhozené jízdenky, jako tomu bývá při denním provozu. Za celou noc ani jedno prasátko, ani jedna opička, pouze jeden pán mi tam usnul - ten byl ale úplně střízlivý a když jsem ho pak u nádraží budil (při nástupu totiž říkal, že tam bude vystupovat), začal se mi omlouvat... To, co jsem vozil, to nebyl žádný "hromadný substrát", v tomhle případě by skutečně bylo vhodné použít slovo "zákazníci".

P.S.: Vidíš vidíš, Libore, já jsem říkal, abys to nečetl, že budeš závidět.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Hop
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 4-2004
Odesláno Neděle, 02. dubna 2006 - 21:11:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to je skvělej systém. Jako student bych musel platit, ale za svezení z hospody si klidně těch 20 korun připlatim...

Ale to by v Plzni fungovat nemohlo, protože to je málo sofistikovaný a vůbec to není moderní a nestálo by to desítky miliónů
To ty Nka spíš zruší a hned bude po problému s jejich přeplněností...
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 02. dubna 2006 - 23:36:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad martin J:
mě to přijde jako sci - fi z marsu.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1803
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 00:56:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To ty Nka spíš zruší a hned bude po problému s jejich přeplněností...

jak jinak, taxikari preci taky musi byt z neceho zivi, no ne? stejne ta patecni a sobotni pakaz akorat rozbiji autobusy, tak co s nima? at si to tago pekne zacalujou, kdyz zerou v hospode jak kyseliny

babicka kropackova by eNkem stejne nejela a kdyz nahodou za ni prileti syn z rejkjaviku a pak prijede v noci z prahy vlakem tak holt da kilo za drocku. stejne jsou tihle pasazeri v mensine, tak co si s nima lamat hlavu, ze...?

ono to tak nakonec dopadne.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4457
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 02:35:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libor: No, mě právě taky... Znám plzeňské noční autobusy, jednou jsem jel noční tramvají v Ostravě a to bylo snad ještě horší, než v Plzni.

Až půjdu vyúčtovat neprodané jízdenky k nočnímu řidiči, který mi je půjčil, budu se muset zeptat, jestli tohle byl běžný průběh sobotní noční služby a nebo jsem měl napoprvé štěstí.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 329
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 11:21:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel 2:ale noční eNko připomína v plzni spíš dobytčák než autobus možná kdyby PMDP vozil lidi jako cestující a né jako dobytek tak by se chovali slušněji(určitě né všichni) ale co to nemá cenu se o tom ani snad bavit. stejne ta patecni a sobotni pakaz akorat rozbiji autobusy, tak co s nima? at si to tago pekne zacalujou, kdyz zerou v hospode jak kyselinyco dotat?snad jen ať žijíííí šotouši
AV 15-30
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.150
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 13:37:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taxíky bojkotuji, to radši jedu eNkem. Moje postřehy: Od zastávky U Práce byl autobus neuvěřitelně přeplněn, přímo na Guinesovu knihu rekordů. Nechť si PMDP uvědomí, že za předplatné by slušná doprava měla být 24 hodin denně (když tam je tolik lidí aby se autobus vyplatil). Daně taky platíme 24 hodin denně, 365 dní v roce a ne jen od 5 do 23 hodin. Co se týče chování, zadní třetina autobusu byla dost hlučná a ne střízlivá, ale nikdo nic neničil ani nikomu nebylo zle. Hluk se dá srovnat s denními autobusy v jižních státech (Itálie, Španělsko, arabské země). Zbytek autobusu byl tichý, slušný, střízlivý, věk 20 - 25 let, ale i 2 sedmdesátiletí důchodci. Problém byl, že nepobral všechny zájemce a to bylo ještě za času 40 minutového intervalu pá/so. Kdyby byl takhle plný meziměstský autobus, taková linka by byla považována za zlatý důl.
Wlasta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.166.28
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 16:01:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A až někoho napadne vybírat jízdné v hotovosti (klidně dvacku), tak to zlatý důl i bude!
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 302
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 18:40:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No...já bych se osobně přikláněl k názoru vybírat za Nka nějaké jízdné. Ostatně nebyly bychom první ani poslední město, které by tento krok zavedlo. Ostatně x let tu Nka nebyla a taky se bez nich žilo. A je fakt, že co jsem párkrát jel v Plzni noční linkou, tak to není žádný med a to jak pro cestující, řidiče a ani autobus nezůstane leckdy "bez šrámu". Ostatně mě noční linky přijdou spíše jako takový nadstandard, než základní obslužnost.
Dejme tomu...cestující s nabitou Plzeňskou kartou 10 Kč a ostatní 15 Kč...bez dalších slev apod. Čtečku by si řidiči půjčovaly od revizorů.
Myslím si, že taková částka nikoho nezabije a kultura nočního cestování by se nejspíše zlepšila.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4460
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 18:51:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mě noční linky přijdou spíše jako takový nadstandard, než základní obslužnost

Počkat! Když jedeš na nádraží nebo z nádraží, můžou se ti hodit. Pak tu máme svoz a rozvoz řidičů, to lze řešit neveřejnými spoji. No a pak jsou tu lidé, kteří takhle ráno chodí do práce. Jel jsem nedávno spojem z Košutky k nádraží, z K. tuším v půl čtvrté a docela jsem se divil, kolik v něm bylo lidí. Všechna místa k sezení obsazená a zdaleka nešlo jen o řidiče.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 481
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 19:25:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Pavel2 tak co s nima? at si to tago pekne zacalujou, kdyz zerou v hospode jak kyseliny
Ve čtvrtek ti to připomenu v Touškově

TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 303
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 19:53:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martin_j: Neříkám, že jezdí Nkama jen samí ožralové a podobná individua. A možná, že by si lidé i rádi třeba těch 10 Kč připlatili za cestování v kulturním prostředí. Já například ano.
A nebo zavést předplatné také na noční linky, samozřejmě pro cestující s klasickým předplatným s výraznější slevou. Ale určitě bych zavedl nástup předem, např. v ČB nebo KV se nastupuje předem myslím už od 20 hod. A v inkriminované noci alespoň strážníka MP.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4461
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 20:34:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejen tam, v Pardubicích taky, v Hradci v "X" od 20:00 a o víkendu celodenně, ...
Pokud by si ovšem někdo myslel, že nástup předními dveřmi může zajistit nulový výskyt černých pasažérů, je na omylu. Podrobnosti po mě nechtějte, řekněme, že jde o služební tajemství.

P.S.: Jedna spolužačka mi včera popsala, jak jezdit i v běžném denním provozu za poloviční cenu. Je to tak úžasně geniálně primitivní způsob, že byste ani nevěřili, že to může fungovat. Přesto to funguje.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 483
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 21:18:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebuď tajnej a vyklop jak jezdit za polovic.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4462
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 21:31:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsem řekl, že ne, tak to znamená ne.
Hele, kdyby ses mě ptal, kolik autobusů má DP Kotěhůlky, klidně ti to řeknu - je to věc, která se dá vysledovat a jejím vyzrazením nikomu žádná škoda nevznikne. Ale tohle je něco jiného, takže si to s dovolením nechám pro sebe. Ale věřit mi můžeš, že je to tak primitivní postup, že by to nikoho z vás nenapadlo. Pro objektivitu musím dodat, že něco podobného kdysi v jiné souvislosti navrhoval jistý odborník na dopravu z plzeňské radnice a vy všichni, kdo jste to slyšeli, jste z toho dostali záchvat smíchu.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 01:51:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stará Karosa č.387 už nemá celovozovou reklamu,včera nasazena na NAD 1/2.Když jsem se včera odpoledne vracel z "dráhařské akce" z Mimoně,volil jsem cestu do Plzně přes Děčín,Ústí n.Labem,Roudnici nad Vltavou a Prahu.Chtěl jsem vidět,jak to tam vypadá při záplavách. Např. v Děčíně pod zámkem je široké jezero až k hlavnímu nádraží,směrem na Dolní Žleb jsou silnice zaplavené,pouze z vody vykukují dopravní značky. V tom Hřensku to asi musí být katastrofální. Už od Neštěmic až po hl.nádraží v Ústí jsou silnice při Labi zaplavené,trolejbusové vedení ční smutně nad vodou,pouze ten Benešův most /směr Střekov/ byl částečně ještě v provozu.Též kolem Roudnice je mnoho chat,hřišť a vodáckých klubů zaplaveno. V Kralupech nad Vlt. a v Praze už situace tak hrozivá není. Zvedání hladiny pokračuje pouze na Labi a voda je tam silně znečištěná do hněda. Jinak byla hodně rozlitá Jizera u Mladé Boleslavi,ale to spíše odnesly jen louky a hřiště.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4464
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 09:01:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle jsem dostal...





... s komentářem: Měl sice chlap řeči o špionáži, ale zcela jsem jej ignoroval. Má autobus vykládat a ten pak jezdit za neprůhlednou zdí.

Copak je to? Odpověď "Autobus na návěsu" neberu!
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 910
Registrován: 7-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 09:17:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já bych řekl, že 25 Tr pro Bratislavu...
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 331
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 10:59:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Placený eNka?proč né ale kultůru cestování by to o moc nezlepšilo navíc než by nalezlo tolik lidí na některých zastávkách v pátek a sobotu by se tam mohli rovnou oslavit vánoce.
AV 15-30
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 304
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 11:43:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 6120...Určité zdržení by to jistě bylo, ale jinde taky čekají teprve na pořádné jaro.
Wlasta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.166.28
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 12:11:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad placená Nka: Hlavně by to mělo ten efekt, že managoři DPMP (kteří většinou vidí peníze až na prvním místě) by třeba pochopili, že když se tam ti lidi nevejdou, tak je důvod posílit a vybrat víc kaček ... Když střelím od boku, myslím, že by se ta noční doprava zaplatila. Já osobně (když už občas jedu) bych tu dvacku jako poplatek za nadstandardní služby klidně obětoval.
PS: nejsem notorický ožrala ani milionář :-))
Jirka_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 12:27:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera v 16:30 se na konečné u ZČU vyskytovalo toto:

Jednalo se o RTO r. v. 1971 (1S3 7721) a propagační akci Mladých socanů. Študenty z nedaleké elektrofakulty lákali na pivo zdarma (když jsem přišel já, právě došlo ) a rozdávali propagační letáčky s nějakými volebními hesly. Docela mě pobavil nápis malilinkatým písmem až úplně dole na letáčku: "Jsme pro dekriminalizaci marihuany." Tak o tohle tedy jde
Kdo bude chtít poslat fotky Erťáku mejlem v plném rozlišení, ať mi qákne.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1159
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 12:38:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K večeru jsem ten bus viděl z tramvaje stát u Plzeňky na Košutce a zrovna uklízeli nějakou aparaturu.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 857
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 14:16:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chudák RTO já myslel, že si to koupili hipíci abi tam hulili a jezdlili s tím ze srandy po republice. Kluci od nás ze třídy s tím byli v Praze. A tráva byla přítomna skoro určitě též (i uvnitř busu) tak si udělejte obrázek co nám roste na ehm politiky :-)
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 484
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 14:50:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jééé za tim sem dneska jel v S35.
Jirko prosim prosim pošli mi to. (na soukromej mail)
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.146
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 15:52:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak pozor: 3 noční autobusové linky byly zavedeny roku 1994. ALE: Předtím jezdily tramvaje (1, 2, 4), trolejbusy (určitě 12, 13, 16) a některé autobusy nonstop 24 hodin denně. V Prešově se nastupuje předními dveřmi a platí se u řidiče buďto penězi, nebo se ukáže předplatné.
Standa Metůněk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 18:44:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Noční provoz cca od 1980 co pamatuju do roku 1994 byl následující:

tramvaje: 1, 2, 4 celou dobu v pravidelných trasách
trolejbusy:
- 10 jen v úseku Nádražní - Lobzy až do dubna 1993, pak nahrazena t-16 po změně její trasy
- 12 celou dobu v celé trase N. Hospoda - Božkov jen v noci z pátku na sobotu (nevím zda někdy dříve nejezdila celotýdenně)
- 13 jen v úseku Slovany - Černice až do února 1994, pak několik měsíců od spojení tras t-13 + t-15 do zavedení N1-3 v celé trase Lobzy - Černice
- 15 v celé trase Nádražní - Lobzy až do února 1994, pak nahrazena prodlouženou t-13 po spojení tras obou linek
- 16 v celé trase Bory - Doubravka jen od dubna 1993 jako náhrada t-10, která od té doby v noci nejezdila, v rámci změn trasy t-10 a t-16
autobusy: pouze 13A v úseku Gorkého - Bolevec až do června 1990, pak nahrazena d-1, žádné jiné autobusy MHD v noci pokud vím nejezdily
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4468
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 18:48:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

některé autobusy

A které, prosím pěkně? Já bych řekl, že poslední nonstop autobusová linka zanikla 26.5.1990 a byla to linka 13 A. Ale možná se pletu, v té době se mě noční doprava ani trochu netýkala, poprvé jsem jel nočním busem v patnácti letech a podruhé snad až v osmnácti.

Linka 12 jezdila přes noc jen... a teď nevím, z pátku na sobotu nebo ze soboty na neděli, jezdil na ní jeden vůz a neměla 40minutový interval, jako ostatní noční linky.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2077
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 19:27:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jirka Breník: Promiňte, že rýpu, ale jistě jste myslel Roudnici nad Labem:-).

Ad Martin j: V HK nástup předem od 19. hodin.

Nástup předem je výhodná věc, i když se samozřejmě proklouznout dá. Ale zase jsou tu revizoři, kteří by nárazové akce spolu s policií mohli párkrát měsíčně udělat, cestující by pak už nejezdili načerno s klidem.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4470
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 19:30:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Standa Metůněk: Když jsem psal svůj příspěvek, tenhle tam ještě nebyl. Přesto si dovolím odporovat:

10 - ... do 15. května 1993
16 - ... od 15. května 1993
13A - ... do 26. května 1990
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1807
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 01:45:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_100 Pondělí, 03. duben 2006, 19:25:51>> kristepane co te to napada sem psat takovyhle OT blbosti, tedka to vypada ze jsem nejvetsi pijan na zapade cech
pricemz sam dobre vis, ze za normalnich okolnosti vic nez 3 piva neurazim...

tago neberu, to sou zlodeji a hajzlove. sam jsem se nekolikrat presvedcil na vlastni kuzi. jako ridici se taxikari kolikrat (a zvlast ti nocni patecni a sobotni) ukazujou jako zmrdi par excellence. a to je snad dost duvodu abych je nesponzoroval. naopak by se na jejich fungovani mel zamerit minimalne odbor dopravy plzenskyho magistratu, kdyz uz pomineme odbor zivnostenskyho podnikani...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4475
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 09:17:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jako ridici se taxikari kolikrat (a zvlast ti nocni patecni a sobotni) ukazujou jako zmrdi par excellence

Jo, ke stejnému závěru jsem v sobotu na noční došel taky - a nejen já. Pokud jede kolega S. s nočním autobusem MHD po městě rychlostí 70 km/h a taxi ho předjíždí, je někde chyba - a ne jen jedna.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1809
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 11:27:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ no samozrejme, taxikari jsou v noci kralove silnic. nejde jen o rychlost jizdy, ale jestli se ma jezdit vpravo nebo vlevo se prilis nerozlisuje, o parkovani a zastaveni kdekoli (na zastavce, na chodniku, na trave, na cyklostezce, na zakazu zastaveni, na americky ve druhy rade pri chodniku...) nemluve. a oboji cajti (PČR + MP) bud spokojene spinkaji nebo tise prihlizi a prestupky prehlizi.

ja vim, reknete ze jsem moc uzkoprsej a ze v noci cyklistu na cyklostezce tezko potkate, ale kdyz uz jsme se jednou dohodli na jakychsi zavaznych pravidlech, dovolil bych si jejich dodrzovani vynucovat po celych 24 hodin, ne jen v dobe od 6 do 22...

nebo jsme si o5 vsichni rovni, ale nekteri jsou si rovnejsi?
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.141
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 11:48:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nepřetržitě z autobusů minimálně jezdila do roku 1986 ? linka č. 29? (číslo si nepamatuju), každopádně ten autobus jezdil z Doubravky na Bory, dnes místo něj jezdí 16 (od 1986? pár let končila myslím v Doubravce, na Dlouhých).
6346
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.181.197
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 12:01:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera na zkušebních jízdách další bílá 14TrM pro Pardubice. Nádherná práce, novotou vonící, sedačky zabalené v igelitu... jen když si člověk uvědomí, že na jejím místě měla být nějaká z našich rozpradajících se 15TrM,...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4477
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 12:34:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, to byla linka 29. Tak daleko ovšem už ani má paměť nesahá, abych věděl, jak tahle linka v roce 86 jezdila.

že na jejím místě měla být nějaká z našich rozpradajících se 15TrM

Podávám protest!!! Ty trolejbusy, které se posílají z Pardubic do Plzně, jsou v mnohem horším stavu, než nějaké patnáctky z Plzně.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.88
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 15:20:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Svezení taxíkem je zajímavé a přiznám se, že se mi docela líbí. Takový ten svižný typ jízdy noční Plzní má něco do sebe, do toho chraplání vysílačky.
Osobně jsem nikdy neměl špatnou zkušenost s taxikáři. Třeba je to dáno tím, že jezdím většinou se známým.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 858
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 16:48:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mo rozhodně bylo horší, když dnes u práce odbočoval kamion s nebezpečnou kapalinou. Samozřejmě, že jel z Tylovky nahoru na klatovskou. Škoda, že mi bylo trapný ho fotit když na mě čuměl tak ho mám jenom z boku
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3175
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 16:54:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VL: Opět Ti musím dát za pravdu, ani nepamatuju, kdy jsem jel (v Praze) naposledy noční tramvají, v noci prostě vždy jedu tágem...
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 19:53:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejprve se omlouvám za ten kiks v mém posledním příspěvku,samozřejmě má být správně Roudnice nad Labem,asi jsem v tu noc už myslel na Kralupy! Nejstarší prorezivělý "cedulák" 14Tr č.419 má též instalovány plastové držáky a včera jsem je viděl už i v tramvaji T3 č. 258.Jinak v tomto týdnu je situace v MHD /hlavně na Americké tř./ ve špičce opravdu katastrofální.Autobusy NAD 1/2 u nádraží téměř nepobíraly davy cestujících (kolem 14.hodiny),i trolejbusy č.11 a 12 se přeplňovaly a do šestnáctky jsem se jen tak tak nacpal do dveřního prostoru.Když jsem jel čtyřkou od nám.Míru k Práci,tak byla souprava už také přeplněná a u té Práce byl problém vystoupit.Pokud to srovnávám s MHD v jiných městech v ČR,tak nikde jinde nejsou takové návaly v dopravních prostředcích jako v Plzni.Přitom počet tramvají,trolejbusů i autobusů nebyl už mnoho let tak nízký jako v současnosti. Za posledních 15 let bylo vybudováno pouze prodloužení trolejbusové trati č.14 z Doudlevec na Bory,autobusové linky a prodloužení trolejbusů na dieselagregát k Olympii a do Letkova neuvažuji.Plzeň by si zasluhovala alespoň nasazení pětičlánkových tramvají typu VEKTRA na čtyřku a nové nízkopodlažní vícekapacitní trolejbusy a autobusy /včetně pronájmů/ na nejzatíženější linky.Dnes je tu zóna Borská pole a areál ZČU, takže je zapotřebí urychleně budovat nové trolejbusové tratě a tramvaj alespoň na Borská pole. Je nutné už konečně sehnat finance na nové vozy a tratě i s přispěním z fondů EU,univerzitní město Plzeň si to zaslouží,abychom se nemačkali v prostředcích MHD jako sardinky.Ve včerejším vydání Plzeňských novin je na straně 2 článek předsedy T-B-C Jiřího Riegra k 65.výročí trolejbusové dopravy v Plzni.Na stejné stránce je i článek o III.železničním koridoru Praha - Plzeň - Cheb - Norimberk. Úsek z Plzně do Stříbra se právě začíná modernizovat, v další etapě pak úsek do Rokycan.Celý koridor by měl být hotov za 10 let a z Plzně do Prahy by měla cesta vlakem trvat pouze hodinu.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 488
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 20:46:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad taxi... Jelikož jezdím po montážích tak parkuju ještě hůř než dročkaři. A 70 po městě je standart Dneska sem jel rhozně nas...zlobenej protože mi velitel dal půlku toho co sem potřeboval a navíc sem se proti slibu že skončim v 18:30 dostal dom až po 20.h tak sem z košutky jel brzda plyn a rychlostí 90-100Km/h....inu není radno mě nas... štvát když mám pak řídit.
Ještě ze neřídim nějakej prostředek MHD...to by byli cestující šediví
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Jirka_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 22:37:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...z košutky jel brzda plyn a rychlostí 90-100Km/h...
No to se máš čim chlubit člověče a ještě to píšeš sem Kdyby takhle uvažoval každej, koho šéf zdrží v práci, tak by takovejch "hrdinů" byly plný krchovy Jinak nic proti tobě nemam, ale nech si to ve ČT večer v hospodě vysvětlit od našich kamarádů profesionálních řidičů. Sorry za OT.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 489
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 23:03:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OT na Jirku-Jsem jeden z nich
Soráč za OT
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1813
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 08:22:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_100: to chce klid...

maly_fotograf>> ten kamion odbocujici z tylovky na klatovskou na bory jsem videl taky. jestli mel cisternu uz nevim. sedel jsem s kolegyni ve sluzebnim aute a meli jsme ruzny rozvazky nesmyslu po meste. taky jsem na nej koukal, pac jsme prijizdeli od krimic tylovkou a posledni blok tylovky jsme museli vynechat, pac je v tomhle smeru jen pro mhd. a v tom kamionu musel byt nejen neplzenak, ale predevsim peknej magor. pochopim jeste, kdyz vjede do zakazu, pac okolni ulice jsou uzky a plny parkujicich aut - tam by se nevytocil. ale to pravy odboceni z tylovky na klatovskou s minimem mista (na klatovsky je novej sirokej ostruvek) a se spoustou spechajicich lidi jde mimo moje chapani...
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1164
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 09:47:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlavně z Tylovky je přikázanej směr rovně, rovně, rovně. Odbočuje tam s oblibou třeba městská policie..............
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 320
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 10:11:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin 100: Těš se na pár facek,až tě potkám,jsi magor nebo normální člověk??????
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 10:52:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já ti ho rád přidržím !
Víte něco o historii lodní dopravy na Hracholuské přehradě a Boleveckém rybníku u Plzně?
Ano? Tak mi prosím napište!

Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.88
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 12:21:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neříkám, že musím jet v noci úzkostlivě padesát, ale rychle také nejezdím. Ono totiž na takové Karlovarské, kde se těch devadesát dá jet, přehlédneš chodce raz dva. Navíc hodně chodců v noci není zas až tak moc střízlivých. Takže neriskuji.
A každý, kdo chce riskovat, tak může přijít ke mně do práce a rád mu ukážu pár obrázků těch, co také spěchali.
A být na místě dopravní nehody není moc příjemný zážitek.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4494
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 12:27:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libore, nerozčiluj se, až bude Martin dospělý a dostane rozum, přestane takovéhle blbosti dělat. Když mi bylo 14 - 15, taky jsem zkoušel na kole, jak rychle umím jet - pro představu, na silnici z Nové Hospody (okr. PS) do Nekmíře mám rychlostní rekord 71,2 km/h, v obci (v.max = 50 km/h) je můj rekord 59,5 km/h, stylově ve Hřbitovní ulici. Oboje bez helmy.
Helmu sice nenosím pořád, ale teď víc jak 45-50 nejezdím.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 12:40:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já mám rekord jen asi 40 km/h, ale na druhou stranu mám zas helmu. Mám se totiž rád....
Víte něco o historii lodní dopravy na Hracholuské přehradě a Boleveckém rybníku u Plzně?
Ano? Tak mi prosím napište!

Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3181
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 12:52:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libor_hh: Nevím, proč se tak rozčiluješ, např. po Praze se jezdí večer a v noci 80-90 km/h úplně bez problémů. Do roku 1990 byla dokonce v obci v době 21 - 6 h povolená rychlost 90 km/h, takže nevím, proč taková hysterická reakce...
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Wlasta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.166.28
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 14:23:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad noční závodníci: kdybyste pánové dávali ve škole při fyzice pozor, možná byste něco věděli o věcech jako brzdná dráha, reakční doba, viditelnost v noci, atd.
A pokud jste při fyzice pozor nedávali, zkuste prosím v tomto smyslu občas použít ten kulatý špunt, který nosíte na krku. A až to uděláte, tak mi dejte vědět, třeba se budu v noci ve městě cítit zas o něco bezpečněji...
BTW, existují země, kde byste za těch 90 po městě šli sedět za obecné ohrožení...
Wlasta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.166.28
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 14:25:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PS: jinak naprostý souhlas s kolegou Vlastimilem :-))

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace