K-report
 

Archive through 05.duben 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Student Agency » Staré archivy » Archive through 05.duben 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1038
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 18:26:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: Já jsem nezkoumal, jak to pod tou sedačkou vypadá, ale taky mě to zarazilo. Btw., ty sedačky vyrobila nechvalně známá firma Fainsa, takže mě ani nepřekvapilo, že jejich zadní část je zcela tvrdá. Rozestupy mezi seačkami jsou sice dostatečné, ale pro dlouhonohého člověka musí být peklo opírat se koleny o takovouhle sedačku.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 950
Registrován: 8-2004
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 18:40:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na druhou stranu, po zkušenostech se sedačkami v C954(E) ocením, že mi nikdo necpe své nohy do mích zad
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 24. března 2006 - 20:08:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak sem se právě koukal na stránkách spol.BEI za kolik bude jezdit do Brna a zjistil sem že cena bude 145kč.To sem zvědavej jak s touto cenou chce SA konkurovat.Čekal sem cenu kolem 130kč.
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 687
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 24. března 2006 - 21:25:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad místenky: Třeba na lince 820902 Zlín-Praha se to řeší tak, že řidič ve Zlíně první odbaví ty co mají s místenkou a poté cestující bez místenky. Pro ty co jedou třeba z Hradiště nechá volné místa, která obsadí pouze těmi, kteří jedou ze Zlína do Hradiště. Jednoduché.
V některých JŘ je poznámka, že se přednostně přepravují cestující do vzdálenějších zstávek. Vzal jsem si do ruky knižní JŘ a namátkově vybral linku 511701 Žilina-Trenčín-Brno (Made by SAD Žilina), scan poznámek je zde, předmětná poznámka je v posledním řádku.


Pro ty, co remcají jak jezdí SA plné: Já měl předevčírem celý Beulaus jenom pro sebe . Film na sedmi obrazovkách jenom pro mně:



ICQ: 155-617-186
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1196
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 24. března 2006 - 21:36:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Jakub: Na jaké to bylo lince?
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1044
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 24. března 2006 - 22:27:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To musela být nějaká nově zavedená linka... Co třeba Praha - Bratislava? Ačkoliv tím jsem jel den po zahájení provozu a už jelo 10 cestujících.
Ives
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 25. března 2006 - 20:31:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda viz sedačky: Já myslím pouze kožené sedačky u Ayatsů. Půlka má malé obrazovečky a půlka nemá - myslím těch prvních 16 míst. A nevím, které mají a které ne. V Beulasech nejsou, to vím, před 14 dny sem s ním jel vůbec poprvé na lince Praha-Brno, a to jen z toho důvodu, že to byl přejezd na Bratislavu.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 15:59:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od 1.4.2006 zvyšuje SA počet spojů na lince Praha-Brno,některé spoje jedou nově přes Jihlavu.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 18:07:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

7:30 z Brna pres Jihlavu,to by nemuselo jet z Brna tak plný pokud pojede posila rovnou do Prahy tocna,tak to se asi prece jen nekdy snema svezu.
Nevíte nekdo proc jezdí z Brna ve vsední dny o jeden spoj mín do Bítese nez naopak?A jak casto Radimovi kluci prejízdí na prázdno do VB?
Brnenskadopravka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 2-2006
Odesláno Čtvrtek, 30. března 2006 - 18:59:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na lince Brno-Praha je nový hráč
Brno - Žlutým autobusům přibude na trase Brno-Praha od dubna silný konkurent. Svůj první vnitrostátní spoj zde chtějí rozjet linky Eurolines.

Jednosměrnou jízdenku budou prodávat za 145 korun, což je o pět korun levnější než ve žlutém autobuse StudentAgency. Větší slevu dostanou pravidelní cestující a studenti. Ti zaplatí za jednu jízdu stokorunu, za zpáteční jízdenku 179 korun.

„Patnáctikorunový rozdíl, to je pro studenta znát. Nejspíš s nimi budu jezdit, ale záležet bude i na službách,“ zhodnotila studentka Dana Pařilová, která z Brna dojíždí do Liberce. Rozhodne se také podle služeb. „O kávu mi nejde, ale když pustí film, cestu to hodně zkrátí,“ upřesnila Pařilová.

Výrazněji může ušetřit ten, kdo dojíždí autobusem z Brna do Prahy a zpět často. Pro tyto cestující chystají Eurolines týdenní a měsíční jízdenky. Čím častěji člověk pojede, tím levněji ho jedna jízda vyjde.

„Pravidelné a časté dojíždění je pro lidi nepohodlné. Časové jízdenky, které si lze kdykoliv zakoupit a pak používat nesčetněkrát podle potřeby, by měly cestujícím ulevit,“ míní Pavla Lauermannová z dopravní společnosti Bohemia Euroexpress International, která linky Eurolines provozuje.

„Jezdím do Prahy asi jednou za měsíc za přítelem. Zvýhodněnou jízdenku rozhodně nevyužiji,“ reagovala na nabídku Helena Ficová.

Eurolines vypraví od dubna každý den z Prahy i z Brna po čtrnácti autobusech. Jezdit budou přibližně po hodině. Šéf StudentAgency Radim Jančura tvrdí, že Eurolines za konkurenty nepovažuje. Lidé si podle něho pár korun připlatí, aby dostali kávu, tisk, sluchátka s hudbou anebo se mohli podívat na film. „Lidé se těmto obyčejným autobusům spíš vyhýbají a zaplní je, až když jsou ty naše plné,“ tvrdí Jančura. Jeho společnost od dubna linky z Brna do Prahy a zpět posílí.

Regionální mutace| Mladá fronta DNES - jižní Morava
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1083
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 30. března 2006 - 19:06:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak mě napadlo, že trasa Praha - Brno má interval jako MHD. Proč z Ostravy člověk musí čekat několik hodin na spoje do hlavního města?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20909
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 30. března 2006 - 20:58:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bo tam jezdí ČD a nabídka je docela široká (byť si myslím, že skulinek, co skulinek, děr jak v silnici, v ní je stále dost)...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Honzik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.95.82.235
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 13:38:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takovy priblbly dotaz. Jak je to v tech student agency busech s WC ?
1560
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 170
Registrován: 11-2004
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 14:16:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taková přiblblá odpověď : ano, WC tam je a když je nad nulou, tak dokonce ani nezamrzá..
Pod pojmem "progresivní" si nepředstavuji tramvaj T3 s výzbrojí Progress
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 796
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 14:49:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzik spíš asi myslel, zda ho lze využívat bez problémů. Tím myslím např. půjčit si klíče u hostesky apod. Některé firmy na WC cestující nerady pouštěly, bo co potom s těma produktama?

(Příspěvek editován uživatelem mirek březen 31, 2006)
1560
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 11-2004
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 14:52:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

u SA se hajzl nezamyká a běžně se používá.
Pod pojmem "progresivní" si nepředstavuji tramvaj T3 s výzbrojí Progress
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1093
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 18:02:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"Hajzly" u student agency považuji za kulturní.

MZ: A ty si myslíš, že já mám na Pendolíno? 8-)
1) Nemám tolik peněz
2) Nemám tolik času
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 997
Registrován: 8-2004
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 18:11:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Však ono taky z Ostravy do Prahy (zatím) nejezdí jen Pendolino. A i EC/IC je rychlejší než bus.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20935
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 18:19:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli:
A Ty si myslíš, že to někomu vadí?

Ne, vážně: Nemyslím si, že je to nějak moc výnosná trasa, aby se někomu vyplatilo tam za současných podmínek začít jezdit. Nebo snad dopravci o další kšefty nestojí (mají jich dost, obávají se neúspěchu)?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 326
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 18:25:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ:Az bude Dálnice Ph-HK-Ol-Ov tak to bude onecem jiném nez dnes.
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1096
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 18:30:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3xZ: myslím, že máš pravdu, ale je to otázka řasu...

MZ: Nevím, jak moc je výnosná, ale autobusy mi připadají skoro pořád plné...

Peno: nejsem nesvéprávný! 8-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20940
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 18:40:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plné - i tak je to stále zcela zanedbatlená část na té relaci...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1098
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 18:44:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak zařvi: Nemám rád ostraváky!
3 4 ...
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 999
Registrován: 8-2004
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 18:45:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mauglí: A to je ta zásadní chyba
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1106
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 20:20:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: nevím, proč nesvéprávnost...
j
e to celkem zavedený zlozvyk... Po celé EU 8-)
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1006
Registrován: 8-2004
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 22:51:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To ale neznamená, že ho musíme tolerovat. Zvlášť když nás ohrožuje na zdraví. Ale myslím že sem taková diskuze nepatří.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 23:14:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že Eurolines bez služeb nebudou moci SA konkurovat, snad jen, když bude SA vyprodané tak abych nečekal na další spoj, jel bych s Eurolines nebo Tourbusem. Ale zaujala mě cena zpáteční jízdenky 179 Kč, to je slušná cena, platí jen ten stejný den, nebo třeba i na druhý den ráno?
www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1244
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 02. dubna 2006 - 19:04:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Minibox: Konkurence - necháme se překvapit. Zpáteční jízdenka za 179 Kč platí pro cestující, kteří použijí vnitrostátní linky jako přípoj k mezinárodní nebo jsou členy programu EurolinesMax nebo mají ISIC kartu. Více najdeš na stránce www.bei.cz
"Radime uvidíme!"
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 477
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 02. dubna 2006 - 19:55:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od 1.4.2006 zvyšuje SA počet spojů na lince Praha-Brno,některé spoje jedou nově přes Jihlavu.

ICOM se ale nevzdává a zahájil akci "Praha za 49,-"
Tydyt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.194.34.124
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 09:15:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

->Maugli Dle Mikyho statistik se obsazenost Busu na trase OV-PH pohybuje v prumeru kolem 50%. Tak si ja nepredstavuju skoro plne autobusy
mnb
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.229.88.129
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 12:15:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo,jo ja si taky myslim ze SA na trase PH-OV nejezdi nejak moc obsazeno,zrovna dnes spoj v 9 hodin z prahy,cca 15 lidi.capital co jel hodinu napred obsazen skoro ze 3/4.
Ives
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 19:17:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to je síla. SA reaguje na konkurenci opravdu velmi tvrdě - zvýhodnění kreditové jízdenky na trase Brno-Praha, studentské místo 115 99, i když normální stojí 145. Více na http://www.studentagency.cz/mainpage.php?switch=1464
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1129
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 20:06:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tydyt: No, ale asi se to pořád oplatí...
Více časů odjezdů by neznamenalo úbytek, ale spíše příliv cestujících...
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1251
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 20:26:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je fičák. Radime, v pátek jsi říkal, že Eurolines pro tebe není konkurence a teď toto. Sprosté okopírování předplatních jízdenek. Tos mě zklamal.
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 803
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 09:24:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na jednu stranu jsem rád za to, že funguje konkurence a že se objevuje někdo, kdo se opět vrhá na linku Pha-Brno. Na stranu druhou opět vyvstává ona otázka s oprávněností regulace na trhu veřejné dopravy. A to především toho nedotovaného. Ano, zase klesne cena pro zákazníka a nabízené autobusy jsou na velmi dobré úrovni. Samá pozitiva. Ale je jasné, že ty ceny níž a níž dlouhodobě už nemohou a že časem to nějaký dopravce nevydrží, nebo se prostě a sprostě spolu nějak domluví, ovšem tak, aby se v tom nezačal vrtat ÚOHS.

Já totiž hlavně nevím, jak to bude v brzku vypadat v Brně na AN u Grandu, když teď jezdí SA skoro v půlhodinovém taktu, do toho se přidává Tourbus co dvě hodiny a BEI v nepravidelném cca hodinovém. Navíc ještě ostatní SA linky a posily na Prahu (v pátek třeba i tři vozy na jednom spoji), tři parkující vozy DPMB na náhradní dopravu, nějaká ta Psota a blížící se léto a místo odjezdů na zájezdy (třeba 5 až 6 Neoplanů z ČSAD Tišnov).

A vlastně to bude super, tolik hezkých autobusů na jednom malém místě.

Kolik z toho DPMB má příjmů? Apropo, když už zmiňuji DPMB, tak jsem nedávno u SA viděl jednoho vousatého pana řidiče ex DPMB. Pamatuju si ho ještě z Ikarusu na lince 53, nedávno ovšem odjížděl s malým Beulasem na Vídeň.
A když už vzpomínám na ty bývalé řidiče, tak ještě jeden z Tourbusu, který teď vede tu linku BEI, ano je to ten známý herec z filmu paní Chytilové.

A něco k věci? Dobrá. Zatím nejnovější Beulas SA, co jsem viděl byl 3B6 0750. Jakoupak budou mít další sérii ve tvaru xBx xx51, atd.?
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3450
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 10:56:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten vousatý pan řidič exDPMB je ten, co teď poslední dobou jezdil s 2353? Jestli jo, tak nazdar hodiny. Říkali jsme mu Schumacher, 2x jsem s ním skončil s Ikarusem v plotě v zatáčce, jak je teď ta restaurace KANAS T.P. (aspoň tam ještě předloni byla, pak jsem se tam již nevyskytoval). Nějak nechtěl chápat, že ve 40 km/h se to vybrat nedá...
ICQ: 321725091
Goldfinger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 12:59:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další důvod, aby se u Grandu postavilo pořádné autobusové nádraží a Zvonařka umře sama. Že, Jonáši, Zbytku, Paulczynski?
1560
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 172
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 13:49:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do pekla s Vámi, zletej prste :-). Jakkoliv se dá o nádraží na Nových sadech/na Zvonařce polemizovat, autobusové nádraží v centru je opravdu nepěkná představa. Kdyby už dávno byla tramvajová trať na Plotní, tak by nebyl problém.
Pod pojmem "progresivní" si nepředstavuji tramvaj T3 s výzbrojí Progress
258
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.229.88.129
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 13:57:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jsem pro zruseni autobusaku u grandu,autobusy maji problemy se tam vubec pres hlavak dostat.je to tam des a hruza,vzdy co tam jedu tak brzdi provoz nejakej zlutej autobus,protoze nemuze projet.
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 805
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 14:14:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

258: "zlutej autobus" a jakýkoliv jiný brzdí provoz obvykle proto, že mu někdo překáží. Kdyby tam ta auta nestála, kde nemají, tak by projeli vcelku plynule.

Ale myslím taky, že u Grandu je to vhodné ke zrušení. Proč mají jistou výhodu směr Praha a Znojmo a jiní musí vždy na Zvonařku. Nemluvě o tom, že Zvonařka sice vypadá hrozně, ale přeci jen má o něco lepší zázemí než AN Grand. Prostě lepší Grund než Grand.
A jak píše 1560: kdyby nebyl takový problém s tou dopravou na Zvonařku, tak není co řešit.

Bobyk: ten řidič opravdu v poslední době jezdil s nějakou B941E ze série 2351-2355, ale přesně to nevím. Přesto se domnívám, že oba myslíme toho stejného.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1060
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 14:56:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zatím jsem na lince BEI Brno-Praha neviděl žádnou z těch slibovaných luxusních Seter. Viděl jsem jen MB Intouro a nějakou méně luxusní Setru (podobnou jako má Štáhlich). Tedy oproti SA chabá konkurence...
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1253
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 15:12:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Intouro těžko, v neděli jezdily samé Setry od 315 GT-HD, přes 315 HD, 415 HD až po 417 HD.
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 806
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 15:17:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda: já jsem zatím taky viděl jen samu lepší Setru. Ale určitě jsem nepozoroval všechny spoje.
Goldfinger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 16:11:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď ses Mirku pěkně chytil, když přiznáváš, že cestující do cajzlova mají výhodu, akorát ten příklad nebyl vhodně zvolenej, protože i do ZN odjíždí pár SEBUSů od Grandu. I kdyby byla šalina v Plotní, tak je Zvonařka o 5min. dál a hůř dostupná - ke Grandu se dostanu většinou šalin včetně d4, která potom zahýbá na Moravák. Na Zvonařku max. 2 šaliny a pár busů. A jestli někdo překáží, tak lajdácky zaparkovaný auta u nádru. Zkuste říct cajzům, ať zruší Florenc. Raději pojedu ke Grandu, než se plácat od Zvonařky.
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 807
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 16:19:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, na co bych se chytal. Vždyť tam píšu jistou výhodu. Ale asi to nebylo pochopeno. Dál nechci rozvádět takovouto diskusi.

SEBUS do Znojma nejezdí.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1061
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 17:00:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Já jsem viděl na Florenci v pondělí Setru 315 GT-HD a dnes to Intouro.
Mendlman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 17:04:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte co má SA za problémy s chystanou linkou do Maďarska? Původně měl být zahájen provoz už 6.3.,ale teď to odložili na půlku června a to ještě teprv "plánují"...
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1256
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 17:56:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A bylo to Intouro opravdu na této lince, plno Intour se tam poflakovalo i v neděli, ale na jiných linkách.
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1827
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 19:02:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek a regulace: Když si tak rekapituluju historii linky Praha - Brno (už to tu jednou bylo, zapojili se i pamětníci otevření dálnice, ještě to bude v archivu), tak mi žádná regulace nechybí.

Nejprve ČEBUS narušil monopol ČSAD, pak se zjevil ČNE a léta si s Tourbusem konkurovali až se ustálila jakási rovnováha (leč konkurence nikomu z nich nedovolila napálit ceny příliš vysoko). Po letech přišla Student Agency s novým produktem a rozčeřila ustálený stav. ČEBUS to vzdal a věnuje se zájezdům, ČNE se stáhl zpět do Kladna a zůstal "domácí" Tourbus. Jako nová štika se teď objevil B.E.I. A dál? Věštit nedokážu. :-(

Co si ale troufám tvrdit, že pokud se na této lince kterákoli z firem položí (či se stáhne), tak vždycky se najde další odvážlivec, který se do toho pustí a díru na trhu zaplní. Strachu z toho, že žlutý mor zcela ovládne linku a napálí ceny do nehorázné výšky, tu bylo hodně, ale situace je dnes dramaticky jiná.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1062
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 19:26:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Intouro stálo 15 minut před odjezdem spoje na Brno na odstavné ploše, mělo zapnutý motor, ceduli Praha-Brno za předním sklem a na bocích polepy s informacemi o této lince (stejně jako další vozy, které na ní jezdí). Netypické však bylo to, že vůz neměl loga Eurolines. Patří ale jednomu z dopravců, co pro BEI jezdí.
Petrumr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 206
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 19:31:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nemá někdo fotku ze soboty jak Mukovu svatbu odvážel SA do Velké Bíteše.Hlavně jakým busem.
http://petrumr.rajce.net/namesti_06/
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3454
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 19:55:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek: No tak to klobouk dolů. Když si ještě vzpomenu na ten okamžik, kdy mu z 2120 vypadla babka, protože na tehdejší zastávce KP Střelnice si zlomil vůz tak, že neviděl dozadu, pak se nejdřív rozjel a až poté zavřel dveře, které tu paní vyšouply nemilosrdně ven, tak mi běhá mráz po zádech. Bylo štěstí, že nastupovala posledními dveřmi, být to třetími, tak ji nápravou vleku přejel. Stál jsem tehdy venku a jediné, co jsem stihl, byl skok autobusu do cesty, aby si toho aspoň všiml
ICQ: 321725091
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1257
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 20:47:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Jenda_z_hk: Tak to potom ano.
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 809
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 07:53:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_v: jak jsem psal, jsem za konkurenci rád. Jen se opět dostáváme k tomu, kolik autobusů jezdí prázdných. Svým způsobem ten systém SA byl trochu "ekologičtější". Ale to by asi byla zbytečná debata pořád dokola...

Bobyk: Tak mu ale nekaž nastávající kariéru. Na lince 53 a ještě s Ikarusem se jezdilo vždy jak s dobytkem. To si možná i sám velký a chopný "Radim" pamatuje.

Přidám nějaké foto v souvislosti s B.E.I. Mají na vozech nápis "150 minut komfortu". By mě zajímalo, když dojedou z trasy třeba už za 140 minut, jestli mohu zůstat sedět v autobuse ještě dalších deset, když si je zaplatím?

Včera po 13. hodině dojela tato Setřička.
s1

Jízdenky prodávají takto:



Prodává je právě ten herec...
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 448
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 09:27:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek:uff, ještě že jsi mě u toho pojízdného stánku nevyfotil........ Musím si na Tebe dát pozor, to může být nebezpečné. .
Jo a jinak ta Setra je kmenově přidělena právě tomuto "herci". Jezdil s ní střídač.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3463
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 09:28:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já mu ji kazit nechcu, jen jsem vyjádřil jisté pochybnosti o jeho kvalitách... Stejně s ním nikam nepojedu
ICQ: 321725091
Knyta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 14:41:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aspoň že SA po dlouhé době (asi 2 roky??) na lince PRG-BRQ uznávají jako průkaz ke studentské slevě ISIC - bohužel na ostatních vnitrostátních linkách je ISIC na nic...a asi se to nezmění (tedy pokud SA nedonutí ke změně uznávání slev konkurence)
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1261
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 16:49:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Knyta: Sleva na ISIC je komerční sleva a záleží jen a pouze na dopravci, jestli nějakou poskytne. Sleva na žákovské průkazy je ze zákona a rozdíl v ceně doplatí dopravci příslušný krajský úřad. To jen na upřesnění pojmů.

ad.Mirek: Já jsem to jel v neděli 2* za 135 minut a neposeděl jsem si déle. A neprovokuj s 417. Jak vypadá zatím obsazenost? V neděli v 10:30 tam 3 (Brno - Praha), nazpátek v 13:30 14. Sorry Radime za offtopic v tvém tématu.
x1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.95.106
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 17:08:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den!
Chtěl bych se zeptat jak je to s autobusy Eurolines. Jestli Eurolines si busy pouze pronajímá od určitých dopravců a za určitých podmínek, popř. jakých? A nebo autokary přímo vlastní. Díky
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3468
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 17:48:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už se to tady myslím objevilo, Eurolines má svých vozů minimum, většinu si pronajímá od svých smluvních dopravců, kteří mají své autobusy označeny jejich logem
ICQ: 321725091

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace