K-report
 

Archive through 11.duben 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Staré archivy » Archive through 11.duben 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1149
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 15:15:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo pánové ... zrovna jsem dneska jednomu řekl přímo do očí ... Těžko může být v tomhle státě pořádek, když se někdo veřejně vytahuje s tím, jak porušuje zákon a ještě se chvástá, že je profesionální řidič. To by bylo v normální zemi, kde se uznávaj zákony minimálně o papíry a okamžitej vyhazov z práce. U nás, kde je v podstatě zločin trpěn nebo dokonce glorifikován, záleží na dalších okolnostech co s tím ... Co na to pan soudce Lynč?
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1815
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 15:30:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pan soudce lynč se cas od casu prevteli do kuze normalniho smrtelnika a hrisnika/y si poda rucne strucne. o nekterych lidech existujou pochybnosti, jestli dostanou rozum aspon v padesati letech...
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3182
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 16:19:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BTW, existují země, kde byste za těch 90 po městě šli sedět za obecné ohrožení...

Které to jsou? Docela by mě to zajímalo...
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1165
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 16:24:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, pokud se nepletu, tak třeba v USA jsou na to docela ostrý... Jinak borce jako Martina 100 s oblibou testuju na přechodech na Folmavské, obvykle u Daikinu, když je auto bezpečně daleko (pokud by jelo 50), nakročím na přechod, ale celou svojí bytostí jsem připravenej zase zmizet zpátky, nemusí tam být o pomník víc...
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.141
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 18:03:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MHD je opravdu přeplněné, problém je, že nejsou peníze na rozšíření vozovny, nové kloubáky se nikam nevejdou. Ale třeba takový chudý Vilnius, kde je všehochuť (9Tr, 14Tr, 15Tr, severské a západní ojetiny), nakoupil nové polské 18 metrové klimatizované kloubáky Solaris Trollino.
Co se týče Karlovarské, tam bych 100 km/h nejezdil ani omylem, ono se taky lidi musí nějak dostat na zastávku nočních linek na Rondelu a ve směru ze sídliště do centra není chodník, i já jsem jednou přecházel vozovku, když mi poslední tramvaj ujela před nosem.
S kamiony byla největší "sranda", když ojetý běloruský mercedes s návěsem jel Solní ulicí a snažil se zatočit do Sedláčkovy - no nepovedlo se, šprajcnul se tam - bylo to ten den, kdy byl na Univerzitě prezident republiky (před dvěma a půl lety).
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 18:53:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem jel linkou č.39 po 14.hodině z Košutky,Krašovské ke Stavebním strojům a opravdu díky zácpám ve městě tam autobus chytil 9 minut zpoždění.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4857
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 18:58:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zrovna dneska mi nějakej čurák, kterýho asi nasral šéf nebo manželka, vlítnul na přechod, ač měj červenou.
zřejmě ve volném čase, (pokud vůbec) jezdí na kole tak za 20 tisíc, s helmou a dresem za další 3 tisíce zásadně po chodníku , neb nějaká pravidla jsou mu zřejmě u

ale dost nadávání, zpátky k mhd
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 321
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 21:37:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Quex:Žádná hysterická reakce,když mě toto strašně deptá,každej má plnou hubu morálky a vod huby se jen práší,to je takovej problém dodržovat to,co je dané předpisy????Faktem je,že situace na silnicích je katastrofální,ale jak z toho ven???Řešení je asi ve velice přísné restrikci,nebo....??? Já nevím,co bych měl dál psát,stejně je to naprosto zbytečné.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 490
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 23:20:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové nechci se nijak omlouvat ani vymlouvat ale povím vám fakta z mojí strany.
Tich necelých 100km/h bylo od zastávky Pod záhorskem na most Gen.Patona Ale jinak všechny červený sem poctiveě vybrzdil a ještě musím podotknout že sem skoro nevěděl co dělam páč sem viděl rudě ještě hodinu po návratu dom.

Normálně jezdím podle situace max do 70 Km/h a ještě mě většina aut předjíždí.Pokud sem se někoho mojí včerejší jízdou dotknul tak tedy soráč.Nikoho sem neohrozil ani neomezil....
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 06:46:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fakta? Výmluvy. Pech měl taky depku že mu známá nedala a .....má na Klatovské památník (ovšem obsahu pro něj nevalného). Kdyby fíra předvedl pominutí mysli co ty, šel by v tu ránu z mašiny. Nazdar - přijeď si večer pro pár pohlavků ! Furt lepší pár pohlavků za blbost, že památník na Klatovské.
Víte něco o historii lodní dopravy na Hracholuské přehradě a Boleveckém rybníku u Plzně?
Ano? Tak mi prosím napište!

Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 912
Registrován: 7-2002
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 10:26:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_100: Raději už drž HUBU!
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1818
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 12:07:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes rano pred 6:30 byla jakasi libova nehoda u nadrazi na krizovatce americka - sirkova. kombikova felicie skoncila udajne na boku, ja uz ji videl na kolech. starej ford fiesta nebo auto podobny velikosti vypadalo jako po celnim narazu. kolik tam ti volove jeli a co provadeli netusim. asi jeli oba na zelenou :-)
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1150
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 12:14:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejspíš ne, jen jednoho na*ral šéf, že musí být v práci dřív, tak díky depce jel po městě 110, ale jinak to přeci nedělá, jinak jezdí po centru tak 80 ...
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4862
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 13:24:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

navíc viděl fšechno rudě, takže tu červenou považoval za zhaslý semafor
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 322
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 14:17:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A já jsem se dneska v práci na 2 hoďky pomátnul,jezdil jsem s paroháčem 120 km/h a přejel 18 lidí,policie mi řekla,že mě omlouvá dočasné zbavení smyslů,to se prý stává. Jo,a těch 120 jsem jezdil jen po rovince!!!
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4863
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 14:28:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

chudák trakčák
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 491
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 14:47:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.141
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 17:30:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine, právě v tom úseku, kde jsi zkoušel co auto vydrží, lidi přechází Karlovarskou a jdou na Rondel na zastávku nočních linek. To chceš dopadnout jako Adolf Pech? Závoď si na dálnici, tam 100, ani 120 km/h vadit nebude.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 323
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 18:11:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Až potkám Martina,bude hh
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21103
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 19:08:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dej mu i za mne, nedavno jsem málem na čtyřpruhu způsobil, že nějaký *****, kterému bylo 50 málo (odhadem musel jet tak 80 - 100), smetl maminku i s kočárkem. Přísámbohu, že jsem ho v zrcátku neviděl, jinak bych se radši neobtěžoval před přechodem ani přbrzdit.
(Nechci teď soudit, zda by ten idiot zastavil, kdyby jel pomaleji, ale v jeho rychlosti už neměl moc šanci, i kdyby chtěl...)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 324
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 01:19:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Marin Zlivský: Jo,to znám,to lepší vůbec nestavět a jet dál,sice u chodců jsi blb,ale možná oni žijou a ani o tom neví.m
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4502
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 07:04:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, tohle je pěkně ošklivej pocit. Ty zastavíš, pustíš chodce, ten jde - nenapadne ho nakouknout opatrně "za roh" (ono přes ten trolejbus nebo autobus není moc vidět) - a zrovna v tom levém jízdním pruhu jede někdo, komu se nechce zastavit. Ty ho vidíš v zrcátku, vidíš toho chodce, jak mu kráčí bezstarostně přímo pod kola a co můžeš udělat? Prakticky nic.
A nebo taková maminka s kočárkem, ta do toho duhého jízdního pruhu nejdřív strčí ten svůj kočárek a pak tam teprv vleze sama, aniž by se přesvědčila, že v tom druhém pruhu nic nejede a nebo že tam to auto taky zastavuje.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.88
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 14:21:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle je opravdu problém. Jednou jsem pustil na Americké chodce, ten vstoupil do vozovky, jenže řidič protijedoucího auta ho zaregistroval pozdě. Já jsem jenom seděl za volantem a doufal, že to tím smykem ubrzdí. Ten řidič, samozřejmě. Dopadlo to naštěstí dobře.
Jinak ten vztah řidič a chodec je hodně komplikovaný. Každý chodec se u přechodu chová jinak. Někteří znají svá práva a povinnosti, jiní jsou schopni vlítnout před rozjeté auto.
Pak je ovšem další zajímavá skupina. Lidi (hlavně důchodci), kteří si stoupnu k přechodu a když auto zastaví, tak mu ukazují, aby raději pokračoval.
Pěkný zážitek jsem měl včera na sídlišti. U přechodu stála paní a rozhlížela se směrem do vozovky. Když jsem u přechodu zastavil, tak chvíli na mě koukala. Když jsem ji pokynul, že může jít, tak otočila hlavu a začala se dívat jinam. Evidentně u toho přechodu na někoho čekala.
Takže se myslím, že to chce pořádnou osvětu i pro chodce.
Když to shrnu, tak vlastně nevíte, co můžete u přechodu od chodce očekávat.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 860
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 14:34:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já když mě někdo pustí poděkuju mávnutím. Jinak jsem zažil případ stařenky která na křižovatce Klatovské a Dobrovského vlezla na červenou do Klatovský. Smykem zabrzdil chlap a začal na ní sprostě řvát a ona se koukla na nějakou vrstevnici a pravila jí:"Já nevim co si to dovoluje pani, když te ta absolutní přednost!" Njn. čeští důchodci zmatení televizí
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 831
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 15:51:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Navíc hodně chodců v noci není zas až tak moc střízlivých

"Protože se poškozený potácel ze strany na stranu, musel jsem několikrát prudce strhnout volant, než jsem ho srazil."
Ivo Jahelka, výběr ze soudních spisů
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 492
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 18:37:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine, právě v tom úseku, kde jsi zkoušel co auto vydrží, lidi přechází Karlovarskou a jdou na Rondel na zastávku nočních linek. To chceš dopadnout jako Adolf Pech?
Se divim takoví odborníci na HMD a argumentujete mi tu přecházením lidí na noční linky. Pokud se nepletu tak Nka okolo 20.hodiny ještě nejezdí A i kdyby tak nejsem pako kolem zastávky 60-70 s ostatníma autama a kus před cedulí povolující 70 sem začal nabírat rychlost, kterou sem na mostě gen.Patona o5 snížil na "běžných" 70Nehledě na to že v těchto místech nemá chodec co pohledávat-široko daleko není chodník. Pokud se vám to nelíbí tak si vemte auto a projěďte si v podobnym čase stejnou trasu a uvidíte že rychlostí 50km/h způsobíte překážku provozu.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1151
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 19:03:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele Střevoni, kdybys to už radši neřešil ... kdybys věděl, kdo všechno to tady čte ...
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 861
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 19:05:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty lidi můžou přecházet i na denní liky jéééj buď radši ticho... Píšeš blbosti ty ODSáku!

Jó holt v dnešní době je frajeřina a děsná machrovina někoho šikanovat... ...asi se na to dobře balí holky či co...
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.150.16
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 19:33:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ODSák je nějaká nová nadávka? Hlavně tady do toho nepleťte politiku.
Já si myslím, že politické přesvědčení nemá co dělat s chováním na silnicích....
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 862
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 19:51:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No prostě se chová jako zástupci týhle strany, která mi neni sympatická. Jinak sem už se může krom MHD plíst úplně všechno (asi).
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 494
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 20:15:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Píšeš blbosti ty ODSáku!

Jó holt v dnešní době je frajeřina a děsná machrovina někoho šikanovat... ...asi se na to dobře balí holky či co...

Tak ti nevim když tuto čtu kdo píše kraviny. ODS,KSČ,ČSSd ani jiná strana mě nezajímá.
A ještě poznámka M_f neberu nikdy vážně...ono to ani nejde
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 863
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 21:08:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná to nejde brát vážně zcela, ale myslím, že pubertální nejsem jenom já... A opět tu nechci řešit osobní rovinu na to tu jsou jiní... Takže jsmi napsal na ICQ a tam máš taky odpověď Martine.

(Příspěvek editován uživatelem malý fotograf duben 08, 2006)
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 258
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 23:10:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Soudruzi totiž přátelé. Už dost. To si fakt nechte na ICQ.
Nechci se zastávat Martina, ale kde ty lidi choděj na zastávku mezi "Pod Záhorskem" a mostem "gen. Patona", když už na zastávku, tak přece po Rondelu a ne pod ním..
!Jinak ať už platí bodovej systém!
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 496
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 00:31:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já žádný zastání nepotřebuju.
Udělal sem kravinu, sjeli ste mě za to tak proč to dál rozmazávat

Zamyslete se a řekněte sami pro sebe kdy ste nějakou volovinu za volantem udělali naposled....
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Wlasta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.90.99
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 13:07:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Vlastimil Leška, chodci na přechodech:
Ačkoliv jsem z 95% chodec a z 5% řidič, naprosto souhlasím s tím, že někteří chodci se chovají na přechodech jako prasata. Zmíněné stání chodců u přechodu bych trestal pořádně mastnou pokutou. Když to totiž řidiči udělají tři chodci za sebou, tak počtvrté prostě pojede a veškerá slušnost i prostředky vynaložené na osvětu jsou v kýbli...
Na druhou stranu, pokud řidič nezastaví před přechodem když jede v levém pruhu (a v pravém stojí auto a pouští chodce), za to bych bral řidičáky a hnal toho grázla k soudu za pokus o vraždu. To se snad nedá klasifikovat jinak...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21140
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 14:00:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejlepší je se před přechodem vybavovat
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Wlasta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.90.99
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 15:19:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z jiného soudku: myslím, že by autoři jízdních řádů PMDP neměli (v nadšení nad tím, kolik se jim podařilo do JŘ zakomponovat poznámek) zapomínat na dvojsmysly - viz spoj v 7:21 :-/
http://www.pmdp.cz/grafikony/Provoz120406/ST300355.HTM
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 384
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 15:25:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wlasta: No jo, aby to nevypadalo tak blbě, mohli aspoň ty tři písmena napsat v jiném pořadí.
www.fotodoprava.com
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4505
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 16:40:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pak je ovšem další zajímavá skupina. Lidi (hlavně důchodci), kteří si stoupnu k přechodu a když auto zastaví, tak mu ukazují, aby raději pokračoval.

Jo, to znám. Oni to myslí dobře, ale...

Stalo se tu někdy v létě nebo na podzim 2004. Trolejbus vyjížděl z kruhového objezdu a u přechodu stála důchodkyně. Řidič zastavil a mávnul na ní, ať jde. Paní nic, stála a koukala. No tak na ní řidič mávnul podruhé a potřetí, paní nic, stála tam jako socha naprosto bez hnutí. No tak se řidič rozjel a v tu chvíli mu tam paní vlezla. A jak to dopadlo? Pro paní celkem dobře, trolejbus do ní strčil jen ta, že upadla, v nemocnici jí prohlédli, zjistili, že jí ic není a večer byla doma. Pro řidiče hůř. Přijela policie, začala řidiči vykládat, že přednost chodců na přechodu a kdesi a cosi. Kdyby řidič tvrdil, že paní mu tam vstoupila náhle, měl by šanci uhádat to minimálně na spoluvinu. Jenže řidič se po nehodě sesypal (asi nepovažuje srážení chodců za běžný průběh služby) a policajtům byl ochotný podepsat bez čtení všechno, co mu podali - i kdyby to byl třeba souhlas s rozsudkem smrti.

Probírali jsme to pak na školení řidičů, instruktor nám tehdy kladl na srdce, že pokud nejsme po nehodě psychicky v pořádku, nemáme se radši s policajty bavit a nemáme jim nic podepisovat.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1822
Registrován: 8-2002
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 16:42:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to je sedm linek v jedny, ne?
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 492
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 17:58:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U ČSAD je tohle běžný standart akorát tam ještě chybí rozlišení spojů, které jedou jen o prázdinách, které nejedou o vánocích, které jedou jen ve středu, a které nezajíždějí do Kotěhůlek na zelený čtvrtek a Cyrila s Metodějem
Wlasta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.90.99
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 18:52:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To, že ČSAD neprovozuje LINKY, ale SPOJE je bohužel stará věc. A pokud k tomu PMDP sklouzává taky, je to tragédie ...
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 23:52:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jel jsem odpoledne z Košutky linkou 30 na Bory Karosou Renault č.452 a byla to jízda hrůzy,ten vůz jakoby neměl pérování.Na každé sebemenší nerovnosti vozovky tvrdě dosedal,nebo i nadskakoval.Byl jsem rád,když jsem vystoupil s bolestivě naklepaným zadkem a nebyl jsem sám,kdo se při jízdě divil.
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.144
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 10:45:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jsem jel ve středu dopoledne Karosou Renault, ale s vyšším číslem, vzadu neměl plošinu, ale sedačky. Bylo to na lince 39 od Fakultky k Muzeu, autobus nadskakoval jak divoká koza a navíc se v zatáčkách značně nakláněl.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1166
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 12:26:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přes zafuněné okno jídelny na Americké jsem teď viděl zase nějakou žlutou 24Tr.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1824
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 17:33:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

james bond>> takze 476, 477, 486 nebo 487... vyber se nam zuzuje.

honza_slehofer>> taky jsem dnes zahlidl 24Tr citelis pro teplice.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 499
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 20:49:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak mam "ulovenýho" dalšího zmrda za volantem HMD.
A to za volantem 21Ab číslo nevim byla už tma.
Tedy k jeho projevu- Jel sem před chvílí přes S 35 a červený světlo semtamforu mě zastavilo velde zastávky na který stála ona zmiňovaná 21. Jeho přední nárazník sem měl asi tak v ůrovni zpětnýho zrcátka a tudíž se jeho blinkr pro mě stával nečitelnej.
V momentu kdy padla žlutá se onen "zmrd" začal rozjíždět a tlačil se mi do dveří jako abych ho snad pustil nebo co. To ale netušim kudy by se tam chtěl procpat.Beztak už sem byl kus před jeho úrovní a tak padala moje povinost ho pouštět (jinak bych ho samo nechal jet). Nu nic tedy sem se s menším vybočením dostal okolo něj dopředu a v poklidu pokračoval dále.U Husovo tř. byla o5 červená a přede mnou auta.Zastavil se a ten milej řidič zabrzdil tak že mi nepříjemně "čuchal" do kufru. I zatáh sem ručku dal zpátečku a zhoupnutím auta přes spojku sem naznačil rozjezd směrem k němu (bylo tak cca 15cm). Poté sem popojel kus dopředu a on neváhal a nalepil se mi znovu na nárazník. Prostě magor a s takovýma bych se měl nechat za úplatu vozit??? To ani náhodou!
Nejspíš sem ho měl nechat mi ťiknout do auta a byť by se na autě nic nevyskytlo zavolat bengaboys a tím mu způsobit průšvih...tak tedy propříště.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Wlasta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.90.99
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 21:32:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před dalším nadáváním na to, kdo je větší prase, koukněte SEM
Doporučuji zvláště úsek mezi 30. a 40. sekundou záznamu :-))
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1153
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 22:02:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine, já tam nebyl, nemůžu posoudit, ale když se podívám na dnešní situaci ve městě, kdy se panstvo rozhodlo rekonstruovat snad téměř všechny silnice kde něco jezdí, tak všechny řidiče MHD lituju a jsem strašně šťastnej, že už nejsem jedním z nich. Ono jezdit s lidma po ulicích, kde máš na průjezd nějakých 2,5 m, nad střechou ti mává bagr a za zádama máš 80 lidí, za který ručíš, nevím, jak by ses cítil ... S tebou by to možná nic neudělalo, ale ... Kromě toho dneska když do "krásného a slunečného pohodového" počasí dnešního dne každý vytáhne deštník na 4 kolech. Ach jo.
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1828
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 01:25:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

t_m>> tak tak, objizdka zimaku plovarni, plynarni a cukrovarskou je bomba napad. a potrva se zmenama az do rijna, takze dekujte soudruhum ourednikum a firme Berger Bohemia, a.s.


moc citelny to neni, ale da se to prelouskat...
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4878
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 09:28:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no vary jsou teďka taky paráda, co se průjezdnosti týká. barandov v praze je snad průjezdnej líp.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 161
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 09:38:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

áááá Bobo se nám probudil z páteční akce.
No zvykejte si motoristi, myslíte že v budoucnu bude líp? Obávám se že ne.
Jinak z jiného soudku - městský úřad si nedávno nechal zpracovat studii na obnovu pionýrské železnice. Více brzy v článku na SPVD webu.
Hledám jakékoliv materiály, archiválie, jízdní řády a fotky z lokálky z Pňovan - do Bezdružic. Pište na: eurostar@email.cz
Předem za všechno díky.

Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4881
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 11:05:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to víš, 2 akce hned za sebou byly docela náročný
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 915
Registrován: 7-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 14:01:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...objizdka zimaku plovarni, plynarni a cukrovarskou...

No to jsem zvědav, zda zatahující trolejbusy budou končit až v té zastávce "u zimáku (školy)"?

Např. když jdu na TBC ;-) tak mě hrozně štve jít pěšky už od trati (páč 13 a 14 většinou v ten moment nejedou, ale Xka projedou minimálně dvě

Samozřejmě trvale by bylo lepší, kdyby se zřídila výstupní zastávka před vozovnou. Zvláště když je hokejová sezóna, tak by se zvýše uvedeného důvodu, také hodila. Kromě finančního důvodu (pokud to má být normovaná zastávka, ale proč ?!?) žádný jiný nevidím. Taková zastávka 30+21 na Borech směr BP+Litice není taky zrovna předpisová a kolik lidí se tam za den obslouží...
Prostě by to zpravil jeden označník!
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4886
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 14:20:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jenže v tom bude jisto jistě nějaký legislativní problém
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.118
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 17:39:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wlasta: Tak ten rozhoupaný kloubák je fakt drsný, kde to bylo? Pavel 2: Byl to 486 nebo 487. Co se týče Karlových Varů, před rokem jsme ztvrdli v zácpě na půlhodinu, a to jsme jeli mezi 2 kruháky asi 200 metrů.
Bobek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 18:56:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

J.B.: No přeci to jde přečíst - Lefortovo, tunel smrti. Moskva. Docela by mě zajímalo, kde udělali soudruzi chybu
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 19:03:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem projížděl šestnáctkou po Americké do Doubravky před 14.hodinou a objížděli jsme před křižovatkou proti Tescu vadnou Trejsinu č.480 /linky 11/,když jsem se za hodinu opět trolejbusem vracel,ta 480 tam ještě stála.Překvapilo mě,že ve špičce v tak rušném místě ji DP neodtáhly.Už byla též zveřejněna zpráva,že během tohoto pololetí bude zprovozněna na lince 13 zastávka Černice,K Radyni - zatím pouze na znamení.
Standa Metůněk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 19:15:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych několik dotazů na p. Breníka nebo jiného pamětníka:
- na jakých linkách MHD jezdily v 70. a 80. letech ŠL 11 a od 80. let Karosy C 734? Trochu si vzpomínám, že v letech 85-89 jezdila ŠL 11 občas na linkách 53 do Dýšiné a 32 do Křimic a C 734 na lince 51 do Chrástu,
- autobusy Avia-Ikarus a Robur byly jen pro služební potřebu DP nebo jezdily někdy i na linkách?
- jak často jezdila v letech 1967 - 79 linka 30 Doubravka - Doudlevce ETD a kde měla zastávky? Začátkem 90. let ještě bylo v Částkově ulici poblíž křižovatky s Kyjevskou ve směru do Doubravky torzo označníku, možná že to byl pozůstatek bývalé třicítky.

Díky předem za zodpovězení.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4511
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 19:58:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sice nejsem pamětník, ale Avii-Ikarus 363 jsem nikdy na lince neviděl, takže nejspíš sloužil jen pro služební potřebu.

A to torzo označníku - to byla kulatá cedulka s nápisem "STANICE AUTOBUSŮ 30" a momentálně se nechází v mém vlastnictví Ale já nic, já muzikant, uříznul jí můj táta!

....no vidíte to, paní? To jsou dneska lidi! Po kom to dítě je!!!
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace