K-report
 

Archive through 12.duben 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Student Agency » Staré archivy » Archive through 12.duben 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
1560
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 173
Registrován: 11-2004
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 20:02:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq : dnes kolem 9.30 jsem u Grandu viděl Setru od Eurolines skoro plnou, i když kdoví kolik lidí tím jelo jen ze zvědavosti...
Pod pojmem "progresivní" si nepředstavuji tramvaj T3 s výzbrojí Progress
Rezny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 09:52:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slyšel jse že si možná bude studen agency pronajímat vlaky...Je to pravda???
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 814
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 10:48:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

je
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 13:59:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O něco výš rozebíráte Zvonařka x Grand. Osobně je pro mě lepší Zvonařka, protože nejsem přímo z Brna a všechny spoje jedou tam a na SA to pak mám až ke Grandu.
Ale stejně do budoucna má být ten nový terminál, když teda bude nové vlakové nádraží - aspoň tak jsem to pochopil... Nevíte o tom někdo víc? (případně mě nasměrujte na "správnou" diskuzi. Dík
Aby teda do budoucna nebyly v Brně tři autobusáky
www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Mendlman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 4-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 19:13:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rezny,Mirek: Já myslel že slavný Radim plánuje vlastní vlaky, a ne pronájem... Onehdá prohlásil, že chce moderní soupravy, "ne vagónky s lokomotivou jako v 19. století" - od koho by si je pronajímal??? Nebo že by si od ČD pronajal Pendolíno a přemaloval ho na žluto...?
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1268
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 20:19:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Mendlman: Od leasingovky
Tydyt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.194.34.124
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 08:08:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to by me zajimalo s cim bude jezdit. Pokud bude chtit jezdit Praha-Brno tak prakticky nema cim, jen snad prndolinem. A jestli Praha-Ostrava tak 471, ale ta neumi 160. Jedine ze by jezdil nejake lokalky s motorovyma jednotkama.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1063
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 11:38:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tydyt: Kdyby měl Jančura v úmyslu pronajímat si vozidla ČD, mohl by na to rovnou zapomenout. Ale jsou tu jiné možnosti - v západní Evropě je běžné, že se železniční vozidla financují leasingem. Existuje i Dispolok, což je "půjčovna lokomotiv" a je jen otázkou času, kdy vznikne něco podobného i pro jednotky na osobní dopravu (pokud už se tak nestalo). Takže existují cesty, jak pan Jančura může získat "vláčky". A jaké budou? Podle mě to bude něco na bázi regionálních jednotek (Desiro, Talent) v dálkové úpravě. Jsou totiž relativně levné a snadno dostupné.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21074
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 11:45:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V současných podmínkách do toho asi nepůjde, ale jakmile se trochu upraví normy, tak nebude až tak velký problém sem pustit nějakou (pronajatou, možná na operativní leasing) cizí jednotku.
Sám jsem ale docela zvědav, zda nakonec nezůstane jen u slov...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Tydyt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.194.34.124
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 13:57:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

->Jenda_z_hk no jo, ale to bude mozne az kdo vi kdy. Zatim plati,ze zadne takove jednotky na nasich tratich proste jezdit nesmeji.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21081
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 14:00:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle mě to bude něco na bázi regionálních jednotek (Desiro, Talent) v dálkové úpravě. Jsou totiž relativně levné a snadno dostupné.

To těžko, leda by je spřahoval po dvou, třech. Na tuhle trasu je třeba něco většího, protože poplatky za DC, řízení provozu a přidělení nějaké vhodné/použitelné trasy nebudou vůbec nízké...
A ten leasing u vlaků taky není nic levného, nicméně pro SA by nemusel být problém v tom pár (stovek) miliónů pro začátek utopit, pokud se mu to chytí.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 649
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 14:06:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

leasing u vlaků taky není nic levného

Ma nekdo nejakou znalost, kolik vlastne jsou rocni splatky?
Z britskych (nejmenovanych, ale dobre informovanych) zdroju totiz vim, ze za motorak na lokalky (celkova cena lehce pres milion) se plati pres pul milionu rocne ... Pricemz "konkurencni prostredi" existuje (3 leasingovky, nabizejici cely sortiment), ale - jak vidno - nefunguje.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1064
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 14:33:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tydyt: Vždyť Desira na našich tratích už jezdí!

Martin_zlivský: Desira i Talenty jsou přece nabízeny i ve vícevozové verzi... A kdyby nic takového zrovna nebylo k dispozici, tak by se to spřahovalo... Nebo víte o něčem vhodnějším?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21089
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 14:47:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Desira i Talenty jsou přece nabízeny i ve vícevozové verzi...

A ta tu je schválena? Ale to schválení (když se požádá včas) by snad nemusel být tak velký problém, pokud normám vyhoví...
A jsou tyto jednotky snad schváleny v elektrické verzi? Pokud by se ale mělo jezdit v dieslu, tak je třeba si k ceně za DC připočíst ještě nějakou tu korunku navíc (možná by se to ale vyplatilo)...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 621
Registrován: 10-2003
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 16:00:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pak se taky nabizi vyvijena lokotka 380 + souprava s ridicim vozem na druhem konci. Ta lokomotiva muze mit klidne jen jedno stanoviste a byt jinak oplechovana, aby se zbytkem soupravy tvorila jednotny celek. Vysledkem bude obousmerna "schvalena" souprava schopna jizdy klidne 160 km/h.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21095
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 17:25:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Schválená těžko - nebo snad existuje nějaký řídicí vůz? A sunutí 160 by taky mohlo být problém...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 820
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 17:39:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já bych zatím těch debat o vlacích SA nechal, nebo přesunul do "Železnice". Až to Radim vymyslí, tak dá určitě vědět.

Jinak k jeho konkurenci na lince Praha-Brno a k tomu Mercedesu co jezdí pro B.E.I. Jenda z hk měl pravdu. Opravdu dnes přijel. Ale jestli chabá konkurence pro SA, to zas nevím. I SA občas pošle svůj "Bítešský MB" do Prahy (tedy jen jako posilu).

Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1273
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 17:50:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z hk měl opravdu pravdu: Eurolines - vypadá to s děním na trase Praha - Brno zajímavě.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3483
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 20:47:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolem půl sedmé dohasil do PV Beulas směrem na Ostravu a lidi bych v něm na prstech spočítal. Na to, že je pátek, docela slabé...
ICQ: 321725091
xas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.122.215.138
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 21:42:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ja zase jel capitalem,prijezd do pv 17.45 a ten byl skoro plny!!!ze by studentikum narostla nova konkurence??
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3491
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 22:35:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

xas: Proč by měla narůstat? Capital zde byl dřív, lidi asi zjistili, že když se za stejné peníze (na určitých úsecích i levněji) dostanou stejně pohodlně na stejné místo za stejný čas, tak proč by čekali na něco jiného?
P.S. To byla patrová Setra, nemýlím-li se (jestli tedy ta nejela naopak)
ICQ: 321725091
xas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.122.215.138
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 12:21:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk:ne to byl neoplan,setra jela asi zpet na prahu.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3494
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 12:54:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, ony se mezi 17. a 18. hodinou v PV dva autobusy míjejí
ICQ: 321725091
xas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.122.215.138
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 14:05:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo,jo jednou jsem je dokonce videl zaroven na autobusaku,byl to krasnej pohled na dva patrove autobusky!!!
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 21:18:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek: Jsem tu správně v tématu "student agency"? Je tu řeč o trase Praha - Ostrava? Tak sem asi ty úvahy o vlaku patří. Až dá Jančura něco víc vědět, jistě se na to založí samostatná diskuze. Zatím je to zbytečné. Je zajímavé, že spousta lidí z Vaší diskuze si pleská játra na stránkách pendolino (hlavně prosinec-únor). Obvykle o pendolinu nic neví, žádné nové informace nepřinesou, ale bez souvislosti s probíhající diskuzí moudře všem sdělí, že že kdo jezdí vlakem je úplný pako a inteligenti a nadlidi jezdí jen žlutým autobusem. (mírně nadsazeno, ale tak to vyznívá)
Teď se tu v souvislosti s tématem SA objevilo slovo vlak v jiné souvislosti, než jako nadávka, a hned se najde mravokárce, který tu slovo vlak opravdu, ale opravdu nechce mít.
Někoho prostě další záměry SA zajímají, ať na silnici, nebo mimo ni. Zkus se s tím smířit. A na alergii je dobré kalcium, dokud ho Rath ještě proplácí.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1285
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 21:29:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Křivi: Úvahy o vlaku sem určitě, ale určitě nepatří. Protože sis určitě všiml názvu této diskuze - autobusy a trolejbusy. Navíc jsem si nevšiml Mirkovi alergie na slovo vlak.
Btw: Inteligenti a nadlidi jezdí opravdu jen autobusem, ale určitě ne žlutým.
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 21:54:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Já jsem s autobusem jezdil jako řidič a moc inteligentů jsem tam teda nepotkal. Zato p.čusů celkem dost. Ale kdybys se mnou jel Ty, určitě by síla Tvých myšlenek prozářila celou Karosu.
Tak nezapomeňte každého, kdo by se chtěl o budoucích úvahách SA o převedení některých relací ze silnice na koleje tady zmínit, okamžitě vykázat z této nadlidské diskuze. To je asi tak všechno, příjemný zbytek života.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21162
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 21:54:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové... Tak se nehádejte :-)

PS:
Stačí mírně pozměnit název diskuse - nebuďme tak puritánští .
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 822
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 07:40:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Já se hádat nechci. Jen jsem, tak jako se to děje u spousty jiných témat vyjádřil názor, že je zbytečné hovořit o železnici v podání SA, pokud nemá nikdo dostatečné informace a že by podle mne bylo vhodné přesunout to do vhodnějšího oddílu. Diskutovat o tom, jakými vlaky bude jezdit je zbytečné v této diskusi, když v Železnici existuje téma o soukromých dopravcích.
Křivi se prostě ozval zbytečně vyhroceně a konfrontačně.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21170
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 12:31:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Však právě. Ale SA rozhodně zatím externím (resp. žádným) železničním dopravacem není , takže bych to fakt neřešil a klidně o tom psal tady. Stejně to za párdnů vyšumí, pokud už se tak nestalo.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21172
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 12:40:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O SA (o vlaku je okrajově ):
Jančura: Náš vlak bude hezčí než pendolino

Trochu mě tam ale udivuje poslední otázka - to mi přijde až jako neznalost situace. Ale třeba ne.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
V. Spinka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.47.8.210
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 12:57:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od 18.4. zdražuje Student Agency na lince Praha-Liberec: běžná jízdenka 70,-, otevřená/kreditová za 60,-.
Pro srovnání, ČSAD Liberec 23.1. zlevnil na 55,- (hotově) / 50,- (čipovka) a spustil vlastní rezervaci přes web/telefon (navíc s platbou až v busu, tj. bez nutnosti nákupu jízdenky předem).
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1286
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 18:30:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Křivi: Opravdu jsi nepochopil, že to byla reakce na tvůj konfrontační tón, ne na náplň diskuze.
P.S. Jestli ses choval takto jako řidič, vůbec se nedivím, že pro tebe byla většina cestujících tím slovem, které jsi použil. Než mě napadneš, že o tom vůbec nic nevím, tak tě musím ujistit, že pár řidičů už jsem poznal.
I já tobě přeji příjemný zbytek života a pozdravuji Radima
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 333
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 19:06:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V.Spinka:To me tedy zajímá,jak dlouho to CSAD Liberec vydrzí?
Hlavne ze si ti ...... pri nástupu Hotlineru a SA stezovali ze jezdí pod náklady...
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 828
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 07:31:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak první větší "zaviněná" nehoda, o které vím. Ono už SA zažilo něco i na D1, ale tohle je zatím asi nejvážnější. Snad to dobře dopadne.
odkaz

(Příspěvek editován uživatelem mirek duben 11, 2006)
T 679.1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.27.169
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 09:03:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z Ostravy, z Ostravy Student agency jede do Prahy, nikdo nema obavy jestli dojede:o) Tak nam žluťásek nějak nedojel. Hned by mohli dráhy dát inzerát levně a splehlivě Ostrava-Praha.
Goldfinger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 09:08:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Při počtu spojů, které SA jezdí, se prostě jednou muselo něco stát. Naštěstí to dopadlo relativně dobře, jenom by mne zajímalo, kolik ze 16 zraněných mělo zapnutý bezpečnostní pás, já se poutám vždycky.
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 09:43:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že velký podíl na této nehodě měl stav vozovky, každý kdo tu cestu zná, ví o čem mluvím. Tím ovšem nechci nijak omlouvat případnou chybu / vinu řidiče.

Podle mě se to stejně svede na "univerzální" paragraf "nepřizpůsobil jízdu stavu vozovky" - pod to se schová vždycky všechno, ať už je vina více na řidiči nebo jinde - aby bylo míň práce se šetřením nehod a pojišťovnám zůstalo víc mega.
www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
T 679.1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.27.169
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 09:49:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To nechápu,co je to za logiku.To jako,když někdo provozuje autodopravu,tak se mu musí zákonitě něco stát?;Při srovnání s počty denně vypravených vlaků je to opravdu mizivé číslo.Takže v tomhle případě bych raději pomlčel.Myslím si že poměr nehod ČD versus Teplej Agent je jasný. Samozřejmě nepočítám nehody co způsobí gumokolisti na přejezdech.Za to ČD nemůže a i tak by asi ten poměr byl výrazně ve prospěch dráhy.
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1020
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 10:00:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Goldfinder: Počet spojů SA je nějaký dominantní? Nebo počet autobusokilometrů?
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 830
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 10:08:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Goldfinger: Souhlas, čas od času se to stane.

Názor Sergeje je svým způsobem pochopitelný, očekávaný a neobjektivní zároveň.

Úroveň cesty na Ostravu je s ohledem na množství aut opravdu úděsná. Možná i proto je logické říct, ať lidé jedou raději vlakem. Ale hned se zase objeví argument, že nedávno dva Brodky a je i zde otázkou času, než se zase stane nějaká větší železniční nehoda. Takže argumentovat takhle je zbytečné. Ano, na silnici je asi větší pravděpodobnost nehody - ale to snad soudný člověk ví a dobrovolně se rozhodne, zda vlak nebo bus.

Technická poznámka: čas nehody podle idnes.cz ve 3:30, podle seznam.cz po 4.00 a podle aktualne.cz přesně ve 4:29. Podle JŘ bych věřil asi idnes.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 343
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 11:30:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.novinky.cz/krimi/82443-autobus-havaroval-u-noveho-jicina--16-zranenych.html
AV 15-30
Goldfinger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 11:44:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Statistická pravděpodobnost je neúprosná, čím více busů, tím větší pravděpodobnost nějaké takové události. SA má dnes odhadem 50 vozů,to už je docela dost. V ne jsem napočítal na stanovišti v Brně u Grandu v jednu chvíli 6 beulasů a ayatsů (Brémy, Ženeva, Amsterodam, linka z Vídně, řádný spoj a posila z cajzlova), někdy si říkám, že by to Radim mohl odkoupit a postavit tam pořádné zázemí s možností rozšíření, postupně by mohl provozovat autobusák místo Zvonařky.
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1021
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 12:16:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, ale pak tady kulhá statistika vůči 1000 dalších busů provozovaných v linkové dopravě v ČR. Navíc vyrukovat se statistikou v případě jedne události je mimo mísu. Z toho se nic vypočítat nedá.
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 13:02:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.novinky.cz/08/24/43.html

Beulas SA v přkopě u Nového Jičína

ICQ: 225 075 034 - kdo chce at se ozve:o)))))))
e-mail:SnejdrlaJenda@seznam.cz
C954E,LC956 and AXER forever:o)))))))))

Nenič mne sloužím všem!!!!!!!!!!!!!
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 239
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 13:02:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.novinky.cz/08/24/43.html

Beulas SA v přkopě u Nového Jičína

ICQ: 225 075 034 - kdo chce at se ozve:o)))))))
e-mail:SnejdrlaJenda@seznam.cz
C954E,LC956 and AXER forever:o)))))))))

Nenič mne sloužím všem!!!!!!!!!!!!!
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 657
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 13:07:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Padesát vozů je na objektivní statistiku pořád asi málo (stejně jako průměrných 10 či předloni 40 mrtvých v autobusové dopravě).
Ale jinak nehodovost (= hlášené nehody, bez ohledu na následky) autobusů (vztažená na vozo-kilometry) a IGK je +- stejná.

Spíš bych si z tohoto případu vzal ponaučení, že přísloví "žádný strom neroste až do nebe" platí furt (viz včerejší oslavný článek v MfD).
Budulinek4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 4-2004
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 14:04:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo, který přesně to byl autobus ?

Tímto spojem jezdívám, zatím jel vždy 3B6 0741.

Btw: VŽDY používám bezpečnostní pás, což se nedá říct o zbytku autobusu....
Motol forever !
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 468
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 14:06:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já nechci být škodolibý, ALE DOBŘE JIM TAK !!! Nemyslím cestující, ale FIRMU !!
Čím blíže poznávám řadu 950, tím více si vážím řady 700 !

© fma_0526

Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 832
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 14:09:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Já vím, ono to vyšumí. Dobře jim tak, všem těm, co někdy nabourali auto, autobus, vlak, letadlo, prostě komukoliv, když je to nepřítel.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1074
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 18:14:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám, že tady truchlíte po nehodě SA, tak vás rozveselím svými dnešními zážitky z cest s konkurenční BEI, jak jinak než na trase Praha - Brno.

Ráno jsem přišel na Florenc s tím, že pojedu na výlet do Brna linkou BEI. Chtěl jsem využít jejich výhodné studentské zpáteční jízdné (179Kč). Na nástupiště přijel MB Intouro, což mě moc nenadchlo, ale vešel jsem dovnitř a říkám řidiči, že chci studentskou zpáteční. On odpověděl, že zpáteční neprodává a ať si dojdu k prodejnímu okénku Eurolines, že tam mi jí prodají. Za okénkem seděl značně nervózní pán, kterému se ani po několika minutách snažení a nadávek nepodařilo jízdenku vydat. Odkázal mě tedy na pokladny BEI v hale. Tam jsem zjistil, že otevírají v 7.00, což byl zároveň čas odjezdu spoje. Takže jsem vyrazil zpět za řidičem s prosbou, jestli by nemohl pár minut počkat, až si v hale koupím lístek. Řidič souhlasil. Takže jsem v 7.00 vlítnul k pokladnám BEI a vychrlil svůj požadavek. Postarší dáma na druhé straně přepážky mi odvětila, ať si počkám takových pět, deset minut, že jim nefunguje systém a technik to spravuje. Když jsem oponoval, že na mě čeká autobus, se smíchem mi řekla, že řidič přece musí umět zpáteční jízdenku vydat a jestli ne, tak ať ho pošlu za ní. Takže jsem se vrátil k autobusu a když jsem řidiči sdělil, jak se věci mají, on jen zanadával na moderní techniku a řekl mi, ať si jdu sednout. Takže jsem jel zdarma.

Díky spokojenosti s ušetřenou částkou mě ani nenapadlo, že bych na zpáteční cestě mohl ušetřit znovu. Ale světe div se, stalo se. Odpoledne jsem přišel na brněnské AN GRAND chvíli před odjezdem spoje BEI. Mikrobus s prodejem jízdenek vypadal mrtvě, takže jsem vyrazil rovnou k autobusu v domnění, že obyčejnou studentskou jízdenku tentokrát řidič vydat dokáže. Nedokázal. Neměl totiž čím - MB Tourismo nebyl vybaven strojkem na jízdenky. Poslal mě zpět k mikrobusu, kam po chvíli dorazil i prodavač jízdenek. Když jsem řekl, že chci studentskou ISIC, nabídl mi levnější žákovskou za 60,- s tím, že jí vydal omylem (měla včerejší datum) a potřebuje se jí zbavit. Tak jsem jí koupil a stal se tak jedním ze dvou cestujících v tom spoji.

Sečteno a podtrženo, Praha-Brno a zpět celkem za 60 Kč. No nekupte to! Ať žije BEI!!!
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 18:46:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z HK:no fidíš jak jsi ušetřil...To já jel zase s FTL do Olomouce grátis řidič se tam v tom vrtal a pak řekl že mu to nejde tak jsem jel gratis no

Jinak k té nehodě SA:náhradní doprava byla zajištěna dvěmi Beulasy jeden byl přistavený na místě nehody a druhý čekal v Novém Jičíně u Nemocnice...Řidič je vyšetřován za ublížení na zdraví...
ICQ: 225 075 034 - kdo chce at se ozve:o)))))))
e-mail:SnejdrlaJenda@seznam.cz
C954E,LC956 and AXER forever:o)))))))))

Nenič mne sloužím všem!!!!!!!!!!!!!
Synergy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 173
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 19:45:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Axer: Kdy jsi jel s FTL zadarmo?
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 241
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 19:48:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Synergy:to je tak rok a půl zpátky
ICQ: 225 075 034 - kdo chce at se ozve:o)))))))
e-mail:SnejdrlaJenda@seznam.cz
C954E,LC956 and AXER forever:o)))))))))

Nenič mne sloužím všem!!!!!!!!!!!!!
Synergy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 174
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 19:50:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to jo, to už je promlčené.
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1879
Registrován: 7-2003
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 20:03:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no vzhledem k mym skusenostem s SA , je nacase zazpivat jejich hymnu Kaskader , kaskader ....
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 246
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 20:51:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Synergy:no jak myslíš ale to ser nezapomíná
Pvvs:no jel jsem 2x s SA a jeden jel jak hovado a ten druhý asi zapoměl kde je plyn
ICQ: 225 075 034 - kdo chce at se ozve:o)))))))
e-mail:SnejdrlaJenda@seznam.cz
C954E,LC956 and AXER forever:o)))))))))

Nenič mne sloužím všem!!!!!!!!!!!!!
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1416
Registrován: 10-2003
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 06:53:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolik Beulasů má SA?
Nový tabulkový procesor • Bobyk • ICQ: 321725091
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1478
Registrován: 11-2004
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 11:35:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A CAPITAL o nich bude tvrdit ze jezdi jak prasata, pritom jsou uplne to samý kdyz je pozoruju v PV...
Web o prostějovských autobusech

Rezoun PV-67-39 je nesmrtelny vuz, ktery je schopen si to na rovine rozdat i s kamionem, ale na PV-57-09 nikdo nema!
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1479
Registrován: 11-2004
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 11:38:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale aspon se tem holkam na plube SA ted da rikat letusky
Web o prostějovských autobusech

Rezoun PV-67-39 je nesmrtelny vuz, ktery je schopen si to na rovine rozdat i s kamionem, ale na PV-57-09 nikdo nema!

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace