K-report
 

Archiv do 30.dubna 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Vtipy » Archiv do 30.dubna 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Happy_bus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 436
Registrován: 7-2005
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 08:30:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

9tr: Oni se nediví.Seš jinej=blbec.Ale je to škola.Škola života,páč taový budou až vyrostou,páč nikdy nevyrostou.

Martin j:Já je zas učim trolejbusy-14,15,21,22,24,25,24 a 25trC.Nejhorší bylo jimmvysvětlit,proč neni 16,18,19,20 a 23 a proč se 17 nevyráběla.U A-busů je to to samé,ale vypisovat to nebudu,bo by to bylo delší.Vykládat jim o podvozkách Astry nebo proč u nás nejsou 950/960(ale nejen todle)je jen utvrdilo,že v PMDP jsou tupci
A co na to Jan Tleskač???

Honil jsem tramvaj,hodil jsem tlamu
tramvaj mi ujela,já chytil se za hlavu
Přijela další tramvaj a elesáci naběhli
Holema mě přerazili a ještě mě předběhli


Důchodci=LS(elesáci) LS=lovci sedaček
Kuba_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 8-2005
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 20:54:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To já chodím na Základku v Hradci Králové (do 8.ročníku)někdy si ze mě udělaj srandu ale mně to nevadí už jsem si za těch pár roků zvyknul(z jednoho mýho kámoše který se zajímá o vláčky si dělaj srandu víckrát) nejhorší je jeden spolužák kterýho když potkám v trolejbuse/autobuse tak se mě zeptá: ,,kam jedeš? jedeš zase fotit trolejbusy?". Ale pak jsme byli se třídou v Praze někdy v prosinci 2005 a učitelka jim řekla ať si koupíme jízdenky bylo to nějak 3. 60minutové a 2 nepřestupný (oboje zlevněné do 15.let)a někteří šli do trafiky a někteří k automatu. Jenže v trafice je neměli a tak všichni byli u automatů, všichni na ty automaty čuměli jak když přijely z pravěku a přišel jsem k automatu já a v pohodě jsem si koupil jízdenky. A potom všichni koupíš mně jízdenky...
...a dopadlo to tak že jsem ty jízdenky kupoval celý třídě.
http://simtr.unas.cz - Stránky o hře SimTr
http://trolleybus.xf.cz - Stránky o MHD v Hradci Králové
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1200
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 21:37:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U nás je to asi takhle: To, že fotím trolejbusy a autobusy je veřejné tajemství, takže to ví i naše třídní... Jednou se jí nechtělo vykládat látku, tak se s náma bavila, a najednou ji napadlo téma MHD. Nijak jsem se nevykoutil... musel jsem se o tom s ní bavit... Polovina třídy, která u toho nebyla, mně měla za debila, druhá polovina (ti, co u toho byli), vysvětlovali, že jsem to nezačal já... ale marně... Sice si pár dní lidi ťukali na čelo, ale teď už mě respektujou, akorát mi kladou blbý dotazy typu "Proč se zajímáš zrovna o trolejbusy? Dyť je to hovadina"... (cituju ty slušnější)

Ty horší radši citovat nebudu... Ale stále to pokračuje. Když se mě někdo na něco podobného zeptá, tak já se ho na oplátku zeptám, co je na tom špatného???? Takhle blbé odpovědi bych nevymyslel snad ani ve školce: "Protože jsou starý a smrdí to tam", "Jezdí to pomalu".... A hromada dalších důležitých argumentů...

Při focení nerad potkávám známé, asi z pochopitelných důvodů. Většinou potkám buď někoho z učitelů (kterým do toho nic není), nebo někoho ze spolužáků, který mě začne druhý den pomlouvat...

Martin_j: Vzpomínáš, jak jsem s tebou jel někdy koncem října linku 8 a zapisoval ti časy odjezdů ze zastávek????? To byl případ, kdy s námi jel ve voze jeden z mých spolužáků, pro kterého je zájem o trolejbusy naprosto nepochopitelný... Jediný zájem je, jak se ulít ze školy, zajít si na diskotéku, ožrat se, protáhnou plíce trochou nikotinu a podobné... Sice se o mně něco málo povídalo, ale všichni dobře ví, kde mi to bylo...

Ale uznávám, že se se spolužáky na tohle téma nebavím, když se mě na něco ptají, tak se snažím všemožně vykroutit a při nějakých šotoakcích se jim snažím vyhýbat...

Docela mi vadí, že jeden člověk ze třídy mluví furt u svém "biku", jak na něm umí, jak byl na závodech, jakej je dobrej, jak má bike dobře vybavenej atd. Mluví o tom pořád, ale nikdo ho za blázna nemá. Já se o trolejbusech s nikým, kdo se o to nezajímá, nebavím, nebo jen s krajním odporem, ale jsem považován za blázna...

Prostě je to pro ostatní naprosto nepochopitelné, i když je to úplně normální! S tím bohužel nic nenaděláme...
Šotouš je taky člověk, i když na to nevypadá.
Kdyby škola začala hořet, tak bych ještě přikládal!!!
Nové stránky o pardubické MHD
7tr4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 269
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 21:45:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To u nás, když mě ňácí sedmáci sledovali, jak surfuju po netu, přišlo jim divný se prohlížet trolejbusy. Hned jsem jim to vysvětlil a pak furt na mě všelijaký parchanti když jsem procházel chodbou tak řvali "trolejbusy smrděj".
Schotousch stirbt nicht !!!!

trolejbusykladno.wz.cz
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 716
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 19. února 2006 - 02:57:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady to, co se tu teď probírá patří už do jiné diskuze...
../28/23297.html"../../clipart/wink.gif" border=0>
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 370
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 19. února 2006 - 11:02:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já sem se s tím taky setkával ale to co tu popisujete je docela drsný.
Na základce to brali v poho a nikomu to nepřišlo divný.(ani když sem na šklolním výletě v práglu přede všema fotil tramvaje)
Na učňáku to bylo o něco horší (škola na vsi) tam to někteří nechápali a dokonce byli i hnusný ale těch bylo minimum.Ostatní mě brali a na pokoji na intru sem měl spoustu plakátů a obrázků s tram a trol.Dokonce učitelé a některý spolužáci se mě ptali na různý podrobnosti o mhd, páč to pro ně bylo zajímavý.Na pokoji sem by se dvěma skinhedama a i ty to brali úplně v poho ( že ty fakt tolerantní nebyli) a dodneška se snima bavim.
A na nástavbě už to fakt nikomu divný nepřišlo....jo holt dopravka.Jednou sem si dokonce musel udělat hodinovej referát o mhd obecně a pak něco o plzeňský mhd.Učitelka mi to zadala páč sme to zrovna probírali a já jí furt doplňoval a opravoval (a že toho bylo-moc o tom nevěděla).
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 581
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 19. února 2006 - 12:54:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no to náš učitel na jeden odbrorný předmět nic neví, diktuje učebnici a jak začne o MHD, tak tvrdě oponuji a dokonce tvrdil, že se používají kompaudní motory v trolejbusech, on je zažít v provozu mohl akorát jako malej a bude tohle vykládat? Jako poslední je měly Tatry T400 a ze Šáde 3Tr.
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1830
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 19. února 2006 - 13:01:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Docela sranda byla, když mě zkoušel asi před 2 lety profesor ze zemáku na to kde se co vyrábí. Na otázku ,,Kde se vyrábí tramvaje" jsem samozřejmě odpověděl, že v plzeňské škodovce a v Ostravě. A on mi strašně oponoval, že se v Ostravě a v Plzni žádné tramvaje nevyrábí, že se vyrábí jen v Praze. Tak jsem začal o tom jak ČKD DS krachla a že ji převzal Siemens a ten už tramvaje v Praze nevyrábí a že ty nízkopodlažní tramvaje (astry) co máme v Ostravě jsou ze Škodovky a ty novější (tria) jsou z Ostravy a tak to pokračovalo i ohledně autobusů a trolejbusů. Už nikdy mě raději na nic nezkoušel.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Rezny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 19. února 2006 - 18:56:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to já chodím do devátý a taky sei ze mě dělaj pořád prdel....ale zase umí ocenit že znám jízdní řády a už taky ví co je 14Tr,15TR,14TrR,15TrR,21Tr a 22Tr.....Jinak myslím si že mi příznivci MHD máme velikou výhodu že známe města jinak než automobilisté....Jestli se zeptáte člověka z Prahy který jezdí nautem jak k nový radnici v Praze tak vám to nepoví , ale jestli člověka který se projel jedxnou Ostravskou MHD ... Tak jo .... A to že se mi každý směje ... no a co?????Já mám rád všechno co neruší ekologii a trolejbusy....A co nenávidím????Citelis a lidskous blbost
Pavel_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 7-2005
Odesláno Pondělí, 20. února 2006 - 10:23:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kuba_j 18.únor 2006 - 20:54:

jak když přijely z pravěku

Když jel můj brácha se (střední) školou do Prahy, tak jeli někam metrem. Když na Českomoravské měli sjet dolů po eskalátoru, tak jeho "hloupé" spolužačky nevěděly, jak na to vlést...no totiž pohyblivé shody, to v pravěku neměli...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4161
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 20. února 2006 - 14:25:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: To já jsem se na dopravní fakultě "dozvěděl", že Škodovka vyrábí v Plzni autobusy.....

Docela mi vadí, že jeden člověk ze třídy mluví furt u svém "biku", jak na něm umí, jak byl na závodech, jakej je dobrej, jak má bike dobře vybavenej atd.

Hm..... A pak stačí, když já někde řeknu, že jsem takhle jednou v létě neměl co dělat, takže jsem vzal svoje kolo a jel někam k vodě - voda v Baltu byla první den docela teplá, ale do druhého dne se ochladilo, takže jsem zase sednul na kolo a jel domů. Co myslíte, jak zareaguje okolí? Každej se mě zeptá, jestli na takovéhle výlety jezdím sám a když řeknu, že jo, že mi společnost dělá akorát palubní rádio, chytají se z toho taky za hlavu.

Podtrženo, sečteno: Přátelé, když nechcete, aby si na vás lidi ukazovali prstem, nedělejte vůbec nic.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1851
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 20. února 2006 - 16:12:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin j: A to nevíš, že se v Plzni vyrábějí autobusy ? Taková ostuda.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 832
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 20. února 2006 - 17:30:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No na základce o mé zálibě nikdo moc nevěděl (Ostrava-Poruba; bulharská) Pak jsem šel na vesnici do 9. třídy (chyba v mém životě) Jednou mi našli v báglu pár fotek, tak mimo to, že semnou občas vytřeli, nebo si pohodili s mým mobilem přes 2 patra! mi pomohli všechny fotky roztrhat a "pi*a z trolejbusu" byla moje přezdívka!
Na střední jsem za machra, JŘ v hlavě, organizace dopravy jak na zájezdy, tak i linkáčema jde přes mou osobu...
Navíc někteří chcou vědět i detaily (typy vozů atd.)
kamarádka (taková LADY) třeba nesedne do 14Tr!!!
Jednou se byla na točně zeptat, jestli je na lince i Solaris 8-)
http://download.nohavica.cz:8080/blog/wma/ladovska_zima.wma

Tohle stojí za to!!!
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1215
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 20. února 2006 - 17:59:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine, něco jiného je jeden výlet na kole a když používáš kolo jako dopravní prostředek, ne jako prostředek k machrování před děvčaty...

Já jsem vždycky třídní pomáhal vybírat vagón, do kterého půjdeme, ona byla neschopná, šla do vozu Btn, kam při dešti tekla voda čůrkem, místo aby šla do pohodlné 854, která byla v naprostém pořádku. Další můj úkol bylo vždy hlídání mapy a správné cesty, protože třídní (mimochodem dřív dělala orientační běh) se není schopná vyznat ani tam, kde je každých 20 metrů turistická značka a žádné možné odbočení...
Šotouš je taky člověk, i když na to nevypadá.
Kdyby škola začala hořet, tak bych ještě přikládal!!!
Nové stránky o pardubické MHD
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4167
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 20. února 2006 - 19:04:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak to tady tak čtu, mám pocit, že moji spolužáci byli ve srovnání s těmi vašimi celkem v pohodě.

TrM: S tím kolem, to máš pravdu. Pro mě to vždycky byl jen dopravní prostředek, rozhodně nic, čím bych se chtěl před okolím vytahovat - i když je to kolo skoro za 15 tisíc - sice je drahé, ale naprosto bezporuchové a věř, že zlomená osička zadního kola někde v Neubrandenburgu, v Aguies-Mortes a nebo v Hajdúsobószló je hodně VELKÝ problém.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1216
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 20. února 2006 - 19:11:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro mě taky... já mám kolo za 7 a stačí mi to, hlavně, že to jede trochu rychle (od Dubiny garáží k Severu je to výborný), dopraví mě to tam, kam potřebuju, je to levný na provoz a docela pohodlný.
Šotouš je taky člověk, i když na to nevypadá.
Kdyby škola začala hořet, tak bych ještě přikládal!!!
Nové stránky o pardubické MHD
Pikohk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 309
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 20:03:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No moji spolužáci co se kola týče uznávaj, že nejlepší kolo je favorit nebo skládačka (maj ho všichni).

A jak to tak pozoruju opravdu zjišťuju, že snad na tom sem opravdu dobře...I když hledání v jízdním řádu a v mapě je mým údělem na většině školních akcí. Naštěstí po výměně třídní na schopnější model mi tyhle povinnosti odpadly...
Když si myslíš, tak si myslíš!
A když blázinec, tak pořádnej!
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 26. února 2006 - 09:58:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějak se to tu zvrhlo... Já bych to zkusil nasměrovat trošku zpátky, vtip to memí, historka, kterou vyprávěl děda, takže to možná někdo znáte trochu jinak, jemu to vyprávěl onen dotčený řidič...

Stalo se to v Českých Budějovicích, celkem dávno za hluboké totality... Poslední večerní autobus (Ikarus 280, linku neznám) toho dne přijíždí prázdný na zastávku, řidič si všímá dvou chlapů kteří nastupují vzadu a stoupají si na místo pro kočárek, dál se o ně nestará. Najednou je však nucen prudce zabrzdit, podívá se tedy akorát do zrcátka zda je všechno v pořádku a chlapi nikde!
Zastaví, vyleze z budky a jde se podívat dozadu co že se to tedy vlastně stalo a vidí, jak se oba dva pomalu sbírají ode dveří ze schodů, kam zapadli. řidič tedy nasadí příslušný přísný výraz a povídá: "Pánové, ale to nevíte že máte povinnost za jízdy se držet?" Načež se na něj jeden z chlapů podívá: "Ty vole, já se držím ještě teď!" a v ruce drží urvanou tyč...
No, řidič už jen opatrvě vycouval aby náhodou jednu neschytal, nic vážnějšího se nestalo a jelo se dál...

Tak, doufám že jsem to moc nesplichtil, ono to nakonec takhle ani moc nevyzní, lepší je to vyprávěné... ale co :-)
Dif-tor heh smusma
Pikohk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 310
Registrován: 11-2004
Odesláno Neděle, 26. února 2006 - 13:19:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tuž já bych měl podobnou příhodu...
Kamarád nastupoval do poměrně napráskaný B741 druhejma dveřma. Chytil se za tyč na schodech a přitáhnul se. Jenže najednou ležel na chodníku na zádech a na schodech busu ležela nějaká babka a strašně nadávala...on si totiž nějak neuvědomil, že tam v těch dveřích tyč není a že jmenované důchodkyni zatáhl za berli...
Když si myslíš, tak si myslíš!
A když blázinec, tak pořádnej!
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 827
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 17:19:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opavská zima.


To mokré bílé svinstvo
padá mi za límec
už čtvrtý měsíc
v jednym kuse
furt prosinec
Večer to odhážu
namažu záda
a ráno se vzbudím
a zas kurva padá.

Řidiči majú
zmrzlé kosti
a jezďu
už jenom z povinnosti.
Mrzne jak sviňa
třicet pod nulu
autobus ani neškytne
hrudky se dělaju v Mogulu.

Kolony trolejbusu
krok-sun-krok
bo silničáři ta jak
každý rok
su překvapení velice
že sníh zasypal
jim silnice.

Trollíno stojí
kdesi u Globusu,
bo narazil na kruhači
do autobusu.
A technici?
Ti to jistí z dálky
zalezlý do Eemfauky.

Ve Slavkově zavřeli D jedničku
autobusy hráli na honičku
Takzvané rallye Letní gumy
v tym kopcu u Meziřící
spěchali s cestujícima
a teď jsou v...
Však víte kde.

Na MDPO Studio sníh,
ředitel sedi na saních a v
TQM jsou jak po tifusu,
bo nevyjela cela řada autobusu.
České drahy,ty jsou v pič..,
Pendolina stoji,nesu topiči.

A ve vozovně kalamita jak na Sibiři
tři centimetry sněhu
a u benzinky štyři
Do toho všeho jak mi
jak mám zmrzlý nos aj líce
a tak ještě z dispečinku
provokater Nohavica

Jak z autobusu vidim
zasněženy Říp
řikám si: Praotče Čechu
tys byl ale strašny cyp
Kdyby si popošel ještě
o pár kilometrů dále
tak jsem se teďka mohl
kdesi v teple v plavkach valet
Místo toho aby se člověk bál
zajet ze sto osmičkou do Tesca na nakupy
jak jsou tam na tych
rovných střechách sněhu kupy.
Pak výjdeš do parku a celou noc se touláš noční Opavou a opajíš se představou jaké to,bude v ráji. V pět třicet pět jednou z pravidelných linek,
sedm zastávek do Kateřinek, ukončete nástup, dveře se zavírají.

ICQ:275985331
Happy_bus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 462
Registrován: 7-2005
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 19:25:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Locutus:Hezky předělaná Ladovská ZIMa.To je fakt supr.Ty máš dost kvalitní básnický střevo
A co na to Jan Tleskač???

K3R-NT=Postrach Plzně

Důchodci=LS(elesáci) (LS=lovci sedaček)
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 830
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 15:14:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy_bus:Díky za pochvalu.Až kolega zajistí kameru ,tak hodláme natočit video k písničce od Nohavici "MUZEUM"

Původní verze,byla s konkretními jmény a událostmi,takže to zvěřejnit ani nešlo,tak jsem to radši smazal(ke svojí škodě).

Ještě jsme složil jednu básničku s MHD,které se zakládala na pravdě,ale tu už nikdo nikdy neuslyší,protože jsem se tím někoho velmi dotkl.Hold někdy si neuvědomím co svou nevymáchanou hubou můžu spůsobyt.
Pak výjdeš do parku a celou noc se touláš noční Opavou a opajíš se představou jaké to,bude v ráji. V pět třicet pět jednou z pravidelných linek,
sedm zastávek do Kateřinek, ukončete nástup, dveře se zavírají.
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1096
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. března 2006 - 18:36:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.novinky.cz/koktejl/79599-muz-nasel-v-autobuse-do-brna-lidskou-lebku.html
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 22:56:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle asi není vtip, ale realita ;-) Videli jste to už?
http://www.minibox.webz.cz/Cestou_do_Strakonic.wmv
/nechám to ke stažení jenom po omezenou dobu, nemám tam na webu moc místa/
www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Robin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 258
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 23:17:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To asi opravdu není vtip
Podporujte MHD,slouží i vám!
Flick007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 02. dubna 2006 - 00:50:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že by stewardka poskytovala nadstandardní servis?
"AJSIKJŮ": 336 612 112
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20993
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 02. dubna 2006 - 09:56:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Místo činu stejné (R4), tohle bohužel už tak vtipný není:
video/x-ms-wmv
Praha - Strakonice.wmv (4930.8 k)

Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 02. dubna 2006 - 11:17:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Skoda, že si tu hubu nerozbil někde o svodidla, aspoň by byl klid...
www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1388
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 18:42:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Česká policie by si měla pořídit silniční překážky jako v USA - přejedeš, píchneš a v tomto případě i slítneš.
WWW: Moje WWW stránky - více než 520 fotografií.
Diskuzní fórum nejen o MHD

MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
E-maily: 21272, Citelis, MHD
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 23:30:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sebevrah, cvok, dárce orgánů...
Psí web o služebních pomůckách GVD
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 20:23:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ci je to autobus (s tou ..stewardkou..)??ma prazsku znacku ze?:-)
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1513
Registrován: 2-2004
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 19:45:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vtip z Pardubic: Už fakt neví, co by si vymysleli - aneb HOUBOVÁ ČERPACÍ STANICE


kvalita mizerná, mobil to moc nepobral :-(
Quis non amat Laminateas, non amat homines                          Profil
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 417
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 20:29:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

D vo: Asi tím naznačují, že je kvalita jejich pohonných hmot na houby .
www.fotodoprava.com
George
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 330
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 08:50:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co to pijem??Normální houbovej čaj.
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1208
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 15. dubna 2006 - 19:10:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dáte si perníček, nebo raději houbičku?
Králík_b941e
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 20:35:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To si děláte kombuchu ? aji z čajem ?
Králík_b941e
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 21:04:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...aneb co máte s toho mně se stala včera na 91 kde jinde než v Brně .... jiná vjec ...a byl sem s toho mega vyhaluzenej usnul sem probudil sem se až na konečné ve smičce ...a už proti mně šel řidič s knihou a konvicou a povídá mně máme pjestitelský práce Maluch zase jdeš pozdě... zapsal do třídnice a zase odešel z pozdravem dobré noci...
pozn: nebrat vážně !!! ...
Králík_b941e
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 21:11:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebo nedávno na x35 mněla sekyru asi 2 minuty a jedna bábina se ptala řidiče: ,,Pane řidiči kde jste" ? a on z lidovým klidem odpovjeděl ..V Brně na x pjeta třicítce .....
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21349
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 22:42:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už to nehul, jinak bys tu mohl hodně rychle ukončit svou činnost...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Kenny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 17. dubna 2006 - 16:00:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Menší kuriozita (foto):

http://foto.mhdinfo.net/displayimage.php?album=36&pos=0

Foto, které ukazuje na rostoucí kvalitu služeb MHD ve Zlíně (individuální doprava za 28 Kč)
(nálepka na jedné ze zlínských zastávek, autorem této nálepky samozřejmě není DSZO)
TIP: Navštivte novou verzi serveru MHDinfo na adrese http://www.mhdinfo.net - web, fórum a fotogalerie nejen o MHD v ČR

ICQ: 331-114-017
Rsnake
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 17. dubna 2006 - 17:28:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, to ve Zlíně se jedna starší paní ptala při dušičkách řidiče 14Tr jestli jede taky na lesní hřbitov...(nevedou tam troleje)
Who ya gonna call? MHD!!!
http://www.mhd-fotogalerie.ic.cz/
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 241
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 17. dubna 2006 - 17:42:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeden obrazek z HH.
Jedna se o provizorni nadchod pro prichod na peron S21/S3 Eidelstedt a vzdycky, kdyz jej vidim, tak si rikam, ze stavitel asi zacinal jako asistent za druhe valky ... :-/ ;-)
PICT4237k
Pavel
skype: pavel_pilny
http://www.pjp.cz
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
Switch
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.177.87.238
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 12:29:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechal jsem se inspirovat předělávkou Ladovký zimy a poupravil jsem jí do podmínek mě bližších - pražské dopravy

Zličínská zima

To mokré bílé svinstvo
padá mi za límec
už čtvrtý měsíc
v jednym kuse
furt prosinec
Večer to odhážu
namažu záda
a ráno se vzbudim
a zas kurva padá.

Řidiči maji
zmrzlé kosti
a jezdi
už jenom z povinnosti.
Mrzne jak sviňa
třicet pod nulu
sedmička ani neškytne
hrudky se dělaji v Mogulu.

Kolony busů
krok-sun-krok
bo silničáři ta jak
každý rok
su překvapení velice
že sníh zasypal
jim silnice.

Naklaďak stojí
kdesi u Globusu,
bo na kruhači narazil
do autobusu.
A technici?
Ti to jistí z dálky
zalezlý do Šafránky

U Zličína zavřeli er jedničku
stovkaři hráli na honičku
Takzvané rallye Letní gumy
Kde donedávna okruh stavěli
spěchali s cestujícima
a teď jsou v...
Však víte kde.

Všude kolem enom samy sníh,
I šéf Podniků přijel na saních.
A na dispečinku jsou jak po tifusu,
bo nevyjela řada autobusu.
Dopravní podniky,ty jsou v pič..,
autobusy stoji, bo nesu řidiči.

A v garažich kalamita jak na Sibiři
tři centimetry sněhu
a u benzinky štyři
Do toho všeho jak mi
jak mám zmrzlý nos aj líce
a tak ještě u vrátnice
provokater Nohavica

Jak z autobusu vidim
zasněženy Říp
řikám si: Praotče Čechu
tys byl ale strašny cyp
Kdyby si popošel ještě
o pár kilometrů dále
tak jsem se teďka mohl
kdesi v teple v plavkach valet
Místo toho aby se člověk bál
zajet Hotlinerem do Tesca na nakupy
jak jsou tam na tych
rovných střechách sněhu kupy.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 923
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 15:09:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ach jo...
1) No jo, fakt píseň pro pražáky jak dělaná, zvláště ten dialekt
2) Nevidím žádnou větší změnu...
Ve waně se nekoupe, ve waně se jezdí!
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1349
Registrován: 1-2005
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 18:38:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych jeden návrh: Když už je tady konečně jaro, nechcete hodit zimu za hlavu a být rádi, že už je za námi?
Šotouš je taky člověk, i když na to nevypadá.
Kdyby škola začala hořet, tak bych ještě přikládal!!!
Nové stránky o pardubické MHD
Pavel_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 18:42:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak někdo napiště Ladovské jaro:-)
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1350
Registrován: 1-2005
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 18:43:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlavně už neupravujte ZIMU!
Šotouš je taky člověk, i když na to nevypadá.
Kdyby škola začala hořet, tak bych ještě přikládal!!!
Nové stránky o pardubické MHD
Xxx15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 18:51:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jaro? Spíš to začíná připomínat léto...
Trolejbusy jsou VAŠE budoucnost - jednejte podle toho

http://vdp.mestskadoprava.com/ - Zajímavé stránky o VDP

ICQ: 281-189-344
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1352
Registrován: 1-2005
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 19:13:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je jedno...
Šotouš je taky člověk, i když na to nevypadá.
Kdyby škola začala hořet, tak bych ještě přikládal!!!
Nové stránky o pardubické MHD
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 924
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 19:41:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prý léto! Je vidět, že nežijete v severovýchodních Čechách..! Slyšeli jste někdy názvy Liberec nebo Jablonec nad Nisou? Tak už si asi domyslíte, jak to tu vypadá! Mno, pro absolutně vzdálené můžu snad jen dodat, že to tu vypadá spíš jako pozdní podzim...
Ve waně se nekoupe, ve waně se jezdí!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21521
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 23:31:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady na jihu je místy je souvislá vrstva sněhu... A na Šumavě (např. zast. Nové Údolí) klidně i metr.

Ale že nám tu letošní zimu červenec a srpen asi zkazí, co?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 170
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 07:28:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už bylo toho tepla dost, už by mohl zase padat sníh...
http://spock.site.cz
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 925
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 07:34:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_Z: že by to červenec a srpen zkazil? To nečekej..
Připomíná mi to, co jsem slyšel na Evropě 2:
Dnééés, se podívááme zpááátky do minulosti na tóó, jak to bylo se sněheeem... "Hele, na silnici je sníh!" "Tak ho zvednem, ať ho nikdo nepřejede!"

Ve waně se nekoupe, ve waně se jezdí!
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 23. dubna 2006 - 10:10:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady za trutnovem sou taky jeste haldy snehu:-)

(Příspěvek editován uživatelem Maxwilien duben 23, 2006)
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 291
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 23. dubna 2006 - 19:37:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no a na Slovensku ve Velkém Mederu (je to blízko Gabčíkova) se chodí v sandálích.Je tam i 26°C ve stínu!!!!

A navíc u nás teprve roste tráva a tam ji už 3x sekali
ICQ:192-449-432
mail:smardik.Kubik@seznam.cz
Alzon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 10-2005
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 12:52:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Locutus :
mohu poprosit o tu původní verzi Opavské zimy na mejl??
Díky
S pozdravem Alzon
Fikajs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 14:59:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pěkná šoto básnička:
http://www.pismak.cz/index.php?data=read&id=204844

Alzon: na webu Nohavici ke stažení...
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3729
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 16:36:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.super.cz/vtipky/3241-autobusak-je-zrejme-srandista.html
No cement...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
7tr4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 303
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 16:35:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Mohl bys mi to poslat na mail nebo ICQ? Mně totiž fosílie zablokovaly super.
Schotousch stirbt nicht !!!!

Máte nějaké informace o trolejbusech v NDR? Ano? Tak mi je pošlete na mail.

trolejbusykladno.wz.cz
Hugo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 20:18:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stoja dve blondinky na zastavke električky a z ničoho nič sa pita jedna druhej "na aku ideš ??? ja na jednotku aty ???"
a druha na to "ja na 2 "
ochvilu zo zakruty vyjde 12 a jedna skrikne aha 12-stka mozme isť spolu

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace