K-report
 

Archiv do 01.června 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Staré archivy » Archiv do 01.června 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4823
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 25. května 2006 - 18:59:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Míra: Možná v rodinném albu. Připomeň se mezi 1. a 4.6., to jsem doma.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Čtvrtek, 25. května 2006 - 19:16:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pavel2/: Ten 14TrM č.426 vidím teď denně,takže jezdí dost.Jelikož přišel o celovozovou reklamu,tak není tak nápadný a ten 419 /dnes na 10/ už jako orezlý vypadá nevábně.Stará Karosa č.106 jela na lince č.41 a bude brzo asi posledním autobusovým "cedulákem".
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 01:34:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dne 1.6.2006 bude na Košutce otevřen nový hypermarket GLOBUS a některé vybrané spoje linky č.30 budou zajíždět k nově zřízené oboustranné zastávce Úněšovská,Globus. Ve dnech 29.5.-11.6. se bude na nové křižovatce Částkova - Sušická rekonstruovat trolejové vedení.Trolejbusy linky č.12 budou ukončeny na zastávce Sladkovského,Hospic a dále do Božkova a Letkova bude jezdit NAD,označená 12A.
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 931
Registrován: 7-2002
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 08:31:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v Plzeňském deníku se píše, že radní včera rozhodli o tom, že se nebudou stavět troleje Smetanovými sady jako odklon trolejbusů při rekonstrukci Americké. Budou tam prý jezdit jen jednosměrně autobusy náhradní dopravy, které pojedou zpět přes náměstí republiky...
Tak to jsem zvědavý na ty ostatní odklonové trasy trolejbusů...
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5019
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 09:10:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

před chvílí něco takového plácali na šumavě: sadama na jednu stranu, náměstím opačně.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1951
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 09:45:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

paneboze to je ale parta kretenu, autobusy a jeste JEDNOSMERNE
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1952
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 09:59:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hupi, je tohle plna verze toho clanku?
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.115
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 13:26:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vláček: Ve Španělsku jezdil podobný, a SPZ neměl, zato vláček v Praze ano. Pochybuji že bude parkovat ve vozovně, ta už je beztak přeplněná.
Odklon trolejbusů: To sem teda zvědav, jak se lidi vejdou do náhradních autobusů, těch bude maximálně jako při nedávném přerušení provozu po mostu U Jána. Nicméně za socialismu se taky Americká opravovala a mám takový pocit, že trolejbusy jezdily bez přerušení náhradní trasou.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 15:40:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to vypadá, že pánům radním se nápad na obousměrný provoz trolejbusů sady nepozdával. Přišli by o oblíbená parkovací místa před Besedou. Tak se máme jako cestující MHD na co těšit.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http:spvd.cz/pnovanka
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 581
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 00:10:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gumovláček zoofilní nejspíš RZ mít bude. Tažný Isuzu bo co to je má připravený podložky/držáky na ZR, jen je tam nacvaknout.
Já nic neřek a ani nevim o čem tu píšu
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 01:34:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Počítal jsem s tím,že výstavba trol.přeložky Kopec.a Smet.sady a Husovou tř.u radních neprojde vzhledem k fin.nákl.(V l.1957-1959 při rekonstr.Tylovy se objíždělo z Americké,Jungmannovou,Smet.sady a Husovou na N. Hospodu po vybud.trolej.přeložce.)V době uzavření Americké už bude v provozu most U Jána.L.č.16 by jela takto:Bory-Koperníkova-CAN a zpět přes Tylovu do Koper.,druhá větev Doubravka-Šumavská-Sirkova-Angl.nábř.-Wils.most a přes Hl.nádr.zpět.L.10 a 11 by otáčely jako 16-tky,nebo by jela na most U Jána ul.U Prazdroje.L. č.12 by z Božkova jela Sirkovou k Jánu a zpět přes Angl.nábř.k nádr.jako ost.Z N.Hospody by 12-tka točila přes Husovo nám. a CAN zpět.Mezi CANem a Angl.nábř. by pendl.ve dvou už uveřej.směrech ta NAD,ozn.např.10A.L.č.14 by jela z Bor k zimn.stad.a otáčela přes voz.L.č.13 by jela z Lobez přes Angl.nábř.zpět k nádr. a druhá část z Černic opět k Zim. stad.Od Hl.nádr.by jezdila NAD 13A na nový most přes Radbuzu k Zim.st.Nebo dát na 13.samé trol.s dieselagr. a jet z Lobez z ul.U Prazdroje na most Milénia na Doudleveckou a do Černic. Toť moje soukr.úvaha! Jde o to,jak dlouho rek.Americké bude trvat a zda bude dost vozů NAD k dispozici,anebo se budou zapůjč.aut.ČSAD apod.?
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1955
Registrován: 8-2002
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 02:04:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bude to zajimavy a vim jedno: jako cestujici budem na ty rocni rekonstrukci pouze biti, takze kdo bude moci, presedne radsi do auta, uz jen kvuli tomu, ze pochopit linkovy vedeni bude malinko napor na bednu :-)
nehlede na to, ze cesta napr. od Prace na nadrazi bude komplikovanejsi a bud casove vic narocnejsi nebo s delsi dochazkovou vzdalenosti.

ale rozhodnuti tech politickych vocasu-radnich je rozhodnuti tech, ktery jsme si tam vybrali. musime se proto ve volbach snazit, abysme vybirali lip, prestoze tady je banda arogantnich tupych blbcu a vpodstate neni koho zvolit, aby vic pracoval pro dobro nas, obcanu a volicu.

bohuzel tohle jsou volby do parlamentu a ne do komunalnich organu.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 898
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 14:51:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bohuzel tohle jsou volby do parlamentu a ne do komunalnich organu.

Vydrž! Na podzim budou i komunální volby. A v těch "šťastnějších" regionech i do Senátu.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 339
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 21:44:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak pro ilustraci,gumovláček má najeto 70.000 km.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 583
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 23:15:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak pro ilustraci,gumovláček má najeto 70.000 km.
No pohoda ojetý isuzu koupila ta firma za pár šupů, nabastlila na to tu humus kastli a městu to střelili se slušnym vejvarem
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1958
Registrován: 8-2002
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 01:22:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

libor_hh: a kolik ten isuzu-bazmeq stal, kdyz uz je jetej? nestaceji u toho taky tachometry?

martine_100, zkus chvili premejslet a rekni mi, jestli je ten podvozek isuzu v .cz tak bezna vec jako emkova skodarna 120L a jestli by si dneska nekdo objednaval novej bastl ze starych opotrebenych dilu...
Wlasta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.90.99
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 10:56:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka Breník: ono bude zajímavý i to, kde budou přes noc trolejbusy z "doubravecko-božkovské" půlky sítě. Rozkopáním křižovatky u Mrakodrapu se jim odřízne přístup do vozovny. Předpokládám, že 15Tr budou spinkat na konečných a k tomu tam budou jezdit všechny diesely (kromě těch pár, co jsou třeba v Černicích), které mohou zatahovat vlastními silami přes most Milénia. V souvislosti s tím by bylo logické posílení linky 13 v úseku Horáková - Černice a naopak oslabení Vozovna - Horáková.
Nasazení autobusů ČSAD nepředpokládám, protože v době, kdy je to nejvíc třeba (ranní a odpolední špička) jezdí u ČSAD všechno, co má kola. Navíc ČSAD ani soukromníci nemají až na výjimky béčkové Karosy.
SPíš mi přijde pravděpodobnější, že tam PMDP pošle všechno, co má, a těch pár autobusů nebude pobírat :-/
Mimochodem, v té době snad už budou v Plzni pronajaté patnáctimetrové vozy (jestli to ještě nepadlo).
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1225
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 11:19:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wlasta: nevím aktuální stav, ale asi na trolejbusové jízdě s 24Tr, co proběhla v říjnu jsme slyšeli možné varianty provozu při rekonstrukci Americké.
V případě objízdných tras, tedy při nezadrátování sadů se počítalo s tím, že křižovatka u mrakodrapu bude vždy průjezdná, alespoň na příč, tedy z Goethovy do Doudlevec.
Plánovalo se (či plánuje se) zadrátování oblouku ve směru od nádraží za mostem z Americké doprava na anglické nábřeží a následně doleva k muzeu, s tím že trolejbusy pojedou pak z Goethovky rovně k vozovně. Nevím ale jak moc je to nutné, když by v té době měl být už provoz i přes most U Jána.
Některé doubravecké linky se mají točit ve vozovně, některé pojedou dál přes Bory a některé až na Novou Hospodu.
Některé spoje pojedou také jen v úseku Nová Hospoda - Koperníkova - Bory.
No uvidíme, bude to chaos.

(Příspěvek byl editován uživatelem Honza_Šlehofer.)
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1186
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 13:40:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a co takhle do tý doby pověsit dráty na to monstrum U Trati a třeba linku 12 přeložit tam? Akorát Belánka - Jižní by se muselo trochu máknout, ale na to by snad stačily provizorní sloupy...
Nebylo by to úplně ideální, ale zase by se šlo konečně v této ose rozumně přepravovat...:-)
Wlasta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.90.99
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 14:09:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trochu z jiného soudku - asi před půlhodinou uzavřela policie Doubraveckou ulici (to je ta, co vede podle Úslavy u Lopatárny), protože je pod vodou. K dosažení CHrástecké (kde jezdí a-30 a a-28) zbývá odhadem 20-30 cm a hladina za poslední hodinu voditelně stoupla. Možná se ještě do večera dočkáme třicítek v Těšínské...
Wlasta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.90.99
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 14:14:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak veliká pochvala pro řidiče vozu #419 na a-28, který ve 13:37 poctivě vyčkal v zastávce "Stavební stroje" asi 2 minuty na dobu pravidelného odjezdu a nespěchal do Bukovce na cigárko, jak bývá na této lince o víkendu zvykem...
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 366
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 14:16:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...že by pak ještě zprovoznily celou stovkovou řadu?
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 584
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 14:30:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martine_100, zkus chvili premejslet a rekni mi, jestli je ten podvozek isuzu v .cz tak bezna vec jako emkova skodarna 120L a jestli by si dneska nekdo objednaval novej bastl ze starych opotrebenych dilu...
Nechápu co tim chce "básník" říci.
Rozveď to a zformuluj nějak srozumitelněji.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 18:57:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prohlížel jsem si dnes podrobně nám.M.Horákové a stav komunikací vč.chodníků je tam katastrofální.Např.chodník u provizorní zastávky linek č.22 a 51 ve směru do Slovanské aleje /též noční N2/ je podle mě strašný a hrozí tam úraz.Obrubníky jsou sklopené a vystouplé a v asfaltu jsou díry.Ten chodník by se měl vyspravit,než tam dojde při nastupování do autobusu k nějakému úrazu /hlavně u starších lidí/.
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.141
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 10:51:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

100 busy se možná oživí, já v pátek viděl 107 na lince 41 a 101 na lince 28. I kdyby byla křižovatka u Mrakodrapu pro trolejbusy neprůjezdná, trolejbusy můžou do vozovny přes Bory a Doudlevce (jako jezdí čtrnáctka). Celé náměstí Milady Horákové by potřebovalo předělat, dobrý je akorát výstup z konečné jednotky na třináctku do Černic/Olympie.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 12:18:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

007: Můžou, ale ne z Doubravky :-)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4849
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 14:03:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Celé náměstí Milady Horákové by potřebovalo předělat, dobrý je akorát výstup z konečné jednotky na třináctku do Černic/Olympie.

Nejsi první, koho to napadlo. Něco podobného se chystá, je ale otázka, jak to náměstí bude nakonec vypadat, to je v jednání.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 371
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 17:15:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jste viděli nové jízdní řády l.č. 30 /od 1.6.2006/? Poznámka Pp...jede jen do zastávky "Borská pole, Panasonic" a spoj s bezbarierovým přístupem do vozidla. To v tom babka Kropáčkovic bude mít zase bordel.
To mohli nechat a jako Bory a b jako Panasonic.
Ale pořád snad lepší než MRD na l.č. 32.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1959
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 17:29:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_100: svoji poznamkou o poctu podvozku isuzu jsem miril sem: ...ojetý isuzu koupila ta firma za pár šupů, nabastlila na to tu humus kastli a městu to střelili se slušnym vejvarem

na stranky cz vyrobce tech strasne kycovitych vlacku jsem se dival a prodavaji tam vlacky fungl novy i ojety. tudiz se nedomnivam, ze by nekdo slozite a zdlouhave honil po evrope specifickej typ isuzu podvozku s urcitym motorem, aby na to pak bastlil svoji kastli, ktera se uz vyrabi vicemene seriove, (a hlavne je urcite schvalena!) aby pak treba zjistil, ze tudle chybi nakej uchyt, tak ho teda budem muset ustrihnout z plechu kvality xx xxx a navarit tamhletou elektrodou v ochranny atmosfere plynu nn

proste i gumovlacky se obcas nekomu znelibi a prodavat to pres normalni autobazis je z hlediska casu i ceny zrejme sebevrazda, takze vlackovej second-hand se realizuje primo u vyrobce :-)

jako kupujici tak mas mj. zajisteno, ze to prave nebude nakej neschvalenej atypickej bastl a kdyz se neco podela, nebudes honit autobazarni buzny, ktery te budou odpalkovavat zprostredkovatelskou smlouvou a posmesnym usklebem ja nic-ja muzikant :-)

btw precti si d-fense
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1961
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 17:39:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

milanm>> kdyz uz si riditelstvi pmdp vydalo slovnik cizich slov a zkratek (proste slangu plzenskyho dp), muze ten agilni clen vedeni, co ma tyhle ptakoviny na starosti, standardizovat i pismenka poznamek v jizdnich radech
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.45.98
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 18:57:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebo se může vláček vyrábět s použitím komponentů jak nového Isuzu, tak ojetého.
Jedna firma plánuje vyrábě roadster postavený na platformě Citroenu Berlingo. A umí ho postavit i z ojetého či havarovaného. Koupí se auto bourané na střechu, karosérie se samozřejmě nepoužije a motor či nápravy se mohou použít starší. Výsledkem je výrazně nižší cena.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 589
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 19:22:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výsledkem je výrazně nižší cena.
I se slušnou přirážkou aby bylo na "pivko"
Prostě je to humus a tim že se oháněj Pionýrkou jí akorát degradujou. Tuto je dobrý tak akorát pro úchylný skopčáky.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 590
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 22:45:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kamarádka napsala na Felicia klub foru:
dneska se mi stalo taky něco nepříjemnýho, jela jsem v trolejbusu, všechno ok, najednou prudce zabrzdí protože nějakej pražák mentální přehlídl trolejbus když vyjížděl, lidi se sesypali, rozbilo se sklo, (seděla jsem páč v mim dohledu nikdo nebyl starej) a pár lidí vepředu to neudejchalo, nějaká paní se praštila že zůstala ležet na zemi, dva měli asi otřes mozku, krev....no hrůza. a ten pražák ujel. nějaká paní si pamatovala spz a jelikož jsem jela ze školy tak jsem vytáhla tužku a papír a napsali jsme to. za 5 minut ani ne tam byla záchranka a zraněný lidi odvezla do nemocnice. nic moc zážitek.
Víc nevim.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Úterý, 30. května 2006 - 01:46:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten "gumovláček" k ZOO,který prý stál 1.5 miliónu Kč,mně připadá předražený.Měl by začít jezdit z nám.Republiky po 15.červnu.V červnu a v září by měl být provozován o víkendech dopoledne a odpoledne po 30.minutách,o prázdninách každý den.Ten 15Tr č.464 opravdu už jezdí s BUSE.Byl jsem se podívat na tu linku č.12 a zdá se mi,že má větší intervaly.Mezi Guldenerovou - Božkovem a Sladkovského,Hospic se točily 4 autobusy NAD. Např.kolem 16.hodiny jem od Hl,nádr. čekal na trolejbus ve směru Sladkovského přes 12 minut,zpět před 17.hodinou nejel trolejbus 20 minut,pak přijely dva zasebou /to už tam byly od Božkova dva autobusy NAD/.Cestující si na změnu ještě nezvykli a mnozí zapomínají vystoupit.Trolejbusy s BUSE mají směrovky Sladkovského,Hospic - ovšem ceduláci mají původní modré tabulky Nová Hospoda - Božkov! Dnes je Světový den nekouření - připomínám,jak se pořád chovají někreří kuřáci na zastávkách hulvátsky (bohužel často mladé ženy).Sednou si na lavičku 2m od označníku ozn.KOUŘENÍ ZAKÁZÁNO a pouštějí dým ze zapálené cigarety vedle sedícímu člověku přímo do nosu!Zastávka je po zemi navíc poseta množstvím nedopalků!
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 383
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 30. května 2006 - 11:10:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem viděl na vinicích odstavenou ŠL 11 e.č.282 to tam takhle postává běžně?
AV 15-30
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1230
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 30. května 2006 - 11:27:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Její majitel (není DP) tam bydlí. Normálně jí garážuje jinde, ale pokud byla nějaká akce (což o víkendu byly Lešany), tak se tam před ní, případně po ní může objevit.

(Příspěvek byl editován uživatelem Honza_Šlehofer.)
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1962
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 30. května 2006 - 11:32:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120: obcas jo :-)
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 591
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 30. května 2006 - 16:36:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jaxem včera psal o tý "nehodě" tak tady mi napsala bližší info:
Martíí byla to 16ctka na Americký okolo 13:00 jela jsem z nákupů a ze školy takže tak nějak čas odpovídal....
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
446
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 30. května 2006 - 18:21:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jó s tou Americkou to bude zajímavý
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 906
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 30. května 2006 - 22:16:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nějakej pražák mentální přehlídl trolejbus

Se nediv, oni to neznají... Třeba nemohl pochopit, co tomu podivnému autobusu vyrůstá ze střechy.

Dnes je Světový den nekouření

Současně se také slaví Den sousedů.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 592
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 30. května 2006 - 22:28:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

btw Byl sem se mrknout na nově rostoucim kruháči Částkova/Sušická a dráteníci tam věšeli troleje a bude tam i vratná stopa z5 do města. Ž e by konec točky na Sladkovskýho která je teď hojně využívána?!
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 01:44:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k té výluk.l. č.12.Na trolejb.s inf. syst. BUSE a hlášením jsou cestující včas ve vozech inf.o ukončení trol.ve Sladk.,Hospic a o NAD z Guldenerovy ul. do Božkova(-Letkova).Proč jsou v době výluky nasaz.i "ceduláci" bez inf.syst.,když by mohly jezdit jinde? Dnes jsem v dálce na l.41 viděl Karosu Renault s oranž.celovoz.rekl.Už dlouho sleduji příliš prudké brzdění u nových Citelisů č.495 a spec.u 496.Včera jsem jel č.496 na l.č.33 po 12.20 z Lochot.na Košutku.Na křiž. Gerská-Studentská řidič prudce zabrzdil,že lidé málem padali.Nějaký pán řidiči začal vyčítat,že to oznámí řediteli,jak hrozně jezdí.Pak na zast.Severka-BUS nastoupili manželé s kočárkem a v něm s malým děckem.Řidič pak jel rychle a před křiž.u Nákup.střed. opět velmi prudce zabrzdil. Kočárek se převlhl,dítě bylo katapultováno a přistálo s křikem na podlaze a máma a ještě nějaký cestující se ocitli na zemi.Na protesty lidí řidič jen reagoval,no vždyť padla červená.Už před 14.dny jsem s tímtéž Citelisem jel na l.č.39 od B.Hory k Práci a na křiž.Šumavská-Sirková též řidič prudce zabrzdil až jeden pán o holi,který seděl na dvojsedačce za plošinou,málem přepadl. Narazil si pouze koleno o tyč.I při sezení v těchto Citelisech se raději pevně držím tyčí.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4856
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 06:57:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám takový pocit, že prudké brždění není vlastností řidiče, ale vozidla. Když jsem si asi před měsícem dělal zácvik na 24 Tr, docela mě překvapilo (a jak jsem při rozhovorech s kolegy zjistil, nejen mě), že trolejbus zabrzdí, jakmile se jen lehce dotknu špičkou nohy brzdového pedálu, v okamžiku, kdy bych na ten pedál šlápnul trochu víc, proletí mi půlka cestujících předním sklem. Ve srovnání se staršími typy je to znatelný rozdíl a řidiči budou mít nejspíš problém zvyknout si.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 377
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 10:29:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jirka Breník: ono asi nejde a nové Citelisy, ale jde spíše o řidiče.
Pamatuju si, že asi před rokem a půl jsem jel v busu ev.č. 103 a ten řidič brzdil a bral zatáčky taky tak, že se tam někdo neudržel.
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.175.25
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 11:46:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak je vina částečně asi jak na straně řidiče, tak na straně autobusu. Pokud dostanete do ruky nové vozidlo, které se chová trochu jinak, než jste zvyklí, tak s tím máte problémy.
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.143
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 11:47:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rychlé brždění na 33: Stává se to poměrně často, někdy řidiči jedou rychle na Rondelu. Před časem jsme jeli v takovém náklonu, že se kočárek skoro převrhnul. Každopádně jestliže autobusy tak silně brzdí, tak by o tom měli být řidiči instruováni. Nicméně ve Španělsku jsem jel s 18 letým španělským řidičem autobusu, a většina našich řidičů by se od něj v plynulosti dopravy mohla učit.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1966
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 12:00:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to se sakra ty brzdy nedaji poladit, aby nebyly tak jedovaty?

jinak rondel... ten se da i s kamionem projet trochu rychlejc a kdyz mate lednicku na posteli, tak ji pak nestacite chytat
nechtel jsem tomu verit, ale je to tak :-)
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 385
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 12:09:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milanm :> No to je ale legislativní problém toho cestujícího substrátu ! Páč cestující jsou povinni se za jízdy držet. Právník by v tom možná našel skulinku - nedalo se to nazvat jízdou ta čuňárna :o)
Ale zase zlaté pravidlo říká, lepší jet ostře, aby se substrát malinko bál, pořádně se držel a byl ve střehu, než to šudlat a pak po zahamování před nějakým kreténem volat nepřipraveným a proto popadaným a pobouchaným cestujícím rychlou ...
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 12:51:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pavel. Něco na tom bude, dnes jsem jel do práce s nějakým šíleným plazivcem stylem přidat ampéry do půlky a povolit, přidat ampéry a povolit....a za náma na Domažlické štrůdl náklaďáků....
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http:spvd.cz/pnovanka
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22556
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 13:24:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hodně jedovatý brzdy mají prý i novější patnáctky.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 379
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 15:09:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pavel_reiser: Tak já jsem se držel a měl jsem také co dělat. Co pak takový důchodci nebo maminy s kočárkama. Já neříkám jezdit jako šnek ani jako blázen, ale tak nějak přiměřeně.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4858
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 17:28:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ve Španělsku jsem jel s 18 letým španělským řidičem autobusu

On se ve Španělsku může dělat řidičák na bus takhle brzo???

No to je ale legislativní problém toho cestujícího substrátu ! Páč cestující jsou povinni se za jízdy držet.

Jede si takhle po Budějovicích Ikarus, celý prázdný, jen vzadu stojí dva pánové. Řidič musí prudce zabrzdit a když koukne do zrcátka, pány nevidí. I dojde se tam podívat a najde je spadlé na schodech. Podle hesla, že nejlepší obrana je útok, nasadí úřední tón: "Pánové, vy nevíte, že se máte za jízdy držet?" "Ty vole," ozve se jeden pán zvedající se ze schodů, "já se držím ještě teď!" - a podává mu utrženou tyč...
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 18:58:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvám se za omyl,ten Světový den bez tabáku je až dnes a nebyl včera.Jinak já spíše propaguji "nekouření" neboť existuje i "šňupavý tabák",který by okolním lidem vadit neměl.Měl jsem v zaměstnání jednoho kolegu,který rád šňupal.Dnes na zkušební jízdě bílý 25Tr Citelis,asi další pro ČB.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1968
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 19:47:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

m_k: přidat ampéry do půlky a povolit, přidat ampéry a povolit

miro, miro, ty vis, ze elektřika se musi setrit, pac snizovani nakladu a mas tady takovy skolacky dotazy

libor ti o tom bude vypravet jak to je s tema odmenama ridicu, kdyz se na spotrebu vykaslou...
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1969
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 19:50:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ:
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 593
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 21:00:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

řidič prudce zabrzdil,že lidé málem padali.Nějaký pán řidiči začal vyčítat,že to oznámí řediteli,jak hrozně jezdí.
Ano jakmile bus prudčeji zabrzdí tak je hned řidič prase ale to že padne červená nebo mu tam něco vjede nebo vběhne substrát nezajímá Já bych takový "chytrý" blebečky který všemu rozumí posadil aspoň na jednu šichtu za volant aby si to taky zkusili!!! Páč kdejakej zmrd co se nedrží hned má plnou hubu keců jak je řidič dobytek
Chtěl bych aby měl řidič právo vykopat cestujícího z vozu násilím větším než nepřiměřeným.
Uznávam že ne každej chaufeur je svatej ale vono těch 8-10 a víc hodin v provozu neni žádnej med.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 340
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 21:31:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemá cenu,abych tady reagoval na to,jak se jezdí,jak se brzdí,fšechno je to vo lidech,mezi šoférama jsou prasátka,mezi substrátem jsou prasátka,někdy velmi ,,chytré" a důchodci? No coment,maximálně zavést povinné jízdy na lince 11............no,dyť víte,jak to myslím.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1973
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 10:34:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

21Tr #484 ma ode dneska jakousi levnou ne-uplne-graficky povedenou CVR a 14TrM #426 dostala po sloupnuty stribrny reklame na koupelny Thorn mensi reklamu na naky pohadky nebo Krteckovy padesatiny nebo tak neco :-)
zahlidnul jsem to pouze na mzik.
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.149
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 11:56:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten řidič busu ve Španělsku řidičák neměl, ale jel, jako kdyby ho měl celý život. Dokonce i v úzkých uličkách couval, neboť proti jel popelářský vůz.Část řidičů PMDP by se od mladého Španěla mohla učit. Před 5 lety jeden tramvaják na čtyřce na křižovatce Klatovská - Dobrovského zabrzdil tak prudce, že jsem si strhnul kůži na dlaních.
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1024
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 12:24:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka Breník: Jo, ta 25Tr je pro nás. Celkem jich snad bude prozatím 5, údajně snad navíc časem ještě 2...
2.5.1991 - 2.5.2006 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace