K-report
 

Archiv do 28.června 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Železniční muzea a spolky » Staré archivy » Archiv do 28.června 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jaroměř
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.75.122
Odesláno Středa, 21. června 2006 - 21:52:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad MaS: číslo tam vypadlo, doplníme v příští zprávě. Kdyby tam byl jeden zaměstnance, ten by se měl ... podle výše mzdových nákladů ...
Ad. M.Kunt: veřejností nepřístupný depozitář je pitomost do nebe volající (doufejme, že příští vláda búde soudná). Peníze sháníme ze všech možných rozpočtů, ty veřejné jsou ale pouhým zlomkem toho, co potřebujeme. Říká se tomu vícezdrojové financování a ten veřejný zdroj je nevalný a stále více vysychá ...
MaS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.84.192.245
Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 13:36:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je veřejná podpora v Jaroměři podle výroční zprávy za rok 2005:
Pravidelná podpora z veřejných rozpočtů
Ministerstvo kultury 0
Královéhradecký kraj 30 tis. Kč
Město Jaroměř 62 tis. Kč
Ad.M.Kunt: Oni očividně usilují o podporu z veřejných zdrojů, ale je jim to ... platné.
Ad.Jaroměř: Jedná se o pravidelnou podporu ve smyslu každoročně přicházejících peněz, nebo jsou v částce zahrnuty i granty podané a obhájené v příslušném roce?
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 20:53:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Protože i Vás máme rádi, připravili jsme také pro Vás další sérii obrázků a slovíček na http://zeleznicka.bloudil.cz . Přejeme příjemný pobyt na našem webu motorová Myš
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 994
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 24. června 2006 - 21:51:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já v této diskuzi chci poděkovat všem uřvaným šotoušům, kteří musí ostatním kazit náladu kvůli zbytečnostem. Přijde mi, že takových to agresivních fracků přibývá a moc mě to mrzí ! Tenhle příspěvek ve mě vyvolala dnešní zkušenost ze setkání Bejčků v Lužné.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Mzitka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 643
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 24. června 2006 - 22:15:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co se dělo?
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 995
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 25. června 2006 - 12:43:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale prostě už mi štvou ti drzí šotouši, kteří protože jsou sobečtí a nemůžou se smířit s tím, že je někde v křoví pár bílých teček (jiný fotograf)... Včera na mě zařvali třikrát a třikrát to bylo jenom kvůli jejich sobectví, protože lokomotivu jsem nezastiňoval, ale stál jsem opodál-hodně opodál.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
šimek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 25. června 2006 - 13:07:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám stejnou zkušenost, byl jsem vyháněn ze silnice (hm, když je někde vlak, tak se zřejmě všichni v okolí několika kilometrů musí skrčit a přikrýt) s tím, ať nekazím záběr - netuším jak bych to udělal, když ve správný moment bych byl pro dotyčné zcela zkryt vlakem. Hlavně že přítomnost jejich vlastních aut v záběru byla v naprostém pořádku, ale jak prví kolega, tečka ve křoví je tečka ve křoví. No, když jsem potom slyšel lamentování tohoto šotoušstva, že lepší by bylo, kdyby vlak byl bez cestujících (ó, jak přirozené a navozující tu správnou autentickou atmosféru), tak jsem mohl pány jen v duchu politovat. Holt každý máme jiné hodnoty. Návrh: co takhle ty největší borce fotit a vystavovat na dohodnuté místo, ať víme, s kým máme tu čest, boj s anonymní blobostí je dvojnásob vysilující.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 695
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 25. června 2006 - 14:06:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malý fotograf: Já naštěstí žádný problém nezaregistroval, nikdo mi nepřekážel a doufám, že ani já ostatním. Ale pokud bych někde třeba hodinu odkřovoval fotoflek a na poslední chvíli se mi postavil do záběru někdo jiný, tak bych taky nebyl zticha (ale řekl bych to slušně :-)). Chtělo by to trochu víc ohleduplnosti, pak budou spokojení všichni. A ten kdo přijde na místo jako druhý by měl vzít ohled na toho kdo tam je jako první.
ICQ -> 21 65 33 068
Jacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 261
Registrován: 9-2003


Odesláno Neděle, 25. června 2006 - 14:09:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem byl svědkem taky zajímavé situace - hlouček fotografů a těsně před rozjezdem vlaku přiběhl další (dle dialektu Pražák), postavil se asi 10 metrů před ně a ucedil "každej se může postavit kam chcé, né?" na což mu kdosi odpověděl "toš to by tež mohl fasnuč par po čuni". Naštěstí k ničemu nedošlo, uhnul.
Trapné ovšem je, když fotografové neurvale řvou po "normálních" lidech, kteří se přišli s děckama jen podívat, aby nebyli u mašiny.
Stránky o skutečné a modelové železnici
http://modely-tt.wz.cz
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 591
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 25. června 2006 - 15:42:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malý_fotograf: Nečekal jste za obloukem směrem na Řevničov na Pomeranče s Gagsy? Já jsem se po šínách přesouval na flek (a nebylo jednoduchý nějakej najít, páč to tam bylo solidně obsypaný) a nějaký pán s kamerou na stativu si stoupnul za sloup aby moc nepřekážel a přišla k němu taková banda čtyř křupanů a začali s tím že tam jsou vidět jeho ramena a že oni tam byli dřív apod. Když jsem mizel za obloukem tak to vypadalo skoro na bitku.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Mdt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 7-2005
Odesláno Neděle, 25. června 2006 - 19:35:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Víte, nejhorší je na tom to, že fotí zdarma něco, co jiné stálo velice mnoho peněz. Plně souhlasím a byl bych hodně moc vděčen (a dle mě nejen já), kdyby se takovýhle šotouši fotili a někde dávali jejich fotky na veřejnost. Už proto, že i my, jako budoucí pořadatelé akce, by jsme mohli taková individua usměrňovat .
Ono je fakt, že někteří šotouši občas lezou do záběru tak (dnes jsem zažil u Pomeranče v Lužné) , že to bylo stylem: Ať to mám jenom já-ne nikdo jiný. Dokonce jsem tam usměrňoval jednoho „týpka“, který se u stojícího Pomeranče utrhoval neslušně na rodinku s dvěma dětmi . Ono totiž až nastane chvíle, kdy bude opravdu vše placené, včetně veškerého focení, to se budou mnozí divit. Ale možná se tím dosáhne určitého rozdělení zrna od plev a snad každý si už konečně uvědomí co je slušnost a jak se má vlastně na takových akcích chovat. Mírné ověření toho mého tvrzení jsem si ujistil na akci v Pečkách (kde se též účastnila i naše T 444.0078), kde se zakoupil tzv. šoto-pas a byl klid. Všichni slušní…povedená akce a každý snad spokojen. Je velice smutné, že mnozí to ale ještě na neplacených akcích neumí.

A pro ty co tak rádi radí ostatním kde a jak mají stát, chovají se jak hulváti a vrhají tak špatné světlo i na ostatní , včetně těch co akci pořádají mám jedno pěkné a trefné rčení:

„S takovými radily, prdel aby hladili“
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 241
Registrován: 11-2004
Odesláno Neděle, 25. června 2006 - 21:14:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 Jacek:

Rodinky s detma a tak...
Problem je v tom, ze spousta tech lidi by si nejradsi snad lehla i pod lokomotivu. Nevidim duvod pro to, aby se slusnym zpusobem neposlal doprdele nekdo, kdo s krabici od mejdla nebo mobilem foti z pul metru snad kazdy cep na naprave. Kdyz je hrozen lidi na jedny strane, nemusi byt i z ty druhy.
Na druhou stranu, neprijde mi normalni, zacit buzerovat drazni personal, jestli by nezaridil popojeti, prujezd odbockou, aby stopnul masinu o dva metry dal apod, jakoze znam takove typky osobne.
2 Halfmeister: Nezaznamenal jsem, ze by zarez za Luznou byl nejak zvlast oblezeny, je pravda, ze jsem dolezl jen nekam k vjezdovymu klacku.
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 996
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 25. června 2006 - 22:23:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem se tam včera tak naštval, že jsem ještě večer chtěl napsat článek o akci, který by byl spíš v duchu - kruhy nepřátelských přátel železnice se stále zvyšují! Ale jak mi ten vztek opadá tak se asi ničeho nedočkáme. Na mě se řvalo celkem 3x ale bylo to taky proto, že i když je mi 16 vypadám na 13 let a tak kdo by si nedovolil na třináctiletýho kluka že?

Halfmister: No já čekal na Gagsy (cestou tam) taky směrem na Řevničov, ale bylo to v lese, takovej zářez. Též si předemne pár fotografů stouplo, ale což když se k nim nacpali další tak jsem přišel taky a na dotaz jednoho z nich zdali mi nepřekáží jsem odpověděl, že tam budu s nima.

A trest? Já bych je točil na kameru, a všechny záběry bych dal na nějaký DvD aby jsme se zasmáli pro jakou kravinu se můžou lidi tak nasrat! A samozřejmě nenechat si neoprávněnou buzeraci líbit!

(Příspěvek byl editován uživatelem malý fotograf.)
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Vrbam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1038
Registrován: 7-2003


Odesláno Neděle, 25. června 2006 - 22:36:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska v Kladne taky jeden sotous tam zacal pobihat, jak sklaseny pes.

Rád jezdím vlakem, ale kvůli ochotě, zacházením, zpožděni Českých drah jsem nucen používat spolehlivější a příjemnější autobus.
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 592
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 25. června 2006 - 22:52:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Deka: Né tak tohle bylo asi 50 metrů před předvěstí do Lužný.

Malý_fotograf: Mě je 19 a vypadám na 15. Důležitý je nenechat se aby si náma ti staří "profíci" vytírali . Máme stejný práva jako oni, ať vypadáme na třináct nebo na šedesát. Prostě nenechat si to líbit. Tak u mě by to šlo, já jsem celkem od rány, bych je sprcal na tři doby, ovšem jen kdyby se začli chovat arogantně. A nejvíc mě štali ti Němci! U nich maj parní akce jak víno a oni ještě jezděj k nám! A nejhorší na tom je že právě ty ku... skopčácký se chovaj jako by jim to všechno patřilo!
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 698
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 25. června 2006 - 23:34:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nejvíc mě štali ti Němci! U nich maj parní akce jak víno a oni ještě jezděj k nám! - Fakt zajímavá myšlenka...
ICQ -> 21 65 33 068
Ten kdo tu neni
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.119.249.11
Odesláno Neděle, 25. června 2006 - 23:48:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rok co rok se to opakuje koukám ,asi si začnu tahat na tyto akce mp3 a nechám zaplej digtafon a následně vystavím na net třeba se dotyční najdou ... V lužný sem tento výkend nebyl podotýkám.
Potkan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 00:10:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pohled z druhé strany.
Dobrý pozdní večer, myslím, že tato diskuse začala být debatou šotoušů a jako taková patří jinam.
Spolkům a muzeím s vlastním drážním provozem způsobují nájezdy fotek chtivých šotoušů spíše problémy.
Je to jednoduché:
Pokud se k trati postaví se stativem fotograf, který pak své záběry použije např. v nějaké odborné literatuře či časopise apod. tak je vše v pořádku a navíc se v tomto případě i většinou takový profi šotouš přijde sám velmi slušně ohlásit a není problém mu vyjít vstříc i vhodně dohodnutým postavením vlaku, speciálně sestavenou historickou soupravou apod.
Jinou skupinou jsou psychicky postižení šotouši, kteří se vrhnou na očekávanou vlakovou soupravu jak vosy jen proto aby se u ulovených snímků v soukromí sexuálně uspokojovali, či se před stejně postiženými kolegy vytahovali s nějakým ojedinělým úlovkem.
Jsou schopni se vzájemně napadat, nadávat si a dokonce pokřikovat na ostatní návštěvníky.
Samotnému provozu muzejní dráhy nepomohou, nezakoupí si jízdenku, za šotofleky s principu nezaplatí.
Pokud se sejde horda takových šotoušů u kolejí, tak má větší přínos jeden platící návštěvník, který, penězi zaplacenými za vstupné či jízdenku přispívá na provoz a rozvoj muzea či historické dráhy.
Většinou to bývá tak, že nejvíc slyšet a vidět jsou tlučhubové a líné lemry, které nepřijdou v běžném víkendu podbíjet koleje aby ukázali své železniční nadšení, ale nafotí své fotky a zmizí jak pára nad hrncem.
Opravdoví obětavci a nadšenci zůstávají skromně v ústraní, aby se pak tiše obětovali v potu tváře pro své železniční hobby.

(Příspěvek byl editován uživatelem Potkan.)
Vihorlat_snina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 07:25:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už se to tady rozebíralo x-krát.
Fotíte-li na nějaké veřejnosti přístupné akci, smiřte se s tím, že je přístupná... Ty lidi a šotouši kolem jsou součástí té akce úplně stejně jako ta mašina. Takže záběr nekazí oni, naopak možná fotiči kazí zážitek těm ostatním, chápete to? Řešením jsou jen uzavřené a zaplacené šotofotoakce s jasnými pravidly a pořadateli.

(Příspěvek byl editován uživatelem vihorlat snina.)
Neberte se moc vážně, děláme to pro sebe!
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 08:54:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

souhlas, chování některých rádoby šotoušů v Lužný mě taky štvalo. Kupodivu nejhorší byli obtloustlí tatíkové s velkým pupkem a ještě větším fotákem.
A kam že to chcete ?
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3456
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 09:04:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V tomhle mě vždycky pobaví vzpomínka na Lužnou někdy v roce 1995-97 - tzv. elitní fanda (dost známý, na burzách prodává svoje fotky ze sedmdesátek, i je otiskuje v Dráze) tam začal nadávat asi 8letému klukovi, který si dovolil pohybovat se u lokomotivy - asi to nevypadalo dobově. Vzápětí přiběhl jeho 30letý otec, který si samozřejmě nenechal líbit, aby nějaký šotouš nadával jeho synkovi, navíc na akci primárně pro děti a chystal se celý problém vyřešit pěstí do obličeje a foťáku elitního fandy - milý šotouš vyklízel pozice dost rychle a řekl bych, že si podobné chování příště dvakrát rozmyslel...
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 933
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 09:57:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono je také pravda, že nafocení muzejní lokomotivy na točně v muzeu bez lidí okolo je v podstatě úchylárna - PROČ bych takovou fotku chtěl vůbec vlastnit? Podle mně je záslužná spíš činost šotoušů fotících běžný provoz - to budou jednou zajímavé fotky. Když jsem začínal fotit, nebylo pro samé šestikoláky mezi Kolínem a Třebovou kam plivnout, a dneska?
A zpátky k muzeím (to je ale divný slovo) a spolkům - pokud chci lovit nějaké pseudoprovozní fotky, tak si asi opravdu musím připlatit, ovšem občas stačí si jenom přivstat :-) A pak je tady ještě to, že náhoda přeje připraveným: Lužná v den, kdy tam nic "kouřit" nemělo:

Museum MHD a železnice v Rosicích je otevřeno každou sobotu od 10 do 17 hod. Přijímám připomínky, kritiku a udání k webům:
trolejbus.cz * pshzd.wz.cz * dpmp.cz * autobusy-bartos * ICQ 269-400-981
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 12:02:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spousta lidí se pekla v Lužné a vzájemně si lezli na nervy.Pár lidí navštívilo výtopnu na Zlíchově a myslím že to tam v přátelské atmosféře bylo lepší než se mačkat kolem bejčků a ne že by se nefotilo a taky se jezdilo Parním válcem Opravdovým.Takže tímto bych rád vyslovil poděkování Zlíchovákům za náramně pěknou sobotní akci, za přítomné lokomotivy a i vozy nejméně pěti různých rozchodů a jako bonus parní stroj parníku.A v chodu.
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 15:42:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Musím se připojit k názoru Kovářskýho, opravdu to i přes úporné vedro byl krásný a pohodový den, stihli jsme si i bezvadně pokecat se Zlíchovskou partou. Fotky bych do 14 dnů měl dát na web, ozvu se. Takže ještě jednou díky, Zlíchováci! motorová Myš
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 858
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 23:46:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

taky trochu přispěji ohledně Lužné. Byl jsem tam nahlédnout v nedělní odpoledne. Přitáhla mě tam přítomnost pomeranče a věžáku M 120.417. Po zakoupení vstupného jsem se jen "kochal" skoroabsencí klasických návštěvníků a přehršlem šotičů.
Když bylo točení bejčků na točně, tak byl vytvořen efektní půlkruh kolem točny jen ze šotičů... Osobně se přiznám, že jsem dokázal vyfotit jen dvě po sobě jdoucí lokomotivy, víc nešlo... Jsem si připadal, jak osoba z ústavu pro choromyslné, mající vycházku...
Nedokážu pochopit, jak tam někdo dokázal stát celou hodinu a mačkat neustále spoušť. Mašinka se točila 3x okolo vlastní osi, lidi mačkali stále... To se opakovalo 4x po sobě... K smíchu mi bylo, když jsem sledoval skupinku šotičů čekajíce až si budou moci vyfotit otočeného pomeranče v kolejišti vedle skladiště (?) v depu. Nejlepší přístup měl ale člověk u rotundy, přesně naproti fotičům točny. Na jejich volání, řvaní ať uhne absolutně nereagoval. Volalo se i na maminku s kočárkem, co z poza stromu sledovala otáčené bejčky... Osobně jsem si mezi výměnou strojů na točně stíhal koupit pití a podobné záležitosti..

Fakt na palici. Asi nejsem šotouš...

Pro zájemce o hru "zastřelte si svého šotouše" je zde hotov pěkný zástup v řadě:


najde se tam někdo? :-)
http://karel-loko.net - web nejen o železnici
http://motovozy.vlaksim.cz - Atlas motorových vozů Č(S)D
ICQ 264305638
Jaroměř
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.79.227
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 08:45:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad MaS (22.6.): podpora z veřejných rozpočtů je pravidelná, výše podpory nikoli (granty, rozhodování zastupitelstev).
Pravidelná výše "podpory" je pouze u MK: 0 Kč,- od roku 1995. Tam je ale ve skutečnosti spíše záporná částka - 411.019 opravuje "za své" a z veřejné sbírky pro NTM (což je příspěvková organizace MK) :-))
Past
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 11-2005
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 08:59:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt:
Našel jsem se na tvé fotce, až mě to zaskočilo, protože i já jsem tam tři hodiny nestál a stihl jsem podobně jako ty i jiné věci zhlédnout a vyfotit. Bylo tam hrozné vedro stát na slunci by mě brzy položilo a prodávali tam dobrého a hlavně vychlazeného Bernarda, navíc styl otáčení lokomotiv se mi nelíbil.
Jaroměř
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.79.227
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 09:00:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

423.0145 se vrátila včera v 19.00 v pořádku domů. Sama přeprava tam a zpátky byl silný zážitek, úmorné vedro nesvědčilo ani zúčastněným strojům. Pro organizátory i čety byla letošní Lužná mimořádně namáhavá, přesto jsme rádi, že jsme udělali radost zejména fotičům :-))) Kdyby takhle z fotičů někdo občas přišel vzít do ruky hadr a nějaké to nářadí ... Ono je stejně zajímavé, že když se i nás někdo "chytí" a začne dělat na mašinách, obvykle přichází bez foťáku. Skoro to vypadá, že fandové se dělí na dvě skupiny: na ty kteří se potí při práci na mašinách a na ty, co si to potom přijdou vyfotit. Vězte, že raději máme rodiny s dětmi, drážní důchodce a "obyčejné" návštěvníky, protože těm ty mašiny udělají opravdu radost....
šimek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 10:57:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem rodina s dítětem, Jaroměř jsem přesto navštívil vždycky s foťákem. Jak moc nás máte rádi, když se na mašinách nepotíme a jediná forma aktivní účasti je zaplacení vstupného, fotopasu apod.? Teď nevím, na čem sem:-))
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 597
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 11:11:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych si klidně máknul na nějaký mašince, ale to musíte mít všichni ty muzea tak daleko?!
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 813
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 11:37:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si myslím, že platící rodinu s dětmi by si mělo každé muzeum a železniční spolek považovat.
Bohumil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.168.37.70
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 13:33:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad: Karlost - na té fotografii nevidím nikoho, co by zrovna fotil. Tak nevím, proč by měli být na palici a na odstřel. Snad jedině ten, co chtěl v silném protisvětle fotit T 678.0 a překážel všem ostatním, nebo tá maminka s kočárkem, která musela stát všem v záběru. Jako by nemohla kousek poodjet stranou. Připouštím, že agresivita šotoušů někdy nezná mezí a kvůli vcelku stupidnímu záběru jsou ochotní se i porvat, ale pětice 423.0 rozhodně stupidním záběrem není.
Dj_tisíc_sluncí
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 197
Registrován: 7-2005


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 14:01:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt - ta fotka je úžasná, přímo bych řekl ukázková. Těch stativů!
...dnes večer v Klubu 19 na Kladně...
Jaroměř
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.80.84
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 15:05:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Šimek & Bram: Rodina s foťákem nemá (bohudík)s fotiči nic společného, ostatně ...raději máme rodiny s dětmi, drážní důchodce a "obyčejné" návštěvníky, protože těm ty mašiny udělají opravdu radost....
Ad Halfmister: pro někoho jsme daleko, ale máme k dispozici ubytování, tak na pár dnů o prázdninách by to třeba šlo ... uvítáme každého, kdo je ochoten pomoct.
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 599
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 15:26:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jaroměř: Jestli mi klapne vysokoškolské studium v Pardubicích, tak není problém kdykoliv dojet.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 15:50:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Halfmister : a klidně pro získání zkušeností z víc rozchodů můžeš občas přijet i k nám do Kolína . Vypadá to, jako bychom se o Tebe s Jaroměří chtěli přetahovat . Je to jen na Tobě, a navíc byli první.

A jak je to s člověkem (resp. s hlodavcem), který se potí při práci na mašinách (bohužel ne vystavovaných) a pak si jede zafotit ? To je kombinace k sežrání . motorová Myš
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 3-2006


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 16:11:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to je přece jednoduchý, ten hlodavecje tak utahanej z práce na mašinkáchže už ani nezvládne řídit gumokolaby se někam ne focení dostal a když se tam už tedy dovleče pronásledován hromadou koček a kocourů a jiných mňoukačů, stejně zjistí že zapomněl v myší díře foťák nebo film.Tak ze zoufalství najde na dně báglu myšibáglu (velikosti hašlerky) zapařenej kus sejra a počne baštit.Ten puch zažene všecky šotouše až na jednoho co ztratil čuch sedíc za komínema ten mu za to krásné vyklizení fotoplacu pošle pak mailem fotky šotofotky.A to je konec (bohužel) pohádky
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 246
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 16:53:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nevím, proč by měli být na palici a na odstřel

Pokud nefotili, tak proc probuh lezli na ty bejcky? Teda jeste jinak, i kdyby fotili, tak na ne proste nemaji co lizt, kdyz chce nekdo fotit z vysky, at si prinese stafle.

2 Potkan: Kdyz se podivate na fotku z Luzne, troufam si rici, ze je tam prestativovano a nemyslim si, ze by tam bylo tolik fotografu, ze by potrebovali snimek do odborne knihy.

2 Vihrolat...: Je skutecne rozdil, zacit na nekoho (nesotouse) rvat, at vypadne, a nebo sebrat svou tlustou prdel, a dojit k nemu a pozadat ho slusne, aby udelal misto. Jinak u sotousu zaskodniku (pred lajnu lidi vleze na posledni chvili) je skoro i pouziti hrube sily malo.
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Ice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 523
Registrován: 10-2002


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 17:38:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt:
Krásná ukázka "šotoušů ničitelů". Myslím tím ty, co kvůli fotkám lezou na vystavené parní lokomotivy (výš než jen na stupačky), zapichují do nich své stativy nebo jen na nich zanechávájí svoje otisky bot viz. zejména osazenstvo prostřední páry na Tvý fotce (tam to teda vypadá spíš jen na ty otisky bot). Pár let zpátky bylo pár takových šotoušů zpraženo pracovníkem muzea ať slezou. Sice uraženě slezli, ale jen co pracovník zmizel, tak zase hurá nahoru zapichovat stativy do mašinky a cvakat o 106. Nevím, kolika z nich by se líbilo, kdyby například na automobilových závodech si někdo cizí vylezl na jejich auto a fotil průběh závodu...
http://fotodoupe.net
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 999
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 19:13:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já mám podobnou fotku šotokruhu ze soboty a bylo jich tam 3x víc! A samozřejmě lokomotiva provozní, neprovozní její kotel je dobrým šotoflekem !
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 19:25:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Kovářskej : taky znám jednu pohádku, o létajícím kováři, nebo že by to byl nějaký jiný živnostník ?!? .
Jinak jsem zvědavej na průběh setkání motorů příští neděli v Lužný, taky se asi zúčastním . motorová Myš
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 601
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 19:28:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: Podle mně je záslužná spíš činost šotoušů fotících běžný provoz

Abys mě nepřechválil...

Mixmouses: Jo, Kolín mám blíž, to bych eventuelně přijel.


Jeden z důvodů proč na akce typu Lužná nerad jezdím je to, že je mi trapný odhánět od mašiny někoho bez foťáku i s foťákem, i když ho slušně požádám, ale ten dotyčný má na to očumování/focení taky právo. Proto jsem taky sobotní akci strávil v lesích u Merkovky a odrážel mravence a klíšťata. Když už nic jinýho...
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 19:36:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Halfmister : tak až to na Tebe příjde, ozvi se . Býváne tam většinou v sobotu, někdy v neděli. Od vlaku 300 m. No a tý Lužný se neboj, můžeme se tam sejít a když nás bude víc, nebudeme se bát šotovlků nic . motorová Myš
Jaroměř
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.90.194
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 20:03:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Halfmister: držíme palce s Pardubicemi ..
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 705
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 20:35:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeden z důvodů proč na akce typu Lužná nerad jezdím je to, že je mi trapný odhánět od mašiny někoho bez foťáku i s foťákem...

Podle mě stačí trocha trpělivosti - nafotil jsem si bez lidí vše co jsem chtěl aniž bych někomu musel cokoliv říkat. Akorát to chce nebýt tam "ve špičce", případně počkat pár minut, než prohlížející odejde obdivovat něco jiného. Takže to jde, když se chce :-)
ICQ -> 21 65 33 068
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 860
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 21:42:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle mě stačí trocha trpělivosti

plně souhlasim :-)

Past: hold jsi byl v nesprávný čas na nesprávném místě :-) Na tom slunku to bylo fakt úmorné. Nebojim se ale tvrdit, že minimálně 2/3 toho, co tam v kruhu je, tam stálo celou tu dobu...
http://karel-loko.net - web nejen o železnici
http://motovozy.vlaksim.cz - Atlas motorových vozů Č(S)D
ICQ 264305638
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 13:11:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jsem si říkal, že by se měli rádobyšotouši, kteří lezli po mašinách rovnou strhávat dolů. V jiným muzeu se taky obvykle po exponátech neleze.
A kam že to chcete ?
Bohumil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.168.37.70
Odesláno Středa, 28. června 2006 - 14:22:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takové škody, co ti rádobyšotouši způsobili.....
Na 422.098 se jeden propadl do kotle, na 422.0108 jeden promáčkl vodní vany a ještě stihl ulomit komín, a světu div se, jeden šoutouš svým stativem odřel lak 422.002 tak dokonale, že nebohá 422.002 musí jít do šrotu. Smrt šotoušům a nikdy jinak!
G
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Středa, 28. června 2006 - 14:59:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohumil:
http://www.os.cd.cz/muzeum/index.php?action=section&id=1619

"....Návštěvník dodržuje přísný zákaz jakékoliv manipulace se zařízeními a zákaz lezení po vystavených vozidlech, kromě oficiálního povoleného přístupu na stanoviště strojvedoucího..."
Bohumil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.168.37.70
Odesláno Středa, 28. června 2006 - 15:12:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vždyť píšu, smrt šotoušům a nikdy jinak.
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 15:12:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohumile, Bohumile, smrt šotoušům se neříká...
A kam že to chcete ?
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Středa, 28. června 2006 - 15:37:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Navrhuji řešení: Pro výše zmiňované šotoušské orgie by mohly být na vhodných paprscích (podle postavení Slunce) postaveny pojízdné stupňovité tribuny - něco na způsob vagonů pro kontrolu a opravy tunelových kleneb. Na úpravy takových vagonů (třeba s využitím starých plošiňáků) by muzeum ČD vypsalo veřejnou sbírku mezi šotouši (kolik by se asi sešlo?). Nahoru na tribunu by pak mohl jen držitel certifikátu, který přispěl aspoň 1000,- Kč nebo 33,- Euro.
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 15:45:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Mixmous: to byl létající švec prťavec.Umatlal si létací peroutky a doletěl si pro princeznu Jasněnku.Kováři moc nelítaj, teda luftem to spíš po zemi kolem výhně, kovadliny a utrženejch háků na mašinách
Vrbam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1039
Registrován: 7-2003


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 19:31:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na tu akci "Setkání motorových vozů" by nebylo spatne dotahnout treba z Plzne 842 a z Decina 843, aby to bylo uplne.
Rád jezdím vlakem, ale kvůli ochotě, zacházením, zpožděni Českých drah jsem nucen používat spolehlivější a příjemnější autobus.
G
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Středa, 28. června 2006 - 19:46:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

..A taky Marfušku
Parnilady
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 20:00:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nevite co parni tramvaj Caroline???Mela by byt na morotocich, nebo to byl mylny doslech?
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 729
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 21:04:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za Karolínou a Doktorem se musí do Brna



Edit: Myslím Karolína jako Caroline, ne Karolína jako Karolína (když teď zjišťuji jméno parní lejdy). Kapito?

(Příspěvek byl editován uživatelem doktor.)
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Parnilady
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 21:56:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NJN, Brno mam prave z ruky, tak proto se ptam jestli nezavita do cech....
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 730
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 22:52:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, holka, život je boj a chceš-li něco, musíš pro to taky ty něco udělat aneb každý svého štěstí strojvůdce. Přítomnost Karolíny na "motorácích" je dmsn poplašná zpráva (rozumněj - přítomna nebude), neboť si nedokáži představit jen samotný návoz do Čech. Takže mohl-li jsem si já ve své marnivosti zajet na otočku do Prahy (samo, že vlakem) za účelem pouhého zakoupení šortek, jejichž model v brněnské prodejně neměli v mé velikosti, tak ty holt budeš muset z Prahy do Brna, chceš-li fotku/svezení/obojí s parní tramvají.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 609
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 28. června 2006 - 23:31:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak mě tak napadá, že když se provádí setkání motorových vozů, nešel by udělat nějakej slet lokomotiv řady 749 a 751? Třebas taková 751.007 by to neměla daleko.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace