K-report
 

Archiv do 04.září 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě 021, 022, 023, 024, 025, 026, 028 a 033 » Staré archivy » Archiv do 04.září 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 878
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 09:11:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Jakuza: Burda se ptá, zda neznáš nějaký halty (autem) na trati Jaroměř - Náchod. Prej totiž v sobotu přijede Haslebner (ten Rakušák) a chce tam jet na 423, tak musí sehnat halty. Můžeš něco popsat?
Každej si fotí jak se mu to líbí a podnikateloj je do toho houbi...
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 828
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 12:18:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem reparát udělal - JUCHŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ

Pav: na fleky se ti podívám ale žádná sláva to nebude - pošli mi časy jak to jede.
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 879
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 12:50:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Jakuza: Velkej gratul.
K těm časům absolutně netuším, ale možná to bude na jrtrainu... Nevím co se Haslebner zfamfrnil a frčí tam na Jaroměřáky...
Každej si fotí jak se mu to líbí a podnikateloj je do toho houbi...
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 829
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 17:40:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak sežeň časy a já už pro tebe mám pár míst, ale nevím jak to jede tzakže anií jedno není jistý
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 880
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 17:50:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tywe to není pro mě (navíc mě taky bere to, že když člověk nestíhá - ještě včera jsem se měl zlatě - tak všichni něco chtěj). No nějakej jízdní řád je asi tady: http://www.spolecnost-zeleznicni.cz/primator_expres/expres_primator.htm

Jo a neděláš to fakt pro mě, ale žehlíš si Choceňský průsery :-)
Každej si fotí jak se mu to líbí a podnikateloj je do toho houbi...
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 830
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 22:57:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opovaž se to nazývat Choceňskými průsery, spíš průsery pana Podnikatele který se pak vztahujou na mne. Nebudu to dál rozvádět

Jede to v super čase pro některá místa - pokud bude slunko a nevím jestli bude sunout mezi Jaroměří a Václavicema, což asi jo podle časů na obrat se dá fotit tato.

Snad jedinej nasvícenej flek kterej za něco stojí a mezi Jaroměří a Starkočí je u Strážního domku - R o hodinu pozdějc má tmavé čelo pokud jede červenej brejlovec (zelí nemá, ale není to žádná sláva) Jestli umíš hledat v mapách na seznamu tak je to GPS : 50°24'9.32"N,16°5'53.74"E . Ráno nasvícený tak do půl hodiny před Rychlíkem, což pára splňuje. A autem nádherně přístupný lidi z domku jsou poměrně ochotný či spíš přátelští.
Další zajímavý místo bude až budou sunout do Václavic, je to fotitelný přímo ze zhlaví Starkoče, ale zde bych byl osobně raději při cestě zpět - lepší to bude při cestě tam z boku na tom náspu jak sune. - Hezký pro kameru.

Až odjedou ze Starkoče, tak by se měla dát vyfotit ještě na GPS: 50°24'8.37"N,16°7'12.24"E kde sice bude mít tmavý čelo a bok, ale Adolf tam chtěl fotit Rychlík s Brejlovcem a počasí pokud bude jaký má bejt - takže to asi nebude nic nejhoršího. Za tenhle flek !!!Neručím!!!. To je asi vše co se traťovek týče. Možná by se dalo ještě něco cvaknout mezi předvěstí a vjezdovým v Náchodě, ale bojím se maximálního zakřovení. Možná by se ještě dalo cvaknout na mostě přes Rychlostní silnici Jaroměř -Náchod, ale Mbéro ti nepůjčím :-)

Při cestě zpět bohužel jede docela pozdě, což při svitu slunka bude problém pod zámkem - Burda Určitě zná ale je to GPS: 50°24'48.03"N,16°9'29.09"E kdyby něco, bude to tam na čelo

další je před Václavicema GPS: 50°24'8.37"N,16°7'12.24"E kde sice bude mít tmavý bok. Za tenhle flek opět !!!Neručím!!!.

Na cestě zpátky už bude velice hezky nasvícený právě na tom zhlaví kde jsem před tím doporučoval fotit z boku http://www.zelpage.cz/fotogalerie/small/749266.jpg. Opět než stačí vrátit se to dá autem stihnout k tomu domku jak jsem popisoval na začátku. a jít kousek asi 200m po kolejích směr Jaroměř, taky to není špatný. No a pak mě už napadá jen jeden flek o kterém mi kdysi vyprávěl Hugo, že je moc hezký fotit bokovku kanálu který napájí ten velkej Rybník :-). Mělo by tam bejt slunko přímo z boku a mělo by to bejt stíhatelný. A pára by tam mohla bejt stilová ;-)

Moc toho není, ale je to vše co o tomto kousku trati vím. mnoho z Vás namítně že tady jsou další místa, ale já jsem opravdu fotil jen v tom okolí Starkoče, takže tam to trošku znám. Další fleky jsem viděl před Skalicí, ale byly to typycký fleky pole a v okolí nic, když sloupy TV hurá, je to taková SUCHÁRNA. Ještě jsem viděl na www.zelpage.cz tuto fotku na ráno http://www.zelpage.cz/show.php?image=750307, ale jak se sem dostat nevím. mě se osobně líbí, ale je to asi tím jak je telená a poměrně solidním spracováním. Autor Žíža, Místo Kleny, 19.7.2006, R961, takže násvit uplně jiný neý bideš potřebovat. Připomeň Burdovi to o těch průserech, že já v tom prsty nemám
A když eště teďka koukám na úhel mostu v Jaroměři, tak by se mohlo po troše okleštění křoví, ale mám takovej pocit že byl docela čistej, fotit přímo za stanicí Jaroměř na mostě přes Labe. Slunko ještě lehce z čela. Opět za tenhle flek neručím

PS: velkej Rybník je Rozkoš!
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Mirekm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 660
Registrován: 1-2004


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 07:45:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jakuza: V Náchodě zakřovení úplně maximální není. Vhodná místa jsou mezi předvěstí a druhým mostem přes silnici směrem k nádraží, a to ze severní strany (lze fotit seshora, rovně i zezdola ), a pak až za vjezďákem. Můj avatar pochází z nového nástupiště na náchodském nádraží.
Veselá kráva (714) je jedna z nejlepších lokomotiv, které na 026 máme…

Pomozme udržet silniční zákon, který budí respekt a zachraňuje životy!!! (»»petice««)
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 881
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 08:45:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad voba dva: Díky předáno objednateli :-)
Každej si fotí jak se mu to líbí a podnikateloj je do toho houbi...
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 224
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 11:16:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakuza: taky se přidám ke gratulaci.

Hm, jinak sem koukal že dneska se zase v depu koná nějakej ůklid, pomník byl ochuzen o 751.361, sergej s Lízou stojej před dlouhou a 751.379, zaváželi s kocourem do doluhej (že by dobré znamení?). Jen aby se zase nekonala nějaká akce: Co tu překáží, předáme naším hutím.

(Příspěvek byl editován uživatelem pepa_L.)
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 833
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 14:23:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Držme palce 379, nevím jak na tom je, ael když jsem koukal do vnitře tak nic ji v motoru nechybělo. Ale jestli je prasklej blok a uniká tlak nebo ěnco takovýho tak je kaput, ale řeba díky některé 7xx z Čt by to mohla rozjezdit, kdyby byla chuť.
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 16:23:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo,bylo by to dobrý,hlavně,kdyby jezdila ve dvojčeti s 354.Držím palce taky
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 882
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 16:29:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

achjo :-)

 
Každej si fotí jak se mu to líbí a podnikateloj je do toho houbi...
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 16:31:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co vzdycháš,dyť ta berta je nádhera! :-)
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 883
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 16:32:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

šak právě, ale není nijak jistý, že bude jezdit
Každej si fotí jak se mu to líbí a podnikateloj je do toho houbi...
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 16:36:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Musíme doufat že bude...už to jednou vypadalo nadějně a pak leda ... takže uvidíme.Bylo by to maximální žrádlo

Jinač,nevíte,jestli ještě bude někdy na 025 krosit ta M 262 ?
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 885
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 16:37:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M262 se nepředpokládá, ale žrádlo to bylo.
Každej si fotí jak se mu to líbí a podnikateloj je do toho houbi...
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 225
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 19:11:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ach jo, to bejvávaly na kolejích časy.
Nebyla by špatná 379, gór když má sundanou střechu, jenom aby se její střívka nepoužili do jinej mašiny, ale vodpoledne sem tak špekuloval že když s pomníku zmizla 361 tak by se mohla dát ze dvou mašin jedna do hromady.Nejlepší by ale byla ve dvojčeti s nějakou červenou bařulej, třeba s 38

Hm, co se tejká těch M262, tak to byl jen záskok za 810. jestli chcete vopravdu šotoušit M262 tak vřele doporučuju stálou trojku: Děčín, Klatovy, Šumperk (Olomouc)
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 886
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 19:13:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pepa L: Neodpustím si nepřipomenout, žes tenkrát když vznikla tahle fotka byl línej tam semnou jet :-)
Každej si fotí jak se mu to líbí a podnikateloj je do toho houbi...
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 19:18:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad PaV: To je nostalgie, budu zase muset zahrabat v archívech. Řečeno slovy klasika: foto 2x historické mašinka už nejezdí, a Volši již nám také pokáceli (nebo to byla Sosna?)

Ještě že ten šleh máme docela dobře našlehanej.
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 08:20:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No rozhodně se něco asi dít bude,ale jestli to je dobrý znamení pro 361 nebo 379 nevim,co sem včera viděl tak 361 zavezli do podelnej a pokud se to pak neměnilo,tak na kusej v depu by měla bejt 423.009,sergej,751 379......tak se pozná,ale kdyby zas jezdila,bylo by to super:-)
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 08:22:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte co dělala včera mezi Jablonnym a Letohradem,a potom i v depu 814+914?Co sem tak koukal tak ji vytahovali na jablonnský zhlaví.....uvnitř dva strojvedoucí,z toho ten jeden vypadal že poučuje....a ten druhej se s ní asi na tři pokusy rozjížděl-.......možná zácvik.Teda má bejt natrvalo?
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 887
Registrován: 7-2002


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 09:13:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no 814/914 alias "Kurevo" by mělo bejt teď nějak daný do Hradce a možná se dostane i sem. Od března se pak počítá dislokace tohohle šita i v Kyšperku. Alespoň to jsou dosavadní zprávy. Ve spojení s vlakovejma relacema Týniště - Litice a Bohousová - Letohrad jsou to opravdu nádherný vyhlídky :-(
Každej si fotí jak se mu to líbí a podnikateloj je do toho houbi...
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 09:49:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No když už sme u toho tak to že na 021 nechaj jeden pár rychlíků,míto čtyřech je taky fakt duper:-(Mezi zrušenejma je i Klidná síla,nepochopim.........
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 8-2006


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 10:35:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jasně,ten novej JŘ je pěkně za***nej,to potvrzuju.Zrušení Klidné síly je špatné,ale alespoň jí odpoledne bude z Letohradu nahrazovat spěšňák vedený klasou,což se ale dopoledne nestane.Mnohem víc mě štve zrušení odpolední Orlice a nahrazení 810.Nějakym vejmrdem o půl devátý večer asi nepojedu...
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 11:11:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si jenom řikám jeslti co v Letohradě zůstane na ten jeden pár rychlíků,bojim se aby to nebyl konec brejlovců tady.....no nebudu sýčkovat uvidíme....ale proč to udělali?
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 888
Registrován: 7-2002


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 11:15:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Konec Brejlovců to asi nebude. Rozhodně třeba o 333 se nějak nebojím - velký nádrže.
No předávám jen to co jsem slyšel v kuloárech. Tzn., že bude jeden oběh jak pro 021, tak pro 032. To by však mohlo znamenat, že by se tady mohly občas vyjevit i 754. Může někdo potvrdit nebo vyvrátit?
Každej si fotí jak se mu to líbí a podnikateloj je do toho houbi...
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 11:30:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mňo, ani na ten Poznaňák bych se moc netěšil, nehledě tomu že to není zrovna fotitelnej rychlík.Ale jiná věc je to že až se začne v Medzilesie vejlukovat tak sem zvědavej co se od první zmněny vylepší, protože když už se u PKP dělá vejluka tak to stojí za to!

Hm, konec brejlovců bych taky zrovna neočekával, to to maj nahnutější spíš 751

A klidnou sílu se ani nedivím že rušej, voni ty čtyři vozy taky nebejvaj zrovna moc vobsazený, spíš bych jí zaved jenom o prázdninách, svátcích, lyžařský sezoně a podobných vejmrdech.

(Příspěvek byl editován uživatelem Pepa_L.)
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 8-2006


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 12:17:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já zas někde četl,asi nějaký kec,že by z Letohradu do Meziměstí měly přejít nějaký 3 Kyšperský bařule.To můžete potvrdit,nebo myslíte,že stav bařulí 749 bude v Kyšperku setrvalý?
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 13:08:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, můj názor: Ať si klidně vodejdou všechny 749 do p....e (snad kromě 008,260) a přídou sem pořádný brejle.
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 889
Registrován: 7-2002


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 13:25:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Péťa Dunglu: No to Meziměstí je dost reálný. Budou tam jezdit naše náklady ne? Teda taky jen špekuluju. Teď už přecijen na dráhu tak blízko nemám.
Každej si fotí jak se mu to líbí a podnikateloj je do toho houbi...
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 16:28:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nevim jak 749,ale slyšel se že maj odcházet 742 a místo nich maj přijít 731......co je na tom nevim,mam to od Jiriho Adolfa....jinak co má bejt za výluku v Miedzylesie?
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 8-2006


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 16:33:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, já doufám,že se až tak nestane,protože špagety na podorlicku,to by bylo úplné nóvum (aspoň myslím) a nóva já nemám rád . Krom toho 731 až tak nemusím
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 16:39:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to já taky,sem tam sem loni nějakou vídal v depu ale to byly asi na opravu nebo nevim proč......však uvidíme.....
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 19:17:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tywole ještě 731, to tak. já sem teda slyšel o 730.Jestli sem přidou 731 tak to se asi vodstěhuju někam pryč, To že to tady bude od novýho GVD v , ale až tak sem nečekal!

Jinak v Medzilesie bude asi roční vejluka komplet celýho kolejiště, bude se tam asi koridorizovat. Nevim myslim že by to nějakej pátek ještě počkalo
zvláště když se tam modernizovalo v roce 1993, nevim co ta modernizace bude obnášet ale Poláci když už vejlukujou tak docela kvalitně, tak tipuju: Nové zabezpečovací zařízení, nové Kolejiště, nové peróny, nové sloupy trakčního vedení, a jestli se nebude dělat trať až do Klodzka. Holt poláci sou v těchto krajinách daleko před náma s páry na elektriku a teď už koridor
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 19:21:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo počkej je možný že se jedná o 730,ted teda nevim....
Ale jinak ta výleku znamená že celej příští rok by nejezdili vůbec náklady přes Letohrad jo?No tak to bude super,a nevíš jakej přechod je zvolenej jako náhradní?
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 8-2006


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 19:23:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kdy výluka začíná a jak se dotkne 021čky?Odklony vlaků do/z Polska?A příp. kudy?

Jinak,mě je jedno jestli 730 nebo 731,vejmrd je jedno jako druhý
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 890
Registrován: 7-2002


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 19:23:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sem psal to Meziměstí a vejluka snad od března minimálně 5 měsíců, ale v Polsku člověk nikdy neví. Teda já Mezilesko nějak nenazývám Polsko, pač to mi příjde začíná nejdřív za Kamencem Žambkowickym. Tady je to takový divný pohraničí :-)

(Příspěvek byl editován uživatelem pav.)
Každej si fotí jak se mu to líbí a podnikateloj je do toho houbi...
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 19:24:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No hlavně když mluvíš o koridoru do Miedzilesie tak to bude tlačit na pilu elektrifikovat Letohrad-Miedzilesie a to by totálně znamenalo zdejší konec(teda jako pro focení).....ale zas kolikrát se to už odkládalo,nevíte o tom někdo něco jak to vypadá v součastnosti?
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 19:28:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No zrovna super mě to nepřipadá: Odklonový náklady, potom někoho napadne že se tady taky začne drátovat, vejluky budou trvat nějakej pátek, a potom až se spustí elektrizace tak berty s odklonů odjedou jenom vesele do šrotu :-(
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 19:31:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To byla ironie a navíc ty berty budou na odklonech jinde........a já kterej fotim halvně kam se dostanu na kole,si to tady opravdu moc neužiju:-(A až jednou budou dráty tak to bude samá 130....popřípadě 163
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 891
Registrován: 7-2002


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 19:33:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

163 zaplaťpánbů těžko - do Polska nesmí.
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 8-2006


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 19:33:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si myslim,že kdyby odklony jezdily přes Meziměstí,tak to bude po koridoru krosit do Chocně a pak na Týniště a dál.Nedělal bych si iluze,že to pojede přes Kyšperk a pak v nezávislej dál přes Žbk,i když,žrádlo by to (pro mě) bylo.

AD Pepa_l:To je totiž docela reálně možný.Elektrifikace Ostrava-Opava taky začala jako blesk z čistého nebe.Ale zase,ona ta elektrifikace už měla bejt tolikrát,co si budem povídat...
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 19:40:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha tak to nejsem informovanej a to nepustěj ani k hranicím jo?No ale ještě že tak,no moc nic jinýho ale by nebylo....:-(
Jinak ač nerad musim souhlasit s PetaD,že to bohužel poženou asi přes Chocen,už jenom kvůli sklonovejm poměrům na Letohrad-Týniště......ale jinak co bych za to dal když je výluka na 024,tak to u nás stojí za to:-)
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 19:45:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lidi chtěl sem se vás zeptat nemáte někdo fotky,plánky,prostě cokoli z bývalé vlečky do lomu V jablonným?Kdyby se náhodou něco našlo tak mě pls napiště.....dík:-)
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 234
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 19:46:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale musim si to chtě nechtě připustit, že každá věc má dvě strany
a) pude vše do p.....
b) doufám že se PKP zmátoří a budou jezdit nějaký přímý vlaky, jak osobní nebo nákladní dopravy, hm taková Eu07 s patrama nebo EN57 v kyšperku, nebo dej bože soukromý Gagarini (sergeje) Sulzry nebo šestikola?
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 19:53:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

myslíš že by posílali sergeje nebo šestikola,když bude kompletní elektrifikace?No je pravda že u nás na 010 se tak děje.....kupříkladu včera sem v Houští chytil 740 od Unipetrolu a ČMKS(modrobílej) s asi 30 Zags......no aspon nějaká naděje ale......jo ale proč by sem tydle motorový měli jezdit když se tak doted neděje?
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 19:55:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, o vlečce do lomu ČSD v Jablonym by něco měl Alf, ale ten je teďka dlouhodobě be internetu. Já osobně teda žadný foto nemam ale docela dobře si ji pamatuju protože sem si ji nějakej rok před vytrháním procházel.
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 20:00:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já bych celkově potřeboal plán,jak vedla,kde končila i fotky by s hodily.......zkoušim u sebe něco jako její rekonstrukci:-)
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 236
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 20:01:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo,tak to si teda myslim protože třeba sergej je docela častym hostem v Petrovicích u Karviné a pochybuju že kdyby se z nečím takovým nepočítalo tak to by se nic nekoridorizovalo, za takovýhle vejmrdy pro nic za nic by se v Polsce prachy jen tak nevyhazovaly.
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 237
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 20:04:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rekonstrukci, to mě docela zajímá , v modelu?
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 20:08:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nov modelu ne,by sice šlo ale to bys celý kolejiště měl jednu vlčeku................spíš sem měl na mysli v počítači,mám takovou hru(nevim jestli znáš TRS2004) a stavim reálnou 021+přilehlý.....no a v Jabku je ta vlečka že jo(teda byla ale....pro zpestření:-)
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 834
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 20:47:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aleši - TrainzS.2004? - ukaž nějaký screeny :-) . Znáím pár lidí co v tomhle dělaj ve velkým (LukasX apd)
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 22:14:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo LukasX znám vcelku i osobně,ty o tom víš něco taky?Ti zejtra nějaký udělám z letohradu a podobně:-)
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 8-2006


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 13:10:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tywe,včera sme to tady rozebírali a dnes je to tu-normálně vejluka Leťák-Houští do čtvrtka,14:00.Mezi Houštím a Leťákem je zavedená NAD,náklady asi krosej přes Žbk,to ještě musím zjistit.Ráno po 757 do Leťáku přikrosilo dvojče (od Týniště) a teď zas něco jelo,takže to tak asi bude...
Čeče takový zpestření začátku schule sem nečekal.
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 892
Registrován: 7-2002


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 13:12:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ano je to tak a k tomu se Vám ještě chystá good počasí, tak cvakáme, cvakáme.
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 8-2006


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 13:14:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to jezdí,jak je okno v GVD,nebo to má nějakej pevnej jízdní řád?
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 893
Registrován: 7-2002


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 13:17:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jak se komu namane. Tzn. pokud tam je Kolda nebo Řádim, tak to jede klidně před vosobákem, pokud ostatní, tak až v dírách. :-)
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 8-2006


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 13:20:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TAk dík,asi si pujdu počkat na 44260,myslim,že je docela reálná šance,že z Leťáku v těch 16:27 odkrosí,páč tam je tou dobou okno.
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 13:56:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jak se řiká my o vlku a vlk tady:-)
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 13:59:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To PetaD:Vyrážim na kole a budu se po hybovat mezi letohradem a Liticema,se třeba potkáme:-)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace