K-report
 

Archiv do 08.září 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 810 ze všech stran » Staré archivy » Archiv do 08.září 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Maty
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.61.140.21
Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 19:05:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marťa z Rak: Pokud měla 810.037 všechna okna pryč, tak se už nevrátí ani v unifiku...ale bude z ní 814...

Jsem docela zvědavý, jak dopadne tohle torzo...?!
 
Blofeld
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 20:14:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lokofanda & Kubrt: to je jen z části pravdivé tvrzení. Skutečnost je krapičátko složitější.
Tehdejší ÚŘ ČSD požadovalo po výrobcích, aby doplňkový obvodový pás byl zaměněn na slonovou kost (nikoliv krémovou, to je nepatrně odlišný odstín) z důvodu přítomnosti olova a chromu v doposud používané nátěrové hmotě. Tou byl odstín 6200 nebo 6201 Žluť chromová střední, takto číslováno a zváno dle ČSN. Uvolňování škodlivých látek při lakování a snad i mytí atd. Budiž. Ale obě uvedené řady byly již lakovány polyurethanovými barvami, zatímco požadavek se týkal syntetických emailů (nadto domácí výroby, jak se na porevoluční ČSD slušelo). Takže už tam bylo dosazení slonové kosti de facto zbytečné. U PURu jde o zcela jiné složení a chrom+olovo tam jaxi není.
Později vznikl totálně nesmyslný termit "EKONÁTĚR", který by snad příslušel těm pár "brejlovcům" z okruhu Severozápadní dráhy, kteří obdrželi "jogurové" nátěry v syntetice.
Jinak se počínaje novou normou, zahrnující současné barevné řešení vozidel ČD (platná od r. 1997), počítá už jen s polyurethany, akryláty a jinými nátěrovými hmotami. Tam je obrana proti žluté bezpředmětná. Tehdejší zahrnutí slonové kosti jako jednotícího prvku byl dobový módní výstřelek. Související, avšak mnohdy protiřečící bezpečnostní nebo elektrotechnické normy NAOPAK požadují lakování výstupků, schůdků, okraje pluhů a smetadel, stejně jako živých částí u el. obvodů vně el. lok. a vozů zase tou ŽLUTOU.
Vhodnost slonové kosti či signální žluti je už pak otázkou diskuse.
Ovšem - dle mého skromného názoru těm motoráčkům stejně nejvíc slušela kombinace krémové / červené. Vydrželo to desítky let a ty prokázaly praktičnost i estetičnost tohoto řešení. Ale asi jsem odporným nostalgikem. Mládí vpřed...
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 372
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 20:29:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

stínovlas: Možná mi něco uniklo,ale proč je ta 809 nově nalakovaná ve starém unifiku???
Glex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 149
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 21:12:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Blofeld: Nezbývá mi než s vámi souhlasit. Motoráčkům dle mého názoru opravdu nejvíce slušela polomáčenka s uzkymi proužky na čelech. Tento nátěr slušel i lokomotivám motorovým (zde kombinace celočervená skříň + slabé prožky na čelech). sekl hlavně karkulkám a pilštykům.

Ale i já bych se chtěl zeptat proč motorák byl natřen zrovna do tohoto nátěru? Změnila se snad norma ČD na unifik? Bude jich více?
Blofeld
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 22:26:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Motoráček byl uveden do totožného nátěru, pač si to NĚKDO v Praze přál a byla udělena výjimka z nátěru.
Norma se (bohužel) nezměnila, takže kotelníkovi neuniklo nic podstatného:-)
Ivo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 723
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 25. srpna 2006 - 08:48:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U unifiku z konce 80. let byl žlutý pruh nepřerušený (tedy i na dveřích). 809.281 ho má přerušený (jako u současné normy, dveře má celočervené), ale pruh prostě žlutý.
Naopak před 5 lety jsem si všiml, že 013.043(myslím) šel pruh v barvě slonové kosti i přes dveře.
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1308
Registrován: 9-2004


Odesláno Pátek, 25. srpna 2006 - 11:19:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Blofeld: díky, čekal jsem, že se do toho vložíte Takže ten "důvod" přechodu od žluté byl ještě absurdnější, než jsem si myslel
Nevíte, jak je to teď s pantografy a spol, které se před pár lety začaly lakovat na šedivo? Provozuje se to pořád nebo se vrátily k "elektrotechnické" žluté? Ještě měsíc budu dost mimo aktuální český železniční svět...

Ha, já myslel, že ta 281 má jen nějakou obnovu laku a né že to je nový lak..

Jinak, abych se držel tématu, já mám na motorácích (obecně, na 810 by to nešlo) nejradši polomáčenou s oranžovým proužkem, zejména na řadě M 240.0 je to šmakózní kombinace, škoda, že žádná taková dnes není
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25160
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 25. srpna 2006 - 17:47:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kubrt:
U plecháčů mi přijde, že se „sivé smetáky” nějaké další ještě objevují (třeba 242.266)... Ale bez záruky, nějak blíže to nesleduji.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Blofeld
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 5-2006


Odesláno Pátek, 25. srpna 2006 - 20:16:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kubrt: absurdita nezná mezí. Prvně jsem těmi pantografy myslel ty el. jednotky, které kdysi v r. 1991 v LD Ústí vyjely v šedém nátěru:-) Ale řeč je o sběračích.
Takže toliko: Podle TNŽ 28 0070 se sběrače mají lakovat odstínem RAL 7005 (tzv. myší šeď). V praxi se tak děje spíše zřídkavě, spíše podle opravny či lakovny i odběratele. Z vlastní zkušenosti vím, že vedoucí odboru oprav nejmenovaného jihomoravského DKV požaduje ŽLUTOU, protože coby revizák-elektro ctí víc elektronormy. Smutné je, že jedna z prvních el. lok. ČD s "normalizovanými" sběrači byla táborská 100.001 v červnu 2003. Na vozidlo, zařazené do muzejních sbírek ČD zrovna museli dát světle šedou a ještě s tím zazářit na "stovkových" oslavách
Avšak zpět k 810 a odvozeným: ta 809.281 podle všeho ani neměla mít komplet lak, pouze opravu. Nakonec to vyústilo v celé přelakování. Mám-li přesné informace tedy.
Fiiiiira
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 7-2005


Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 20:23:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tu máme změnu, dva měsíce sem nejel ani jedním z Lounských motorů tak teď přináším novinky: 810.528-0 dostala unifikovanej nátěr, a má oplyšovaný sedačky

Případné foto dodám asi v polovině září
Čest památce provozu souprav Apolo v Chomutově
Rrosťa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 169
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 30. srpna 2006 - 16:22:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem v depu Veselí nad Moravou z vlaku viděl nějakou 810 v úplně novém unifiku se širokým žlutým pruhem. Nevíte někdo co je to za číslo a proč byla natřena do tohoto dnes už nepoužívaného kabátu?
TK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.90.99
Odesláno Středa, 30. srpna 2006 - 20:33:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stačí se podívat o pár příspěvků výš - je to 809.281.
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 16:55:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 .Další foto na www adrese dole.
www.zelfoto.webovastranka.cz
ICQ : 297-774-273
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 378
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 17:23:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wow! Ten motor vypadá ale k světu Jen houšť a větší kapky, chtělo by se říct.
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
Maxipes_fík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 18:34:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vrátí se na trať Bakov > Kopidlno? Tedy do konce GVD, pak už jen wekendy!
Moc pěkné vozidlo, má plyš?
Jednou, těsně potom, co se naučil mluvit, vypil celý sud piva. A od té doby už nerostl.
Marťa z Rak.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.172.19
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 21:36:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fiiiira :
To se picnu jak ty ODS laky vymírají.Poslední moje foto 810.528 je z 28.3. když odjížděla v os vlaku z Rak. do Loun.
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 944
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 18:06:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak po včerejšku zřejmě dojezdila 810.478, střetla se mezi Jaroměřicemi a M.Budějovicemi s traktorem s návěsem. Motorák má rozlisované první stanoviště a je plný obilí. Dnes ho přitáhly do Majoměřic a bude zřejmě další adept na reko na CountryElefant, neboli 814.
Rrosťa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 08:58:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od kdy jezdila 810.478 na znojemsku?
Glex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 170
Registrován: 7-2006
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 19:38:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neví někdo kde jsou 810.059 a 810.060? V ČT jsem je poslední dobou nějak neviděl
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4734
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 22:15:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi hloupý dotaz, ale kolik "šukovleků" se dá zapojit za jednu 810 (aby to normálně jelo)?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 573
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 22:17:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mám pocit, že na jednu 810 jsou povolený max. tři 010
dvě 810, šest 010 apod.
To je můj názor a hotovo.
ICQ : 247-365-770
mejl pod nickem :o)
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2523
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 22:17:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přidám další dotaz: kolik "šukovleků" se může zapojit mezi dvě 810 (aby to normálně jelo)?
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2524
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 22:21:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za odpověď: ještě další blbej dotaz: kolik bylo zrušeno 810 (010) po nehodách a požárech?
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4735
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 22:37:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mauricio: Díky, to jsem si myslel taky. Ptal jsem se z tohoto důvodu:
http://www.zelpage.cz/razeni06.php?vlak=2717&sprava=cd&zeme=cr
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Blofeld
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 22:53:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za motorák řady 810 lze připojit tolik "bafíků", kolik jich utáhne...:-) Ale vážně:
pro běžný provoz se počítalo s jedním až dvěma vozy řady Blm/Baafx/Btx či 010 - jak kdo to má raději. S přihlédnutím na sklonové poměry může nastat omezení, kdy je možný jen jeden, nebo žádný ! Ovšem limitující je výkon nabíjecího alternátoru + usměrňovače, protože trojice 010 si už vezme pořádný proud. Do baterií, do EP ventilů zavírání/otevírání dveří, atd.
Jistou výjimkou bývali Valaši, někdy v roce 1992 na Rožnov z "úsporných" důvodů jezdili se třemi 010, ale byla tam nějaká úprava. To ještě nebyl Drážní úřad, který by domácí úpravy zatrhoval. Ale kde uspořili na motoráčku a fírovi, tam museli častěji investovat do oprav motorů a oprav resp. výměnného systému převodovek. Ale tzv. okamžitý přínos byl víc vidět.
Takže maxl jsou dva kusy. Stačí ?
Maxipes_fík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 00:15:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chce si to řazení dobře počíst. Na želpage to je obdobně jako v pomůckách ČD když má vlak v různé dni jinou trasu či jiné omezení. I na onom vlaku z odkazu je max. délka 810+010+010
Jednou, těsně potom, co se naučil mluvit, vypil celý sud piva. A od té doby už nerostl.
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2815
Registrován: 9-2002


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 01:00:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlavně že na vrchu této diskuze je tabulka s laky, prot ty co sem vkládají záběry na to co už v tabulce je, ale jinak rozhodně neodsuzuju a vítám snahu, jen tak dál:-)
Jak bude více času, tabulku opět aktualizuji a s pomocí Karlose a Martina vyvěsíme:-)
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2816
Registrován: 9-2002


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 01:01:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maty:
810.175 zrušen, takže by se využít teoreticky neměl...
Rrosťa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 172
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 09:01:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přibližně v letech 1984 až 1988 vozil vůz depa Veselí nad Moravou turnusově 810 + 2xBix (!) z Bojkovic do Uherského Hradiště. Zajímavá souprava jezdila i kolem roku 1988 z Veselí nad Moravou do Bojkovic v turnusovém složení 851 + 810 + 5xBix.
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1047
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 20:07:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

809.281 vyrazila v sobotu po poledni na první turnusový výkon, strojně do Bakova a pak na lokálky. Zde krátce před odjezdem z depa. Takže bychom tu měli první "historický" šukafon, aspoň co se laku týče?
http://www.railpage.net/modules/xcgal/displayimage.php?pid=2478&album=99&pos=1&extaname=
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1590
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 11:33:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stav 810.478 po páteční nehodě:

 

 

 

 


Za pozornost stojí třetí snímek, ze kterého je zřejmé, jak dokonale je chráněn strojvedoucí při nárazu a kolik mu pevná konstrukce ponechává prostoru k přežití...
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1048
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 12:17:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vypadá to jako opačně vytvarovaný regiošuk. Má úcta pilotům těchto kamikadze. A to nejen kvůli pocitu okurky ve skleníku. S ohledem na úroveň řidičů na našich silnicích a nepřehlednosti a zpustlosti okolí tratí včetně mnoha přejezdů by bylo lepší téměř lepenkové šukafony dovybavit radlicí...
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1196
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 12:50:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: To by mě zajímalo jak dlouho tam jezdí(l). Vidím že je to byl speciál na 331.
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1592
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 12:56:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlin__24tr: předpokládám, že do pryč byl předán po příchodu 814 na ševcovskou dráhu. Jako někdejší zaměstnanec PJ Otrokovice 810.478 samozřejmě pamatuju, tehdy čerstvě po vyvazovačce relativně bezproblémový stroj. Ale to už je dávno, tak 2-3 roky...
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 247
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 13:26:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet:to si ta 810 478 po 241 asi moc chuděra nezajezdila....ta kabina je fakt hrozná(chudák fíra),ale rám s nárazníky je docela dobrej...Ty kabiny sou slabý a myslím že i velký mašiny ať už na naftu nebo elektriku kdyby je trefily na kabinu by na tom líp nebyly.810 má nevýhodu že je nízká...814 by na tom měla bejt trochu líp ne?má tam nějaký další výztuhy...
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1782
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 16:49:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V pátek jsem si v Šumperku všiml na Os do Hanušovic nějaké vylepšené 810 - sedačky alá Regionova. Podobně byl upraven i přípojný 010.552 poflakující se odstavený v Šumperku. (Číslo té 810 jsem si bohužel nezapsal.) Je takových vozů ještě víc?
Není týden ten, abys nepotkal blbce každý den.
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1199
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 17:49:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak sem se letmo prohlábl v archivu... a našel si 478ku.
 
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
volf.mb
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.191.111.1
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 20:53:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte někdo víc fotek 810 478 po té páteční nehodě u Mor. Budějovic??
Pište na mail volf.mb@seznam.cz nebo ICQ 205-343-386
Díky moc.
volf.mb
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.191.111.1
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 20:59:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Zlin__24tr:810 478 na Znojemnsku jezdila asi 2 týdny...
ad Lokofanda : fíra při téhle nehodš naštěstí stihl utéct dozadu. . .
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4750
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 22:54:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maxipes: A sakra, někde se stala chyba . Ale stejně jsem to chtěl vědět, takže díky všem.
A ještě jedna věc. Nevíte někdo, jak dopadl ten šukafon, co sejmul před cca třemi roky kamion se dřevem v Ptenském Dvorku (trať 271)? Číslo teď nevím, fotku mám v práci
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
karelll
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.80.83
Odesláno Středa, 06. září 2006 - 08:04:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tento týden se vrátil po Go do budějek 810 571.Má pěknej novej lak a právě se podrobuje ,,plišalizaci".
Polii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 06. září 2006 - 09:20:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

810.478 převzat 08.06.2006 a zařazen do PJ Břeclav.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 539
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 06. září 2006 - 09:21:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím!
Nejdříve se přiznám, že technice moc nehovím...ale tohle mě vrtá hlavou.
Blofeld psal, že limitující pro řazení 010/012 je výkon nabíjecího alternátoru a usměrňovače.
Mě by zajímalo, na co ty Bafíci spotřebujou tolik energie? Dyť přece mají vlastní baterie a dobíjení pokud se nepletu.
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1340
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 06. září 2006 - 10:02:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: byl to 168 a bylo to asi 31.8.2003 a už je zase provozní.

Karelll: vrací se 571 do Protivína?

Milanm: právě, že vlastní dobíjení nemají. Ale mají světla, bufík... A jak jsem se dočetl na chytrých stránkách, alternátor na 810 má výkon 6.3 kW.
karelll
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.80.83
Odesláno Středa, 06. září 2006 - 14:09:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kubrt:
zřejmě ano,ale nevím to jistě.
Jirka_kraťas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 06. září 2006 - 19:13:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Dráze 4/96 jsem našel zajímavý článek pojednávající o kuriozních soupravách na trati 153 ŽSR Štúrovo - Čata. Zde v 80.letech 20.století sloužily v osobní dopravě motorové lokomotivy T 466.0 (735) a T 478.3 (753) se čtyřvozovými patrovými soupravami Bpjo. Na začátku 90. let zde byly lokomotivy s klasickými soupravami nahrazeny soupravami složenými z motorových vozů řady 810 a přípojných vozů 011 (Baafx). Protože nahradit čtyřvozovou patrovou soupravu vyžadovalo více takových vozů, bylo zde možné spatřit až tři motorové vozy řady 810 se třemi až pěti přípojnými vozy 011 (Baafx). Ve směru Čata-Štúrovo byly takto vedeny vlaky 12004, 12006, 12010 a 12012. Kuriozitou byl vlak 12008 vedený zvolenským motorovým vozem 851, za kterým byly řazeny dva štúrovské vozy 810 se svými přípojnými vozy.
Ještě zajímavější bylo řazení vlaků v lichém směru Štúrovo-Čata. Zde byla na vlaku 12007 též využívána trojice vozů 810 doplněná o zvolenský vůz 851 na přípřeži. Ale opravdovou raritou (a to nejen zde, ale v rámci celých bývalých ČSD) byl ranní vlak 12001 v pracovní dny, který byl sestaven ze čtyř motorových vozů 810 a nejméně pěti, většinou však šesti přípojných vozů 011 (Baafx). Protože rozjezd takovéto monstrózní soupravy by vyžadoval maximální souhru všech strojvedoucích a byl by značně komplikovaný, jezdila turnusově na přípřeži tohoto vlaku lokomotiva řady 751, která zde jinak vozila manipulační vlaky. Přípřežní "zamračená" se objevila i v čele jiných vlaků při poruchách motorových vozů 810 nebo 851.
Zde se nabízí otázka, zda nasazení motorových vozů místo klasických souprav skutečně přineslo tolik proklamovaný ekonomický přínos...
Jinak tato trať byla jednou z těch, na kterých slovenské železnice v únoru 2003 zastavily osobní dopravu, aby ji v červnu téhož roku v redukované podobě obnovily...
Jak zde vypadá osobní doprava dnes, mi není známo. Osobně si myslím, že soupravy složené z vozů 810+011 zde jezdí stále, ale asi už ne v takových "ropovodech" jako v 90.letech.
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 174
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 04:38:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Unipuls:Včera kolem 11 hod. 809.281 v Nymburce za věšená za nějakou 742?To jela na garanci?To brzy.
www.zelfoto.webovastranka.cz
ICQ : 297-774-273
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1055
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 06:22:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jgcp: díky za zprávu. Ani bych se té garanci nedivil. Když jsme na ni koukali v MB, tak moc chvály na opravu nezaznělo, spíše naopak. Na pojezdu stačilo sloupnout puchýřek barvy pod kterým to jen kvetlo... Inu co je mokré to je čisté a co je natřené to je opravené.
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
Fiiiiira
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 7-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 16:57:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak sem dneska videl Cesko trebovsky motor 810.059-6 v Lounech, asi v novym unifikovanym nateru.
Čest památce provozu souprav Apolo v Chomutově
Glex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 184
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 19:18:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cožeeeee? 810.059 v Lounech? Neeeeeeee
Na té jsem v Poličce začínal:-( Asi na stálo že?

Stejně nechápu proč se tyhle přesuny dělaj. Louny daj motorák do Valmezu, Valmez dala 810.273 do ČT a ČT 810.059 do Loun. Jakej to má význam? Navíc DKV ČT. Nebude mít od příštího roku zvýšenou potřebu 810? To zasepřijdou odjinud jiné? Tenhle motorák zde vydržel beze změny 30let:-(
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 947
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 21:01:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nebyl tam náhodou na MVy?
http://karel-loko.net - web nejen o železnici
http://motovozy.vlaksim.cz - Atlas motorových vozů Č(S)D
ICQ 264305638
Glex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 22:36:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KArloslt: Vidíš to mne nenapadlo, že v Lounech se dělají MVy. No doufám že se nám vrátí.

Ale byla by to pěkná a zajímavá fotečka mít ji vyfocenou zrovna v těch Lounech

(Příspěvek byl editován uživatelem glex.)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25457
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 01:09:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kubrt:
V pondělí pozdě odpoledne jela z Budějc 230.022+810.571 směr Protivín, takže by to mělo sedět.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1799
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 18:26:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka kraťas:
Tuto neděli jsem viděl na vlaku 5913 810+011. Ještě také stála ve Štúrově jedna 812.
Není týden ten, abys nepotkal blbce každý den.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 951
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 18:55:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

které vozy mají pronajaty společnost Viamont a OKD,D od ČD?

Viamont - 810.205, 810.341
OKD,D - 810.192

na kterých tratích slouží?

(Příspěvek byl editován uživatelem karloslt.)
http://karel-loko.net - web nejen o železnici
http://motovozy.vlaksim.cz - Atlas motorových vozů Č(S)D
ICQ 264305638
854215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 563
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 19:34:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Karloslt: ohledně Viamontu:

810.205 slouží v celovozovém nátěru Viamont a příslušných vnitřních úpravách na trati 045 Trutnov-Svoboda nad Úpou

810.341 je v nátěru ČD, a ohledně nasazení - měla by sloužit na stejné trati jako kolegyně 810.205 protože oficiálně je zapsaná pod PJ Trutnov
http://zeleznicehk.czweb.org - Nové stránky o železničních fotografiích ze všech koutů ČR
ICQ - 205-355-261
854215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 564
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 19:42:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

když už jsme u pronájmů: mám nějaké staré informace z LOKOSTATISTIKY a potřeboval bych potvrdit jejich platnost.

810.435 + 810.607 - měly by patřit ŽELEZNICI DESNÁ, mají je ve svém nátěru. Patřili někdy ČD, pokud jo tak jakému depu ???

010.400 + 010.562 - Viamont by ji měl mít v Chebu
http://zeleznicehk.czweb.org - Nové stránky o železničních fotografiích ze všech koutů ČR
ICQ - 205-355-261
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1343
Registrován: 9-2004


Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 19:43:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: děkuji

Karloslt: 810.192 jezdí u OKDD do Vrbna už od začátku jejich působení zde (po opravě po povodni 1997, takže od ledna 1998).

854215: všechny motory ŽD byly dříve samožřejmě ČD, pracoviště Šumperk. S takovýma dotazama opatrně, připadám si pak hrozně starej

(Příspěvek byl editován uživatelem kubrt.)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25498
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 19:47:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nz. Ty motůrky by se snad měly nějak ve svých „depech” (PJ, PS) držet...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
854215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 566
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 20:00:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad kubrt: vaši frázi o tom stáří jsem nějak nepochopil . Můžete mi to objasnit, abych věděl jakým dotazům se vyvarovat ???
http://zeleznicehk.czweb.org - Nové stránky o železničních fotografiích ze všech koutů ČR
ICQ - 205-355-261

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace