K-report
 

Archiv do 10.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě 021, 022, 023, 024, 025, 026, 028 a 033 » Staré archivy » Archiv do 10.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1100
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 15:24:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych to pojal spíš jako rozloučení s řadou 749, než s Jeseničákem. Ceduli určitě plechovou, páč i kdyby bylo jasno tak kartonová navlhne a navíc je lehká. Taky by se mohlo stát že by se odporoučela už za Týništěm. Pokusil bych se jí upevnit na ty madla co jsou nad světly. Na ty jak si na ně stoupá fíra když meje okna. A to směrem nahoru, páč směrem dolu by zakrývala číslo. S obsahem bych to viděl asi takhle: "Dnes naposled" a pod tím ještě: "Depo Letohrad". A schrastil bych i nějakej smuteční věnec. Pověsil bych ho zhruba na logo ČD a přivázal na madla co jsou zvrchu na ceccích. A teď jde o to jak to provést. Mezi Týništěm a Hanušovicema by jela parádou vpřed, ale po objetí v Hanuškách by jí chovala do směrem do soupravy. Pak bysme se už domluvili jestli budem šotit R 756 v úseku Jeseník - Hanušovice, nebo bysme v Jeseníku parádu přendali na druhý čelo a šotili zas v úseku Hanušovice - Týniště. Chce to domluvit se jak s přednostou a strojmistrem, tak i s fírou.

Příští tejden pojedu ještě k Moravskýmu Berounu na odklony a až vyjde čas tak k Lichkovu. Pak bych se stavil v Letohradě v depu a pokusil se to nějak vyjednat. Pokud by se kroutili tak bych je masíroval tak dlouho až by povolili (úplatkama, lahvema s destiláty).
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 8-2006


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 15:28:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jako rozloučení s řadou 749 určitě,přeci jenom toho v Letohradě odjezdila dost....
MMch,Halfmistre,ty bys to pojal jako skupinový šot?
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2305
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 16:16:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petad - MMch, Halfmistre, ty bys to pojal jako skupinový šot, nebo šrot?
No Halfi - ono to také neni jen tak lehké, jak si myslíš...
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1101
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 16:56:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jasně že jako skupinovej šot. Nechci mluvit za Jakuzu ale ten by určitě při tý příležitosti vytáhl embéčko. A jemu je jedno koho veze, hlavně že dostane prachy na béňo.

Martine, ty než zvedneš v tý Boleslavi prdel a dojedeš si tam dojednat ten brejlošrot, tak to se dřív zvednu já v tej Jihlavě (Pardubicích) a domluvím tu 749.008 nebo 260.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 8-2006


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 19:40:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No Halfmistre,tedy nevím,jestli bychom se do embéra všichni vešli...Nás bude jak na***nejch jak to tak vidim
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 950
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 19:44:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PetaD. V Embéru nás jezdilo 5 a každej byl jak 2 Dunglové . Jinak zatím domlouvám Fabii, snad to tentokrát vyjde a CICI by zas mohl vzít Feldu. Takže máme 5-10 míst.


Prosím Prosím. Pohlídejte mi zítra co na čem jede aby se dalo vysledovat co bude UT a ST na Síle a spol - Díky
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 313
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 19:45:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak vás tady čtu tak to je Čenstochová hadr....tím myslím když se na Svátky sjížděj do Polskej Czestochowej poutní vlaky tak to je taky samý chvojí a andělíčci, holubičky, beránci, vlaječky, fáborky, kalichy, a mohutné prapory na čelech lokomotiv.
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1102
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 19:50:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No Pepo, takový rozloučení musíme pojmout velkolepě, a ne to vodfláknout.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 314
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 19:58:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakuza: Hlavně když něco punktuješ tak nezapoměň na staré přátelé , tím myslím ten Jeseničák. Jinak Jestli ti to pomůže tak dnes Na Raním Poznaňáku jela 750.312, viděl sem ji jak si to frčela na postrku nákladu do Polska vokolo devátej ranní, jinak kdybys něco punktoval na středu, tak sem na praxi v Těchojně na stanici.

Half: Jasná věc, zvlášť když s Jeseničákem vodchází taky kus mího šotomládí.

(Příspěvek byl editován uživatelem Pepa_L.)
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 951
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 20:04:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ZAtím vidím kmenovou sestavu pokud vše dopadne tak Já, Halfmistr, CICI (pokud nebude řídit auto 2), a dva trhlí Letohraďáci.
Vše je zatím ve hvězdách.

Pepo? Kde že jsi? Škoda že ne Lichkov, tam bych se za tebou asi zajel podívat

(Příspěvek byl editován uživatelem Jakuza.)
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Babor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 20:06:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa l: samozřejmě že 475.1, musím si pořádně nastudovat Atlas lokomotiv 1, v těch párách mám hokej, i když s touhle kultovní řadou je to ostuda
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2310
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 20:08:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


749 008 přišla takto do Letohradu

Ad Hafmistr - ty jsi vážně cvok, ty si myslíš, že je to tak lehké, aby ti depo dalo jen tak dvě loko na vlak?Já zvedat prdel nemusím.Mě ani o to moc nejde, já v Jeseníku mám Brejláče dost nafocené a zas takový šoto nejsem
Tak až se z Jíhlavy sebereš a dovalíš do La, tak dej vědět, jak sji dopadl.Ale myslím, že ti tam max pojede taková 749 0011,240,256
 
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 20:11:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak ještě do třetice, poslední dobou se mě zdálo že se nějak přestala dělat věda kolem 730
Alf píše:
Fotte 730 v HK 4x směr Letohrad,místo nich 5x 742 do HK!

Jestli to taky neznamená foťe 742 v Letohradě!

Jakuza: To má bejt kompliment nebo urážka, ikdyž Letohraďáci sme a trhlí taky, takže to vlastně ani nepopírám, ale šotouš kterej tvrdí že není blázen, tak je blázen. Jinak Lichkov se bude konat nějak před vánocema.

(Příspěvek byl editován uživatelem Pepa_L.)
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1103
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 20:43:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine, já jsem nevymejšlel nějaký přípřeže nebo postrky, ale Pepa. Jinak s Jakuzou jsme už na mašině domluvený, ale zatím to tutláme.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Babor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 21:01:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manemb: no vidíš, jak jí Letohrad prospěl... Ještě dotaz k tobě(sem to teda nepatří), už jezděj náklady na Zawidow? V úterý bych docela rád někam vyrazil a tady na Lichkovu ČD strašej s výlukama. Tak ať je doma aspoň nějaká brejle.
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 8-2006


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 21:46:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manemb: Kde je ta fotka focená?V jakej stanici?

Jakuza:možná bych taky jel,dám vědět včas jestli určo jo nebo ne.

Pepa_l:No vidíš-příští grafikon bude pro Letohrad asi jeden z nejhorších...Jinak,mě odchází kus šotomládí spíš na R 751 (rozuměj pražský rychlík o čtvrt na čtyři v Žamberku),ale ta klidná síla,ta je pro mě taky důležitá...
Prostě řekl bych,že za všechny vlaky,který pujdou s novým GVD do pr... rozloučíme právě na klidný síle,o to to musí být velkolepější.Chtělo by docela říct i Burdoj,ať to natočí a zařadí do ročenky a pak ať natočí nějaký berty,že ty taky odejdou...a teda i 742... Kurňa to bude atmosféra jak na funuse...
Tombart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 278
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 11:56:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co je s 080tkou? já jen, jestli má vůbec cenu ji dělat do dvojčete se 104řkou nebo už to je historie a jako vždy, když vznikne model, tak zanikne skutečnost....
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 993
Registrován: 7-2002


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 11:59:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Tombart: osobně jí dlouhej život nedávám, ale udělejte ji! Patina je na modelu nádhera ne? A na Vašem kolejišti: mňam!!!! :-)
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 994
Registrován: 7-2002


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 12:00:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad PéťaD: Burdu v tomhle zpracuju.
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 952
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 13:06:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

80 - bbude asi v záloze. V Čtvrtek se cosi kutilo s dynamem
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Tombart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 279
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 13:57:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PaV: o tý 80 se to říkalo už za dob, co jezdila tady a to už je aspon 2 roky. Takže třeba vydrží, spíš mě zarazilo, že dlohodobý dvojče se 104 se roztrhlo, tak jestli to není něco náhlýho.
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 317
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 17:50:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Halfmister:
Nevim co si to tady vymejšlíš? Já si teda nepamatuju co bylo včera, ale vo žádnejch přípřežích ani postrcích sem tady rozhodně nemluvil. Mluvil sem tu o pětasedmě, 750.333 nebo o 753.127 ale rozhodně ne o žádnej přípřeži ani žádnim postrku!!!Možná jenom že 750.312 jela v Neděli na postrku Pn-ka do Polska

Jinak dnedka jel přes Letohrad oranžovej čmelák S200-301?+Odosácká 742
Krom toho 80 poslední dobou nějak marodí nejdřív brzdič, teďka dynamo. Ale nejlepší na tom bylo že po rozpojení 374+080 jezdila 374 na nákladech soló a dokonce i na vosobáku.

(Příspěvek byl editován uživatelem Pepa_L.)
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 318
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 18:02:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakuza: Koukám že s toho bistra nakonec sešlo, Ještě zcela mimo diskuzi by mě zajímalo
proč se tady http://www.cd.cz/index.php?action=section&id=891 jmenuje jistá osoba s Chocně zvlášt a ostatní se házej do jednoho pytle (pod fandy železnice)
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 995
Registrován: 7-2002


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 18:06:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

:-)
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 954
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 18:47:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepo - 374 je v normálním názvosloví354???? Co dělala na osobáku a na kterým. Jestli byla solo tak to taky může znamenat jediné,že by byly rozpojený?
Jo jinak 9 nebudu mít auto

nevejde se do normálních měřítek
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 19:25:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nj, tak sem se splet hlavně že ty se niky nepleteš (viz Rakonewiece a Rakovník),ale všichni pochopili že tím bylo myšleno 354. Jinak sem tím myslel to že jezdila Sólo před tím než ji spojili s 104.
Jako 9 tohoto měsíce nebo 9 příštího,a kdo že se nevejde do měřitek, ta vosoba nebo to auto????? (když tak by se spunktoval číča)

Aha těma měřítkama byl asi myslenej ten vůz?

(Příspěvek byl editován uživatelem Pepa_L.)
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 955
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 19:36:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ten vůz ne. Ale dejme si bacha, i stěny mají uši :-)
myslel jsem 9.12
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 139
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 23:10:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže 9.12 pojede poslední Jesiničák?No pokud se aspon trochu něco domluví tak bych taky jel,neřikám že do Plzně nebo tam ale do Jesíka bych mrknul....zvlášt kdyby někdo měl místo v autě:-)
aktivist
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.235.141.187
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 11:08:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

příští GVD nebude pro Letohrad zdaleka nejhorší, nově příchozí řada 754 bude mít totiž vedle dveří napsáno DKV Česká Třebová PJ Letohrad, sněhulák TRU utře, kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp, v Letohradě mají totiž odborníky na ježdění i na opravy, takový pan D ten umí 754 pěkně opravovat, zvláště perfektně se kdysi naučil vykracování ochran.
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1104
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 12:05:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

příští GVD nebude pro Letohrad zdaleka nejhorší, nově příchozí řada 754


Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Hostivice
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.95.119.41
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 13:30:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro zajímavost, takhle se loučili v DDR s nasazováním Ragulinů na IC Drážďany-Norimberk a při rušení RE Drážďany-Wroclaw
 
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 996
Registrován: 7-2002


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 14:26:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 320
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 16:41:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakuza: Aha,už vím

Halfmister: Já vím že bertofilům je to proti srsti, ale furt lepší 754 než 810.

Jinak 8.a 9.11 2006 se koná výluka mezi stanicemi Jablonné nad Orlicí a Lichkov mezi 13:00 a 17:30



(Příspěvek byl editován uživatelem Pepa_l.)
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 8-2006


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 16:57:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak,dneska po půl pátý spatřena v Jabku bařule+ 2 bymee,směrem na Letohrad.Co to bylo?Víc sem neviděl,páč sem to zahlíd z přejezdu.
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 321
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 17:11:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petad: Hm, to bude mít něco společnýho s dnešní vejlukou...
A.F.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.60.15
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 19:07:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím!Pane kolego jak jsou důvěryhodné ty info o 754 v Letohradu!!!Ze srdce to Letohradu přeji,s HK je dokázali mnoho let udržet v důstojném stavu!Jinak dnes jsem zpovídal mého pamětníka ,kolegu z HK o parním provozu na trati 021.Řada 475 jezdila na 021!!!Jezdila v úseku Praha-HK-Letohrad-Hanušovice,tam mašina objela jela do depa pro uhlí,vodu a udělala si ohen(popelové jáma)na soupravu nastoupil Šumperský bulík 464 a valil do Jeseníku a zpět tam ji opět převzala 475,pokud nebyl bulík a stávalo se to dost často tak jela Hradecké pětasedma na horu a to byl potom kvapik,a všechno se stihlo!!!Jinak na 021 ještě jezdili 464 HK,Letohrad,354 a dokonce i 387 Mikáda ty byli HK 2.Pokud bude mít někdo ještě otázky okolo parních lokomotiv na Letohradsku mohu se pozeptat,pamětníků ubývá!!!
TB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.30.192
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 20:32:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Hostivice:
Naštěstí se jim tam výjimečně ten Ragulin na IC (Dre-Nor) ještě projede. Ale jak to bude v Letohradě...
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 956
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 21:36:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aktivist - při pohledu na nový GVD se mi nápisy PS Letohrad (pokud je tma tedy někdo nedodá na černo) asi nedočkáme. poněvadž do Letohradu jsou dva obraty 754. A to snad okolo 2. hodiny přijede na 751 a vrací se snad i ta souprava na jakémsi SP do hradce trasovaná v dnešní 756 a poté tu je obrat na 251 který bude jezdit do března a asi v Letohradě bude ta 754 nocovat. 250 251 jede zhruba v dnešním čase, takže ani o tento R nepřijdem. jediné o oc Letohrad přijde bude ranní velice solidní spojení a to dvě klasy ráno v 9:30 a 10:30 od Týniště. Takže proto nevidím důvod proč by to mělo být pod PS Letohrad. Protože Trutnov má živit každé dvě hodiny Sp nebo R na 032 což bude mnohem na stroje náročnější. Tam jsou to dva stroje a turnusová potřeba bude 5.

PS: Oběhy jsem ještě neviděl a bohužel ani teď u sebe nemám ten návrh protože doma mi nechodí Acrobat
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 957
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 23:34:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro obdivovatele řady 749 a 751. Dneska jsem spustil svoji galerku na www.jakuza.ic.cz. Zatím tam jsou nové galerky z 310 a 021 (asi už znáte). Chystá se 292 a Slovensko (to už berty nebudou)
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2339
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 17:17:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jakuza - No, docela dobrý..jen jsem tam nenašel tu 753 127
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 322
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 19:10:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakuza: hm, tak si ty tvoje stránky můžeš opravit protože nvě spojený dvojče se už nekoná, prorokoval sem to dobře, 751.104 jezdí opět ve dvojčeti s 751.080 a 751.354 jen postává před depem, takže návrat do starejch kolejí.
Jinak dneska na ranim Poznaňáku 749.008 a na Klidnej síle nějaká červená berta (asi 011?)

PS: a Mezilesí v Kl. se píše Miedzilesie
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 09:53:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera sem jel rychlíkem co je o půl osmý večer v Letohradě a jela na něm 749019-6,nevíte co se s ní stalo.......přila do žamberka asi dvacítkou,což velice pobavilo Holandské studenty které jsem chtěl vzít na projíždku vlakem.....do letohradu už jela v pohodě,což je jasný,je tam pěkný klesání.....že by měla potíže do stoupáná do Žamberka?
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 8-2006


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 18:30:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdar.V jednom atlasu lokomotiv sem našel tuto fotku lokomotivy 121.071...Nemohla být náhodou dělaná v Leťáku?Mě docela přijde,že to tam dělaný je.Co myslíte?
 
Autora neznám
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 997
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 18:33:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Selner kniha Lokomotivy z roku 1995. Fotka je z Letohradu z roku 1992, kdy tudy projížděli IGE do Miedzilasie. Byly to 475.179 a 387.0143. Tohle je při jejich odtahu z5.
Když v té samé knížce nalistuješ téměř nakonci reklamu na ŽOS Česká Třebová, tak je tam ještě Žehlička v Letohradě s budovou.
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 8-2006


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 18:36:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To byly časy...
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 998
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 18:47:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jj to přesně jsem zapomněl do toho příspěvku napsat. Zrovna tyhle vozidla já totiž žeru. Kam se na ně taková Bařule hrabe...
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 8-2006


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 19:45:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já je docela žeru taky,docela bych i dal takový šestikolo v Letohradě,to už dlouho nebylo...
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 999
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 19:54:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak jen tak pro namlsání... Fotky jsou z jednoho dne - 25.6.2003

 
 
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 8-2006


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 20:37:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je prosim žrádlo... Kdo ví,jestli to ještě kdy bude...
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 958
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 21:32:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no a co. zelený šestikola.Tohle jsou stroje
http://www.jakuza.ic.cz/13,14.09_06_292/index.htm

******
 ******
 ******
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 324
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 21:36:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PetaD: JJ, dokonce s tej akce existuje i dokument kterej točil Burda ještě tenkrát na kamreu z průmyslovky a sou to docela žrádelní záběry. JJ, vezly to 475.179 a 387.043 a z Miedzilesie si je vzala na hák tenkrát ještě pravidelně provozní!! pára PKP Pt47-28 (dodnes existuje již pouze jako šrot) z tehdy ještě probvozní výtopny Klodzko.Taky je tam dobře zachycený Miedzilesie před elektrizací.

PaV: Ach jo, kde ty loňský sněhy sou? Nejlepší na tom je ale ta Pt47-28 a ten sergej v Miedzilesie, a potom to jak v Letohradě na peróně stojej všichni ajznboňáci tehdá ještě v ČSD uniformách a jak to přišly přivítat všechny školky s Kyšperka....jako kdyby přijel císař pán

Jakuza: Hm, ta 831 jo, ale ty berty to je ještě každoden...ale co to je voproti tomu Burdovu dokumentu, hadr...

(Příspěvek byl editován uživatelem Pepa_L.)
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 141
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 23:17:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já nevim jak často se šestikolák dostane do Letohradu,ale tim že nejsem místní tak sem do ted neměl štěstí.....nějakou 122 jo ale 181 ne.....při jakej situaci se sem má šanci dostat?Když nemaj v Třebovej volnou 130?Jo a byla někdy v Letáku třeba 150/1 s něčim,to asi těžko co?
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 300
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 04:20:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

150 jezdili pravidelně na polských rychlících přes UnO
V 90tých letech jelo šestikolo občas i na osobácích,běžný provoz v okolí Třebové....
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1000
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 09:24:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je sorry za ten úklep s tou 387...

ad Alešt: Dneska už 181 (2) těžko. To byly náhrady, když ještě šestikola byly ve třebový. Dneska spíš ta 122/3.

Jj 150 jezdily až k nám koncem osmdesátejch let. Když se kouknete do Filipesovi knížky, tak je tam dokonce fotka, kdy byla v Letohradě na opravě. Teda ono tam bylo na opravě i metro... :-)
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 12:46:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alešt: Přesně na toto sem se nedávno ptal Burdy a ten mě říkal,že 150 se občas objevil na EX 6/7 Praga (Praha-Moskva) místo 141.Pak tam byla asi před 4 lety duhová energie,víc nevim

PaV:Jo,nemáte třeba nějakej dokument o oslavách 150 let provozu trati Praha-Olomouc,jak to bylo v roce 1995?Vůbec,z jakýho roku je váš nejstarší videopořad?
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1001
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 12:52:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Váš? Doufám, že je to množný číslo a ne vykání :-) Já osobně jsem začal točit až v roce 98. Do tý doby jsem si udělal pár fotek.
Teprve když jsem přičuchnul ke kameře, tak jsem začal dodávat záběry Burdoj a vlastně taky sám začal exmerimentovat se střihem. Apropos 21.11. od 18ti hodin další povídání o mašinkách a tentokrát to bude o Pepou L vychvalovaných Polských párách a Jakozuvě 1000 MB.
Burda točí dokumenty od roku 1990, kdy na prumku koupili velkou kameru (pak se rozbyla při experimentech s nabíjením baterie v autobuse :-). Z toho plyne, že je i dokument o 150ti letech. Nejlepší je však záznam z roku 1991 z Mikulášský. Jde tam Mikuláš v "rybáku" a zastaví se na debatu s nějakejma hoooodně malejma špuntama říká: "Jo kluci Patočkovi, tak co byli jste hodný? ". :-)
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 13:01:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo to asi byl,že ? Ne,samozřejmě váš mělo být množné číslo...A kdy se zrodil nápad udělat ročenku?Taky je první z roku 1991?
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1002
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 13:06:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ročenka je první tuším 99...

No vono kde asi byl P.D., když byl malej Pepa L (touhle chvílí točící klikou na dopravním sále v ČT :-)) osloven samotným Mikulášem a drkotal zubama, aby ho náhodou čert, dokonce s blikajícíma rohama, neodnes? :D
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 327
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 20:34:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JJ, tak klikou už sem dotočil, vlaky jezdily na blok jak za starejch dobrejch časů ČSD ale to patří jinam....

Jo, dneska už legendární akce 150 let Olomouckopražskej dráhy, sám sem byl osobně se podívat tejden předtím na protokolární vlak v Ústí nad Orlicí na Městě ( dodnes si pamatuju že měl sekeru a z nudy sme počítaly projíždějící šestikola ), na samtotnej akci a na kavalkádě z Douhej Třebovej...žrádlo.( skusim někde zahrabat ve fotkách co fotil táta na klasiku)
A co se tejká tej mikulášskej roku 1991 tak nepopírám že sem tam byl...dodnes si celou akci vybavuju do detailů jako jsou třeba i mechanický ranžírky v Dolní Lipce, dej jim pán Bůh večnou slávu.

Jinak k těm šestikolám, taky tady krosila 180.002 na osobácích při 20 výročí elektrisace z Letohradu do Ůstí nad Orlicí, ale byla zastíněná známější bobinou E499.004
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 328
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 20:39:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PaV: JJ, blikající rohy, to bylo tenkrát v tom jednaadevadesátym něco...ale dnešní děti zhýčkané kompjůtrama a moderní technikou už to asi nenadchne chtělo by to asi inovaci

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace