K-report
 

Archiv do 18.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Nákladní doprava » Staré archivy » Archiv do 18.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1834
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 17:18:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autíčka z DNV projíždějí Brnem:
 
V těch třech stodolách za umělohmoticí jsou tedy s největší pravděpodobností nějaká porší embrya?
Otevřené vozy jsou zaplněny auty různých značek, typů a kategorií. Takky vás učili, že volkswageny jsou z Wolfsburgu a audi z Ingolstadtu? Kde ty věci...
 
 
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1109
Registrován: 3-2004
Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 17:23:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dj_cargo
Jak symbolické, jako Ješíš si nesl svůj vlastní kříž, tak ta baruna v čele si veze......
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 349
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 20:01:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takhle apokalypticky bych to neviděl. Spíš se dá říct, že se železnice pomalu stává zajímavou i v tradičních silničních přepravách.
Prostě začínají chybět auta na převoz aut.
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 634
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 21:37:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nechybí spíš řidiči pro ty auta, co vozí auta?
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2394
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 23:00:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dj_cargo: Hmmm... Pěkné tahače. Ještě před pár dny se v tématu Tratě 120... tvrdilo, že dodávky nebo náklaďáčky. A nakonec se potvrdila spíš závorka (nebo možná trochu větší) Ale kvůli čemu 20 km/h do odbočky?
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 350
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 08:37:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

D. - A nechybí spíš řidiči pro ty auta, co vozí auta?

Taky se to tak dá říci.

M. - Ale kvůli čemu 20 km/h do odbočky?

protože Urmiza.
Kade
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 490
Registrován: 7-2002
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 08:46:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet - nééé, podivej se na ty moje fotky, vozy na porsche jsou objemnější, ten jeden klasickej habilns za mašinou tam byl fakt náhodou. A hlavně to jsou separátní ucelený vlaky přímo v trase Leipzig - DNV, 47311,47313/47316. Do DNV se jinak z Německa (Fallersleben, Braunschweig a pod.) naváží díly i pro ostatní modely a vlaky zpět (sudé v čís.sérii 45300-45310) pak bývají směska skříňáků a aut. Někdy se povede že tojsou jenom auta, jinak trasa pro čistě autovlak je jen 47300 do Emdenu, toněkdy bývají ty barevné skříňáky (Hccrrss) Car Rail Logistics. Dle mých občasných pozorování ty Porsche vlaky jezdívají docela na čas, naopak všechno ostatní citované zcela choaticky. Vůbec ale nerozumim tomu, že v letošním ND nejsou žádné trasy právě pro ty díly z Německa do DNVsi. Že by to přesměrovali přes Rakousko ?
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1375
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 10:40:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://pardubicky.denik.cz/pardubice/zpravodajstvi_kraj_pa/HK20061109000021.html

Takže na lokálce do Prachovic by mělo být k vidění asi o něco víc cisteren ...
www.trolejbus.cz * www.pshzd.wz.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 351
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 10:44:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějaký nový kontrakt na návozy PHM z Německa do Heřmanova Městce už by měl běžet.
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 635
Registrován: 2-2004


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 11:00:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych měl dotaz na ten nový cargovlak do Itálie: Který "rakouský partner" to tahá v Rakousku? ÖBB?
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 352
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 11:30:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1837
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 15:00:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kade: ď. Abych byl úplně v obraze: co všechno se dělá ve fabrice v DNV? Probíhá tam - řekněme celková výroba aut nebo jen konečná montáž z přivezených dílů? A další dotaz: některá auta jsou částečně zabalena papírem, některá nejsou zabalena vůbec a některá jsou zafačovaná stylem "bolavá noha". Jedná se o ochranu nějakého exkluzivnějšího provedení laku?
Jaké modely se ukrývají v barevných vozech RCL se mi z důvodu neprůhlednosti plechu nepodařlo zjistit.
 
(Prosím Tmsq za provedení prominutí z důvodu zneužití jeho fota ).
Kade
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 492
Registrován: 7-2002
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 15:01:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K těm Scaniím - tak bohužel - pouze ojedinělé řešení při nárazově velké potřebě dovozu z holandského meziskladu do ČR. Takže nejen řezání vlastní větve ale zřejmě i doklad toho, jak tu prodej trucků frčí... (i když to mohlo být i pro další země). Docela ironický je i pohled na vlak vezoucí nejnovější kamiony, v jehož čele je bardotka z roku X a blíží se právě k mechanickému návěstidlu z roku Y.
Mmch. jak si tu zpracovávám příbuzné údaje, tak zjišťuju, že docela drasticky poklesl podíl dráhy nejen na importu do Jenče (dnes už jen Kia) ale ještě víc na importu Pežotů a Citrónů do ČR (před spuštěním hubu u TPCA se Citróni dováželi právě přes Jeneč). To už jaksi v tiskových zprávách ČD chybí.
Kade
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 493
Registrován: 7-2002
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 15:11:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to je otázka, kde si stanovit hranici mezi celkovou výrobou aut a konečnou montáží z přivezených dílů :-) Ale o Touaregách, Q7 a Polech se snad dá říct, že se tam prostě vyráběj. Ve vozech Car Rail Logistics bych tipoval zase tyhle SUVéčka, mělo by jít právě o ten zmíněný Nex 47300 do přístavu a export do zámoří. V ČR se v nich jinak v současnosti vozí snad jen Toyoty Kolín - Zeebrugge a zpět (import zámořských a export kolínských). Jezdívaly v tranzitu PKP-FS na II. koridoru, to už už je pár let minulostí, stejně jako zrovna import do Jenče. CRL je totiž (snad ještě) de facto 50/50 spol. podnik ÖBB a Hödlmayru (tj Jeneč). Od roku 2004 jejich používání ale smluvně přepustil ATG (což je dcera DB), který dělá mimo jiné přepravy pro VW.

Obaly jsou podle mě prostě ochrana u dražších aut nebo provedení, jestli je to náhodně, na základě požadavku zákazníka nebo úsudku výrobce , to bych už jen spekuloval. To je právě ten problémdráhy- poškozování úmyslné i neúmyslné, kryté vozy jsou řešením, ale dražším...
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1838
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 15:39:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dík, Kade. K tomu balení - zaujalo mě to právě proto, že na jednom voze často bývá qidění několik aut stejného typu, přitom některá nejsou balena vůbec, některá částečně (viz moje včerejší fotky) a něterá kompletně.

To je právě ten problémdráhy- poškozování úmyslné i neúmyslné
Kdysi jsem viděl v jednom vlaku auta bez kol ležící na podlaze...
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 353
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 19:42:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen pro zajímavost - zafačované Q7 letos v říjnu v Kútech. Foceno přes kouřové sklo Hungarie .

 
 
 
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2395
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 20:55:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kade: Mmch. jak si tu zpracovávám příbuzné údaje, tak zjišťuju, že docela drasticky poklesl podíl dráhy nejen na importu do Jenče (dnes už jen Kia) ale ještě víc na importu Pežotů a Citrónů do ČR (před spuštěním hubu u TPCA se Citróni dováželi právě přes Jeneč).

Toyoty Kolín - Zeebrugge a zpět (import zámořských a export kolínských).


Ten druhý citát mi připadá naprosto logický, ale proč tedy podle stejné logiky Pažouty a Citróny nehodí na vyrovnávky z Francie do Kolína? To je tak složité místně propojit exporty s importy? Stačí Jeneč zaměnit za Kolín
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 354
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 21:29:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale proč tedy podle stejné logiky Pažouty a Citróny nehodí na vyrovnávky z Francie do Kolína? To je tak složité místně propojit exporty s importy? Stačí Jeneč zaměnit za Kolín

No hlavně asi z důvodu, že místa vykládek ve Francii nejsou pravděpodobně stejná s místy nakládky k nám. Navíc tok z Kolína do Francie asi bude mnohem silnější než tok opačným směrem.

Z toho vyplývá, že vozy Gefco mají trochu složitější "oběhy". Do Kolína navíc jezdí prázdné například i z Varšavy, a to dokonce přes Glucholazy a Ramzovou . Dále jich ze západu nemálo směřuje na nakládku do Trnavy.
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1687
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 22:06:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono i ty jakoby "nahatá" IGK na vg jsou pochopitelně chráněná vrstvou vosku, což samozřejmě není takto vidět.

Jinak bude asi docela problém s nevyrovnanými IGK toky z ČR/SR směr západ, tedy hlavně až se pořádně rozjede Trnava a Žilina - o Nošovicích nemluvě. Tam kde se daří obousměrně vytěžovat silniční přepravníky, nemá dráha většinou moc šancí. Takže importy z Francie k nám skutenčně přešly na silnici souběžně s rozjetím výroby v TPCA.

Organizované bandy vykradačů jsou taky problém - člověk aby pak měl ještě výčitky, když sem píše, že zrovna někde nějakej takovej vlak jede.
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2397
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 23:38:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trainspot: Tam kde se daří obousměrně vytěžovat silniční přepravníky, nemá dráha většinou moc šancí.

Tomu nerozumím. :-( V čem má obousměrně vytížená silniční doprava výhodu oproti (potenciálně) obousměrně vytížené železniční? Ve flexibilitě nakládacích/vykládacích míst na obou koncích, která ač blízko, jsou jiná?

Je mi jasné, že u nás (a Slováků) bude trvalý přetlak exportu vozů nad importem. Tím spíš bych čekal, že veškeré importy budou jen vytěžovat prázdné jízdy vozů. A jak to čtu, tak vytěžují výlučně prázdné jízdy kamionů.
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 356
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 01:17:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To byste se měl M_ve spíš zeptat v Gefcu nebo ATG, proč je jejich obchodní politika jednoznačně orientována na pravidelné ucelené vlaky a malé objemy (=prakticky vozové zásilky) cíleně utlumují.
A zcela upřímně řečeno pro železniční dopravce se také nejedná o žádný super byznys, jak by se možná mohlo zdát. Auta jsou zboží velmi lehké, čemuž odpovídá i nízké dovozné. Ve spojení s uvedenými riziky nejde tím pádem o zas tak atraktivní záležitost. Výhodnější je vozit spíš uhlí...
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2398
Registrován: 6-2002


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 14:29:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dj: Auta jsou zboží velmi lehké, čemuž odpovídá i nízké dovozné. To je pravda, auta jsou hlavně "vzduch". Navíc na silnici jezdí kvůli zvýšení efektivity na různé výjimky (délka soupravy přes 20 metrů, výška 4,2 m místo obvyklých čtyř). Navíc výrobci nástaveb, návěsů a přívěsů dělají doslova psí kusy, aby tam aut nacpali co možná nejvíc. Občas doslova valím voči, co všechno je možné.

Snaží se i výrobci vagónů přijít s nějakou nezvyklou "kompresí", aby naplno využili GC (kde už je) nebo prázdný prostor nad čumákem auta? Nebo třeba Smarty nakládat napříč. :-)
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 357
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 16:19:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebo třeba Smarty nakládat napříč.

Obávám se, že prodeje Smartů nebudou nikde tak výrazné, aby tato vozítka naplnila ucelený vlak.

Snaží se i výrobci vagónů přijít s nějakou nezvyklou "kompresí"

Takhle vypadají soudobé US-IGK-vagony . Umožňují skládat auta do dvou nebo tří vrstev (podle toho, jestli vezou "cars" nebo "trucks"). V evropských podmínkách bohužel asi těžko použitelné.

M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2400
Registrován: 6-2002


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 16:50:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dj: Pěkný stodoly! Ovšem s výškou 6,15 m jsou o metr a půl vyšší než je teoreticky možné v naších krajích. :-( Já měl na mysli spíš různé šikmé stavitelné plošiny do nichž jsou auta na kamionech nastrkána s neuvěřitelnou vynalézavostí.
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 359
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 18:02:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já měl na mysli spíš různé šikmé stavitelné plošiny

To ty americké vagony právě umožňují (viz ta zmínka o dvou nebo třech vrstvách), akorát se mi nepodařilo vygůglit žádný nákres. Mám ale obavu, že v evropských poměrech se kombinací nakládek moc vymyslet stejně nedá a že vagony zas tak moc prostorové rezervy (vzhledem k použitelnému průjezdnému profilu) nemají.
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 377
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 18:57:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tož toto sem eště neviděl
Kils 3380 002 -0
 
- foceno v Otrokovicích
--> ŠOTING 4EVER !!! <--

810 The best of motorové vozy
14Tr The best of trolejbusy

E - mail: ckd.zlin@seznam.cz

Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 853
Registrován: 9-2003


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 11:25:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera v Pardubicích v 19.12 vojenský náklad: 130 + 7 vozů s technikou.
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 854
Registrován: 9-2003


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 11:27:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Směr Česká Třebová ...
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Kade
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 495
Registrován: 7-2002
Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 20:57:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...snad vysvětleno, jen dodám, že ten pokles podílu na současných dovozech do Jenče byl myšlen tak, že i přepravy aut Kia jsou letos o dost nižší než vloni.

Šari - viz např. příspěvek Plácačky z 25.10.
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 346
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 21:24:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolegové poradíte co je toto za přepravu?
Foceno v Číčenicích tr.190

 
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 360
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 21:59:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Datum by nebylo?
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 804
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 07:34:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pépa:
To vypadá na pěkně jetý hřídel parní turbíny.
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1689
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 09:53:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já měl na mysli spíš různé šikmé stavitelné plošiny

No já viděl akorát nějaké fotky systému zkoušeného snad někdy v 70. - auta ve svislé poloze podvozky od sebe. Ale to byla jen nějaká slepá ulička. Jinak v současnosti bych řekl v Americe jen ty tři patra na sobě.

Na rozdíl od toho silniční doprava skutečně stále zvyšuje nakládací faktor všelijakými udělátky.

Auta jsou zboží velmi lehké, čemuž odpovídá i nízké dovozné.

No - to je přesně ono - přece si nebudeme huntovat tratě těžkým zbožím, jako kamení, železo nebo uhlí. Raději budeme vozit polystyren a auta - takto zřejmě uvažují tvůrci tarifu.
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 362
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 10:24:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

přece si nebudeme huntovat tratě těžkým zbožím, jako kamení, železo nebo uhlí. Raději budeme vozit polystyren a auta - takto zřejmě uvažují tvůrci tarifu.

?? Spíš tvůrci smluvních cen.

No já viděl akorát nějaké fotky systému zkoušeného snad někdy v 70. - auta ve svislé poloze podvozky od sebe. Ale to byla jen nějaká slepá ulička.

Upřímně řečeno si nějak neumím představit nějakou složitou manipulaci při nakládce autovagonů. Dost velký opruz je i manipulace s plošinou u posledního vagonu u rampy (její ruční zvedání s naloženými auty). To by každý vagon potřeboval svého operátora (jako má kamion svého řidiče), a tím by to šlo asi celé cenově úplně do .
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1690
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 11:17:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já narážel samozřejmě na TVZ a na dobu kdy se tak skutečně /ne/jezdilo. Koneckonců je to stále výchozí podklad i pro udělování slev. Kde má vůbec původ takto krutě progresivní zdražování těžšího zboží?

Zase opačný extrém byl, když SNCF někdy v 50./60. letech zvedly minimálku a přepravy IGK tak skoro ze dne na den přešly na silnici.
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 363
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 14:13:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kde má vůbec původ takto krutě progresivní zdražování těžšího zboží?

Tak to nevím. Asi to tak bylo vždycky.
quenya
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.63.193
Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 14:21:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To všichni : Do Kostelce a Sedlnic pro Státní hmotné rezervy až do dubna příštího roku pojede mraky JET A-1. Je to kšeft Totalu a vyhráli jsme to my (ČD) společně s DB. Spedičně po celé trase DB/ČD to dělá firma Railsped Plzeň.Vše jezdí přes Cheb st.hr.
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 805
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 14:57:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

quenya:
Státní hmotné rezervy, tedy obilí? Přes Plzeň? Že jsem si nevšim. Odkdy to jezdí? A kolikrát denně?
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 706
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 15:01:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Qěci: JET A-1 asi nebude obilí
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 307
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 16:01:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kostelec u H.Městce v lesích ukrývá nádrže paliv.
V současnosti se staví nové kapacity.

Více takových "Prachovických lokálek"...

(Příspěvek byl editován uživatelem miram.)
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1384
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 19:20:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kostelec:

 
 
 
 
 

Na poslední fotce dole stanice a v pozadí sklady. Lokálka vede lesem vpravo od skladů.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.wz.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1385
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 19:32:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě detail - u toho článku http://pardubicky.denik.cz/pardubice/zpravodajstvi_kraj_pa/HK20061109000021.html je fotka... Ale jejím autorem je Martin_J (ačkoliv Deník uvádí, že je jejich):
 

Fotili jsme tam spolu třeba tohle:
 

A o tomhle jsem přemýšlel ... vypadám tam docela extra použitě, ale jo - dám do sem, lepší to nebude. Jmenuje se to Dement na nádraží:
 
www.trolejbus.cz * www.pshzd.wz.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27416
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 19:40:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pépa:
Já zas viděl v neděli v Dívčicích hlubiňák
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 807
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 19:47:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

quenya:
A jó, už vím, tak to ty cisterny jezdí možná i dvakrát denně.
quenya
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.4.65
Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 21:32:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JET A-1 je letecký palivo.Jinak jezdí dvě soupravy cisteren sem a tam , opravdu přes Cheb. Někdy přes Plzeň, až bude výluka, tak přes Ústí.Jezdí to ze skladů od Frankfurtu (Main).
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1386
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 21:47:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Palivo - my jsme tam fotili tohle:
 
www.trolejbus.cz * www.pshzd.wz.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2417
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 13:54:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotky kontejnerů ze všech možný stran jsou celkem běžně k vidění všude. Existují i nějaké fotky kontejnerů zespodu?

Možná se divíte, proč se ptám, ale párkát jsem viděl na návěsu dvě dvacítky - přední výš, zadní níž. Nebylo mi jasné, jak to dělají při přepravě 40' kontejneru, ale tuhle jsem se dočetl, že pokud má tento kontejner vpředu "tunel", může si sednout na návěsu nad točnou níž a vejde se (snad i jako high cube) do výškového limitu 4 metrů.

Máte někdo fotku "tunelu"? Předem dík.
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1695
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 14:22:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, ono většinou není moc radno chodit pod zvednutý kontejner, takže momentálně v PC nic takového nemám. Ale třeba tady je víceméně alespoň vidět, jak to vypadá z boku a je tam hned několik provedení. Tento jev se někdy popisuje taky jako "goose neck".
 
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1696
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 14:47:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když tu vidím to rameno "reach stackeru", tak si neodpustím takovou perličku. S konečnou platností byla v Janově zlikvidována nedávno fabrika firmy Belotti, která zde v roce 1969 takovouhle věc poprvé sestrojila a pak dlouhá léta jako jediný výrobce i vyráběla. Až do doby, kdy před pár lety zkrachovala. Dnes je největším výrobcem Kalmar.
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2418
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 15:06:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trainspot: Dík. Netušil jsem, že je to viditelné i z boku. Předpokládal jsem, že z důvodu pevnosti musí být čelo s plným profilem a to "vydlabání" je tudíž viditelné jen zespodu.
K.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.184.112
Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 08:26:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČD si dlouhodobě pronajímají / kupují ? 27 vozů Roos série 33 56 352 6xxx-x (001-027).
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27462
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 14:34:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Právě mi tu od Budějc projela lamina (240.047?) s plošiňáky OKD na nichž jsou vždycky takové tři vany. Cca 15 vozů.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
LB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.147.66
Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 20:18:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

s plošiňáky OKD na nichž jsou vždycky takové tři vany
Nebyly to náhodou kontejnery ACTS? :-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27479
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 20:21:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byly to tyto (fotky a informace od uživatele Bílý_petr):
 
 
Lamina to byla 240.064, výchozí stanice Jarošov n/N, cílová Třebušice.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2940
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 21:09:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To vypadá na ACTS.
"Já vítám déšť, haleluja, já vítám déšť,..."
Kade
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 498
Registrován: 7-2002
Odesláno Pátek, 17. listopadu 2006 - 10:05:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taktak, po Meziříčí/Jablůnce se daří rozjíždět další relace, z pondělí na úterý (tj. s dojezdem snad až za světla) mají jet Třebušice - Bruntál.
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 815
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 17. listopadu 2006 - 12:32:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ:
Ano, včera nám to na České západní zaváděl dispečer. Ale jelo to až po 18. hodině, tedy jsem nevěděl, co to bude. Co to je? Uhlí pro drobné uhlíře?
Mcx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 215
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 17. listopadu 2006 - 22:47:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z Jarošova se to (ACTS) vracelo prázdné a do Jarošova ložené hnědým uhlím z Třebušic. Celých 15 vozů.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 799
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 21:03:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravim,
mel bych dva dotazy na kontejnery.
1. Nozicky
 
Ty jsou soucasti kontejneru, ci nikoliv ? Tipuji ze nikoliv, protoze na aute lozeny kontejner je ma, ale na slozisti, jsem je uz nevidel a na vlaku uz vubec.
To heblo vlevo, predpokladam nejaky special pro manipulaci "nohatych" kontejneru.
2. Kontejnery s agregatem.
 
Predpokladam chadici ucel, ale kde berou energii pro agregat ? Nevidel jsem je nikde pripojene na elsit, akorat na jednom slozisti, byli umistene u nejake spesl lavky, ale nebylo poznat, co tam s nimi vyvadeji a proc tam jsou.
3. Kontejnery vz. Deutsch Post/DHL. tohle oznaceni neni proto, ze bych nevidel i jine provozovatele, ale tech je videt nejvic. O co jde, kontejner s hladkymi vnejsimi stenami, 20" a misto dveri shrnovaci roleta, nebo jak se to jmenuje. Videl jsem to na vlaku, na slozistich nee a ani na lodi. Na aute, co jsem si vsiml to po nalozeni jezdi jako dodavka, dokonce jsem snad videl jedno auto vzadu s hydraulickou plosinou a na boku byl napis nejakeho obchodniho retezce, ale bylo to nadranem, cili bez fota a jinak ostatni bych musel moc hledat. Co to je zac ? to je nejaka DE specialita, ci co ?
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 827
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 23:30:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chladicí kontejnery mají dieselův motor.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace