K-report
 

Archiv do 28.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » RTexpress » Staré archivy » Archiv do 28.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 02:37:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cestující: Jaký význam, vlaku, máš, když režijku neuznáš?

RTExpress: Musím zdrojem peněz být, hodně lidí přepravit.

Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1170
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 07:40:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsme si vědomi, že na veřejnost proniklo spoustu spekulací a neúplných informací...
Však to byl záměr, ne?
No a vo tom to je
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
Tramtejl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.156.194
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 08:38:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38: Pokud jsou ty časy pravdivé, nechápu, proč to děláš. U ČD budiž, ale pan Šimral má asi důvod, proč nám ty časy neřekne sám, nemyslíš? Kdo se je měl dozvědět, je bezpochyby ví. Abys jednou na to své hraní si na boha všech schotouschu nedoplatil
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 426
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 09:00:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Časy jsem sem dal hlavně kvůli a těm, co ten vlak budou chtít vidět "naživo". Nevím, co je na tom tak závažného, stejně to druhý den po prezentaci už budou vědět všichni.

Jako důvod k nezveřejnění časů vidím akorát to, aby tam neotravovala a nepřekážela horda šotušů :-)
ICQ 311-297-744
T 679.1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.27.169
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 09:16:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aby jste se z toho RTexpressu nepo....Nic proti němu, ale někteří šotouši jsou zralí na Chocholouška. Je vidět, že jim z toho už hrabe
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5293
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 11:50:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, myslím, že to zveřejnění je vcelku fuk, protože ikdyby to nikdo nevěděl dopředu, tak díky rychlosti internetu by byl RTexpress okamžitě očekáván davy šotoušů z pardubické DFJP.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Aleš Liesk.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 11:51:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jízdenka - potvrzení o zaplacení za dovolení ježdění
Místenka - potvrzení o zaplacení za dovolení sezení
Analogicky tedy:
Kuřenka - potvrzení o zaplacení za dovolení kouření
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2002
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 12:26:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kuřenka - potvrzení o zaplacení za dovolení kouření

Neni to spíš poukázka na konzumaci 1 ks kuřete v jídelním voze ?
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 877
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 13:05:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kuřenka - není to jakýsi krajový výraz z Podkrušnohoří z okolí Dubí a E55?

PS: já to vím - případnou výhru ponechávám na dobročinný účely

Stejně si to ale do konce roku asi budu muset vyzkoušet do Ostravy a zpátky....
Chocholoušek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 13:12:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...ale někteří šotouši jsou zralí na Chocholouška. Je vidět, že jim z toho už hrabe....No, myslím, že to zveřejnění je vcelku fuk, protože ikdyby to nikdo nevěděl dopředu, tak díky rychlosti internetu by byl RTexpress okamžitě očekáván davy šotoušů z pardubické DFJP.

Nebojte, sanitní vozy na toto šotobití jsou též objednány.
kpt.Hejl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.196.213.131
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 13:15:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Začíná to tady být opravdu brutální,uvolněte koridor pro průjezd sanitních vozů............
kpt.Hejl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.196.213.131
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 13:17:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hrome,odborný lékař mě předběhl.
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 13:32:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aneb každých půl roku, končí dav šotoušů u výše uvedeného pána
A kam že to chcete ?
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 139
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 13:48:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já tedy nejsem šotouš, ale na RT expres se těším, hlavně na okamžik, až ČD zjistí, že nemá smysl jezdit s nějakýma prázdnýma Pendolínama a odveze si je někam na 8smý koridor :-))
Doufám, že je to napadne už od 1. změny GVD
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 8-2006


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 14:28:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

POZOR SOUTĚŽ - POZOR SOUTĚŽ - POZOR SOUTĚŽ

Pro vážené a ctěné "RT - šotoušstvo" vyhlašuji pro ukrácení čekání na chvíli než nám "to" vyjede následující soutěž:
Soutěžní otázka zní - co je to "Kuřenka"?

a) výraz z hantýrky pracovníků Drůbežáren pro místo prvního pobytu čerstvě vylíhnutých kuřat
b) lidový výraz pro prodejny grilovaných kuřat vyskytující se zejména v okolí Karlových Varů a Sokolova
c) pracovní označení chovné slepice nahrazující elektrické líhně při výpadcích elektřiny
d) ani za a), ani za b), ani za c), je to ......!

Správnou odpověď najdete v této rubrice v pátek 1.12. večer. Z účasti v této soutěži jsou vyloučeni pracovníci firmy Railtrans s.r.o. včetně šéfa nejvyššího! :-))
Ukončení soutěže "Kuřenka" ve 24:00 dne 29.11. 2006.
Ze správných odpovědí bude vylosován jeden "RT-šotouš", který bude osloven mailem nebo soukromou zprávou a pokud svěří poštovní adresu, obdrží tužkový detektor padělků bankovek EURO QUICK TESTER viz www.bicnapadelky.ic.cz

A je tu další soutěž pro RT-šotouše, šotoušky a pokud existují tak i šotouščata, aby nám společně to čekání na výjezd nejočekávanějšího vlaku, od dob kdy Jan Perner dovedl svůj stroj do Prahy, lépe utíkalo!
Pokuste se vymyslet reklamní slogan, či chcete-li "rýmovačku" k výjezdu prvního RT expresu.
Jako motivaci uvádím něco co jsem jen tak narychlo stvořil:

Kdo počítat není líný, rozloučí se s Pendolíny,
nadešel čas velké změny, cestovat za lepší ceny!
Kvalitně a bez stresu, pouze v RT - expressu!

Podotýkám, že jsem šotouš a s firmou RT nemám nic společného, snad jen to, že, se stanu jejím "substrátem". Pan PŠ z RT byl o této "soutěži" informován, a dotázán, zda by se nechtěl stát "čestným předsedou poroty", zatím se vyjádřil, že se dobře baví, což mu budiž přáno, proto, že asi neví v těchto dnech kam dřív skočit. V každém případě ale nejlepší rýmovačka, či chcete-li reklamní text, bude i tentokrát oceněn tužkovým detektorem padělků bankovek EURO QUICK TESTER viz www.bicnapadelky.ic.cz
A pozor - tato soutěž končí 9. prosince ve 12:00 a výsledek bude zde zveřejněn v tentýž den večer!
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 14:49:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdenek:

Bojíte se některých otázek? Viz můj příspěvek ze včera 23:03:21. Děkuji za případnou odpověď.
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 8-2006


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 15:10:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Čsad zastávka:
Vážený pane kolego "z ČSAD", pokud snad urgujete odpověď na tuto Vaši otázku:
Pane Siklzdenku, má se tomu rozumět tak, že jste mu poslal e-mail o svém záměru zde tuto "soutěž" vyhlásit, na který nemáte žádnou odpověď?, tak vězte prosím, že pan PŠ o této "soutěži" ví a i když je to moje ryze soukromá iniciativa, se kterou RT nemá lautr nic společného, tak i on se dobře baví!! A co může národ šotoušský, ale i "substrátový" přát novodobému "Janu Pernerovi" 21. století (v podobě osoby pana PŠ a jeho týmu) jiného, než aby ten český "ORIENT-EXPRES" za pár dní v pořádku posadil na koleje a aby fungoval ku spokojenosti všech kdo se za slušnou cenu potřebují přepravit z Prahy na východní konec republiky či naopak!
Máte snad ještě nějaký dotaz pane kolego?
Tímto děkuji všem tipujícím jak zde v diskuzi veřejně, tak i těm co tipují pomocí běžného mailu!
Viky_cabadaj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 15:19:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

za slušnou cenu potřebují přepravit z Prahy na východní konec republiky

A nemělo by to být "z Ostravy na západní konec republiky"? Aby se to někoho nedotklo...
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 8-2006


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 15:22:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Viki cabadaj:
I tak se to dá říci, konečně ani já nejsem "ze západního konce"!
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 15:36:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdenek:

Máte snad ještě nějaký dotaz pane kolego?

Nikoliv, pane kolego. Dokonce jsem i dvěma verši přispěl, i když asi zdatně aspiruji na poslední místo.

I tak se to dá říci,

Myslím, že jste právě naštval cestující v trase Pardubice - Olomouc a zpět.
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 8-2006


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 15:41:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad ČSAD zastávka:
Já myslím, že "nenaštval", kdo ví, možná, že přijde čas a ctěná firma Urblík a spol. bude ve svých špajzácích nabízet mimo joné i Pražskou šunku, Pardubický perník, Olomoucké syrečky, či Ostravské klobásy, tedy krajové speciality!!
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1065
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 16:28:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Těš se substráte
na expres er té.

...skromně uznávám že K 1 800 ova báseň je lepší...
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1171
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 16:50:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra
Já tedy nejsem šotouš,...
Ale jsi, jen si to přiznat :-) Každý, kdo jsem jde, je trochu šotouš :-)
Ale nic ve zlém. No a hlavně díky za dobré zprávy o 079, to by byla škoda, kdyby takhle hloupě za pár měsíců skončila.

Bobinám ať se tu daří
Siemense pak máme v paži :-)
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
Eror
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 16:55:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevim, jestli to tu padlo, ale prezenčka RT bude ve složení 140+ AB+WR+AB
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 8-2006


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 18:11:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Soutěží je zatím dost. Napadlo mne ale trochu zavést diskuzi na téma jídelní vůz v RT expresu. Bylo zde řečeno, že ho bude provozovat jistá firma Urblík, která (údajně) rekrutuje své gastronomické specialisty z řad pracovníků na ŽL (IČO). Pokud se mýlím, tak mne opravte prosím. Tím samozřejmě nemám nic proti práci na ŽL.
Zajímalo by mne ale, jaké kdo máte ať už kladné a nebo záporné zážitky z jídelních vozů firmy Urblík? Co se Vám v nich líbilo a čeho by se jejich personál, zejména v našich RT expresech, měl vyvarovat?
Pokud přidáte i tip na něco dobrého co jste v jídelním voze jedli a co by se dalo připravovat i v jídelňácích RTE (vzhledem k prostorovým a kapacitním možnostem kuchyně) klidně se svěřte.
Samozřejmě jde o vlak pro "normální lidi", nejsme ve Vindoboně, tak i něco za pokud možno "normální" cenu. :-)
_________________________________________________
Padělatelé bankovek hromadně opouští ČR... www.bicnapadelky.ic.cz
K1 800
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.81.71.20
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 18:28:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Eror:
Nezlobte se prosím, ale neměl byste se zde uchylovat k předčasnému zveřejňování některých nezvratných skutečností, protože pana budoucího provozovatele to velmi silně znervózňuje. Já jsem se o něco podobného a v poněkud širším měřítku pokusil již 23.listopadu ve 23,01 hod., a jak to dopadlo, se přesvědčete sám. U šotoušské komunity (včetně pana PŠ) jsem ihned sklidil tak zdrcující opovržení, že jsem se z něho dosud nevzpamatoval . Riskujete dobrou pověst !
Allegro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 18:56:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdenek:
ad firma Urblik - jidelni listek je pomerne chudy ve srovnani s JLV, ale ceny jsou podstatne priznivejsi. Nabizeji pivo Chodovar a podle toho, kdo zrovna obsluhuje, nekdy i jine znacky. Bohuzel se nezridka stava, ze jsou vyprodani.
Jezdi prevazne na vlacich z jizni Moravy do zapadnich Cech. Vetsinou byvam spokojen.
Arakain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 19:35:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já jím poměrně často v jídelňáku. A už radši platím za ceny JLV, protože ten servis, přístup i kvalita jsou většinou jinde. Tak o 2 hvězdičky. Tzn. Mezinárodní jídelňák, klimatizovaný, už jsem několikrát jedl biftek za 370 a totální spokojenost. Vzhledem k běžným cenám slušnějších a kvalitnějších hospod v Praze ujde. Neklimatizované JLV většinou nemá moje oblíbené palačinky. Urbík. No to je vždycky hospoda. Tak úrovňově 1-2* hotel. Ceny trošku lepší než JLV. Servis - většinou 1 člověk co totálně nestíhá, neřeší, zda se kouří či nikoliv atd. A ten řízek za 99 Kč je teda podstatně menší než v JLV (tam jsou většinou 2).
Jo zapoměl jsem mikrovlnkáře = Německé jídelňáky, slovenský bar taky ušel a Pendolíno. Tak ty palačinky se přežít dají 2**+ . Bagety jsou katastrofou vyhlášené. Vše ostatní relativně odpovídá tomu, co je zde možné.
Jo a jako správný soutoš jsem vezl z Brna do Prahy v tom vedru před 2 měsíci v mrazáku Pendolina 10 kilový 3 patrový svatební dort.
Arakain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 19:39:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z toho co jsem výše napsal, je asi jasné, že jsem rád za kvalitu, nikoliv za něco. Urbíkovu kuchyni zažívám téměř vždy, když jedu ze Zlína prvním ranním rychlíkem z koncertu či festivalu, což je dost často. Ale všimnul jsem si, že jede na 090 přímý rychlík Praha - Vansdorf, který nikde nestaví (ani Ústí, ani Děčín). Co o tomto kdo víte ? + myslím si, že zde by ČD krutě narostla konkurence a lidi by dost rychle přestali jezdit z Ústí, Teplic a Děčína busem.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 19:54:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Unipuls dobrá dobrá, tak trochu, uznávám, že i v práci mám s sebou obvykle stále foťák :-)
Ale prostě fotím, jen kam se nachomejtnu. Kovaný šotouš vyráží na cílené fotící výlety a tráví svůj volný čas podél tratí a na nádražích. :-)
Informace kolem železnice ne jen tady si samozřejmě přečtu.
Standa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 593
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 19:55:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arakain:
Rychlík Praha - Varnsdorf (- Zittau) je starší bratříček RT Expressu a jezdí už nějaký ten pátek. Ehm, tedy spíš sobotu. Letos jezdil do Prahy přes Mladou Boleslav. Je to produkt hlavně pro německou klientelu.

(Příspěvek byl editován uživatelem Standa.)
ICQ: 250-751-966
babilon
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.119.216
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 19:58:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak jsem se asi před týdnem dověděl (a byl jsem označen za ignoranta, že o něm nic nevím, takže jsem rád, že v tom nejsem sám), je to vlak pro německé důchodce, kteří se chtějí podívat do Prahy. Jezdí i letos, přes ČL, MB.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 580
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 20:29:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Standa:Koukám,že Ondrůj slovo "PRODUKT"úspěšně vnesl mezi šotoidní veřejnost...
J_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 241
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 21:34:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdenek: Napadlo mne ale trochu zavést diskuzi na téma jídelní vůz v RT expresu
Jsou už k dispozici i nějaké "zaručené" informace o značce a stupňovitosti podávaného piva? :-)
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 8-2006


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 21:44:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To J_k:
Padla tady výše zmínka o Chodovaru, ale čert ví, co tam nakonec poteče..!?
____________________________________________________
Padělatelé bankovek hromadně opouštějí ČR - www.bicnapadelky.ic.cz
AndrewM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.85.207
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 22:08:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tohle je opravdu uzasna diskuse. Nicmene mi dovolte jeden osobni postred, resp. nazor. To co tady predvadi pan Simral a jeho RTE ve mne nevzbuzuje duveru. Delat tajnosti s tim, kdy bude predvadecka, co tam pojede, co to potahne ... ono to opravdu nema smysl. Nevim kdo mu radi v marketingovych otazkach, ale na me to pusobi hodne amatersky a kontaproduktivne. Delat tajnosti s temito blbosti a pritom bez problemu zverejnit ceny, to skutecne nema hlavu, ani patu. Pro me se produkt RTE stava neduveryhodnym a jako k takovemu k nemu bude pristupovat.

PS Nejsem zamestnanec CD, ale prosty zakaznik :-)
Allegro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 22:58:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AndrewM: 1/ produkt jeste nebyl predstaven
2/ a to, jak se narychlo -po vytisteni jizdnich radu- prikrasluje cestovni doba pendolina a z obav pred konkurenci se vymysli narychlo nova tarifni nabidka, jen aby mohly CD konkurovat,..., to Vam neprijde neduveryhodne?
3/ jde o bezrecedentni pripad-1. poradny soukromy rychlik ve zkostnatele strukture CD+SZDC, z toho vyplyva mnoho dohadu a nejruznejsi ocekavani

P.S. Neracte byt socialni demokrat na P9?
AndrewM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.85.207
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 23:04:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1) Jak to souvisi s CD ? Mne jsou CD zcela ukradene, tedy pokud s nimi nemusim cestovat :-)
2) Produkt byl predstaven (viz ceny, cestovni doba, kvalita cestovani ap.). Nejde pouze o onu prezentaci, jde o globalni pristup.
3) Nejde o dohady a ocekavani, jde o pristup k zakaznikovi, jde o marketing, jde o obchod. Tento pristup se mi nelibi a vyvolava ve mne pocity takove, jake jsme poslal. Zvoleny marketingovy pristup je podle meho nazor nevhodny.

PS Racim
Pepe83
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 23:05:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AndrewM: Vidite, a mne zrovna toto tajnustkareni nijak nevadi. A zda se mi, ze zvedavost je celkem velka, a to myslim neni spatne. Porad se mi to zda mnohem lepsi nez ta lonska velkohuba prohlaseni kolem Pendolin.
Co se tyka RTE, zatim nijak odsuzovat ani chvalit nemuzu a ani to neminim delat. Podivam se, zhodnotim, zvazim pro a proti a na zaklade toho se rozhodnu.
Co se tyka toho nezverejneni casu prezentacnich jizd, trochu to i chapu - je to jizda pro novinare a pri jiz zminovane zvedavosti a napeti, ktere je aspon tady na te diskuzi :o), by se mohlo klidne stat, ze kolem vlaku budou zastupy "cumilu" a tomu se myslim pri tech predvadeckach chce RTE vyhnout.
Mikulda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 23:06:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AndrewM: Nejste prostý zákazník, neboť ti o tom ještě neví :-))

Nedávno se mě zeptala máma:
-Hele, on bude jezdit nějakej soukromej rychlík?
-Jo, odkud to víš?
-Tady to čtu na fóru ...
AndrewM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.85.207
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 23:08:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Pepe83 Mne je v celku jedno, jaky ma pan Simral k onomu produktu pristup a jak si ho bude prezentovat, je to jeho byznis a jeho odpovednost majitele. Ja pouze konstatuji svuj nazor zalozeny na pocitech potencionalniho zakaznika.

PS Nejde pouze o onu predvadecku, to je asi jasne.
AndrewM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.85.207
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 23:12:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Mikluda Nebudte detailista :-) Mmch ten kdo si koupil JR uz o tom vi :-)))
Pepe83
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 23:25:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AndrewM: Vy jste rekl svuj nazor, ja jsem rekl svuj nazor, nic vic, nic min :o).
Jenom nevim, jak jiz nyni muzete znat kvalitu cestovani a pristup k zakaznikovi? Vzdyt RTE zatim jeste nevyjel :o). Navic jiz hodne dopredu bylo avizovano, ze 30.11. bude tiskova konference, po niz by melo byt vsechno jasne - mne to prijde jako naprosto fer jednani - to jenom par lidi, kteri se asi uz nemuzou dockat, tady neco furt resi a nekteri pousti do sveta ruzne informace (jejich (ne)verohodnost nedokazu posoudit). Na zaklade toho tady potom vznikaji obcas velmi zajimave debaty :o). Ja si proste pockam na 30.11. a pak na pripadny provoz :o)
AndrewM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.85.207
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 23:32:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Pepe83 Jasne, ja Vam nic necpu :-) Jen poznamka, kvalitu cestovani neznam a nehovorim o ni, pristup k zakaznikovi vsak zacina uz ve chvili seznameni s produktem, nikoliv v dobe nastupu do vlaku :-)
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 179
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 23:59:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A právě seznámení s "produktem" bude 30.11. 06 ...
Proč by páni majitelé vyzvonili všechno předem .. zajímalo by mě,co by pak asi na té předváděčce a tiskovce těm novinářům asi řekli,kdyby to "proflákli" předem ...
Ty tři dny to už vydržíme a pak bude snad šotoušstvo i lid český spokojený,když bude konečně tzv. v obraze ...
P.S. Petře už se Vám to blíží .. máte-li již zhotoveny slavnostní uniformy,přece jenom "dokumentaristů" bude habaděj .. takže reprezentace především ... To víš,na titulní stránku drážního bulváru musíš "vypadat" ...


ICQ 237-113-861
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 987
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 01:58:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já tam budu naprosto normálně. Tedy vlastně ne. Budu v kvádru a dokonce i s kravatou.
Od ukazování firemního oblečení tam přeci jen budou podstatně hezčí lidé.
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 138
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 08:38:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

být panem Šimralem, tam se docela bavím příspěvky na tomto fóru
A kam že to chcete ?
Eglyp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 09:52:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych tady jeden dotaz nebo námět k technické diskuzi: Pojede RTE s vlakovou lokomotivou elektrické trakce a přijede k místu s napěťovou výlukou, kde bude nutná přípřež motorové trakce.

A teď: Dostane tento RTE přípřež od dopravce ČD (výlukovky jsou objednávány převážně od něho) pouze s ohledem na druh a přednost vlaku (Ex) nebo si bude muset dopravce RT zajistit tuto přípřež sám??
Vašut
Moderátor

Číslo příspěvku: 559
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 11:20:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že toto by měl zajistit provozovatel dráhy (tedy ČD).
Za více peněz méně muziky ... Motto DP hl. m. Prahy od 1.7.2005

Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat...
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1172
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 11:57:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavý dotaz. Ovšem RT si objednal trasu u SŽDC. Takže je podle mě na SŽDC, jak zajistí sjízdnost trasy. A jestli to zajistí prostřednictvím ČD, může být.
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
Jan_perner
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 10-2002


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 12:33:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Provoz na státní železniční síti pro SŽDC zajišťují ČD na základě smlouvy. Takže ČD jsou proto povinny zajistit všem dopravcům sjízdnost trasy. To ovšem nevylučuje možnost, aby RT pro tyto případy měl uzavřenu nějakou separátní smlouvu.
Vašut
Moderátor

Číslo příspěvku: 560
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 13:12:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tedy provozovatel dráhy ...
Za více peněz méně muziky ... Motto DP hl. m. Prahy od 1.7.2005

Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat...
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1173
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 13:16:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to na základě smlouvy se SŽDC. Takže je to všechno v nejlepším pořádku a přípřežního brejlovce ODOSu se nedočkáme...
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 8-2006


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 15:18:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kamarádi "šotouši" ale i běžní příznivci železnic zejména z Moravy a Slezska, asi se máme na co těšit!
Dosavadní "autobusový král" pan ing. Jančura majitel Student agency se na
http://www.zelpage.cz/comment.php?id=3484&w=n
nechal slyšet, že, zřejmě bez ohledu na jakýkoliv "konkurenční produkt" i on zprovozní svoje vlaky na Moravu! Jistě pod pojmem na "Moravu" si člověk může představit i spojení z Prahy do Zlína přes Přerov a Otrokovice, ovšem bude-li to opět relace PHA - Ostrava (jako že asi bude), tak už si umím živě představit spojení ze Svinova na Prahu ve třeba 40. minutovém taktu!! joj to bude veget!! O úmyslu provozovat dosavadní autobusové spojení Ostravy s Prahou (což spíše patří do vedlejší diskuze) 16x denně, v hodinovém taktu, ani nemluvě!! Vivat Jančura!! Ale uvidíme!
________________________________________________
Padělatelé bankovek mají vážné problémy... www.bicnapadelky.ic.cz
Chocholoušek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 15:52:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kamarádi "šotouši" ale i běžní příznivci železnic zejména z Moravy a Slezska, asi se máme na co těšit!


Stanin84
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 16:02:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Chocholoušek:
omg

Jinak souhlas s Uhlim
Mikulda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 3-2006
Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 19:17:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Unipuls: A třeba dočkáme.
Normálně při výlukách si RT shání autobus sám, a pak fakturu předloží provozovateli dráhy.
Napěťová výluka nevím, ta na hrádecké trati ještě nebyla :-)
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 8-2006


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 20:11:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavé obrázky z nově rekonstruovaného nádraží Ostrava-Svinov, odkud již za pár dní budou jezdit i "naše" vlaky jsou k vidění na
odkaz
__________________________________________________________________
Jak se bránit padělkům bankovek? Snadno a spolehlivě! www.bicnapadelky.ic.cz
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1175
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 20:38:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mikulda:
A já myslel, že je tam furt :-)
Ale s tím busem je to zajímavý. Nicméně u napěťovky je to trošku jinak, že. Ty diesely tam už stejně jsou a při obvyklých počtech vlaků je RTE navíc už skoro neznatelné.
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
Mikulda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 3-2006
Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 21:10:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Unipuls: Ale stejný poměr je i na té hrádecké s busama (1:6-7) a ty už tam taky přece jsou ... :-)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace