K-report
 

Archiv do 30.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » RTexpress » Staré archivy » Archiv do 30.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Děd_vševěd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 23:45:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení přátelé!



Český drážní úřad dosud nevydal souhlasné stanovisko k žádosti o schválení lokomotiv Siemens k provozu na českých železničních tratích, která byla podána v dubnu 2006. Zároveň ve středu 29. listopadu neúspěšně skončila jednání o několika možných náhradních řešeních. Proto jsem nucen vám s politováním oznámit, že výjezd pravidelných vlaků RTexpress mezi Prahou a Ostravou

bude odložen.

Všechny vlaky IC 1050 – 1067 RTexpress, které jsou uvedeny v jízdním řádu Českých drah 2006/2007, jsou tedy bez náhrady zrušeny do doby schválení zmíněných lokomotiv, o čemž Vás budeme s potěšením informovat.

Zároveň mi dovolte poděkovat všem, kteří nám vyjádřili svou podporu a věřím, že nám svou přízeň zachováte i nadále.



(Příspěvek byl editován uživatelem děd_vševěd.)
Děd_vševěd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 23:50:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážené dámy, vážení pánové,
společnost RAILTRANS vznikla v říjnu roku 2003. Provozuje osobní i nákladní dopravu nejen na území České republiky, ale i na Slovensku, v Polsku, Německu, Rakousku i Lucembursku. V nákladní dopravě z většiny přepravujeme řepkový olej. Velmi často vozíme i mimořádné přepravy.
Od prosince 2003 provozujeme nepravidelný rychlík Žitava – Varnsdorf – Praha. Od září 2004 provozujeme linku Liberec – Žitava – Varnsdorf – Seifhennersdorf . Tuto linku provozujeme bez nároku na dotace ze strany veřejné správy.
V průběhu roku 2005 jsme v naší společnosti oprášili staré rozpočty, strategie a vize a začali jsme pracovat na nejvýhodnější z nich, lince Praha – Ostrava.
Tato linka má několik výrazných výhod. Existuje zde velice kvalitní, kapacitní trať, která je již skoro celá zmodernizovaná. Schází zde rychlé a kapacitní silniční spojení mezi oběma městy a cestující jsou naučeni pro spojení mezi městy Praha, Pardubice, Olomouc a Ostrava používat železniční dopravu.
Po shrnutí těchto podmínek jsme si jasně řekli: ANO. Pokud rozjet dálkovou dopravu cestujících, tak nejmenší riziko obnáší linka Praha – Ostrava.
V počáteční fázi jsme přemýšleli o relativně pomalých vlacích, nízké úrovni služeb a velmi nízké ceně jízdného. Na základě markentingového průzkumu a porady s lidmi, kteří ve veřejné dopravě osob již něco dokázali jsme se rozhodli, že nízkoúrovňovou variantu opustíme a nadále se budeme věnovat střednímu článku trhu.
Celý projekt se nese v duchu hesla:
„ONO TO JEDE PO KOLEJÍCH, ALE MY Z TOHO NECHCEME VLAK!“
Základem našich souprav bude všudepřítomný personál a čistota. Každý vůz bude mít přiděleného stevarda, který bude pečovat právě jen o své cestující. V Praze a v Ostravě odbaví cestující před nástupem do soupravy. Po rozjezdu soupravy rozdá cestujícím občerstvení, kávu, čaj nebo minerálku. Zajistí jídlo a nápoje z restauračního vozu, bude – li si cestující přát. Vysvětlí potřebné, poskytne informace a zajistí, aby cestující řádně a včas vystoupili.
VSoupravy budou šestivozové, řazené takto: 1. a 2. třída nekuřák tichý, 1 třída standardní, restaurační vůz, 2 třída standardní, 2 třída standardní, 1. a 2. třída kuřák.
Tiché vozy jsou vozy, kde nesmí být ostatní cestující rušeni telefonními hovory a ostatním hlukem a kde stevard po prvotním odbavení je na chodbě. Pokud cestující cokoliv potřebuje, vyjde za ním na chodbičku.
Restaurační vozy budou vozy s normální kuchyní. Naším cílem je mít ve vlaku naprosto standardní restauraci, která se jen pohybuje po kolejích a budeme velice potěšeni, když bude restaurace plná. Pokud by již byla nepříjemně plná, jsme schopni mít v soupravě restaurační vozy dva. V tomto případě by byl jeden kuřácký.
Vozy v našich soupravách budou nekuřácké s výjimkou jednoho celého vozu 1 a 2 třídy, který bude naopak celý kuřácký. Slibujeme si od tohoto řešení čistotu a nezápach v nekuřácké části souprav. Pokud nebude jakýkoliv vůz stačit poptávce cestujících, jsme připraveni řazení souprav rozšířit.
A ZA JAKÉ PENÍZE CHCEME PŘEPRAVOVAT CESTUJÍCÍ? Kompletní přepravní podmínky s úplným tarifem každý z Vás obdržel při prezentaci, takže nyní základní body.
Základní jízdné, na které má nárok naprosto každý cestující, bez jakékoliv slevové karty z Prahy do Ostravy je stanoveno na 240,- Kč. Z tohoto jízdného se odvíjejí bežné slevy, jakými jsou dětské
jízdné, studentské jízdné, žákovské jízdné, jízdné ZTP a ZTP-P. U poslaneckého jízdného předpokládáme soudnost našich volených zástupců a budeme požadovat nákup běžné jízdenky podle tarifu. Pokud volený zástupce bude trvat na svém nároku, obdrží jízdenku zdarma ve druhé třídě na základě podpisu žádosti o jízdenku, kterou vyúčtujeme.
Naopak z úcty k hlavě státu budeme rádi přepravovat prezidenty ČR a to i bývalé s první dámou zdarma.
Pokud si zakoupíte jízdenku dříve jak 14 dní před nástupem jízdy, bude stát 130 korun lhostejno kam. Tato jízdenka ale bude nepřenosná.
Společnost bude vyhlašovat slevu Vybrané spoje, kde bude základní jízdné 145,- Kč a rodinné jízdné (1 kupé) za 800 korun. Toto bude platit ve vybraných spojích s malou frekvencí cestující.
Naše společnost si je vědoma, že nemůže obsloužit cestující na území celé republiky. Proto jsme se rozhodli poskytovat slevu jízdného při předložení slevových karet ČD In-Gold (celosíťová jízdenka) a In – zaměstnanecké jízdné. Jízdné ve druhé třídě bude stát 150,- Kč.
Zavádíme změny i při cestování se psy, kde proti zvyklostem bude poplatek za psa bez sledování ujeté vzdálenosti 30 Kč. Stejný poplatek bude i za cestovní zavazadlo.
Zavádíme i jeden naprosto revoluční prvek v tarifu. Naším zájmem je, aby s námi jezdili i kuřáci. Tato skupina lidí již jinde, než ve vlaku a ve vlastním voze jezdit nemůže. Není ale naším zájmem, aby obtěžovali kouřem a zápachem ostatní cestující, nekuřáky. Pokud si cestující zakoupí jízdenku s rezervací do kuřáckého vozu, platí ceny vyhlášené výše. Pokud bude cestovat v nekuřáku a bude si chtít jít pouze zakouřit, zakoupí si u stevarda „KUŘENKU“. Bude stát 20,- Kč a platit se bude za každý vstup do kuřáckého vozu z nekuřácké části soupravy.
Samozřejmě jsme se zabývali i tím, co se stane, když náš vlak třeba pro poruchu hnacího vozidla nebude moci pokračovat v jízdě. Pokud nebude náhradní souprava v dostatečné blízkosti, zajistíme na naše náklady cestujícím náhradní přepravu do cíle jejich cesty. Vzhledem k tomu, že se jedná o poměrně revoluční řešení, neuvedu jej nyní, ale až před skutečným zahájením provozu.
Bylo naším zájmem se s Českými drahami domluvit na spolupráci v péči o cestující. Přestože ČD neustále hovoří o tom, že mají nějaké náklady na cestujícího (takzvané ošlapné), nikdy je nevyčíslily a nikdy s námi o tomto problému nejednaly, přestože jsme prezentovali, že jsme na jednání připraveni. Pokud nám bude placení NAŔÍZENO, budeme se v souladu s platnou legislativou bránit. Asi takto vypadají i pokusy se domluvit o výpomoci, kde potřebné služby může poskytovat pouze jeden dopravce, protože takto byl napsán Zákon o transformaci železnice. Jde například o předtápěcí stojany v Ostravě hl.n. Ani deset let od zahájení provozu externích dopravců po kolejích ČD a dnes SŽDC není tento a mnoho dalších problémů vyřešeno.
Nyní tedy ještě několik technický informací.
Provedli jsme průzkum u majitelů vozů pro osobní dopravu v Evropě. O náš projekt byl a je veliký zájem, na trhu je dostatečné množství slušných vozů jak k pronájmu, tak ke koupi a k možným rekonstrukcím.
Pro začátek jsme vybrali vozy od společnosti Euro – express – Sonderzuge a IGE.
Po konzultaci na Drážním úřadě, kde jsme řešili vhodné lokomotivy nám bylo doporučeno, že lokomotivy ES64F4 výrobce Siemens jsou prakticky před schválením a že považují za rozumné použít právě je. Jsou to evropské lokomotivy schválené v mnoha státech Evropy, například v Německu, Rakousku, Švýcarsku, Itálii, Slovinsku, Maďarsku, Polsku, Holandsku i Dánsku. Jak zde vidíte, jsou to všechny s námi sousedící země s výjimkou Slovenska. Požádali jsme tedy společnost Siemens o vypracování nabídky a nabídku na poskytnutí 5ti lokomotiv jsme přijali. Schvalovací proces však stále není ukončen a tyto lokomotivy zatím mohou jezdit na výjimku pouze na trati z Německa do Děčína.
Jistě si mnozí z vás vzpomenou na loňské „hektické“ zavádění produktu Českých drah „Supercity Pendolíno“. I ono bylo postiženo specifickým problémem české i slovenské železniční sítě, kterým je velice nízká povolená úroveň rušících proudů v trakčním proudu. Tato úroveň je tak nízká, že i naprosto jednoduché lokomotivy bez elektronických spínacích prvků EP 09 a EU 07 polských železnic při zkouškách elektromagnetické kompatibility letos na podzim nevyhověly! Co tedy již může vyhovět, když ne tyto lokomotivy? A pro změnu na trati Hohenau – Břeclav a v železniční stanici Břeclav je již léta povolen provoz „silně rušících“ lokomotiv řady 1116 ÖBB, takzvaných Taurusů. To jsou paradoxy. Co na to vlastník železniční sítě, SŽDC? Je spokojený? Naše
společnost by ráda zaplatila SŽDC 40 miliónů korun ročně za použití kolejí, provozovateli dráhy 60 miliónů korun za trakční energii.
A nabýváme dojmu, že to od nás nikdo nechce! Společnost RAILTRANS se po zralé úvaze rozhodla nepoužít slibované náhradní řešení, nasazení lokomotiv řady 140, oblíbené Bobiny. Tyto lokomotivy ani v dobách své slávy nejezdily více jak 1000 km denně, nyní by je denně čekalo 1400 km. K tomuto provozu bychom potřebovali nejméně 10 lokomotiv, abychom je dokázali opravovat a to bohužel nebylo možné. Státní železnice vlastnící potřebná vozidla s námi odmítli spolupracovat a u soukromníků tolik lokomotiv není.
RTexpressy tedy vyjedou až po schválení libovolné elektrické moderní lokomotivy společnosti Siemens pro železniční síť v České republice. Omlouváme se Vám za napínání do poslední chvíle. Věřili jsme, že to vyjde.
Za RAILTRANS s.r.o. jednatelé Radan Stift a Petr Šimral.
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 735
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 23:53:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co sakra může tak dlouho trvat na schvalování lokomotivy??? to je zase něčí plezír a myslím ,že v tom mají prsty čd (a to říkám bez prdele).projdu to ,co naměřili Němci,pak to tady nechám kroužit v Cerhenicích a dám štempl(pokud nejsem úřednickej lempl).Za měsíc není co řešit..........Něco jiného bych bral schvalování prototypů,ale tohle je jiná věc
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 254
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 23:54:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T 679.1 : Od té doby ,co se chováš jak hulvát.S takovými se ani jinak jednat nedá.
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 00:00:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, tak to je v háji.

Dokázal by mi někdo srozumitelně vysvětlit, popř. dát odkaz, proč v Polsku, Maďarsku atd. nemají takové problémy s těmi rušícími proudy? Jaké mašinky u nás tedy budou jezdit v budoucnosti?
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 736
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 00:04:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad čsad: to jsou jen naše debilní normy na elektromagnetickou kompatibilitu....Prostě taková šaškárna s abnormálními mezemi
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 989
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 00:05:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No přece ty, které už jsou schválené.
Žádné jiné nebudou. Alespoň tak se to jeví mě.
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 7-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 00:08:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

omluvte mně:




Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Prase
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.3.1
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 00:09:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr Šimral:
Takže jedny vozy stojí v Koblenzu (738 km od Prahy).
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 737
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 00:11:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže s litinovými odporníky,fecheralovými odporníky či prostě jednoduché přepínání odboček z trafa střídavin.....V TOM JE BUDOUCNOST ČESKÝCH HNACÍCH VOZIDEL...bohužel tento problém vidím na dýl.Holt taková öBB si dokáže vydupat i elektrifikaci lokálky u nás
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 738
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 00:12:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad bílý petr:nemusíš se omlouvat.fakt mě to sere. Ještě se ten blbeček Ondrůj teď bude kasat s Pendolínama.to zas budou zvratky...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5317
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 00:13:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale když už se i ten Taurus teď konečně vydal až do Budějic...
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 739
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 00:15:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

öBB není konkurence,RT ano.Podle toho se taky měří rozdílným metrem
Tom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 511
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 00:17:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čsad napsal: Jaké mašinky u nás tedy budou jezdit v budoucnosti?


Žádné!...
http://www.metroweb.cz
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 990
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 00:21:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koblenz to není. Ale v údolí Rýna to je :-)
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2147
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 00:22:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opravdu pěkné, jak se někteří diví, že ještě nejsou vidět vozy. A proč by měly být vidět. Času dost. Každej není jak ČD, který se vytahujou ještě nevyrobenýma věcma, nebo věcma, který ještě nemaj, nebo který začnou jezdit, bůhví, kdy
Hold každej není jako ČD.

A obhajovat ČD. A za co? Že nesou hlavní vinu za stav železnice u nás. Za přístup, neefektivní vedení, neschopnost apod. Stačí o tom něco vědět.
A dumpingové ceny? Ještě aby si ČD otvírali ústa. Nevím, kdo nasadil největší dumpingové ceny, třeba na trati Most-Plzeň!

RTExpresu, Petru Šimralovi přeji úspěch. Stejný úspěch přeji i ČD, ale to se budou muset hodně změnit. Ale na tom vyděláme jedině všichni
Tom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 512
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 00:22:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohli sme jezdit vlakem. A krásným. Ale ČD řekli NE!. Když socku, tak pro všechny.
http://www.metroweb.cz
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 7-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 00:27:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pane Šimrale je mi to opravdu líto, ale držím vám palce a věřím, že ty hajzlíky co vám zařídili vlaky bez mašin položíte brzy na lopatky. Nechci bejt špatnej prorok - ale dávejte na sebe pozor. Nikdy nevíte co ty šmejdy s rudou knížkou hluboko pod matrací napadne...
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Bitevní_kočka_pitipačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 00:31:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já to říkal už před 14 dněma! Je to ČESKÝ SEN II!


Jen by mě od PŠ zajímalo, jestli s těma bobinama to byla úplná blamáž, nebo se o tom skutečně jednalo...
MŇŇAAUUUUUU
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 241
Registrován: 7-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 00:32:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak si to přečti - je to o kusek vejš = od děda vševěda
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Bitevní_kočka_pitipačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 00:35:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, díky...

Každopádně:

Čest práci, nezávislý Drážní úřade!
MŇŇAAUUUUUU
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 741
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 00:37:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

s tima bobinama se mně to jevilo od začátku jako hloupost.To na to prostě lokomotivy nejsou.Ty jsou rády ,že jezdí.Podúdržba podřadné řady udělá svoje.Víte jak ty lokomotivy trpěly v éře socialismu v rámci údernického hnutí?!Neskutečné přetěžování.to jsou dnes vesměs vraky v šíleném technickém stavu,odhoněné.Pro ně je tak dobrej výkon do Berouna s dvouma Bmto ,ale ne expres.
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 742
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 00:41:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co lokomotivy řady 180 DB,naše škodovky???možná ste to tu řešili,ale nějak sem to nepostřehl.Nebyla by ta možnost???
Tom05
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.108.221.2
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 00:49:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to happy: Zvlast kdyz tusim tri, nebo vice stoji v Prerove.
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 242
Registrován: 7-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 00:49:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

už je to pasé
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Comar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 00:53:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr Simral: takze to jsou ty vozy v Linz/Rhein, o kterych jsem psal zde: ../28/111188.html
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 991
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 01:02:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pravdou je, že alespoň část se šotoušstvu podařilo vypátrat . A bylo pro mě potěšením, že jenom tuto část.
Kamil V.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.217.217.87
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 01:04:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to škoda,RTExpresu jsem velmi fandil, cenově by byli bezkonkurenční. Jen bych se chtěl zeptat PŠ jestli nejednali s ČD o dočasném zapujčení 5-6 lokomotiv 162/163ČD než se schválejí siemense? (vím že to je asi nepravděpodobné ze strany ČD) Popř. proč si prozatím nepůjčit 162/163 od slováků?
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 992
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 01:08:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Kamil V: odpověď na Vaši otázku je již zveřejněna v našem Prohlášení. stačí si jej řádně přečíst.
Gor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 389
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 01:10:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy: Nez zacnete zvracet nesmysly o EMC, tak si skocte do knihovny a prectete si neco o vykonove elektronice.

Pitipacka: Proc si myslite, ze DU neni nezavisly? Jen proto, ze neschvalil nadlokomtivu?
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 431
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 01:15:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PŠ: Co takhle hodit něco na web http://www.rtexpress.cz/ Furt je tam to samý...
ICQ 311-297-744
Bitevní_kočka_pitipačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 01:17:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gor:
A jak myslíte, že to dopadne? Samozřejmě že nakonec budou schváleny všechny Taurusy i 189ky. Z vývoje v poslední době se ale nemohu zbavit dojmu, že je tu tlak na maximální zdržení toho dne.

Jinak nadlokomotivou je jen a pouze brejlovec, ne nějaká bzučicí germánská krabice
MŇŇAAUUUUUU
K1 800
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.81.71.20
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 01:20:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jednou zopakuji:
"Mátlatli hijál šuajrá` strákong".

Tak výživné fórum, jako bylo toto, se hned tak nezopakuje. Pokud ho shora sledoval Bohumil Hrabal, věřím, že jsme mu všichni udělali radost. Materiálu pro pokračování Ostře sledovaných vlaků by tady našel jistě dostatek.
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 743
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 01:24:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad GOR: co sem jako měl zvracet??? Co není pravda na tvrzení ,že naše normy jsou přísnější na elmag kompatibilitu než třeba v Německu(dle mého soudu je to zbytečné)??Jestli chcete chytračit ,tak to na mě nezkoušejte ;)

jinak sem zvědav na naši 380...To bude taky maraton ....
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 993
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 01:25:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad K1 800: pravda. Marně přemýšlím, zda se vůbec v historii K-Reportu rozjela někdy takto výživná diskuze.
Gor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 390
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 01:27:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bitevní_kočka_pitipačka: Jestlize budou schvaleny bez
a) konstrukcnich uprav lokomotiv (modulacni frekv. napetovych stridacu nebo aktivni filtr nebo nejake nadreseni)
b) konstrukcnich uprav zabezpecovaciho zarizeni
tak potom si teprve zacnu myslet, ze DU neni nezavisly.
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 744
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 01:29:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Každý den cca 60 příspěvků ;) To tu fakt ještě nebylo a myslím ,že ani ne při neduhách pindi ;)
Gor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 391
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 01:34:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy: Asi nechapete, ze v Nemecku maji jine zabezpecovaci zarizeni?
Ono nejde rici, ze normy jsou prisnejsi, normy jsou takove, aby provoz na zeleznici byl bezpecny. Paklize nase KO snesou rusivy proud v nejakem frekv. pasmu do 100 mA neomezene dlouho nebo vice po nejakou omezenou dobu, tak nemuzete schvalit lokomotivu, kterou tece proud obsahujici zakazane harmonicke ve vetsim nez povolenem mnozstvi nebo dele nez omezenou dobu nebo oboje.
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 745
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 01:35:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad GOR:to bylo snad jasný hned.Bylo jasně řečeno ,že ta lokomotiva je před schválením.Nic se měřit nemuselo ,to už změřili Němci a mohlo se rovnou říct ,že bez úprav této řady to teda nebude.To už se mohlo řešit o prázdninách a ne až teď.koukám ,že asi na DU neví ,co dělá jedna ruka a co ta druhá.Zjištění po několika měsících,že ta loko nesplňje potřebnou normu je opravdu zabržděné...Sem zapomněl,že tam mají asi hodně práce....
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 994
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 01:37:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Gor: trošku jinak: řada 680 taky není do 100 mA.
Kamil V.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.217.217.87
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 01:38:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvám se, v tom Prohlášení jsem to nějak přehlídl. Píšete:
Státní železnice vlastnící potřebná vozidla s námi odmítli spolupracovat a u soukromníků tolik lokomotiv není.
Těmi státními železnicemi myslíte asi ČD a ZSSK. Ale přece jenom by mě zajímalo proč ani slováci s vámi nechtěli spolupracovat? Nebo možná také jde o provázanost mezi ČD a ZSSK.
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 995
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 01:39:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Kamil V: více Vám nemohu odpovědět.
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 996
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 01:43:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Happy: DÚ schválí to, kde mu právnická osoba, třeba VÚŽ potvrdí, že to splňuje normy.
Osobně spíše vidím chybu jinde než v DÚ. Například v SŽDC a v jeho nezájmu o možnost provozu výkonných moderních lokomotiv.
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 746
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 01:44:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A myslím ,že taurusy taky na tom nebudou nijak dobře s rušením.A vůbec většina zahraničních "polovodičových" loko na tom nebude nijak skvěle.Jinak by nebylo špatné v rámci celé Evropy sjednotit zabzař.Na čvut se tím již delší dobou zabívají
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 747
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 01:47:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pardon za tu hrubku FUJ!
sždc se sice na oko separovalo,ale jen skutečně na oko.řízení provozu stále dělají zaměstnanci čd.je to prostě takovej propletenej spletenec.sždc se bude chtít,až se bude chtít čd :-( .
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5319
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 01:50:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsme dostali náhradní zábavu, můžeme študovat a diskutovat SPPO na http://www.rtexpress.cz/ . Děkujeme.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Martineczek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 01:58:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tohle nepochopím, když se schvaloval TIS, mohl rok bez ledniček a mrážáků jezdit. Dle údajů zde na K-repu ruší lokomotivy Siemens jedinej obvod ZZ a to na střídavině. Nevím proč nemohl DÚ povolit alespoň provoz na ss napětí...

(Příspěvek byl editován uživatelem martineczek.)
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 432
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 01:59:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi už jste viděli:

http://www.sweb.cz/danone39/zapis.pdf

(Příspěvek byl editován uživatelem pes38.)

(Příspěvek byl editován uživatelem pes38.)
ICQ 311-297-744
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 997
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 02:00:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mělo to tam být až ve 13:00. Ale když už se provalilo Tiskové prohlášení, i když v meziverzi, není nutné vám zamlčovat zbytek.
Ale jak strhnete K-reportu net jako nám před třemi týdny, tak to bude už opravdu průšvih.
Blueseal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 02:06:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jděte už spát. Babička říká, že to není zdraví, takhle ponocovat.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 433
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 02:12:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PŠ: Co nechcete zveřejňoat, nedávejte na web :-) Ani do tajných složek:-)
ICQ 311-297-744
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 998
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 02:19:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38: Předpokládám, že patřičná místa to bedlivě čtou.
Tramtejl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.156.194
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 02:19:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PŠ: Co nechcete zveřejňoat, nedávejte na web :-) Ani do tajných složek:-)
A co nechcete aby zveřejnil PES38, pište raději na psacím stroji. Ikdyž...
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 434
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 02:23:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PŠ: To víš, PES zaslídí, začuchá a je to:-) Ale vážně, fakt je to neschválení pěkná sviňárna!

Jinak se těším na zítřejší tiskovku. Platí to doufám ještě???
ICQ 311-297-744
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 999
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 02:24:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K psacímu stroji se vracet nehodlám. Výsledný produkt se špatně strká do disketové mechaniky (kterou stejně nemám)
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1000
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 02:29:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pes38: Když se na ní probudím.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 435
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 02:36:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jelikož už se toho do rána na vašem webu asi moc nezmění, tak du chrápat :-)
ICQ 311-297-744
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 615
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 02:44:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vidíte, jak ubližujete takovými jobovkami šotoušímu zdraví...
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1001
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 02:54:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad JTB: a není to spíše o Vás? Já jen doufám, že se ze šotouše nepřevychováte v novináře.
Asi by u nás muselo nastat totální informační embargo. Asi jako jde cítit u ostatních firem.
Dobrou.
Trupak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 149
Registrován: 5-2003
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 07:40:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já to taky vidím jako jednoznačný komunisticko odborářský šlendrián, kterým je prolezlá celá neše dráha (ať už se zvládla přejmenovat na jakoukoli). Takže se asi půjdu podívat, jestli mám naloženo, a pojedu s kamionem točku do Hamburgu. Někdo musí platit daně, a někdo (DÚ, ČasuDost, SŽDC) je přece musí spotřebovat, že?:-(

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace