K-report
 

Archiv do 30.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » RTexpress » Staré archivy » Archiv do 30.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 143
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 08:11:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové vydržte, fandím Vám a na RTEx si klidně počkám
A kam že to chcete ?
Hans_cz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 08:40:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V poslednich dnech se to dalo opravdu cekat, i tak me to mrzi...
Je skoda, ze CD neumi konkurovat lepsimi sluzbami a nezbyva jim, nez to delat omezovanim konkurence (hystericka srotace pouzitelnych lokomotiv misto prodeje; zrejme propojeni s DU, SZDC). Ono se neni cemu divit, s tou jejich armadou vohnoutu, lemplu a flakacu co stale na vice ci mene viditelnych pozicich zamestnavaji (netvrdim ze to jsou vsichni zamestnanci!) to jinak nejde. At uz to konecne zprivatizuji.
Railion DB nechteji prodat radu 180? Mel jsem pocit, ze se jich chteji zbavit a mohlo by jim byt jedno, komu to prodaji... A u nas jsou schvalene a rekl bych provozuschopnejsi nez 50 let stare bobiny.
Pavel_blaha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 7-2004


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 08:49:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já to taky vidím jako jednoznačný komunisticko odborářský šlendrián, kterým je prolezlá celá neše dráha

Docela by mě zajímalo, co mají komunisti a odboráři společného s tím, že státní orgán neschválil provoz typu, který evidentně neodpovídá závazným technickým normám. Můžete to upřesnit? Drážní úřad již od roku 1993 není součástí ČD. Správní řízení má svoje pravidla a Drážní úřad prostě nemá v tomto případě jinou možnost, jen šotouši si myslí, že je to nějaká součást ČD, rozhodující podle své libovůle.
"Přišel jsem se rozloučit a připomenout Ti, že jsem nezapomněl... na osmačtyřicátej!"
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 08:55:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky počkám. Je to stejně už jen poslední záškub ČD napojených na DÚ a jejich "zdržovací taktiky". Bohužel se jim povedlo ještě hodit klacek do cesty RT expresu. Ovšem stejně se pánové s vyžranými pupky snažící zde stále budovat socialismus jednou budou smířit s tím, že zde budou jezdit i jiní dopravci, kteří jim budou konkurovat a jejich socialistickou kvalitu v hodně věcech převyšovat. A tehdy můžou z nábřeží skočit do Vltavy, nejlépe s velkým balvanem uvázaným na krku.
Gor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 392
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 09:09:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vzdavam se, presvedcili jste me. Pindolino bylo schvaleno diky zidobolsevickemu spiknuti na DU a diky temuz spiknuti nebyly schvaleny nadlokomotivy, protoze podle spiklych bolseviku produkuji nadproud a odborari tomu vsemu z povzdali prizvukuji.
Bobr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 10-2006
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 09:24:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy: někde jsem četl, že řada 189 DB ještě stále nevyhovuje na jednom typu kolejových obvodů na 3kV. Doufám, že jsem to nespletl, tu stránku, kde jsem to viděl nemůžu najít.
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 09:36:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jen šotouši si myslí, že je to nějaká součást ČD..

Promiňtě .. nejen šotouši !! Z jeho chování,výměny vedení VÚŽ/všichni ví proč se tak stalo/,atd. je celkem jasné,kde mají hluboce zapuštěné kořínky ...


ICQ 237-113-861
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 143
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 09:55:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ľáďa přesně tak. Já si nic nemyslím, jen je to vidět, že jsou propojení i když tvrděj, že jsou "nezávislí" Kecy v klecy a ne nezávislí.

Správní řízení má svoje pravidla a Drážní úřad prostě nemá v tomto případě jinou možnost...

Blablabla, u někoho možnosti jsou, u někoho ne, asi tak.
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 269
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 09:55:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono by bylo velice zajímavé provést měření EMC na všech elektrických lokomotivách ČD, protože u nich se žádná měření nedělala a jezdí na základě zvykového práva. Můžu všem diskutujícím garantovat, že v případě provedení těchto měření by došlo ke kolapsu železniční dopravy v ČR.
Java
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 8-2006
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 09:57:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trošku tomu nerozumím, jsem lajk, tak mě nekamenujte. Ale mám dotaz: Proč si nejprve nezískám veškerá povolení atd., a teprve pak slibuju lidem nějaké AB tichý, B standard atd. a matu lidi jízdním řádem atd. Z pohledu lajka je to hrubá neserióznost a nerespekt cestujících...:-( Prostě pan Š. měl naplánovat realisticky RT E až od 2007/2008 ....
Gor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 393
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 09:59:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S200: A ktere lokomotivy podle Vas nesplni, hm? Proc myslite, ze pulzni menice v lokomotivach x6x funguji zrovna na tech frekvencich na kterych funguji?
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2340
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 10:01:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Java:
Pan Šimral nepočítal s tím, že jim někdo bude házet klacky pod nohy.
Pavel_blaha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 7-2004


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 10:08:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To není házení klacků pod nohy, pochopíte to konečně? Existují zde obecně závazné předpisy, které tato lokomotiva (zatím) prostě nesplňuje. Podle Vás ji Drážní úřad, jako příslušný státní orgán, má schválit? Co by asi napsal podle Vás do odůvodnění?
"Přišel jsem se rozloučit a připomenout Ti, že jsem nezapomněl... na osmačtyřicátej!"
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3835
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 10:13:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Škoda. Snad RTEx vyjede co nejdříve. Hold papírování a házení klacků pod nohy. Jak dlouho by to tak mohlo asi trvat?
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... bez Borbra už jsme. Uvidíme co bude dál.
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 676
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 10:14:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady je na místě říct, že pro neschválení 189 stačilo jen NEKONAT.V případě 680 se mohly ČD přetrhnout,aby se mohlo jezdit alespoň do Děčína - byly dočasně změněny regulační tabulky (nižší hodnota měrného svodu)a nastavení KO tak,aby zde mohla jezdit vozidla rušící do 200mA.V případě 189 se pochopitelně nedělá nic...

Docela by mě zajímalo, JAK 189 ruší (frekv.pásmo, trakce...) a zda by mohla do Ovy bez rušení zajet. V úseku Žleb-Děčín,kam 189 již jezdí, se nacházejí jen běžně na koridorech používané KO 3103 a 4300, v úseku DcV-DcPŽ je dokonce AHr ještě s 50Hz KO.
Osobně jsem přesvědčen,že 189 a 1216 zde schváleny budou (jen jak dlouho to bude trvat), nelze totiž jít proti němcům, zvláště když 189 neruší "tak moc", je zde vůle od Siemense ji technicky přizpůsobit a schválit a z české strany také bude nutné schvalovat pro provoz v SRN vozidla, např. 380. Jen aby se české straně tohle "váhání" nevymstilo...
Tyto problémy by chtělo zveřejnit a mlátit s nimi ČD po hlavě: alespoň se ukáže,jak to v českém drážním prostředí chodí. Ukáže se rozdíl mezi verbálními projevy o "přesouvání toku zboží a osob ze silnice na koleje" a skutečnou realitou.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3836
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 10:15:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel_blaha: No hlavně, že Pendolino závazné předpisy splňuje, že? Popř. jsou změněny tak, aby pendolinu vyhovovaly.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... bez Borbra už jsme. Uvidíme co bude dál.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 144
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 10:15:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo když šlo o posraný italský vyleštěný prd, tak to se i normy hýbaly...že? Stačila by pro začátek opravdu nezávislost a tedy stejný metr pro všechny.
Prostě nějaký křápy ze západu nemůžou na koleje, protože by jim dělaly zle, ale super extra modrení lokomotivní park ČD je naprosto vyhovující. Hahaha. A teď ještě tu o perníkové chaloupce děti...
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 270
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 10:16:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gor: Nejsem odborník přes elektrotechniku, ale třeba vím, že když se měřil vliv pendolina na KO, tak v místě měření projížděl i vlak vedený 363 a nevyhověl taky. Špatně dopadly v minulosti i měření odporových mašin, z nichž některé vyhověly, jiné ne (přičemž nezáleží ani tak na řadě, ale na konkrétní lokomotivě).
Ackoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 10:16:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"Soukromý rychlík měl být na trase z Prahy do Ostravy o polovinu levnější než základní jízdné v pendolinu Českých drah a jen o 19 minut rychlejší." - pro pobavení, celé na http://www.financninoviny.cz/zpravodajstvi/index_view.php?id=223172
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2341
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 10:25:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel blaha:
Ostatní mě předběhli. Proč to šlo u Pendolína? Nezlobte se na mě, ale tady to vážně smrdí. Kdyby s podobnou myšlenkou RTEx přišly ČD ještě před tím, než tu začal jezdit TIS, štempl by jizdě na lokomotivy Siemens dostaly.
Ať se to někomu líbí nebo ne, ale stále tu nefunguje otevřenost trhu a rovné podmínky na něm.
Já v tomto případě prostě DÚ nevěřím a vidím v tom jiné zájmy.
Pavel_blaha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 7-2004


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 10:27:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono to asi tak v pohodě nebude, když v Siemens s.r.o. existuje celé oddělení jen pro homologaci řady 189 v ČR, že.
"Přišel jsem se rozloučit a připomenout Ti, že jsem nezapomněl... na osmačtyřicátej!"
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1680
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 10:31:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to nezodpovědné něco slibovat a nemít to zabezpečeno. Ať si pronajmou lokomotivy motorový a je to. Nebo se snad bojej vyjet s Bobinama ze Slovenska? Nebo ať si vyzkoušej provoz na trati 310. Jezdit do Ostravy a vyzobávat rozinky umí každej (teda mimo RT jaxe ukazuje :-))) a ČD do Ostravy již nabízejí slušný standard, ale co je k vidění na 310!!! Rychlík v sestavě 742+3*010!!! Tady maj soukromníci pole neorané ke kultivaci. Abysme na dráze nedopadli jako s autobusy - o dálkový linky se perou a do vesnic v ústeckým kraji se chodí pěšky.
Budoucnost patří bagrům!
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 145
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 10:32:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No když v ČR existuje celé oddělení b... zvaené DÚ na neschválení ř. 189, byla to pro Siemense nutnost.
U Tisu se mohli přetrhnout, aby jejich zááázrak vůbec někde jezdil, ale že je to někdo jiný, tak spíš ne. Zde je vidět jasná podjatost a propojení s ČD.
Gor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 394
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 10:33:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Vy jste asi nepochopil, ze aby mohly TISy jezdit, musel do nich Alstom dokoupit aktivni filtry za nekolik mln/kus?
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1137
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 10:36:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PŠ: škoda toho... hodně mne to mrzí, jsem se těšil na rozmazlování při mé příští cestě do Ostravy... Je nějaká představa, kdy by mělo dojít ke schválení?
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://motovozy.vlaksim.cz

ICQ 264305638
Gor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 395
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 10:38:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: Jasne, nechtel byste vykopnout Doc. Lettla a jit prednaset vykonovou elektroniku vy sam, kdyz jste takovej borec?
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 10:40:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem aha, takže jak dlouho je zodpovědné slibovat? 10let a více?
Bobiny jsou nesmysl, žádná už by dnes takový zápřah nevydržela, to je jen šotoušský sen.
Proč by měl někdo jezdit na 310 do nějakejch lesů, medvědi tam za přepravu nezaplatí :-)
Přece kdo bydlí na vsi, samotě, tak tam bydlí proto, že mu to vyhovuje. Mně třeba ves kde celý kultura je jedna zaplivaná 4ková hospoda a v sobotu hasičský bál nevyhovuje, proto bydlím ve městě, kde problém s dopravní obslužností není.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2342
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 10:41:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já také netvrdím, že schválení lokomotivy je jednoduchá věc. Jen mi leží v žaludku, že se z provozu Pendolina doslova p**** úplně všichni až to zavánělo politickým úkolem. Zkrátka v tom vidím i jiné zájmy.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 10:44:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gor že jsem borec, to říkáte vy, ne je. Je mi fakt jedno, jestli tam přednáší docent Lettl a nebo doktor Mengele, jen když nebude předpojatý a u jednoho může hledat tisíce vyjímek a upravovat normy a u druhého jasně, dle našich norem řekne striktně ne.
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1736
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 10:44:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem - to je trochu mimo, ten argument s dopravní obslužností ve veřejném zájmu a dálkovými nedotovanými spoji. To jsou dvě věci, které by spolu neměly souviset.

A jestli skutečně je na nějaký jiný trati potenciál na to, podnikat v osobní dopravě bez dotací, tak není důvod aby do toho někdo nešel. Osobně si myslím, že nic takového u nás není.
psík Albi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.27.153
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 10:51:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Vy máte něco proti soukromému podnikání na železnici???
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1737
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 10:52:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

HN: V EU již existuje tlak, aby se parametry zabezpečovacích zařízení v Evropě sjednotily. České ministerstvo dopravy se však vymlouvá na to, že takový krok by byl velmi drahý.

By mě zajímalo, kolik by to bylo ve srovnání s tím, co se sype do koridorů. Pakliže tedy skutečně existuje nějaké vyhovující řešení úpravy současných KO. Ale zřejmě ano - i MD samo chce začít konečně něco v této věci dělat.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2343
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 10:52:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem a vyzobávání rozinek.
Pokud chceš zdravou tržní ekonomiku, nemáš moc jiných možností. Pokud chceš ekonomiku založenou na monopolu státních molochů, které mrhají penězi, ale přístup k lidem mají otřesný, pak si zvol tuto cestu. Já jí, ale nechci.
JF
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.250.44
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 10:57:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No asi to bude jenom taková pěkná řečnická otázka. Jak dlouho by asi vydržela plzeňská Škodovka konkurenční tlak Siemensu, kdyby byly schváleny lokomotivy 189 u nás? Mám takovýho pocita, že tohle bude hlavní důvod blokací.
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1738
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 11:04:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JF - no, já myslím, že s pomocí pár výberových řízení od měst na dodávky dalších tramvají a od ČD na nějakou tu 380/471 by nám tu snad ještě chvíli vydržela.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 148
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 11:10:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JF Škodovka je už stejně v ...tak kde je a nějaký vývoj 20ti ex českých mašin ji nevytrhne, spíš je otázka, nakolik je tohle ekonomický a kdo kde dobře komu zaplatí (il) Ještě bych to bral, kdyby to bylo něco extra (třeba jak leštěný prd :-)), ale mašiny srovnatelných parametrů (i lepších) jsou už vyrobeny a jezdí. Ale my jí v našem socialismu vyvíjíme v utajení, aby agresoři na nic nepřišli .-)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5321
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 11:17:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ti novináři z ČTK neumějí ani opisovat. Originál předchozího článku z Hospodářských novin:
Na koleje s cizím moderním vlakem? Stát je proti
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Chocholoušek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 206
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 11:18:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale mám dotaz: Proč si nejprve nezískám veškerá povolení atd., a teprve pak slibuju lidem nějaké AB tichý, B standard atd. a matu lidi jízdním řádem atd. Z pohledu lajka je to hrubá neserióznost

Jistě, laika který v životě toliko docházel někam do školy/práce kde mu přidělovali úkoly/práci a nikdy v tom neměl vlastní peníze a nenesl odpovědnost. Což bývá zkušeností z kategorie nesdělitelných. Maximálně mohl zlomit tužku nebo třeba násadu od lopaty. Od toho je odvozeno úsloví "po válce je každej frajtr generálem".

Je škoda, že RTEx 10.12. nevyjede. Nicméně nikomu tím asi nevznikla újma. Tedy vyjma takových těch lehce podivných postaviček u trati.

A k tomu zdržování - podle informací z asi třetí ruky měl tu homologaci ve VÚŽ jaksi nějak zdržovat jistý pan Ch. Ano to je ten mediálně známý pán, co byl vykopnut z VÚŽ v mediálně známé kauze Pendolino. Vzpomínáte si, jak se ho tehdy řada lidí zastávala, že to je přeci na. Přitom si ten člověk chtěl podle všecho nahrabat pod sebe a jednu spřízněnou firmu. To jenom na ukázku, že celá věc je pravděpodobně o dost složitejší, než na první pohled vypadá.

Jo a peršingy EMC splňují - byly na to odpočátku konstruovány.

A když se tady mejou kdekomu hlavy od bolševiků (???) přes RT až po DÚ, tak si dovolím tvrdit, že určitou porci kuchyňského tuku na hlavě má i jistý výrobce lokomotiv, který pravděpodobně cosi před 4-5 lety podcenil.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3575
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 11:28:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel Bláha: nic proti Vám, ale jste skutečně tak skálopevně přesvědčen o tom, že ty podmínky a hlavně PŘISTUP byly naprosto totožné jako u pindi?? Tím netvrdím, že ty 189 jsou OK. Ono pravidlo, "Všichni jsou si rovni", by sice mělo platit všude, ale jistě i Vy sám moc dobře víte, že někteří jsou si rovnější... Jsem přesvědčen o tom, že kdyby o ty 189 stály ČD, tak by DÚ hledal nějaký způsob, jak situaci vyřešit. V případě RT se ovšem předpokládám PŠ setkal s asi hodně odměřeným přístupem a odpovědí ve stylu - "To je váš problém, vyřešte si to jak chcete"... (byť toto je pouze má spekulace, ale moc dobře vím, jak to na úřadech chodí....)
Petr_bolf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 11:31:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebo ať si vyzkoušej provoz na trati 310. Jezdit do Ostravy a vyzobávat rozinky umí každej (teda mimo RT jaxe ukazuje :-))) a ČD do Ostravy již nabízejí slušný standard, ale co je k vidění na 310!!! Rychlík v sestavě 742+3*010!!! Tady maj soukromníci pole neorané ke kultivaci. Abysme na dráze nedopadli jako s autobusy - o dálkový linky se perou a do vesnic v ústeckým kraji se chodí pěšky.

To je problém krajů. Systém funguje tak, že na "rozinkách" je zákazníkem jen cestujicí a je problém dopravce, aby vydělal. Na ostatních tratích a autobusových linkách, kde se vidělat příliš nedá (veřejná doprava je ztrátová všude v Evropě a v liberální Americe nefunguje vůbec :-), ale základní dopravní obslužnost tam zajištěna být musí, tam je to problém krajů. Zákazníkem dopravce je kromě cestujicího i kraj, případně ministerstvo dopravy, které si řekne:
Vážení dopravci, chceme pro naše milé občany zajistit kvalitní spojení veřejnou dopravou na železniční trati Olomouc - Krnov 10 páry osobních vlaků denně, vlaky musí být čisté moderní a dostatečně "in". Vypisujeme proto čestné a spravedlivé výběrové řízení, těšíme se na vaše nabídky do 31. února 2007. S pozdravem Hejtman a jeho parta poctivých úředníků

(Příspěvek byl editován uživatelem Petr_Bolf.)
Chocholoušek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 207
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 11:31:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RTExpresu, Petru Šimralovi přeji úspěch. Stejný úspěch přeji i ČD, ale to se budou muset hodně změnit. Ale na tom vyděláme jedině všichni

Konečně rozumná slova.
Gor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 396
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 11:37:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena: Opakuji, ze aby pindour mohl jezdit, musel mu Alstom dokoupit hracku zvanou aktivni filtr.
*******************************************************
recept na uvareni aktivniho filtru:
1)vezmete si prubeh proudu, ktery tece spotrebicem
2)udelejte si prubeh proudu, ktery chcete aby do site tekl
3)puvodni prubeh proudu odectete od zadaneho
4)upecte menic, ktery je schopen vyrobit vysledek operace ad 3) a zapojte ho paralelne ke spotrebici

pozn.: Zni to jednoduse, ale strasne tezko se to dela
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 677
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 11:38:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gor: Vy jste asi nepochopil, ze aby mohly TISy jezdit, musel do nich Alstom dokoupit aktivni filtry za nekolik mln/kus?
... které stejně nakonec nefungují tak,jak by měly...
Petr_bolf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 11:39:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A potom přijde milý pán od jedné nejmenované státní akciové společnosti a řekne:
Vážení Hejtmané a krajští úředníci, naše společnost sice dostává od ministerstva dopravy úhradu za ztráty ve veřejném zájmu v průměru 100 korun na vlakový kilometr, ale jaké to máte neuvěřitelné štěstí, naši analytici právě spočítali, že zrovinka a čistě náhodou na těch tratích, kde probíhá výběrové řízení, na trati Pardubice - Liberec a Plzeň - Most bude stačit naší firmě uhradit ztrátu pouhých 20 korun za vlakový kilometr. Milí Hejtmané, za to Vám žádný soukromník jezdit nebude, takže jsme čestně a spravedlivě vyhráli vaše výběrové řízení. Děkujeme a budeme se těšit na další spolupráci.
Času dost, akciová společnost
Gor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 397
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 11:40:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... které stejně nakonec nefungují tak,jak by měly...
???
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 678
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 11:44:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gor: Ona se stejně nakonec nemusela ta norma upravovat?Mmcd.o spolehlivosti těchto zařízení v 680 jsem slyšel od spolehlivého zdroje zajímavé informace... Nechci ale hanět nasazení nových zařízení do těžkého drážního provozu.
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 679
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 11:45:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě šotodotaz na PŠ: Ty vozy a lokomotivy už měly přijet v nátěrech RTExu?
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 186
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 11:49:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČD do Ostravy již nabízejí slušný standard
A proč by ho nemohl nabízet také někdo jiný .. vždyť taková to konkurence jde téměř vždy ve prospěch cestujících zákazníků ...

Ať si pronajmou lokomotivy motorový a je to. Nebo se snad bojej vyjet s Bobinama ze Slovenska?
Radit umí každej,ale něco pro to udělat málo kdo .. opravdu si myslíte,že se P.Š. o to byť jen nepokusil .. no byl jen takový "blázen",že se zkraje spoléhal na v naší kotlince nevídanou věc a to schválení Lv,která sice jezdí všude okolo,ale jen u nás NEmůže .. tady se klade jednoznačná otázka: PROČ a nebo JAK ještě dlouho nebude ..??
P.S. A zákl. dop. obslužnost a NEdotovaná dálková doprava je velký rozdíl,když už ...


ICQ 237-113-861
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 849
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 12:01:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teda tohle je šílená diskuse.
Samé emoce a obviňování a nikdo nemá žádné důkazy. Petře Šimrale, čím doložíš svá tvrzení, že bimbadla s ledničkama překračují platné normy EMC a přesto jezdí? Čím doložíš, že ES64F4 ty normy nepřekračuje? Čím doložíš, že DÚ schválně nekoná?
Už tu někdo několikrát psal, že platná norma se nezaobírá jen nějakými 100 mA, ale že těch 100 mA je pro trvalý rušivý proud. Kdežto krátkodobě to může být mnohem více.
Dále nejslavnější nějdokonalejší zbožňovaný ZÝMENC sám přiznal, že pro normy ČR/SR musel několikrát štelovat řídicí systém ES64F4 i ES64U4 a stejně se do norem nevešel. Proto ty lokomotivy dodnes nejsou schváleny, ZÝMENC ty řídicí počítače stále šteluje. Snad se mu to povede.
SŽDC možná zájem o provoz nových vozidel nemá, ale to musíte pánové dokázat. Musíte dokázat, že neinvestuje do výměny kolejových obvodů za odolnější.

Na druhou stranu jsem rád, že odložením startu RTE přes nepřímou kampaň upozorňujete na současný tristní stav na české železnici.
Bobr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 10-2006
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 12:07:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych se zeptat, jak je to s lokomotivama 184.5 SD, ty nebyly náhodou schváleny pro rychlost 155 km/h na síti bývalých ČD, s.o.?
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 149
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 12:13:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobr pokud vím, byly jen dvě na tuto rychlost, dvě na rychlost 90km. Ty na 155 byly předělány taky na rychlost 90km, neboť převod do rychle zřejmě nebyl pro doly Tušimice ten pravý ořechový.
Pro RT by se musely všechny 4 opět předělat na 155 a byly by zase jen 4. V případě poruchy jedné, by nebyla záložní mašina
Bobr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 10-2006
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 12:17:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jejich maximální rychlost je nyní 95 km/h. V případě poruchy by jako záložní hnací vozidlo mohly sloužit Bobiny.
Mě by zajímalo, zda byly schváleny pro provoz na celé síti.
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 401
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 12:18:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobr:pokud vím,tak vývoj této řady pro dráhy v rychlíkovém provedení byl zastaven a nakonec se vyrobily 4 "pomálé" kusy pro SD pro nákladní dopravu s v max.=95km/h.Tak že žádných 155 km/h tam bejt schváleno nemohlo
Bobr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 10-2006
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 12:21:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

184.501 byla vyrobena na v max 155 km/h, později byla upravena na v max 95 km/h.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5322
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 12:21:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď byla zpráva o zrušení RTex ve zprávách na ČT1.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 334
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 12:25:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě,že se můžeme po 17.letech vymlouvat na komanče...
Kdyby se nedělali tajnosti,včas se zapojila veřejnost,zejména ta cestující,byl by větší tlak na zavedení do provozu,média by se měla na čem přiživit....
Jen mi není jasné,že při modré vládě,i když v demisi,se takhle Řebíčkovci vybodnou na svého soukromého koně...
Když si Šimonovský dupnul,i brány se stavěli
Je mi to líto,držím pěsti!!!!
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 8-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 12:30:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení účastníci soutěží "co je to Kuřenka" a básničky/reklamního textu na RTE. Jak to prozatím dopadá s naším RTE víme všichni, a právě z tohoto důvodu byly obě soutěže, z nichž ta druhá předčasně, dneškem ukončeny!
V soutěži "kuřenka" vyhrál tužkový detektor padělků bankovek neregistrovaný diskutér na tomto fóru viz
Aleš Liesk.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123

Jízdenka - potvrzení o zaplacení za dovolení ježdění
Místenka - potvrzení o zaplacení za dovolení sezení
Analogicky tedy:
Kuřenka - potvrzení o zaplacení za dovolení kouření

Dále v soutěži o básničku/reklamní text na RTE se umístil rovněž neregisrovaný účastník této diskuze
viz:
K1 800
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.81.71.20

Z jehož oslavné ódy cituji alespoň sloku:
Dopřejme mu dělat haura,
když jeho vlak, celý zdarma,
pamatuje Adenauera !
A s Bobinkou na čele,
řítí se vpřed vesele.

Vylosované účastníky prosím, aby se na této diskuzi ozvali ohledně domluvení si kontaktní adresy pro zaslání výhry. (Nutno se ohlásit přes tuto diskuzi, kvůli ověření IP adresy, aby se Vás o jeden detektor nehlásilo 10!)
Všem zúčastněným děkuji, výhercům blahopřeji a již nyní oznamuji, že soutěž bude mít pokračování při
"obnovené premiéře" výjezdu RT expresu, věřme, že již v roce 2007, k čemuž panu PŠ a jeho týmu držím palce!!
_________________________________________________
Padělané bankovky? To ještě existuje...??!
www.bicnapadelky.ic.cz
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 749
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 12:37:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dá se říct, že ta norma je zbytečně přísná," říká bývalý děkan dopravní fakulty ČVUT a exministr dopravy Petr Moos.....Tohle je pro mě kapacita a mistr Bláha si zde může krafat co chce.Ale když to sem napíšu sám ,tak mě tady někteří div nevláčí!!
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 750
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 12:43:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já preferuji řadu 180DB,stačí je jen sehnat a může se z fleku jezdit..

Jinak o tom ,že je propojené sždc s čd a Dú,o tom není pochyb.Každý ,kdo má oči a soudný rozum to musí vidět.

Schvalovací proces měl začít v dubnu 2006.Na začátku května se mohlo říct,bez filtru NE!,Přes prázdniny a další 2 měsíce se mohl vyrábět filtr,v listopadu se mohlo zkoušet...Dú se za tu dobu dostal.... víte kam
Zlámalík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 12:50:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V té vřavě, která se tady strhla, to trochu zaniklo, ale nevšlimli jste si náhodou, že kolega "Siklzdenek" si tady dělá v každém příspěvku zdarma komerční reklamu?

Chci Vás proto kolego požádat, abyste s tím přestal a pokud možno reklamy smazal i zpětně, děkuji.

(Příspěvek byl editován uživatelem Zlámalík.)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace