K-report
 

Archiv do 16.května 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Železniční muzea a spolky » Staré archivy » Archiv do 16.května 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
zpst
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.43.238
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 14:06:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Žádná parní lokomotiva v Hanušovicích nebyla.Pokud jde o přerovskou 310.0102, ta je umístěna v přerovském depu stejně jako 475.1142 nebo BN 60
___________________________________________________________________________
http://zpst.wz.cz
G
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 17:56:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uf, to mi odlehlo. Díky díky.
Jaroslav_Černý
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 262
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 22:52:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

El_ron_de_cuba: Stalo se tam to, že Bohouš Augusta již tehdy osvědčil své morální kvality. Coby předseda nejdříve vyhodil z funkce řádně zvoleného místopředsedu a dosadil namísto něj svého poskoka. No a pak se děly další věci.
Klub dráhařů - www.drahari.info
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1085
Registrován: 11-2003
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 17:22:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo jste to ještě nezaregistroval, tak v posledním GrandExpresu (č.3) je příloha "Železniční muzea a zajímavosti"...
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 631
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 09:10:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco, co je dobré si přečíst v Železničáři:

Ad: Masopust poprvé v parním vlaku
Příprava této akce začala prvním oslovením krajského centra ČD Praha již na přelomu listopadu a prosince, a to prověřením možností, zejména kapacity tratě Zadní Třebaň – Lochovice.

Připravený jízdní řád s lokomotivou řady 434.2 v naší nabídce respektoval pravidelnou a Středočeským krajem řádně zaplacenou dopravu cestujících vlaky ČD. Středočeský kraj regionální vlaky dotuje nemalou částkou a zajištění jejich včasné jízdy je proto přednostní.

Další zvažovaná lokomotiva ČD 310.072 byla včetně čtyř vozů ještě levnější než externí dopravce, ale v požadovaných časech jízdy nemohla být pro její maximální rychlost 40 km/h a výkon přidělena volná kapacita dopravní cesty. Jízdní řád vyžadoval rychlejší a silnější lokomotivu, proto byla projednána mimořádná přechodnost pražské lokomotivy 434.2186, která by po této trati mohla jet 50 km/h a bez výrazného zpomalování ve stoupáních, ovšem za vyšší cenu. ČD jako seriozní partner nemohou přijmout objednávku, která by omezovala jiné vlaky.

Objednavatel poté oslovil externího dopravce, který nasadil slabší a pomalejší lokomotivu. České dráhy jako provozovatel dopravní cesty jsou povinny pustit na trať externího dopravce a zajistit pod sankcemi včasnost jízdy dle přidělené kapacity dopravní cesty, když však externí dopravce naruší jízdu vlaku ČD, je náhrada téměř nevymahatelná.

Tato masopustní jízda pomalou a málo výkonnou lokomotivou rozvrátila dopravu nejen na trati 172 (zpoždění i 30 min), ale díky snaze o zajištění přípojů byl splněný grafikon rozvrácen i v širokém okolí. Podobný případ se minulý rok stal při jízdách externích dopravců např. okolo Peček, kdy téměř zkolabovala doprava na trati 011.

Externí dopravce prezentoval „masopustní“ jízdu jako neveřejnou, přesto bez vědomí ČD vyvěsil ve stanicích nikým neschválený jízdní řád, o kapacitu dopravní požádal s důrazem na nezpracování jízdního řádu (přišlo by se na to, že kapacitu nelze přidělit). Na místě pak trval na dodržení svého neschváleného jízdního řádu.

Dá se říci závěrem, že spokojeni byli účastníci zvláštní jízdy, externí dopravce a objednavatel bez ohledu na ostatní cestující a jiné dopravce. Nejedná se o věc neobvyklou, kdy při jízdě externího dopravce jsou České dráhy jako dopravce diskriminováni.

David Lipovčan, systémový specialista KC ČD Praha

Můj komentář k tomuto článku:

Jediný problém který se při této jízdě vyskytl, ( krom poněkud nedostatečné kapacity vlaku ), byla nedostatečná doba pobytu v Lochovicích, kdy jsme poněkud neodhadli dobu potřebnou k dozbrojení uhlí a vody pro naší parní lokomotivu. Nic víc, nic míň. A tím jsme poněkud zdrželi osobní vlak z Lochovic do Zadní Třebáně. Jelikož však došlo ze zcela jiného důvodu ( zpožděný vlak na trati Praha - Rudná - Beroun ) ke zpožděním vlaků na trati 171, tak námi zpožděný os. vlak z Lochovic dojel do Zadní Třebáně dříve, než osobní vlak od Berouna, který na něj měl navazovat. Tudíž Výtopna Zlíchov svým zvláštním vlakem vůbec žádný rozvrat dopravy v celém okolí nezpůsobila!
Navíc naše lokomotiva pro daný vlak byla plně odpovídající - nikde se neuvázlo ( to se podařilo s lokomotivou 354.1 hned v oblouku nad Třebání! ).

Navíc kritika rozvratu dopravy při jiné akci na trati 011 je také do nebe volající! Při jízdě parních vlaků se stávají zpoždění vcelku běžně, například třeba díky nepříliš schopnému strojvedoucímu a topiči! Přeci jen již uplynula docela dost dlouhá doba od konce parního provozu a skoro všichni strojvedoucí, kteří ještě páru zažili v pravidelném provozu a jezdili na ní, jsou už v důchodu. A bude hůř! Strojvedoucí, který naš parní vlak vedl, na páře ještě jezdil v pravidelném provozu.

Ale zpět k článku. Krom neskutečných blábolů je také silně jedovatý, což je poněkud záhada, neboť v předchozím čísle Železničáře je článek pochvalný od pana Štěchy, čili od zaměstnance ČD.

Záhada se ovšem rozuzlí, když se podíváme na to, kdo článek napsal. Je jím jakýsi pan David Lipovčan. Jelikož tento člověk je také členem KŽC, lze si velmi rychle domyslet, která bije. KŽC totiž také rád organizuje jízdy vlaků a patrně ( díky dobré znalosti cen vlaků s jinými parními lokomotivami uvedenými v článku ) měl zájem uspořádat jízdu masopustního vlaku ve své režii. Díky větší ceně jím nabízeného vlaku se to nepovedlo a zakázku dostala Výtopna Zlíchov.

Je to ale drzost se vztekat kvůli obchodnímu neúspěchu KŽC ( byť skrytě ) na stránkách Železničáře.
Jaroslav_Černý
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 268
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 09:39:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bram: Dlužno dodat, že podle Štechy byla původně navržená cena 130 tisíc. To se skutečně nelze divit, že organizátoři hledali jinde.
Klub dráhařů - www.drahari.info
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 347
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 14:21:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkušenost "Extrémního" dopravce s objednáním vlaku od ČD na tuto lokálku :
Na nejmenovanou akci byla objednána parní lokomotiva z depa ČT 310.922. Jízda začala, resp. nezačala tím, že v Karlštejně neměl výpravčí bržděnku a na mašině ji taky neměli, protože "tady se vlaky nesestavujou, ne ?". Zpoždění desítky minut - vezla se z vedlejší stanice. Po dojezdu do Zadní Třebáně a stání ve stanici (vlak vítán císařem...) parničkáři zjistili cca pět minut před odjezdem že nemají vodu... honění hasičů plnění vodou. Dalších nemálo minut navrch.
Do toho zpoždění pravidel, nemožnost vhodného křižování díky malému počtu dopraven, déšť, naštvanost lidí ... Vlak jezdil s hodinovým zpožděním, četa byla otrávená, organizátoři též a pro Zadní Třebáň jsme za blbce, protože se to jelo pod naší hlavičkou ...
A do toho brajglu vlezl dopravní kontrolor, který buzeroval nervozní výpravčí, kteří měli kopec starostí a blba za hřbetem k tomu...
Inu kumulace průserů....
A že podobně třeba jezdívali Lysáci s 423.009kou, můžou leckteří organizátoři mluvit své... tam mi to někdy přišlo, že si jedou sami na výlet, grafikon je pro srandu a tak ... Byli sice hodně levní, ale kazili si jméno tím stylem, kterým jezdili...
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 632
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 14:55:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co k tomu říci. Všechno uvedené v příspěvku Pavla reisera jsou zcela zbytečné trapasy. I my jsme samozřejmě měli určité obavy, protože se jelo poprvé naostro s objednaným vlakem.

Ale šikanu výpravčích kontrolorem fakt nechápu.
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 634
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 15:04:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě také nechápu, proč vůbec v Železničáři byl silně jedovatý článek vůbec otisknut. Vždyť krom organizátorů akce si skoro všichni lidé co se s naším vlakem vezli, spojuje železnici jen s ČD a tak osmdesát procent ( možná více ) ani neví, že nějací externí dopravci existují, takže jsme vlastně zadarmou udělali reklamu Českým drahám.
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 349
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 16:34:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

= Krajské centrum přišlo o plusové body, že něco vymyslelo a zorganizovalo :o)
Jen jste mu to naservírovali pod nos a oni si vybrali ziskovou přirážku ...
Taky vám účtují 600Kč/hod. práce strojvedoucího ?
Nekupte to :o)
Mici
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.255.31
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 22:44:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mgr. Augusta uz vystrkuje drapky - a bude hur...
Jaroměř
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.73.44
Odesláno Čtvrtek, 23. března 2006 - 09:01:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

> A že podobně třeba jezdívali Lysáci s 423.009kou

U nás nikoli. Jezdili pro nás několik let, vždy (až na jednu technickou závadu za kterou nemohli) bez jakýchkoli problémů. Vzpomínáme na ty doby rádi, zkušenosti s jinými vypůjčenými stroji nejsou zrovna oslňujícící.

> Taky vám účtují 600Kč/hod. práce strojvedoucího ? Nekupte to :o)

Nekupujeme to. Znamená to ovšem organizovat zkoušky, školu, horu papírů, kontroly DI a DÚ a věčné dohady, zda mají ČD vůbec právo přezkušovat naše strojvedoucí (slavné "zmocnění k samostatnému výkonu služby na ČD", které ČD vydávají pro "externí" dopravce, tedy pro svoji konkurenci - zatím je spor v patové situaci, vypadá to na ÚOHS (dominantní postavení ČD na trhu a vynucování nepřiměřených podmínek).). Pro vysvětlení: zkoušky (dopravní) u EXD jsou dvojí: u dopravce (podle podmínek licence a DÚ) a další zcela stejné u ČD.
Ale - za 600,-/hod. nekupujeme.
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 351
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 23. března 2006 - 15:01:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

My když nemusíme, tak taky nekupujeme, ale kolik externistů má parničku a kolik dep vám parničku pronajme stylem, tady jí máte, odjezděte si co potřebujete a zase nám ji vraťte ? Nikdo. Parnička není stojednatřicítka.... a i tu nepůjčíme kdekomu
Jaroměř
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.93.14
Odesláno Čtvrtek, 23. března 2006 - 20:11:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Právě proto rádi vzpomínáme na 423.009 dnes už (bohužel) ex Lysá. Tam to šlo normálně, i když si jezdili sami. Než šla do Letohradu, "spadla" pod Prahu a to jsme se nestačili divit, že hodina práce strojvedoucího se skoro blíží hodině konzultace u našeho právníka ....
Teď máme už lidi vlastní, už jen vlastní provozní páru .. (taky bude a možná nejen jedna).
pozorovatel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.185.6
Odesláno Čtvrtek, 23. března 2006 - 22:28:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"neměl výpravčí bržděnku a na mašině ji taky neměli".
Tomu nerozumím, tiskopis (bržděnka) je záležitost dopravce, proč do to pletete výpravčího, z tohoto pohledu on jenom rozžehne návěstidlo na barvu povolující jízdu. Měl lokomotivní personál vůbec nějakou zkoušku k řízení lokomotivy? Nebo jsem to pochopil špatně?
Franta z PP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.229.59
Odesláno Pátek, 24. března 2006 - 00:03:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsem přečetl článek D.Lipovčana v ŽELEZNIČÁŘI, začala se ve mě vařit krev. Napsal jsem okamžitě dotaz na web ČD, odpověděli mi, že předají autorovi a mou i jeho reakci snad i otisknou.
To jsem reagoval jen na narážku na P.Pacifik, že "v Pečkách na trati 011 nastal díky jízdám EXTERNÍCH dopravců že prej DOPRAVNÍ KOLAPS" :-)))
Při dotyčné akci nejel žádný EXD po trati 011, ale vlak byl na objednávku - VEDEN NÁLEŽITOSTMI ČD !!!
To jen tak na vysvětlenou.
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 352
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 29. března 2006 - 12:56:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pozorovatel : byl to námi objednaný vlak ČD s náležitostmi ČD jedoucí jako vlak ČD, tudíž opravdu problém dopravce ...
valto
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.144.140
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 11:28:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.cd.cz/static/old/NEW/TCD2006/6_13tyde.htm
http://www.cd.cz/static/old/NEW/TCD2006/6_13nost.htm
Další odezva na masopustní vlak....
Apríl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.69.38.227
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 13:06:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z ášramu jisté sekty, která má ve znaku zkosený nárazník, se podařilo propašovat papyrus s posvátným textem. Je na něm:
Modlitba za Mgr. Bohumila Augustu
Jen ať dlouho žije, vzkvétá, košatí a vzrůstá - Augusta!
Dál kéž zdárně rozvíjí se pamfletů les hustý - Augusty!
Důvěřujme s oddaností vzoru čestné výchovy - Augustovi!
Velebte, ó, nádražáci, od Chebu až k Chustu - Augustu!
Ve vlacích by bez tebe, och, bylo prázdno, pusto - Augusto!
Kéž se trůny neuprázdní ani neobnoví - po Augustovi!
Dráha značně zhubenělá stane se zas tlustou - s Augustou!
Amen. (300 dní odpustků.)
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 623
Registrován: 11-2002
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 18:12:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Apríl:
To je kráááásá , Kolár by z tebe měl radost, zní to jak "Aurea prima..."
jednatel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.183.36
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 11:19:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po trati se zastaveným provoziem Hněvčeves - Smiřice pojede fotovlak. Více na http://pshzd.wz.cz/akce.html
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 21:30:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Velevážené p.t. publikum a členstvo drah železných a spolků parostrojních: Na vědomost se dává, že společenstvo Kolínské malodráhy řepovozné dovoluje si Vás co nejuctivěji pozvati na Den otevřených vrat, kterýžto se bude konati dne 13. května l.p. 2006 v prostorech firmy DYKO (dříve ŽOS Kolín) od 10. hodiny dopolední až do 5. hodiny podvečerní. Kdo pozvání toto přijmouti ráčí, a cestu do Kolína vážiti bude, nechť napíše si zde pro cestovní nákres a též pozvánku oficielní. Členstvo drážky řepovozné Vaší hojnou účastí dozajista převelice potěšeno bude.
motorová Myš
Bizon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 4-2005
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 11:22:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mam zajem se podívat do dílen v Kolíně
Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 311
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 14:55:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můžu taky prosit o pozvánku. Mejl je pod jménem, díky.
Fantomasdc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1116
Registrován: 7-2002
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 15:01:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myšáku, počítej se mnou
"Jen bílou orchidej...."
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 21:13:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvám se všem za pozdní zaslání pozvánek, leč od čtvrtka do nedělního pozdního večera jsem byl na rozlučkové jízdě v Přibyslavi, a teprve teď se mi daří řešit resty.

Ad Fantomasdc: samozřejmě s Tebou počítám motorová Myš
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 19:58:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zvu Vás všechny na http://fotomysak.bloudil.cz . Naleznete zde pár fotek nejen zlíchovské páry 213.902 při rozlučkových jízdách na trati Přibyslav - Sázava. Račte vstoupit. Návod je v aktualitách. motorová Myš
Martin_kašpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 21:04:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČD a.s. se zbavila obou muzeí zabezpečovací techniky v Hradci a Děčíně, byla zkrátka ztrátová. Novým provozovatelem by mělo být AŽD, takže snad nezaniknou. Je otázka, zda nebude podobně naloženo s Lužnou, která určitě bude rovněž ztrátová. Jako každé muzeum.
Vikič GH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.244.187
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 15:38:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neví náhodou někdo, kdo staví zahradní železnici v bývalém areálu dolů v Zalužanech u Chabařovic nedaleko Ústí nad Labem ?
Mdt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 7-2005
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 22:23:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je tam odnoš Železničního Muzea Zlonice. I když to moc nechápu, ale ve Zlonicích maká Tomáš sám a v Zálužanech se můžou přetrhnout. No nevím, jestli je to dobré... Ale asi k tomu mají důvod.
Jaroměř
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.244.34
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 12:24:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

29.4. byla zkouškou kotle v teplém stavu v Jaroměři ukončena oprava 423.0145. Celá oprava včetně kotle se dělala v Jaroměři. Představení lokomotivy veřejnosti plánováno na 20.5.
L.Grochol
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.244.187
Odesláno Středa, 03. května 2006 - 07:29:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad mdt: Zalužany u Chabařovic nejsou žádnou odnoží Zlonic. Více o Spolku historické techniky, který tam sídlí jsou na www.sht.cz - i když některé informace jsou již zastaralé a překonané. K dnešnímu dni je položena trať o délce cca 150 m až k prostřední brance, během příštího týdne bude zasypána štěrkem. Bohužel motorová lokomotiva do letošní pouti 20.5. nebude. Takže zůstaneme stacionární- případně se omezíme na popojíždění drezínou. Na nádraží u expozice budou vystaveny huntíky a osobní vagónky. V objektu SHT bude otevřena nová expozice MHD.
Mdt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 03. května 2006 - 09:56:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad L.Grochol
Ahoj Láďo, takže jste se už trhli, nebo jak to je?? Když jsem se Toma ptal, tak mě říkal, že svůj klub nemáte a děláte tam pod hlavičkou ŽMZ. Tak že by změna? JInak toto jsme probírali, při převozu kyplorů ze Zlivi. Kaaždopádně držíme palce a pozdravuj kluky. Slaneček
L.Grochol
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.244.187
Odesláno Středa, 03. května 2006 - 12:10:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Slaneček
Nikdo se netrhnul.Ale jinak se dělá na svém a navíc 4 km od domova, než na cizích vozech 80 km daleko, kam se člověk dostane max.2 x do měsíce. Hlavičky jsou oblíbené témat V.K. Mně je to šuma fuk. Stejně člověk musí sáhnout do vlastní peněženky a věnovat svůj vlastní volný čas. Ve Zlonicích budu od pátku večer do neděle.Láďa
Pravapara
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 06. května 2006 - 20:37:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím jaké problémy máte s organizováním akcí?? Návod je jednoduchý. Každa akce musí mít velitele, který dbá na dodržení programu, jízdního řádu a komanduje personál aby makalo a nesedělo na lavičce, příp. nedejbože fotografovalo. Jak může někdo před odjezdem zjistit, že potřebuje vodu?? To snad ví už když odjede z depa, kde bude zbrojit!!
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 13:01:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Polské šotopokyny viz www.kmd.pl/imprezy.php (v češtině úplně dole na stránce).
ŽMZ
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 14:38:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Slaneček;
Ad L. Grochol:
Vážený pane prezidente, vážený pane inženýre,
nerad, ale přece musím reagovat na vaši debatu. Železniční muzeum Zlonice skutečně nemá žádnou oficiální vazbu na Zalužanské dráhy s lidským pohonem ani to nikdy nepředpokládalo. Jednotlivé ekonomické případy úvěrového charakteru nejsou předmětem veřejné diskuse a to jestli někde stojí nějaký vagon, který je něčí (a to obousměrně) ani to, že je někdo členem několika občanských sdružení, nemá žádný veřejný dopad. Tedy ve Zlonicích se pracuje zhruba stejně jako dřív ve stejném složení s mírným rozšířením na straně jedné a minimálním omezením na straně druhé. Tedy, vážený pane prezidente, na některých vozech v Zalužanech třeba bude po opravě štítek ŽMZ bez toho, aby "Zalužany" byly Zlonickou odnoží (jako u BUSu Š 706 RTO Lux provozovaného JH-BUS). Tak prosím neblbněte lidi podivnou veřejnou diskusí.
KŽMZ
Rubinek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.177.103.117
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 21:15:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"Zalužanské dráhy s lidským pohonem" to me zajima, to je neco jako animalni draha ? To budou jako tahat lidi zaprazeny ve psi ksiry a jeste za to budou platit ? Nebo ze by to tahalo primo predstavenstvo ZD, no to bude bomba ! Kde jsou presne ty Zaluzany, hledal jsem to na mape, a okolo Chabarovic nic neni. Muze nekdo poradit ?
Potkan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 23:58:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Cogwheel
To je mazec.
Poláci si patrně narozdíl od nás umí zjednat pořádek, anebo mají šotouše přizpůsobivější danným pravidlům.
Jerry
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Sobota, 13. května 2006 - 21:17:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teda, já čekal, když už jezdí ten Komarek co do něho nasypali dva melouny, že se tady bude všude řešit Komarek, a kde nic tu nic .
Vy jste všicí proti té úžasné vizitce našeho národního technického muzeinictví nějaký zaujatý, přiznejte se .
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 14. května 2006 - 09:30:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teda osobně proti Komarkovi nejsem zaujatý, naopak, ale zatím jsem jen stihl malý tv šot na Nově, takže kromě radosti z opraveného unikátního stroje k němu nemůžu víc napsat, neb bych ho musil na vlastní oči spatřiti a celý prolézti . motorová Myš
Zdepa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 7-2005
Odesláno Neděle, 14. května 2006 - 12:34:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad jerry - proč by se měl řešit komárek ? NTM je státní instituce a peníze si sehnalo ono okřídlené sdružení, kde jsou různí vysocí pánové z NTM či GŘ ČD a podobně. mě by spíš zajímalo, zda by NTM zapůjčilo kolejový exponát soukromému spolku či sdružení, které by nemělo tak zajímavou základnu (členy z NTM či GŘ ČD). zajímalo by mě třeba zapůjčení důlní lokomotivy Gebus, která byla předána v 50.letech v kompletním a provozním stavu. důl kde se připravuje expozice a má rozchod 450 mm nedaleko Prahy existuje, byť to není původní místo provozu. ale to jsem se jen zasnil. jinak vůbec se též nemluví že NTM koupilo vloni nebo dokonce už předloni od TM Brno lokotraktor T 200.0 a vloni proběhla jeho totální oprava a rekonstrukce. podle fotek z Čelákovic z letošního jara vypadá dost dobře
Kulík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 4-2004
Odesláno Neděle, 14. května 2006 - 15:26:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Zdepa - to je tedy novinka - a bude možné někde tu T 200.0 spatřit na vlastní bulvy???
M. Kunt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.41.173
Odesláno Neděle, 14. května 2006 - 20:07:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zas taková novinka to není. Z výroční zprávy za rok 2004:
Železniční sbírky - částečně z fondu ISO
Z provozních prostředků NTM byla dokončena oprava vlečného tendru 818.089 z roku 1926 od parní lokomotivy 365.020 (oprava pojezdu a brzdy, doplnění chybějících prvků, povrchová úprava). Z prostředků fondu ISO byla provedena generální oprava malé motorové lokomotivy T 200.002 z roku 1931 (ev.č. 64400) do provozního stavu - odstraněny deformace rámu, oprava pojezdu, výměna motoru, oprava převodovky, nová elektrická instalace, oprava karoserie a doplnění chybějících prvků.
Pravapara
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 14. května 2006 - 22:00:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no mě by zase zajímalo, jak to je mezi zos a okridlenym kolem a dph. při ceně 2mil.700tis. za opravu je dph + 513tis. a to není málo. skončilo to ve státní kase??
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 08:39:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Komárek je opraven hezky, ale bude sloužit hlavně k (sebe)prezentačním jízám papalášů. Jako školní dítka jsme museli chodit při májové přehlídce v průvodu pod tribunou s komunist. funkcionáři. M 124.001 - to je něco podobného: představte si, že tribuna jede, a (ne už tak organizované) davy stojí. A z okna plebsu blahosklonně kyne nějaký současný pan Důležitý. Historie se zkrátka dialekticky opakuje.
Pravapara
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 13:53:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neplačte. Dalším počinem Nadace možná bude 365.024. Tak se těšte...
Tam není tolik okýnek...
hopla
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.84.242
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 14:47:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

omyl,ta rozhodně počinem Nadace nebude,ale někoho jiného,tím nemyslím současného majitele.....NTM vlastní jen 365.020. 365.024 vlastní někdo jiný,zatím......
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3295
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 14:52:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no mě by zase zajímalo, jak to je mezi zos a okridlenym kolem a dph. při ceně 2mil.700tis. za opravu je dph + 513tis. a to není málo. skončilo to ve státní kase??

No a kde by jinde jako skončila DPH, než ve státní kase?
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 371
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 16:18:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další počin Nadace je jasný :
Je přímo na www NTM :

V listopadu 2004 získalo Národní technické muzeum do svých sbírek pozoruhodnou technickou památku evropské úrovně - Letenský kolotoč . Přispějte prosím na jeho opravu.

:o)
Chocholoušek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 10-2004
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 16:30:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A z okna plebsu blahosklonně kyne nějaký současný pan Důležitý.

viz. ZDE: http://spz.logout.cz/novinky/novinky.html

Kdopak to je ?
Pravapara
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 17:13:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

řekl bych že ředitel NTM??
K DPH. Je chyba, že Nadace zřejmě není plátcem DPH. Pak by těch půl milionu ušetřila. Ještě že nejsem dárce do Nadace... Takhle vyhazovat korunky. Byl by za to vagón...

Podle posledních zpráv je možnost realizace Národního železničního muzea na Masaryčce definitivně tabu. Tak prý Olomouc.
Pravapara
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 17:17:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže Nadace se má starat o vozidla NTM a ČD. Takže by mohlo dojít i na 365.0. Současný majitel proti tomu nic nemá. Jde mu o to, aby se to pohnulo dopředu. Pokud možno...
Mdt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 7-2005
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 17:17:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem cosi slyšel o Děčíně. Dokonce od člověka, který hačá na GŘ a dokonce na příslušném odboru. No uvidíme jak to dopadne.
hopla
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.84.242
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 17:54:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To se nedivím,že proti tomu nic nemá,když to není zadarmo,myšleno přenechání novému majiteli a tým nemyslím pouze za cenu šrotu........
Jinak s Masaryčkou máte mylné info,žel.muzeum tam bude,Chomutov a Olmík pouze depozit.
elá-hop
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.43.238
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 20:27:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když bude v olmíku depozitář - tak proč dělají podchod do motor.depa???????
depozák v čelákovicích je taky veřejnosti nepřístupný???????,
Pravapara
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 21:45:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím si, že majitel by měl být rád, že se najde ještě pár pitomců, co se ve volném čase a za své starají aby nespadla střecha no to co je pod ní a že veřejnost se může podívat na parní mašiny i když jsou studený. A impuls přišel z druhé strany. A taky by možná nebylo co vyměňovat, neb by stroje možná byly ještě vraky...
Pochopitelně bychom byli potěšeni, kdyby Kryšpín skončil v expozici původního majitele. Ale to je nepravděpodobné.
Děčín, je myšlen Východ. Prý aby Saští turisté měli blízko za mašinkama. Ale proč byto dělali, když jich u ní jezdí dost.
Právě proto by měla být jedna expozice i na Moravě. Aby nepřišli zkrátka.
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 21:53:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak, a kuk na Den otevřených vrat očmama našeho webmastera http://zeleznicka.bloudil.cz motorová Myš
Pragovkář
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.180.53.58
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 01:58:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli někdo sháníte do spolku T212 tak se koukněte na www.vojenskatechnika-plzen.cz
hopla
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.84.242
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 11:57:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To on asi je,když mu na těch prostorách nezáleží,ale na druhé straně,nikdo vás přeci nenutí v těch prostorách,když vám nevyhovují nebo jsou na ně velké náklady na údržbu zůstávat a klidně se můžete přestěhovat do jiných nejlépe svých vlastních a budete si potom dělat na svým a hlavně co budete chtít,z tohoto důvodu jaksi tomuto argumentu dost dobře nerozumím....
No a to další,to je jen samé kdyby.....

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace